Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

188 # Het trauma van 9/11 #
Gepost door Misdefinitie op 11-09-2006 om 00:29.
Waar denkt u aan als u 9/11 hoort? 9 november of 11 september? Wellicht het laatste al lijken de Amerikanen ook al niet meer precies te weten in welk jaar de American Airlines toestellen van hun route afweken om de wereld in schok achter te laten. Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat Bush moslimterroristen ervoor zorgden dat het een dag werd om nooit meer te vergeten. Normaal zijn buitenlandse gebeurtenissen hier geen onderwerp van het gesprek, maar in dit geval hebben we te maken met een grootschalige gebeurtenis die ook een grote impact heeft gehad op Nederland. Velen noemen het de dag waarop alles veranderde. Wij spreken liever over de dag waarop de grote logge massa de veranderingen die allang in gang werden gezet eindelijk hebben opgemerkt.

Verschillende theorieŽn.

Na de ramp begon de propagandamachine op volle toeren te draaien. Vanuit Amerika werd ons wijsgemaakt dat de aanslagen een startsein waren voor de heilige oorlog en dat de terroristen alleen maar gestopt konden worden door alle moslimlanden in puin te gooien. Te beginnen bij Irak; iets wat Bush senior tijdens de golfoorlog had nagelaten. Geen slecht idee, mits men er rekening mee houdt dat het dan wel snel en effectief dient te gebeuren zodat ze geen kansen meer hebben toch aanslagen te blijven plegen. Het werkte niet en het gesodemieter ging door. Tegenstanders roepen dat het helemaal geen terroristen waren. Tja, wie noemt zijn vrienden nu terroristen? Als we de diverse complottheorieŽn mogen geloven, dan zijn de schuldigen aan te wijzen onder Bush en zijn corrupte hoge handlangers zelf.

Het volk speelt tussen neus en lippen door ook nog een rol in het geheel. Beide partijen, zowel die van de officiŽle lezing van de gebeurtenissen op 11 september als die van de complottheorieŽn, strijden om de gunst van de mensen. Degene die zijn theorie het meest overtuigend kan brengen, krijgt de meeste mensen achter zich en meestal betekent de steun van de meerderheid dat een organisatie meer gedaan kan krijgen in een land. We worden dan ook zo volgestopt met propaganda dat we op een gegeven moment ook niet meer weten wat waar is. Volgens mij moeten we daar ook niet per se naar willen streven. Maakt het op het moment nog uit of de complottheorieŽn waar zijn? Ik denk van niet. Wat hebben we er concreet aan? Als Bush gelijk heeft, dan rechtvaardigt dat voor hem alle oorlogen. Overheden zien er bovendien een rechtvaardiging in om nog meer vrijheidsbelemmerende maatregelingen te treffen jegens het volk. Hebben de complottheorieŽn gelijk, dan heeft Bush een vuil spelletje gespeeld. Hij zal echter zoiets zeggen als: "So what? De dictatuur van Saddam Hoessein moest sowieso stoppen." Wij kopen er in beide gevallen niks voor. Bovendien leiden dat soort theorieŽn ons af van de werkelijke gevaren.

Mensen worden monddood gemaakt.

Wie van u heeft nou niet door dat we misleid worden door beide partijen? De vraag die wordt gesteld is tegenwoordig de vraag of Bush cq het Amerikaanse systeem er zelf nu wel of niet mee te maken heeft. Een aantal groepen in de samenleving proberen ons zo af te leiden van de ware feiten die eigenlijk gewoon open en bloot voor ons liggen. Namelijk de rol van moslims in het hele geheel. Was u ze vergeten? Vast niet. Wij ook niet, ondanks de krampachtige manieren waarop we daartoe zachtjes gedwongen worden. Slaan we een krant als de Telegraaf open, dan lezen we in de 9 september 2006 editie op de 5e bladzijde meteen een reactie van een aantal "deskundigen" op dat gebied. Luister en huiver hoe we in een openbaar artikel meteen al monddood worden gemaakt.

