Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

847 # Schuld op schuld stapelen #
Gepost door Misdefinitie op 13-09-2015 om 23:45.
"Geld lenen kost geld" is de nogal zure boodschap van een slinkse overheid vol onbenullen die eigenhandig ons volk tot de nek in de schulden heeft gestort. Leent u geld, dan dempt u de ene bodemloze put met de andere en daar komt u, zeker in deze wegwerpmaatschappij, niet zomaar meer uit. Het is een beetje zoals de socialisten de ontwikkelingshulp regelen. Onbeperkt geld geven aan halve wilden waarvan hun overheid alleen maar wapens koopt en het dan raar vinden dat het al meer dan 60 jaar geen ander resultaat oplevert dan dat ons eigen land nog dieper wegglijdt in het schuldenmoeras. Vanuit de wetenschappelijke kliek krijgen we vooral te horen dat schulden maken een kwestie is van een gedrags- en mentaliteitsprobleem. Mensen kunnen gewoon niet zo goed plannen en de gevolgen op lange termijn overzien. Ook dat klinkt precies hetzelfde als de politiek, maar hoe kunnen we het nou echt oplossen? Burgers worden door vieze socialisten zowel fysiek, moreel als psychisch failliet verklaard. Logisch dat de schuldsanering niet werkt.

Belofte maakt schuld.

Ons motto is dat we nooit geld willen uitgeven dat we niet hebben. Dus bleven we gezellig bij onze mamma op zolder wonen totdat we bijna met pensioen gingen omdat we geen geld en werk hadden, hebben we jarenlang achter een triest PC'tje aan onze pik lopen trekken en te ejaculeren op virtuele porno omdat het onderhouden van een echte vriendin veel te veel geld kost, lopen we nog altijd rond met apparaten die alleen uw opa nog kent en slaan we al ons hele leven de pleziertjes zoals vakanties over. Alles om maar niet in de schulden te belanden, want dan is het hek van de dam. Liever een kutleven dan als een kut leven. Vanzelfsprekend snappen we dat de meeste mensen niet over zo'n strakke ruggengraad beschikken. Kinderen worden tegenwoordig geschopt en geslagen op school als ze niet de hypermodernste smartphone kunnen overleggen en het feit dat de Turkse buurman het beter heeft, blijft toch altijd knagen. Mensen zijn nu eenmaal zo dom dat ze tegen zichzelf en hun verspillende gedrag beschermd moeten worden, maar de maatschappij kan dat niet bieden.

Wat ons betreft zou het leven weer net zo simpel en easy-going moeten worden als in de goede oude tijd. Meteen boter bij de vis, anders vreet u maar stront. Direct handje contantje voordat u de spullen mee kunt nemen. Even van te voren tot bezinning komen of u wat u wilt hebben, wel echt nodig heeft. Niet meedraaien met de waan van alledag, maar eventjes aan de toekomst denken voordat u zich in een financieel avontuur stort. Kortom, gebruik maken van het gezonde verstand moet weer leidend worden. Maar dan treffen we opeens een maatschappij aan die het tegenovergestelde propagandeert. Men wil u juist tot kopen aanzetten, want vinden zij, geld moet rollen. Vooral uw geld omdat zij daar dik aan kunnen verdienen. Spullen moeten vooral op krediet gekocht worden. En als u wilt investeren in uw toekomst (lees: de broodnodige papieren halen om Łberhaupt te kunnen werken) dan moet u dat geld vooral gaan lenen. Let maar eens op processen die over geld gaan. Allemaal stimuleren ze om dikke schulden te maken en de overheid doet dat zelf helaas ook.

