Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 27 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

342 Moslimextremist tot in de schatkist
341 Bestraf socialistische fouten
340 Aangifte om "Silence! I kill you!" (1)
339 Rot op uit Nederland!
338 Pretium Telecom: "Pech, dit is de wet!"
337 Miljoenennota Bos is een farce
336 Sexjobs.nl hoeren naaien met geldzaken
335 Moslimpropaganda weer vergruisd
334 Racisme is helemaal niet erg
333 Strafkamp Nicolaaslyceum was grove leugen
332 Slachtoffer van het eigen fascisme
331 Misdefinitie ontboden en verhoord (1)
330 Linkse achterlijkheid krijgt prioriteit
329 Vrijwilligerswerk om negatieve mening
328 Dewanand als kasteloze paria
327 Oplichting in de schijnwerpers
326 Trendseksueel maakt mietjes van mannen
325 Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) verslagen
324 Referenties naar onkunde en onnozelheid
323 Kinderficken wie ein Weltmeister [2]

334 # Racisme is helemaal niet erg #
Gepost door Misdefinitie op 03-09-2008 om 17:13.
Vrijwel iedereen meent dat racisme een kwaad is dat het beste helemaal uitgeroeid kan worden. Met een haast panische angst wordt extreem overdreven gereageerd op alles wat ook maar even in de richting van racisme neigt. Klopjachten, maatschappelijke uitsluiting, fysiek geweld en zelfs fascisme zijn middelen die gerechtvaardigd worden geacht. DiscussiŽren over de vraag of we niet met z'n allen zijn doorgeschoten en daarom niet meer kunnen inzien wat de belangrijke problemen zijn, leiden steevast tot bedreigingen. Bekijken we de huidige trend om massahysterie te misbruiken om andersdenkenden te demoniseren, dan lijkt het alsof we beter kunnen zwijgen als we niet het slachtoffer willen worden van stigmatisatie. Alles is geoorloofd zonder nadenken. Hoewel in de praktijk voornamelijk autochtonen gediscrimineerd worden heerst er nog steeds een taboe op het benoemen daarvan.

Haatcrimes zijn hypocriet.

De termen "racisme" en "discriminatie" worden bijna altijd misbruikt als sociale constructen om iemand zwart te maken door hem snel in een hokje te plaatsen. Om een maximaal effect te creŽren, schetst men een doemscenario waarin gesteld wordt dat racisme uiteindelijk leidt tot het bouwen van gaskamers. Even wat horrorverhalen zoals de joodse versie van de holocaust er tegenaan gooien en een gevaarlijk wapen om onwelgevallige meningen de kop in te drukken is geboren. Overladen door emoties zijn mensen niet meer in staat helder na te denken. Een cruciale denkfout treedt eenvoudig op. Namelijk het feit dat een loze beschuldiging van racisme geen racisme impliceert en de hele redenering daardoor al onderuit gehaald is. Linkse partijen begonnen echter de "haatcrime" als nieuw sociaal construct te introduceren. Meningen over allochtonen noemt men "haatzaaien" terwijl discriminatie van autochtonen als positief gezien wordt.

Een beschuldiging van een socialist of allochtoon is voldoende om anti-discriminatiewetten in werking te stellen. Racisme van autochtone blanke Nederlanders is onder dat systeem nooit strafbaar. Vreemd genoeg horen we links georiŽnteerden hier nooit over. De zogenaamde "haatcrimes" zijn ontzettend hypocriet. De klassificatie heeft zogenaamd als doel haatzaaien en discriminatie tegen te gaan, maar roept in plaats daarvan juist het probleem in het leven dat wetten verschillend van toepassing zijn op bepaalde groepen. Daardoor zijn we in de bizarre situatie terechtgekomen dat etnische zuivering van blanken middels een invasie van allochtonen gewoon legaal uitgevoerd mag worden. Zegt u hetzelfde over moslims, dan levert een gedachte alleen al een jarenlange gevangenisstraf op. Nederlanders mogen niks, allochtonen mogen iedereen discrimineren en socialisten mogen af en toe kiezen.

