Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

846 # Hypocriete asielsmiechten #
Gepost door Misdefinitie op 08-09-2015 om 23:16.
Verreweg de meeste mensen zien hun miezerige mening als de absolute waarheid waar iedereen zich maar naar moet schikken. Zij vinden dat ze gelijk hebben en dat altijd moeten krijgen, ongeacht of de feiten, argumenten en realiteit, een heel ander beeld schetsen. Op Misdefinitie hanteren we veel liever een objectieve methode. Alle meningen zijn goed, maar we eisen voorts wel dat u consequent bent en leeft naar die mening. Vindt u dat de politiek het recht heeft om ongelimiteerd allochtonen binnen te laten, dan heeft de politiek van de tegenstanders ook het recht om iedereen er weer uit te trappen. Het werkt beide kanten op. Kost uw mening geld, dan eisen we van u dat u dat geld zelf op tafel legt. Wel zo logisch. Is uw argument "oorlog", dan verliest het zijn waarde op het moment dat de oorlog is afgelopen. Brengt u de maatschappij in een bepaalde staat, dan moet het ook mogelijk zijn om alles terug te draaien. Gaat het om de massa-immigratie waarmee stemvee voor de linkse draak wordt geÔmporteerd, dan tonen mensen zich als extremistische asielsmiechten.

Genoeg is genoeg!

Terwijl onwetende zakkenwassers op fora lopen te janken dat het "rechts" zijn eigen schuld is dat we hier onder de voet worden gelopen door zwarte Piet hatende nikkers, Joden hatende moslims en aanrandende allochtonen, stond de linkse kliek onder leiding van de Duitse bondskanselier Angela Merkel te ejaculeren op het idee om nog meer asielprofiteurs welkom te heten. Kom maar binnen allemaal! Waarom zou u ook van uw eigen land iets maken als de hele wereld van meer dan 7 miljard mensen zich ook als vieze kakkerlakken kunnen nestelen in een landje als Nederland dat vergeleken met de rest van de wereld zo groot is als een speldenkop? Plaats genoeg en wie het daar niet mee eens is, wordt wel eventjes weggezet als neonazi. Welkom is het toverwoord. Gewoon gastvrij zijn, want dat woord bekt zo lekker in de socialistische propaganda. Tegenover de rest van de wereld doen alsof gekke Henkie alles gaat weggeven. Slechts een kwart van de gemeenten staan te springen om extra zwart stemvee. De rest vindt stuivertje wisselen en mengen maar niks.

Zieltogend moet de meerderheid van de gemeenten toezien hoe ze verplicht zaken moeten doen met de kornuiten van de zieligheidsindustrie, het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Een toko die niet toevallig uit dezelfde links-extremistische hoek komt als de anti-discriminatiebureaus. Fascisten en tuig dus die er niet voor terugdeinzen om asielprofiteurs wijs te maken dat het hier luilekkerland is zodat zij voor veel geld een levensgevaarlijke overtocht riskeren over zee en regelmatig verzuipen. Maar dat links niks geeft om de levens van mensen, is allang duidelijk geworden. Alles voor het geld en de macht. Macht die nu eenmaal niet van verstandige mensen kan komen, welke klootviool met een IQ hoger dan zijn schoenmaat stemt er nu links, maar van "slachtoffers" die uit dankbaarheid met een iPhone in de handen een kruisje gaan zetten zonder precies te weten waar dat voor misbruikt wordt. Onze grenzen staan wagenwijd open en dan komt zo'n overheidsinstantie de gemeenten wel even gaat dicteren en intimideren voor woonruimte.

Bewoners van Enschede protesteren massaal om de komst van deze profiteurs, maar u zult altijd zien dat er van die kansloze types opstaan om hun komst te verheerlijken. Jeroen Kumeling richtte een Facebookpagina op om nieuwkomers welkom te heten. Natuurlijk, want als u vanwege een oorlog moet vluchten voor uw leven, dan neemt u uiteraard een super-de-luxe smartphone mee waarmee u dat kunt lezen. O wacht, die Facebookpagina is om fatsoenlijke mensen te kunnen provoceren en ze een goed signaal af te geven dat allochtone ratten hier nu de baas zijn. Dan kan Facebook, als er een rechts tegengeluid komt, die pagina's weer verwijderen en kan justitie ons weer op de korrel nemen omdat we dit schrijven. Wees welkom allemaal, maar gossie, die klapjosti neemt ze niet zelf in huis. Dat mag u doen. Althans, dat moet gebeuren op uw kosten. "Ja maar ze zijn zielig en moeten toch worden opgenomen in de gemeente?" Fuck you, zoveel Nederlanders die buiten de boot vallen en eenzaam zijn. Kijk daar eerst eens naar. Eigen volk eerst!

