Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

859 # Islamitisch geweld goedgepraat #
Gepost door Misdefinitie op 12-11-2015 om 23:55.
Dag in dag uit razen en tieren op de socialistische minderwaardige medemens doen we met een reden. Het linkse vergif heeft zich vliegensvlug over onze samenleving verspreid en overal zijn schade achtergelaten. Er bestaat geen onderwerp waar links zijn vernietigende uitwerking niet heeft aangetoond en u blijft met alle ellende zitten. Die ellende is zo groot dat zelfs de hardste woorden het probleem niet kunnen omschrijven en de omvang moeilijk duidelijk te maken is. Al maken we hele lijsten van de problemen die zij veroorzaakt hebben. De maatschappij raakt hierdoor ontwricht en verdeeld. Mensen zien elkaar niet meer als mensen, maar als obstakels die al dan niet dezelfde politieke voorkeuren hebben. Dat zorgt ervoor dat we elkaar gaan haten en niet meer redelijk kunnen communiceren. En waar het communiceren ophoudt, gaan mensen over tot "praten" met de vuisten. Die ander moet helemaal kapot. Grof geweld wordt steeds vaker aangewakkerd door links gekonkel en hun oplossingen zijn te vies om op te schijten.

Aanpappen en nathouden.

Geweld is al zo oud als de mensheid zelf en er is overal ter wereld wel een basishoeveelheid aanwezig. Een wereld zonder geweld bestaat niet en dat staat los van links of rechts. Incidenten zijn van alle tijden, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Wanneer we praten over grof geweld dat door links wordt veroorzaakt, dan gaat het om geweld dat zij aanwakkeren door hun beleid, opruiing en propaganda. Geweld dat bovenop het basisniveau komt dat er altijd al is. Oftewel, geweld dat we zonder die linkse smiechten niet zouden hebben. Geweld veroorzaakt door hun mensen. Geweld veroorzaakt door het importeren van kansloze idioten uit het buitenland. Geweld door de overbevolking die dat oplevert. Geweld doordat mensen worden verdeeld en tegen elkaar worden opgezet. Geweld tegen mensen in het Verzet die strijden tegen de linkse overheersing van ons land. Geweld op basis van uw politieke gezindheid. Iedereen kan wel voorbeelden noemen van geweld dat niet bestond voordat die weerzinwekkende socialisten aan de macht kwamen.

Met behulp van de massa-immigratie hebben die socialistische imbecielen ons land verrijkt met de dreiging van gewapend geweld. Ongecontroleerde tsunami's aan vluchtelingen verbergen namelijk het tuig uit het buitenland dat zo de kans krijgt zich onzichtbaar te mengen met onze bevolking. Hun ruzies blijven ze natuurlijk gewoon uitvechten, ditmaal op ons grondgebied. Zij hadden er uiteraard ook voor kunnen kiezen om als eerzame burgers te integreren en normaal mee te doen in onze maatschappij, maar in plaats daarvan gaan ze gewoon door met waar ze in hun eigen land gebleven zijn. Alles kapot maken, oorlog voeren en zware criminaliteit. Want zelfs als ze in een "veilig" land leven, kunnen ze de onderlinge twisten niet bijleggen. Zie bijvoorbeeld het conflict tussen Turken en Koerden. Voor de doorsnee burger is dat een pot nat. Alles wat uit Turkije komt, is voor ons een Turk. Voor hen echter niet. Koerden die in hun eigen land mot hebben met nationalistische Turken, brengen geweld en terreur naar ons land.

