Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

317 # Verbannen van Higherlevel door NSB'ers #
Gepost door Misdefinitie op 10-06-2008 om 21:01.
Bepaalde websites kunnen op een warme belangstelling rekenen van de overheid en worden daarom riant financieel gefaciliteerd. Marokko.nl ontvangt geld om een multicriminele gemeenschap in stand te houden waar ze zo trots op Nederland zijn dat joden, homo's en ongelovigen het steevast moeten ontgelden. Pedofielenclub Stichting Martijn kan al meer dan 20 jaar rekenen op een gedoogbeleid omtrent hun activiteiten om kinderen meer naastenliefde te bezorgen. Vermoed wordt dat dat gebeurt omdat officieren van justitie daar lustig van profiteren. Discriminatietoko MDI heeft gefinancieerd de taak op zich genomen om zwarten te helpen blanken te discrimineren. Vandaag gaan we het echter hebben over Higherlevel. Ondersteund door een aantal ministeries probeert deze organisatie via een groot netwerk grip te houden op met name startende ondernemers; geheel in de geest van de regering. Misdefinitie is verbannen op Higherlevel na gebruik van de term "NSB'er" in een propagandatopic over de Belastingdienst.

Belastingdienstpropaganda.

Opgericht door TechnoPartner en tevens gerund door vrijwilligers en een aantal krachten die door de overheid van uw belastinggeld worden betaald liggen opvattingen over de grootste boevenbende van Nederland, de Belastingdienst, nogal gevoelig. Ondernemers mogen over alles praten en kritiek hebben op starters en studenten. Soms gaan de discussies zelfs over politieke kwesties. Waar over politiek gepraat wordt, kunnen scherpe bewoordingen vallen. Geen nood, zolang het maar in het straatje van de moderatoren en de overheid past. Aanleiding voor dit incident was een topic waarin een ondernemer vroeg wat hij nou moet met een belastingambtenaar. Aangezien iedereen wel weet dat de Belastingdienst als gelegaliseerde criminele organisatie beschouwd kan worden, is het wel duidelijk wat zo'n man komt doen. Hij komt spioneren bij starters en alle informatie die hij tegenkomt kan later tegen de ondernemer gebruikt worden. Is uw bedrijf in uw woonhuis gevestigd? Weiger hem dan binnen te laten. Huiszoekingen en spionage is voor criminelen. Niet voor brave ondernemers.

Daar schrikken ze van bij Higherlevel, want ze zijn gewend dat iedereen loopt te hielenlikken omdat zij vinden dat de overheid het zo geweldig doet. Toen begon de propaganda. Officieel zou volgens hen de belastingambtenaar juist langskomen om starters te helpen met bijvoorbeeld hun administratie. Zo is de beste man best bereid eens een vraagje te beantwoorden en mensen op weg te helpen. Wat een service. De straatrover die mijn wagen pikt en terwijl hij wegrijdt uit het raampje nog even in de richting van het station gebaart is zeker ook zo geweldig? Echt niet. Toch mogen we het hen niet kwalijk nemen omdat zij opdrachten krijgen van een criminele organisatie van hogere hand. Tuurlijk, de moffen en bepaalde Nederlanders hadden ooit ook allemaal geen schuld aan hun specifieke daden. Belachelijk. Wel eens van medeplichtigheid gehoord? Wie een dief helpt is ons inziens ook gewoon een dief en mag dus zo genoemd worden. Ambtenaren die de criminelen bij de Belastingdienst helpen om ons te bestelen ten behoeve van de bezetter worden als vanouds NSB'ers genoemd.

Voor die mensen hoeven we echt niet aardig te zijn, want dat zijn ze voor ons ook niet. Deze opmerking kwam ons "duur" te staan. Beheerder Nico A. Schouten was op zijn kleine pikkie getrapt en bedreigde ons in een persoonlijk bericht dat we ons bericht moesten aanpassen. Zo niet, dan mochten we oprotten. En u kent ons natuurlijk: we laten ons niet zomaar bedreigen. Rectificeren? Censuur? Vergeet het maar. Al was hij de koning van China, dan nog kan hij onze reet kussen. Pedofielen noemen we pedofielen, dieven noemen we dieven en flikkers die met de bezetter heulen zijn NSB'ers. Vinden mensen dat niet prettig om te horen? Dan hebben ze pech gehad. Wat ons betreft is de enige manier om geen NSB'er genoemd te worden ervoor te zorgen er geen te zijn. Stoer als we zijn steken we een spreekwoordelijke middelvinger op en keren ze onze wang toe om te meppen. Peter Bonjernoor zag zijn kans schoon en misbruikte zijn internetmacht om ons te verbannen van het forum.

