Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 2 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

842 Liever bout dan wout
841 Leenstudent geen ambitie
840 Banksysteem brokkelt af
839 Amateurisme heerst overal
838 Overspoeld door asieltsunami
837 Klein leed waar u van weet
836 Islamisering brengt ons tering
835 Promotie der wetenschap
834 Politie in de nekklem
833 IPv4-standaard teveel waard
832 Zorg schept valse zekerheid
831 Islam heeft geen toekomst
830 Geheime dienst door het lint
829 Rus tegen internationale pus
828 Strafrecht in eigen hand
827 Aanzuigende werking profiteurs
826 Veranderingen tegen privacy
825 Fuck de moslims!
824 Geen maat op gekkenwerk
823 Moslimdiscriminatie bestaat niet

836 # Islamisering brengt ons tering #
Gepost door Misdefinitie op 20-07-2015 om 23:48.
Het begrip islamisering is niet louter het stokpaardje van die blonde FŁhrer met zijn GHB-kapsel waarmee hij refereert naar op hol geslagen berberapen die massaal groepsbeledigingverkrachting een nieuwe invulling geven. Het tracht een verzamelterm te zijn voor de schade die de islam aanricht in de westerse landen. Met name op het gebied van cultuurvernietiging, barbarisme en religieuze achterlijkheid. Een begrip dat vereenvoudiging moet bieden in een vrij ingewikkeld proces dat in de praktijk niet strikt om islam gaat, maar om schadelijk gedrag van niet-westerse allochtonen in het algemeen. De discussie over of bijvoorbeeld welk deel van de Turken of Marokkanen precies welke vorm van de islam aanhangen is namelijk irrelevant mierenneuken. Waar het om gaat is dat ons land bezet wordt door kolonisten die langzaam maar zeker alles overnemen en dat voor doorsnee burgers onzichtbaar wordt gemaakt. Islamisering valt te beschrijven als een sluipmoordenaar van de zogenaamde gematigden die ons land onherstelbaar naar de tering helpen.

Van buiten naar binnen.

Hoogstwaarschijnlijk had het Verzet in 1940 precies hetzelfde probleem als wij. Aantoonbaar werden er haatkazernes gebouwd waaruit de massa-vernietiging geleid moest worden. Aan het begin werden er af en toe razzia's gehouden met als officiŽle reden dat de staatsveiligheid moest worden gegarandeerd en wie anders beweerde werd al gauw een vijand van de staat. Alle signalen dat er een oorlog aan de gang was, werd zo lang mogelijk genegeerd door de laffe wegkijkers. Tot op het moment dat de Duitsers opeens ook bij hen op de stoep stonden om hun familieleden af te voeren. Kleine stapjes maken een grote, dat hadden ze toen ook al door. Sleep de bevolking stapje voor stapje zo de afgrond in en ze zullen volgen als achterlijke lemmingen die er plezier in scheppen om zelfmoord te plegen. Ondertussen konden de hoge ambtenaren bij de Nederlandse Hoge Raad aankloppen om hun fascistische wetten te legaliseren. "Mooi," zei de Hoge Raad in 1942, "alle decreten van de FŁhrer zijn wetten in formele zin. Draai die gaskranen maar open."

Nee, we maken er geen karikatuur van, zo is het daadwerkelijk gegaan. Het Toetsingsarrest uit 1942 is gewoon openbaar in te zien en de rest is net zo makkelijk te vinden voor wie echt geÔnteresseerd is. Half Nederland was en is bij de NSB, de Nationaal Socialistische Beweging. Tegenwoordig noemen die debiele socialisten zich anders, maar ze zijn nog steeds hetzelfde. Bij elke Duitser die binnen komt wegkijken en smoesjes bedenken en na 5 jaar en 6 miljoen Joden opeens roepen dat ze het nooit geweten hebben. Datzelfde proces herhalen ze 70 jaar later met de islam. Een volk dat net zulke Jodenhaters bevat als nazi-Duitsland destijds. Stap voor stap komen ze binnen en nemen ze het land over. Extreme schulden, repressief gedrag van de overheid jegens critici en de voorkeursbehandelingen voor moslims bewijzen dat. Daar schrijven we nu reeds 11 jaar over. En diezelfde socialisten laten dat gewoon gebeuren. Voor wie de geschiedenis goed bent en begrijpend kan lezen, moet het een extreme schok zijn dat we weer door Jodenhaters zijn bezet.

