Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

845 # Minder gewaardeerde dieren #
Gepost door Misdefinitie op 03-09-2015 om 23:49.
Criminologen, psychologen en andere gedragswetenschappers weten allang hoe ze de randdebielen en psychopaten op jonge leeftijd kunnen herkennen zodat we ze kunnen elimineren voordat ze hun ranzige praktijken kunnen aanvangen. Bekend is de truc om te kijken naar hoe mensen met dieren omgaan. Normale mensen houden meer van dieren dan van mensen. Mensen zijn namelijk domme achterlijke primaten die enkel hun triviale instincten achterna lopen in een wanhopige poging hun behoeften te bevredigen. Achterbaks en niet te vertrouwen. Altijd maar op zoek naar anderen die ervoor kunnen zorgen dat zij er zelf beter van kunnen worden. Te incapabel voor het goede en daardoor vooral geneigd tot het slechte. Enfin, iedereen die al langer op deze aardkloot rondloopt, heeft daar inmiddels ervaring mee en we weten dat u het herkent. Vast, mensen zijn nodig voor gezelschap en de lusten, maar dieren zijn eerlijk, trots en trouw. Samen met pestgedrag vormt dierenmishandeling een prachtige indicatie dat mensen later sadistische criminelen worden.

Ratten onder de mensen.

Tegenwoordig worden kinderen op scholen volledig doorgelicht en wordt alles wat ze doen tot in de minuscule details geregistreerd. Docenten zijn vaker en langer bezig met het vullen van de informatiesystemen dan met hun primaire lesgevende taak. Voor alle overige burgers geldt in deze dwaze maatschappij hetzelfde. Niks mag meer onopgemerkt blijven en alles komt terecht in de allesomvattende databases van de overheid. Big data wordt dat genoemd. Met het megalomane idee dat alle informatie die er in het heelal aanwezig is, kan worden opgevangen en voor altijd moet worden bewaard. Stelt u zich eens voor dat iemand over 20 jaar een gooi doet om minister-president te kunnen worden. Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat de geheime dienst een uitglijder in de jeugd kan misbruiken om de marionetten naar hun pijpen te laten dansen. Er ontstaat een statistisch geheel dat "fout" gedrag moet kunnen herkennen. Vergeten wordt dat het gezonde verstand betere trucjes heeft om erachter te komen of mensen deugen.

Filosofen zullen het in alle toonaarden willen ontkennen en roepen dat het onbestaanbaar is, maar wij hebben zo onze ideeŽn over wat een begrip als "normaal" zou moeten inhouden in deze context. Normale mensen, voor zover we daarover kunnen spreken, hebben een geweten. Een geweten dat er gevoelsmatig voor zorgt dat we weten wat goed en slecht is en boven alle definities (of misdefinities zo u wilt) uitstijgt. Een geweten dat gaat knagen als de al te harde rationele beslissingen het gevoel wegdrukken terwijl we dondersgoed kunnen aanvoelen dat we iets onmenselijks doen. Een gevoel dat onbehagelijk wordt als we daarvoor mensen met opzet pijn moeten doen. Hoewel we toch wel moeten toegeven dat een dergelijk gevoel blijkbaar erg kieskeurig is, want als onze toorn onze vijanden raakt, dan geven we geen klap om hun miezerige leventje. Enfin, als het geweten goed werkt, dan hebben mensen remmingen. Ons geweten zorgt ervoor dat we als normale mensen simpelweg niet in staat zijn om fysieke schade aan te richten bij anderen.

Anders gezegd zijn wij van die sulletjes die al een steen in de maag krijgen als we een station moeten zwartrijden in de trein. Laat staan dat we acties gaan verrichten die gericht zijn op het veroorzaken van pijn bij mensen of dieren. Het gevoel dat ons tegenhoudt is veel sterker dan wat de logische redenaties ons zeggen. Soms tot onze spijt, want ons verstand zegt ons vaak dat we van alle lasteraars en zwartmakers af kunnen komen door hen overhoop te rijden. En ons verstand zegt ook dat ze het niet verdienen om te leven en dat we vooral niet moeten rouwen. Het feit dat die Gutmenschen in leven zijn, is al een belediging voor ons bestaan. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want het gevoelsmatige geweten houdt dat tegen. Wel, als we niet eens iemand echt kwaad kunnen doen als ze ons kwaad doen, dan bewijst al dat het nog een stapje moeilijker wordt om levende wezens te mishandelen die niks deden. Vandaar dat we in het gedrag van de mishandeling een goede indicatie zien of mensen preventief geruimd moeten worden voor onze veiligheid.