Eerst laat men getraumatiseerd psycholoog traumapsycholoog W. van der Schaar aan het woord. Hij weet de mensen meteen in een hoek te plaatsen door te stellen dat we massaal posttraumatische stressreacties vertonen. Lekker makkelijk, want met zo'n uitspraak kan iemand fijn in een hoek worden geduwd: er zaten geen moslims in het vliegtuig, het waren terroristen. Met als boodschap: u bent godverdomme ziek in uw hoofd! Ja ja, wij weten wel beter. De kapers waren geitenneukers, geronselde Arabieren, anderstalige "medelanders" of hoe de linkse politiek correcte kliek ze dan ook wil noemen. We laten ons niet hersenspoelen door de eerste de beste psycholoog.

Het kan zelfs nog erger. Wist u dat Nederland een heus orgaan kent om islam- en moslimdaden te ontkennen? Soortgelijke initiatieven voor de ontkenning van de holocaust zijn in Nederland verboden, maar een dergelijk orgaan wordt gewoon toegestaan. Een "objectieve" voorlichter van de Allah Moslim Genocide Nederland (AMG) met de treffende naam Achmed (hoe stereotyp ook) heeft zichzelf als doel gesteld om met alle mogelijke middelen negatief nieuws over de islam en moslims te bestrijden en te ontkennen. Hij is daar heel simpel in: de aanslagen waren volgens hem geen moslimdaad. Weer zo'n figuur die het nieuws eens mag herlezen. Het waren toch echt de bekende baardmakaken. Laten we ons wel bij de feiten houden aub.

Het orgaan hanteert een simpel motto. Staat de islam ergens niet voor, dan is het niet waar. Of vertaald: als het niet in de koran staat, dan kan het niet waar zijn. Een mooi staaltje drogredeneren die we zo naar de prullenbak verwijzen. Alsof een sprookjesboek ooit leidraad kan zijn als het om de realiteit gaat en alsof de afwezigheid van een daad in dat boek impliceert dat de daad niet gedaan kan zijn door moslims. Waanzin. Met dit soort gelul proberen ze mensen monddood te maken. Wij hebben echter geen boodschap aan drogredenaties, mooi-weer-praat-organen en zogenaamde goedbedoelde adviezen van de "deskundigen". Het enige dat wij vragen is: houd u aan de feiten en open uw ogen.

Waar zijn de feiten?

Voor de meeste mensen is de waarheid te hard. Ze verstoppen zich liever achter leugens, beschuldigingen dat de tegenpartij niet helemaal tof in zijn bovenkamer is en stelselmatige ontkenningen van iets waarvan zij ook wel weten dat het gewoon klopt. Simpele feiten vallen moeilijk te ontkennen, daarom proberen ze er maar omheen te praten. Ik noem nu echter een hele makkelijke. Het is een feit dat we met de komst van de moslimbevolking te maken hebben gekregen met reŽele terrorismedreiging. Niemand hoeft en kan dat ontkennen, want terugkijkend in de tijd zien we in 1950 een Nederland met nauwelijks moslims en raad eens: ook nauwelijks terrorismedreiging. Naar mate de telecommunicatiemiddelen beter werden hoorden we wel eens wat er in het buitenland gebeurde, maar het zorgde nooit voor grote paniek. Dit was Nederland. De buitenlanders die elders voor problemen zorgden waren hier niet. Dus al bliezen ze in het buitenland vele mensen op, het kon ons niet beroeren omdat het een ver van ons bed show was en de aanstichters geen aanhangers hadden in ons land.

Anno 2006 is dat wel anders. We reageren niet alleen meer ontzet vol afschuw om wat er tijdens terreuraanslagen in het buitenland gebeurt, maar de reactie wordt steeds heftiger omdat steeds meer mensen zich beseffen dat de daders te vinden zijn in een volk waarvan we er thans 1 miljoen in Nederland hebben. Gecombineerd met de kennis dat er een groot aantal radicalen in Nederland zijn, is de kans op een aanslag ook in Nederland ernstig toegenomen. We zien dus dat er in de ene situatie geen terrorismedreiging is en in de huidige situatie wel. Het enige verschil tussen de twee situaties is de immigratie-invasie van de moslims. Eigenlijk is het net een vervuildcomputersysteem. Eerst is het goed, dan is het slecht. Dus wat doen we? We herstellen de oude situatie en we gaan niet lopen pielen in een systeem dat toch al helemaal verpest is.

