Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 31 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

262 Partijpolitiek van Verbeet
261 Fileleed? Nederland is vol!
260 NSB Handelsblad opent aanval op rechts
259 Van landverrader naar anti-moslim
258 Kneus Stakkermans gekrenkt
257 Eeuwige vacaturenepperij
256 Islam is als kanker, Wilders wil blanker
255 De piramide van Boober
254 "Pedofiel" als stigma voor iedereen
253 Nationalistisch gedachtegoed verkwanseld
252 Links eist verbetering propaganda
251 PvdA heult met extreem radicale islam
250 Belastingdienst amateuristisch en digibeet
249 Razzia ter bestrijding van terrorisme
248 Kut Marokkanen horen in hun eigen land
247 Stoelendans op de arbeidsmarkt
246 Slecht onderwijs met een doel
245 Term "racist" verliest zijn waarde
244 "Goebbels" keert Nieuw Rechts de rug toe
243 Anoniem schijnsolliciteren met Manpower

249 # Razzia ter bestrijding van terrorisme #
Gepost door Misdefinitie op 06-07-2007 om 23:41.
Eens in de zoveel tijd houdt terrorisme de gemoederen bezig. "Breaking news" op CNN laat mensen met veel bombarie weten dat we weer in gevaar zijn doordat een aantal gekken pogingen hebben gedaan om aanslagen te plegen. Iedereen is in rep en roer, een golf van angst wordt aangewakkerd en discussies over veiligheidsmaatregelingen en privacy-ontnemende wetten laaien hoog op. Want iedereen moet weten dat het in principe overal kan gebeuren en vooral ook door iedere burger. Zelfs de propaganda ontbreekt niet. Veiligheidsdiensten zouden de helden zijn die zich dagelijks inzetten om erger te voorkomen. Doen ze dat niet, dan kan het wel eens slechter aflopen. Zij krijgen daarom een vrijbrief om alles te doen wat ze noodzakelijk achten, het onderzoek richt zich op enkele daders en ze denken nog steeds in incidenten. Bestrijding van terrorisme gebeurt middels symptoombestrijding. Naar de oorzaken wordt niet gekeken.

Complot.

Niemand, behalve de grote leiders van de wereld, beschikt over de missende puzzelstukjes van grote gebeurtenissen die de wereld treffen. Voor het gewone volk lijkt het erop alsof terrorisme er nu eenmaal is en de grote leiders weten ons feilloos via de media te manipuleren door ons te laten denken dat terrorisme het werk is van enkele gekken. Is dat idee er eenmaal bij de bevolking ingestampt, dan kan men via de angst die het idee dat we in gevaar zijn opwekt de goedkeuring krijgen voor verregaande maatregelingen. Ook als daardoor onze vrijheid ontnomen wordt. De acceptatie onder de bevolking is hoog. Aan de ene kant omdat individuen en zelfs grote organisaties zich toch niet kunnen verzetten tegen de grote macht. Aan de andere kant omdat de "grote macht" een oplossing kan beloven. Dat laatste kunnen ze vrij eenvoudig. Maak het volk wijs dat een aantal gekken verenigd in een tastbare organisatie verantwoordelijk is voor terrorisme en ze willen graag aannemen dat als die organisatie opgepakt wordt het terrorisme ook voorbij is.

Anderen willen niet zomaar aannemen dat terrorisme bestaat uit een aantal incidenten door criminele organisaties. Vele complottheorieŽn zijn op internet reeds de revu gepasseerd. Amerika, regeringsleiders of andere grote leiders in de wereld zouden kunstmatig terrorisme creŽren om de bevoling bang te maken. Gebukt onder de angst zouden volkeren het heel snel accepteren dat ze alle vrijheden moeten opgeven. Zijn de vrijheden allemaal afgepakt onder het mom van de terorrismebestrijding, dan zouden ze de grote leiders moeten dienen als slaven. Hun macht zou dan groter zijn dan ooit en bovendien onaantastbaar. We kunnen de waarheid niet weten omdat er mensen zijn die zoveel macht hebben dat ze het onveiligheidsgevoel en de angst voor terrorisme kunstmatig kunnen opwekken zonder dat we het doorhebben. Omdat de massamedia massaal over terrorisme spreken en iedere gek die iets wil doen dat werkelijk kan doen, zullen we nooit achter de opdrachtgevers komen. Wel kunnen we uit gebeurtenissen opmaken dat terrorisme geen losse daden zijn, maar in feite een maatschappelijk proces is.

Zoals gezegd zijn we niet alwetend. Dat mochten we willen. Waarschijnlijk zouden we ons dan niet meer in Nederland bevinden. Vreemde gang van zaken opmerken is echter wel mogelijk. Pak maar even de actualiteit erbij. Reeds in 2003 waren er waarschuwingen betreffende het vliegveld in Londen. Britse veiligheiddiensten berichtten over het terreurnetwerk Al-Qaeda dat een dodelijk wapen ontwikkeld zou hebben. Bronnen voor deze informatie zouden komen uit in beslag genomen documenten en afgetapte telefoongesprekken. Als terrorisme een daad van individuen is die eventueel aangesloten zijn bij overkoepelende organisaties, er ligt voldoende bewijs op tafel en die mensen zijn opgepakt, dan moet het terrorisme in principe voorbij zijn.