Bent u in uw jeugd ook besodemieterd door zogenaamde "goede" doelen als het Rode Kruis? Het valt zelden iemand op, maar wij zien steeds vaker dat al dat soort organisaties toebehoren aan de linkse zieligheidsindustrie. Net zoals een organisatie als Amnesty International zo'n beetje synoniem is aan de Internationale Socialisten en de christelijke kerken de loopjongens zijn van de islam. Ga u maar inlezen en schrik van de bevindingen. Het Rode Kruis als voorbeeldorganisatie die opkomt voor oorlogsslachtoffers? Dikke lul, drie bier. Gewoon keiharde propaganda in de vorm van welkomwinkels voor die economische profiteurs. Hoe kunt u dit soort organisaties ooit nog serieus nemen? Gelukkig hebben wij haast nooit geld gegeven aan dit soort doelen en onze deuren blijven netjes gesloten voor die ransapen. Nederland stikt van dat soort organisaties. Stichting Vluchtelingenwerk, mogen we even kotsen? Neem die zwarte lieverdjes dan gewoon in huis. In uw eigen koophuis waar u voor gewerkt heeft, wel te verstaan.

Aangezien wij kritiek hebben op de massa-immigratie die tot de multikul heeft geleid, worden wij niet gezien als nette mensen. Wij zijn Untermenschen die ze daar aan de linkerkant het liefst dood zouden willen schoppen. Socialisten doen alsof wij de ovens al aan het stoken zijn voor een sappige barbecue om die asielprofiteurs te braden, maar wat doen ze zelf dan? Nemen zij wel een asielzoeker in huis? Mag een kleurling wel van bil gaan met hun mooie blanke dochter? De waarheid is even hard als verfrissend. Vraag het aan de meest vrome gelovigen die zogenaamd heel tolerant zijn en de reacties zijn echt ontluisterd. Wanneer de camera's wegdraaien, is het van: "Hahaha, Antifa, kanker zwarte, vieze bruine aap, niet bij ons in huis, scheer je weg!" Voor de reguliere media wellicht iets gechargeerd opgeschreven, maar daar komt het in feite wel op neer. Niemand wil allochtonen in zijn eigen buurt hebben. Arme socialisten, als het er echt op aan komt zijn zij nog ergere neonazi's dan wij. Hoe leggen ze uit dat ze alleen maar stemvee willen?

Inmiddels zien zelfs de domste mensen door hun oogkleppen dat de asielstroom onhoudbaar wordt, met uitzondering van wat linkse hippies in hun columns. Lekker populistisch doen met "wij zijn goed voor vluchtelingen" werkt niet meer als iedereen ziet dat het land letterlijk overspoeld wordt door een tsunami aan profiteurs. De cijfers liegen er niet om. Nederland zou dit jaar 35.000 extra asielzoekers verwachten. Propaganda stelt dat Duitsland er veel meer gaat opvangen, maar dat is waanzin. Ten eerste is Duitsland 9 keer groter dan Nederland. Ten tweede heeft Nederland godverdomme al 3,6 miljoen (!) allochtonen. Mensen moeten eens leren dat de volledige geschiedenis meetelt. Nederland is vol. Teveel allochtonen en dat is het resultaat van 60 jaar mislukt socialistische beleid. Maak niet de denkfout door alleen te kijken naar wat er dit jaar binnen is gekomen, alsof de rest er niet is. Denk na. Als er in 1945 nog maar 10.000 Joden zijn vergast, dan zeggen we toch ook niet dat er in de hele oorlog maar 10.000 slachtoffers zijn?!