In Amsterdam wordt dan een vereniging opgericht die de Koerdische gemeenschap moet representeren. Zij smeken de kemphanen de bedreigingen en vernielingen te staken om eens in alle rust en kalmte bij elkaar te komen. Amsterdam kent ook nog eens speciale Turkse organisaties en die weigeren halsstarrig om over deze geŽscaleerde situatie te praten. Ondertussen kunnen we al vanuit het buitenland een voorproefje krijgen van wat ons te wachten staat. Auto's die op mensenmassa's inrijden en brandstichtingen vormen slechts een greep van de ellende. Toch durft niemand te zeggen waar het echt op staat. Wat doen al die klote allochtonen Łberhaupt hier? Twee rivaliserende criminele groepen hebben geen flikker met echte vluchtelingen te maken die voor de oorlog gevlucht zijn. Dit is gewoon het importeren van criminelen. En waarom mogen zulke criminele organisaties naar hartenlust hun verenigingen oprichten hier? Trap ze nu eens allemaal terug naar hun eigen land. Criminelen horen zich hier niet te verenigen.

Nederland lijkt wel een paradijs voor dubieuze organisaties te worden. We hebben ook al een pedofielenpartij met een vereniging, diverse haatmoskeeŽn, radicale islamitische organisaties en voor elke extremistische groepering wordt ook doodleuk een vereniging opgericht. Weg met die troep. We hoeven niet te smeken bij de Koerden en Turken of ze alsjeblieft willen stoppen met elkaar en ons in gevaar te brengen. Wat is dat godverdomme voor een idiote teringzooi? Met praatjes vullen we geen gaatjes. Actie willen we zien. De multikul is mislukt. De terreur is geÔmporteerd. Dat betekent vrachtwagens en treinen voor laten rijden. Net zolang totdat de dreiging compleet verdwenen is. Zo simpel is dat. Lik op stuk, meteen ingrijpen. Niet blijven ouwehoeren. Niet in cirkels blijven draaien. Niet geloven in die praatjes dat het goed gaat komen, want het komt niet goed. Ons land is te beschaafd voor deze shit. Zouden we aan de rechterkant een vereniging oprichten, dan zaten we allang in de gevangenis.

Een bekende stelling in oorlogstijd is: "Kunt u de vijand niet verslaan, zorg er dan voor dat u met ze mee gaat doen." Logisch, dan kunt u straffeloos de barbaar uithangen en doen wat u altijd al deed. Alleen dan bij andere mensen, maar als u daar niks om geeft, is er zogenaamd niks aan de hand. Jeroen Pauw hangt al decennia lang de extreem-linkse journalist uit voor socialistische media. Hij heeft nog de kans gehad om Pim Fortuyn zo te demoniseren waarna hij in 2002 werd vermoord door Melkert Volkert. Van een journalist die miljoenen mensen beÔnvloedt zou u toch wat verstand mogen verwachten. Dus als twee joodse gasten in zijn programma doodsbang komen praten over geweld, haat en agressie tegen joden, dan hoeven ze niet te verwachten dat ze oog in oog met zo'n extremist komen te zitten. Bij een kind dat misbruikt werd, nodigen ze toch ook geen pedofielen uit zouden we denken. Pauwtje vindt dat niet erg. Youness Ouaali vindt geweld tegen joden geen probleem en Jeroen Pauw kreeg al een natte droom door hem alleen al uit te nodigen.

De linkse redactie rechtvaardigde dat besluit door te stellen dat die dwaas destijds actueel nieuws was. Er zou namelijk aangifte tegen hem zijn gedaan vanwege zijn uitspraken. Tegen onze beheerder wordt echter ook regelmatig aangifte gedaan en hij is zelfs gearresteerd en meerdere malen voor het hekje bij de strafrechter gedaagd. Geen linkse show die hem wilde uitnodigen om zijn kant van het verhaal te doen. Iemand die voor onschuldige uitingen wordt gepakt en veroordeeld aan de rechterkant, is namelijk niet zo interessant. Wel willen dat soort programma's altijd islamgespuis een podium geven. Dat kon ook op een andere manier. Bijvoorbeeld door die man uit te nodigen op een andere dag dan die twee joodse gasten. En hem dan stevig aan de tand te voelen. Of er gewoon een item over te maken zonder die man naar de studio te laten komen. Gaat het om ons, dan vinden ze ook altijd weer een oplossing. Denk nou eens mee aan oplossingen om het geweld en de problemen met die ratten op te lossen in plaats van te doen alsof ze van belang zijn.