Bent u zo'n smerige stinksocialist (en dat bent u als u (indirect) van mening bent dat het in het belang is van het volk dat u al hun belastinggeld gaat verspillen aan de massa-immigratie en Europa) dan krijgt u waarschijnlijk een harde pik of een nat poesje van het idee dat er schulden worden gemaakt. Veel mensen begrijpen daar de consequenties niet van. Toch valt het heel concreet te maken. Dankzij de verspilzucht van de linkse overheid, hebben we thans bijna 500 miljard schuld. Dat is een slordige 30 ruggen per Nederlander. Oftewel zo'n 75.000 euro per werkende Nederlander. Ja, u leest het goed, zonder dat verspillende gedrag aan buitenlanders en Brussel, kon iedereen die werkt in Nederland bijna gratis over een 2-kamerappartement beschikken. Over zoveel geld gaat het mensen. Of dacht u dat Misdefinitie zoveel moeite deed voor een miezerige belediging van een stelletje op hol geslagen berberapen?! Bedenk ook even dat we per jaar nog eens 30 ruggen per werkende burger aan belasting betalen en u weet wat we allemaal hadden kunnen hebben.

Gratis huisvesting, zorg, onderwijs en pensioenen en vrijwel geen financiŽle problemen meer voor iedereen die kan en wil werken versus randdebielen, een zooitje achterlijke Allah-aanbidders, terrorismedreiging en vele criminelen. Is dat extreem? Ja, dat is extreem en het bizarre is nog dat het ook nog eens de keiharde waarheid is. Nederland had zo'n rijk en welvarend land kunnen zijn, maar we zijn een tyfusmaatschappij geworden waarin het geld vooral aan zaken wordt besteed waarvoor het nooit bedoeld is. En het erge is dat dit al tientallen jaren aan de gang is waardoor niemand nog weet en begrijpt wat die socialisten allemaal lopen uit te vreten. Het is de basis van de meeste problemen die we tegenkomen omdat er een ongelofelijke hoeveelheid geld verloren gaat door falend socialistisch beleid. Met als gevolg dat mensen andere middelen moeten gaan aanwenden om toch te kunnen leven: geld lenen. Schulden maken omdat u door extreem linkse regeringen en hun Gutmenschen wordt beroofd. Er zijn ratten voor minder kaalgeschoren.

Iedereen weet dat schulden maken onverstandig en vooral erg dom is, maar dat veel mensen er desondanks buiten hun schuld om inglijden. Een fatsoenlijke overheid zou zijn staat zo inrichten dat mensen de mogelijkheid krijgen om te voorkomen dat ze in de schulden raken en als dat dan toch gebeurt, een middel hebben om weer uit die put te raken. De beste en enige methode is wat ons betreft werk. Ja, zo simpel kan het zijn. Ga werken luie donders, maar dan moet het wel mogelijk zijn om werk te krijgen. De hele fucking arbeidsmarkt is echter ingericht op willekeur in de selectie. Recruiters en ander HRM-personeel bepalen wel eventjes wie mag werken en wie niet en de criteria zijn uiterst dubieus. Niet de mensen met de beste papieren en de meeste ervaring komen makkelijk aan het werk, maar types die een of ander leuk kenmerk hebben dat de werkgever graag wil zien. Grote tieten of de juiste huidskleur. Discriminatie op de arbeidsmarkt: een groeiend probleem, maar door overbevolking is dat haast onoplosbaar.

Kijk, dan gaat het natuurlijk mis. Lekker de grenzen wagenwijd openstellen, iedereen maar binnen laten, ervoor zorgen dat het land overvol raakt (en er dus veel meer mensen zijn dan er banen zijn) en dan verwachten dat al die werkgevers op een normale manier gaan selecteren? Dat werkt natuurlijk niet. En al die mensen die geÔnvesteerd hebben in hun opleiding maar werkloos thuiszitten omdat zo'n buitenlandse aap wel voor een hongerloontje kan gaan werken, hebben het nakijken. Wat doet de overheid vervolgens? Een feestje houden tijdens Prinsjesdag. Vaste lezers van Misdefinitie weten vast nog wel dat Prinsjesdag voor de socialistische kliek een soort van propaganda is om zichzelf op de borst te kloppen hoe goed ze wel niet zijn. Dus wat doen ze? Aan de bevolking cadeautjes uitdelen zodat het net lijkt alsof het geld niet op kan en iedereen erop vooruit gaat. Dan kunt u ook niet gaan kankeren. Wacht, u heeft helemaal geen werk en dat krijgt u gezien uw leeftijd ook nooit meer. Jammer joh, maar waarschijnlijk stemde u toch al PVV.

