Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

342 # Moslimextremist tot in de schatkist #
Gepost door Misdefinitie op 13-10-2008 om 14:35.
Uitleggen waarom de multiculturele samenleving genadeloos gefaald heeft en ons land tot de afgrond heeft gebracht is zowel doodeenvoudig als gruwelijk complex. Eenvoudig omdat er inmiddels tientallen statistieken en actuele gebeurtenissen zijn die dat onomstotelijk aantonen. Complex omdat het Nederlandse volk voornamelijk bestaat uit domme mensen die de aanstichters van al deze ellende, linkse fascisten, steevast de hemel in prijzen. Zolang die paar tientjes die ze op Icesave hadden staan maar gered worden over de ruggen van andere belastingbetalers. Toch kunnen zelfs zij er niet meer onderuit, want de evidentie blijft zich opstapelen. Eerder hebben we leugenachtige moslimpropaganda een halt toegeroepen, de werkwijze van fascisten blootgelegd en laten zien hoe dankbaar Marokkanen zijn dat ze hier Łberhaupt mogen zijn. Incidenten met moslims worden structureel en leiden tot georganiseerde vormen van terrorisme waar zelfs de VVD en de NCTb voor capituleren.

Georganiseerde criminaliteit.

Alles begint met het creŽren van een omgeving en een sfeer waarin grote groepen kakkerlakken prima kunnen gedijen en kunnen uitgroeien tot extreem grote gezwellen die niet zullen rusten totdat de genocide op oorspronkelijke Nederlanders een feit is. Mensen die hopen dat het hier slechts om een handje vol terroristen gaat hebben het mis. Net zoals een stuk vlees niet van de ene op de andere dag aan het ontbinden is zal geen enkele terrorist vandaag beslissen dat hij morgen naar de eeuwe melk, honing en maagden wil. Nee, het proces verloopt gradueel en wordt juist in gang gezet door wat veel mensen de "gematigde groep" zouden willen noemen. Zij zijn het die via de legale weg proberen Nederland te islamiseren via de foot-in-the-door techniek. Daarbij laten ze mensen instemmen met een klein verzoek zodat de kans groot is dat ze ook instemmen met volgende verzoeken die steeds een stapje verder gaan. De techniek gaat uit van de menselijke wil om consistent te handelen. Gematigde moslims dwingen kansen af voor minder gematigde moslims. Moskeetje hier, privilege daar en het is voor elkaar.

Is de schimmel eenmaal aanwezig op het brood, dan gaat het van kwaad tot erger. Ze mochten ook een moskee, dus waarom geen 2? Of 3? Of 300? De vrijheid van godsdienst staat hen toe af te dwingen dat iedereen rekening met ze moet houden. Waarom dan geen eigen feestdagen tijdens de ramadan? En als ze hun eigen feestdagen hebben, dan mogen hun kinderen toch wel even vrij van school nemen? Vervolgens zitten de islamitische leerlingen thuis. Daar vervelen ze zich, want alle autochtone leerlingen zitten wel op school. Lezen, schrijven en rekenen? Nergens voor nodig. Wanneer moslims zich vervelen gaan ze de straat op. Lekker met de bus rijden. Zonder te betalen en met geweld. Hun ouders kunnen er ook wat van. Uitkeringtrekken of ziekmelden. "Gematigd" lopen ze te bespugen, bedreigen en te beroven. Nederlanders staan doodsangsten uit.

Al gauw klonteren de relschoppers samen tot groepen waardoor de vlam in de pan slaat. Gematigde allochtonen zijn gepromoveerd in de samenleving en bestormen met z'n allen supermarkten om die vervolgens helemaal leeg te plunderen. Van een zielige jeugd is geen sprake. We hebben hier te maken met georganiseerde misdaad gericht tegen de Nederlandse maatschappij. Dit soort criminelen ontstaan uit wat linkse fascisten gewone gematigde burgers noemt en deinzen nergens voor terug. Om te voorkomen dat de politie wordt gewaarschuwd trachten ze het winkelpersoneel op allerlei manieren te intimideren. Onder andere door hen te bedreigen met de dood. Gespuis dat geholpen wordt door volwassenen die op haast professionele manieren precies weten waar de videocamera's hangen. De plunderingen nemen hand over hand toe. Amsterdam, Gouda en Rijswijk zijn niet veilig meer. Slachtoffers die de politie kunnen waarschuwen komen er bekaaid vanaf. De politie is laf en probeert hooguit de problemen uit de media te houden.

