Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

850 # Verpest door gepest #
Gepost door Misdefinitie op 28-09-2015 om 23:15.
Vraagt u ons wat het grootste probleem van deze maatschappij is, dan roepen we volmondig pesten. Wellicht verbaast het u dat we niet meteen de islam noemen, maar dat is een landelijk en wereldwijd probleem op macroniveau. Pestgedrag treft en raakt iedereen in het dagelijks leven. Het is gerelateerd aan haat en oorlog. Wanneer pestgedrag escaleert en beide kanten in een negatieve spiraal van haat en wraakoefeningen terecht komen, kan het namelijk tot oorlog leiden. Los van de grote ingewikkelde politieke vraagstukken, is het meeste leed te vinden in het klaslokaal waar we allemaal als kind naar toe gaan. Pesten maakt levens kapot. Een keertje sociaal niet volledig kunnen inspringen op de realiteit en kinderen gaan jarenlang door een hel. Daarna stopt de ellende niet. Wie eenmaal geestelijk geruÔneerd is door stelselmatig pesten, heeft in feite levenslang. Eenmaal toegebrachte schade heelt nooit. Iemand de vernieling in pesten totdat de dood erop volgt, kan nog steeds straffeloos en ook aan online pesten komt maar geen eind.

Maatschappij heeft geen antwoord.

Aanpakken van pesten is zo problematisch omdat pesten doorgaans bestaat uit gedragingen die individueel beschouwd niet strafbaar zijn. Iemand een homo noemen is in beginsel niet strafbaar. Het slachtoffer kan het wel gooien op belediging, maar geen enkele officier van justitie zal vervolging instellen omdat u een keer een homo genoemd wordt. Ook niet als dat 2 keer of 10 keer gebeurt. Uiteindelijk zult u misschien een zaak hebben als het veelvuldig voorkomt, maar dan zit u nog met de bewijslast en als het ooit bij het OM komt, dan zijn ze wel heel makkelijk om te zeggen dat u niet zo kinderachtig moet doen. Nog lastiger wordt het als tientallen leerlingen u dagelijks gaan uitschelden. Wie gaat u aanklagen? En waarvoor? En denkt u nu werkelijk dat u als slachtoffer van pesten een hele klas bij de rechter kunt krijgen? Ze zijn allemaal minderjarig en het is eenvoudiger om u zelf van school te sturen. Pestkoppen weten vaak precies hoe ze net binnen de grenzen van de wet blijven en als ze die overschrijden, dan gebeurt er niks.

Pesten is dan ook niet strafbaar gesteld door de wetgever. Het strafrecht is wat dat betreft zwaar verouderd en daarom heeft de maatschappij geen antwoord op pesten. Men pakt een incident, concludeert dat het strafrechtelijk niet relevant is of te klein is om aan te pakken. Het hier veelvuldig aangehaalde principe dat het mogelijk is om met vele legale acties uiteindelijk een illegaal resultaat te bereiken, wordt door vrijwel niemand begrepen. Laat staan dat er eens wat advocaten, rechters en politici opstaan om dat te erkennen. Bij pesten wordt de schade gerealiseerd door structurele herhaling die voor het slachtoffer vernietigend werkt, maar voor de buitenwereld niet te zien is. Pesten zou strafbaar moeten zijn ten aanzien van het resultaat. Namelijk iemand die zich ernstig aangetast voelt in zijn geest, lichaam en sociale contacten. Pesten is feitelijk gewoon jarenlange zware mishandeling. Rechters moeten eens uit hun ivoren toren komen en de hele context erbij betrekken. Niet alleen oordelen op basis van incidenten.