Uiteraard beseffen we dondersgoed dat we hier aan "van dik hout zaagt men planken"-redeneringen doen. Maar het feit dat er akelige paralellen lopen tussen die gevreesde oorlog en de heilige oorlog (de jihad) die de islam thans voert, hoort algemeen bekende kennis te zijn. We hebben dat al zo vaak besproken en u weet inmiddels wel dat al onze artikelen op elkaar voortbouwen aangezien het immers niet te doen is om in elk artikel uitputtend volledig te zijn. Wel, de parallel is het raamwerk, maar u kent ons, we doen nogal de nodige moeite om dat concreet in te vullen. Dat is bepaald geen sinecure. Stel dat Misdefinitie in 1940 had bestaan, dan hadden we wellicht net zo veel moeite gehad om mensen te overtuigen dat er een oorlog tegen de Joden (en iedereen die het niet eens was met het regime) gaande was. Alles was namelijk juridisch ingedekt, daar waren de vijanden van ons volk altijd erg goed in. Vandaar dat we in een groot aantal artikelen zoveel mogelijk concrete voorbeelden willen geven zodat mensen de puzzel zelf kunnen leggen.

Allereerst dient u te beseffen dat islamisering geen tovermiddel is dat hier zomaar opeens zijn uitwerking kan toveren. Doorgaans kunt u in het buitenland al zien wat ons hier te wachten staat. Eer u dat weet, is herkenning in uw eigen land niet zo moeilijk meer. Neem bijvoorbeeld de discussies die thans ontstaan in Turkije over het toestaan van orale seks. Moslimgeleerden stellen daar dat pijpen en beseffen haram (des duivels en dus verboden door Allah) zijn en hun God uw piemel eraf hakt of uw clitje dichtnaait. Wellicht zult u op het eerste gezicht denken dat het slechts grillen zijn van radicalen, maar hier is meer aan de hand. Het feit dat er over zulke normale zaken als seks discussie kan ontstaan, is slecht nieuws voor het westen. Nadat we Surinamers hebben toegestaan in Nederland te blijven, is zwarte Piet vrijwel helemaal verkracht omdat er maar eindeloze discussies bleven ontstaan. Zodra dat volk het voor elkaar krijgt om hier in Nederland zo'n discussie te starten, is het verloren. Straks wil Achmed dat u kamelen gaat zuigen.

Voor zo'n idiote discussie is maar een klein groepje nodig. U kunt vast wel bedenken wat er gebeurt als er steeds meer niet-westerse allochtonen in Nederland komen. Natuurlijk, ze zijn niet allemaal zo, maar al is het slechts een klein percentage: op een gegeven moment ontstaat er een lobby en is het gedaan. Daarbij merken we op dat Turkije nog steeds tracht bij de EU te komen en er dus potentieel 80 miljoen Turken straks vrij naar Nederland mogen reizen. Waaronder dus een percentage van die randdebielen die alles haram vinden. Van seks met vrouwen tot mode en van alcohol tot kermis. Wilt u dat? Wij niet. Onze vrijheden mogen nooit ter discussie staan. Sterker nog, wij vinden dat zodra zo'n achterlijke discussie gaat ontstaan, het volk dat ervoor zorgt onmiddellijk terug naar hun eigen land gestuurd moet worden. Fuck you, jullie zijn geen vluchtelingen, maar gewoon vuile profiteurs. Onthoud dit soort zaken en vraag u af of u uw dierbare vrijheden op zo'n manier ter discussie wilt stellen bij zulke lamlullen.

Wist u dat de ramadan uw stiekem in uw hol is geduwd de afgelopen 10 jaar? Vergelijk kalenders van jaren terug maar eens met moderne kalenders. Overal staat de ramadan aangegeven. Zelfs op het journaal kondigen ze het begin aan. Alsof het nu een officieel feest is terwijl ze ondertussen lopen te fucken dat we best Pinksteren en Pasen kunnen inruilen voor hun ramadan samen met het suikerfeest. Om die propaganda wat kracht bij te zetten, wordt er wel eens geroepen dat de ramadan goed is voor diabetespatiŽnten. Niet helemaal, want vasten met diabetes is niet aan te raden en ook het suikerfeest is voor hen een verboden festijn. Maar ja, Allah zegt het, dus zal het wel goed zijn. Wat veel mensen niet willen zien, is dat de ramadan traditioneel voor moslims een maand is om een hele reeks aan aanslagen te plegen. Het lijkt wel alsof alles wat men onschuldig vindt aan de islam, in dienst staat van de jihad. Terrorismedeskundige Peter Knoope zegt dat de ramadan de religie versterkt en aangezien de islam een politie ideologie is, dus ook terreur.