Daar zit u nou als werkloze oude blanke bevoorrechte bok de verhaaltjes aan te horen van de linkse elite dat werkenden erop vooruit gaan. Het feit dat mensen wel eerst werk moeten krijgen en dat nou juist een van de grootste problemen is sinds de politiek ons met de EU in het verderf storten, wordt niet onderkend. Lasten worden verlicht met een paar miezerige procentjes alsof ze daarmee kunnen goedpraten dat ze tientallen procenten per jaar van ons stelen. Ouderen krijgen een eenmalige korting. Alsof ze daar de rest van hun leven een beetje normaal mee kunnen leven nadat hun pensioenen nogal schaamteloos zijn afgeroomd. Belastingtarieven worden gewijzigd, maar dat zijn maar kleine verschillen. U zult maar tot die groep behoren die juist harder in zijn reet genomen wordt. Bent u ouder? Dan heeft u een voordeeltje als u al op het minimum zat. De rest van de mensen gaat wel voor u betalen. Voorts begint de pret, want voor dat kleine cadeautje dat u dan weer net niet krijgt, moet u nog meer belasting gaan betalen.

Tientallen procenten aan belasting betalen en daar uiteindelijk slechts wat tientjes voor terugzien. Zou een gokker een ton verkwanselen en daarna de 1000 euro van Rutte terugwinnen, dan zouden we met z'n allen in koor roepen dat hij een niet nog volgroeide bokkenlul is. Zouden we met geleend geld van de bank drank en drugs aanschaffen, dan begrijpt iedereen dat het echt geen zuivere koffie is. Maar jaarlijks honderden miljarden wegsluizen en in het buitenland gaan uitgeven net als losbandige jongeren, bijvoorbeeld aan de Grieken, wordt niet herkend als verkeerd gedrag. Zelfs niet als keer op keer blijkt dat landen als Griekenland zich gedragen als profiterende zwervers die grif ons geld aannemen om het vervolgens nooit meer terug te betalen. Wat zeggen de deskundigen vervolgens? Ach, laten we de schulden kwijtschelden. De reactie van de Europese elite: niet kwijtschelden, maar wel herprofileren. Herprofileren van schulden is gewoon een ander woord voor kwijtschelden, maar dan onder voorwaarden die stiekem de schijn ophouden.

Griekenland zou nog massaal in sprookjes geloven, maar wij vinden dat er eerder een steekje los zit bij de Nederlandse socialisten die ons geld gratis weggeven. Zo naÔef zijn die Grieken niet. Griekenland heeft slechts 350 miljard schuld terwijl wij bijna 500 miljard schuld hebben. Is Griekenland failliet, dan zijn wij het zeker. Waarom staan wij het dan toe dat er toch zoveel geld richting die boevenbende verdwijnt? Wel, dat ligt aan de manier waarop onze hoogopgeleide en goedgeschoolden deskundigen rekenen. Met vele ingewikkelde trucjes zoals bruto binnenlands product, trachten ze te doen alsof de schulden van Griekenland vele malen groter zijn. Hun redenatie luidt dat de Nederlandse belastingbetaler de schulden nog steeds kan ophoesten, dus zijn onze schulden minder erg. Grieken betalen geen belasting en dat kunnen we ook niet van ze vragen. Dan worden ze boos en gaan ze rellen, vandaar. Voor socialisten is het duidelijk: zolang U nog geld heeft en U zich nog dagelijks een mals stukje vlees kunt veroorloven, kunnen zij doorgaan.

Prachtig, we kunnen dus straffeloos naar de bank gaan, daar veel geld lenen (dat krijgen we natuurlijk meteen mee), daarna onze schulden niet betalen en als de deurwaarder komt zeggen we dat het kwijtgescholden moet worden, want wij hebben geen vrienden met geld die het alsnog kunnen ophoesten. De linkse manier van redeneren zeg maar. Ja, als wij het zo zeggen, dan zullen een heleboel mensen ons voor gek verslijten. "Dat kan helemaal niet! Jullie zullen je eigen broek moeten ophouden en je eigen schulden moeten betalen." O ja? Is dat zo? Partijen als de PvdA, pleiten regelmatig voor kwijtschelding van schulden. Niet die paar duizendjes schuld die wij kregen omdat we door die linkse smiechten vanwege onze mening werden ontslagen en vervolgd, maar wel die miljarden die naar Griekenland zijn gegaan zonder expliciet mandaat van de bevolking die toch echt de eigenaar is van al dat verspilde belastinggeld. Kritische opiniemakers hebben reeds berekend dat dit gedoe de EU en dus ook Nederland tot 740 miljard kan kosten.

