Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 28 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

322 Racisme en haatzaaien voor islamiseringsagenda
321 Willekeur in uitspraken rechters
320 Gedachtepolitie: racisme voor censuur
319 Trots op verdonkeremanen
318 Niet krijgen is niet geven
317 Verbannen van Higherlevel door NSB'ers
316 Voer geen discussie met idioten
315 DDR-fascisten houden razzia om mening
314 Nederland is voor Nederlanders
313 Competentie van het niks kunnen
312 Geschiedvervalsing voor kut-Marokkanen
311 Jongeren compleet losgeslagen
310 HWC deel 2: rechter geeft Berufsverbot
309 Hahaha de PvdA
308 "Hoogopgeleid" een papieren illusie
307 Danny Roodbol fokt met uw privacy [2]
306 Politieke leugenmarathon
305 Discriminatie? Blank is beter!
304 Staak om verspilling en mismanagement
303 Linkse ratten knagen aan Wilders

309 # Hahaha de PvdA #
Gepost door Misdefinitie op 01-05-2008 om 22:11.
Op 1 mei vieren de socialisten en communisten de Dag van de Arbeid. Een dag waarop het rode gespuis onder het motto "arbeit macht frei" hun vermeende triomf probeert te propaganderen. Kenners onder u weten dat de term "arbeid" en de Duitse vertalingen daarvan nogal sarcastisch zijn bedoeld en in werkelijkheid gruwelheden verbergen in plaats van de boodschap dat arbeid goed is voor de maatschappij. Neem nou een partij als de PvdA. Zogenaamd een arbeiderspartij, maar in de praktijk doen ze alles om de vruchten van uw noeste arbeid af te pakken en te verdelen onder dwazen die het niet verdienen. Daarbij geholpen door incompetente lieden in de politiek, landverraders en ultralinkse vakbondsleiders. Wat is er nu mooier dan op zo'n dag de ware aard van de PvdA nogmaals onder de aandacht te brengen? Bij de PvdA deinzen ze er niet voor terug om de kiezer te bedriegen, te jatten, te frauderen en ons land weg te geven.

Ideologie.

Links lullen is zeer eenvoudig. Men verwijst in het wilde weg naar een aantal sociale constructen die positief lijken en het merendeel van het klootjesvolk is geneigd het te geloven. Wat kan er immers verkeerd zijn aan een partij die voor de hardwerkende arbeiders opkomt? Of een partij die zich erop beroept sociaal bezig te zijn voor de zwakkeren? Niks, maar ze liegen. Zoals al zo vaak is vermeld zijn hoge belastingen, demonisatie en stigmatisatie van andersdenkenden, in het openbaar pleiten voor een islamitische samenleving waarin de sharia zo snel mogelijk moet worden ingevoerd en het land op allerlei andere manieren verraden niet geen sociale gedragingen. Uiteraard weten ze dat bij de PvdA ook. Types als Vogelaar hebben zelfs een adviseur nodig om hun dwaze geleuter te verdedigen.

Eigenlijk is 1 mei enkel geschikt om linkse vakbondsleiders te lokken en over de kling te jagen. Hun ideologie is diep triest en ze weten niet waar ze over praten. Als belastingbetaler mag u de kosten voor die adviseurs ophoesten. Ronald van Raak (kamerlid voor de SP) stelt dat zoiets belachelijk is omdat het om PvdA-ministers gaat die PvdA-adviseurs inhuren om een probleem van de PvdA op te lossen. Op zich heeft hij gelijk, al moet hij vooral niet te hypocriet gaan doen aangezien zijn eigen partij er ook wel van houdt om de boel te naaien met gerotzooi. Afgezien daarvan zou de PvdA achterban zich achter de oren moeten krabben. Vogelaar ziet graag de islamieten winnen inclusief de homo- en jodenhaat. Een journalist van GeenStijl toonde aan dat mevrouw Vogelaar niet eens zelf in staat is haar beleid te verantwoorden.

PvdA'ers zijn dieven.

Socialisten zijn gespecialiseerd in stelen. Met hun waardeloze ideeŽn schrijven ze anderen de les voor en ze zijn van mening dat iedereen daaraan mee moet doen. Linkse ratten kunnen niks alleen. Zelf werken en iets opbouwen zit er niet in. Een rat moet kunnen parasiteren. Vandaar dat ze mensen dwingen om hun geld af te staan, want de doorsnee werkende burger zal echt niet vrijwillig zijn geld weggeven. Zeker niet om er buitenlanders mee te financiŽn ten koste van het eigen volk. Het moet daarom van ze gestolen worden, anders hebben de socialisten geen geld. Nou zijn er veel PvdA-aanhangers die roepen dat we niet zo moeten zeiken. Geld jatten en herverdelen vinden ze heel normaal. Voor zover zij er niet het slachtoffer van worden dan. Toch gaan de PvdA'ers steeds verder met hun criminele gedrag. Zo werden er bij een AD-journalist stukken bezorgd. Zij wilde die niet overdragen aan de door de PvdA bezette gemeente. Geen probleem. Dan jatten die rode flikkers het toch gewoon?!