Gaat het om vermeend geweld van de rechterkant, dan worden alle registers opengetrokken. Op extreem-linkse websites zoals krapuul.nl beginnen ze hun kruistocht door de PVV af te beelden in een NSB-logo. Niet gehinderd door kennis van zaken. De Nationaal Socialistische Beweging (NSB), was socialistisch en dus links. Extreem links. Net als zij. Met een verwijzing naar de Neurenberg processen, stellen zij in feite dat zulke mensen de doodstraf verdienen. Eigenlijk geven ze dus aan dat wij ze mogen ophangen. Andere feiten kennen zij blijkbaar ook niet. Terreur komt zonder uitzondering van moslims. Hun extreem-linkse supporters creŽren het klimaat waarin zij kunnen gedijen en hier hun kornuiten kunnen huisvesten. Al meer dan 10 jaar beschrijven wij duizenden criminele activiteiten van Marokkanen, Turken en andere economische profiteurs. Geweld tijdens demonstraties komt altijd van extreem-links. Fascisme is een sfeer die heerst in een ruimte vol linkse mensen. Toch stelt extreem-links dat alleen het rechtse gedachtegoed een probleem is.

Let goed op, want de kern van dit probleem is in feite dat zowel links als rechts elkaar van hetzelfde beschuldigen. Van beide kanten komt het verwijt dat de andere groep een stel fascisten zijn. Van beide kanten komt voorts de redenatie dat het terecht is om een fascist een fascist te noemen, ze zijn immers toch fascisten. En beide groepen denken dat ze de absolute waarheid spreken en de andere groep zo slecht is dat ze het niet verdienen om te leven. In principe zijn er dan twee mogelijkheden. Als het waar is dat tenminste 1 van beide groepen zo fundamenteel slecht is dat de wereld beter af is zonder die groep, dan zouden we het probleem van geweld eenvoudig kunnen oplossen door eenmalig die volledige groep te elimineren. Wat ook kan is dat beide groepen zo geradicaliseerd zijn dat ze extreem overdrijven. Dit is waar de grote middengroep in gelooft en daarom beide groepen maar negeert. De beste mogelijkheid is echter kijken naar de overweldigende hoeveelheid bewijs dat links en de multikul verantwoordelijk zijn voor al het geweld.

Naast tienduizenden goed gedocumenteerde geweldsincidenten waarvan heel goed duidelijk is dat links daar verantwoordelijk voor is, kunt u de schuldigen ook heel goed identificeren aan de hand van hun redenaties. Aan de hand van de Tweede Wereldoorlog hebben we allemaal kunnen meemaken wat fascisme voor schade kan aanrichten. Fascisme gebaseerd op het socialisme, dus links. Laten we dat vooral niet vergeten en eindeloos herhalen, net zo lang totdat bij hen het muntje gaat vallen. Vervolgens stellen ze dat we na de oorlog beloofd hebben dat nooit meer te laten gebeuren. Prima argument. Socialisme is als kanker, Nederland moet blanker. Geen fraai gedachtegoed, dus weg met links. En als we het hebben over nooit meer gebeuren in combinatie met die oorlog, dan hebben we het natuurlijk over de jodenvervolging. Over jodenhaat. Een maal raden waar de grootste jodenhaat vandaan komt. Precies, van de islam. Met het bestrijden van de islam om geweld te voorkomen, bedoelen we natuurlijk geen vluchtelingen, maar ach, dat snappen zij toch niet.