Weet u wat het verschil is? Als wij een criminele moslim die niet eens bij naam wordt genoemd een berberaap noemen, dan pakt het recht dat incident op als strafbaar feit. Er is totaal geen schade en wie onze teksten niet wil lezen kan daar op een simpele manier voor zorgen, toch belanden we voor de strafrechter en worden we uiteindelijk veroordeeld. Alle moslims zouden beledigd zijn en hun waardigheid zou miskend zijn. Vrijwel geen enkele moslim heeft de tekst daadwerkelijk gezien, maar hun fictieve gekwetste gevoelens vormen aanleiding voor het OM om keihard op te treden. Maar stel dat wij bij zo'n moslim in de klas zitten en hem jaar in jaar uit uitmaken voor alle scheldwoorden die we maar kunnen bedenken. Dagelijks wachten we hem op, bedreigen hem met de dood en schoppen hem helemaal de tyfus. Vervolgens zorgen we er middels laster voor dat niemand ooit nog met hem om wil gaan. Het verschil is dat we voor een algemene uiting zwaar gestraft worden terwijl we hem in de klas straffeloos de dood in kunnen jagen.

Strafrecht gaat uit van daders. Er moet iemand zijn die iets gedaan heeft. Maar wat maakt pesten vaak zo gevaarlijk? Juist, negeren en buitensluiten. Al noemen we alle moslims kakkerlakken, ratten en everzwijnen, dan nog verandert er geen flikker in uw gemoedsrust. Althans, dat zou niet moeten gebeuren. Wat kan het u nou schelen dat wij een of andere debiele algemene uiting doen. Gaan we echter fysiek mensen mobiliseren om ervoor te zorgen dat u door uw hele omgeving genegeerd wordt, dan loopt u ernstige schade op. Allemaal niet strafbaar, want we doen niet eens wat. U kunt ons hooguit aanklagen voor deze tekst, maar de gedachtepolitie gaat er niet voor zorgen dat u niet door anderen gepest wordt. Immers, zij doen niets. Negeren is per definitie niks doen. Vandaar dat we betogen dat het strafrecht moet gaan letten op het resultaat. Maak algemene uitingen zonder effect niet strafbaar. Pesten wel. Thans proberen ze bij het OM om pesten strafbaar te krijgen als het tot zelfmoord leidt, maar dan is het al te laat.

Waar gaat het nu allemaal om? Wat ons betreft niet of uitingen of gedrag naar de letter van de wet vallen onder belediging of laster. Daar komen enkel theoretische veroordelingen uit terwijl er niet eens schade is. Het gaat ook niet om het misplaatste gevoel van u gekwetst voelen omdat wij een andere politieke mening hebben. Rot toch op flikker, dat is toch geen schade. Nee, het gaat erom dat gedrag zo structureel wordt uitgevoerd dat er daadwerkelijk schade ontstaat waar (heel belangrijk) het slachtoffer zich niet aan kan onttrekken. Kijk, als u weet dat u braakneigingen krijgt van onze teksten en uzelf voor de trein wil gooien, doe dat dan of blijf hier gewoon weg. Simpel. Echt pestgedrag is niet te omzeilen. Kinderen moeten naar school. En ze staan daar bloot aan schadelijk gedrag zoals mishandeling. Sociale contacten maken is cruciaal om te overleven, maar wat als dat onmogelijk wordt gemaakt? Ziet u waar het recht tekort schiet? Graag zien we het gezonde verstand weer terug komen in de rechtbank.

De omgeving van slachtoffers van pesten laten zich eveneens makkelijk een rad voor ogen draaien. Oost-Indisch doof zijn ze als iemand dagelijks verrot wordt gescholden. Ze sluiten zich ervoor af. Dolgelukkig dat het hen niet overkomt. Of ze doen zelf mee, want dat maakt populair. Worden ze erop aangesproken, dan zullen ze eerst heel veel bewijs eisen om vervolgens te doen alsof er slechts 1 keer is gescholden en iemand 1 keer niet mocht meespelen. En maar niet willen horen dat iemand al jarenlang het slachtoffer is. En maar niet willen zien dat iemand geen vrienden heeft, nooit buiten komt en zich niet kan ontwikkelen. Het zogenaamd niet opmerken dat iemand nooit een vriendje of vriendinnetje heeft om mee naar huis te nemen. Bah, in wat voor kutmaatschappij leven we. Om dan wel in huilen uit te barsten als het leven voor hen een beetje tegenzit. Geef nou eens om uw medemensen! Leer breder te kijken. Incidenten zijn niks waard, het gaat om het totale plaatje van het hele pestgedrag.