Blijkbaar is ons land nog niet genoeg bezet, want het gaat maar door. Met dank aan de eurofielen, heeft de EU een "nieuw" systeem bedacht met een verdeelsleutel. Eerlijk en sociaal zoals de socialisten altijd zeggen. In dat systeem worden echter landen die nu al weinig asielzoekers hebben, ontzien. Pardon? Wat denken ze nou? Nederland is toch al naar de tering met al die allochtonen, dus dan boeit het ook geen flikker als er nog meer bijkomen? Terwijl de Baltische staten in koor "Blank is beter!" roepen zodat ze blank kunnen blijven en niemand hoeven opvangen? Godverdomme, die landen krijgen al veel privileges op kosten van Nederland aangezien wij de grootste nettobetalers zijn die het braafste jongetje van de klas willen spelen, maar nu hebben ze het ook nog voor het zeggen wat betreft de opvang van asielzoekers. Niet in hun achtertuin, roepen ze. Net zoals christenhonden willen zij geen zwarten. Elke keer als we denken dat het niet gekker kan, overtreffen ze het weer. Dankzij deze "eerlijke" maatregel, krijgen we er nog 10.000 bij.

Links aan de macht betekent ons land verkracht. De afgelopen drie maanden is het aantal nieuwe asielzoekers verdubbeld en nog blijven ze reclame maken voor ons land alsof we het paradijs zijn waar alles ons is komen aanwaaien. Met eigen ogen kunnen we nu zien wat opa hoogstwaarschijnlijk ook gezien heeft in de oorlog. Een extreme invasie van buitenlanders die, eenmaal binnen, afschuwelijke ideeŽn ten uitvoer willen brengen. Steeds proberen we die gedachte van ons af te zetten. Op de een of andere manier willen we blijven geloven dat een bezetting de bevolking overkomt. Zodat we ook kunnen geloven dat de bevolking het ongewenst vindt en ooit met ons in het Verzet wil strijden om ze er weer uit te flikkeren. Net zoals we met de Duitsers gedaan hebben. Maar dit is nog veel erger. Dit wordt nog 1000 keer liever gewenst door wegkijkers die met hun kop in de hol van de islam zitten, dan de nazi's. Voor ons rest slechts de schrale troost dat we weten wie we straks kaal mogen scheren als we ooit aan de macht komen.

Duitsland wil ondertussen af van asielzoekers uit de Balkan. Waren ze eerst nog welkom, nu zijn de moffen er opeens achter gekomen dat daar helemaal geen oorlog heerst. Had er iets aan gedaan om dat eerder te weten te komen domme sukkels, want nu zitten jullie ermee. Opmerkelijk is dat alle landen moeite doen om zo min mogelijk asielzoekers binnen te laten. Zelfs als zij ze zelf hebben uitgenodigd. Behalve Nederland blijkbaar, hier is iedereen welkom op uw kosten. Hilversum, de bakermat van het Gooise matras en altijd een waar schoolvoorbeeld van de blanke westerse samenleving, is gezwicht voor de druk. De aldaar aanwezige linkse wethouder maakt zijn burgers alvast warm voor het wagenwijd openzetten van de deuren. Er zullen asielzoekers worden opgevangen. Ook naast uw woning. Hoeveel precies? Ja euh, dat hangt er nog vanaf. Het liefst zo veel en zo snel mogelijk, maar dat durven ze nog niet te zeggen. AZC, weg ermee! Opzouten met die troep. Alsof we niet weten dat de opvang permanent is en nooit tijdelijk zoals ons is beloofd!

Mondjesmaat komen de schrijnende verhalen binnen omdat er een groot taboe rust op het vertellen van de waarheid omtrent de multikul. Een Belgische moeder werd met haar kindje van amper 3 jaar oud uit haar noodwoning gepleurd om plaats te maken voor asielzoekers. Uiteraard gooit de gemeente het op een door hen zelf verzonnen regel dat een toegewezen woning aan een blanke altijd tijdelijk van aard is. Dan blijken ze opeens wel het woord tijdelijk te kennen dat ze in combinatie van economische profiteurs nooit wensen uit te spreken. Pas als wanhopige moeders hun gal spuwen op Facebook en het geluk hebben dat hun bericht niet gecensureerd wordt, bereikt het de media. Laat staan al die duizenden blanken die thans verjaagd worden om profiteurs uit het buitenland te plezieren. Zij staan met de rug tegen de muur en worden nooit gehoord. Hulp krijgen kunnen ze al helemaal vergeten, geen geld voor. Opeens duiken er allerlei constructies op om blanken uit hun huizen te verjagen. Zoals scheefwonen, erfpacht en overlast. Geweldig jongens.