Besef dat zij aan de linkerkant altijd zullen doen alsof ze dezelfde bezwaren tegen onze mensen kunnen hebben. Belachelijk. Wij hebben als Verzet een hekel aan de nazi's. Aan die socialisten. Aan links. Met overweldigende bewijzen. Die 6 miljoen joden die vermoord zijn. En links zegt, het Verzet dat zijn fascisten, want zij vermoordden wat Duitsers. Of in deze hedendaagse tijd: Wij hebben als Verzet een hekel aan de multikul, want tienduizenden misdaden. Waaronder veel geweld, terreur en ontwrichting van de samenleving. Wat zegt links: ja maar het Verzet, dat zijn fascisten. Want hun woorden beledigen ons. Dan kan de conclusie niet anders zijn dan dat zij gestoord zijn. Als er voor uw neus een jood vergast wordt, Theo van Gogh vermoord wordt of een heel land wordt vernietigd, dan gaat u toch niet de slachtoffers de schuld geven? Of erger nog: de slachtoffers fascisten noemen en wensen dat zij dood gaan?! Wij zijn niet rechts. Wij zijn normale mensen. Die vinden dat als anderen voor geweld zorgen, zij daarvoor gestraft moeten worden.

Met straffen doelen wij op juridisch straffen. Hun verblijfsvergunningen intrekken, terug sturen naar hun eigen land, financieel uitkleden of een celstraf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zelfs linkse media als de NOS schoorvoetend moeten bekennen dat er geen extreem-rechts geweld tegen asielzoekers bestaat. Zijn er al incidenten, dan ontbreekt het bewijs en probeert de NCTV door de aanval extremistisch te noemen de schuld in de schoenen van rechtse organisaties te schuiven. Zo geraffineerd gaat dat. Aan de extreem-linkse kant vinden we wel zulke groeperingen als Antifa die de confrontatie zoeken met de nette fatsoenlijke rechtse heren als excuus om geweld te gebruiken. De bewijzen dat links niet deugt, stapelen zich op. Daarvoor kent de linkse pers nog wat trucjes om uw aandacht af te leiden van dit heugelijke feit. Bent u bang voor terroristen? Niks aan de hand hoor. Tussen de vluchtelingen worden geen jihadisten ontdekt. Ja ja, tussen de Duitsers werden vaak ook geen nazi's ontdekt. Dus bestaan ze niet.

Bagatelliseren is naast anderen demoniseren de favoriete hobby van die linkse onbenullen. Iedereen weet waar IS voor staat. Het betreft een afkoring voor islam. Bedoeld om mensen te misleiden. De werkwoordvorm "is" wordt namelijk veelvuldig gebruikt. Dat betekent dat als u "IS" googelt, de meeste berichten over de islam niet zichtbaar worden en dat als u op "islam" zoekt de ware aard niet naar boven komt. Ja, daar is over nagedacht. Eerst heette het nog ISIS, maar die term bleek te uniek en daardoor te lastig om te misbruiken. Daarbij willen ze suggereren dat IS slechts een type terroristische organisatie is die te bestrijden valt. Zodat ze in de toekomst kunnen zeggen dat ze IS overwonnen en verslagen hebben. Terwijl de islam in werkelijkheid staat voor 1,5 miljard moslims die een gedachtegoed hanteren dat neerkomt op het willen vermoorden van alle ongelovige blanke varkens. Dat moet verborgen blijven. Robin de Wever van de linkse Trouw stelt echter dat IS-propaganda in beginsel vredig en fijn is.

Weliswaar moeten ze schoorvoetend toegeven dat wij vooral de afgrijselijke beelden zien van politieke tegenstanders die onthoofd of levend verbrand worden, maar hey, dat vindt onderzoeker Charlie Winter niet zo erg omdat die propaganda ook goede zaken belicht. Ja, Adolf Hitler was ook niet zo erg omdat hij ook mooie snelwegen bouwde. Zoiets. Iedereen snapt dat zulke dwaze redenaties achterlijk zijn, maar binnen socialistische kringen is het heel normaal om zo te denken. Er zijn ook goede bij. Die hangen we apart. Er is hen blijkbaar veel moeite aangelegen om de islam zo positief mogelijk neer te zetten. In vele filmpjes zouden lachende kinderen te zien zijn en wij hebben dus een zeer vertekend beeld. Of niet. Goebbels was ten tijde van het nazi-regime ook heer en meester in het vervaardigen van propaganda. En Hitler liet vaak zien dat hij heel goed met kinderen was. Hebben we dan ook een vertekend beeld? Extreem slechte daden kunnen niet goedgepraat worden met mooie beelden. Alles moet wel in verhouding staan.

