Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

337 # Miljoenennota Bos is een farce #
Gepost door Misdefinitie op 18-09-2008 om 21:21.
Stel dat u verslaafd bent aan het verspillen van geld. Andermans geld, want zelf bezit u geen stuiver. Naast een enorme hypotheek waarvan u nauwelijks de jaarlijkse rente kunt opbrengen stort u zich steeds verder in de schulden. Banken, familie, vrienden en diverse sjacheraars hebben u al geld geleend. Geld dat als sneeuw voor de zon is verdwenen. U staat aan de rand van de afrond. Schuldsanering helpt niet meer en zelfs voor het eerste levensonderhoud is geen geld. Alles wat los en vast zit heeft u al gestolen en de vele door u gepleegde berovingen van onschuldige burgers bieden allang geen soelaas meer. Voor de laatste maal krijgt u wat geld in handen. Wat gaat u doen? Orde op zaken stellen of het geld op straat gooien zodat u mooi weer kunt spelen tegenover de schuldeisers? Ongelofelijk, maar het linkse kabinet Balkenende IV kiest voor het tweede. De laatste buffers die dit land nog had gaan op aan linkse goedpraatpropaganda en cadeautjes.

Propagandadag.

Tijdens het doornemen van de informatie over de begroting, het aanhoren van het gewauwel van dat linkse gespuis en de Troonrede hadden we bijna een hele badkuip nodig om in over te geven. De Miljoenennota staat vol socialistisch geleuter dat alle banden met de realiteit verloren heeft. Wouter Bos stelt in de nota dat Nederland er goed voor staat. Van een recessie zou geen sprake zijn en vrijwel niemand gaat erop achteruit. Vergeleken met andere landen zouden we het prima doen. Ondanks de wereldwijde malaise. Om dat aan te tonen worden er cadeautjes weggegeven zoals het afschaffen van de WW-premie. Nederland zou tevens goed voorbereid zijn op een economische omslag. Men spreekt van arbeidsparticipatie, toegenomen koopkracht en lastenverlichting. Koningin Beatrix laat via de Troonrede weten dat we vooral moeten vertrouwen in de toekomst. Geert Wilders stelt dat dit het beeld is dat de linkse grachtengordelelite ons wil wijsmaken. De werkelijkheid vertelt iets totaal anders.

Vrij logisch, want de gebeurtenissen van de laatste tijd liegen er niet om. Wereldwijd is een crisis gaande. Vanuit Amerika komt de kredietcrisis aanwaaien die flinke tikken uitdeelt. Evenals de daar gestarte hypotheekcrisis op de huizenmarkt. Op het gebied van klimaat en milieu doen we het niet veel beter. Tegenwoordig worden we doodgegooid met termen als "groen" en "milieubewust". Keiharde maatregelingen zijn nodig, want de globale opwarming van de aarde zou wel eens tot rampen kunnen leiden. Met de olie gaat het ook niet bepaald goed; brandstof is duurder dan ooit. Om nog maar te zwijgen van de hoge inflatie van minstens 3,5 %. Dit ultra-linkse kabinet verneukt de maatschappij.

Helaas is de crisis die de hele samenleving kan ontwrichten niet het enige probleem dat Nederland heeft. Nergens is terug te vinden wat de regering gaat doen aan de meest nijpende problemen. Het onderwijs deugt allang niet meer. Kinderen kunnen niet meer rekenen, lezen, schrijven en fietsen. Zorg is een zorgekindje geworden: men laat zieken en gehandicapten aan hun lot over. Marokkanen nemen zo langzamerhand ons land over en roepen dat we moeten oprotten uit "hun" wijk en land. Wilders spreekt over moslimkolonisten die niet willen integreren, maar segregeren en deporteren. Hele wijken zijn onveilig. Ruim 200 miljard, meer dan de volledige staatsschuld, is verspild aan nutteloze vormen van ontwikkelingshulp, de multiculturele samenleving en het in stand houden van een links bolwerk aan hersenloze idioten. Fascistische Zimbabwaanse toestanden zijn aan hier aan de orde van de dag. Nederland gaat kapot.

