Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 24 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

402 Vaccinatie-extremisme op hoog niveau
401 Legaal vermaak te beperkt
400 Overheidscriminelen adviseren u "veiligheid"
399 Angst voor kosten excuusnegers
398 Socialistische pot voor asocialen
397 Eeuwig maagd na stelselmatig pesten
396 Schijnheilig over AIVD-fascisme
395 Fabel van de gediscrimineerde moslim
394 Veilig verkeer belemmeren
393 Negatief over schijnpositiviteit
392 Slechte moslims? Alles moet weg!
391 Denkniveau vereist abstract begrip
390 Moslimgeweld vooral tegen Nederlanders
389 Christendiscriminatie uit lafheid
388 De toon van het morele verval
387 Verdedig uw privacy met hand en tand!
386 Hand in hand, terug naar eigen land
385 Europa? Eigen volk eerst!
384 Minimumstraffen slaan terug
383 Zinvolle holocaustontkenning ontkracht

385 # Europa? Eigen volk eerst! #
Gepost door Misdefinitie op 16-05-2009 om 23:53.
Eindelijk mogen we op 4 juni 2009 weer eens naar de stembus. Ditmaal gaat het om 25 van de 736 zetels in het Europese Parlement die Nederland mag bezetten. Hoewel EuroparlementariŽrs volgens de leer van de Europese Gemeenschap voornamelijk de Europese burger vertegenwoordigt, komt het er in de praktijk op neer dat alle (Nederlandse) partijen zullen proberen het proces van het aannemen van Europese wetgeving en het goedkeuren van de Europese begroting zo te beÔnvloeden dat het binnen de eigen ideologie past. Aangezien de meerderheid van de partijen in Nederland links zijn, ligt het voor de hand dat zij via Europese wetgeving zullen trachten het socialisme verder op te dringen. Sinds de oprichting van Europa als ein Reich, ein Euro und ein FŁhrer, hebben zij het in relatie tot Europa altijd over uitbreiding en het idee dat mensen die dat niet begrijpen domme rechtse rakkers zijn. Zeer gevaarlijk. Europa mag zich nooit en te nimmer middels massa-immigratie ontwikkelen tot het voormalige Derde Rijk.

Het socialistische Derde Rijk.

Wellicht heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het toch kan dat voornamelijk nationalisten en rechtse realisten fel tegenstander zijn van Europa. Voor wie de geschiedenis kent is dat niet zo verwonderlijk. Europa wordt binnen die kringen gezien als een socialistisch gedrocht dat in feite de vervulling is van een oude wens van de nationaal socialisten in 1940-1945: een Derde Rijk bestaande uit een gemeenschap, een klootjesvolk en een leider. Om dat laatste te verbergen zijn er tienduizenden juridische regeltjes en een parlement. We weten allemaal dat als het parlement vol zit met dwazen die elkaar het hand boven het hoofd houden, de dictatuur van de meerderheid net zo goed een dictatuur is met fascistische trekjes. Velen zijn nu in staat de beschuldiging te uiten dat tegenstanders een denkbeeldige vijand creŽren die niet aangetoond kan worden. Uitgaan van een goede samenwerking zou veel beter passen. Erg schijnheilig, want Europa is vooralsnog enkel misbruikt.

De basis voor het misbruik is gelegd door het weggeven van soevereiniteit. Bevoegdheden om zelf te bepalen wat er gebeurt zijn ingeruild voor een stelsel aan internationale regels die vanuit Europa dwingend aan ons worden opgelegd. Zij noemen dat het tegengaan van machtspolitiek. "Machtspolitiek is funest," roepen ze, "kijk maar naar alle dictators". Ze vergeten even dat dictators zonder uitzondering voortkomen uit linkse, socialistische cq communistische regimes en dat het nastreven van een rijk met zogenaamde parlementariŽrs die allemaal de FŁhrer naroepen eigenlijk gewoon hetzelfde resultaat heeft. Met dit verschil dat er in het tweede geval meer juridische bureaucratie is bijgekomen en het allemaal net even wat langer duurt dan 5 jaar oorlog. Het is een gevaarlijk proces dat uiteindelijk leidt tot de situatie dat andere landen meer invloed hebben op Nederland dan wij. Voordelen zijn er nauwelijks en worden met opzet vaag geformuleerd. Europa zou voor meer veiligheid en welvaart moeten zorgen.