Ter Apel zucht en kreunt omdat ze stelende asielzoekers inmiddels als een pleonasme beschouwen. Winkeliers melden dat de nieuwkomers stelen als raven en ze tegenwoordig meer op het politiebureau zitten om aangifte te doen dan ze kunnen werken in de winkel. Burgers die nog niet de eer hebben gekregen fysiek lastig te worden gevallen door die cultuurverrijkers, geven aan dat ze sinds de komst van die "slachtoffers" zich niet meer veilig voelen op straat. Burgemeester Leontien Kompier (PvdA) zegt echter dat de mensen niet moeten zeiken. Alleen de Holocaust ontkennen is strafbaar, criminaliteit ontkennen van allochtonen is een morele plicht daar bij de PvdA. Zij herkent zich dan ook niet in de verhalen van de bevolking. Op zich wel logisch, want op zo'n riante positie woont ze natuurlijk niet in de zwarte wijk tussen het tuig, kan ze zich een chauffeur veroorloven en kunnen ze haar dus nooit aanvallen. Stem de volgende keer maar PVV, want zelfs als u verkracht zou worden door zo'n bosneger, dan komt de politie alleen als u ze "beledigt".

Blijkbaar is het de zieligheidsindustrie er alles aangelegen om hier zoveel mogelijk economische profiteurs te huisvesten. Werkt het smoesje van oorlog niet meer aangezien tegenwoordig iedereen op internet kan opzoeken dat het gelul is, dan worden de nieuwkomers gekscherend arbeidsmigranten genoemd. Pardon? Hebben we niet al een hele historie met die zogenaamde arbeiders? Zitten die thans niet vrijwel allemaal vuistdiep in de uitkeringen? Hebben we niet afgesproken dat ze daarmee zouden stoppen nadat het al 60 jaar een waar fiasco is? Wel nee, na tientallen jaren links beleid en ouwehoeren dat die arbeidsmigranten hier komen omdat wij het vuile werk niet willen doen, gaan ze er nog steeds mee door. Willen wij dan echt niet het vuile werk doen? Dat snijdt geen hout omdat iedereen kan zien dat het niet zo is. We hebben hier meer dan 600.000 werklozen plus nog 500.000 zzp'ers die graag willen werken. Zeewolde gaat "arbeidsmigranten" die hier permanent mogen blijven opvangen in een luxe bungalowpark en wilde dat ook nog eens stilhouden.

Gemeenten als Gilze en Zevenaar krijgen eveneens die cultuurverrijkers in hun maag gesplitst. De eindeloze stroom aan asielprofiteurs zorgt er namelijk voor dat de bestaande opvang niet voldoende is. Best wel vreemd als u er over nadenkt. Is ons niet altijd beloofd en gezegd dat ze hier tijdelijk komen? En is het niet zo dat als zij terug gestuurd worden, er weer plekken vrijkomen? Waarom is er dan een tekort? Omdat elke allochtoon die hier komt stiekem gewoon voor altijd mag blijven van die linkse druiloren en er nooit iemand teruggestuurd wordt? Om die constatering te ontkrachten, wordt er wel eens voor de show iemand zogenaamd op transport gesteld. Ze pakken dan altijd een zielig gezinnetje en doen eerst alsof ze hen meedogenloos wegsturen. Een paar Gutmenschen gaan dan protesteren en na een debat in de Kamer dat al net zo nep is, besluiten ze om dat gezin toch maar te laten blijven. Iedereen "blij". Wanneer krijgt u eens door dat we besodemieterd worden? Miljoenen mensen laten blijven en dan een toneelstukje opvoeren met een zielig gezin.