Tegenstrijdigheden.

Ruim 130 pagina's hebben de socialisten nodig om mooi weer te spelen in een land dat overstroomd is door een tsnunami aan asocialen. Al lezende moeten de haren van weldenkende normale Nederlanders wel overeind gaan staan. Reeds in het voorwoord wordt de nadruk gelegd op het idee dat niks meer Nederlands is. Vervolgens vinden we de eerste tegenstrijdigheden. Er is sprake van stijgende grondstofprijzen, een teruglopende economische groei, stijgende inflatie en een onzekere economie. Hoezo gaat het goed meneer leugenaar Bos? Ondanks dat al deze zaken het laatste jaar in een stroomversnelling zijn gekomen door het zoveelste mislukte socialistische kabinet, vindt men het nodig het te versterken. Men gaat daarbij uit van de "toekomst" en stelt dat de vooruitzichten prima zijn. Vooruitzichten zijn echter voorspellingen. Geen feiten. Ja meneer de bakker. Volgend jaar ga ik 5000 euro per maand verdienen. Kan ik het brood alvast op de pof krijgen?

Globalisering neemt ook een belangrijke plek in in het gedachtegoed van de PvdA. Met de vaderlandse geschiedenis als achtergrond merken we op dat iedere socialist een warm voorstander is van het creëren van een derde rijk van ein reich, ein euro und ein Führer. Tot hun afschuw gaat het met de internationalisering niet snel genoeg. Erger is nog hun redenatie waarmee ze de schuld van alle problemen willen neerleggen bij de bijwerkingen die globalisering meebrengt. Eerst beweren ze dat het bij het maken van een begroting om het maken van keuzes gaat. Hun keuzes wel te verstaan. Daarna roepen ze dat de internationalisering het maken van keuzes beperkt. En wel op zo'n manier dat ze geen keus hadden om het anders te doen. Makkelijk zo'n systeem waar ze zich achter kunnen verschuilen. Maakt u zich echter geen illusies. Zij hebben de macht en dus bepalen zij. De verantwoordelijkheid neerleggen bij externe omstandigheden die ze nota bene zelf faciliteren is laf.

Recht tegen het reguliere PvdA-beleid in proberen ze de bevolking te paaien door cadeautjes die in feite sigaren uit eigen doos zijn aan te bieden. Lege holle beloften als investeringen in onderwijs en veiligheid zijn echter nikszeggend. Juist de PvdA heeft voor de verloedering gezorgd. De BTW niet verhogen is geen gunst; in een normale maatschappij zou zoiets sowieso niet plaatsvinden. Om de WW-premie te verlagen haalt Bos het geld weg bij gehandicapten en ouderen. Lastenverlichting is grofweg een leugen. Ze weten nu al dat de lasten vanaf 2010 verhoogd worden. Toegenomen koopkracht is een fabeltje. Die ene procent valt in het niks bij de inflatie van bijna 4 %. Om over alle andere belastingen nog maar te zwijgen. Vergelijkingen maken met andere landen is bullshit. Er zullen altijd landen zijn die het slechter doen. Naar de moderne westerse maatstaven is wat hier gebeurt onaanvaardbaar.

