Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 38 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

122 Alleen autochtone jubelaars worden bestraft
121 "Neo-nazi" Smit vaker bedreigd na demonisatie
120 Laetitia Griffith: "Amsterdam is asociaal"
119 Rechters steunen moslimterrorisme
118 Rutte: "Studenten zijn luie flikkers"
117 Inholland: "Bachelor of fascism"
116 Neuken en agressief zijn doe je zo
115 Nederland heeft een kort lontje
114 Plagiaat is stout; vermeld altijd de bron!
113 Automutilatie groot probleem onder scholieren (5)
112 PRDV: "Sinterklaas kapoentje..."
111 De VVD neigt naar het fascisme
110 Nederland: "Opgerot met die illegalen"
109 Schriemer: "Kanker-Marokkanen gediscrimineerd"
108 Medewerkers callcentra straks criminelen
107 Nicolaaslyceum: "Ontslag na strafkampregime" [2]
106 Friesland wil meer boeven
105 Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2]
104 Racisme toegestaan en nauwelijks bestraft
103 De NS spoort niet

112 # PRDV: "Sinterklaas kapoentje..." #
Gepost door Misdefinitie op 07-11-2005 om 16:57.
Sinterklaas is er vroeg bij dit jaar. Ik had dit artikel eigenlijk volgende week moeten posten, aangezien de goedheiligman over een aantal dagen in diverse steden tegelijk zijn intrede doet. Een hulpsinterklaas is echter al aangekomen. Misdadig verslaggever Peter R. de Vries heeft vorige week zijn partijprogramma gepresenteerd waarin hij vooral aankondigt sinterklaas te willen spelen door te smijten met ons geld en mensen onder dwang dingen te laten doen die ze eigenlijk niet willen om dat allemaal te kunnen financieren.

Dat belooft veel goeds. Of moet ik zeggen: hij belooft naar eigen zeggen veel goeds. De praktijk wijst anders uit. In het verleden heeft De Vries vaak geroepen dat hij niet links is, maar ook niet rechts. De nieuwsafdeling van GeenStijl berichtte echter dat de NPS NIPO uit een onderzoek concludeerde dat de man wel degelijk rechts zou zijn. Het advies aan hem luidde om wat meer naar het midden te gaan en een draaikont te worden, want dan zou hij meer stemmers kunnen trekken. De Vries heeft vervolgens een zak lucht gepakt en die denkbeeldig gevuld met geld uit de staatskas. Hij was immers niet rechts, maar een die-hard socialist. Wat blijft nu? Peter R. de Vries blijkt in het geniep toch een linkse sinterklaas te zijn.

Laten we eens gaan kijken naar een aantal standpunten van het heersschap dat alles behalve een goedheiligman is. Een punt dat meteen opvalt is dat hij de ontwikkelingshulp wil verhogen. We betalen al 0,8 % van ons bruto nationaal product. Een product dat we niet eens hebben, want dankzij linkse sinterklazen zitten we voor 228 miljard in de schulden. De Vries wil de staatsschuld met 1 miljard ophogen. Er valt niks meer te geven met een dergelijke schuld. Ach, dan lenen we toch even is de redenatie. De schijnheiligman is is wel degelijk links.

Sinterklaas geeft ook kleine cadeautjes. Zo wil hij het kwartje van Kok teruggeven. Leuk om zieltjes te winnen, maar zoals met al die linkse initiatieven: wie gaat dat betalen? Wij, als hardwerkende burgers. Ze geven met de ene hand het kwartje terug en graaien met de linkerhand extra in uw portemonnee. Reken maar dat bijvoorbeeld de wegenbelasting opeens een stuk omhoog gaat. Hoezo is hij niet links?

Gratis openbaarvervoer is ook een stemmentrekker. Wie wil dat nu niet? 75 % van de beroepsbevolking. Zij maken gebruik van de auto. Om het openbaar vervoer zogenaamd "gratis" te maken voor anderen zullen zij een groot deel van de kosten op zich moeten nemen. De trein rijdt namelijk niet op de gebakken lucht van de heer De Vries. En wie wilt er nu betalen voor een ander? Niet allemaal tegelijk de vinger opsteken. Overtollig geld mag u op mijn rekening storten. Het linkse idee heeft hij ordinair gejat van de PvdA. Hoezo is hij niet links?

Behalve het geven van diverse cadeautjes op onze kosten om stemmers te winnen dwingt De Vries mensen graag tot het uiterste. Zo heeft hij een hekel aan religie en wil hij graag God en Allah verbannen uit het onderwijs. Twee jongens die in jurken gekleed elkaar gaan bevredigen reinigen in de WC mag dus ook niet meer. Ook niet meer in treinen graag. Ik zou de volgende keer graag op tijd aankomen.

Jongeren moeten volgens hem gedwongen worden om aan de socialistische arbeid te gaan met maatschappelijk nut. Dat wordt dus met een washandje de kont van bejaarden uitsoppen. Dat lijkt mij echter meer iets voor steuntrekkende parasieten. Verder moet u uw DNA materiaal verplicht afstaan zodat u steeds naar het bureau gehaald kan worden als iemand op het idee komt uw materiaal op het plaats delict achter te laten. Ook pleit De Vries ervoor dat hij legaal mag blowen.

"We" werken niet genoeg volgens zijn standpunten. De pensioenleeftijd moet omhoog naar 67 jaar. Dat kan hij als linkse rakker makkelijk zeggen. Zijn mede linkse stemmers parasiteren en werken namelijk sowieso niet. Zelf wil hij in de kamer en die lui kennen na 8 jaar werk al een pensioen. Hiermee treft hij enkel de hardwerkende burger zoals u en ik.

Natuurlijk heeft Maurice ook weer peiling gehouden. Zijn voornamelijk linkse peilingen zorgen er altijd voor dat links goed uit de hoek komt. Ook met de PRDV is dat het geval. Opmerkelijk is dat 44 % wil dat de koningin oprot. Overigens steunt ook 44 % van de PvdA de plannen (nee, dat is niet toevallig) en steunt bijna 49 % van de VVD de partij. Dat laatste is ook al niet toevallig aangezien de VVD tegenwoordig een enorme ruk naar links heeft gemaakt.

Peter R. de Vries stroomt echter over van de arrogantie. Hij denkt zeker binnenkort al minister-president te worden. Hij wil op 16 december 2005 een peiling houden onder de Nederlandse bevolking. Als hij niet succesvol blijkt en minstens van 41 % steun krijgt om door te gaan, dan zal hij niet de politiek in gaan. Kennelijk verdient de sinterklaas en vakkenvuller dan niet genoeg. Een hekel aan kleine partijen heeft hij ook al, want in zijn partijprogramma stelt hij voor om de kiesdrempel (het minimaal aantal stemmen dat nodig is om zitting te kunnen nemen) te verhogen.

Er zijn genoeg aanwijzigen dat hij voornamelijk links is. De PRDV speelt vooral een linkse sinterklaas en laat hardwerkende mensen onder dwang ervoor opdraaien. Zelf geeft hij aan dat hij weet hoe hij vuur moet maken. Wellicht dat hij terecht kan om te rellen in Frankrijk. Dat gaat nog gezellig worden in Nederland.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.