Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 1 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

862 Sociale druk sluipend gevaar
861 Het gevaar van massa-surveillance
860 Politiedwazen zijn geen bazen
859 Islamitisch geweld goedgepraat
858 Sexjobs suikerooms ordinair belazerd
857 Flexwet, uit met de pret
856 Asielopvang van God los
855 Ouderen een rotzorg
854 Regels te aangescherpt
853 Asielige propaganda
852 Onvoldoende is voldoende
851 Recht is een religie
850 Verpest door gepest
849 Dweilen met asielkraan open
848 Onderwijs niet relevant
847 Schuld op schuld stapelen
846 Hypocriete asielsmiechten
845 Minder gewaardeerde dieren
844 Werk aan de arbeid
843 Gevlucht is een klucht (1)

843 # Gevlucht is een klucht #
Gepost door Misdefinitie op 24-08-2015 om 22:21.
Likkebaardend stonden er minderwaardige Gutmenschen te ejaculeren op de komst van nog meer asielprofiteurs. "Wees welkom, kom maar binnen allemaal!" Nieuw stemvee om te indoctrineren en tegen de realisten wordt snauwend toegebeten dat het heus wel oorlogsvluchtelingen zijn. Oorlog in een land betekent voor hen dat zij nergens anders ter wereld terecht kunnen dan in ons kikkerlandje. Zoveel landen met een grotere oppervlakte, maar nee, hier zijn de uitkeringen hoger. Arme asielzoekers, ze hebben ook nog te maken gehad met racisme. Dat eeuwige geneuzel over apartheid. Terwijl de enigen die echt gediscrimineerd worden de blanken zijn aangezien zij door al dat mengen letterlijk huid en haar verliezen. Straks zijn er geen blanken meer, maar dat mag niet gezegd worden. Zieligheid verkoopt. De leugencultuur regeert. Woorden als sociaal en mensenrechten vliegen u om de oren terwijl zij ons land verder koloniseren. Op dankbaarheid van die economische profiteurs hoeven we niet te rekenen. Alles is hier kut. Want hier zijn de vrouwen, homo's en christenen.

Dankbaarheid der dreigmoslims.

Wat ons betreft verstaan we onder echte vluchtelingen louter mensen die echt in acuut levensgevaar zijn door oorlogsgeweld. Mensen die de tanks door hun straat zien rijden, daadwerkelijk onder vuur worden genomen met automatische wapens, wiens huis dermate kraakt in de voegen dat het dreigt in te storten en die letterlijk halsoverkop uit hun krottenwoning moeten vluchten omdat ze anders het leven laten. Mensen die rennen voor hun leven; met een bot zakmes een van de vijanden de keel doorsnijdend zodat ze kunnen ontsnappen met hun boot. Om daarna onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde veilige buurland te vluchten om daar te wachten totdat de storm is overgewaaid. Verder reizen is overbodig. Wanneer er hier in Nederland de pleuris uitbreekt vanwege de steeds maar verder gaande islamisering, dan vluchten we naar eventueel naar BelgiŽ, Duitsland of Engeland. Dan gaan we ook niet de hele wereld over. Pardoes moeten vluchten voor fysiek geweld, in een buurland schuilen en na een tijdelijk verblijf weer terug. Alleen dat zijn vluchtelingen.

Al die profiterende ratten die rustig weken tot maanden kunnen jatten totdat ze duizenden euro's bij elkaar hebben voor mensensmokkelaars, zijn dus geen vluchtelingen. Wie op de hielen gezeten wordt door een tank en rustig zijn vrouw en kinderen achterlaat, is geen vluchteling. Dat is een laffe aap die stiekem toch wel weet dat er helemaal geen echte oorlog heerst in zijn land en het de bedoeling is dat hij een gratis woning krijgt in een rijk land om daarna zijn familie over te laten komen. Echte vluchtelingen die moesten rennen voor hun leven, hebben ook geen dure kleding aan of de beschikking over luxe goederen als een iPhone. Godverdomme, zelfs wij kunnen niet de beschikking hebben over dat soort dingen omdat meer dan 80 % van ons salaris wordt gestolen om dat multiculturele tuig te financieren. Het is belachelijk. Vieze profiteurs, een beetje misbruik lopen maken van onze menselijkheid. Misdefinitie vindt dat alle allochtonen die uit landen komen waarbij Nederland niet het eerste veilige land is, moeten vertrekken.