Overduidelijk is er meer aan de hand, want een aantal jaar later meldden de veiligheidsdiensten dat ze aanslagen hebben verijdeld vanuit Heathrow. Vliegtuigen zouden vanaf het Britische vliegveld aanslagen gaan plegen in New York. Verschillende mensen worden opgepakt. Gevolg: de geheime dienst is een held en vele vrijheidsbeperkende maatregelingen volgden. Kennelijk niet genoeg, want in 2007 volgden er nog meer aanslagen op het vliegveld toen enkele artsen met wat bomauto's naar binnen reden. Continu herkennen we hier een structuur in. Bangmakerij en organisaties op het spoor zijn, zogenaamd verijdelde aanslagen en mensen die opgepakt worden. Vervolgens is het toch weer raak met als boodschap dat er toch altijd wel een gek is die het lukt.

Een aantal zaken kloppen niet. Als het gaat om losse incidenten van gekken, dan zullen ze wel echt gek zijn om het steeds op dezelfde plek te proberen. Wat let een individu om gewoon eens een school binnen te lopen om wat scholieren naar Allah te blazen? Individuen die continu hetzelfde doen bij terrorisme terwijl het niet werkt is net zo onwaarschijnlijk dat breedbeeldgekken voor de derde keer in het verkeerde gebouw binnenvallen terwijl Philips daar helemaal niet zit. Zelfs gekken leren van fouten. Verder is het nogal vreemd dat geheime diensten vele mensen in de gaten hebben terwijl dat niet leidt tot het oprollen van "de organisatie".

Terrorisme is dus geen verzameling van incidenten door een specifieke organisatie. Daaruit volgt dat symptoombestrijding nooit een goed idee kan zijn. Een gek oppakken is de druppel op de gloeiende plaat als terrorisme individuele acties zijn. Een complot is daarom wel heel erg waarschijnlijk omdat een andere aanpak bij echt terrorisme (dus niet kunstmatig in scene gezet door machtshebbers om meer macht te krijgen) veel effectiever geweest zouden zijn.

Terrorisme is een proces.

Goed, we laten het complot even waar hij is en nemen aan dat er geen grote regeringsleiders zijn die opdrachten geven om de boel te terroriseren uit eigen belang. Laten we ons richten op het proces. Veel mensen denken erg simpel over terrorisme. Ze beweren dat er een aantal terroristische dwazen zijn die nu eenmaal gek zijn en daarom aanslagen plegen. Redenen om die aanslagen te plegen kunnen deels liggen in het feit dat ze gek zijn, dat ze een overtuiging hebben of dat het religieuze fundamentalisten zijn die hun geloof willen opdringen. Zo geformuleerd is het veel te politiek correct omdat het in feite impliceert dat terrorisme een daad kan zijn van iedereen. Feitelijk gezien kan dat niet waar zijn. Er zijn en vooral waren namelijk gemeenschappen waar terrorisme geen rol speelt. Wellicht bent u het vergeten, maar wij hebben ook pas met terrorisme te maken gekregen na het massaal importeren van moslims.

Minder dan tien jaar geleden was terrorisme in Nederland een ver van ons bed show. Hoorden we iets over terrorisme en aanslagen, dan kwam er hooguit op het nieuws een smeuig verhaal dat die moslimrakkers in het Midden-Oosten elkaar afslachten. Niks aan de hand dachten we, want daar mist niemand iets aan. Na de eeuwwisseling bevindt het terrein van het terrorisme zich "opeens" ook in Europa en dus ook Nederland. Slimmeriken merken op dat we daar niet de moslims de schuld van mogen geven. In de opvatting dat terrorisme individuele daden zijn van individuele terroristen kan het namelijk theoretisch zo zijn dat iedere gek die iets in zijn hoofd haalt een aanslag kan plegen. Waanzin. Feit is dat Nederland nog geen halve eeuw geleden een gezond volk was waar zelfs de gekken geen aanslagen pleegden. Moslimterrorisme is geÔntroduceerd door de komst van moslims. Dat zij gezonde Nederlanders hebben geÔnfecteerd met hun ideeŽn doet daaraan niks af. Extreme moslims verspreiden terrorisme net als aids. Besmet een gezond volk en grote delen worden ziek.