Nogal een belachelijke situatie. Wetten zouden voor iedereen gelijk moeten zijn. Toch gebeurt dat bij niet. Doen moslims stoute dingen, dan is het een incident. Krijgen zij een keer klappen, dan is het opeens een racistische misdaad. De poppen gaan aan het dansen als criminele allochtonen worden vergeleken met primaten. Zonder een krimp te laten is het echter toegestaan om een Nederlander voor alles en nog wat uit te maken of zelfs met de dood te bedreigen. Leest u politiek incorrecte literatuur, dan bent u extreem rechts. Heeft u als moslim echter chemicaliŽn en plattegronden van Schiphol in uw bezit, dan bent u een hobbyist vliegtuigspotter die geen vlieg kwaad doet. Opkomen voor de eigen cultuur is voor hen racisme, maar het idee dat criminele allochtonen terug moeten naar hun eigen land koppelen ze aan het deporteren van joden. Dezelfde joden overigens waarvan volgens de koran zelfs een steen zal zeggen "hier zit een jood, dood hem"! Kennelijk hebben ze door het gebruik van waardeloze sociale constructen een IQ lager dan hun schoenmaat gekregen.

Bij racisme gaat het om discriminatie op basis van ras waarbij gesteld wordt dat het ene ras superieur is aan het andere ras. Ongeoorloofde discriminatie betreft ongelijke behandeling in gelijke gevallen. ReŽle angst voor discriminatie is enkel gerechtvaardigd in geval van fysieke actie en in machtssituaties waarin een organisatie ernstig nadeel kan berokkenen door racistisch te handelen. Iemand op straat afranselen omdat hij blank is, is een dagelijks terugkerend voorbeeld van misdaad met een racistisch motief. Bij het invullen van een vacature bij gelijke geschiktheid de voorkeur geven aan allochtonen is tevens een goed voorbeeld dat tegenwoordig regelmatig voorkomt. De schade is objectief vast te stellen. Objectiviteit is bij de gedachtepolizei echter ver te zoeken.

Nederland kent tegenwoordig de zogenaamde "gedachtemisdaden". Het eerste dat opvalt is de willekeur waarmee dat wordt toegepast. "Haat" wordt veelal gekoppeld aan het construct "racisme". Onterecht nemen mensen aan dat haat automatisch betekent dat er fysiek geweld plaats gaat vinden met racistische motieven. Nogal een onzinnige redenatie als u het ons vraagt. Haat is net als walging gewoon een gevoel dat in iemand op kan komen. Misdefinitie krijgt wel eens mails waarin mensen stellen ons te "haten". Geen weldenkend mens zal hier aan racisme denken. Waarom zou dat anders zijn als de auteur "ik haat buitenlanders" had geschreven? Hij zou in dat geval evenmin bezig zijn om een gaskamer te fabriceren. Haat vormt pas een probleem op het moment dat het nare consequenties dreigt te hebben. Links verraadt duidelijk dat ze het hele gedoe over racisme helemaal geen probleem vinden. Bij fysieke acties van socialisten en allochtonen jegens autochtonen knijpen ze een oogje dicht.

Discriminatie van blanke autochtonen.

Dacht u dat u een minderheid dient te zijn om het slachtoffer te worden van discriminatie? Dan kunt u wel eens van een koude kermis thuiskomen. Sinds de overheid is begonnen met het verwijderen van ongewenste elementen uit de samenleving die de multicriminele waanzin niet onderschrijven kunt u als blanke Nederlander op elk moment geconfronteerd worden met racistisch gedrag. Stel dat u student bent. Studenten hebben het over het algemeen niet zo breed. Om de kamer en andere lasten te betalen is studiefinanciering niet toereikend. Bijbanen zijn moeilijk te combineren met de studie en menig student moet zijn toevlucht zoeken in alternatieve manieren om geld te verdienen. Universiteiten nemen om te bezuinigen tegenwoordig assistenten aan in plaats van docenten. Een ideale bijbaan. Wanneer u echter de vacature onder ogen krijgt gaan de haren recht overeind staan. Sorry, geen blanken toegestaan. De UU wenst alleen zwarten en communisten.