Inmiddels beginnen steeds meer mensen door te krijgen dat er helemaal geen vluchtelingen naar Nederland komen. Oorlog was lange tijd HET argument van de zieligheidsindustrie, maar aangezien dat in deze tijd van internet eenvoudig te ontkrachten is, verzinnen vluchtelingenorganisaties snel weer een nieuwe drogreden. "Het gaat nu om veiligheid," scanderen ze. Alsof zij het recht hebben om excuses te verzinnen om ons te zeggen wat we met ons land doen. Sodemieter gauw op. Turkije, Marokko, Suriname, de Antillen en Oost-Europese landen, zijn geen onveilige landen. Iedereen uit die landen die hier is, zou derhalve op transport gesteld moeten worden. Zodat we weer ruimte hebben om echte vluchtelingen te helpen, want zoals bekend zijn wij de goede mensen. Mensenrechten respecteren waar nodig, maar keihard als we worden besodemieterd en onder de voet worden gelopen. Misdefinitie is rechtvaardig! Uiteindelijk komt de islamitische aap uit de mouw. Ze geven aan hier te komen profiteren omdat ze elders een kleinere kans hebben op een baan.

Fuck you, studeren is in Nederland net zo goed een kansspel. Werk vinden is een kwestie van een stoelendans. Jongeren met geile tieten, kansarmen en links gespuis krijgen hier alle kansen, maar o wee als u een realist bent met kritiek op de massa-immigratie. Dan kunt u de kanker krijgen en krijgt u nooit meer een baan. En informele beroepsverboden die juridisch moeilijker aan te vechten zijn dan wat Hitler deed. Nederland is niet veiliger dan andere landen. Ook hier worden de oorlogstrucs uit de donkerste periode van onze geschiedenis uitgevoerd. Van rancuneuze aanbrengers tot het vervolgen van andersdenkenden. Kom niet zeggen dat u hier komt voor de veiligheid. Nee, u komt hier verdomme voor het gratis geld. Over onze ruggen. U komt hier om te koloniseren. Om de oorlog tegen de blanke bevolking te voeren vanuit de baarmoeders van u met theedoeken bedekte vrouwen. Oeps, we zeggen het weer. Stelletje imbecielen, wees dan tenminste eerlijk over uw intenties. Dan konden we er nog een beetje respect voor hebben.

Uiteraard zullen de Gutmenschen ons weer neerzetten als racisten en justitie op ons dak sturen in de hoop dat we onze mond houden, maar feit is dat steeds meer Nederlanders een hekel krijgen aan die zogenaamde "vluchtelingen". Noem ze geen vluchtelingen, want dat zijn ze niet. Uit een onderzoeksenquÍte van I&O Research blijkt dat 76 % van de mensen wil dat al die profiteurs eens oprotten. Coulance bestaat hooguit voor echte oorlogsslachtoffers, maar dat komt vooral omdat de meeste mensen niet weten dat 99,9 % van de 3,6 miljoen allochtonen die we inmiddels in Nederland hebben helemaal niet uit landen komen waar er oorlog heerst. We worden massaal verneukt. Zouden wij de feiten niet bespreken, dan zou niemand erover praten. Jongens zouden meer afkeer hebben van de massa-immigratie dan meisjes. Logisch, zij denken rationeel terwijl vrouwen teveel vatbaar zijn voor de emotionele chantage van links. Er is geen draagvlak voor meer allochtonen. AZC's worden tandenknarsend gedoogd omdat het in de fik steken van die toko's strafbaar is.