Net als een virus tast het gezwel de geest van gezonde mensen aan. Radicalen prediken haat in speciaal daarvoor opgezette moskeeŽn, ze recruteren en ronselen mensen om voor hun Allah te sterven en ze voeren propaganda om de gemeenschap in zijn greep te krijgen. Langzaam maar zeker wordt het hele volk geÔnfecteerd met het virus dat zich razendsnel verspreid. Nu het volk zo ziek is geworden kan men weliswaar stellen dat de kans bestaat dat terrorisme niet alleen door moslims wordt uitgevoerd maar ook door gehersenspoelde figuren uit andere culturen, maar de oorzaak van terrorisme is het hele proces. Een proces waarin het virus wordt verspreid en geactiveerd en vele slachtoffers maakt. Doordat het virus zich intern in de maatschappij nestelt is hij onzichtbaar. Van de meeste terroristen kunnen we stellen dat het moslims zijn, maar we herkennen hooguit een klein deel. Andere geÔnfecteerden herkennen we pas als ze iets flikken. Symptoombestrijding is daarom nogal dom: daarmee wordt achter de feiten aangelopen.

Razzia ter bestrijding.

Als symptoombestrijding niet de oplossing is, wat dan wel? Stel dat u een wespennest in de tuin heeft. Bekend is dat de meeste wespen steken en dat mensen kunnen overlijden als ze teveel steken krijgen. Wat gaat u doen? Gewoon doorgaan met leven en elke wesp die steekt proberen dood te slaan is geen optie. U bent doodgestoken voordat u daarvoor de kans krijgt. Er is een bestrijdingsdienst nodig die het nest uitroeit. Laat u het uitroeien tegenhouden door het feit dat er wellicht wespen tussen zitten die niet steken? Wel nee. Uitroeien, uitroken en verbranden die zooi. Individuele maatregelingen nemen en symptomen bestrijden zodra u gestoken wordt is overduidelijk geen oplossing. De meesten steken en dat kan tot de dood leiden. Dat is alles wat telt. Een probleem dat enkel opgelost kan worden door het hele probleem weg te nemen en te vernietigen.

Zodra iets is verpest waarbij het onduidelijk is wie en hoeveel ervoor verantwoordelijk zijn, moeten we concluderen dat de enige oplossing om het te verhelpen ligt in de sfeer van het compleet opruimen van de oorzaak van het probleem. Bij een wespennest gaat niemand eerst onderzoeken welke wespen steken. Ook de zogenaamde "goeden" worden uitgeroeid. Gaten in een tand worden opgelost door behalve de rotzooi in het gat ook een deel van het goede gedeelte van de tand weg te boren. Verontreinigde grond met verspreid vergif wordt niet alleen afgegraven daar waar de zooi ligt, maar er wordt ook een deel van de goede grond verwijderd. Kankergezwellen kunnen genezen worden middels bestralingen, maar de bestraling kan niet het kwaadaardige gezwel vernietigen zonder daar ook een deel van het goede weefsel bij te beschadigen. We moeten daarom echt af van het idee dat ingrijpen niet mogelijk zou zijn omdat er ook iets goeds verdwijnt. Het doel heiligt de middelen.

Voor terrorisme geldt hetzelfde. Zonder moslims geen terrorisme. Met moslims hebben we binnen een decenium het virus van het terrorisme binnengehaald. In dit kader praten we liever niet over schuld. De moslimgemeenschap kan niet als schuldige worden aangewezen voor individuele incidenten. Hun komst naar Europa daarentegen is er wel de oorzaak van dat het terrorisme van hun land van herkomst is meegekomen naar Nederland. Daar heeft het virus grote delen van het land besmet die nu als tikkende tijdbommen rondlopen. Opjagen van die tijdbommen is niet effectief omdat ze zonder drastische maatregelingen niet allemaal opgespoord kunnen worden. Herstel is moeilijk en extreem, maar niet onmogelijk. Denk aan een herstelprocedure van een computer. Na een goede installatie maakt u een volledige kopie (image) waarmee het systeem te herstellen is. Wordt het systeem verpest door virussen, dan gooit u er de image overheen zodat het weer is zoals het was. Oplossing is dus het land te herstellen zoals het was voordat de terrorisme zijn intrede deed.

Formatteren en een image terugzetten is op een computer een fluitje van een cent. Jammer genoeg valt een maatschappij niet leeg te halen en weer te herstellen. Toch is er een duidelijk herstelpunt aan te wijzen. Namelijk de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. In 1946 kwamen de rode rakkers van de PvdA aan de macht. Zij hebben later in samenwerking met de andere linkse partijen de invasie van moslims in gang gezet waarmee het terrorisme is overgewaaid naar Nederland. Terugdraaien is de oplossing. Terug naar een land van 10 miljoen mensen. Neem een tijdstip, bijvoorbeeld 1950, kijk welke groepen toen aanwezig waren en deporteer de rest. Daardoor is de ziektekiem zeker verwijderd en is de maatschappij ineens van heel veel problemen verlost. Nederland moet weer Nederland worden. Daadkracht door de wereld te laten zien dat zelfs een probleem van deze omvang opgelost kan worden door foute beslissingen geheel terug te draaien. Geef een signaal af dat we het niet langer pikken. Houd desnoods een razzia om de situatie te herstellen en stuur iedereen terug naar zijn eigen land.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.