Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

339 # Rot op uit Nederland! #
Gepost door Misdefinitie op 28-09-2008 om 16:13.
"Ik neuk je 13-jarige dochter en maak haar zwanger. Dan is ze van mij en zal ze alles terugbetalen achter het raam!", snauwt een Marokkaan een wanhopige Nederlandse moeder toe. Een andere Marokkaan schreeuwt "Kanker flikkers! Gore racisten! Ik maak jullie dood!", vanuit zijn gejatte BMW X5 naar argeloze voorbijgangers die hij niet eens kent. "Rot op uit Oosterwei! Jullie horen hier niet!", krijgen bewoners in Gouda te horen van de plaatselijke rellende Marokkaanse jeugd. Zomaar wat alledaagse voorbeelden van Marokkaans verbaal geweld jegens autochtone Nederlanders. Naast Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam hebben tegenwoordig ook steden als Ede, Nijmegen, Gouda en Almelo getto's gekregen waar vooral kut-Marokkanen de dienst uitmaken. Overal komt het gespuis als kakkerlakken uit hun holen gekropen en maken ze complete wijken tot nogo-areas en warzones. Allochtone ratten doen alsof ze hier de baas zijn. Terwijl de linkse machthebbers de boel bagatelliseren en de politie niks doet, leven duizenden Nederlanders dagelijks in angst.

Van kwaad tot erger.

Uitgescholden en bedreigd worden drukt een zware last op het leven van hardwerkende Nederlanders die de afgelopen 40 jaar hun wijk hebben zien verloederen door de komst van dat berbervolk. De agressie zou zeer intimiderend en verlammend werken. Zeker als mensen alleen over straat moeten. Het probleem blijft echter niet beperkt tot verbaal geweld. Bewoners doen in de media hun relaas over wat hen regelmatig overkomt. Zo vertelde een moeder dat zij en haar baby door die geitenneukers werd bekogeld met stenen. Kunt u het zich voorstellen? Hersenloze dwazen met een IQ lager dan dat van een geit die het in hun botte kop halen om stenen naar een weerloze baby te gooien. Voor ons Nederlanders is dat onacceptabel. Die kut-Marokkanen hebben nergens respect voor. In hun cultuur waar de sharia onderdeel van is, is stenigen heel normaal. Ze gedragen zich als gefrustreerde makaken die er niet op mochten van hun latent homoseksuele vriend.

Bezoekers van een wijkcentrum in Gouda laten weten hoe zij de aanwezigheid van Marokkanen ervaren. Daar vertellen ze dat ze regelmatig worden nageroepen, bedreigd, bestolen en met geweld worden beroofd. Uit angst voor geweld durven burgers die met de media spreken niet met naam en toenaam in de krant. Dan zouden ze wel eens gelyncht kunnen worden door die Noord-Afrikaanse Nederlanders. Mensen voelen zich allang niet meer thuis in wijken die ooit van hen waren. Met name het racistische gedrag van veel Marokkanen heeft een vernietigende uitwerking. Bespuugd worden omdat u blank bent is voor hen geen enkel probleem. Bent u van het vrouwelijk geslacht, dan kunt u klodders theedoekenrochel verwachten van moslima's die vinden dat u zich te bloot kleedt. Heeft u geluk, dan zullen de mannelijke Marokkanen u nasissen. Is het geluk minder aan uw zijde, dan maakt u kans op een gratis groepsverkrachting in een luxe garagebox. Veel Marokkanen zien de Nederlandse vrouw als gratis hoer die men naar hartelust mag misbruiken.

Verschillende buschauffeurs hebben ook reeds kennis mogen maken met de zweep van Allah. Marokkanen die in eigen land gewend zouden zijn om hun kameel eerst te mishandelen voordat hij met de te zware last door zijn rug zakt, zouden regelmatig lopen te schoppen tegen de Connexxionbussen. Spugen als een lama, bedreigingen en geweld zijn in het openbaar vervoer aan de orde van de dag als er Marokkanen verschijnen. Chauffeurs melden al jaren dat het de spuigaten uitloopt met dat tuig, maar er was een zeer ernstige gebeurtenis nodig om de media en de politiek wakker te schudden. Nadat een chauffeur medio september wederom met een mes is bedreigd door een Marokkaan, was dat de druppel die de emmer deed overlopen. Het vervoersbedrijf weigerde om nog langer door de gevaarlijkste plekken in Gouda te rijden. De wijk Oosterwei in Gouda moest het bijna een week zonder busvervoer doen. Zaanse chauffeurs gingen zelfs in staking omdat ze zich niet meer veilig voelen.

