Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

341 # Bestraf socialistische fouten #
Gepost door Misdefinitie op 08-10-2008 om 17:51.
Fouten maken is menselijk. Iedereen maakt wel eens fouten. Behalve degenen die nooit iets doen. Onder normale omstandigheden excuseren we ons voor de gemaakte fouten, corrigeren we de gevolgen en mogen we aannemen dat een ezel zich daarna niet voor de tweede keer aan dezelfde steen stoot. Logisch, zult u misschien denken. Fatsoenlijke mensen durven er immers voor uit te komen dat ze niet zo onfeilbaar zijn als ze dachten. Goedmaken wat u verkeerd doet zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Het zou bijna ondenkbaar zijn om het te gaan ontkennen, de verantwoordelijkheden te negeren of zelfs pogingen te doen om het de ander in de schoenen te schuiven. Laat staan dat u zich laat eren als u de fout wel herstelt. Toch zijn er wel degelijk grote groepen mensen die, om de publieke opinie te beÔnvloeden, bizar anders met het maken van fouten omgaan. Socialistische fouten zijn onafwendbaar, daarom is er gekozen voor een onorthodoxe methode om het te verbergen.

Geen heldendaad, maar misdaad.

Op een dag ziet u een man die bezig is om een ander te verdrinken. Zodra er meer omstanders komen, haalt de man het bijna dode slachtoffer uit het water en begint met reanimeren. De ambulance wordt gebeld en later blijkt de bijna verzopen burger het voorval te overleven. Mensen beginnen te klappen, maar zou U de man prijzen om zijn heldhaftige daad? Natuurlijk niet. Het betrof immers slechts het afbreken van een poging tot moord. Ander voorbeeld. Binnen een grote organisatie gooien topbestuurders er met het petje naar waardoor ze bijna failliet gaan. Nadat zij een flink aantal mensen, behalve zichzelf, hebben ontslagen keert de rust terug. Het is feest, maar vindt U ook dat zij helden zijn? Natuurlijk niet. Ze hebben de rotzooi immers zelf veroorzaakt en kostbare banen zijn voor niks verloren gegaan. Feitelijk is het te belachelijk voor woorden dat de aanstichters van alle ellende geprezen kunnen worden voor hun daden. Toch loopt het merendeel van Nederland Wouter Bos haast af te zuigen voor zijn daad met Fortis.

Tot voor kort werd het socialistische regime van de partij van Wouter Bos, de PvdA, gekraakt en gehaat. De milieucrisis, oliecrisis, kredietcrisis en de multicriminaliteitscrisis zijn allemaal gebaseerd op zeer foute linkse beslissingen. De peilingen schoten omlaag en de PvdA zou afstevenen op de afgrond. Net als Nederland overigens. Opeens lijkt iedereen gedraaid als een blad aan een boom. Alsof de minister van sinterklaas ons land heeft gered door Fortis te nationaliseren wordt Bos nu als een echte held onthaald. Kleine spaarders kunnen opgelucht ademhalen, want hun geld is "veilig". Sterker nog: mensen werden al helemaal blij toen ze vernamen dat er een garantie in het leven is geroepen die teruggave van spaargeld garandeert tot een ton. Dat hiervoor de vermogensbelasting box 3 heffing weer omhoog moet, horen we niemand over. Wat is hier in godsnaam aan de hand? Hebben mensen tegenwoordig zo achterlijk weinig geheugen dat ze niet meer kunnen inzien dat de zogenaamde heldendaad niks anders is dan een miljardenverspilling?