Verwacht de overheid serieus dat ze burgers kunnen leren om fatsoenlijk met geld om te gaan als ze er zulke achterlijke drogredenaties op nahouden met betrekking tot het creŽren en aflossen van schulden? Wat is er met de normale mentaliteit gebeurd? De mentaliteit die ervoor zorgt dat mensen juist zo min mogelijk schulden maken en als ze dan toch geld moeten lenen, ze het zo snel en realistisch mogelijk weer terugbetalen? Wat ons betreft moeten we er weer naar gaan streven om schulden tot het minimum te beperken, maar dat is tegen het zere been van de socialisten. De socialist wil dat er zo veel mogelijk schulden worden gemaakt. Mensen raken dan in de problemen en worden voorts afhankelijk van de linkse kliek. Deze elite geeft dan selectief en alleen aan hun eigen vrienden en achterban subsidies zodat er een tweedeling in de samenleving ontstaat: de gesubsidieerde mensen versus hardwerkende mensen. Socialisme kan alleen bestaan bij de gratie van schulden omdat het steunt op twee principes. Andermans geld uitgeven en afhankelijkheid.

Vanzelfsprekend hebben zulke denkwijzen een desastreuze invloed op het denken van de gewone burger. Die gaat al snel denken dat het normaal is. Bedenk dat vrijwel het hele onderwijs, de media en de wetgevers aan de linkerkant staan. Allemaal socialisten. Moet er aan voorlichting gedaan worden, dan doen ze dat dus op de socialistische manier. Bijvoorbeeld door middel van het verspreiden van linkse propaganda in scholden. Zoals u weet is het onderwijs naast een goede opvoeding een van de belangrijkste leerbonnen van (jonge) kinderen. Met als gevolg dat kinderen op school de schuldentheorie der socialisten met de paplepel door de strot geduwd krijgen. Kinderen weten voordat ze naar school gaan niet beter, daarom sturen mensen ze ook naar school, maar op school worden ze vervolgens vergiftigd met informatie die nauwelijks relevant is. Het gevaarlijke is dat zulke lespakketten er al snel erg legitiem uitzien. Vertrouw vooral op uw eigen gezonde verstand. Geld lenen is in principe altijd verkeerd, wat u er ook mee wilt doen.

Overigens is het idee om schulden met zogenaamde lespakketten te voorkomen niet nieuw. Al tientallen jaren stuit men op het dilemma dat ze feitelijk geacht worden om u correct te informeren zodat u geen schulden maakt, maar aan de andere kant zitten dezelfde mensen regeltjes en vage structuren te bedenken die er juist voor zorgen dat u verplicht bent om schulden te maken. Denk aan het faciliteren van de massa-immigratie waardoor we te maken krijgen met overbevolking, huizenprijzen die stijgen en de noodzaak om een peperdure hypotheek af te sluiten bij instellingen die een door de overheid gecreŽerde monopoliepositie hebben afgedwongen. Waardoor lenen te duur en aan te idiote voorwaarden verbonden is. Of denk aan de invoering van het leenstelsel. Een systeem waarbij alle studenten geacht worden 50.000 euro schuld te maken en het enige wat ze daarvoor terug krijgen is een "kans" op de arbeidsmarkt. Een halve ton lenen om te gokken op Raymond van Barneveld. Mensen zullen u voor gek verklaren, maar studeren is net zo'n kansspel.