Alweer een paar jaar geleden kregen we overal op sociale media wansmakelijke beelden te zien van een vies dik blank varken dat onder haar zwaarlijvigheid pony's mishandelde door ze letterlijk te verpletteren. Beelden die op het netvlies gebrand blijven omdat ieder normaal mens gewoon weet dat een pony bezwijkt onder dat gewicht. Desondanks werden er videobeelden van gemaakt en geplaatst op speciale websites. Het wordt daar zelfs een fetisj genoemd. Binnen de scene van het sado masochisme, zijn er inderdaad mensen, vooral mannen, die het fijn vinden om verpletterd te worden door dikke vrouwen. De druk van het gewicht waarmee de zuurstof wordt afgeknepen, zorgt bij deze idioten voor een fantastische sensatie. Maar dan gaat het wel om mannen die daar zelf voor kiezen en de risico's op de koop toenemen. Het interesseert hen blijkbaar geen reet dat ze kunnen overlijden, zolang het maar lekker is. Dieren betrekken in perverse seksspelletjes is wat ons betreft een signaal dat ze ook geen moeite hebben om anderen te beschadigen.

Dat beeld wordt nog eens bevestigd door de verklaring van de dader. Zij zou tot haar daad gekomen zijn omdat ze weinig geld had en in een kwetsbare periode van haar leven zou zitten. Zorgwekkend. Wij hebben ook geen geld, mede door toedoen van anderen die ons discrimineren waardoor we keer op keer onze baan verliezen. Worden we nu ook psychopaten? Toegeven, we zouden de met name extreem linkse daders zo achter een auto willen sleuren, willen ophangen aan de hoogste boom of in de gaskamers willen douwen, maar die woede richt zich op personen die daadwerkelijk ons leven hebben geruÔneerd. Dit soort mensen richten hun sadisme op willekeurige dieren en wellicht later ook mensen. Hun idiote gedrag kan dus iedereen treffen, dus ook de onschuldigen die niks met dat soort mongolen te maken hebben. Dat maakt het zo eng. Het idee zomaar het slachtoffer te kunnen worden zonder iets gedaan te hebben. Als mensen al door het lint gaan omdat ze geen geld hebben, wat mogen wij dan allemaal doen na alles wat ons is aangedaan?

Politie en justitie zijn ook een stelletje slappelingen met hun politiek correcte bullshit. Schoorvoetend geven ze aan dat ze het geval wel eerst moeten onderzoeken voordat bepaald wordt of het strafbaar is. Ja, fuck you, als wij het woord berberapen gebruiken, dan worden we eerst gearresteerd, vervolgd en vrijgesproken. En dan nog geloven ze dat we strafbaar bezig zijn en gaan ze doodleuk in hoger beroep. Terwijl wij alleen maar letters typen. Dierenbeulen mishandelen gewetenloos een pony totdat de dood erop volgt en dan is er twijfel over de strafbaarheid? Serieus? Is het typen van teksten met onwelgevallige meningen daadwerkelijk zoveel erger dan het vermorzelen van dieren? Hoeveel zijn dieren eigenlijk waard in de ogen van zulke mensen? Ja, we snappen dat het juridisch ingewikkeld ligt omdat de socialistische wetgevers nu eenmaal hebben bepaald dat dieren slechts wegwerpdingen zijn. Dieren zijn volgens de wet niks waard. Een gebouw in de fik steken is net zo goed vernieling als het vermoorden van dieren. Achterlijk land.