Laten we even teruggaan naar augustus 2007. De maand waarin Fortis probeerde om van de betrokken partijen toestemming te krijgen voor de overname van ABN-Amro. Aandeelhouders zeiden uiteraard volmondig "ja" tegen het onzalige plan nadat ze een stijve plasser kregen bij de gedachte aan meer geld. Andere partijen zagen het minder rooskleurig in. Pensioenfondsen betoogden dat ze de hachelijke onderneming erg riskant vonden. Vrij logisch, want ABN was een tikje groter dan Fortis. Voor een buurtsuper zou het ook funest zijn als ze een poging deden om Albert Heijn over te nemen. De overname hing toen af van Wouter Bos. Zonder zijn toestemming zou het niet doorgaan. Bos' beslissing was, net als het socialisme, een grote fout. Uiteraard ging het mis. Socialistisch beleid faalt altijd. Bos maakte een cruciale fout. In plaats dat hij daarvoor gestraft wordt en moet oprotten, juicht het Nederlandse volk om het feit dat ze weer 16 miljard door de plee mogen spoelen.

Ja mensen, bekijk het eens van de andere kant. Als Bos niet zo ondeskundig een zeer domme beslissing had genomen, dan was ABN-Amro gewoon in handen gebleven van de vrije markt en had u nu via de belasting niet weer een miljardenverspilling hoeven op te hoesten. Van een crisis was vervolgens dan ook geen sprake. Althans niet in Nederland. Helaas blijft het niet bij het niet toegeven van de fout, het mislukte beleid en de verspilling. Die linkse ratten grijpen de situatie aan om een aanval te openen op wat zij het "kapitalisme" noemen. Zij redeneren dat de bank bijna kapot ging door geld en de vrije markt. Thans weten we dat de situatie iets anders ligt. De bank ging bijna stuk door verkeerde socialistische beslissingen en de (wereldwijde) kredietcrisis is het gevolg van mislukt socialistisch beleid. Zelfs de VVD en de PVV knikken braaf en doen niks. Miljarden verspillen is geen heldendaad; dat is misdaad. Overal waar socialisten zitten gaat het mis en worden fouten verzwegen.

Fouten verzwijgen.

Veelwijverij gedoogd door Hirsch Stalin.

Een dergelijke mentaliteit zien we ook regelmatig terug op andere gebieden waar links gespuis zijn vernietigende sporen achterlaat. Zo is veelwijverij een groot probleem. Bigamie en polygamie zijn in Nederland om verschillende redenen verboden. Volgens de christelijke moraal is het onmogelijk om eeuwige liefde en trouw te beloven tijdens meerdere huwelijken. Verder zou het mensensmokkel en misbruik van vrouwen faciliteren. Onderdrukking zou op de loer liggen. Een vrouw voor de sex, een vrouw voor achter de ramen die het geld binnen brengt, een vrouw in de keuken en een vrouw die de woning schoonhoudt. Ideaal? Vergeet het maar. Nederland is al vol genoeg en in combinatie met gezinshereniging is veelwijverij al helemaal uit den boze. De wet stelt dat Nederlanders niet met meerdere vrouwen mogen trouwen. Tevens bent u strafbaar als u zoiets in het buitenland flikt waar het wel mag. Tenminste als u blank bent. Zwarten die elders iets doen wat hier illegaal is, vallen onder het gedoogsysteem van Hirsch Ballin. Daarna worden ze "Nederlander".

Tijdens een vragenuur in de Tweede Kamer werd duidelijk waarom allochtonen illegale dingen mogen doen die niet voor Nederlanders zijn weggelegd. Regels voor Nederlanders gelden voor Nederlanders. Allochtonen zijn geen Nederlanders. Dus wordt illegaliteit door allochtonen gewoon gedoogd en zelfs wettelijk erkend. Wat tot onaanvaardbare taferelen leidt aan de grens: "Hallo, ik ben Achmed en niks waard, hier staan mijn vrouwen met een baard." Indrukwekkend. Kennelijk hebben zij het voor elkaar gekregen dat misdaad gemeld kan worden waarna domme ambtenaren het gewoon registreren. De verantwoordelijke minister weet wel hoe het komt. De erkenning is er nu eenmaal en daarom is het niet verkeerd. Goh, en wij maar denken dat het onze burgerplicht is om misdaad te melden aan de politie. Helemaal gestoord is het feit dat ze door optie "Nederlander" kunnen worden. Daarmee worden ze op papier "Nederlander" met meer bevoegdheden. Daaruit kan de conclusie worden getrokken dat zij dus niet gelijk zijn aan gewone Nederlanders en de wet een klucht is.