Vrijheden worden massaal ingeleverd en wat krijgen we ervoor terug? Laten we eens gaan kijken naar de beloofde welvaart. Europa bracht een gemeenschappelijke munt. Handig vonden veel voorstanders, want dan hoeven we tijdens de vakantie niet meer te kloten met wisselkoersen. Leuk voor een paar weken, maar de rest van de tijd moeten mensen in Nederland als arme sloebers leven aangezien de euro de prijzen gigantisch omhoog heeft gejaagd en in een aantal gevallen zelfs heeft verdubbeld. Met uitzondering van bepaalde apparaten die door de snelle technologische ontwikkelingen sowieso wel goedkoper waren geworden. Verder moeten we vooral doen wat Europa wil. Internationale regels hebben directe werking en voorrang gekregen in Nederland en binnen de gemeenschap is nauwelijks plaats voor het behartigen van onze belangen. Alles is een compromis van wat andere landen willen. Belangrijke thema's als integratie, vrijheid en ons geld blijven onbesproken. Links praat enkel over grenzeloze uitbreiding van hun rijk.

Turkije als drogredenatie.

Europa wilde er na de Tweede Wereldoorlog voor zorgen dat zoiets gruwelijks als een oorlog tussen volkeren nooit meer voor zou komen. Het nationaal socialisme had massaal gefaald en nationale autoriteit werd gewantrouwd. Vreemd genoeg kwamen ze desondanks met een ander socialistisch idee dat verkocht werd als een Europa waarbij het wegvagen van onderlinge verschillen ervoor moet zorgen dat er nooit meer een oorlog komt. Immers (zo was de redenatie), als iedereen gelijk en even arm is, hoeven we elkaar de hersenen niet meer in te slaan. Het idee was gedoemd om te mislukken en de bevolking zo iets dergelijks echt niet pikken. Derhalve werd het in stappen ingevoerd zodat het door de strot geduwd kon worden van de burger. Eerst kwam de samenwerking tussen landen. Slechts weinigen konden daar bezwaar tegen hebben. Vervolgens verdwenen de grenzen. Voordat het volk het doorhad, stroomde Europa vol met immigranten. Waaronder parasieten en gelukszoekers die hun weldoeners rijkelijk beloonden in het stemhokje.

Geen wonder dat de discussie over Europa door links vaak geleid wordt in de richting van de toetreding van zoveel mogelijk landen. Neem nou de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Turkije is een islamitisch land waarbij de cultuur en gebruiken haaks tegenover onze westerse normen en waarden staan. Joden- en homohaat en schending van mensenrechten zijn daar aan de orde van de dag. Van democratie hebben ze nooit gehoord. Hun wetgeving lijkt meer richting de sharia te gaan met onderdrukking van vrouwen, besnijdenis en het stenigen van onwelgevalligen. Kenners zijn dan ook faliekant tegen hun toetreding, want zij weten dat de macht in Europa bij de grootste landen ligt. Grote landen hebben meer zetels in het parlement en kunnen daarmee een grotere invloed uitoefenen dan kleine landen. Binnen Europa kunnen burgers zich ook relatief vrij vestigen. U zult precies begrijpen wat er gebeurt. Vergaande islamisering doordat zij massaal naar Nederland komen.

Aan de linkerkant vinden ze dat geen enkel probleem. Zulke dhimmi's vinden islamisering juist fijn omdat het ze stemmen oplevert. Een oude leugen komt eveneens naar boven. Turkije moet volgens hen bij Europa omdat we allochtonen nu eenmaal nodig hebben om hier te komen werken. Zeer opvallend is de parallel die te trekken is met de jaren '60 uit de vorige eeuw. Men stelde dat er ruim voldoende werk was, haalde buitenlanders hierheen en zorgde er vervolgens voor dat ze hier nooit meer weggingen. "Foutje bedankt," zeiden ze dan. Met als gevolg dat Nederland overspoeld is door een tsunami aan islam. Iedereen kan aan de stenengooiende en aanrandende Marokkaantjes in onder andere Gouda zien wat voor verrijking dat was. Lange tijd moesten we ons neerleggen bij het verhaaltje "we hebben ze nodig" omdat we er zelf niet bij waren, maar nu komt de aap uit de mouw. Thans is het crisis. Extra mensen nodig? Rot toch op. We hebben altijd in eigen land honderdduizenden werklozen gehad. Stop islamisering! Grenzen dicht, nu!