Loco-burgemeester Ron van de Haterd (PvdA) noemt het voorval een fout. Wij noemen stelen echter een misdaad waarvoor een flinke gevangenisstraf moet worden gegeven. Bovendien is het een misdaad waarover van te voren is nagedacht. De bode die de diefstal moest gaan plegen kreeg voor zijn voortreffelijke diensten een dinerbon. Buurvrouw Trut zat ook in het rode complot en was als raadslid natuurlijk meteen bereid de PvdA-dieven toegang tot de woning van de journalist te verschaffen. Schaam u stelletje landverradende idioten die op de PvdA hebben gestemd. Jullie ondersteunen ordinaire dieven. Wacht, er is nog meer. De stukken werden gestolen omdat er geheime informatie van de gemeente tussen zou zitten. Ons zal het niet verbazen als het geheime document het bewijs bevat dat de PvdA kartels tussen projectontwikkelaars faciliteert om zo de overheid op te lichten als ze grond willen kopen.

Sinterklaas.

Even opletten, want we gaan u een patroon laten zien. Eind jaren '90 kwamen er twee paarse kabinetten aan de macht waarin de PvdA het meeste in de pap te brokkelen had. Destijds ging het best goed met de economie. Zulke omstandigheden vragen om de juiste maatregelingen. Bijvoorbeeld door wat te bezuinigen en het gespaarde geld later gebruiken om de staatsschuld mee af te lossen. De economie een stimulans geven zodat het goed blijft gaan is ook geen slecht idee. Wat deden ze echter bij de PvdA? Juist, ze gooiden de belastingen omhoog waaronder de BTW. Met de opbrengst en het geld dat bijeen gespaard was door het vorige kabinet gingen ze sinterklaas spelen. Nikker hier, Marokkaan daar: u kent de dramatische uitkomst. Binnen 18 jaar is het aantal moslims verdubbeld en de criminaliteit verveelvoudigd. Opeens vielen de socialisten in de lege schatkist en viel de economie op zijn gat.

Na al die ellende kwamen we in een recessie terecht waarna we nog 7 magere jaren hebben gehad. Balkellende kwam aan de macht en belooft al jaren het zoet te geven na al het zuur. Net zo'n belofte als het kwartje van Kok dus. Kent u hem nog, onze nationale trots? De oud Hollandse florijnen gulden? Alles hebben ze afgepakt. Nederland was het zat. Dit land mocht nooit meer bestuurd worden door incompetente debielen socialisten. Jammer genoeg leren mensen niet van het verleden. Voordat Balkenende met de PvdA ging regeren ging het ook best goed met de economie. Zie de parallel. Ook nu werden de belastingen verhoogd in plaats van de economie te stimuleren. En raad eens: de PvdA is van plan ook weer de BTW te verhogen. Ondanks alle belastingverhogingen blijkt weer dat het geld op is en we diep in de problemen zitten.

Marijnissen (SP) zegt dat Balkenende 4 een grote teleurstelling is, maar met zijn grote mond heeft hij het bij de kabinetsformatie niet weten te voorkomen. Te laf om te regeren. Valt het u niet op dat het door de PvdA steeds maar weer mis gaat en dat Balkenende als een schoothondje veel linkser is geworden zodat hij kan blijven regeren? Erger wordt het als u bedenkt dat de PvdA altijd in een gespreid bedje komt. Gunstige economie, veel geld in de schatkist, een conjunctuur die nog jaren voortduurt en de mogelijkheid om veel belastingen te heffen. Toch verneuken ze het keer op keer. Wouter Bos roept heel schijnheilig dat zij geen makkelijke taak hebben omdat er zoveel problemen zijn in een gunstige economie. Vogelaar krijgt gewoon weer extra geld voor haar zoveelste mislukking. Ze zijn daar te dom om te beseffen dat ze zelf de problemen veroorzaken.

Integratie.