Inmiddels stapelen de bewijzen dat er gerotzooid wordt zich op. Het COA heeft een riant aanbod van de gemeente Woudrichem om 300 asielzoekers op te vangen geweigerd. Bekken begonnen namelijk te schuimen bij het COA. "Jullie zijn vieze vuile kankernazi's! Jullie moeten mimimaal 450 asielzoekers nemen. En niet voor tijdelijk, maar voor minstens 10 jaar!" Maar natuurlijk, wie net voor zijn leven gevlucht is uit een oorlogsgebied, wil hier uiteraard alleen maar genoegen nemen met een iPhone, peperdure merkschoenen, een permanent verblijf en een briljant salaris. Gevlucht met aan flarden geschoten kleding hebben ze namelijk de beste onderhandelingspositie in een vreemd land dat aan hen niks verplicht is. Fuck you, echte vluchtelingen zouden blij zijn met alle faciliteiten. Wedden dat we straks te horen krijgen dat het COA enkel nog buitenlanders wil opvangen in luxe hotels omdat ze dat echt verdienen? Het is alsof een zwerver een stuk brood weigert omdat hij denkt dat hij gratis kreeft, kaviaar en champagne moet kunnen krijgen.

Opvang moet vooral rendabel zijn. Wat de neuk? De zieligheidsindustrie vindt daadwerkelijk dat ze aan de opvang van buitenlanders moeten verdienen? Dat betekent dat ze gewoon mensensmokkelaars zijn. U weet wel, van dat gespuis dat er verantwoordelijk voor is dat er duizenden asielzoekers in de zee zijn verdronken. Al vaker hebben we opgemerkt dat de smokkelaars, de industrie en de hele socialistenkliek, in feite dezelfde mensen zijn en we krijgen steeds weer gelijk. Ondertussen worden de gevolgen ook steeds duidelijker. Bent u blank, heeft u een modaal inkomen of net uw baan verloren? En denkt u in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning omdat een eigen huis kopen er simpelweg niet in zit door de extreme belastingdruk? Dan heeft u pech, want zwarten gaan gewoon voor. Zodra asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen, heeft huidskleur voorrang. Want zij zijn echt zielig en u bent bevoorrecht. Niemand die kritisch durft te zijn over waarom een "vluchteling" die hier tijdelijk is tot het einde van de oorlog, een verblijfsvergunning nodig heeft.

Vergeet het dus maar dat u als blanke ooit in aanmerking gaat komen voor een woning. Dat wordt tot uw 40stige bij pappa en mamma op zolder wonen. Dan kunt u zich gelijk scharen met al die zielige linkse types die de godganse dag trotse nationalisten lopen uit te schelden op het internet. Overal plegen ambtenaren verraad en doen ze lustig mee met het spelletje. In plaats van de protesten van de oorspronkelijke bevolking serieus te nemen, gaan gemeenten als Rijswijk in gesprek met de zieligheidsindustrie. Een industrie die de schijnzieligheid weet om te zetten in keiharde centen op kosten en risico van de belastingbetaler. Wist u dat buitenlanders ons sinds de jaren '60 net zoveel hebben gekost als de volledige staatsschuld? En dat we zonder die profiteurs dus ook geen staatsschuld en extreem hoge belastingen zouden hebben? Alles hebben we weggegeven om gekke Henkie uit te kunnen hangen. Hoe ironisch is het dat we al tientallen jaren belasting betalen voor die sprinkhanen en ze hen nu in een belastingkantoor gaan huisvesten?

Het akelige is dat het ook maar door blijft gaan zonder uitzicht op een zalig einde. Amsterdam ziet zich geconfronteerd met zo'n 600 tot 1200 asielzoekers per maand. Bovenop al die tienduizenden allochtonen die er al rondkrioelen. Onmenselijk en onleefbaar, maar dat zal die linkse flikkers een zorg wezen. Openbare plaatsen als stations worden overspoeld met gelukzoekers die wachten totdat ze een gratis verblijf krijgen toegewezen. Arnhem is vastbesloten om een flink aantal plaatsen te leveren. Wat kan het hen schelen dat de hele stad overspoeld wordt. Andere landen spreken van cultuurshock waarmee ze feitelijk bedoelen dat ze liever geen zwarten met de blanke bevolking mengen, maar hier in Nederland benadert het CAO gewoon de NSB. Wethouder Henk Kok (GroenLinks) is dolenthousiast als hij hoort dat hij opnieuw belastinggeld mag verspillen aan mensen die hier nooit meer weggaan en vermoedelijk gaan lopen jatten. Valt het u ook niet op dat het COA en soortgelijke organisaties altijd hun verraad plegen in samenwerking met de linkse partijen?