Iedereen heeft wel een mening over asielzoekers. Aan de ene kant natuurlijk de zieligheidsindustrie die doet alsof alle zwarten onmenselijk behandeld worden door blanken en daarom alleen al het recht hebben om het hier voor ons te verpesten. Aan de andere kant de realisten die terecht inzien dat we op het kleine stukje wereld dat we hier hebben, niet iedereen kunnen opvangen. Daarnaast zijn er nog de verhalen van de immigranten zelf die erop gericht zijn om zoveel mogelijk te krijgen. Maar wat spreekt nu meer voor zich dan het gedrag dat de asielzoekers hier laten zien? Meningen zijn aan het einde van de discussie nog steeds slechts meningen, maar gedrag is objectief vast te stellen. U zou verwachten dat mensen wiens leven in gevaar was tijdens een bloederige oorlog, zich stilhouden en vol dankbaarheid gebruik maken van de faciliteiten. Niks is minder waar. Zij gunnen ons hooguit stank voor dank. Asielprofiteurs blijken regelmatig agressief te zijn. Zelfs tegenover hun weldoeners. Bijten in de hand die hen voedt, niet zo verstandig.

Christelijke asielzoekers worden massaal lastig gevallen door moslims. 75 % van de christenen zou door hen gediscrimineerd worden, 67 % zou regelmatig doodsbedreigingen ontvangen en 33 % is het slachtoffer van ernstig fysiek geweld. Geert is rechtvaardig! Die linkse ratten kunnen ons 1000 keer voor de rechter dagen, maar de feiten liegen niet. De situatie is nu zo schrijnend dat zelfs het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), dat bijna synoniem staat voor de zieligheidsindustrie, schoorvoetend moet toegeven bang te zijn voor moslims. Ja, zo hebben NSB'ers zich destijds ook gevoeld. Heulen met de vijand en medeplichtig zijn, maar wel 's nachts met een steen in de maag uithuilen over de verschrikkelijke dingen die de bezetter in ons land doet. Krokodillentranen, ze helpen er immers zelf aan mee. Christelijke partijen die normaliter de lul van Allah vasthouden, horen ook steeds meer signalen. Christenen en andere minderheidsgroepen, zijn hun leven niet meer zeker sinds ze van Nederland een moslimstaat hebben gemaakt.

Vooral tijdens de ramadan slaan die geitenneukers helemaal op hol. Het niet mogen eten en neuken, zorgt ervoor dat moslims hun frustraties afreageren op christenen die volgens hun God nog wel naar kleine kindertjes mogen kijken. Christelijke asielzoekers ontvluchten massaal de centra uit angst wat moslims allemaal doen en die situatie wordt alleen maar slechter. Dat is niet alleen onze mening, maar thans zelfs de mening van de Gutmenschen die dit allemaal veroorzaakt hebben. Tja, we hebben u nog gewaarschuwd. Moslims kunnen nergens ter wereld met anderen samenleven, dat hebben ze al vaak genoeg bewezen. Dus kom niet zeiken over generalisatie, want feiten en bewijzen zijn er genoeg. Denk nou niet dat het om incidenten gaat tussen individuen. Regelmatig breken er heuse rassenrellen uit in AZC's. U zult maar zo'n apenkooi in uw woonwijk hebben. Daar gaat dan de waarde van het enige bezit dat u ooit zult hebben. Vechtpartijen, bedreigingen en andere onveilige situaties zijn aan de orde van de dag door al die "zielige" asielzoekers.