Kijk, wij geven hier enkel de feiten en onze mening. Hoe deze opvattingen ook geformuleerd zijn: uiteindelijk blijven het woorden die u altijd naar wens kunt negeren. Niemand dwingt u om deze pagina ooit nog te openen aangezien u nu toch wel inmiddels weet waar we voor staan en hoe we denken. Desondanks worden we gehaat alsof we eigenhandig miljoenen moslims in de gaskamers willen stoppen. Met als gevolg dat we met de dood worden bedreigd, voor de strafrechter worden gedaagd en maatschappelijk worden gediskwalificeerd. Om slechts een aantal woorden die mensen niet bevallen. Als we dan aantonen dat het onzin is omdat we goede mensen zijn en woorden de enige reden vormen om ons aan te vallen, dan is dat terecht. Iemand dood wensen om zijn mening is immers achterlijk. Zouden we echter verantwoordelijk zijn voor genocide of de terreur waar de islam mee komt, dan doen de "goede zaken" niet ter zake. Leer de zaken nu eens in perspectief te plaatsen. Nuanceren. Vooral goed luisteren en niet meteen op uw lange tenen getrapt zijn.

Opmerkelijk is dat als mensen ons willen aanvallen, we worden neergezet als genadeloze racisten die alle moslims beledigen. De nuance is volledig weg. Zelfs tijdens de jarenlange rechtszaak tegen Misdefinitie, wilde niemand horen dat we ons richten op criminelen, radicalen en extremisten en dus niet op alle moslims. Gaat het echter om moslims die joden haten en oproepen tot geweld, dan staan die linkse flikkertjes in de rij om dat te nuanceren. Het zou simpelweg een kwestie zijn van dat het niet botert tussen moslims en joden. Moslims zouden in de linkse visie niet de joden haten, maar alleen de zionisten. Ja, dikke snikkel, voorts redeneren ze dat elke jood een zionist is, dus komt het allemaal op hetzelfde neer. Geldt die redenatie andersom ook? "Nee hoor, wij haten echt geen moslims. Wij haten alleen de islam." Hahaha, iedereen weet dat zulk gelul enkel bestaat om zich juridisch in te dekken. Zie de waarheid nu eens onder ogen. Waarom denkt u dat IsraŽl al jaren in oorlog is met het Midden-Oosten? Vanwege zionisme? Vast.

Nederland kent een heel stelsel aan instanties die geacht worden problemen te voorkomen. Desondanks lopen gevaarlijke gestoorde asielzoekers gewoon vrij rond op straat. Opmerkelijk, want wij worden continu in de gaten gehouden en zelfs staande gehouden op straat als we daar alleen al lopen. Wanneer het dan toch uit de hand loopt en zo'n cultuurverrijker een willekeurige vrouw op straat mishandelt, dan is het eerste wat de media en het OM doen is verklaren dat het slechts om een verwarde man gaat. Alsof het om een simpele stoornis gaat waar iedereen last van kan hebben. Alles om maar niet te hoeven bekennen dat de meeste allochtonen die hier komen kansloze imbecielen zijn. Wat ook logisch is, want wie hoogopgeleid is en een normaal bestaan in zijn eigen land kan opbouwen, komt niet naar zo'n tyfusland als Nederland waar blijkbaar alleen maar blanke racisten wonen. Na hun nuance wordt er niet ingegrepen. Het OM laat levensgevaarlijke allochtone raddraaiers gewoon dezelfde middag weer vrij. Ook al is er sprake van zware mishandeling.