Inmiddels lijkt het erop alsof er geen gematigde allochtoon meer te vinden is. Vermoed wordt dat een zeer groot gedeelte op hun manier bijdraagt aan het faciliteren van deze rotzooi. Middels onze supermarkten bevoorraden die ratten hun beweging. Niet een keer, maar regelmatig. De Telegraaf meldde niet minder dan 5 verschillende plunderingen door grote groepen Marokkanen. De vernietiging van ons land beperkt zich niet tot diefstal en bedreiging. Steeds vaker tonen allochtonen hun dankbaarheid aan het Nederlandse volk door zich tegen diensten te keren die onze veiligheid moeten garanderen. Keer op keer als er Nederlanders dood liggen te gaan na een ongeluk proberen die berberapen Magere Hein op te roepen door de voorkomen dat ambulancepersoneel de ongelukkige bij kan staan. Brandweermannen worden in gevaar gebracht door brandkranen dicht te draaien. Onder politiebegeleiding moeten ze branden gaan blussen. Waarschijnlijk omdat Marokkaanse pyromaantjes niet willen dat het door hun aangestoken vuur bestreden wordt. Pogingen tot moord vinden ze heel normaal. De ideologie van moslims schrijft immers voor dat elke ongelovige dood moet.

Om nog hoger in rang en aanzien te komen blijven ze niet hangen in het saboteren van hulpdiensten. Zelf doen en veroorzaken blijkt nog veel lucratiever. Via haathutten die men "moskee" noemt vergiftigt men zuivere geesten zodat ze mee gaan draaien met deze idioterie. Zo propaganderen ze haat tegen het westen, blanken, joden en homo's. Speciale eenheden worden getraind om terroristische daden te gaan uitvoeren na een uitgebreide hersenspoeling. Soms mislukt dat en keren de net geschapen radicalen zich tegen de moskee. In dat geval mogen we een hulpkreet vernemen van een moskee die zijn volgelingen niet meer in de hand heeft en waarschuwt voor ernstige gevolgen. Een slinkse truc om onder verantwoordelijkheid uit te komen. Eerst de ratten boos en hongerig maken om vervolgens te klagen dat ze tevens huishouden bij de baas. Om niet door de mand te vallen maken ze zoveel mogelijk mensen medeplichtig.

Noord-Afrikaanse cultuurverrijkers staan tevens bekend om het georganiseerd jatten van dure wagens. Zodra u een BMW X5 ziet rijden met een klein zwart mannetje achter het stuur, weet u al hoe laat het is. De van diefstal afkomstige auto gaat een lange enkele reis maken. Helaas hebben de bestuurders wel een retourtje. Zulke bendes tonen eveneens aan dat racisme ingebakken zit in de genen van allochtonen. Wist u dat u in de gevangenis kan komen wanneer U opmerkt dat negers en Marokkanen stinken? Wel, zij laten zien dat een hekel hebben aan geur heel normaal is. Kennelijk hebben ze in Noord-Afrika een gruwelijke hekel aan "onze" lichaamsgeur, want in door hen gestolen auto's hangen altijd geursticks zodat de eigen geur kan overheersen (Telegraaf, 3 oktober 2008). Opsporingsdiensten hebben daardoor een meevallertje. Geursticks in een dure auto waarin een allochtoon rijdt betekent 9 van de 10 keer een gestolen bak. Doordat die geitenneukers lieverdjes zo racistisch zijn, zijn ze eenvoudig op te pakken.

Medeplichtig.

Geen oorlog zonder NSB'ers. Zouden de Duitsers zomaar overgave hebben kunnen afdwingen zonder dat ze werden bijgestaan door Nederlandse landverraders? Natuurlijk niet. De vijand kreeg hulp net zoals ze nu ook hulp krijgen. Islamic Jihad Union (IJU) is een terroristische organisatie die fungeert als een gewapende tak van Al-Queda in West-Europa. Telefoontaps door inlichtingendiensten bewijzen dat zij via Den Haag moslimterreur coŲrdineren. Via een verbindingsman zou er logistieke en financiŽle steun geboden worden aan de terroristische activiteiten. De Nederlandse overheid heeft ook een flinke vinger in de pap. Toen twee Somalische terreurverdachten vanuit Keulen naar Schiphol wilden gaan, hield Hirsch Ballin na hun aanhouding zijn hand boven hun hoofd door te ontkennen dat het hier om terrorisme gaat. Andere extreem gevaarlijke moslimorganisaties worden door de overheid gefinancieerd. Moslim Broederschap en Mili GŲrŁs hebben toestemming gekregen van de overheid om hun activiteiten te ontplooien en haatkazernes neer te zetten.

Behalve het financieel ondersteunen faciliteren de neo-NSB'ers de terroristen ook met woord en daad. Problemen met allochtonen worden steevast gebagatelliseerd. Burgemeester Cornelis beweert dat het beroven en plunderen van supermarkten niet strafbaar is. Tenminste als u zwart, geel of op een andere manier allochtoon bent. Winkeliers merken op dat ook hier de overheid mee in het complot zit. Winkels kunnen ongestraft leeggeroofd worden omdat justitie geen mankrachten inzet. Volgens de mensen die het voor het zeggen hebben moeten we niet zo zeuren. Overal gebeurt immers wel eens wat. Bovendien zou het de schuld van de kranten zijn. Zouden zij er niet over schrijven, dan had u lekker niks geweten. En als u zelf het slachtoffer was, dan heeft u het vast zelf uitgelokt. Zij hebben makkelijk praten in hun nette, dure en blanke wijken. Gelukkig weten wij wel beter. Politie en justitie zitten vol met Marokkaanse spionnen die belemmeren dat er tegen hun soortgenoten kan worden opgetreden.