Kinderen zijn niet die lieve, geile schattige en knuffelachtige wezens waar de meeste mensen ze voor houden. Ze zijn keihard, vooral tegen elkaar. Bevalt iets niet of bent u anders? Dan kunt u net zo goed meteen van een flat springen. Op internet is het doodnormaal geworden om elkaar te beoordelen. Op allerlei irrelevante details zoals uiterlijk, huidskleur, sociale status en beperkingen, maar dat boeit ze echt niet. Foto's uploaden en dan beoordelen maar. Daar moet een piemel in. Of niet en dan valt u uit de gratie. Te laag cijfer gescoord? Dan hoort u er niet meer bij. Wat voor de een gewoon een mening is, komt bij het slachtoffer keihard aan. Jongeren zijn daar extra vatbaar voor en worden zo onzeker gemaakt. De anonimiteit van de pestkoppen zorgt er vervolgens voor dat ze zonder remmingen volledig los kunnen gaan. Uitgemaakt worden voor lelijke aap is dan nog het minste probleem op het net. Voor het recht is het natuurlijk geen probleem. Review, dus mening. Tenzij u moslim en aap in een zin vermeldt. Dan komt de politie wel.

Erik Ott van de Kindertelefoon geeft aan dat onze maatschappij geen antwoord heeft op digitaal pesten. Bij de dienst heeft het onderwerp pesten de seks al verdrongen. Al was het maar omdat porno tegenwoordig ruim voor handen is en kinderen al meer weten dan wij. Pesten wordt door sociale media vergroot tot een probleem dat zich niet langer louter in en om school afspeelt. Ook mensen die ver wonen en niks met het slachtoffer te maken hebben, kunnen zich in de strijd gaan mengen. Zo is iemand nooit meer veilig. De hele dag op school gepest worden en dan merken dat het thuis gewoon op afstand doorgaat. Een ware hel. Die ook door kan gaan als het slachtoffer eenmaal van school is, want als de laster eenmaal op het internet staat, gaat het er nooit meer vanaf. Leuk als u na 10 jaar inmiddels afgestudeerd bent en een vrouw en een baan zoekt. Dat kunt u vergeten. Vooral als de pestkoppen nu de baas zijn. Bizar dat we als mensheid, die zichzelf graag intelligent noemt, geen enkel antwoord hebben op dit gedrag. Er moet wat gebeuren.

Pesten moet strafbaar worden, maar zelfs als we dat onderwerp bij de politiek op de agenda krijgen, moeten we een beeld hebben van wat we precies gaan doen. Zoals gezegd bestaat pestgedrag juist uit gedrag dat individueel niet strafbaar te stellen is. En het gebeurt door zoveel mensen dat het bijna niet te doen is om vast te stellen wie nou precies wat heeft gedaan. Daarbij komt nog dat het heel moeilijk gaat worden om het iemand kwalijk te nemen dat hij juist niks heeft gedaan. Hoe bewijs je dat iemand u opzettelijk negeert en buitensluit in het kader van pesten? We kunnen mensen ook niet dwingen om met een ander om te gaan. Dat zou weer indruisen tegen de individuele vrijheden die we met z'n allen nu eenmaal hebben. Juridisch een lastig probleem, maar eigenlijk moet er niet gezeurd worden. In de praktijk weten we echt wel welk gedrag onder pesten valt en het resultaat van de schade is ook duidelijk. Met name als al bekend is dat iemand gepest wordt, moet extra pestgedrag strenger bestraft worden.

Jongeren weten dondersgoed wie een relatief normaal schoolleven heeft met een gemiddeld aantal vrienden en wie altijd alleen staat omdat hij gepest wordt. Zegt iemand tegen de eerste persoon dat hij niet mee mag doen, dan is dat geen probleem. Het is uw goed recht om iemand niet te mogen en af te wijzen. Weet u echter dat iemand gepest wordt, dan bent u mede verantwoordelijk voor de voortzetting van het pesten. Nee, u hoeft niet zielig te komen doen. U weigert natuurlijk contact omdat u allang heeft gezien dat alle anderen dat ook doen en die persoon alleen staat. En u ziet al maanden zo niet jaren dat hij continu wordt getreiterd. Zeker op de hogere niveaus mag dat inzicht toch echt van u verwacht worden. Want met alle respect, vindt u nou echt dat u een vwo-diploma verdient als u gewoon medeplichtig bent in het laten voortbestaan van pestgedrag en wellicht de dood van een medeleerling op uw geweten heeft? Maak jongeren allemaal verantwoordelijk voor het eindresultaat voor iedereen. Zo niet, dan geen diploma.

