Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 35 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

182 Makelaars: "Starters ronduit arrogant"
181 Geloofwaardigheid Fok! roest aan Danny's reet
180 Socialistisch EU: "Geen discussie over doodstraf" (4)
179 Rechtsgeleerde tentamenperikelen UvA
178 Communist Marijnissen (SP) toont zich antisemiet
177 Politiek extremisme: alles moet kunnen
176 Stemcomputers in onze "democratie"
175 Kom maar binnen allemaal
174 Val kabinet: wie is de schuldige?
173 Daling niveau onderwijs laat sporen na
172 AD: "Smitjugend radicaliseert op zomerkamf"
171 Onderwijspersoneel in de uitverkoop
170 Veel Marokkanen hekelen onze democratie
169 De "strenge" NS-gestapo
168 Racisme PAN gaat gewoon door
167 Hahaha de Antifa (2)
166 Europafascisme: het CDA vindt u te dom
165 Gratis adviesservice ontslag.nl/net waardeloos
164 Rabobank: deine papiere!
163 Jonge moslims radicaliseren regelmatig

175 # Kom maar binnen allemaal #
Gepost door Misdefinitie op 12-07-2006 om 15:54.
Nederland is van oorsprong een heel tolerant land. Het volk heet iedereen welkom als ze tenminste blank zijn en zich onderwerpen als slaven als ze maar zo zielig mogelijk aangeven dat ze zielig zijn. Het geld kan niet op als het gaat om multi-culturele projecten. Daar leren we immers alleen maar van. Sarcasme is toch fijn, niet waar? Al sinds een aantal jaar na de oprichting van de Partij van de Arbeid liep iedereen die het wilde zo Nederland binnen. Weekhartige socialisten uit die tijd lieten zich beetnemen door de zielige verhalen. Toen onze gasten aankwamen in Nederland lieten ze weten zo arm te zijn dat ze in eigen land geen eten konden kopen. Daarom zijn ze komen zwemmen omdat een vliegticket te duur was. Vreemd genoeg kwamen ze via een vliegtuigslurf Schiphol binnen. Ik wist niet dat die dingen aan zee lagen. Om de schijn te wekken dat niet iedereen binnen kon komen werden er allerlei procedures verzonnen.

Nu moet u niet gaan denken dat het komkommertijd is en we een fansite voor Rita Verdonk zijn gestart. Verdonk, haar beleid en alle gebeurtenissen daaromheen maken nu eenmaal deel uit van de hedendaagse actualiteit. De reden waarom dit artikel wordt opgenomen in een reeks van artikelen over de politiek en Verdonk ligt verscholen in het idee dat Verdonk regelmatig als extreem rechts wordt neergezet maar dat in feite niet is. Leuk dat zoiets gezegd wordt zult u denken, maar als u concreet en objectief kijkt naar het soort mensen dat naar Nederland komt en het type probleem dat ze tegenkomen dan is het extreme in Verdonk ver te zoeken. Het type mens is de profiterende economische gelukszoeker die hier enkel komt om ons pensioen op te eten. Het probleem dat ze tegen lijken te komen is een simpele toets waarmee mensen toegang tot Nederland kunnen krijgen.

De kans is groot dat er een sterk uitgeklede versie van een voorstel van Verdonk aangenomen wordt als wet. Bij een stemming wilde de kamer pas hun stem voor de wet geven als zij op "belangrijke punten zou worden aangepast". Of met andere woorden: als zij links hun zin geven om toch zoveel mogelijk mensen binnen te laten. Wel ja, kom maar binnen. Sinterklaas is ook nog lang niet dood. In feite wordt hier een wet zodanig uitgekleed dat zijn werking een minimaal effect heeft naar de oorspronkelijke bedoeling. Het rechtse ontgaat mij in dit beleid. Laat staan dat we het als extreem rechts kunnen klassificeren. Mijn inziens is het eerder andersom. Uitverkoop houden met ons land is een typisch linkse aangelegenheid.

Slechts 1 persoon was desondanks tegen. Niet toevallig van D66. Ze had zeker met Lousepies gesproken. Zeker met de mentaliteit van "het komt van Verdonk, dus ik stem maar even tegen ondanks het compromis". Ja, Verdonk kan maar niet vaak genoeg door de knieŽn gaan en haar voorstellen laten afkraken. Ik wijs tussen neus en lippen door ook nog even over een voornemen van D66 om een motie van wantrouwen in te dienen nog voordat het nieuwe kabinet Balkenende 3 geformeerd was. Dat bleek een storm in een glas water te zijn, maar het zegt wel weer genoeg. De andere linkse partijen tonen hun lafheid door pas na de zomer te willen stemmen. Ze hopen zeker dat ze na de zomer alsnog hoog van de toren te kunnen blazen door te roepen dat de ideeŽn van Verdonk, hoeveel ze ook zijn afgeslankt, ronduit discriminerend zijn.

Het is wachten op een spoedadvies van de Raad van State. Artikelen uit het wetsvoorstel zouden namelijk nogal omstreden zijn. Komt daar het "rechtse" dan vandaan? Verdonk wilde in eerste instantie ook een inburgeringstoets voor Nederlanders die genaturaliseerd zijn. Naturalisatie is eigenlijk het verlenen van het Nederlanderschap door een besluit van u-weet-wel die zich graag neerbuigend opstelt voor islamietjes koninklijk besluit. Illegale gelukszoekers kunnen hierop een beroep doen als ze zich in ons koninkrijk bevinden en zich al een aantal jaren uit handen van de vreemdelingenpolitie weten te houden. Nederlands spreken is hiervoor niet verplicht en ook het volgen van een opleiding Chemie om rare dingen in de metro te gaan doen is geen beletsel om te naturaliseren.

