Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

183 # Rode rakkerpropaganda van de PvdA #
Gepost door Misdefinitie op 20-08-2006 om 22:27.
Met de nieuwe verkiezingen voor de deur is het bekende circus alweer aardig op gang gekomen. De komkommertijd is inmiddels bijna afgelopen en we hebben nog 2 maanden voor de boeg voor we kans maken op een heuze rode rakkerkabinet. Daar hoort bijna als vanzelfsprekend propaganda bij met een fel rode kleuring. Dezelfde kleuring als van de communisten; waarbij we plotseling beelden zien van protestmassa's die rode vlaggen met rare tekens met zich meedragen. De propaganda bestaat vaak uit manipulatieve verhalen en beelden die ons moeten laten geloven dat een links kabinet het beste is wat de allochtonen ons kan overkomen. Door leugen en bedrog weten ze een groot deel van de bevolking over te halen om voor ze te stemmen. Ook proberen ze het volk te paaien met cadeautjes. Hun verraad ligt echter in het weggeven van andermans eigendommen.

Door de tijd heen benoemden we de misdefinities van dat volk dat uit pure afgunst er opuit is om ons land inclusief uw bezittingen te roven en te verdelen onder hun eigen handlangers. Daarmee hopen we de mensen bewust te maken van wat er eigenlijk gebeurt als partijen als de PvdA weer eens wat ropeen in de krant. Het systeem kent een aantal manieren die gebaseerd zijn op het volgende simpele principe: roep iets dat iedereen wel wat lijkt, maar verberg de consequenties. De mensen zullen de roep, doorgaans in de vorm van een belofte, onthouden en niet verder nadenken omdat dat voor een groot deel van de mensen nu eenmaal ontzettend moeilijk is.

Kreet: het moet gratis!
Wij denken wel verder en gaan verder waar anderen ophouden. Eerst geef ik een simpel voorbeeld. Zo maken de PvdA en GroenLinks zich al een tijdje druk om gratis openbaar vervoer aan te bieden. "Het moet gratis!" roepen ze. Typisch gedrag voor dat soort partijen. Voor wie niet verder denkt zal dit een prachtig initiatief zijn. Wie wil er nu geen gratis openbaar vervoer? Iedereen toch? Wat zijn die partijen geweldig, we gaan er meteen op stemmen. Ho, wacht eens even. De NS werkt niet gratis. De GVB en de RET ook niet. Evenals alle andere commerciŽle instellingen in ons land ook niet gratis werken. Wellicht bent u zelfs werkzaam bij een vervoersbedrijf en wenst u elke maand uw salaris. Er is dus altijd een rekening die betaald moet worden. Bij al dit soort plannen zal de overheid de kosten op zich moeten nemen en wie betaalt de overheid? Juist. U. De belastingbetaler. Het voorstel is al veel minder prettig als u bedenkt dat u op hoge kosten wordt gejaagd.

Want natuurlijk is het niet zo dat U gratis met het openbaar vervoer kunt reizen. U betaalt er indirect voor via de belastingen. Dat betekent meteen de zoveelste verhoging van uw lasten. Denkt u ook eens aan het feit dat er heel veel mensen zijn die nooit met het openbaar vervoer reizen, maar wel het geld moeten opbrengen om anderen te laten reizen. Gaat u met de auto naar het werk, dan betaalt u voor de auto en de trein. De belastingdruk voor uw werkgever gaat ook omhoog, dus hij is minder geneigd om uw reiskosten te vergoeden. Wederom gaat u gebruikte diensten dubbel betalen. Voor anderen, want dat is het kenmerk van het socialisme. Elk zogenaamd cadeautje gaat U betalen voor salonsocialisten, criminelen, straatschorem, krakers en ander werkschuw tuig.

Kreet: wij hebben recht op...
Een ander soort kreet waar men in de linkse regionen op ons politieke spectrum dol op is zijn de aanspraken op rechten waarvan zij vinden dat ze die behoren te krijgen. Zo hebben onze kinderen recht op naastenliefde en hebben de geiten in de wei recht op geitenneukers. Deze rechten blijken niks anders te zijn dan perverse gedachten en wensen die in de maatschappij als goor en onwenselijk worden beschouwd. Vaak zijn ze zelfs nog zo achterbaks om te doen alsof ze fel tegen zijn. Zo heeft de PvdA, na 20 jaar een pedofielenstichting te gedogen, zich heel "dapper" opgesteld door NA een uitspraak van de rechter dat de PNVD is toegestaan nog eens te roepen dat de partij alsnog verboden moet worden. Mosterd na de maaltijd om zieltjes te winnen, want ze weten heus wel dat de beslissing al gevallen was naar hun zin.

Een variant op de verkapte begrippen die in feite gewoon misdefinities zijn omdat ze met die begrippen de ware aard proberen te verhullen zijn de inhoudsloze kreten waar iedereen het globaal mee eens kan zijn, maar waar ze hun eigen conclusies aan verbinden. Iedereen heeft recht op leven en daarom mogen zij ons beroven. Een drogredenatie aangezien het tweede deel door van alles en nog wat kan worden vervangen. Met het eerste gedeelte kunnen de meeste mensen het wel eens zijn, maar het smerige zit hem juist in het feit dat ze daaraan een hoop onzin koppelen. Niemand hoeft in Nederland honger te leiden en daarom vinden zij het gerechtvaardigd om de belastingdruk ontzettend hoog op te voeren voor mensen die wel werken. Een voorbeeld van hetzelfde laken en pak. Ze weten doorgaans ook wel dat ze onzin verkondigen en gebruiken daarom een derde variant. Iedereen heeft recht om te sporten. Daarom moet er in een bepaalde gemeente een sportaccomodatie komen. Leuk en aardig, maar wie gaat dat betalen? Laat commerciŽle bedrijven dat maar regelen.