Hoe durven linkse politici te suggereren dat een allochtoon Nederlander kan worden als de wetten die voor ons gelden niet voor hen gelden? Ons inziens vormen huidskleur, nationaliteit en aanwezigheid in Nederland niet de criteria om Nederlander genoemd te mogen worden. Al helemaal niet om "Nederlander met bevoegheden boven de wet" te worden. Eerder hebben we kunnen zien dat juridisch alles mogelijk is. Zouden de politiek en rechters het in hun hoofd halen om alle apen uit de Artis te naturaliseren, dan is dat te realiseren. Een poes kan een hond worden en allochtonen die illegale dingen hebben gedaan in het buitenland komen niet, zoals alle Nederlanders die zogenaamd allemaal gelijk zijn, in de gevangenis terecht. Ongeloofwaardig, maar zo zijn juristen nu eenmaal. Het is de wet en die is heilig. Net als de sprookjesboeken waar religies op gebaseerd zijn. Toegeven dat het fout is en een keer het gezonde verstand gebruiken? Wel nee, dat is het socialisme niet waardig.

Bagatellisatie Marokkanenprobleem.

Overal waar we kijken vinden we de uitwerpselen van het socialisme terug. Vrijwel altijd negatief en dessastreus voor de ontwikkeling van ons land. Ook na diverse artikelen over de misdaden waar moslims (Marokkanen in het bijzonder) bij betrokken zijn raken we er niet over uitgepraat. De realiteit wordt steeds vreemder en extremer. Bleef het eerst nog relatief uit de media: sinds weblogs erover durven te schrijven pakken reguliere media regelmatig flink uit. Met 20 Marokkanen een supermarkt plunderen zodat het niet tegen te houden is, vormt de nieuwste trend. Het binnenlaten van dat tuig in ons eens zo mooie Nederland is de grootste vergissing geweest van de vorige en deze eeuw. Oplossen en terugdraaien van deze vergissing blijft een groot taboe. Wie het over terugsturen van dat tuig heeft, krijgt meteen het verwijt dat fascisten dan weer de gaskamers willen openen. Middels overdrijvingen worden mensen in een hoek gezet. Nutteloze schijnoplossingen bieden vervolgens geen soelaas.

Groene stroom is oplichting.

Electriciteitsleveranciers hebben lange tijd geprobeerd mensen ervan te overtuigen dat ze beter groene stroom kunnen nemen. Beter voor het milieu en vooral goed voor hun portemonnee. Later, als niemand meer durft over te stappen, zouden de tarieven omhoog gaan. Totdat mensen erachter kwamen dat ze helemaal geen groene stroom kregen. De stroom was zo grijs als wat en kwam bij wijze van spreken gewoon uit Tsjernobyl. Met grote koppen liet de Telegraaf weten dat het volk was opgelicht. Uiteraard was dit weer een mislukt project uit de socialistische milieumaffiadoos. Mensen voorliegen vinden ze heel normaal. Bovendien is het ook verkeerd om mensen een keus te laten maken voor een onderdeel uit het productieproces. Mensen kopen stroom. Hoe een fabriek dat opwekt zal hun een zorg zijn. Voor het geld verwachten ze dat leveranciers gebruik maken van de modernste en schoonste middelen, maar hoeven daar niet mee geconfronteerd te worden. Is stroom groen, stuur het dan lekker door en val consumenten niet lastig.