Ach, een internetheldje. Inmiddels weet u dat er een groot aantal domme mensen zijn die op geen enkel terrein een opmerking of argument kunnen ontkrachten. Enkel en alleen middels fysieke macht of een knop op een toetsenbord weten ze zich te laten gelden. Dit soort ratten vinden wij nog lager dan de eerder genoemde NSB'ers. Van die mietjes die vroeger weliswaar heulden met de vijand, maar de stom waren om daarvoor een onderscheiding te krijgen. Zodoende vielen ze bij alle partijen buiten het schip. Ter uw informatie: meneer Pater Bonjernoor is eigenaar van Zaph Webdevelopment en speelt mee in de organisaties De Boer & Partners en de korte URL. Misdefinitie raadt het iedereen af om zaken te doen met zulk gespuis. Twalevel, een andere moderator, gaf aan de term NSB'er helemaal niet zo erg te vinden. Het gekrenkte ego van de moderators is de enige reden voor de ban op het forum.

Hoger niveau aan achterbaks en schijnheilig gedrag.

Toegegeven, we houden ervan om te provoceren en reacties uit te lokken. Soms puur om te kijken hoe een organisatie reageert, maar veel vaker om een punt te maken. Openbaar naar anderen toe worden er vrijwel altijd sociaal wenselijke antwoorden gegeven die zo politiek correct zijn dat de leugens er vanaf druipen. Veelal komt er dan achterbaks en hypocriet gedrag naar boven waarmee een standpunt aan kracht kan winnen. Bij Higherlevel is dat zeker het geval. Hoe vaak zijn daar al niet discussies geweest waarin men beweert dat de website heus niet van de overheid is en dat de overheid heus geen grote vinger in de pap heeft. Juridisch gezien zal daar een kern van waarheid inzitten. Nu de administratoren echter hebben laten zien er niet voor terug te deinzen om zelfs expert- en seniormembers zoals wij daar waren te verbannen om een onwelgevallige opmerking over een instantie van de overheid, valt die leugen niet meer vol te houden. Higherlevel is overheidspropaganda om ondernemersnetwerken in hun greep te krijgen.

Eerder werden we al geconfronteerd met schijnheilig gedrag in een topic over tolerantie. Ons standpunt is dat iedereen slechts tolerant is jegens vrienden, kennissen, familie en mensen waar op de een of andere manier geld aan verdiend wordt. Voor de laatst genoemde groep geldt dat de mate van tolerantie toeneemt als het veel geld betreft of de klant dringend nodig is zoals bij veel startende ondernemers die nog geen klanten hebben het geval is. De opmerking dat we niet meteen het zakelijk contact zouden verbreken met een grote klant die later een vreemde voorliefde voor kinderen blijkt te hebben, viel niet in goede aarde. Toch raar, want een vreemde voorliefde voor kinderen betekent niet dat de man in kwestie in zijn vrije tijd hardcore kleuterseks heeft. Ook niet dat hij een veroordeelde pedofiel is. Bovendien kan het gebaseerd zijn op een roddel en dus onjuist en zijn er juridische complicaties voor het opzeggen van een overeenkomst. Goed lezen is niet het sterkste punt van veel ondernemers die klaarblijkelijk hun school niet hebben afgemaakt.

Overduidelijk werd er bedoeld dat zaken doen wat ons betreft niet meteen ophoudt bij de eerste de beste roddel. Hoe erg het ook op de emoties speelt. Veel van de ondernemers die in de topic hadden aangegeven heel erg liberaal te denken en tolerant te zijn begonnen nu fascistengedrag te vertonen. Laf als ze zijn durven ze dat alleen via persoonlijke berichten die niet openbaar zijn. Mensen begonnen te walgen, met verwijten te smijten en daarna ging het van kwaad tot erger. Een aantal van hen begon te suggereren dat we zelf behoefte hadden aan kinderseks en weer een ander stelde dat we zeker een opdracht van Stichting Martijn hadden gekregen om een nieuwe website te bouwen. Tuurlijk, kijk naar deze website. Zou er ooit een organisatie komen die een dergelijke site wil hebben? Nee toch zeker?! Scheldkanonades eindigden met opmerkingen dat we vast kinderporno zouden hosten en dat er aangifte gedaan zou worden. Huichelaars, ze zijn zeker vergeten dat bijna alle pedofielen links zijn en / of te maken hebben met de overheid. De felle reacties zouden eerder het gevolg kunnen zijn van het hun besef dat ze zelf zaken doen met echte pedofielen.

Overweging.