Vaak krijgen we het verwijt dat we niet mogen generaliseren. "Niet iedere moslim is een terrorist" roepen ze dan. Nee, maar toevallig is wel iedere terrorist waar we in dit verband over spreken een moslim. Stel dat ik u opsluit in een ruimte met een aantal muggen, wespen en hommels. Gaat u eerst rustig uitzoeken wie steekt om ze vervolgens apart op te sluiten of jaagt u ze allemaal over de kling zodra er ook maar iets verdachts aan is? Zeker omdat u de wetenschap heeft dat de meesten wel steken? Ik vermoed het tweede. Al doet de een meer dan de ander. Gaat u het risico lopen? Nee toch zeker?

Waar moeten we nog meer naar kijken? Gedoe met de moslimwereld staat niet op zichzelf. Moslims blijken een volk te zijn waarvan zelfs de PvdA zegt dat het nodig is om extra energie te stoppen omdat ze anders gaan radicaliseren en terroriseren. Hoezo is dat volk vredelievend? Ieder fatsoenlijk volk leeft normaal met ons samen. Staan de kranten elke dag vol van Chinezen, Japanners en Duitsers? Nee toch zeker? Het zijn altijd die Marokkanen, Turken en overige rifmakaken die negatief in het nieuws komen omdat ze ons land overspoelen met criminaliteit. Wie kan er nog met volle overtuiging roepen dat de moslims heus wel een lief volkje zijn terwijl er gewoon middelen nodig zijn om dat volk niet te laten ontploffen?

We hadden het over feiten. Terrorisme is gekomen door komst van een volk en dat volk chanteert ons om poeslief te zijn omdat ze anders gaan radicaliseren. Nog niet overtuigd? Lees dan nog maar even verder. Landen zoals Pakistan huisvesten de ergste terroristen ter wereld. Zij kenmerken zich door extreme gedachten die ze middels trainingen aan anderen overbrengen. Ze ronselen mensen en stomen ze klaar voor de radicale jihad. Ook worden er bezoeken gebracht aan andere landen. Een daarvan is, u raadt het al: Nederland. Ja mensen, u leest het goed. Het is radicale imams toegestaan om in Nederland haat te kweken tegen het Westen. Ze lopen straks zo de metro van Amsterdam in. De feiten worden nog duidelijker als ik u vertel dat deze imam, geitenneuker Siddiqui, de oorlog van Bin Laden onderschreef en dat hij ook verantwoordelijk was voor felle anti-Westerse rellen naar aanleiding van de Deense spotprenten. O ja, als ik de islam beledig dan vindt meneer dat ik dood moet. Zulke figuren mogen hier gewoon vrij rondlopen.

Zo kan ik nog een tijdje verder gaan. Radicalisatie, het land volbouwen met haathutten, Nederlanders in een verdomhoekje zetten cq monddood maken zijn allang zulke grote voortekenen dat zij, de moslims, van plan zijn ons land met grof geweld over te nemen. U kunt mij de grootste klootzak van Nederland vinden, maar ik ben niet bereid om ze in Nederland een aanslag te laten plegen enkel en alleen omdat het volk en regeringsleiders te laf zijn om met de grootste daadkracht meteen en ongenadig in te grijpen. Laat het geleuter over Bush maar zitten. Een complottheorie is ook niet bijster interessant. Opruiming in Nederland houden en de rust en orde herstellen die we tientallen jaren geleden nog kenden heeft nu prioriteit voordat het te laat is. De enige manier om het moslimterrorisme naar nul te brengen is het aantal moslims naar nul te brengen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.