Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 24 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

402 Vaccinatie-extremisme op hoog niveau
401 Legaal vermaak te beperkt
400 Overheidscriminelen adviseren u "veiligheid"
399 Angst voor kosten excuusnegers
398 Socialistische pot voor asocialen
397 Eeuwig maagd na stelselmatig pesten
396 Schijnheilig over AIVD-fascisme
395 Fabel van de gediscrimineerde moslim
394 Veilig verkeer belemmeren
393 Negatief over schijnpositiviteit
392 Slechte moslims? Alles moet weg!
391 Denkniveau vereist abstract begrip
390 Moslimgeweld vooral tegen Nederlanders
389 Christendiscriminatie uit lafheid
388 De toon van het morele verval
387 Verdedig uw privacy met hand en tand!
386 Hand in hand, terug naar eigen land
385 Europa? Eigen volk eerst!
384 Minimumstraffen slaan terug
383 Zinvolle holocaustontkenning ontkracht

400 # Overheidscriminelen adviseren u "veiligheid" #
Gepost door Misdefinitie op 30-07-2009 om 22:45.
Impopulaire maatregelingen van de overheid die rechtstreeks afbreuk doen aan de eeuwenlange door ons volk opgebouwde grondrechten worden vrijwel altijd gerechtvaardigd met een beroep op het creŽren van zogenaamde veiligheid. Op basis van veel gebruikte drogredenaties stelt de overheid dat niemand tegen dat soort maatregelingen mag zijn omdat iedereen nu eenmaal de algemene veiligheid als hoogste prioriteit moet hebben. Niemand wil immers leven in een onveilige maatschappij. Kritische schrijvers betogen echter reeds lange tijd met succes dat grove privacyschending, het ontnemen van fundamentele vrijheden en fascisme helemaal niet tot een veiligere samenleving leiden. Het leidt enkel tot een totalitaire politiestaat waarin linkse fascisten alle moderne telecommunicatietechnieken misbruiken om u overal te controleren. Al gauw komt de overheid met het tegengif tegen het vertellen van deze waarheid. De overheid probeert een dubbele agenda te verbergen door een project te lanceren waarmee ze net doen alsof ze begaan zijn met uw veiligheid.

Overheid en justitie vormen het gevaar.

De truc van de overheid bestaat uit het afleiden van de bevolking door te suggereren dat er een gemeenschappelijke vijand bestaat die de veiligheid bedreigt. Namelijk allerlei slechte figuren op het internet die het op uw gegevens en geld gemunt hebben. Aangezien dat deels correct is, zal niemand er iets achter zoeken. Internet vormt immers een afspiegeling van de maatschappij waardoor argeloze internetters te maken kunnen krijgen met de duistere plekjes, verdachte stegen en slechte achterbuurten die het internet rijk is. Nietsvermoedende mensen wijzen op de gevaren en vertellen hoe ze ellende kunnen voorkomen lijkt dan een hele aardige handreiking te zijn van de overheid die daarmee tevens wil zeggen hoeveel we aan onze "geweldige" overheid te danken hebben. Doorgaans blijven de werkelijke bedoelingen verborgen en moeten we klakkeloos aannemen dat de overheid in dit geval inderdaad zo onbaatzuchtig is. Gelukkig zijn er voldoende manieren om erachter te komen dat de campagne geen zuivere koffie is.

Om te bepalen of een adviescampagne oprecht en eerlijk is, kunnen we kijken naar de manier waarop de overheid zijn eigen adviezen ter harte neemt. Wat meteen opvalt is de kinderachtige toon van de reclamecampagne die net doet alsof u als burger behandeld dient te worden als een klein kind. Met een hand in beeld die op zijn vingers telt schrijft de overheid voor wat we moeten doen. Opvallend is dat de genoemde adviezen voornamelijk het opentrappen van deuren is. Gebruik een firewall en een virusscanner. Zorg dat uw software up to date is. Open geen vreemde bestanden. Een beetje computergebruiker doet niet alles klakkeloos en denkt na over zijn systeem. Anderen begrijpen zelfs na het geven van dit soort standaardtips niet wat ze moeten doen. Derhalve lijkt het een zinloze campagne te zijn die enkel geld kost. Nog schrijnender wordt de situatie als bekend wordt dat de overheid wel hoog van de toren blaast over wat u moet doen, maar het zelf niet doet. Na het openen van kinderporno bestanden zitten ze onder de virussen.