Alle problemen zouden het gevolg zijn van homofiele homogene groepen moslims die het gemunt hebben op alles wat niet naar kamelen en knoflook stinkt. Opmerkelijk is het feit dat die groepen de meerderheid hebben die de minderheid onder de voet loopt en onderdrukt. Wacht even, is dat gedrag niet precies wat zij zelf discriminatie zouden noemen? Is het niet zo dat zij continu lopen te kankeren zich in een land met een nog blanke meerderheid te bevinden die een hekel zou hebben aan de zwarte minderheid? Waarom doen ze het dan zelf? Waarom gedragen ze zich zelf extreem racistisch? Waarom doen ze alsof mensen met een andere kleur, geslacht, godsdienst of overtuiging net zo smerig zijn als de honden van de Romeinen? Of is het stiekem zo dat zij zo vaak over discriminatie zeiken omdat dat het enige woord en gedrag is dat zij kennen omdat ze zich er zelf schuldig aan maken? Best wel dubieus, niet waar? Geen enkel AZC wil aan het feit dat homogene moslimgroepen, die altijd roepen als groep beledigd te worden, zelf zo extremistisch zijn.

Net zoals die slinkse rakkers tegenwoordig niet meer kunnen beweren dat ze het niet geweten hebben omdat er inmiddels een stortvloed aan informatie vrij beschikbaar is, kunnen ze ook niet roepen dat niemand de noodklok luidt en oplossingen voorstelt. Uiteraard kunnen ze betogen dat het niet hun type oplossing is, maar zelfs daar zijn ze te dom voor en dat laten ze graag zien door continu met hun struisvogelkop in de hol van de islam te steken. In de Tweede Kamer is de PVV de enige partij die aan de bel trekt en dat zullen ze weten ook. Het probleem is geconstateerd. Dominante loopse islamteefjes die alles en iedereen domineren. Feit is dat het COA als extreem links orgaan niet durft op te treden uit angst hun electoraat te verliezen. De oplossing is natuurlijk dat zootje deporteren. Niet alleen de daders, maar ook alle linkse medeplichtigen. De natte droom van elke rechtschapen realist. Verblijfsvergunning intrekken (hoezo hebben ze die ooit gekregen?) en met een schop onder hun hol uit Europa trappen.

Valt het dan niemand op dat het krijgen van een verblijfsvergunning lijnrecht tegenover het idee staat dat oorlogsvluchtelingen tijdelijk geholpen moeten worden totdat hun eigen land veilig genoeg is om terug te keren? Hoe is het mogelijk dat de slinkse zieligheidsindustrie dan toch alleen maar inzet op het permanent laten blijven van asielzoekers? Dat bewijst toch gewoon dat al die bullshitargumenten van oorlog en veiligheid enkel bedoeld zijn om op uw gevoel te werken en u desnoods juridisch te diskwalificeren met een beroep op een of ander mensenrechtenverdrag? Hun intenties zijn vuil en kwaadaardig. Links wil geen vluchtelingen helpen. Links wil ons de vernieling in helpen. Zij helpen vluchtelingen namelijk niet door selectief te bepalen wie binnen mag komen omdat zij later het meeste waard kunnen zijn voor de socialistische ideologie terwijl hun familie en vrienden elders gewoon mogen creperen. Niemand kan met goed fatsoen betogen dat het verstandig is om tijdelijke hulp te realiseren met een permanente verblijfsstatus.

Thans wordt duidelijk dat ze aan de linkerkant geen flikker geven om uw trots en Nederlandse nationaliteit. Voor echte Nederlanders maken ze het steeds moeilijker om aan een paspoort te komen. Denk aan die verfoeide regeling om vingerafdrukken af te nemen bij elke crimineel, pardon, burger, die als slaaf aan de leiband loopt van het socialisme. Voor allochtonen geldt dat zij in principe altijd de Nederlandse nationaliteit kunnen krijgen. Dat is zo'n beetje hetzelfde als een poes een hond noemen, maar een beetje nadenkend persoon zal tot de conclusie komen dat zoiets achterlijk is. Natuurlijk, juridisch kan men alles beweren wat ze willen. Daarom is recht zo kut en zijn juristen, advocaten en rechters zo links achterlijk. Maar wat ons betreft wordt een poes nooit een hond, ook niet als u hem leert blaffen. Geen wonder dat criminelen er dan een sport van maken om paspoorten na te maken. Volledige identiteit te koop voor 800 euro. Niks stelt meer iets voor in dit land en u wordt als nette burger wel als crimineel gezien.