Niemand uit het kabinet durft het oplichting te noemen. Wat het overduidelijk wel is. Ik bestel groene stroom en krijg stroom uit een kerncentrale. Ze hebben immers heus niet een nieuwe lijn getrokken naar de woning. Stroom is gewoon stroom. Waarom geven die zelfvoldane linkse ratten niet toe dat ze ten onrechte hebben gedaan alsof consumenten verantwoordelijk kunnen zijn voor delen van het productieproces waar normaliter enkel deskundigen dat kunnen? Waarom horen we tevens nooit een socialist over het principe dat een consument niks te maken heeft met de kostprijs en de manier waarop het is opgebouwd? Wij weten het antwoord wel. Omdat socialisten niks begrijpen van geld, de kapitaalmarkt, kostprijzen en productopbouw. Kortom: handelswetenschappen die vroeger op school werden gedoceerd. Door linkse principes worden die echter niet meer gehanteerd. Niet gehinderd worden door kennis van zaken is hun motto.

Overweging.

Socialistische principes en manieren van handelen leiden altijd tot grote problemen. Het zit in hun aard om al het mogelijke te doen om fouten te verbergen zodat ze niet ter verantwoording geroepen kunnen worden. Middels stiekeme trucjes proberen ze de situatie zo te draaien alsof zij de maatschappij gered hebben van de grote problemen. Heeft u daar wat aan? Nee. U bent als belastingbetaler juist iedere keer weer de klos. Grote fouten worden niet opgemerkt, er wordt niet geleerd zodat het de volgende keer voorkomen kan worden en de socialistische schijnoplossingen bieden voor extreem veel geld hooguit op korte termijn een lapmiddel waardoor het probleem aan het oog wordt onttrokken. Hiermee hopen ze dat hun falen onzichtbaar blijft zodat ze hun macht kunnen behouden. Aan onderliggende problemen wordt niet gewerkt. Het merendeel van de bevolking leeft op de illusie die daardoor geschapen wordt.

Pas wanneer fouten erkend worden als fout, kan er gewerkt worden aan structurele oplossingen voor de problemen. Zonder dergelijke erkenning zal alle energie verloren gaan aan het verbergen van de problemen. Wouter Bos heeft een aantal onvergefelijke fouten gemaakt. Zelfs een blinde had kunnen zien dat een overname van een bank die veel groter is ernstige gevolgen zal hebben. Evenals alle andere financiŽle blunders waardoor de staatsschuld is gegroeid. Om nog maar te zwijgen over de honderden miljarden verspilling aan ontwikkelingshulp en de opvang van kansloze allochtonen in Nederland. Nogmaals 16 miljard uitgeven en vervolgens nog een lening nemen van 24 miljard om de bank te spekken nadat hij het bijna om zeep had geholpen is niet de manier. Voor wanbeleid en wanprestatie moeten de verantwoordelijken flink gestraft worden. Socialisten zullen hun fouten moeten toegeven en de consequenties moeten aanvaarden. Laat hen oprotten zodat een ander de kans kan krijgen het beter te doen.

Na de erkenning van de fouten en het straffen van degenen die het probleem hebben veroorzaakt is het tijd voor oplossingen. Het eerste dat er veelal moet gebeuren is iets waar socialisten een fel tegenstander van zijn. Namelijk toegeven dat het socialistische beleid voor de zoveelste keer gefaald heeft. Verkeerde beslissingen moeten per direct teruggedraaid worden. Misbruik van de optieregeling om Nederlander te worden? Afschaffen en iedereen terug sturen naar zijn eigen land. Oplichting met groene stroom? Geen gelul met propagandacampagnes om het volk voor te liegen dat het geen scam is. Wees eerlijk en laat dat belachelijke plan varen. Hele bevolkingsgroepen die hier voor problemen zorgen? Trap ze allemaal het land uit en ga dan eens kijken waardoor het kwam. Rekeningrijden alleen een melkkoe? Stoppen en niet mee beginnen. Problemen met de gratis schoolboeken? Terugdraaien die regeling. Niet zeuren, maar erkennen, straffen, terugdraaien en oplossen. Socialisme is afwendbaar.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.