Huidskleur gebruiken als selectiemiddel voor banen is te walgelijk voor woorden. Zogenaamd proberen ze meer allochtonen te krijgen, maar waarom in godsnaam?! Mensen moeten worden aangenomen om hun kwaliteiten. Niet om hun zwarte of gele huidskleur. Kennelijk beschikken de meeste allochtonen niet over die kwaliteiten, anders hadden ze deze vorm van discriminatie niet nodig. Zonder schroom laat de UU ook weten dat ze graag willen dat het racisme uiteindelijk leidt tot een vaste baan. Tja, wij willen ook wel aan het werk bij een universiteit in Nederland, maar we krijgen steeds geen kans omdat we niet op zwarte piet lijken. Allochtonen hoeven hooguit "enthousiast" te zijn om een baan te krijgen. Tot overmaat van ramp toont de universiteit zich enorm trots op het feit dat er 15 personen speciaal geselecteerd zijn. Wel godverdomme, dit is de wereld op zijn kop. Zodra een allochton ergens niet wordt aangenomen, krijgen we gezeik over anoniem solliciteren. Dit is pure discriminatie.

Zoals u weet zijn we net journalisten. We doen verslag van actuele gebeurtenissen en we analyseren en onderzoeken om u te informeren. Journalisten kunnen speciale masters volgen. Dergelijke opleidingen kunnen best prijzig zijn. Zeker als de master niet bekostigd wordt. Tijdens een zoektocht tussen de vacatures op internet troffen we een interessante aanbieding aan. De publieke omroepen, waar voornamelijk blanken belasting voor betalen, zoeken 12 aanstormende journalisten. We voldoen perfect aan de eisen. Afgeronde universitaire opleiding, kennis en interesse in politieke en maatschappelijke verhoudingen. Dan komt de aap uit de mouw. Een niet-westerse huidskleur achtergrond is een harde voorwaarde. Moslims krijgen de baan en alles betaald. Blanken krijgen niks en moeten 12.000 euro betalen.

Geschokt kijken we naar de redenering die ten grondslag ligt aan deze extreem linkse en fascistische manier van racisme. Nota bene gefinanceerd met ons belastinggeld. Zij noemen het een impuls geven aan culturele diversiteit. Ja ja. Een groot aantal allochtonen terugsturen naar hun bananenrepubliek geeft hetzelfde resultaat, maar dan is het opeens racisme. Schijnheilig als ze zijn noemen ze het "bagage" in de vorm van kennis. Kennis hebben we, maar we komen de selectie niet door omdat we niet zwart genoeg zijn en geen klakgeluidjes maken om geiten te lokken. Vakbond FNV zal nu wel een harde plasser hebben gekregen. Voorkeur geven aan allochtonen ten koste van autochtonen is hun natte droom. Voorzitter Agnes Jongerius is een fel voorstander van discriminatie omdat ze zelf ook nooit de kennis en vaardigheden had voor een fatsoenlijke baan. Haar positie is verkregen door voorkeursbeleid.

Racisme van autochtonen blijft zeker niet beperkt tot de arbeidsmarkt. Wie eenmaal aan de zoete geur van het racisme heeft geroken en merkt dat hij een onaantastbare positie in de maatschappij kan verkrijgen wil meer doen. Goedwillende rechtse burgers oppakken vanwege een vervelende mening is al niet nieuw meer. Fascisten maken er een sport van om binnen de normen die de wet allang niet meer voor allochtonen stelt over te gaan op fysiek geweld. Zo kan het voorkomen dat u als 15 jarige blanke scholier op weg bent naar een doodziek klasgenootje dat in het ziekenhuis ligt. U neemt de trein naar Amsterdam en moet daarna met de metro verder. Balen, want de metro rijdt dwars door de ghetto van Amsterdam West. Bent u daarna nog niet beroofd door Marokkanen, dan krijgen ze in Amsterdam Zuid-Oost een tweede kans. Geen nood. Linkse fatsoensrakkers hebben u overtuigd dat allochtonen lief zijn. Nog geen 5 minuten later wordt u door 12 rifapen op uw smoel getimmerd en beroofd.

Media proberen dit af te doen met het idee dat het slechts incidenten betreffen en het iedereen kan overkomen. Nette Nederlandse burgers die er nog wonen weten wel beter en kunnen u vertellen dat lastiggevallen worden door al dat Marokkaanse tuig uit racistische motieven eerder regel dan uitzondering is. Rasgenoten beroven ze niet. Zodra dat gespuis een ongelovige blanke op het oog heeft, gaan ze ruziezoeken. Opeens komen ze met een hele groep en durven ze stoer hun sneue daad uit te voeren. Uitermate laffe straatschoften die een enkele reis woestijn verdienen. Onder dezelfde omstandigheden overkwam twee nette jongens hetzelfde toen ze in de trein aangevallen werden door een stel ophol geslagen berberapen. Dit soort idioten deinzen nergens voor terug en laten zien wat echt racisme inhoudt.

