Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 30 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

282 Verhoging bij NS na schijnprestatie
281 Diploma-inflatie door weggevers
280 Links is doortrapt en betrapt
279 Vrijheid van monddoodmaken
278 Leerlingstaking gaat toch om kwantiteit
277 Accepteer het gezonde verstand
276 Socialisme is omkeerbaar (8)
275 Gelijk hebben, gelijk krijgen
274 Vragenuur beslecht met juridische drogreden
273 Vals betuttelen, bezuinigen en kraken
272 PvdA hypocriet over andermans geld
271 Weg met de multikul! EVE!
270 Uw rechtsstaat is de onze niet
269 "Begrijpelijke" Grondwet waardeloos
268 Mosliminvasie dagelijkse realiteit
267 Laf politieoptreden schaadt het land
266 Europa naait ons allemaal
265 Bange draaikonten in de TK
264 Miljarden aan lastenverzwaring voor de multikul (6)
263 Islamitisering treft autochtoon

263 # Islamitisering treft autochtoon #
Gepost door Misdefinitie op 14-09-2007 om 23:11.
"Rechts zegt altijd dat linkse mensen landverraders zijn" is een veelgehoorde uitspraak van socialisten als ze tegenstanders in het rechtse hokje moeten omschrijven. We geven onmiddellijk toe dat we ons daaraan veelvuldig "schuldig" maken. Ja, we noemen linkse ratten landverraders als ze een bruine arm proberen te halen bij de moslims ten koste van de autochtonen. Met het grote verschil dat we niet kinderachtig doen door te mierenneuken op details. Verschillende vormen van verraad zijn goed omschreven. Hoogverraad is misdaad tegen de Staat en zijn organen. Landverraad is misdaad tegen het land en zijn bevolking. Misdaad en medeplichtigheid zijn ook goed omschreven. Wanneer mensen, in welke hoedanigheid dan ook, organisaties faciliteren die met terroristen heulen of groepen islamieten ondersteunen die vinden dat ongelovige Westerse honden mogen worden afgeslacht, is misdaad reeds aangetoond. Het kabinet wil wel hoogverraad bestraffen, maar sluit de ogen voor landverraad.

Hoogverraad moet worden aangepakt, landverraad niet. Wat zit daar achter? Het verschil tussen de aanpakken is eenvoudig te verklaren. Indien iemand een misdaad pleegt tegen de overheid, het kabinet of zijn organen, worden zij rechtsstreeks in hun belang getroffen. Het zou wel erg naļef zijn om te geloven dat met misdaad enkel de echte misdaden bedoeld worden. Misdaad aanpakken is iets waar links Nederland bijzonder slecht in is. De PvdA heeft als partij van de allochtonen nooit iets willen doen tegen landverraad. Aangezien de partij bestaat doordat veel allochtonen en geitenwollensokkenfiguren op hen stemmen, zal het voor hen negatief uitpakken om iets tegen het verraad van Nederland te doen. Nederland zal en moet islamitiseren. De reden dat men hoogverraad wil bestraffen terwijl landverraad onbestraft blijft ligt dus vooral bij het eigen belang. Onder hoogverraad kan men ook bepaalde rechtse uitingen scharen. Met de term hoogverraad kan men rechts verbieden. Pakken ze landverraad aan, dan snijden ze zichzef in de vingers.

Landverraad.

"Is er dan sprake van landverraad?" zullen vele socialisten ons toewerpen. Jazeker. Door alleen al naar het verleden kijken zien we voldoende. Nederlandse organisaties en politieke partijen die openlijk (radicale) moslims steunen in hun strooptocht en invasie van Nederland zijn al activiteiten waar menig NSB'er een stijve lul van zou krijgen. Islamitisering is ook al zo'n term die vaak ter discussie wordt gesteld. Veelal door notoire ontkenners die keihard stellen dat er geen sprake is van islamitisering van Nederland. Gelul in de ruimte, want een invasie van bijna 1 miljoen moslims binnen 30 jaar is nog erger dan het prutslegertje waar de nazi's in de jaren '40 mee kwamen aanzetten. Op Misdefinitie hebben we veelvuldig verslag gedaan van de manieren waarop groepen moslims ons land langzaam maar zeker volledig in hun greep krijgen. Van extreme radicalen die in staat zijn tot moord tot de gematigden die het toestaan en niet afkeuren, daardoor medeplichtig zijn en bovendien een smerige psychologische oorlog voeren waar ze maar kunnen. Laten we nog een aantal opvallende zaken met u doornemen.

Jihad in onze Staat, de islam is een groot kwaad.

Bij de islamitisering gaat het vaak om honderden kleine zaken die samen het proces extreem maken. Zaken die op zichzelf weinig mensen opvallen, maar die als u erover nadenkt bij nader inzien te belachelijk zijn voor woorden. Zoals recent het geval was met het bedoezelen van de Nederlandse vlag. Iedereen weet dat het vlaggen met de Nederlandse vlag aan regels gebonden is. Vlaggen mogen na zonsondergang niet meer buiten wapperen en het is verboden om de vlag te onteren door hem belachelijk te maken, er tekens op te zetten of te vernielen. Wat schetst de verbazing? Onder het mom van kunst is het toegestaan om de Nederlandse vlag te ontheiligen door er het woord jihad op te zetten. Pure provocatie. Probeer hetzelfde met een hakenkruis of een "white pride, world white" teken en de hel breekt los.