School draait namelijk niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook om het ontwikkelen van abstract denkvermogen en sociale vaardigheden. Met name aan de laatste twee heeft u niet voldaan als u geen inzicht heeft in het leven van anderen, levensgevaarlijke situaties laat bestaan of eraan meewerkt en de sociale omgeving waarvan u heeft geprofiteerd gehandicapt achterlaat. U levert geen prestatie als slechts een heel klein deel van de dominostenen goed is neergezet. U bent pas echt sociaal als u medeverantwoordelijk kunt zijn voor de hele sociale omgeving en interactie. En dat houdt wat ons betreft ook in dat als er iets verkeerd gaat, u ingrijpt of tenminste helpt om de situatie te verbeteren. Maak ze maar verantwoordelijk. Als een klas iemand zo laat pesten dat hij de vernieling in geholpen wordt, dan verdienen ze allemaal geen diploma. En leer ze maar hoe ze het herkennen en kunnen oplossen samen. Een ander gelukkig kunnen maken en ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen, levert veel meer wijze levenslessen op dan de linkse leraren.

Om dit te laten slagen, moeten scholen wel hun zorgplicht nakomen. Van de leerlingen kan geen verantwoordelijkheid worden verwacht als ze dat nooit hebben kunnen leren. Leer kinderen dat als iemand (vaker) alleen staat, om erbij te gaan staan en te communiceren. Leer ze er iets van te zeggen als anderen de regels niet naleven, schelden of zelfs fysiek geweld gebruiken. Leer kinderen waar ze terecht kunnen als er problemen zijn en laat ze zien dat er ook daadwerkelijk wordt opgetreden en gestraft als er gepest wordt. Stop met dat eindeloze registreren van niet ter zake doende informatie. Die privacyschendende informatiedrang moet maar eens een keer de kop worden ingedrukt, want wat heeft een kind aan al die databases als hij zijn hele schooltijd in ellende heeft moeten doorbrengen en daar de rest van zijn leven last van heeft? Scholen blijken echter niet happig te zijn op de zorgplicht. Scholen hebben massaal schijt aan de zorgplicht, schuiven probleemkinderen door en jagen juist de slachtoffers van pestkoppen de school uit.

Ouders denken hun kind veilig naar school te kunnen sturen omdat de overheid zogenaamd gegarandeerd heeft dat er betrouwbaar en deskundig personeel is die een veilige pedagogische omgeving kan creŽren, maar in de praktijk is de zorgplicht hooguit een inspanningsverplichting. Ze moeten iets doen en daar voldoen ze al aan als ze de schijn ophouden. Zolang uw kind met de stroom kan meeroeien, vriendjes maakt en opgenomen wordt in de gemeenschap, is er niks aan de hand. De problemen beginnen juist als uw kind er om wat voor reden niet in slaagt om aansluiting te vinden bij de rest van de groep. Dat is haast nooit zijn schuld. Bij pestgedrag gaat het namelijk om afkeuring op basis van volstrekt irrelevante kenmerken die ook nog eens worden verzonnen en uitvergroot door de pestkoppen om een excuus te hebben. Het dragen van een bril, er anders uitzien, blank zijn of het hebben van een hele andere mening. Vandaar dat het vaak voorkomt dat scholen weigeren om op te treden tegen pesten zoals het geval was in de zaak van Anthony D.