Het bizarre is nog wel dat de politiebureaus als aanmeldcentra fungeren om hier asiel aan te vragen. Terwijl dat nationale apenkorps er niet eens in slaagt om criminelen te pakken, houden ze zich bezig met het uitdelen van de cadeautjes van sinterklaas. Wanneer u aangifte komt doen van een misdrijf, dan hebben ze daar logischerwijs geen tijd voor omdat ze zich bezig moeten houden met die profiteurs. Het frappante is nog wel dat als de misdaad die men tegen u begaat als dader een van die nieuwkomers betreft, de politie u zelfs dringend afraadt om aangifte te doen. U wilt toch niet van racisme beschuldigd worden en daarmee uw volledige maatschappelijke positie verliezen? Nee, dus gaat u maar gerust naar huis en vergeet dat u bent aangerand door zo'n lieve cultuurverrijker. Het was vast allemaal vrijwillig. De gebeurtenissen van de afgelopen tijd zijn zo achterlijk dat het raar is om ze op te schrijven. Ouderen die nog de oorlog hebben meegemaakt, beschrijven ons de idiote paralellen. Destijds ging het precies zo. Landverraad door links.

Waarom gaan de nationalisten en realisten dan niet massaal de straat op om die asielhoeren kaal te scheren? Omdat de socialistische kliek als vanouds alle mogelijke methoden en constructies uit de hoge hoed tovert in een poging dit allemaal verborgen te houden. Op het door de slinkse overheid betaalde joop.nl, roepen ze dat de "rechtse" media het moet hebben van vieze vuile verdachtmakingen. "Asielzoekers zijn geen profiteurs, overal is oorlog en blanken zijn smerige racisten." Ja, en straks gaan ze ook nog beweren dat de Holocaust verzonnen is. Aangezien dat prima in de lijn der opvattingen past van het voornamelijk islamitische stemvee dat ze hier naar binnen halen. Echt lachwekkend. Links moet het in beginsel hebben van een woordspelletje. Zo mag er niet gezegd worden dat het merendeel gelogen heeft over hun identiteit, maar mogen we slechts spreken van een deel. Zielige jankhonden, krijg de tering. Uw misdefinities interesseren ons niks. Allochtonen hebben ons land niks anders dan ellende gebracht en dat is al lang en breed bewezen.

Keiharde cijfers worden doodleuk ontkend en alles wat wij en andere realisten al meer dan 12 jaar verzameld hebben als bewijs, zetten ze met een paar domme zinnetjes weg als "niet hard te maken". Alsof ze ook alleen maar in genocide geloven als ze zelf de gaskamers van dichtbij hebben gezien. Ook worden er individuele beweringen en personen aangevallen die onjuist zouden zijn. Alsof het allemaal draait om een procentje meer of minder. Het gaat om het grote plaatje linkse imbecielen. Over een plaatje van 3,6 miljoen allochtonen die de afgelopen 60 jaar het land hebben ontwricht. Van het oppakken van mensen met een andere mening omdat die kamelenpijpers niet tegen onze vrijheden kunnen tot de zware criminaliteit van moslims waar niks aan gedaan wordt omdat die boeven zelf deel uit maken van de regering en de handhaving. En van dat halal strontvoer in de schappen tot kopvodden in onze onreine winkels. Enfin, we hoeven de waarheid hier niet uit ten treure te herhalen. De ontkenningen van links zijn niks waard. We kennen de verraders.

