Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

86 # Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen #
Gepost door Misdefinitie op 11-08-2005 om 23:08.
Sinterklaas besloot dit jaar maar eens vroeger naar Nederland te komen om ons belastingsgeld uit te delen aan een paar illegale kinderen. De goedheiligman, vermomd als ambtenarenapparaat waaronder een wethouder, heeft van de Centrale Raad vandaag groen licht gekregen de illegale kindertjes eens fijn te verwennen met het door u op gebrachte geld waardoor u inmiddels elk jaar tot juli werkt voor niks.

De gemeente Zaanstad ligt dichtbij Amsterdam en daar zitten voornamelijk rode honden. Aangezien het geld van een ander betreft dat makkelijk uit te geven is toonde de gemeente Zaanstad zich volgens de Telegraaf in "zijn nopjes om op te mogen draaien voor de kosten van het levensonderhoud van twee illegale Ghanese kinderen." "Haha, stelletje sukkels! Dokken zullen jullie zodat wij een goede sociale naam krijgen" moeten ze gedacht hebben.

Wethouder H. Egberts toonde zich verheugd over de uitspraak en kreeg een harde plasser bij het idee dat hij weer eens andermans geld over de balk mag smijten. Nu hij naar eigen zeggen niet meer bang hoeft te zijn voor sancties uit Den Haag staat de weg vrij om eens flink uit te pakken. De Centrale Raad zelf heeft zijn uitspraak overigens gebaseerd op een of ander verdrag dat ons weer door de strot is geduwd. Typisch Nederland weer, want in geen enkel ander land zullen ze zo met hun geld smijten als hier.

Kan men zomaar sinterklaas spelen voor illegalen? Zijn daar dan helemaal geen wetten voor? Natuurlijk zijn die wetten er wel. Illegalen horen geen uitkering te krijgen. Onder andere de zogenaamde Koppelingswet gaat daarover. Daarin staat beschreven dat illegalen gewoon geen recht hebben op een uitkering. Wat doet de Centrale Raad? Die schuiven zomaar even een wet opzij en stellen dat een stukje papier waarop een verdrag is opgemaakt zwaarder weegt dan onze wetten. Iets soortgelijks zien we regelmatig gebeuren als linkse heren iets voor elkaar willen krijgen wat buiten de wet valt.

De gemeente hoopt nu dat er meer illegalen komen om ons geld op te eisen. Dit grapje gaat ons 230 euro per persoon kosten. Vooralsnog betreft het twee kinderen, maar tel de kosten maar uit als het er straks tientallen worden. Illegaal zijn betekent de wet overtreden en kennelijk wordt dat gedrag in ons land nog beloond ook.

De uitspraak is nog niet definitief omdat de meervoudige kamer van de Raad er ook nog even naar moet kijken. Wethouder Egberts: "Ik ben blij dat ik iets voor ze kan betekenen." Doe dat even lekker van uw eigen geld en neem ze in huis. Val daar de hardwerkende burger niet mee lastig. Welk gedeelte van illegaal begrijpen ze daar op de gemeente niet?
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.