Dronten was het toneel van perverse seksspelletjes met paarden waarbij een gestoorde malloot de geslachtsdelen van twee paarden beschadigde met een stok en een stanleymes. Ja, u leest dat goed. Als een dienaar van Allah die aan vrouwenbesnijdenis doet, werden de paarden verminkt door iemand die in het dagelijks leven waarschijnlijk de voorbeeldige klasgenoot of vader uithangt. Waar wij niet eens een stanleymes durven aan te raken omdat we bang zijn onszelf of anderen daarmee te verwonden, hebben deze ratten er geen moeite meer om anderen er voor het leven mee te beschadigen. Wat komt er na het paard? De clitoris van een klein meisje eruit snijden? Puur voor het lekkere gevoel iemand genaaid te hebben? Of misschien wel seks met kinderen? Het kan niet pervers genoeg zijn. Voor ons is het al moeilijk om in de buurt van een paard te komen, maar deze mensen kunnen hun geweten volledig uitschakelen. Het is zelfs moeilijk woorden te vinden om dit soort gruweldaden te beschrijven omdat ons geweten een keiharde grens stelt.

Dergelijke elementen zijn zo gestoord en geschift, dat we hen niet in onze samenleving wensen te hebben. Stel nu eens een voorbeeld, anders houdt het nooit op. Zulke daders hebben geen geweten, moreel kompas, compassie of andere gevoelens die hen tegenhouden zulke daden te plegen. Vandaar dat we vinden dat zij gestimuleerd en gemotiveerd moeten worden ermee te stoppen door keihard te straffen. Snijd hun kleine piemeltje er maar af als ze in de geslachtsdelen van dieren hebben lopen poeren. Immers, zij vinden het hebben van geslachtsdelen blijkbaar zo irrelevant in het leven dat ze beschadigd en verwijderd mogen worden. Castreren die handel, afhakken en voor de wilde dieren gooien. Geef de natuur een eerlijke kans om met dit schoren af te rekenen, daar is iedereen bij gebaat. Nee, hang niet de moraalridder uit. Laat voor een keertje uw geweten thuis, want dat doen die daders ook gewoon. Zonder forse straffen, blijkt het voor dit soort figuren een "leuk" spelletje om weerloze dieren aan te vallen.

Nadrukkelijk en veelvuldig willen we vermelden dat de slachtoffers natuurlijk wel onschuldige dieren zijn. Kijk, als zo'n paard vrijwillig uit het weiland is ontsnapt, over wei en land naar een woonhuis is gegaan, daar netjes heeft aangebeld en vervolgens de eigenaar een dikke paardenlul in zijn reet heeft gegeven, dan begrijpen we de frustratie. Dan begrijpen we dat de eigenaar een tijdje later een bezoekje gaat brengen aan een weiland zoals in Ulvenhout en daar een merrie te grazen neemt met een scherp voorwerp. Wat voor een fucking motief kan zo'n dader anders hebben? Krijgt hij soms een stijve van dieren en is hij gefrustreerd dat hij er nooit op mag? Maar waarom dan beschadigen? Er bestaan toch ook geitenneukers en fetisjisten die van dierenporno houden? Download die meuk dan van het internet en trek je daar op af, dan heeft er niemand last van. Dit gebeurt vanwege een rare kronkel in iemands hoofd. Dierenmishandelaars zijn ook nog zo gehaaid dat ze snel toeslaan en zorgen dat ze niet gepakt worden. Ze weten dus dat ze fout zitten.

Zulke flikkertjes moeten snel opgespoord worden, maar zoals gewoonlijk faalt de politie weer eens. Webloggers oppakken wiens adressen gewoon bij de Kamer van Koophandel te vinden zijn, blijkt een stuk eenvoudiger te zijn dan het opsporen van deze psychopaten. Om de schijn te wekken dat ze er toch nog iets aan willen doen, proberen ze het dan maar met een buurtonderzoek te regelen. Jawel, buurtbewoners krijgen op hoge poten een brief waarin ze gesommeerd worden om "vreemde" personen en rare auto's te melden. U zou maar eventjes een frisse neus willen halen door in een nabijgelegen gemeente te fietsen. Dat doen wij regelmatig om de beentjes te strekken. Worden we gelijk aangezien als verdacht subject. Weet u wat het is? Boeven zien er echt niet anders uit dan normale mensen. Zo op het oog is er helemaal geen verschil te zien en dat komt echt niet alleen doordat de meeste mensen van binnen gewoon verrot zijn. Alles en iedereen kan een boef zijn, wanneer leren mensen nu eens om verder te kijken dan het uiterlijk?