Vaak wordt de werkloosheid aangehaald, maar in feite zijn slechts 75 % van de mensen die kunnen werken ook daadwerkelijk aan het werk. Mensen met een beroepsverbod vanwege een onwelgevallige mening komen nog steeds niet aan de bak. Lonen worden gematigd. "Verantwoord" noemen zij dat nadat ze hun eigen salarissen hebben verhoogd. Ondertussen vinden zij dat u sneller ontslagen moet kunnen worden. Socialisten denken vrijwel altijd op korte termijn, tenzij het om globalisering gaat. Dat gaat nu eenmaal niet in 1 dag. Werken moet aantrekkelijker worden. Hoge lasten spreken dat tegen. Bos vergeet dat als hij al dat gespuis niet had binnengelaten en al die miljarden niet had verspild, we allemaal met 45 jaar konden stoppen met werken. Nogal zuur is de constatering dat u in feite minstens 25 jaar voor die socialistische ratten werkt. Onder lastenverlichting verstaan zij het niet doorgaan van de BTW-verhoging. Tuurlijk, iets wat er niet is een verlichting noemen. Typisch PvdA.

Links kent zijn prioriteiten. Schooluitval? Geen probleem. Veel geld, subsidies, beurzen, budgetten en nog meer geld om te "stimuleren". Spijbelen en dom blijven levert bij de PvdA gewoon geld op. Logisch, want slimme mensen zullen nooit op de PvdA, het CDA of de CU stemmen. Probleemwijken krijgen geld voor de "omvorming". Marokkanen krijgen straks een bonus als ze een chauffeur op zijn bek rammen. Innovatieprogramma's kunnen mooi gebruikt worden om Marokkaanse spionnen op te leiden. Wellicht zal het u niet meer verbazen, maar ook de betutteling is volop aanwezig. Men maakt strengere normen voor energiegebruik en haalt de oude klimaatpropaganda weer van stal. Dijken moeten onderhouden worden. Goh, nu ze op instorten staan mag het een keertje? Criminaliteit wordt verholpen door de "pakkans" te vergroten. Meer camera's en dus meer privacyschending. Terwijl ze ook wel weten dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit.

Verder is het vooral uitdelen. Meer geld voor missies naar Apenland, meer sponsering van de mensenrechtenfondsen en meer geld voor linkse propaganda op kiesbeter.nl. Wat weer leidt tot het zuur. Kinderopvang en AWBZ worden uitgekleed. Hoge inkomsten uit aardgas zijn fictie en verzonnen getallen die in de toekomst echt niet gaan kloppen. "Tuurlijk gaan we miljarden verdienen. We geven het alvast uit terwijl we nog niet weten of we het binnenkrijgen." Lukt het niet, dan gaan de lasten in 2010 nog verder omhoog. De staatsschuld daalt zogenaamd. Alleen als het als percentage van het BBP wordt genomen. Aangezien de belastingen extreem verhoogd zijn, zegt dat niks meer. Eerlijker is de constatering dat als we niet al het geld aan allochtonen hadden besteed, we überhaupt geen staatsschuld hadden. Ook hoefden we dan geen 14 miljard aan rente door de plee te spoelen. Nog erger: alle vreemdelingen onder het generale pardon krijgen gratis en voor niks een woning op uw kosten!

Overweging.

Met uitzondering van het kabinet zelf is haast niemand tevreden met de begroting zoals gepresenteerd op Prinsjesdag. Niet verwonderlijk, want de Miljoenennota is niet conform de werkelijkheid opgesteld. Balkenende geeft aan niet warm of koud te worden van de kritiek die vanuit alle kanten zijn richting op komt. Ook dat is niet zo vreemd. Het hele circus richttte zich op mooi weer praatjes ter rechtvaardiging van het gevoerde beleid. De bedoeling was niet om een goede begroting neer te zetten waar critici mee kunnen leven. Door het mislukte socialistische beleid is alles kapot gemaakt waardoor een goede begroting onmogelijk is geworden. In plaats daarvan was het doel de grote ontevreden massa te manipuleren zodat ze het idee hebben dat het kabinet zijn beloften is nagekomen. Wilders heeft niet voor niks het kabinet over de kling gejaagd. De hele begroting is een misdefinitie.