Op het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werden ze niet blij toen de resultaten van een onderzoek bekend werden waaruit zou blijken dat meer dan de helft van de jongeren schulden hebben gehad. Van die groep zou ongeveer 15 % zulke extreme schulden hebben dat het zorgwekkend is. Best wel bizar als u bedenkt dat jongeren steeds langer thuis moeten blijven wonen uit geldgebrek en de kosten van het levensonderhoud in veel gevallen niet eens bijdragen aan de schuldenlast. Schulden worden vooral gemaakt voor studie (wat dus tegenwoordig zo'n beetje een verplichting is), de socialistische en inkomensafhankelijke zorgpremie plus het eigen risico van dik 4 meier (wat tegenwoordig ook een verplichting is), alimentatie (nog zo'n belachelijke wettelijke regeling) en uiteindelijk de telefoon. Want zonder sociale media worden kinderen tegenwoordig gepest. Met natuurlijk ook, maar dat mag gewoon. Zonder schuld studeren, particulier verzekeren en geen gadgets die door de sociale omgeving worden afgedwongen: vroeger was echt alles veel beter.

Wellicht kunt u nu denken, wacht eens eventjes. Die ministeries in Den Haag hebben tientallen afdelingen waar honderden medewerkers duizenden onderzoeken doen die miljoenen euro's kosten. Als die oliedomme ambtenaren daar nu eens mee stoppen (iedereen kent de open deuren namelijk allang) en dat geld eens gebruiken om de studiefinanciering terug te brengen, het eigen risico af te schaffen en de btw te verlagen op telecomproducten, dan doen we daar toch een heleboel mensen een plezier mee niet waar? En we missen er niks aan, want die klote onderzoekjes zeggen toch jaren later wat wij allang al wisten en hier beschrijven. O nee, zo moeten we niet denken hoor. Dat mogen we allemaal niet zeggen. Die ambtenaren zijn namelijk vooral vriendjes die anders nergens aan de bak zouden mogen vanwege hun verrotte mentaliteit. Dienstverlenend moeten werken is voor zulke mensen een crime. Nee, dan liever de ambtenarij hoor. Jaarlijks betalen we zo extreem veel belasting dat we de grootste shit al zouden kunnen oplossen door simpelweg te stoppen met verspillen.

Oplossen kan wel, maar mag niet en de reden daarvoor is al even belachelijk. Met het gevaar dat mensen ons zullen betichten van het verspreiden van dwaze complottheorieŽn, komen we nog even terug op het afhankelijkheidsprincipe. Hebben mensen geen geld en worden ze voor hun eerste levensbehoeften met handen en voeten afhankelijk gemaakt van subsidies van de linkse overheid, dan zullen ze hun dankbaarheid moeten betuigen aan diezelfde overheid. In de hand bijten die u voedt, is namelijk niet zo verstandig. Stel dat wij een uitkering zouden krijgen. Een medewerker komt erachter dat we op deze website nogal kritisch schrijven over de overheid. Dan is het voor een ambtenaar een koud kunstje om eventjes in de computer te kijken of er nog ergens iets is waar ze ons op kunnen pakken. Hey, de beheerder is bij de strafrechter geweest en veroordeeld en we zijn niet verplicht om hem dan te financieren. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Zo is dat altijd geweest. Waarom denkt u dat links dol is op de massa-immigratie?

Bovendien hebben mensen die tot de nek in de schulden zitten niet de tijd, energie en mogelijkheden om te protesteren. Zij zijn vooral bezig met overleven. Continu in angst zitten of hun subsidie wordt ingetrokken. Steeds gesprekken moeten voeren en geÔndoctrineerd worden. Continu teleurstellingen te verwerken krijgen tijdens het solliciteren. Mensen worden geestelijk kapot gemaakt en dat zorgt ervoor dat ze voorgoed de lust om te protesteren gaan verliezen. In tegenstelling tot mensen die onafhankelijk zijn. Zij verzorgen hun eigen leven en inkomsten. Zij hoeven van niemand orders aan te nemen behalve dan dat ze de wet moeten gehoorzamen. Daarom zijn zij ook nogal lastig te controleren en te beheersen. Schrijven wij kritisch, dan kunnen ze daar helemaal niks aan doen. Haters kunnen ons bedreigen en justitie kan ons vervolgen, maar het helpt geen fuck. We kregen toch al geen geld van ze. Zorg ervoor dat mensen onafhankelijk kunnen zijn en ze worden meteen bevrijd van de slavernij van het socialisme.