Heeft u het zich altijd al afgevraagd hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen? Waarom grijpt de vreemdelingenpolitie niet in? Waarom arresteert men de criminelen niet? Waarom gaat het altijd maar door en blijft de ellende zich opstapelen? De linkse politiek is niks zonder medeplichtigen in het veld. Natuurlijk hebben ze als vanouds extreem linkse knokploegen als de AFA, maar die zijn niet genoeg om de hele zieligheidsindustrie in leven te houden. Nee, hier zit een heel netwerk achter. Overal waar u kijkt zitten die smerige socialistische kakkerlakken. In alle hoeken en gaten. Wilt u ze eens zien, dan zult u goed moeten kijken. Kakkerlakken zitten namelijk graag in het donker. Bij de politie treffen we deze mentaliteit reeds aan. Gewoon hun werk doen? Ho maar, ze willen meer geld terwijl het land naar de klote gaat en ze dus overduidelijk hun werk niet doen. Wat voor werk leggen ze als eerst neer? Juist, zodra er gestaakt kan worden, stopt de politie niet met bekeuren, maar met het uitzetten van illegalen. Wat ze toch al niet deden.

Vandaar dat mensen het recht in eigen hand willen nemen zoals in Oude Pekela. Buurtbewoners rapporteren talloze incidenten. Zo zou er allochtoon gespuis neukbewegingen hebben gemaakt naar een klein meisje van vijf. Die moslims maken overigens wel vorderingen. Hun profeet Mohammed heeft op zijn niks aan de verbeelding overlatende huwelijksnacht gewoon een meisje van 9 verkracht. Dus vijf jaar is een peulenschil. Des te dichter bij de nul, des te strakker om de lul moeten die kamelenpijpers gedacht hebben. O ja, als u iets weet, dan wordt u gevraagd naar de politie te gaan. Voor die criminele moslims wel te verstaan, niet voor onze beledigingen. Dan kunnen ze u uitlachen en daarna registreren als islamfoob. Want zo gaat dat tegenwoordig. De Pekelders willen een eigen knokploeg gaan opzetten omdat ze zich in de steek gelaten voelen door de politie. Wel handschoenen dragen, want ze zitten onder de schurft. Over 50 jaar is er geen blanke meer over en als u dan nog leeft, dan zult u de restanten verdedigen in de loopgraven.

Mensensmokkelaars prijzen Nederland ondertussen aan als het beloofde land. Laat uw vrouw en kinderen de tering krijgen, voor 1600 euro per maand kunt u een van die westerse hoeren huwen en uw leven lang in een prachtig huis wonen zonder dat u er ooit voor hoeft te werken. O ja, de wachttijd is wel een paar weken, maar ja, blanke Nederlanders hebben een wachttijd van 8 jaar. Dat komt omdat zij bevoorrecht zijn. Speciale Arabische websites verspreiden alle propaganda die vervolgens door links in het Nederlands wordt vertaald zodat we er allemaal van kunnen genieten. Socialisten faciliteren dat en hebben schijt aan de gevolgen. Zij beloven u namelijk wel de gouden bergen als u hier naartoe komt, maar de risico's zijn ook voor u. Ze geven geen kont om uw leven. Nee, ze maken folders waarin ze de asielzoekers vertellen hoe goed het hier is waardoor ze juist de gevaarlijke zeereis gaan maken en verdrinken. Voor een paar judasstuivers en islamitisch stemvee, laat de linkse kliek ze in samenwerking van mensensmokkelaars een gruwelijke dood sterven.