Uiterlijk kan relevant zijn als het typische multikul-criminaliteit betreft. Rifaapjes die hun handjes niet thuis kunnen houden als ze westerse hoeren zijn bijvoorbeeld. Die pikt u er zo uit op basis van huidskleur, al mag het niet. Maar deze dierenliefhebbers komen uit alle lagen van de bevolking en vertegenwoordigen alle rassen op aarde. Het kan die lieve verlegen jongen zijn die op zijn dertigste nog maagd is, maar ook die agressieve primaat die iedereen loopt uit te schelden op het schoolplein. Hoewel, het is toch een publiek geheim dat de meeste mensen die op latere leeftijd voor problemen zorgen, in hun jeugd al gemeen waren tegen andere kinderen. Pestkoppen die iedereen wel kent, maar die toch beschermd worden door de samenleving. Leer hulpverleners nu eens de signalen te herkennen die op jonge leeftijd al dik aanwezig zijn. Mensen zonder geweten die zich niet inleven in andere mensen. Grote kans dat zo'n figuur dat dieren aan het verminken is, al veel langer voor andere problemen zorgt waar iedereen allang vanaf weet.

Niks buurtonderzoek. Niks iedereen verdacht maken. Niks "verdachte" personen melden. Dan kunnen we wel voor iedere zwarte de politie bellen, want wij vinden dat die in principe ook niet in ons land horen. Tenzij oorlog en geen plaats in de eigen regio. Bullshit, kijk nou eens uit naar personen die iedereen kent. Wij kennen in onze buurt ook zo onze pappenheimers waarvan we gewoon weten dat het regelrechte mongolen zijn. Van die druiloren die zelfs worden afgewezen als ze van het UWV verplicht moeten solliciteren bij de sociale werkplaats. Gebruik het cameratoezicht ook eens om de echte boeven te pakken in plaats van ons de hele dag hinderlijk te volgen. Want o wee, als wij op een verlaten landweggetje een paar kilometer te hard crossen, dan weten ze ons opeens wel te vinden. Hetzelfde geldt voor een anoniem gepost berichtje op internet. Dan worden kosten noch moeite gespaard door justitie. Geef buurtbewoners maar eens het mandaat om die lui te straffen, dan vinden wij ze wel voor u.

Een paard in het Achterhoekse Haarlo bleek na een mishandeling snijwonden te hebben. De zieke daders zijn uiteraard niet gepakt, de politie zou zijn werk eens goed doen, maar de eigenaar van het dier zag een man in donkere kleding wegrennen. Weet u wat de politie zegt? We hebben nog nooit een dader op heterdaad kunnen betrappen. Wat zou dat dombo's? Alsof een dader alleen maar tijdens de daad gesnapt kan worden. Alsof het nodig is dat de dader per se op het weiland gearresteerd wordt. Alsof dit allemaal maar door mag gaan zolang de dader nog niet door de politie aangesproken is. Ga opsporen. Ga in een hinderlaag liggen. Gebruik camerabeelden en getuigenverklaringen. Wat de neuk. Als wij in een tekst of video ook maar iets verkeerd doen, dan weet iedereen precies wie we zijn, waar we zijn geweest en waar ze ons kunnen treffen. Denkt u werkelijk dat niemand in het dorp die gekken zal herkennen? We snappen ook wel dat de daad zo vluchtig plaatsvindt dat het lastig is om de dader op te pakken, maar wees eens niet zo passief.