Politici kunnen hun handen ook niet in onschuld wassen. Met name de PvdA, het CDA en de CU zijn verantwoordelijk voor het binnenlaten en onderhouden van dat gespuis. Thans is zelfs de VVD pro moslim geworden. Wist u dat wij werden uitgekafferd nadat we hadden geschreven dat de VVD in feite een linkse partij is? Zie hier het bewijs van ons zoveelste gelijk. Nu de moslims bijna gewonnen lijken te hebben komen ze zogenaamd op voor de islam. Negatief praten over moslims mag niet. Dat is generaliseren en stigmatiseren. Ze willen dat de islam alle ruimte krijgt om zich te manifesteren. Geert Wilders stelt dat het net lijkt alsof de VVD het dagboek van Anne Frank Vogelaar opdreunt dat enkel fictie bevat. Henk Kamp (VVD) doet al 20 jaar voorstellen voor het verbeteren van de integratie. Een echt volhoudertje, want wie bemerkt dat zijn ideeŽn 20 jaar lang niet werken moet niet door blijven gaan, maar stoppen. Integratie werkt niet. Segregatie is het tegenantwoord.

Steun in geld en woord is blijkbaar niet genoeg. Uit pure angst stelt de Nationaal CoŲrdinator Terrorismebestrijding (NCTb) dat Nederland moet luisteren naar moslims die radicale stromingen zoals het salafisme aanhangen. Volgens het rapport van de NCTb zouden hun wensen en eisen zinnige kritiek kunnen bevatten op de Nederlandse samenleving. En kritiek hebben ze. Homo's zijn hier vrij. Wat kunnen we in hemelsnaam van die radicalen leren? Dat homo's beter van 10 hoog met het hoofd richting de grond naar beneden kunnen worden gegooid zodat ze zeker het loodje leggen? Of dat vrouwen beter met een bot mes besneden kunnen worden zodat ze het voortaan uit hun hoofd laten naar vreemde mannen te kijken? Wil het NCTb soms kennis uitwisselen over gifgas en atoombommen waarmee ongelovigen kunnen worden vermoord? Of is het interessant om een discussie te voeren over hoe er meer joden de dood kunnen vinden dan alleen het meisje uit het achterhuis? Zijn ze nu helemaal van de socialistische pot gerukt?! Naar radicalen wordt niet geluisterd. Geef ze maar een enkele reis zandbak of proefdiercentrum.

Overweging.

Zouden we science fiction-schrijvers zijn, dan hadden we dit artikel echt niet kunnen schrijven. De werkelijkheid overtreft de meest bizarre fantasieŽn. Grote groepen allochtonen vormen een ernstige bedreiging voor ons land. Niet alleen de "klassieke" terroristen die met bommen zichzelf en anderen naar Allah opblazen. Ze worden geholpen door een hele grote groep aanhangers die trainingen krijgen om het westen te haten. Eerder kwam eveneens de conclusie naar voren dat zelfs gematigde allochtonen bewust en onbewust bijdragen aan de vernietiging van onze samenleving. Zonder (gematigde) islam zouden er bijvoorbeeld geen suikerfeesten worden gevierd. Jongeren zouden dan niet speciaal daarvoor wegblijven en ouderen zouden zich niet ziek melden. Verveling zou daarna niet het gevolg zijn waardoor berovingen en plunderingen veel minder voorkwamen. Zou de PvdA niet alle ellende uit Noord-Afrika hierheen hebben gehaald als hersenloos stemvee, dan was terrorisme hooguit op het nieuws in het buitenland.

Erger vinden we de medeplichtigheid van Nederlandse landverraders. Dat andere volkeren hun levenswijzen en cultuur willen opdringen is al onacceptabel, maar dat Nederlanders weigeren in te grijpen en een harde aanpak zelfs saboteren is ronduit onaanvaardbaar. Structurele problemen worden gebagatelliseerd naar incidenten. Komen ze er echt niet onderuit, dan schreeuwen ze zogenaamd om een harde aanpak. Wie die schreeuw echter van dichtbij bekijkt zal opmerken dat het een farce is aangezien men allang bevoegdheden genoeg heeft om dat tuig aan te pakken. Het schreeuwen naar de politiek is een afleidingsmanoeuvre geworden. Waarna de politiek het balletje weer terugspeelt. Terwijl ze heel goed weten dat de politiek, de regering, een groot deel van de Tweede Kamer en instanties als de NCTb meehelpen het land kapot te maken. Geen wonder dat het zo slecht gaat. Terwijl mensen blij zijn met een paar tientjes die Bos "gered" heeft, is het oorlog. Nederland capituleert en faciliteert de vijand. Mensen staan erbij en kijken ernaar.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.