Het is een schande! Hier moet wat tegen gebeuren!
Ook erg doortrapt zijn de doodgewone benoemingen die we allemaal regelmatig voor onszelf maken. Criminaliteit moet stoppen! De zorg moet beter! De kwaliteit van het onderwijs moet omhoog! De AOW moet aangepast worden! Geef racisten geen kans! Het bekt lekker en beloften worden er gauw gemaakt, maar het zijn van die uitroepen die enkel gedaan worden om mensen voor de partij te winnen. Het enige dat ze doen is een algemeen probleem benoemen, maar ze komen nooit met oplossingen. Aan benoemen hebben we niks. Iedereen weet dat de criminaliteit omlaag moet, maar partijen als de PvdA maken er een sport van om het zo vaak mogelijk in de media te roepen zodat ze kunnen verhullen dat ze eigenlijk geen flikker voor ons land doen. Sterker nog: zelfs onder hun bewind blijkt keer op keer dat de beloften niet uitkomen. Ze halen zelfs mensen vanuit het buitenland om de criminaliteitscijfers op te krikken...

Een aantal andere voorbeelden zijn zo te geven. Het is erg makkelijk roepen dat verzekersingsfraude moet worden aangepakt. Hoe dan en wie gaat dat betalen? Doofpotten moeten open. Behalve die van hen. Ja, duh, dat roept iedereen al. Alleen komt het met de PvdA wel in het nieuws. Opheldering over chaos op een weg is alweer heel aardig, maar ook hier geldt: met enkel benoemen en herrieschoppen hebben we niks. Structurele oplossingen willen we zien. Geen gelul en geroep in de ruimte.

Tactiek: steeds voor een wisselende doelgroep.
Draaikonterij blijkt in de praktijk een effectief middel te zijn om kiezers te binden. Een politieke partij met vaste standpunten heeft doorgaans slechts een kleine groep mensen achter zich staan. De reden hiervoor is simpel. Grondstoffen en ruimte kunnen in deze wereld slechts eenmalig gebruikt of vergeven worden. Er is dus schaarste en daarom ontstaan er tegengestelde belangen. Met als gevolg dat een partij nooit iedereen tevreden kan stellen. Als de PvdA asielzoekers en illegalen stopt in onze dure woningen, dan kunnen daar geen Nederlanders meer wonen. Als de PvdA mijn belastingcenten verspilt aan Marokkanen, dan is er geen ontwikkelingshulp meer voor de zoveelste zielige beelden propaganda uit de 3e wereldlanden.

Daarom ziet u linkse partijen, met name de PvdA regelmatig de reet richten naar wie het beste naait met de voorkant gericht naar wie het beste kan zuigen. Om hangjongeren te vriend te houden, halen ze geld weg bij de ouderen door aan de AOW te rommelen. Ouderen zijn vervolgens boos en daarom draaien ze het plan terug omdat ze zogenaamd naar de kritiek hebben geluisterd. Gelooft u het? Wij niet. Autochtonen noemen zij racisten zodat allochtonen te vriend houden, maar eigenlijk houdt Wouter Bos niet van zwarten: zijn dochter moet op een blanke school. Geen nood, want "allochtonen moeten immigreren" roepen ze weer om de autochtonen tevreden te stellen. Die daar geen reden toe hebben, want integratie zorgt voor de uitroeiing van hun ras. Bos wil graag reageren met het CDA, om later te zeggen dat hij met GroenLinks en de SP wil. Door beloften steeds naar anderen te richten hopen ze dat iedereen ze lief vindt. In de praktijk staat hun beleid in het teken van het weggeven van ons land en wordt niemand er beter van; behalve zij zelf en aanhang.

Hypocrisie.
Met zoveel tegenstrijdigheden kan het ook niet anders dat ze vrijwel altijd zeer hypocriet bezig zijn. Over eerwraak van Marokkanen jegens onze autochtone blonde meiden horen we ze nooit. Eerwraak tegen allochtone theedoeken moet een diepgaand onderzoek opleveren. Op uw kosten, dat dan weer wel. Jarenlang niks doen tegen een pedopartij, maar als de rechter het verbiedt opeens de weldoener uithangen door te roepen dat het verboden moet worden. Erg geloofwaardig. De holocaust en de term nazi gebruiken voor alles dat rechts van extreem links zit en ondertussen als antisemieten een anti-IsraŽl betoging steunen. Roepen dat het dumpen van een theedoek met moslima erin in Marokko haar verdiende loon is onwenselijk is, maar de man een tijdje laten gewoon weer aan het werk zetten.

Meer mensen willen laten inburgeren, maar tegelijk weten dat die testen een wassen neus zijn. De PvdA streeft een multi-culturele waanzin-maatschappij na. Tegelijkertijd wetende dat inburgering en integratie het blanke ras vernietigt. Roepen dat het kabinet te weinig aandacht heeft voor racisme, maar ondertussen verantwoordelijk zijn voor allerlei bizarre vormen van racisme van autochtonen; het enige rechthebbende volk in Nederland.

Weet op wie u stemt op 22 november 2006. De PvdA is een tijdbom onder onze vrije samenleving. We komen er nog wel op terug.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.