Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

131 # Valse zwarten met valse rijbewijzen #
Gepost door Misdefinitie op 18-01-2006 om 23:58.
Wie voordat hij uit "armoede" naar Nederland kwam om een economische gelukszoeker te worden zijn rijbewijs wilde halen had het maar makkelijk. Onder de meest bizarre oorlogsomstandigheden (want met dat excuus zijn ze naar eigen zeggen massaal naar Nederland "gevlucht") slaagden zij erin een buitenlands rijbewijs te halen. Een dergelijk rijbewijs wordt daar al afgegeven als men op een kameel een rondje rond een moskee rijdt, maar dat ter zijde. Het behoeft geen uitleg dat zo'n rijbewijs in Nederland onbruikbaar is. We kennen hier een vrij ingewikkeld stelsel van allerlei verkeersregels waar men zich af en toe aan dient te houden. Als men tenminste van bepaalde verkeersnazi's die enkel hun quotum moeten halen geen boete wil krijgen. Wie echter denkt dat als zij eenmaal in Nederland zijn aangekomen eerst moeten gaan werken om als ze eenmaal ingeburgerd zijn via de normale weg een rijbewijs te halen komt echter bedrogen uit. Rijbewijzen worden gratis verstrekt aan allochtonen en bij het theorie-examen frauderen zij gewoon.

Waarom frauderen ze eigenlijk en hoe is het mogelijk? Zoals u inmiddels wel weet kent Nederland een systeem van de positieve discriminatie. Dat houdt in dat u die mensen onderhoudt en zij voordelen krijgen in uw nadeel. Want allochtonen zijn zielig en wij zijn allemaal neo-nazi's, dus moeten zij geholpen worden aan een fatsoenlijk rijbewijs. Aangezien dat tuig bij aankomst niet kan lezen en schrijven en al helemaal niet de Nederlandse taal beheerst had de overheid hier een probleem. Daarom kende Nederland een heuze "versnelde examen voor buitenlanders" (VBE). Jawel, u leest het goed. Zo heette die regeling. Buitenlanders die op hun ezel of geit een rijbevoegdheid hebben gehaald kwamen hier zondermeer in aanmerking voor het door ons fel begeerde roze papiertje. Uiteraard mogen wij Nederlanders wel door het CBR uitgezogen worden. Allochtonen kunnen we dat niet aandoen. Natuurlijk niet, want dat wordt betaald uit de schatkist waar wij met z'n allen geld in stoppen. Inmiddels is de VBE reeds afgeschaft toen bleek dat het hebben van een rijbewijs geen garantie biedt dat allochtonen in leven blijven als ze een auto betreden.

Nu het versnelde buitenlandersexamen is afgeschaft hebben de immigranten uit het verre oosten enkel de mogelijkheid om een officieel rijbewijs om te zetten naar een Nederlands exemplaar. Ondanks dat daar ook gerust de nodige fraude plaatsvindt blijken sommige groepen allochtonen buiten de boot te vallen. Zij blijken niet genoeg hersencellen over te hebben om onze verkeersregels uit het hoofd te leren. Rechts gaat voor en drie maal links is ook rechts. Weten we het nog? Het theorie-examen blijft voor de analfabete allochtoon buiten bereik. Allochtonen blijken echter massaal te frauderen bij het CBR en bemachtigen zodoende ten onrechte de vereiste papieren.

De fraude is niet onopgemerkt gebleven. De fraudeurs spraken veelal geen woord Nederlands en lieten zich de antwoorden tijdens het examen voorzeggen. Corrupte werknemers verdienden duizenden euro's door rijbewijzen uit het land van de duizend en 1 sprookjes (Irak) om te zeggen naar Nederlandse rijbewijzen. Het zal u niet verbazen dat dergelijke fraudezaken zich vooral afspelen in grote steden waar veel allochtonen wonen. Daarom heeft het CBR een zwartenlijst opgesteld met mensen die zich aan frauderend gedrag schuldig hebben gemaakt.

Kunnen zij dan enkel in een auto stappen met een theorie-certificaat? We willen het grapje over rijden in gestolen auto's niet maken, maar ik ga u wel wijzen op de manier waarop zij voor het praktijkexamen ook niet zoveel hoeven te kunnen. U kunt het wel raden waarschijnlijk. Dit is Nederland. Weet u het inmiddels? Juist: Allochtonen krijgen het rijbewijs gewoon bij een pakje boter.

U kunt tegenwoordig het beste de Volkswagen mijden als u nog even wilt leven.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.