Wel klote voor ze, want als ze de zeereis onverhoopt toch overleven, dan komen ze in een of ander land voedsel tegen dat ze niet lusten. Jawel, die "oorlogsslachtoffers" klagen massaal over voedsel dat niet halal is, wc-papier dat te ruw is voor hun zandnegerbilletjes en verouderde technische hulpmiddelen zoals dure telefoons. Het is best kut als u een iPhone gewend bent en ze u hier een afdankertje van Samsung in uw maag splitsen. Daar kunt u net zo razend van worden als die denkbeeldige oorlogsmilitair in uw eigen land. Krijgen ze niet snel beter voer, dan dreigen die economische parasieten om u te vermoorden. Want we kunnen de rat wel uit zijn oorlog halen, maar de oorlog niet uit hen. Ratten horen in het riool, het is maar dat u het weet. Ondankbare zwijnen. Volgens links zijn ze juist lief. Een beetje crimineel, een stelletje verkrachters en onvriendelijk tegen homo's, maar dat hoort. Studenten luister goed, D66 wil u tussen de criminele asielzoekers zetten als u zelf geen huisvesting kunt betalen als student. Proest.

Overweging.

Gutmenschen die al een natte poes of stijve piemel krijgen bij de gedachte ons land te laten overnemen door immigranten, snappen niet eens het verschil tussen een echte vluchteling en immigranten als economische parasieten. Echte vluchtelingen zijn zoals gezegd mensen die letterlijk en fysiek op de vlucht zijn voor bommen en granaten. Internationale overeenkomsten verplichten ons een steentje bij te dragen aan hulp. Rechten komen echter ook met plichten. Wat ons betreft impliceert dat in elk geval dat we mensen die geen echte vluchtelingen zijn derhalve niet in ons land hoeven te hebben. Alles moet weg en dat geldt voor de meeste allochtonen die niet uit oorlogsgebieden komen. Ten tweede betekent humaan hulp verlenen niet dat we de verplichting hebben om iedere buitenlander hier op te vangen en zeker niet rijkelijker te belonen dan de hardwerkende eigen bevolking. Andere oplossingen zijn ook toegestaan. Verdragen verplichten hulp aan vluchtelingen. Dat kan dus ook opvang in hun eigen regio zijn. Bovendien is het altijd tijdelijk.

Zodra er kritiek komt op het koloniseren van ons land, beginnen socialisten meteen te jammeren dat het ook mensen zijn. Ja, dus? Wij zijn ook mensen. En alle mensen zijn gelijk toch? Dat betekent dat zij niet beter behandeld hoeven te worden dan wij. Als wij de verkeerde mening geven, dan worden we ook uit onze woning gesleurd, voor de rechter gedaagd en veroordeeld. Waarom zouden we er dan een probleem maken als een immigrant dat probleem heeft? Wij krijgen ook beroepsverboden. Realisten worden ook met de dood bedreigd of zelfs vermoord als ze te bekend en te invloedrijk worden. Gewoon hier in Nederland. Laten we ophouden met doen alsof het hier zo veilig is en mensen uit andere landen op basis van die foutieve veronderstelling alles geven wat ons lief is. Het gras is elders niet groener, ook hier niet, zo simpel is het gewoon. Als wij zielig zijn, krijgen we ook niks, dus houdt daar maar mee op. We zijn allemaal mensen, dus daar valt geen bijzondere status of rechten aan te ontlenen.

Wij kunnen ook niet zeggen: "Wij zijn mensen, geef ons een gratis huis en gratis geld." Asielzoekers dus ook niet. Zeker niet als ze niet eens uit een gebied komen waar ze echt, buiten hun schuld om, in levensgevaar zijn. Echte vluchtelingen willen we natuurlijk helpen, dat zeggen we tegenwoordig in zo'n beetje elk artikel omdat het bij die tyfusapen maar niet wil doordringen, maar alles wat geen vluchteling is willen we zien vertrekken. Er is hier geen ruimte om de hele wereld op te vangen, snap dat nou eens met uw verrotte linkse rotkop. Het doet pijn aan ons hart als we zien hoe ons land naar zijn sodemieter gaat. Niemand spreekt onze taal nog fatsoenlijk. Overal horen we dialect. Overal moeten we oppassen voor onze mening, want wij worden nog slechter behandeld dan vluchtelingen. Overal moeten we lijdzaam toezien hoe onze trots, cultuur, normen en waarden door hen volledig worden vernietigd. Nee beste mensen, wie de feiten en de waarheid kent, zal het wel uit zijn hoofd laten om de zieligheidsindustrie te steunen in hun kruistocht.