Aangezien de socialisten ook wel door hebben dat hun leugens keer op keer ontmaskerd worden, gooien ze alweer een oude methode in de strijd. Namelijk rassenhaat en racisme. Een visie waarin iedereen die tegen toetreding van Turkije is gewoon een hekel zou hebben aan buitenlanders. Leidende tot zielige pogingen om Wilders een hak te zetten. Zo zou Wilders in 1999, ruim 10 jaar geleden toen hij nog bij de VVD zat, gezegd hebben dat enkel een democratisch Turkije kan toetreden. Dat zou van hem een draaikont maken aangezien hij eerst voor en daarna tegen was. Leuk geprobeerd, maar hij zei democratisch Turkije. Islamitische landen zijn volgens hem sowieso geen democratische landen dus betekent die uitspraak per definitie dat hij ook destijds tegen toetreding was. Daarbij komt nog dat hij bij de VVD niks mocht zeggen. Later is hij zelfs uit de partij getrapt vanwege zijn standpunten. Het is tekenend voor de situatie dat socialisten altijd oude koeien uit de sloot moeten halen als "argument".

Sentimenten komen vanzelf bovendrijven. Tegenstanders van de toetreding zouden buitengewoon kwalijk handelen door mensen uit te sluiten vanwege hun geloof. Typisch een drogredenatie van dwazen en debielen, want Turkije wordt niet uitgesloten vanwege het geloof. Het gedrag van dat volk valt niet te verenigen met onze normen en waarden en bovendien willen we niet dat de islamisering van Nederland onverminderd doorgaat. Religie is niet het criterium, maar het gedrag en de onwenselijke activiteiten die uit naam van de religie en achterlijke gebruiken worden ingevoerd in Nederland. Genoeg is genoeg. De vijand schuwt echter geen middel om vermeende discriminatie aan te geven. Turkije maakt deel uit van de NAVO. Dat zou dan weer betekenen dat tegenstanders van de toetreding wel door moslims beschermd willen worden, maar ze niet willen laten toetreden. Bullshit. Een samenwerkingsverband is nogal iets anders dan totale controle en massa-immigratie.

"Leer dan eens wat moslims kennen, dan draait het wel bij," suggereren ze. Alsof dat enige vorm van islamisering tegengaat. De aanwezigheid van moslims die eens een keer niet met stenen naar de politie gooien neemt niet weg dat het onwenselijk is dat de islam nog meer vat krijgt op Europa. Madlener (PVV) licht zijn standpunt toe met het idee dat de islam niet alleen een geloof is, maar een geheel dat hun cultuur en manier van leven wil opleggen aan Nederland. Hij vreest dat er heel veel Turken naar Nederland komen op het moment dat Turkije lid wordt van de EU. Linkse partijen brengen daar tegenin dat ze het heus wel reguleren. Een lachertje en eveneens gebaseerd op grove leugens. Thans hebben we totaal een slordige 3 miljoen allochtonen in Nederland. Die zijn ook niet gereguleerd dan wel tegengehouden. De volgende stap is de emotionele chantage. We mogen niet zeggen dat Turkije er nooit bijkomt. We mogen niet zeggen dat we geen islam meer in Nederland willen. Anders zou Turkije niks meer doen aan schending van mensenrechten.

Wel godverdomme. Het moet niet gekker worden. Moeten we nu Turkije gaan beloven dat ze lid mogen worden omdat ze anders rare dingen blijven doen? Fundamentele mensenrechten dienen te allen tijde gerespecteerd te worden. Lid of geen lid van de unie. We laten ons niet als bange schoothondjes besodemieteren. "Ja maar, anders kunnen we er niet voor zorgen dat ze zich aan de mensenrechten houden." Jazeker, dat kunnen we wel. Doen de achterlijken niet normaal, dan kunnen ze sancties verwachten. Weg met het volk uit Europa, zakelijk boycotten, opgerot uit de NAVO en desnoods militair ingrijpen als Nederland in gevaar komt. Islamieten belonen omdat ze zich, net als nette landen, aan de regels houden is nog achterlijker dan de middeleeuwse cultuur die men hier tentoon wil spreiden. Zijn we nu echt zulke mietjes geworden door gelul over universele waarden? Laat ons niet lachen. De islam staat werkelijk voor alles waar het Westen niet voor staat.

Meer propaganda voor Europa.

