Deze pagina hoort bij artikel 416 op Misdefinitie. Het betreft een deel van de verwijderde berichten op de netwerkwebsite van de KvK waarmee Jeanette Wijnants-Dammer van JWDdesign de goede eer en naam van Misdefinitie en de beheerder heeft aangerand.
18 augustus 2009
Van Jeanette Wijnants-Dammer

Beste lezers,

PAS OP!

Voordat u met misdefinitie.nl in zee gaat of verder reageert op zijn bericht, zou ik u willen verwijzen naar onderstaande link.

[Link naar het bekende smaadschrift op Retecool]
[Later werd er een link naar een tendentieus stuk van het MDI toegevoegd om zo verder aan karaktermoord te kunnen doen]

Met vriendelijke groet,

Jeanette Wijnants-Dammer
Hier wordt opzettelijk de eer en goede naam aangerand door telastlegging van een "feit" (link naar een smaadschrift) en wordt het ruchtbaarheid geven vergroot door termen als "Pas op!" en "Voordat u ... in zee gaat". Derhalve is er sprake van smaad (art. 261 lid 1 en 2 Sr). Een medewerker van Misdefinitie antwoordt:
18 augustus 2009
Van Misdefinitie

@Jeanette:
Wat een shocklog schrijft over de beheerder van een website die hier niet het onderwerp is, is niet relevant. Ik zal uw interesse in het andere bedrijf kenbaar maken aan de persoon die daar wel over gaat.

Wellicht kunt u het fatsoen opbrengen gewoon te reageren op de vraag die hier gesteld is.
Waarop gereageerd wordt:
18 augustus 2009
Van Jeanette Wijnants-Dammer

@Misdefinitie

Misdefinity en [bedrijf] is één en dezelfde persoon/eigenaar [voor- en achternaam].

Fatsoen heb ik zeker, door de lezers van Hallo! te waarschuwen voor dergelijke praktijken!
Daarmee suggereert zij dat er sprake is van onacceptabele praktijken waarvoor iedereen "gewaarschuwd" moet worden. Als een crimineel die geweerd en verbannen moet worden. Ze schuwt daarbij het noemen van volledige namen niet. Je reinste smaad en laster. Misdefinitie wijst haar op haar gedrag:
18 augustus 2009
Van Misdefinitie

Het is geen geheim welke organisatie achter dit initiatief zit. Sterker nog: zodra de locatie bekend is verschijnen er namen, adres en telefoonnummer op de voorpagina. Maak u liever zorgen om uzelf. Niemand wil zaken doen met iemand die een ander zwart maakt op basis van een tendentieus artikel op internet. Ik verzoek u nogmaals ontopic te blijven.
Ook deze waarschuwing slaat zij in de wind waarna ze gewoon door gaat met haar lastercampagne:
18 augustus 2009
Van Jeanette Wijnants-Dammer

Jou zwart maken? Is het niet zo, dat je een door de rechter opgelegd beroepsverbod hebt? En jij wilt weer onderwijs geven volgens de oude vertrouwde dagelijkse methoden?

Eén tendentieus artikel op internet van jou? Als ik hier alle links zou moeten plaatsen, die over jou en je zaak op het internet staan en alle nieuwszenders, die hierover hebben bericht dan heb ik een bladzijde vol.

Mij is wel duidelijk geworden..waarom je geen profiel, geen naam en geen foto hebt ingevuld.

Deze topic zou door Hallo! gesloten en/of verwijderd moeten worden!

CASE CLOSED
Het beroepsverbod is een leugen. Derhalve is er sprake van laster (art. 262 Sr). Tevens wordt Misdefinitie neergezet als organisatie die vreselijke dingen in het onderwijs (met kinderen) gedaan zou hebben en dat daarom de identiteit verborgen wordt gehouden. Wederom leugens. Misdefinitie heeft nooit iets strafbaars gedaan en staat gewoon openbaar ingeschreven bij de KvK.
Misdefinitie wijst haar er nogmaals op dat er sprake is van smaad. In plaats dat ze de berichten verwijdert, verzoekt ze de moderator van de KvK het account van Misdefinitie te verwijderen. De moderator, geïntimideerd door haar gedrag, verwijderde vervolgens vrijwel alle berichten. Misdefinitie mocht daarna niet meer onder de eigen naam reageren.

Jeanette Wijnants-Dammer houdt ervan anderen zwart te maken en volledige namen te noemen, maar wil niet dat haar naam genoemd wordt op Misdefinitie. De noodzakelijke verdediging tegen haar smaad en laster vereisen echter dat journalisten in het algemene belang aandacht kunnen schenken aan dergelijk wangedrag.

Uit het bewijs dat we gearchiveerd hebben blijkt dat zij twee keer gewaarschuwd is dat er sprake is van smaad. Desondanks vermeldde zij onjuiste informatie (laster) en suggereerde ze onterecht dat er sprake was van ernstige praktijken met kinderen. Terwijl zij wist of behoorde te weten dat misdrijven met betrekking tot kinderen worden beschouwd als de meest ergste vormen van misdaad.

Haar acties hebben ertoe geleid dat het imago van een product van Misdefinitie zoveel onherstelbare schade heeft opgelopen dat het van de markt gehaald moest worden. De smaad, laster en onrechtmatige daad zijn daarmee een gegeven.
Juni 2010: Jeanette waant zich anoniem onder een schuilnaam en stuurt ons het onderstaande bericht waarmee ze haar ware aard onthult:
Juni 2010
Van Jeanette Wijnants-Dammer

Wat doe jij hier weer op dit forum? Kruip terug in je hol. Als jij ondernemer was, dan zou je een medewerkster van de KvK niet beschuldigen, dat ze jou dreigt met..... En dan de Kvk beschuldigen van smaad, smaadschrift en laster. En wat we jou nog kwalijker nemen is, dat je andere ondernemers zwart maakt op het internet en een ware hetze ontketend.

Misschien moeten de nieuwe ondernemers op dit forum nog kennis met je maken............misschien een idee, dat wij dit even voor je doen. Een eraring plaatsen over wie [beheerder Misdefinitie] nu werkelijk is. De keuze is aan jou......................van de KvK hoef je niet op hulp te rekenen. ROT OP met je rechtsexctremistische denkwijze.
Eerst maakt Jeanette Wijnants-Dammer dus zomaar uit het niks een bedrijf zwart en als er dan over gepubliceerd wordt gaat ze anoniem lopen schelden en dreigen met openbaring. Zet deze ondernemer met haar JWDdesign op uw zwarte lijst. Met dit soort gespuis wilt u echt geen zaken doen. Voordat u het weet maakt zij ook U zwart.
Jeanette Wijnants-Dammer heeft gedreigd met een rechtszaak als haar naam en deze informatie openbaar blijft staan. Mocht het tot een zaak komen, dan zal Misdefinitie tijdens deze procedure een schadevergoeding vorderen voor haar onrechtmatige daad.