Overweging.

De beheerder van de voormalige website rechtser.com heeft een forse boete en een strafblad gekregen vanwege een paar reacties op de website die bij een aantal niet in goede aarde vielen. Wat men zogenaamd "extreem rechts" noemt en onder de noemer "haatzaaien" en "racisme" schaart blijkt keer op keer niks anders te zijn dan tekst. Dan praten we dus over de meest extreme handelingen die "extreem rechts" uitvoert in Nederland. Kale tekst. Tekst dat niet kan handelen en behandelen. Laat staan gevaar opleveren voor de bevolking. Tegelijkertijd worden de extreem linkse vormen van echte racisme en discriminatie toegestaan en in steeds verdergaande mate gepropagandeerd. Thans leven we in een maatschappij waarin u op straat in elkaar getrapt kunt worden of permanent wordt uitgesloten van de arbeidsmarkt omdat u blank bent. Echte racistische misdrijven worden niet aangepakt. De conclusie is dat links fascistisch Nederland racisme helemaal niet zo erg vindt. Sterker nog: ze misbruiken het graag.

Het is nogal bizar dat rechts denkenden al worden opgepakt voor een tekst terwijl linkse dwazen worden verheerlijkt als ze misdaden plegen uit racistische motieven. Toch past het heel goed bij het doel dat bepaalde groepen hier voor ogen hebben. Moslims zien Nederland steeds vaker als een plek die ze kunnen inrichten als een islamitische heilstaat waar geleefd wordt volgens de achterlijke rituelen van de sharia. Nederlandse burgers zullen onder normale omstandigheden nooit toestaan dat hun land op zo'n manier wordt verkracht. Door andersdenkenden met sociale constructen zo te demoniseren dat iedereen er de schande van spreekt, is het mogelijk om ongezien het vuile werk op te knappen en meer privileges te bemachtigen om het allemaal te bespoedigen. Uit angst voor stigmatisatie werken mensen hieraan mee.

Dacht u werkelijk dat het moslims iets kan schelen als u hen een stel achterlijke debiele geitenneukers vindt? Natuurlijk niet. Als zij racisme zo erg vonden, dan hoorden we in omgevingen waar veel allochtonen samenkomen niet regelmatig uitingen als "kanker kaaskop", "kut blanken" en "vuile Lonsdaleracisten". Vinden moslims het werkelijk vervelend als ze niet in een discotheek komen waar de beheerder gabberhouse aan het draaien is? Natuurlijk niet, maar door het op racisme te gooien kunnen ze de boel slopen zonder dat het personeel er iets aan kan doen. Doen ze dat wel, dan staan ze meteen bekend als nazi's die walgen van buitenlanders. Voelen allochtonen zich echt beledigd om wat een Nederlandse website schrijft? Natuurlijk niet. Hun doel is kritische geluiden uitschakelen zodat ze het land kunnen overnemen. Racisme interesseert hen geen flikker. Wanneer zij aan de macht zijn zullen ze immers uit racistische motieven alles wat niet moslim is uit de weg willen ruimen.

Zouden we dit alles op z'n beloop laten, dan zitten alle columnisten straks in de gevangenis en worden we geleid door alles waar we nu zo tegen zijn. Het is tijd om orde op zaken te stellen. Racisme van allochtonen bestaat niet. Gedachtemisdaad daarvoor in de plaats stellen moet verboden worden. Op fysieke vormen van racisme en op uitsluiting van mensen op basis van hun blanke huidskleur mag wat ons betreft de hoogste straf staan. Aangezien de termen "racisme" en "discriminatie" enkel door fascisten worden gebruikt als sociaal construct om anderen te mond te snoeren moet diezelfde straf ook gelden voor demoniseren en stigmatiseren. Het is belangrijk om u niet te laten imponeren door demonisatie. Bedenk goed dat als fascisten het over racisme hebben, ze kritische onwelgevallige meningen bedoelen. Lach daarom iedereen uit die de constructen onterecht in de mond neemt. Stuur de echte racisten samen met hun linkse medeplichtigen terug naar hun eigen land.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.