Voorts wordt in sommige gevallen de GGZ gewaarschuwd, maar die willen hun handen liever ook niet branden aan die raketgeleerden uit het buitenland. Dus lopen die randdebielen overal vrij rond en vallen ze in herhaling. Gooit u een waxinelichtje naar een gepantserde koets, dan zit u zomaar jaren vast. Zegt of tekent u iets verkeerds over moslims, dan wordt u hardhandig uit uw bed gesleurd, vastgezet en jarenlang vervolgd. Maar dit soort mensen wordt ongemoeid gelaten. Bang om beschuldigd te worden van racisme. En u kent het topje van de ijsberg-principe. Aangezien er zo moeilijk wordt gedaan en alles in de doofpot verdwijnt, kunt u er vanuit gaan dat als er onverhoopt toch iets uitlekt, het merendeel onzichtbaar nog steeds in die doofpot zit. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om vele duizenden incidenten waar we nooit over horen. En zelfs als we er wel over horen, dan houden ze er nog niet mee op. Fijn om te horen dat normale burgers wel onevenredig hard gestraft worden als ze een relatief kleine overtreding begaan.

Het is geen geheim dat men binnen de islam een gruwelijke hekel heeft aan alles wat geen islam is. Met name ongelovigen, joden, homo's en alles wat zich in die hoek bevindt, moet het ontgelden. Hoewel er formeel lang niet altijd bewijs is dat de dreiging vanuit die hoek komt, is het wel opvallend dat in samenlevingen waar de islam het steeds meer voor het zeggen krijgt, geweld steeds vaker gericht is tegen homoseksuelen en transgenders. Zo krijgt meer dan de helft van de transgenders die als zodanig zichtbaar zijn te maken met beledigingen, bedreigingen en geweld. En dan niet van zulke beledigingen die wij maken in algemene zin. Sterker nog, wij durven te wedden dat alle transgenders die met de islam te maken krijgen ons nog duizend maal liever horen beweren dat alle transgenders berberapen zijn. Wat wij niet beweren, laat dat duidelijk zijn. Wat die mensen overkomt, is werkelijk schandalig. Transgenders moeten in onze vrije samenleving godverdomme vrij op straat kunnen lopen zonder dat ze worden aanrand door de multikul.

De dodenherdenking en bevrijdingsdag van 4 en 5 mei vormen ook altijd een controversieel punt binnen de islamitische gemeenschap. Die oorlog gaat in hun beleving vooral over wat de joden is overkomen en dat is kut, want zij vinden dat joden helemaal niet zo onschuldig zijn. Dat er destijds naast 6 miljoen joden ook nog eens 74 miljoen andere mensen om het leven zijn gekomen, weten ze niet. Kennis is nooit hun sterkste punt geweest. Hun opvattingen leiden er veelal toe dat zij de vurige wens hebben die dagen te saboteren. Bijvoorbeeld met extreem geweld. Daar zijn ook wel beelden van waarop dat lichtgetinte tuig samen met wat linkse Gutmenschen te zien is, maar ook hier geldt, het komt slechts sporadisch in de media. Vandaar dat wij er een sport van maken dit soort linkjes te verzamelen zodat iedereen kan zien dat het niet om slechts enkele incidentjes gaat. U vergeet vast ook niet de kransenschoppers. Al deze dingen bij elkaar moeten u toch overtuigen dat er iets gruwelijks mis gaat in onze maatschappij.

Zulke bewijzen komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit andere Europese landen zoals Duitsland. Tania Kambouri werkt daar als politieagente en heeft recent een boek geschreven over het toenemende geweld van jonge moslimmannen. Een boek dat niet geschreven is met politieke ambities. Het betreft hier gewoon een agente die voor haar dagelijks werk de orde moet handhaven op straat. Niet om diehards die al jarenlang een politie website runnen. Gewoon een vrouw die het een en ander heeft meegemaakt met cultuurverrijkers. Zij beschrijft dat het probleem van enkele "incidenten" naar een structureel probleem is gegaan. Moslims zouden vooral vrouwen aanvallen, want dat schijnt Allah van deze latent homoseksuele broeders te verwachten. Tania maakt heel duidelijk dat haar boek geen onvervalst racisme is, maar de harde hedendaagse praktijk waarin moslims nu eenmaal oververtegenwoordigd zijn in de misdaad. Steeds vaker gaan mensen van de straat de multikul-politici bekritiseren en dat in een tijd waarin de vluchtelingenstromen hun hoogtepunt bereiken.