Misbruik van persoonsgegevens is ook zo'n leuke. Dacht u dat Hirsch Ballin zich echt oprecht zorgen maakt over uw privacy? Volgens hem bent u oliedom bezig wanneer u op Hyves vermeldt wanneer u op vakantie bent. Zulke informatie schijnt inbrekers aan te trekken. Dat de dieven sowieso veel vaker tijdens de zomervakantie proletarisch bij u komen shoppen vergeten ze voor het gemak. Doet u maar gewoon wat ome Ballin wil, dan zijn uw gegevens verder. Althans, dat lijkt de boodschap te zijn. Dus u gehoorzaamt de beste man, wijzigt uw Hyves en andere gegevens op het internet in anonieme gegevens en denkt er helemaal klaar voor te zijn. Steeds als er nu een onderwerp over privacy langskomt denkt u: "Ach, ik heb niks te verbergen want ik doe alles goed volgens de richtlijnen van de almachtige overheid." Helaas, u wordt genaaid. We moeten de dingen wel in perspectief zien. Inbrekers pikken hooguit uw cheapass LCD-televisie mee en wat rondslingerend kleingeld. Politici hanteren met de belastingdienst de georganiseerde misdaad waarmee u jaarlijks voor tienduizenden euro's bestolen wordt.

Adressen laten rondslingeren op internet is volgens Hirsch Ballin geen goed idee. Weghalen dus. Allemaal leuk en aardig, maar kent niemand het beleid dat iedereen bekend moet zijn op het internet? Zo kunt u naam, telefoonnummer en adres van de beheerder van deze website zeer eenvoudig opvragen bij de SIDN. Goed, u heeft wellicht geen website, maar veilig bent u allerminst. De linkse politiek heeft ervoor gezorgd dat Nederlandse providers een half jaar lang al uw gegevens moeten bewaren. De websites die u bezoekt, de mensen met wie u contact heeft via de mail en de bestanden die u downloadt. Politie en justitie kunnen u met een druk op de knop afluisteren en traceren. Heeft u niks te verbergen? Lees voor de gein eens wat ene Michel Kraay over u te weten kan komen door simpelweg de telefoon op te nemen en instanties af te bellen. Sofinummers, NAW-gegevens, strafblad, salaris, schulden en de hoek waaronder uw penis kromt: alles is zomaar openbaar beschikbaar. Wie echt gelooft in de oprechtheid van de overheid moet wel achterlijk zijn.

Meestal zijn de aandachtspunten die men geeft eveneens een aardige indicatie. Zoals de opmerkingen waarmee ze u duidelijk proberen te maken hoe u kunt merken dat u simpelweg besodemieterd wordt. U heeft bijvoorbeeld een uitkering aangevraagd, maar die wordt u geweigerd omdat iemand anders op uw naam al een uitkering heeft. Nogal lachwekkend, want in de praktijk gebeurt er totaal iets anders. Wij zouden als blanke Nederlandse mannen nooit een uitkering krijgen van de overheid omdat zij er vanuit gaan dat we, hoogopgeleid als we zijn, heus wel snel aan een baan komen. Dat we gediscrimineerd worden vanwege vermeend rechts gedachtegoed en derhalve nooit meer aan een baan kunnen komen doet voor hen niet ter zake. Verder mogen we eerst ons huis, spaargeld en middelen van familie en vrienden opeten. Voor allochtonen heeft de overheid daarentegen speciale "helpdesks voor allochtonen" ingericht zodat zij wel snel aan een uitkering komen. De overheid fuckt ons harder dan al die zogenaamde criminelen.

Afschrijvingen en betalingen op onze bankrekening door onbekende personen waar we geen toestemming voor hebben gegeven is ook weer zoiets. Denk er even over na. De kans dat deze omschrijving de misdaden van de overheid dekt is vele malen groter dan de kans dat een hacker het doet. De hacker kan hooguit 1 euro pikken. Zoveel hebben we op onze rekening. De overheid doet nogal wat meer. Weigeren van leningen en hypotheken zou net zo goed een aanwijzing zijn dat er criminelen bezig zijn. Wij weten wel beter. Banken willen in de praktijk geen zaken doen met travestieten en rechtsdenkenden. Laat de overheid u vooral niet wijsmaken dat u zulke dingen over uzelf afroept. Even terug naar de criminaliteit. Liggen we 's nachts te masturberen, gaat de bel. Ding dong! Bonk, krak, deur open getrapt en tien man stormen naar binnen. Wat gebeurde hier? Adresje op Hyves achter gelaten? Boze moslims die deze website haten? Zijn we onvoorzichtig geweest? Wel nee, het is godverdomme die fascistische rot justitie met 10 man politie.