Nederland is echt zo'n schijnheilig kutland. Binnen het kenniscentrum van het UWV is het algemeen bekend dat mensen met schulden veel minder kans hebben op werk. Werkgevers nemen liever geen mensen met schulden aan. Maar we worden door de overheid wel in de schulden gedwongen. Dat begint al met studeren. Dus we maken schulden om een diploma te halen dat waardeloos blijkt te zijn, want met die schulden komen we toch niet aan de bak. Problematisch, want om weer uit de schulden te raken (die we in de eerste plaats niet eens hadden hoeven maken als de overheid zijn werk goed had gedaan) hebben we toch echt een baan nodig. Als excuus wordt er dan weer aangevoerd dat werken geen oplossing is voor iemand met schulden. Meestal zit zo iemand ook nog eens in de bijstand en dan heeft hij simpelweg geen motivatie om te gaan werken omdat hij het geld niet zelf mag houden. Al het geld gaat immers op aan schulden. Slechts weinig mensen beseffen dat schuld ook eigen geld is. Negatief geld weliswaar, maar wel geld dat men eerst heeft uitgegeven.

Ondernemers werken daar graag aan mee. Heeft u geen geld omdat u teveel bent geplukt door de overheid? Geen probleem, de volle pond betalen is nergens voor nodig. Of u parasiteert met uw uitkering over de ruggen van anderen of u maakt gebruik van de aantrekkelijke kortingen, want Nederland is ook het land van de vele kortingen. Nou ja, eigenlijk reclame-uitingen, want de prijzen worden eerst verhoogd voordat er korting wordt gegeven zodat u altijd teveel betaalt. Maar hey, wie zijn wij om dat aan u te verklappen? Denk vooral even terug aan de prijzen in guldens. Dat mag niet meer van de politiek correcte eurofielen, maar dan weet u hoeveel u besodemieterd wordt. Het draait echter allemaal om de beeldvorming en als een stel tokkies die tot hun nek in de schulden zitten denken een voordeeltje te behalen, dan denken zij echt niet meer aan geld besparen om daarmee hun hoogopgelopen schulden te betalen. Vroeger bestond er zoiets als kostprijs en marges voor de winkelier en de vaste prijs voor de consument. Nu moet het vooral ondoorzichtig zijn.

Kijken we naar de schuldhulpverlening, dan zien we net zulke onmenselijke bureaucratie als men in de politiek gewend is. Zo snel als ze zijn om uw geld te stelen en te beloven dat ze uw schulden zullen afhandelen, zo snel komt u erachter dat ze geen flikker voor u doen en uw schulden alleen maar oplopen. Zo zijn er gevallen bekend van mensen die 10.000 euro schuld hebben wat na amper een jaar al is opgelopen tot 30.000 euro. Pardon? Hoe de neuk is dat mogelijk? Dat lijken wel maffia praktijken. Leen 10 ruggen en betaal 30. Dat moet godverdomme eens afgelopen zijn. De boosdoeners? Bureaucratie, niks oplossen, afwachten en rekeningen van deurwaarders en incassobureaus. Ten eerste vinden we het walgelijk dat deurwaarders en incassobureaus Łberhaupt extreem veel kosten in rekening mogen brengen. U heeft een overeenkomst met een winkel, leverancier of dienstverlening, niet met een extern bureautje. Weg met de maffiapraktijken van incassobureaus. Onnodig, onmenselijk en bovendien niet praktisch. Hoezo kosten wat briefjes duizenden euro's?