Overweging.

Vaak worden we beschuldigd van racisme, maar racisme is zoals we al zo vaak hebben bewezen, niet de drijfveer om deze artikelen te schrijven. Zou het simpelweg om ras of huidskleur gaan, dan hadden we heel eenvoudig allochtonen kunnen weren uit ons eigen leven. Gewoon negeren en onder de gordel steken uitdelen waarvan nooit iemand kan aantonen dat wij het waren. Wij hebben echter voor de openbare weg gekozen om misstanden uit de doofpot te halen omdat het gedragsproblemen betreft die op den duur iedereen, dus ook ons, onherroepelijk zullen raken. Geweld zit in de cultuur van bepaalde groepen. Dat kunnen we niet voorkomen door ons mond te houden. Stel dat we nooit dit soort teksten hadden geschreven. En stel dat iedereen die ooit zijn mond open heeft getrokken met betrekking tot de multikul, alles maar laat begaan. Dan zou de vernietiging van ons land nog sneller verlopen dan het nu al doet. Misstanden bespreken wij in de hoop dat de politiek er ooit wat mee gaat doen. Niet omdat wij zo nodig mensen willen uitsluiten.

Binnen iedere "oorlog" moet de vijand worden afgeremd omdat ze anders de onbeperkte toestemming in de schoot geworpen krijgen om hun verderfelijke gedachtegoed om te zetten in geweld. Bekend is dat de islam al zijn vijanden wil vernietigen en als u doodsbang uw mond houdt, dan zullen zij denken dat u daar klakkeloos mee akkoord gaat. Daarom is het zo belangrijk dat wij en anderen onze mond wel open durven te doen. Al worden we daarmee kwetsbaar en krijgen we niet alleen de kornuiten van de multikul zelf op ons dak, maar ook al die linkse Gutmenschen die denken dat het faciliteren van fascisme een goed idee is. Los van al deze overwegingen, stellen wij vast dat het echt niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Er is sprake van een groep nieuwkomers in deze maatschappij die bereid is om geweld te gebruiken op grond van hun politieke ideologie. Het is volstrekt logisch dat normale mensen dat willen aanpakken. Geweld, in welke vorm dan ook, is altijd onwenselijk. Het is dan ook vreemd dat we alleen lijken te staan in onze verontwaardiging.

Verontwaardigd zijn we omdat het steeds duidelijker wordt dat we met het importeren van kansloos tuig uit het buitenland, ook geweld en andere ellende wordt geÔmporteerd. Verontwaardigd zijn we omdat heel veel mensen net doen alsof ze het niet zien. En als het echt niet meer te ontkennen valt, dan bagatelliseren ze het. Verontwaardigd zijn we omdat iedereen die enig gezond verstand heeft, de wens zou koesteren om dat geweld een halt toe te roepen. Verontwaardigd zijn we dat mensen die bagatelliseren, wel de zwaarste straf tegen ons eisen als wij hierover durven te praten. En ze dus wel degelijk weten wat ze kunnen doen om het probleem op te lossen. De oplossingen die voorts vanaf de linkerkant komen, betreffen louter aanpappen en nathouden. Alsof ze bang zijn om dat tuig aan te pakken. Onterecht, want goedwillende allochtonen die wel normaal doen, hebben er ook belang bij als geweld stopt. Wij zullen ze net zo lang met de neus op de feiten drukken totdat ze met ons gaan strijden tegen de slechte mensen en hun verraders.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.