Deze discussie is er een zonder einde. Iedereen is het er wel over eens dat Turkije op dit moment nog niet klaar is voor toetreding. Op het moment zijn er al zo'n 27 landen toegetreden en iedereen ziet ook wel dat er met zoveel landen geen een Europa mogelijk is. Compromissen sluiten is immers onmogelijk aangezien er minstens 27 verschillende opvattingen zijn. Geldverslindende projecten waar we niks aan hebben zijn het gevolg. Toch laten linkse partijen geen moment onbenut om u te laten weten wat er gebeurt als zij het voor het zeggen krijgen. Meer immigranten, meer ellende en meer geld naar Europa. Voorts beklagen zij zich erover dat we altijd negatief praten over Europa en nooit eens positief zijn. Goed, dan vragen we aan hen wat er zo positief is. Wat voor kut antwoorden geven ze dan? Juist. Ze zeggen dat "we het niet begrijpen". Het Nederlandse parlement moet volgens hen veel meer doen zodat mensen betrokken raken. Alle "democratische" trucjes komen boven. Voordelen kunnen ze niet noemen en de crisis heeft geen prioriteit.

De linkse partijen schuiven problemen zoals de crisis af op die vervloekte kapitalistische dwazen die van hun eigen geld houden. Hun oplossing? U moet uw geld afstaan, meer asielzoekers accepteren en alvast naar een andere baan gaan zoeken. Polen willen immers ook werken. Liberale partijen als de VVD roepen juist het tegenovergestelde. Zij vinden de marktwerking en de integratie daarvan geweldig. De euro zou daarbij een teken zijn van stabiliteit. De PVV is de enige partij die het anders ziet. Ons geld is ons geld. Handel drijven met Europa? Prima, maar we werken met Europa en zijn niet van Europa. Nederland moet weer baas worden in eigen land en Europa mag zich enkel bemoeien met zaken die in het algemeen belang zijn van alle aangesloten landen. Bijvoorbeeld op economisch gebied. Met elkaar handel drijven dus. Niet al het geld in een grote pot en veel bemoeienis. Opkomen voor Nederland is in deze tijden zeer belangrijk. Miljardenverspillingen, EurabiŽ, superstaat en talloze uitbreidingen? No fucking way.

Overweging.

Europa zou ons welvaart en veiligheid moeten brengen, maar kost miljarden en stelt enkel de grenzen wagenwijd open voor nog meer immigranten. Terwijl Nederland in brand staat door crises, criminaliteit en het in gevaar zijn van cruciale vrijheden, kunnen en willen de linkse partijen enkel praten over manieren hoe ze gewoon op oude voet kunnen doorgaan. Zij vinden een organisatie waarin 27 landen vertegenwoordigd zijn niet genoeg. Ondanks het feit dat er minstens 15 cheap ass landen uit Oost-Europa zijn waar onder andere Nederland voor moet dokken, duwen ze de discussie steeds in de richting van het laten toetreden van nieuwe landen. Met als hoogtepunt het door hen geliefde Turkije. Motief? Stemvee creŽren en zichzelf op de borst kloppen met de boodschap dat zij zo sociaal zijn. Over prioriteiten hebben ze het niet. Dan gaan ze liever over tot hun orde van de dag. Mensen manipuleren met propaganda zodat ze met overtuiging voor Europa kiezen.

Kiezen voor de objectieve benadering is een beter alternatief. Europa dient zich niet te bemoeien met zaken die prima nationaal kunnen worden afgedaan. Algemeen belang van alle leden moet voorop staan. Kan dat niet? Dan is dat een signaal dat Europa te groot is. Samenwerking werkt namelijk alleen als het echt nodig is en de juiste hoeveelheid landen meedoen. Met 27 personen achter een beeldscherm om een document te schrijven werkt ook niet, begrijpt u wel? Landen zijn verschillend. Maak van Europa geen socialistisch Derde Rijk waarbij onderscheid op den duur juist gemaakt gaat worden. Europa terugbrengen tot een handelsovereenkomst met een stuk of 10 landen is een betere oplossing. Een grote pot met al het geld waaruit iedereen die het slecht doet kan profiteren is wel socialistisch, maar niet sociaal. Betalen voor anderen is waanzin. Eigen volk eerst en Nederland uit Europa! Kom allen stemmen op 4 juni. Stem Madlener (PVV). De richting waarin Europa zich ontwikkelt is onjuist en mag nooit definitief worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.