Overheid weet van internetten.

Alles wijst er dus op dat juist de overheid en justitie voor een flinke pijn in het poepgat zorgen bij nette burgers. Laten we nog even verder kijken. Oprecht en eerlijk advies komt behalve uit het zelf naleven ervan ook voort uit het idee dat hetgeen waarover advies wordt gegeven de hoogste prioriteit heeft. Dit is als volgt te verklaren. Miljoenen worden er uitgegeven aan dit soort campagnes. We mogen daarom verwachten dat het gevaar op internet zo hoog is en zoveel prioriteit vraagt dat niks doen onverantwoord is. Hier is geen sprake van. Er zijn geen goede onderzoeken bekend waaruit blijkt dat we met z'n allen continu door hackers in onze aars genomen worden. Natuurlijk zijn er criminelen en uiteraard worden er elke dag zowel domme als slimme mensen de dupe. Feit is echter dat we in het echte leven (u weet wel: op straat waar de pleinen zijn en de mensen lopen) veel zwaardere criminaliteit tegenkomen die een veel hogere prioriteit heeft. Waarom geeft de overheid miljoenen uit voor internet terwijl het land buiten in brand staat?!

Marokkanen die jatten, geweld gebruiken en verkrachten gaan vrijuit. Computers van pedofielen worden door justitie niet nagekeken omdat ze te weinig mensen hebben. Dagelijks lezen we in de krant over geweld tegen de politie die tegenwoordig uit zoveel watjes lijkt te bestaan dat ze enkel een grote bek tegen webloggers en automobilisten durven te hebben. De overheid moet wel verdomd veel rotzooi op internet hebben gevonden om dat allemaal te kunnen rechtvaardigen. Trots vermelden ze op hun website hoeveel ze doen tegen wat ze cybercrime noemen. Intensief opsporen en vervolgen prijkt er bovenaan het lijstje. Goed gedaan jochies. Na het oppakken van rechtser.com, Gregorius Nekschot en diverse webmasters van rechtse websites is het inderdaad een stuk veiliger op straat. Niet dus! Het volgende punt is voorlichting. Echt geweldig. Vertel burgers maar dat er stoute mensen bestaan zoals kinderlokkers, justitie en belastingontduikers. Daar wordt de maatschappij vast een stuk veiliger door hoor. Echt niet!

Belangrijk is vooral het laatste punt waarmee de ware aard van de overheid naar boven komt. Communicatie moet vooral beperkt, belemmerd, gecontroleerd en verboden worden. Lees eens mee tussen de regels. Onder de rechtvaardiging van het zogenaamd bestrijden van cybercrime, spreken internetaanbieders gezamenlijk een gedragscode af om gegevens van het internet af te krijgen. Wie beter leest merkt op dat het gaat om "ongewenste inhoud" van het internet te verwijderen. Kinderporno? Fuck you! Het betreft keihard een database waarin handmatig websites kunnen worden geblokkeerd. Zeikt een particuliere organisatie als Brein over het illegaal zijn van een website? Hoppa, geblokkeerd door de rechter. Gelul over racisme? Blokkeren die gematigde rechtse website. Kunt u controleren welke websites er op worden gezet? Nee, dat kunt u niet. Misschien is het zelfs een wonder dat u dit leest, want zelfs wij merken dat mensen ons noodgedwongen bezoeken via proxyservers. Blokkeren en controleren is het doel. Niet uw veiligheid.

Waar haalt de overheid het gore lef vandaan om wat dan ook te censureren? Rot toch op met dat geleuter over kinderporno. Iedereen weet dat pedofielen die meuk toch wel uitwisselen. Daarna encrypten ze die zooi op een SD-kaartje dat zo goed te verstoppen is dat justitie het zelfs na een huiszoeking niet vindt. Helaas blijft het niet bij stalinistische censuur waar zelfs China bang van zou worden. Communicatie moet aan banden worden gelegd. Hirsch Ballin heeft namelijk ooit begrepen dat terroristen communiceren. Derhalve moeten al uw gegevens worden opgeslagen. Helpt dat? Natuurlijk niet. Terroristen hebben de kennis hun communicatie te coderen. Het enige dat er gebeurt is dat uw gegevens achteraf misbruikt worden om iets te zoeken om u erbij te lappen. Bijvoorbeeld als u heeft gezegd wat voor kut overheid we hebben. Achterlijk als ze zijn proberen ze u wijs te maken dat uitingen op internet gevaarlijk zijn. Wel, we zullen vanavond eens een radicaal boek onder onze kussens leggen. Kijken of dat kwaad kan. Domme sukkels.