Als wij autochtonen een Nederlandse vlag op de jas willen dragen, dan mag dat niet. Zetten we iets in onze vlag waaruit nationalistische gedachten spreken, dan lopen we kans te worden opgepakt. De Nederlandse bevolking op zo'n manier laten weten dat de jihad (de heilige oorlog waarin alle niet-moslims moeten worden gedood) is begonnen is wel toegestaan. Discriminatie van de blanke autochtoon en bovendien een belediging van ons volk. Gelukkig was niet iedereen het er mee eens. Een student die heden ten dagen als held moet worden beschouwd durfde het aan de vlag te verwijderen. Uiteraard werd hij door de gestapo van de overheid opgepakt en veroordeeld. Wilders zou het woord knettergek in de mond nemen. Eigenlijk zijn er geen woorden voor hoe gestoord het woord "jihad" is. Laat staan op onze vlag. Misdefinitie vindt dat het op zo'n walgelijke manier besmeuren van onze nationale trots bestraft moet worden zoals men landverraders straft. Zet die flikkers samen met hun linkse vriendjes maar tegen de muur.

Islampropaganda op scholen.

Behalve dat moslims en de Nederlandse landverraders op alle mogelijke manieren laten weten niet te zullen stoppen voordat iedereen geiten neukt voert het Nederlandse moslimverzet de oorlog ook middels propaganda. Vroeger deelde Goebbels de lakens uit bij de nationaal socialisten. Tegenwoordige socialisten kennen een wijdverspreid netwerk om propaganda te verspreiden. Onze nekharen gingen recht overeind staan bij het vernemen van het bericht dat basisscholen in Nederland islam als nieuw vak kunnen krijgen. Eerst vrijblijvend, daarna zeker verplicht. U weet hoe het gaat. Steeds als we denken dat het niet gekker kan, overtreffen ze het weer. Islamitische propaganda op Nederlandse scholen. Gatverdamme, hoe verzinnen ze het?!

Geert Wilders, kom er maar in. Wilders stelt dat er via een peiling is vastgesteld dat de meerderheid van de bevolking de islam als een bedreiging ziet. Nogal logisch als u bedenkt dat ze de grootste antisemieten ter wereld zijn, homo's haten en niks van blanken moeten hebben. Is de overheid nu helemaal van de pot gerukt? Hoe komen ze erbij om met belastinggeld van autochtonen een achterlijke middeleeuwse religie te financieren die ons het liefst 6 meter onder de grond wil stoppen? Mensen, handen omhoog als u voor het CDA, de PvdA en de CU gestemd heeft. Bedankt. En nu omhoog met die belastingen, want het lespakket met het gif der islam moet gedrukt en verspreid worden. Scholen die een religie en volk ondersteunen die zich als doel hebben gesteld de autochtone bevolking langzaam maar zeker uit te roeien dienen per direct gesloten te worden. Nederland mag dit niet accepteren. Misdefinitie vindt dat nationalisme als vak verplicht gesteld moet worden. Iedere ochtend het Horst-Wessel-Lied Wilhelmus zingen.

Autochtonen worden onderdrukt door dat uitheemse volk.

Ze verklaren ons de oorlog. De jihad is begonnen. Nu of nooit moeten we vechten, anders mogen we over 30 jaar de laatste blanke verdedigen in de loopgraven. Middels propaganda proberen ze onze kinderen te vergiftigen, maar Misdefinitie zal u in elk geval van een aardig weerwoord blijven bedienen. Is de zaak daarmee afgedaan? Helaas niet, want het gaat allemaal veel verder. Overal is de islamitisering zichtbaar. Zeker daar waar het grote wonden slaat in het gevoel van veiligheid en vrijheid. Moslims kennen hun eigen gebruiken. Natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. Ze vieren de ramadan. Bedoeld om moslims dichter in de natuurlijke staat van ontbinding te brengen. Een goede gelegenheid voor ze om hun zelfbeheersing onder controle te houden, want ze mogen niet eerder de pleuris laten uitbreken totdat ze de absolute meerderheid hebben.

Vredelievend is het allerminst. Tijdens het "feest" moeten er zelfs veiligheidshekken worden geplaatst om de autochtone bejaarden te beschermen tegen het moslimtuig dat uit frustratie dat ze geen schapen mogen betasten tijdens de ramadan toevlucht zoekt in het terroriseren van de ouderen in de samenleving. Voor de PVV staat het symbool voor het totaal mislukken van de multiculturele samenleving. Een experiment dat sowieso al tot mislukken gedoemd was gezien de huidige stand van de wetenschap. Mengen van verschillende volkeren leidt altijd tot problemen. Moslims zijn zich natuurlijk van geen kwaad bewust. Na de ramadan beloven ze aardig te doen tegen anderen en op het rechte pad te blijven. Tot aan de eerste bocht.

Overweging.

Van de jihadprovocatie via islampropaganda naar de onderdrukking van autochtonen. De feiten vallen niet meer te ontkennen. Bewijzen stapelen zich op. Nu kunnen we in onze overweging terug komen op het verschijnsel landverraad in tegenstelling tot hoogverraad. Kritische noten jegens de overheid en de linkse politiek kunnen door kwade socialisten worden geļnterpreteerd als hoogverraad. Graag zouden zij over middelen beschikken om dat de kop in te drukken. Landverraad bestraffen is zoals gezegd voor de machthebbers heel ongunstig. Vooral voor partijen als de PvdA die liever met terroristen communiceren dan met de intellectuele medemens. Kent u nog de partijenpolitiek van Verbeet? Ook een PvdA'er. Zij kwam de laatste keer in actie tegen het knettergek noemen van landverrader Vogelaar. Een PvdA Minister die stelt dat we ons moeten neerleggen bij de islamitisering die ze graag wil faciliteren. Het zal u niet verbazen dat zij dan ook graag een ramadanfestival opent. Landverraad bestraffen zou betekenen dat het hele kabinet over de kling gejaagd moet worden. Daarom vinden ze dat geen goed idee.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.