Overigens ontstaan er onder de bevolking initiatieven om klopjachten te organiseren op de paardenbeulen. Al jarenlang worden op diverse plaatsen in het land, vooral buiten de randstad, dieren mishandeld. Elke keer gaat het om een zieke geest die het gemunt heeft op de geslachtsdelen van merries of de achterkant van een paard bewerkt met een bot mesje uit de bouwmarkt. Smerige randdebielen die wij ook wel eens zouden willen bewerken met hun eigen mes, maar dat even ter zijde. Bij de politie zijn ze inmiddels al 2 jaar op zoek naar de daders, maar het lukt ze maar niet om hen op te pakken. Burgers zijn het zat. Zij hebben informatie en denken bepaalde daders te kennen en dat leidt ertoe dat er op Facebook foto's en beschrijvingen worden gepost. De politie vindt dat allemaal maar niks. Zij vrezen voor eigenrichting en de kans is groot dat er foto's van onschuldige mensen worden gepost op Facebook. Leer nu eens dat het internet geen geduld heeft met onrecht. Zorg dat de politiemacht op orde is, anders gaat het uit de klauwen lopen.

Geweld tegen dieren is nog zinlozer dan geweld tegen mensen. Van bepaalde mensen kunnen we tenminste nog betogen dat ze het niet verdienen om te leven omdat hun bestaan alleen al een belediging is voor ons intellect. Bovendien zijn mensen geneigd tot het slechte en incapabel tot het goede waardoor we simpelweg genoodzaakt zijn om orde op zaken te stellen. Desnoods met geweld. Want wie niet horen wil, moet voelen. Dat geldt voor socialisten, fascisten, de multikul en zelfs voor al die elite flikkers die vanuit hun riante positie de maatschappij volledig slopen. Met dieren is het anders. Dieren hebben ons niks gedaan. Doen ze wel wat, dan doen ze dat uit instinct of verdediging. Voor veel dieren geldt dat niet eens. Neem nou de egel. Gewoon een dier dat zijn ding doet en niemand tot last is. De natuur zorgt er wel voor dat het dier zijn nut heeft en zonder milieu, groen en de natuur, zijn we echt niks. Vandaar dat we het doodschoppen van een egel zo'n walgelijke daad vinden dat we daar graag de doodstraf voor geven aan de daders.

Het nare is dan weer dat de dader sympathie krijgt omdat het altijd zo'n klein kutkindje blijkt te zijn wiens moeder huilend de politie opbelt om te zeggen dat haar jongen nog maar een kind is en nu gepest wordt omdat zijn foto's massaal op sociale media worden gedeeld. Volslagen terecht na zo'n actie, vinden wij. Een minderjarige jongen. De politie wil niks zeggen over de identiteit. Dan is het dus waarschijnlijk een allochtoon die net tegen de leeftijdsgrenzen van het strafrecht aanschurkt. Waarschijnlijk een jaartje of 15. Op die leeftijd al helemaal naar de kanker. Geen gevoel in zijn donder. Zonder geweten een egel doodtrappen, die vergrijpt zich binnen een paar jaar aan uw dochtertje van 8. Of zit al jarenlang een klasgenoot de vernieling in te pesten die misschien wel binnenkort zelfmoord pleegt. Dat kan niet anders, want wiens geweten niet keihard STOP zegt, is werkelijk tot alles in staat. Helaas weten wij niet wie de dader is, maar neemt u maar van ons aan dat het zeker weten om een pestkop gaat.

Zelfs als de politie weet wie de daders zijn, hebben we niet het vertrouwen dat er adequaat mee om wordt gegaan. Dat zien we bijvoorbeeld bij extreme zwanendrifters. Gewetenloze kerels die zwanen mishandelen door hun vleugels af te snijden, kunnen gewoon hun gang gaan. Dierenarts Saskia van Rooy legde al twee jaar lang misstanden door zwanendrifters vast op video. Daar werd niks mee gedaan. Pas toen zij bij het filmen van die criminelen werd mishandeld en dat groots in de media kwam, kwam de politie een keer in actie. Nu worden er voor de show wat processen gehouden, maar aan het onderliggende probleem wordt niks gedaan. Sterker nog, die criminelen krijgen van de politie gewoon een wapenvergunning en mogen dus volgens de wet legaal wapens dragen. U moet zich dus voorstellen dat u dat criminele tuig op heterdaad betrapt op het mishandelen van dieren en dan het risico loopt om doodgeschoten te worden. Crimineel tuig kan makkelijker aan wapens komen dan de politie zelf. Hadden we al gezegd dat dit land knettergek is?