Integratie is een sociaal construct om het failliet van de multiculturele samenleving te verbergen. Met de gedachte dat integratie wel alle problemen zou oplossen hebben die linkse dwazen ons tientallen jaren de mond proberen te snoeren zodat mensen niet de enige juiste oplossing naar voren konden brengen. Toch gaan ze rustig door met de islamisering en gaan daar, zoals het extreem links betaamd, extreem ver in. PvdA'ers raken steeds meer ontevreden over Cohen. Zij ondersteunen de moslimsamenleving, moslims haten joden en dus moet Cohen van hen aan het gas oprotten. Amsterdam staat bekend om de problemen met de inburgering. Mensen u bent gewaarschuwd. Bepaalde groepen mensen kunnen niet in vrede met elkaar leven.

Over integratie gesproken: waar moslims zijn, zijn homo's niet welkom. Bij de PvdA weten ze wel waarom. PvdA raadslid Mahrach stelt dat homoseks voor de islam hetzelfde is als liegen. Daar kunnen we inkomen. Al die latente homoseksuele geitenneukers mogen wel aan anale ridderseks doen, alleen moet dat wel actief gebeuren. Kontenbonken mag wel, ontvangen mag niet. Hoe dat precies gaat moet u maar aan hen vragen. Gelogen wordt er zeker, want de islam is niet bepaald aardig tegen mensen van de verkeerde kant. Twee PvdA'ers waren stout bezig toen ze een column gingen opleuken met de profeet Mohammed als homoseksueel. Foei zeg, dat mag niet. Meneer was een pedo, geen homo. Het zou niet bijdragen aan de dialoog. Discussies moeten we voeren. Bijvoorbeeld of geweld jegens homo's toegestaan is. Wij zeggen NEE. De PvdA keurt geweld jegens homo's niet af en vindt dat de politiek er geen mening over moet hebben. Walgelijk en onaanvaardbaar.

Ligt het alleen aan moslims? Natuurlijk niet. De PvdA is een kei in het creŽren van situaties waarin het wel mis moet gaan. Geen kwaad woord over moslims als ze zich bevinden waar ze horen. Eigenlijk weten ze bij de PvdA sowieso geen raad met mensen die hier niet horen. Feiten spreken voor zich en Vogelaar kan niet meer ontkennen dat er fouten zijn gemaakt. Oepsie, een vergissing. Links beloofde ons 40 jaar geleden dat alle buitenlanders terug naar hun land zouden gaan, maar ze wisten dat ze dat tegen gingen houden. Prima, fout gemaakt betekent fout herstellen. Iedereen met terugwerkende kracht terug naar zijn eigen land. Vogelaar ziet dat anders. Volgens haar moeten we er nu vanuit gaan dat groepen Polen toch wel blijven. Chinezen worden door PvdA-sloerie Albayrak de illegaliteit in geholpen totdat ze een verblijfsvergunning krijgen. Onzin. Het hele multikulgedoe is mislukt. Ga allen terug naar uw eigen land.

Overweging.

Geen wonder dat de partij van Rita Verdonk, Trots Op Nederland (TON), als tweede grootste partij getipt wordt in een peiling van De Hond en daarmee de PvdA verslaat. De hele socialistische ideologie, in het bijzonder die van de PvdA, is te lachwekkend voor woorden. Elke keer als de economie gunstig is weten zij het kapot te maken. Met hoge belastingen wordt u uitgeknepen zodat ze die multicriminele bavianen kunnen verzorgen op uw kosten. Generaal pardon, de bouw van moskeeŽn en het financieel ondersteunen van de verdere islamisering in ons land zijn de werkelijke kostenposten waar uw geld heengaat. PvdA'ers jatten bij het leven, frauderen, halen bij de meest verschrikkelijke fouten hun schouders op en gaan gewoon door om u te bedonderen.

Denk niet dat de SP het beter gaat doen. Zij hunkeren naar een liefdevolle relatie met de PvdA en zijn zo hypocriet om te denken dat het veranderen van personen de PvdA een sociaal gezicht zal geven. Dat zal nooit gebeuren. Net zoals de nazi's door velen niet socialer gevonden zullen worden als er een neo-nazi opstaat. De landverradende PvdA zal nooit een sociale partij kunnen worden als ze nieuwe ratten kweken. De PvdA zal altijd een vierderangs partij blijven met onrealistische ideeŽn zoals het binnenlaten van miljoenen buitenlanders om de achterban te vergroten. Ooit zullen zij beseffen dat ze mogen hopen dat de moslimgemeenschap hen nog zal respecteren. In Fitna is een mooi fragment te zien hoe moslims werkelijk over socialisten denken. PvdA'ers zijn hersenloze criminelen. Misdefinitie vindt dat iedereen die hen ondersteunt daarvoor de straf niet mag ontlopen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.