De afgelopen paar weken hebben de Telegraaf en andere media de Marokkaanse gemeenschap flink over de kling gejaagd. Alle opinies aangaande Marokkanen in dit artikel zijn dan ook afgeleid en overgenomen uit de media zodat IQ-lozen niet bij ons hoeven te zeuren. Steden zouden een vrijstaat zijn voor allochtone crimineeltjes. Voornamelijk Marokkanen. Er wordt gesproken over terreur en over een explosieve situatie. Dat werd pijnlijk duidelijk toen de media verslag wilden doen in Oosterwei. Journalisten van de Telegraaf werden ingesloten door een groep zwijnen en konden na veel te laat ingrijpen van de politie met een door de Marokkanen beschadigde auto vluchten. Zelfs de eigenaar van een Marokkaanse slachterij laat zijn walging jegens zwarten merken: "De wijk is al zwart, maar als onze burgemeester en de politie doorgaan om deze ellende goed te praten, wordt hij nog zwarter."

De gevolgen van dit soort gettovorming zijn rampzalig. Bewoners zijn verlamd van angst en zijn zelfs bang om over straat te lopen. 's Avonds op pad gaan is sowieso bijna zelfmoord, maar tegenwoordig is het overdag ook al gevaarlijk aan het worden in steden die vroeger rustig, blank vredig en Nederlands waren. Bewoners voelen zich gevangenen in hun eigen huis en vragen zich af of en hoe ze zich moeten aanpassen aan die achterlijke islamitische cultuur. Anderen geven met schaamrood op de kaken toe ooit op de PvdA gestemd te hebben die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Nu zouden ze graag willen emigreren, maar ze komen tot de conclusie dat ze hun hele leven voor Marokkanen hebben gewerkt en daardoor te arm zijn geworden om weg te komen. Zuchtend overwegen de linksen of het de volgende keer verstandig is om Geert Wilders de kans te geven dat gespuis op te ruimen en af te voeren. Praten over Marokkaanse ellende is nog steeds taboe. De echte Nederlander heeft links en justitie als vijanden waarvoor hij moet vrezen.

Bagatelliseren en faciliteren.

Wellicht zult u zich nu afvragen waarom dat overlastgevende en criminele tuig niet gewoon wordt opgepakt door de politie en gedeporteerd wordt naar de zandbak waar ze vandaan komen. De feiten en cijfers liegen immers niet en het is overduidelijk dat dat volk hier niet meer te handhaven is. Raar maar waar: er zijn verschillende partijen en organisaties die er belang bij hebben dat de situatie zo voortduurt. Zo heeft de PvdA deze situatie mogelijk gemaakt door Nederland te overspoelen met buitenlanders. Zoals u weet zullen verstandige hardwerkende Nederlandse burgers nooit op de PvdA stemmen. Daardoor ontstond het idee om allochtonen binnen te laten en zoveel mogelijk te vertroetelen. Dat leverde de PvdA een sloot aan stemmen op. Helaas begonnen de vreemdelingen steeds meer te eisen en zich steeds extremer te gedragen. Om geen stemmen te verliezen, staat de PvdA dat gedrag toe en proberen ze iedereen die het er niet mee eens is de mond te snoeren. Door de dagelijkse realiteit te bagatelliseren en te faciliteren hopen ze stemmen te blijven winnen.

Toegeven dat veel Marokkanen kut zijn en niet in Nederland horen zal behalve een rel ook het einde van de PvdA betekenen. Niet verwonderlijk dat ze alles doen om de wandaden van niet-westerse allochtonen goed te praten. Wouter Bos en kompanen zijn er de afgelopen jaren zo bedreven in geworden dat mensen in de bres gaan springen voor een stel wilde apen die hen een dag geleden nog hadden bespuugd en bedreigd. Iedereen weet dat de multiculturele samenleving allang failliet verklaard had moeten worden. Wijken die zelfs voor politieagenten niet meer toegankelijk zijn, zijn onaanvaardbaar in een westers land als Nederland. Toch is bagatelliseren een machtig wapen gebleken om tolerantie en verdraagzaamheid voor criminaliteit te creŽren. Veel mensen gaan er ten onrechte vanuit dat als iemand met een hoge functie ontkent, het heus wel meevalt. PvdA-burgemeesters gaan zelfs zo ver dat ze hun gebrek aan functioneren proberen te verhullen door de puinzooi in hun gemeente te ontkennen.

Burgemeester Cohen van Amsterdam staat erom bekend thee te drinken met dat moslimgespuis als ze een beetje stout zijn geweest. Pas toen krakers zijn ambtswoning bekogelden met stenen en ambulances werden aangevallen door rel-Marokkanen, sprak hij harde woorden. Om het daarna weer voor ze op te nemen als het plan geopperd wordt om voortaan de afkomst van de crimineel te registreren. Nadat buschauffeurs in Gouda niet meer door Oosterwei wilden rijden omdat ze al maandenlang het slachtoffer zijn van bedreigingen en berovingen, ontkende burgemeester Wim Cornelis dat het zolang gaande is. Zijn Marokkaantjes zijn lief en doen zoiets niet. De PvdA-burgemeester vindt de laatste beroving met een mes, die niet te ontkennen valt, slechts een incident. Bedreigen, bespugen en beroven? Balkenende vindt alleen Wilders een eng mannetje.