De politie wil zich natuurlijk weer niet verantwoorden en zeker geen antwoord geven op de vraag waarom wapenvergunningen worden geven aan dat tuig. En hoe kan het dat die vergunningen niet worden ingetrokken nu gebleken is dat die zwanendrifters mensen die de mishandelingen zien en willen stoppen, met die wapens bedreigen met de dood? Wanneer u lid wilt worden van een schietclub, dan wordt uw hele doopceel gelicht. Met een strafblad, al is het slechts voor belediging van een stel apen, kunt u het wel schudden. Heeft u wel zo'n vergunning, dan wordt die voor het minste of geringste ingetrokken. Een kleine ruzie met uw vrouw die aangegeven wordt door uw NSB-buurman, is dan al voldoende. Maar dit gespuis mag gewoon doorgaan. "Ja, maar het zijn slechts wapens voor de jacht." Dat interesseert ons niet. Wapens zijn wapens. Wij vinden het ongehoord dat de ene burger zich mag bewapenen en de ander niet. Stop de ongelijkheid. Of niemand wapens of iedereen wapens zoals in Amerika gebruikelijk is. Geen mengvorm die vooral de zwakkeren raakt.

Problematisch is dat zelfs toezichthouder NVWA niks deed tegen die figuren. Hun officiŽle verklaring luidt dat ze niet wisten dat leewieken, afsnijden van de vleugels van zwanen, niet is toegestaan. Nu wordt hij helemaal mooi. Een toezichthoudende instantie van de overheid die niet eens de wetten kent die door de eigen overheid worden gemaakt? Lachwekkend en ongeloofwaardig. Hoogstwaarschijnlijk hadden ze simpelweg hoge vriendjes bij die criminelen en wilden ze hen niet tegen de borst stoten. Is het echt amateurisme en onkunde, dan moet die hele instantie verdwijnen. Dan blijkt er opeens ook een maas in de wet te zitten. Mishandeling is verboden, tenzij het siervogels zijn. Dus noemen die criminelen het siervogels en gaan ze er gewoon mee door. Is er nou nooit eens iemand in de Tweede Kamer die ervoor waarschuwt dat wetten te idioot zijn opgesteld waardoor het schreeuwt om misbruik en verkeerde interpretaties? Zorg er nou eens voor dat die handelingen helemaal verboden worden. Heel simpel, zonder ingewikkelde constructies die misbruikt kunnen worden.

Opmerkelijk is ook dat als er dan verwaarloosde, verminkte en mishandelde dieren gevonden worden, deze dieren bij uitzondering worden weggehaald bij de daders en de daders in veel gevallen niet eens worden vervolgd. Opvang voor die dieren komt dan op onze kosten als belastingbetalers. In plaats van zo'n knaagdier financieel helemaal uit te kleden. Overigens is deze manier van handelen alles behalve nieuw. We zien ook dat de politie kinderporno ophaalt bij pedofielen en die pedofielen pas maanden later een keer arresteert als ze allang weer een nieuwe computer hebben met die rotzooi. Waar komt dat lakse gedoe toch vandaan? Toen wij aangehouden moesten worden vanwege uitingen op deze website, gebeurde dat amper 2 maanden na de aangifte. Binnen een paar maanden stonden we al voor de rechter. Waarom lukt het dan niet bij de echte misdaden? Of zijn er soms mensen die belang hebben bij die mishandelingen? Daadkrachtig optreden, dat zit er niet in. Belangenverstrengeling door mensen die zelf psychopaten zijn? Een andere verklaring is er niet.

Overweging.