Anthony D. liet de wereld in feite zien waarom pesten kan uitdraaien op haat en oorlog. Na jarenlang kapot te zijn gemaakt en de school weigerde op te treden, zag hij zijn mogelijkheden in het leven drastisch verminderen. Met een diploma de arbeidsmarkt op gaan zonder sociale vaardigheden en een goed netwerk dat hij door al dat pesten nooit heeft kunnen opbouwen, gaat hem niet worden. Dat betekent een leven lang eenzaam, werkloos en verdrietig thuis zitten met een uitkering. Zelfmoord is een optie die door veel slachtoffers wordt overwogen. Voor scholen een goede keus, want als een slachtoffer dat doet, kan hij zich niet meer verdedigen tegen het excuus van de school dat hij gek in zijn hoofd is en ze daarom niet konden ingrijpen. Dan blijft de optie van grof geweld over. De pestkop vermoorden zodat hij nooit meer kan pesten en anderen het voortaan wel uit hun hoofd laten. Grove bloedwraak dus. Pesten kan leiden tot wederzijds geweld en dat kan weer escaleren tussen hele groepen. Kortom, oorlog.

Pesten gebeurt niet alleen tussen kinderen onderling, maar ook volwassenen worden vaak gepest. Helaas betekent dat dat pesten niet wordt opgelost als mensen ouder en / of verstandiger worden. Al helemaal niet als scholen de slachtoffers gewoon laten vallen zoals gebeurde in de zaak van de docente Caroline Dijkman. Gesard en getreiterd door collega's en de schoolleiding op het Sint-Maartenscollege in Voorburg, kwam ze ziek thuis te zitten. Toen ze haar baan dreigde te verliezen en de problemen van het pesten nog steeds niet serieus werden genomen, besloot ze zelfmoord te plegen. Achteraf ontkent de school dat er sprake is van pesten en vinden ze zelfs dat er wel voldoende handreikingen zijn gedaan. Ontslag en een miezerige vergoeding zullen ze bedoelen. Medeplegers aan moord, vinden wij. De roep om speciale cursussen op opleidingen om het pesten onder leraren tegen te gaan, wordt steeds luider. Fijn voorbeeld geven al die volwassenen die elkaar lopen te sarren. Ga nou gewoon uw werk doen. Waar is al dat gepest in hemelsnaam voor nodig?

Vanwege hun "imago" zijn scholen er als de kippen bij om meteen te roepen dat het slachtoffer een gedragsstoornis had. Nogal logisch. Als iemand zo erg gepest wordt dat hij moet gaan overleven, dan staat de ontwikkeling van de sociale vaardigheden volledig stil. In plaats van de pestkoppen te belonen met goede cijfers en een diploma terwijl zij overduidelijk de asocialen zijn die anderen ongelukkig maken, moeten ze het slachtoffer hulp bieden om de schade te beperken. Ook moeten de pestkoppen gestraft worden en hun ouders aansprakelijk gesteld worden. Al zijn veel ouders ook regelrechte ratten. In Someren is een 15-jarig meisje stelselmatig gepest en mishandeld. De ouders begonnen het meteen te bagatelliseren. "Mijn zoon doet zoiets niet." Anderen vonden alleen het feit dat het in de media kwam kut. Dat ze het leven van een jong meisje nu al verneukt hadden, boeit ze geen flikker. Walgelijke idioten. Pestgedrag kan ontstaan en in stand gehouden worden omdat de ouders ook meedoen of het probleem te bagatelliseren. Gewoon medeplichtigen dus.

Pesten is zo'n groot probleem dat er dringend behoefte is aan goede methoden om het aan te pakken, maar "deskundigen" slaan veelal de plank mis. Niels Baas van de Universiteit Twente stelt dat ouders gewoon meer interesse moeten tonen voor wat hun kinderen online doen. Dan durven ze sneller te praten over pesten en sneller naar hun ouders toe te komen wanneer ze gepest worden op internet. Juist, en wat gaan die ouders er dan aan doen als de naaktfoto's van hun kinderen online staan? De politie bellen zodat die geile rukkers bij de blauwe maffia zich kunnen aftrekken op het poesje van hun oogappel? Of zodat de media er lucht van krijgt en uw kind net zo bekend wordt als dat sletje met haar naaktfoto's op Facebook? En wat gaan de ouders doen als de aantijgingen waar zijn? Jan Klaassen heeft toch conrector Piet lopen afzuigen om een strafmiddag te ontlopen? De waarheid wordt niet als strafbaar gezien. Er bestaat geen maatschappelijke structuur om pesten aan te pakken en direct de oorzaak van het probleem weg te nemen.