Was het nu echt zo erg wat we deden? Nee, wat ons betreft niet. Uitdagende formuleringen gebruiken hoort bij ons werk. Iemand die al meer dan een jaar als senior-expert fungeert verbannen om de term "NSB'ers" is ver buiten proportie. Het is niet alsof het complete scheldwoordenboek langskwam en er ontoelaatbare uitlatingen werden gedaan. Onder normale omstandigheden zou het geen enkel probleem moeten zijn. Mensen kunnen het vervelend vinden, maar ontoelaatbaar is het zeker niet. Dat wordt benadrukt door het feit dat de term en de door ons geposte berichten zijn blijven staan en ook niet verwijderd zijn nadat het verbannen was ingetreden. Een moderator merkte op het niet zo erg te vinden. Waardoor de vraag opkomt waarom er naar zo'n zwaar middel gegrepen moest worden als het toch niet zo erg was. Drie mogelijke verklaringen liggen voor de hand. Men voelt zich bedreigd, men voelt zich een verrader en men is bang dat anderen doorkrijgen wat voor schijnheilig zooitje het daar is.

Normaal gezien komen er vaak studenten en startende ondernemers met een vraag. Studenten worden al snel zeer eenvoudig afgewimpeld met het standpunt dat vragen over "huiswerk" ongewenst en niet interessant zijn voor ondernemers om te beantwoorden. Daarmee kunnen ze zichzelf op de borst kloppen, want dat lijkt voor hen te impliceren dat ze zelf wel interessant zijn. Startende ondernemers komen veelal met beginnersvragen waarop zelfbenoemde experts, die daar een stijve piemel van krijgen, kunnen antwoorden om zo te laten zien hoeveel ze weten. Vaak zijn het zeer algemene aanwijzingen als "verander de naam van uw onderneming" of "verander het concept maar helemaal omdat het niet werkt", maar wie daar kritiek op geeft wordt al snel de mond gesnoerd met een verwijzing naar het aantal jaren zogenaamde "ervaring" van de expert. Daar zijn we niet van onder de indruk. Al bent u reeds 30 jaar de zwarte krachtpatser in de WC: als we het onzin vinden, zeggen we u altijd zonder omwegen wat we vinden. Dat wordt nogal eens gezien als bedreigend voor de eigen positie.

Medeplichtig zijn aan landverraad, meehelpen aan criminaliteit en tegen beter weten in een criminele organisatie verdedigen zorgt nogal voor gewetensbezwaren. Denk bijvoorbeeld aan een flitsnazi in de berm die zijn macht gaat misbruiken op het moment dat u hem vraagt waar hij nou helemaal mee bezig is. Hij weet zelf dat hij een flikker is, maar op het moment dat hij daaraan herinnerd wordt voelt hij de pijn. Dezelfde pijn die een NSB'er voelde wanneer hij geconfronteerd werd met de gruweldaden van zijn meerderen. En dezelfde pijn die een NSB'er van de Belastingdienst voelt wanneer hij erop gewezen wordt dat stelen verkeerd is. Al kan hij het dan nog ontkennen, maar neemt u van ons aan dat hij zichzelf iedere dag pijnigt wanneer hij geconfronteerd wordt met al dat multicriminele gespuis. Gespuis dat hier goed kan gedijen omdat hij, als landverradende NSB'er, uw geld heeft gestolen om hen uit naam van de Gestapo te kunnen financiŽren. Na het verbannen bleken Peter, Nico en Twalevel echte NSB'ers te zijn, want er werd druk overlegd of ze geen aangifte moesten doen bij de Belastingdienst.

Laffe honden. Ja, we hebben een gruwelijke hekel aan een criminele organisatie die geld ontvreemdt om er alles mee te doen wat het echte Nederlandse volk absoluut niet wil. Toch strijden we met legale middelen. Geen misbruik van macht, maar door het geven van informatie. Nog nooit hebben we ons verlaagd tot illegale activiteiten. Ook niet jegens de Belastingdienst. Het is ons goed recht om te vinden wat we willen, maar om dan meteen te suggereren en te hopen dat er bij aangifte bij de Belastingdienst illegale activiteiten aangetroffen zullen worden is nogal belachelijk. Hoe gaat het nu verder? Wel, zij zullen om hun ego te strelen de ban handhaven. Al kunnen we toch wel op het forum komen en posten als we dat zouden willen: we hebben besloten dat niet te doen zolang de ban gehandhaafd wordt. Zij zullen op een gegeven moment wel merken wat er gaat gebeuren en daar worden ze echt niet blij van. Voor nu is het duidelijk geworden wat voor machtsgeile en schijnheilige figuren er rondlopen op Higherlevel. Daar was het toch om te doen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.