Massa-immigratie zorgt alleen maar voor tyfuslijers die hier ellende komen brengen, maar hoe is het dan mogelijk dat ons volk niet allang massaal op de barricades zijn gaan staan om die ranzige socialisten der zieligheidsindustrie over de kling te jagen? Dat komt omdat die slinkse labbekakken suggereren dat er ook veel voordelen zijn. Bij die zogenaamde voordelen wordt ook altijd het eeuwenoude handelskarakter van Nederland genoemd. Vergelijk het standpunt waarmee eurofielen hun Derde Reich Europa verdedigen. Altijd zou het zorgen voor meer handel en dus meer geld en welvaart. Zo ook als het om immigratie gaat. Hoewel, de criminele sloebers zitten hier, want om de handel te laten floreren moeten er rijke sjeiks uit ArabiŽ worden gehaald. Abdelaziz Aouragh probeert als ondernemer miljonairs hier naartoe te halen. Om hen tevreden te stellen, moet alles wel islamiseren zodat zij geld opleveren voor dat tuig. We kunnen natuurlijk ook al die zandnegers terugsturen naar hun eigen land. Dan verdienen we geen miljoenen, maar besparen we miljarden.

Steeds vaker zult u zelf persoonlijk ook niet meer kunnen ontsnappen aan die goedkope Arabische imitatietroep. Zorgverzekeraars en apotheken willen geld gaan besparen door inferieure medicijnen uit het Midden-Oosten te importeren. Nu is het al gemeengoed om te rotzooien met medicijnen. Iedereen kent wel het principe dat de apotheek zelf gaat rekenen en mixen met goedkope producten om zogenaamd maatwerk te leveren. PatiŽnten met diabetes zijn erachter gekomen dat ze goedkopere insuline uit Saoedi-ArabiŽ krijgen. Goedkoper voor de apotheek wel te verstaan, maar inferieur in kwaliteit voor de patiŽnt. Om dat te kunnen rechtvaardigen, roepen ze dat de reguliere leverancier uit Europa slechte medicijnen levert. Niks van waar, maar ja, door de roddel is het kwaad al geschied en aangezien iedereen pro-islamisering is tegenwoordig, wordt het ook nog eens beschouwd als de zoveelste stap om alles hier te vernietigen. Ja mensen, ejaculeren op vluchtelingen en Wilders zwart maken is heel erg leuk, totdat u de islam zelfs met de injectienaald ingespoten krijgt.

De afgelopen maanden heeft de islam, pardon, we moeten de afkorting IS gaan gebruiken uit angst voor vervolging, sowieso laten zien dat de vernietiging van alles wat niet islamitisch is, behoort tot hun levensdoel. Vrouwen, Joden, homo's, christen en socialisten moeten per definitie kapot uit naam van de almachtige Allah, maar ook kunst dat haram is moet onder de sloophamer. Zo kan het gebeuren dat eeuwenoude kunstschatten worden vernietigd door IS omdat ze zulke lange tenen en een klein pikkie hebben. Uniek historisch materiaal dat onvervangbaar is en nooit meer terug komt. Wel, het is een oorlogsgebied en het gaat om oorlogsmisdaden waardoor de tegenpartij die ratten allemaal zou kunnen doodschieten, maar het probleem is dat moslims in verschillende groepen elkaar doodmaken. Een "ver van uw bed"-show denkt u? Kijk eens goed wat al die niet-westerse allochtonen doen als ze hier eenmaal aanbeland zijn. Gaandeweg worden al onze tradities bestempeld als racistisch en zijn normale zaken als mode, casino en kermis aan verval onderhevig.

Kinderen beschouwen wij als bloemen van de mensheid en een verrijking voor elke beschaafde samenleving. Binnen islamitische kringen zijn kinderen alleen goed voor harde neukseks, slavernij en genocide. Ja, kijkt u nog maar eens goed naar uw oogappeltjes. Uw alles. Uw lievelingen waarvoor u uw leven zou geven. Ja, ook u edelachtbare, kijk goed. En jullie, stelletje kankerlijers van het MDI en pedo-officieren van justitie met jullie mooie blanke Arische dochters. Wij gaan wel de gevangenis in voor onze meningen hoor, dat boeit ons echt geen flikker. Maar weten jullie wat er met jullie kindertjes gaat gebeuren als de islam hier aan de macht komt? Ze worden godverdomme levend begraven. Horen jullie ons? Levend begraven. Stikkend in hun eigen braaksel. Terwijl jullie waarschijnlijk nog steeds aan het klaarkomen zijn omdat onze beheerder door jullie toedoen een boete heeft gekregen. O, wat een pret! Besef dat als u al onwel wordt en bijna dood gaat door onze teksten, u helemaal een hartaanval krijgt als de islam aan uw kinderen komt.