Psychologen wijzen erop dat jongeren maar zelfvertrouwen moeten ontwikkelen, dan worden ze ook niet (meer) gepest. Bullshit, pestkoppen gebruiken moderne technieken en kennis om hun pestgedrag aan te passen aan wat hun slachtoffer aankan. Er zijn genoeg manieren om zelfs de sterkste persoonlijkheid op de knieŽn te krijgen. Er zijn zelfs methoden om politie en justitie helemaal gek te maken. Waarom denkt u dat justitie na 12 jaar Misdefinitie nog geen uiting verwijderd heeft kunnen krijgen? Ongeacht al hun inzet, miljoenen en mensen die ze aan het werk hebben gezet? Zelfvertrouwen betekent niks. Veel van die pestkoppen hebben niet eens zelfvertrouwen. Anders waren ze nooit aan dat pesten begonnen. Toch worden zij meestal populair, want mensen vinden het allemaal geweldig als iemand te gronde wordt gericht en die mentaliteit verandert helaas niet als mensen volwassen worden en als manager gaan werken. Begin nou eens met te erkennen dat pesten gewoon een misdaad is en zelfs kan leiden tot de dood. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Scholen schenken tegenwoordig aan het begin van elk schooljaar een week aandacht aan pesten, maar dat is nogal hypocriet. Wat hebben we aan al die praatjes? Iedereen is tegen honger, oorlog en pesten, maar uiteindelijk zijn ze allemaal niet bereid om er echt iets tegen te doen. Leuk hoor dat gezing. Leuk hoor al die pestprotocollen. Maar op het moment dat kinderen dagelijks worden uitgescholden, worden geschopt en in de rug worden geprikt met passerpunten, is er niemand die echt voor ze opkomt. En als het uit de hand loopt, dan is het slachtoffer continu de lul in ellenlange procedures die louter bedoeld zijn om juist hem van school te krijgen. Dan gaat de politiek zich ermee bemoeien. Scholen worden verplicht om pesten tegen te gaan. De methode mogen ze zelf kiezen. En ook de beoordeling of iets pesten is, ligt bij de schoolleiding. Precies hetzelfde als nu dus en daarom gebeurt er nog steeds geen flikker. Schoolleiders ontkennen doorgaans dat er sprake is van pesten en kunnen daarmee nog steeds hun zorgplicht ontlopen.

Voorkomen moet worden dat het pestprobleem te politiek wordt en er allerlei lobbygroepen komen die de verschrikkelijke gevolgen gaan misbruiken voor hun eigen propaganda. Een treffend voorbeeld is "discriminatie" en pesten op een hoop gooien met de bewering dat discriminatie in feite net zo erg of erger is. Zoals u allen hopelijk weet, staat discriminatie tegenwoordig synoniem aan het trekken van de racismekaart door linkse heikneuters als ze het niet eens zijn met andermans mening. De term "discriminatie" is daardoor dermate aan inflatie onderhevig geweest, dat het niks meer betekent. Het staat namelijk voor "zwarte Piet is racisme", "negerzoenen beledigen ons" en "alles wat over de islam gezegd wordt, is discriminatie". De racismekaart is het instrument van mongolen. Wij weigeren een misplaatst gevoel van beledigd zijn door een mening gelijk te stellen aan jarenlang pesten en mishandelen. Fuck jullie linkse fascisten. Criminele moslims terug sturen, parasieten de deur wijzen en opvang in de regio, is GEEN pesten.

Overweging.