Wellicht dat wij liever over degeneratie van ons volk spreken, maar dat ter zijde. Volgens socialistische opvattingen is het geven van een inburgeringstoets aan dat soort mensen discriminatie. Ze houden zich immers net als illegalen uit handen van justitie na een misdaad en aangezien de socialisten zich ook Nederlanders noemen, waarom mag hun toekomstige achterban het dan niet? Ja logisch dat ze zo denken, dat levert ze stemmen op. Verder moeten er nog wat dingetjes uit de wet die voorkomen dat de parasieten NIET mogen blijven als ze falen. Links wil ze toch wel, ongeacht de uitslag van de toets. De wet wordt zo uitgehold dat ze bijna allemaal gewoon binnen kunnen komen. Aardig om te weten, dan weet u tenminste dat u aan de rechterkant op de stemmachine moet zijn. GroenLinks roept na dat ze niet tegen inburgering zijn. Ja ja, ze houden het zeker tegen omdat ze bang zijn dat immigranten straks slimmer zijn dan zij.

Recent heeft het Europese Hof van Justitie ook besloten dat het is toegestaan om gezinshereniging te beperken, zelfs als het om 12 jarige kinderen gaat. De PNVD hebben we nog niet horen protesteren; die zullen hun handen wel vol hebben gehad aan actievoerders die hun woede op hen hebben gericht. Vanuit het Europees Parlement kwam toen kritiek. Met name op het gedeelte dat 12 jarigen een inburgeringstoets voorgeschoteld moeten kunnen krijgen schoot dat parlement in het verkeerde keelgat. Zij hebben belangen bij het toelaten van zoveel mogelijk kinderen. Maatregelen zoals Verdonk ze voorstelt zijn niet tegen de wet en niet tegen Europese richtlijnen. Wat zeikt de oppositie dan steeds? Kan het weer niet links genoeg zijn?

Over echt rechts beleid kunnen we al evenmin spreken. Het valt niemand kennelijk op dat die toetsen veredelde basisschooltesten zijn waarbij de antwoorden heel suggestief kunnen worden opgevat. Zelfs onder echte Nederlanders heersen vele opvattingen over maatschappelijke problemen en normen en waarden. De grenzen verschillen van persoon tot persoon. Ieder antwoord op zulke vragen is derhalve goed te rekenen. Kennis van de Nederlandse taal is ook al zo vreemd. Wie definieert die kennis? Wie bepaalt wat goed is en wat niet? En als het allemaal zo prima werkt, kunnen we er dan vanuit gaan dat buitenlanders die hier komen aantoonbaar goed Nederlands kunnen praten en verstaan? Nee. Die garantie krijgen we niet. De toets is voor de vorm. Iedereen die een beetje kan leren kan een dergelijke toets halen en met een toets kan teveel gesjoemeld worden. Het Nederlandse volk heeft zo geen controle over wie er binnenkomt.

Behalve om wille van de fraude en de eenvoud om ons land binnen te komen heb ik ook nog bezwaar tegen de procedure om een aantal andere redenen. De toets wordt doorgaans afgenomen op de ambassade ter plaatse. Kennelijk hebben die mensen daar ook nog eens de mogelijkheid om zich rustig voor te bereiden op de toets. Lopen zij dan gevaar? Nee. Is er dan oorlog? Nee. Moeten zij leren terwijl de bommen rond hun oren vliegen? Wederom hoort het antwoord nee te zijn. Dan stel ik de grote vraag: wat komen die lui hier in hemelsnaam doen? Waarom moet Nederland in hemelsnaam zorg dragen voor iedere idioot die ergens op de wereld een testje invult? Waarom moeten de belastingbetalers keihard werken voor iets dat zij niet gewild hebben? Nederland is een klein land en we kunnen niet alle economische asielzoekers opvangen. Laat staan dat we de ambitie kunnen hebben om de hele wereld te huisvesten en de eigen bevolking uit te zuigen om gasten, want dat zijn ze, te voeden.

Een andere reden ligt meer in de sfeer van de mogelijkheden die men in het buitenland biedt om binnen te komen. Ik ken geen land waar ik zondermeer binnenkom door het afleggen van een soortgelijke toets. Zeker niet als ik laag opgeleid zou zijn, niet voor mezelf zou kunnen zorgen en enkel een beroep kom doen op het geld, de middelen en het onroerend goed van een land. Welk land accepteert dat ik als vreemdeling langskom om een deel van de rijkdom af te nemen waar iedereen keihard voor heeft moet werken? Geen enkel land. Dat is geen rechtse gedachte, maar gewoon gebaseerd op het feit dat er zich nu eenmaal volken hebben gevormd en dat men niet iedereen kan opnemen. Zeker niet als mensen alleen maar de parasiet uithangen. Dat accepteert niemand. Wie wel graag zijn geld weggeeft, mag dat ook wel op mijn rekening storten. In een aantal landen kan ik een visum krijgen, maar alleen onder de voorwaarde dat ik mezelf in levensonderhoud kan voorzien. Een studie volgen en werken is tevens een van die voorwaarden. Een arme sloeber die enkel komt jatten profiteren komt er in de meeste landen niet in.

Het wordt tijd dat we eens keihard orde op zaken gaan stellen. Niet door middel van een zwakke toets, maar door duidelijk en consequent beleid. Nederland zou dan ook haar grenzen moeten sluiten en moeten zeggen: het is nu verdomme genoeg geweest. Vol = vol.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.