Tijdens het kabinet Bruin Rutte I heeft de PVV de dierenpolitie weten te realiseren. Een politiekorps dat speciaal in het leven was geroepen om misstanden en criminaliteit met betrekking tot dieren op te sporen en te (laten) bestraffen. Het vergt namelijk een speciale deskundigheid om zulke daders in de kraag te pakken omdat ze veelal andere motieven hebben dan daders van reguliere criminaliteit waarbij het vooral om geld, drugs en seks gaat. Ook is het verstandig om een apart team paraat te hebben voor de dieren omdat de nationale politie die zich met de veiligheid van mensen bezig zou moeten houden, simpelweg te druk in de weer is met flitspalen en meningen op internet. Na de val van het kabinet, koos Rutte echter voor de linkse koers in samenwerking met de PvdA in het kabinet Rutte 2 en werd de dierenpolitie net zo snel weer afgeschaft. Waarom? Omdat het idee van de PVV kwam. Daarom. Thans zou de elite spijt als haren op hun hoofd moeten hebben omdat de dierenpolitie keihard nodig is met zoveel psychopaten.

Psychologen geven aan dat mensen die dieren mishandelen niet uit zichzelf zullen stoppen. Hun motivatie zit namelijk niet in het kunnen verkrijgen van voordeel. Sterker nog, ze verdienen er niks aan. Stoppen nadat het voordeel zich realiseert, zit er dus niet in. Hun motivatie zit hem ook niet in wraak. Wanneer wij iemand pijn doen, dan is dat omdat zij ons besodemieterd hebben en schade hebben berokkend. Nadat de schade is vereffend, al dan niet door de zoete smaak van wraak, dan is het ook meteen klaar. De kans dat we voorts weer op pad gaan, is zo goed als nihil. Het grote verschil is dat normale mensen pas over de schreef gaan als anderen hun grenzen hebben gepasseerd terwijl dit soort psychopaten bezig blijven om er bij wijze van spreken geil van te worden. Hun geweten kent geen remmingen en zij zullen dus 100 keer sneller tot actie overgaan dan mensen van wie het geweten snel gaat knagen. Vandaar dat er een systeem moet worden ontwikkeld om deze mensen niet alleen op te sporen, maar ook flink te straffen en te verwijderen.

Wanneer we her en der zo rondvragen, blijkt de verontwaardiging altijd heel groot als we vertellen dat er weer eens een dier is mishandeld. In de hitte van de emotie, zijn veel mensen bereid om zelfs de doodstraf te aanvaarden. Normale mensen houden namelijk van dieren. Het punt is dat die emoties nogal snel zakken en dan omgezet worden in onverschilligheid. Mensen willen dan opeens niet meer doorzetten. Het is maar een dier, wordt er al gauw gedacht. Vergeten wordt dat het dier in eerste instantie staat voor een levend wezen. De psychopaat heeft laten zien maling te hebben aan leven en het leven zelfs met gemak kan vernietigen als dat een gevoelsmatige bevrediging van een of andere lust oplevert. Zij genieten letterlijk als iets wat leeft pijn heeft en ze beginnen met dieren omdat de meeste dieren niet weerbaar zijn en ook niks kunnen zeggen. Een makkelijke prooi omdat dieren vaak vriendelijk zijn. De vraag is echter hoe lang het duurt voordat dierenleed niet meer voldoende kan bevredigen en de psychopaat overstapt op iets anders.

Na dieren zijn kleine kinderen het minst weerbaar. Wanneer het geweten van een psychopaat al niet aan de rem trekt als dieren in paniek geluiden maken, dan zullen ze ook het huilen van een kind niet als signaal zien dat ze gewetenloze monsters zijn. Dan kunnen ze met gemak ook een kind verminken of verkrachten zonder daar warm of koud van te worden. En hoe gaat het dan verder? Dat zijn ook de jongeren die op school iemand kapot pesten totdat het slachtoffer zichzelf voor de trein gooit. En de jongeren die doen alsof ze de hele wereld aankunnen en op straat oude omaatjes gaan beroven, conducteurs in elkaar slaan of tijdens een ruzie in de kroeg iemands gezicht openhalen met een kapotgeslagen bierglas. Agressieve primaten die enkel de taal van geweld beheersen en zich laten leiden door oerinstincten die zelfs de holbewoners al hadden opgegeven. Kortom, naast de islam de kanker van deze maatschappij. Durf te erkennen dat zulke misbaksels al in de vroege jeugd te herkennen zijn als pestkoppen en elimineer ze uit de samenleving.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.