Pesten begint klein en eindigt groot. Een kind komt voor de eerste keer op school en als hij sociaal een dingetje verkeerd doet, kan hij buiten de boot vallen. Wat volgt zijn pesterijen, negeren en buitensluiten. Net zolang tot het slachtoffer zich sociaal niet meer kan handhaven. Dan kan het leiden tot zelfmoord, geweld van het slachtoffer of het mobiliseren van steeds meer mensen die zich ermee gaan bemoeien. Op macroniveau zien we vaak datzelfde principe terug. Provoceren, sarren en dan oorlog. Pesten is zo moeilijk uit te roeien omdat het in de aard der mensheid zit. Mensen willen graag pesten omdat ze de beloning zien. Populariteit ten koste van anderen. Emotioneel zwak zijn ze voor degenen om wie ze geven, waar ze bewondering voor hebben of waarmee ze verder kunnen komen. Ze zijn keihard en meedogenloos tot de dood voor iedereen die in hun ogen waardeloos is en ze niet aan de top brengt. Voor pestkoppen zijn hun slachtoffers niks meer dan objecten die ze naar hartenlust kunnen misbruiken voor hun eigen gewin.

Stelselmatig gepest worden ruÔneert levens en kan in het groot tot geweld leiden. Zelfs tot oorlog. Zo werd Adolf Hitler door de Joodse elite weggepest in het maatschappelijk leven, op zwarte lijsten gezet, in de gevangenis gegooid vanwege zijn mening en geweigerd bij de kunstacademie. De gevolgen zijn bekend. Maar zelfs daar stopt het niet. Slachtoffers kunnen zo ernstig getraumatiseerd raken, dat ze de rest van hun leven nooit meer normaal kunnen functioneren. Dat ze nooit een baan, vrouw en gezin krijgen. En dus ook nooit kinderen. In zulke gevallen betekent pestgedrag gewoon het einde van een familie. Immers, de laatste in de telg plant zich niet meer voort. Iets wat al eeuwenlang goed gaat, is daarmee met een paar jaar pesten vernietigd. Bekend is dat trauma's genetisch worden doorgegeven aan de volgende generaties. Er verandert niet alleen op geestelijk gebied veel, maar zelfs lichamelijk. Pesten is feitelijk iemand compleet vernietigen. Langzaam een gruwelijke dood laten sterven. Zonder toekomstperspectief.

Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe smerig en laag pesten is en wat de ernstige gevolgen zijn. Wie de talloze schrijnende gevallen leest en ziet, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat het oplossen van dit probleem absoluut de prioriteit moet hebben. Jammer genoeg is dat haast een onmogelijke taak. Pestkoppen zijn altijd domme mensen. Ze pesten de slimme mensen omdat ze niet kunnen samenleven op basis van intelligentie. Samen verantwoordelijk zijn voor een leuke en veilige maatschappij? Wel nee, als het gaat om kennis en vaardigheden, leggen ze het dik af. Dus pesten ze maar om daarmee populair te worden. En verdomme, het werkt ook nog. Waarom? De harde waarheid is dat de meerderheid van de mensen te achterlijk zijn om te schijten. Wie wel eens een normale verdeling van het IQ heeft gezien en zijn eigen IQ heeft gemeten, ziet dat soms wel tot 80 % van de mensen dommer is. Aangezien pestgedrag het gedrag van de dommen is en de meeste mensen dom zijn, is het onbegonnen werk om het volledig uit te roeien.

Desondanks vinden we dat we een poging moeten wagen. Met het verantwoordelijk maken van de leerlingen voor hun omgeving, een zorgplicht voor scholen die een resultaatverplichting inhouden, vervolgen en straffen van de daders en het afpakken van alle beloningen die door pesten zijn verkregen. Werkt dat niet, dan wordt het tijd voor de hardere maatregelen. Misdefinitie beschrijft al meer dan 12 jaar het gedrag van ratten, fascisten en ander gespuis. Dat zijn doorgaans dezelfde mensen als pestkoppen. Met een kleine observatie, pikken we de (toekomstige) pestkoppen zo uit elke klas. Stuur die maar naar een werkkamp, internaat of tuchthuis. Laten we niet kinderachtig doen, we weten allemaal precies om welke gasten het gaat. Inclusief al die "ze zijn niet allemaal zo"-jankerds, die zijn allemaal precies hetzelfde. Zuiver de maatschappij van deze ongewenste elementen en het land is weer echt veilig. Aanpappen en nathouden is, zoals we in bijna elk artikel zeggen, niet de manier. Aanpakken die handel, voor de toekomst van onze kinderen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.