Overweging.

Vijf belangrijke vereisten om te kunnen spreken van een oprechte campagne om het volk te informeren zijn de revue gepasseerd. De prioriteit moet hoog liggen; aanverwante onderwerpen mogen niet overduidelijk om meer prioriteit schreeuwen. Advies en informatie moeten zo eerlijk en oprecht zijn dat de overheid zich er net zo goed aan houdt. De informatie moet objectief, juist en volledig zijn en zeker geen open deuren intrappen. Activiteiten ter preventie mogen niet verder gaan dan het primaire doel van veiligheid te bereiken. Verder mag de overheid zich niet zelf schuldig maken aan het laakbare criminele gedrag waar juist tegen geageerd wordt. Aan geen van deze vijf eisen is voldaan. Politie en justitie lijken enkel nog langs de weg en op internet te opereren terwijl onopgeloste criminaliteit op straat de hoogste prioriteit heeft. Veiligheidsadviezen volgt de overheid zelf niet op. Open deuren intrappen gebeurt standaard. Preventie betekent controleren en verbieden. Bovendien is de overheid 10 keer erger dan de criminelen.

Geen wonder dat de overheid zoveel moeite doet om u in beweging te krijgen iets te doen tegen de "dreiging": ze hebben zelf nogal wat te verbergen en hopen dat u zich na het uitvoeren van hun adviezen veilig waant. Goede hackers die werkelijk kunnen inbreken in uw computer kunnen elders veel meer voldoening halen. Banger dient u te zijn voor die corrupte bende bij de overheid die tienduizenden euro's van u stelen om dat geld aan te wenden voor parasieten die van uw land een puinhoop maken. Inbrekers kiezen wel eens huizen uit waarvan ze hebben gelezen dat de eigenaar op vakantie is. Tien man politie aan de deur omdat er weer eens zo'n rat op zijn berberapenteentjes is getrapt, is in het huidige klimaat veel reŽler. Persoonlijke gegevens die u vrijwillig op het internet zet kunnen inderdaad voor nare situaties zorgen. Gegevens die onvrijwillig over u verzameld en verspreid worden hebben veel ergere gevolgen. Met de gegevens die overheidsdatabases verschaffen kunnen honderden mensen u in het dagelijks leven ernstig benadelen.

Firewall, virusscanner en sceptisch over vreemde bestanden? Prima, vooral doen! Denk echter vooral niet dat het daarmee ophoudt. Dan begint het pas. Gezond verstand zorgt er weliswaar voor dat u niet meer op internet gepakt wordt door bepaalde criminelen, maar u dient zich vooral te wapenen tegen het fascisme van de voornamelijk linkse overheid. Geen baan meer krijgen, geweigerd worden voor verzekeringen en leningen, zonder iets gedaan te hebben verdachte worden in een strafzaak wegens discriminatie en altijd en overal gevolgd worden zijn zaken die vele malen erger zijn dan de dreiging op internet waar de overheid u bang mee maakt. Blijf u dus verzetten tegen het ongeoorloofd opnemen van uw gegevens in databases. Roep anderen op tot verzet tegen achterlijke maatregelingen als het opnemen van vingerafdrukken in paspoorten, het opslaan van uw internetgedrag en het aan elkaar koppelen van systemen met al uw persoonlijke informatie. Mail politici en meldt dat u dit gesodemieter niet langer gaat accepteren.

Bent u er zo een die denkt dat de overheid al dit soort gegevens verzamelt om ons van dienst te zijn? Denk eens wat dieper na. Alle registraties hebben nog nooit criminaliteit en terrorisme weten te voorkomen. Aangifte doen is een wassen neus. Meldpunten nemen uw klacht niet serieus als u niet tot een minderheidsgroep behoort. De politie weigert aangiftes op te nemen als het gericht is tegen een allochtoon. Zo wilde justitie niet dat uw webmaster aangifte deed wegens bedreiging door een moslim, maar werd hij wel voor de rechter gedaagd omdat diezelfde moslim had gejankt dat hij zo beledigd was. Klassenjustitie zorgt voor achterlijke vervolgingen van onschuldigen. Rechters doen bizarre uitspraken uit angst voor represailles. Voor de rechter worden totaal irrelevante persoonlijke feiten aangedragen om u veroordeeld te krijgen als dat niet lukt op de hoofdaanklacht. Ja mensen, we hebben het over Nederland. De overheid heeft geprobeerd u te misleiden zodat ze ongehinderd kunnen doorgaan met hun corrupte dubbele agenda.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.