Feit is dat de 3,6 miljoen allochtonen hier geen enkel gevaar lopen als ze terug gaan naar hun eigen land omdat daar helemaal geen oorlog is. Feit is dat 100 % van die zogenaamde vluchtelingen die naar Nederland komen, hier zijn gekomen na eerst nog een paar veilige landen tegen te zijn gekomen. Een echte vluchteling zal al blij zijn als hij uit de oorlog is zodra hij in het eerste veilige land is aangekomen. Die zal niet blijven doorreizen om in een voor hem zo rijk en gunstig mogelijk land te komen. Wie de bommen om zijn oren hoorde fluiten, is blij dat hij nog leeft. Dat hij een stukje brood en wat water kan krijgen. Die is er namelijk niet voor de luxe, maar om zijn eigen leven te beschermen. Maar nu komt de schok voor vele linkse dwazen. 100 % van alle allochtonen hier in Nederland, zijn geen vluchtelingen die niet in andere landen terecht kunnen komen. Allemaal zijn ze gekomen voor het geld. Nederland is niet te bereiken zonder eerst in een ander veilig land te komen. Geen enkele allochtoon heeft dus het recht hier te blijven.

Vandaar dat er steeds meer verzet komt tegen de plaatsing van AZC's. Overal zijn asielzoekers welkom, maar zoals we al vaker hebben laten zien natuurlijk niet in de achtertuin van die Gutmenschen. Of ze nu van de VVD, de PvdA of een van die christenhondenpartijen zijn die de islam massaal hebben lopen pijpen: allemaal willen ze uw Nederland voldouwen met die gelukszoekers, maar dan in uw wijk. Dat stoot de plaatselijke elite weer tegen de schenen waarbij alleen de echte tokkies het nog aandurven om te protesteren. Uit angst voor de gevolgen, want we leven nog altijd niet in het vrije land waar onze voorouders ooit hun bloed voor vergoten hebben. Breukelen wil geen zwarten in hun blanke paradijs. Volgens de gemeente moeten ze niet zo kankeren. Zo wordt er aan huisvesting gewerkt waarbij "vluchtelingen" mogen samenwonen. Niet totdat de oorlog voorbij is, want die is er niet, maar uiteraard voor altijd. EfficiŽnt omgaan met de ruimte noemt de gemeente dat. Op internet zien we burgers echter moord en brand schreeuwen.

Jammer jongens, had nou maar naar ons geluisterd toen we nog de overhand hadden. We hebben u gewaarschuwd bij alle verkiezingen. Stop met links stemmen, stop met het geloven van de praatjes van de zieligheidsindustrie, stop met socialisten het voordeel van de twijfel te geven. U ziet wat ervan komt. Nu ze ook in uw wijk asielzoekerscentra gaan bouwen alwaar ze kunnen vertoeven voordat ze definitief in uw woning inkwartieren, is er geen houden meer aan. Wat gaat u doen? Een beetje schreeuwen tijdens een demonstratie? Als u al genoeg geweld kunt gebruiken, dan schrappen ze hooguit een groot centra om er 10 kleinere van te maken. Dat betekent nog meer mensen naar uw dorp. Wordt het onleefbaar? Dan bent u degene met het probleem. U bent dan namelijk de racist die niet sociaal om kan gaan met medemensen die de hulp nu eenmaal keihard nodig hebben. Hoe voelt dat nu om zo uw land te verliezen? Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze asielcrisis gaat voor extreme problemen zorgen. We kunnen niet meer terug. U heeft het verneukt.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Mark Wiering op 23-04-2016 om 15:36.
"Gepost door Misdefinitie op 24-08-2015 om 22:21."

Ik heb de indruk dat de aangegeven datums niet meer kloppen...

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.