Wellicht zult u nu betogen dat mensen zonder incassobureaus nooit meer hun schulden gaan betalen. Klopt, maar dat is niet het hele probleem. Het begint er al mee dat wij vinden dat schulden maken per definitie zoveel mogelijk onmogelijk gemaakt moet worden. Kijk, een of andere achterlijke socialist vindt dat we allemaal evenveel moeten hebben en dat alles genivelleerd moet worden. Iedereen moet hetzelfde aan de zorg betalen, ongeacht het feit dat we allemaal verschillend zijn en helemaal niet zo'n peperdure verzekering nodig hebben. Laat iedereen zich weer particulier verzekeren zodat de vrije markt voor elk budget een verzekering kan leveren. Die verzekering moet dan van te voren betaald worden. Geen verzekering? Dan moet de zorg contact worden afgerekend. Simpel. Vroeger gingen we gewoon zonder verzekering naar de huisarts en betaalden we 25 gulden. Net zoals we voor de kapper betalen. Zomaar extreem veel verplichte kosten bij mensen neerleggen zonder ze enig perspectief te bieden op een baan, is ronduit crimineel.

Ja, die tyfussocialisten willen wel dat we bijna 2 ruggen aan zorg betalen, maar we kunnen er geen gebruik van maken omdat we verder zo arm als de tering zijn. En aangezien elke handeling eerst van ons eigen risico afgaat, gaan we maar niet meer naar de dokter. Maar we moeten die 2 ruggen wel gewoon blijven betalen. Een verkapte belastingverhoging en is daarmee pure diefstal. Krijgt u een uitkering, dan is dat vaak te weinig om uw vaste lasten te betalen en aangezien ze niks doen om u aan het werk te krijgen, blijft u in die situatie totdat u genoeg schulden opbouwt om failliet verklaard te worden. Fout! Stop met alle uitkeringen. Wie buiten zijn schuld om zijn baan verliest, kan een tijdelijke woning toegewezen krijgen waarvan de vaste lasten al zijn betaald. Voorts moet hij zo snel mogelijk weer aan het werk. Kan dat niet commercieel, dan moet de overheid zorgen voor een baan. Hup, snel aan het werk schavuiten! Belachelijke boetes kunnen dan afgeschaft worden. Geen dure lasten meer aansmeren en geen geld in beheer geven, dus ook geen schulden meer.

Overweging.

Voor Jan met zijn korte lul is het simpelweg een kwestie van zijn gezonde verstand gebruiken. Geef geen geld uit wat u niet heeft, dan komt u ook nooit in de schulden en daarmee dus ook nooit in een situatie waarin uw schulden oplopen. Een goede mentaliteit die we iedereen aanleren en ook van harte aanbevelen. Al begrijpen we dondersgoed dat zoiets makkelijker gezegd dan gedaan is in een socialistische maatschappij die juist draait om het zoveel mogelijk maken van schulden. Politici geven wat dat betreft wel een extreem slecht voorbeeld. Zij geven aan de lopende band geld uit wat ze niet hebben. Sterker nog, dat geld is er helemaal niet. Zolang dit land nog diep in de schulden zit, is er gewoon geen geld voor de linkse pleziertjes. In plaats dat ze daarmee stoppen en de besparingen van het niet meer verspillen gaan gebruiken om burgers te helpen, zorgen ze ervoor dat uw lasten hoger worden. Thans zijn we allang het station gepasseerd waarop er nog meer lasten kunnen bijkomen. Veel mensen hebben al moeite met de verplichte kosten.

Op Prinsjesdag vieren de socialisten feest en doen ze net alsof het allemaal niet op kan, maar ondertussen is alles en iedereen allang failliet. De enige reden waarom het land nog doordraait, is het feit dat anderen het allemaal betalen. Lukt dat even niet, dan valt u buiten de boot en het systeem en dan begint de ellende. Heeft u geluk, dan overkomt het u nooit en krijgt u na uw studie meteen een goede baan aangeboden. Het probleem is dat er maar iets hoeft te gebeuren en u zit meteen zo diep in de problemen dat u er nooit meer uitkomt. Is dat het leven dat we allemaal moeten leiden louter omdat er in de politiek van die socialistische imbecielen zijn met een gat in hun hand? U kunt wel tientallen verhaaltjes lezen over de zogenaamde groei-economie en de hypotheekrente die steeds lager duikt, maar de waarheid is dat Jan modaal nergens een betaalbare woning kan vinden en een baan steeds zeldzamer wordt. Socialistische praatjes vullen geen gaatjes. Misdefinitie wil een normale maatschappij waarin werk en moed de norm is in plaats van schulden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.