Nog nooit zijn we een begroting tegengekomen die zo erg de realiteit tegenspreekt dan deze Miljoenennota van Balkenende IV. Interessant is het proces van katten in het nauw die rare sprongen maken. Recente peilingen tonen aan dat de PvdA wel eens ten onder kan gaan door hun gesodemieter. Van Bos hadden we niks anders verwacht dan een begroting die geheel in stijl van het socialisme alles zou tegenspreken wat we de afgelopen 1,5 jaar onder het socialistenbeleid hebben gezien. Helaas voor hem komt de ware aard vanzelf bovendrijven en we kunnen u op basis van het bovenstaande precies vertellen waarom. De basis van de ontmaskering zit hem in het feit dat de hele begroting en alle tekst en uitleg daar omheen zichzelf tegenspreekt. Krampachtig draait links met alle winden mee en schrijven ze de begroting vol met onzin. Wat niet verhindert dat mensen kunnen zien dat Nederland in feite aan de rand van de afgrond staat.

Andere kenmerken wijzen dezelfde richting op. Het algemene beeld uit de begroting schreeuwt: "Het gaat toch goed? Wat zeiken jullie nou?" De linkse pers doet er een schepje bovenop. Iedereen die kritiek heeft wordt weggehoond met de opmerking dat het goed gaat. Wilders wordt door de NOS op internet keihard de mond gesnoerd. Later wordt de uitzending herhaald, maar toen keek al niemand meer. Andere media leggen de PVV-leider woorden in zijn mond. Alles is geoorloofd voor de linkse zaak. Links houdt mooie verhalen waarbij zonder schroom keihard gelogen wordt. Ze richten zich kleine details die niet ter zake doen. Veel kleine cadeautjes die samen een miljardenverspilling vormen gaan als een rode draad door de begroting. Terwijl het land in feite in brand staat. Crisis op crisis, criminaliteit door allochtonen wat de spuigaten uitloopt en een lege schatkist. De Miljoenennota heet zo omdat de miljarden al verspild zijn in het buitenland.

Toch is de verkeerde beeldvorming door het mooi weer spelen niet het belangrijkst. Wij vertellen het u, andere critici vertellen het en de idioten die niet willen luisteren zullen binnenkort wel voelen. Laat links maar een eind heenlullen. Propaganda zal hen niet redden van de ondergang. Twee andere zaken zijn veel belangrijker. Door al dat gelul verzuimt men om de echt belangrijke problemen aan te pakken op het gebied van het onderwijs, de zorg, politie en integratie. Verder loopt Nederland een groot risico doordat de begroting gebaseerd is op inkomsten die er helemaal niet zijn. Bos kan heel makkelijk zeggen dat de aardgasopbrengsten voor een meevaller gaan zorgen, maar dat geld is er nog niet. Komt dat geld er niet, dan zitten we dik in de problemen. Komt het geld er wel, dan hebben we alvast de meevallers verspild. Ongeacht de uitkomst zullen de lasten zwaarder worden en behoren meevallers tot het verleden.

Geleend geld en geld dat er niet is uitgeven is kenmerkend voor het socialisme. Het ene gat vullen met het andere. Normale burgers zouden allang hun faillisement mogen aanvragen, maar dit kabinet gaat rustig door met schulden maken. Iedere begroting kan kloppend gemaakt worden op korte termijn. We hopen echter langer mee te gaan dan 2010. Inmiddels zijn alle buffers opgebruikt. Gaat het nu mis, dan gaat het goed mis. Bos en Balkenende boeit het geen flikker. Zij hopen de rit uit te zitten waarna het verneukte land aangeboden wordt aan een ander kabinet dat puin mag ruimen. Na de puinhopen van 8 jaar paars hebben we de puinhopen van 50 jaar socialistisch beleid. Wat ons betreft gaan we ons richten op de echte problemen. Geen geld meer naar allochtonen en het buitenland. Simpel en doeltreffend: geldbesparing en 5 keer minder criminaliteit. Daar komen we nog vaak genoeg op terug. Linkse praatjes vullen geen gaatjes. Vergeet nooit wat voor schade socialisten hebben aangericht.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.