Cijers en feiten kunnen elke bagatellisatie weerleggen. Gebeurtenissen mogen slechts incidenten worden genoemd als het sporadisch voor zou komen. In dat geval zou het onredelijk kunnen zijn om de hele groep erop aan te kijken. Zodra incidenten echter structureel worden, dan achten wij alle medeplichtigen eveneens verantwoordelijk. Ellende met Marokkanen is helaas structureel. Bewoners beamen dat het echt niet om een paar relschoppers gaat. Alle generaties zorgen voor problemen. Inclusief de ouders van dat tuig en hun kleine kinderen. Uit een brief aan de Tweede Kamer blijkt dat minstens 1 op de 5 Marokkanen verdacht worden van een misdrijf. Tegen de rest mogen we geen aangifte doen. Cijfers die niet ver afwijken voor andere niet-westerse allochtonen. Dan hebben we de 60 % die sowieso haat koestert jegens het westen en uit racistische motieven blanken aanvallen niet meegeteld. Afgaande op de getuigenissen en de cijfers, zou het gerechtvaardigd zijn om tenminste 20 % van alle allochtonen, ruim 600.000 mensen, terug te sturen naar hun eigen land.

"Schop dat volk eruit!"

Gouda deed krampachtige pogingen om de misstanden met Marokkanen buiten de media te houden. De linkse politiek heeft jarenlang rechtse partijen gedemoniseerd. D66 probeerde laatst nog Geert Wilders te diskwalificeren door de partij weg te zetten als extreem rechts. Halsema van Groen Links redeneert ten onrechte dat het benoemen van kut-Marokkanen leidt tot deportatie van alle allochtonen. Balkenende hekelt de PVV met de drogreden dat we het niet over groepen mogen hebben. Bespottelijk, want een groep criminelen blijft een groep criminelen. Wie niet tot de groep criminelen wil behoren, moet gewoon geen crimineel worden. Vanuit de Marokkaanse gemeenschap klinken ook signalen dat het tuig aangepakt moet worden. Ondanks dat is demoniseren van hen die roepen om maatregelingen nog heel normaal. Stop! Niet alle Marokkanen, moslims en andere allochtonen zijn criminelen. Zij die het wel zijn dienen echter keihard te worden aangepakt.

Verschillende oplossingen zijn er voor handen. Burgers die verwachten dat de politie gaat ingrijpen komen bedrogen uit. Hangend over de stuur van hun moutainbike laten ze goedkeurend toe dat Nederlanders door Marokkanen in elkaar worden getrapt. Onder het mom van "geen ruziezoeken" kijken ze de andere kant op als er een blanke wordt beroofd. We durven te wedden dat ze nu wel dit artikel aan het lezen zijn om ons een loer te draaien. Nederlanders worden ontboden op het bureau als ze commentaar hebben. Marokkanen kunnen agenten in het gezicht spugen zonder consequenties. Ondertussen durven ze wel veilig achter een flitscamera te zitten om forenzen op weg naar hun werk te beroven. Cameratoezicht is een veel gehoorde oplossing, maar makkelijk te omzeilen door een bivakmuts op te zetten. Bovendien worden veel Marokkanen, als ze al opgepakt worden, de zelfde dag nog vrijgelaten. Wilders wil dat desnoods het leger wordt ingezet om orde op zaken te stellen als justitie dat zelf niet wil.

Niemand kan heden ten dagen nog ontkennen dat er grote problemen zijn met de aanwezigheid van zoveel niet-westerse allochtonen. Statistisch gezien betekent elk groepje van 5 Marokkanen dat er minstens 1 crimineel aanwezig is samen met een aantal medeplichtigen. Bagatelliseren helpt de linkse partijen niet meer. Overal in Nederland komen deze problemen voor waardoor mensen met eigen ogen kunnen zien hoe ze al 40 jaar besodemieterd worden door partijen als de PvdA. Er moet nu echt wat gebeuren voordat we straks helemaal niet meer over straat kunnen. Het taboe op het terugsturen van criminelen naar het land van herkomst moet eens aangepakt worden. Laten we eerlijk zijn. Iedereen, behalve criminelen, heeft een hekel aan criminelen en is ze liever kwijt dan rijk. Als er echt goede Marokkanen bestaan, dan is er niks op tegen om alle slechten weg te sturen. "Rot op!", zegt het tuig. Durft u nu "Rot op uit Nederland!" terug te zeggen?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.