Hoe uw werkelijkheid er ook uit ziet en welk verhaaltje u zichzelf ook wilt voorhouden: feit is dat de komst en langdurige aanwezigheid van allochtonen in Nederland zorgt voor extreme polarisatie. In het Drentse dorp Oranje hanteert men thans de spreuk dat u of extreem links bent en asielzoekers moet gaan pijpen, of extreem rechts bent en derhalve een racist die met harde hand mag worden opgeruimd. Er is geen spoortje meer te bekennen van de linkse nuance. Dat kan ook niet meer, want links is gewoon door de mand gevallen. Iedereen kan tegenwoordig de bewijzen zien dat links een "weg met ons"-mentaliteit heeft. Als het aan de socialistische kliek ligt, is er geen plaats meer voor blanke varkens in Nederland. In Nederland zijn nu gewoon de allochtonen de baas en dat moeten we maar accepteren omdat we anders door de politie worden opgepakt. Op dit moment zitten ze aangifte te doen die ratten. Is deze polarisatie het u allemaal waard? Wilt u echt een burgeroorlog hebben omdat u zo nodig ons land wilde verraden? Prima, dan gebeurt het.

Overweging.

Landgenoten, die kogel is door de kerk. Zelfs de socialisten hebben door dat de asieltsunami die ons land al decennia lang treft en nu tot een hoogtepunt komt, niet meer te verbergen is met leugens en smoesjes. Oorlog, arbeid en slechte omstandigheden, al hun linkse bullshit is al duizend maal ontkracht. We zien steeds vaker dat ze niet eens meer de moeite nemen om deze waarheid te verbergen. Dat kan ook niet langer. Hoe lang konden hun voorouders de oorlog verbergen? Hoe lang konden ze blijven zeggen dat niet alle Duitsers zo waren? Hoe lang konden ze nog het vergassen van Joden ontkennen en het een vuilverbranding noemen? Tot het moment dat iedereen wel doorhad hoe het echt zat. Dat moment hebben we nu bereikt met de zieligheidsindustrie. Wat er nu gebeurt, is niet simpelweg een kwestie van zielige mensen helpen die gevlucht zijn van een oorlog. Zij willen niet toegeven dat ze hier alles kapot maken. Hier woedt een andere oorlog. Een oorlog tegen de echte Nederlanders die nu al met een onleefbaar land zitten door al die profiteurs.

Van een land dat ontwikkelingshulp gaf om hongernegers te redden en aan de meest schrijnende gevallen tijdelijk onderdak bood aan hen die aantoonbaar uit een bloederige oorlog waren ontsnapt, zijn we nu het afvalputje van Europa geworden dat vooral economische gelukszoekers en ander gespuis van onderdak moeten voorzien ten koste van de Nederlanders. We zijn allang op het punt gekomen dat zelfs links hier geen belang bij heeft. Ze zijn al aan de macht, dus alles wat ze nu extra doen is het realiseren van een allochtone heilstaat die voor niemand goed is, behalve voor al die volkeren die zelf al eeuwenlang niks aan de ontwikkeling van hun eigen land hebben gedaan. Alles gaat kapot, dat kan iedereen zien. Gemeenten worden overspoeld en dat zorgt niet alleen voor overbevolking, maar ook voor intolerantie en escalaties van extreme ruzies. Verschillende rassen kunnen gewoon niet netjes samenleven. Moeten we dan maar lijdzaam toezien hoe ons land volstroomt? Nee, wat ons betreft zetten we door. Zeker nu hun ware bedoelingen duidelijk zijn.

Ieder volk heeft op deze wereld zijn eigen land gekregen en Misdefinitie vindt derhalve dat ieder volk ook het recht heeft om zijn eigen land te verdedigen en te zuiveren van ongewenste elementen. Het gaat er daarbij niet om of mensen goed of slecht zijn. Het gaat erom dat de aanwezigheid van grote groepen mensen die hier niks te zoeken hebben, zorgt voor de ontwrichting van de maatschappij. Het internationale recht geeft ons het recht om ons hiertegen te verdedigen door middel van zelfbeschikking. Wanneer de overheid u op zo'n manier verraadt en u overal om u heen de bezetting en de gevolgen daarvan kunt zien, dan heeft u het recht om te protesteren. Desnoods met geweld. Dat zijn internationale overeenkomsten, dat heeft niks met opruiing te maken. Socialisten zullen u van alles willen beschuldigen, maar daar moet u niet bang voor zijn. Ze zullen u toch wel (laten) vermoorden als ze kunnen. Alles moet weg! U kunt het gewoon zeggen, het maakt niks meer uit. Als er niks gebeurt, bent u toch al verloren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.