Luister goed hersenloze socialistische imbecielen, het gevaar komt niet van nette mensen als wij die het Verzet vormen tegen de islamitische overname van de macht. Het gevaar komt van die gasten die jullie zo vriendelijk aan het afzuigen zijn. Alsof ze halfgoden zijn die koste wat het kost aanbeden moet worden. Wat zegt u? U gelooft nooit dat het hier zover kan komen? Trek uw ogen open, die shit is al jarenlang aan de gang. Al sinds 2012 staat de media vol met misstanden in moskee-internaten. Haatkazernes van de islam waar het onveilig is. Tientallen meisjes die opeengepakt op een zolder slapen. Erg brandonveilig en slecht onderhouden. Bovendien zouden er lijfstraffen gegeven worden aan kinderen die niet met haat in hun ogen roepen dat alle Joden dood moeten. Gezellige boel is het daar. En wat doet de linkse overheid? Helemaal niks. Ze hebben geen enkele controle of toezicht op wat daar precies gebeurt. Ziet u uw kinderen graag gebukt en geknield hun haat spuwen onder leiding van een pedofiele profeet? Wij niet.

Dagelijks kunt u lezen over de verschrikkingen die de kornuiten van Allah als vijanden van ons volk voor ons in petto hebben. Den Haag is de juridische hoofdstad van de wereld. We huisvesten het oorlogstribunaal en ook diverse mensenrechtenorganisaties. Ook is Den Haag het hart van onze parlementaire democratie. Althans, dat is het ideaalbeeld en de schijnwerkelijkheid die ze u met linkse propaganda op school hebben geleerd. In het echt is Den Haag bezet door moslimkolonisten die de stad hebben verdeeld in shariawijken. Wijken waar de sharia, de strenge islamitische wetgeving gebaseerd op haat en geweld heerst en waar iedereen die geen moslim is de doodstraf verdient. Wat er concreet in die wijken gebeurt, kunt u in duizenden artikelen op het net vinden. Brandstichting, slopen, plunderen: alles om u te doen geloven dat de islam echt vrede is. Wie er wat van zegt, is natuurlijk een vuile racist. Dol van razernij scanderen die moslims dat het allemaal de schuld is van die kanker-Joden. Doe nog maar een keer aangifte tegen ons domme sukkels!

Gelooft u nog steeds dat u door de linkse elite wel beschermd gaat worden tegen die agressieve primaten uit Noord-Afrika? Stel uw zoon heeft een nette baan als grensrechter bij voetbalwedstrijden. Hij fluit volgens de regels, maar zo'n moslimaap is het er niet mee eens. Meteen begint hij te slaan en te schoppen. Uw zoon wordt doodgetrapt. Hoe denkt u dat de publieke opinie zou zijn? Dat de dader een vuile klootzak is die de doodstraf verdient? Wel, dan kunt u nog bedrogen uitkomen. Linkse sloeries, die waarschijnlijk ook nog de meerderheid van uw vriendengroep vormen, komen zonder blikken of blozen op de televisie vertellen dat die Marokkaan gewoon pech had. Natuurlijk, eigenlijk zijn Marokkanen heel wetenschappelijk ingesteld. Ze weten dat iemand dood gaat als je hem 21 keer tegen zijn hoofd schopt. Dus schoppen ze 20 keer. Toch ging het slachtoffer dood. Tja, dan had hij dat nooit kunnen voorzien. Criminaliteit en de consequenties hebben niks met pech te maken. Wij hebben pech dat dit linkse tyfusland vol zit met landverraders.

Halt, voordat u de blauwe maffia op ons afstuurt omdat onze opvattingen u niet aanstaan, moet u eerst even onze gedachtemisdaad in perspectief zetten met de echte misdadigers. Die rel-Marokkanen in Den Haag hebben namelijk aangekondigd dat het nog lang niet het einde is. Oftewel, zij gaan door tot het bittere einde. Wat dat inhoudt? Nou ja, zij hebben nog een gruwelijkere hekel aan politie dan wij en overgoten al eerder agenten met benzine. Jawel, herinnert u zich nog het akkefietje met IS waarin een man werd opgesloten in een kooi, overgoten met benzine en levend in de brand werd gestoken? Nu ook in Nederland, maar dan met agenten. Kom ons maar halen, wij betalen die boete wel. Maar omdat jullie prioriteiten blijkbaar liggen bij het bestrijden van het vrije woord, krijgen die islamitische randdebielen de mogelijkheid om dit soort acties tegen de politie voor te bereiden en dat is jullie eigen schuld. Dankzij de socialistische politiek, hebben we het islamitische paard van Troje binnengehaald die hier gewoon een burgeroorlog aankondigt.

Even een nieuwsflits uit het ooit zo blanke en trotse Zweden. Sinds 2004 maken ze daar door massa-immigratie een extreme stijging door van het aantal moslims. Net zoals wij dat de afgelopen decennia ook vaak hebben meegemaakt. En wij verzinnen het niet, het aantal verkrachtingen neemt ook toe. 75 % van de daders zijn moslims. Nee, dit is geen xenofobie. Dit zijn feiten. Een fobie zou impliceren dat we bang zijn, maar we ervaren alleen woede en vooral ook walging. Immigranten die hier zich voordoen als zielige slachtoffers van een verschrikkelijke oorlog maar ondertussen hier vooral komen om onze vrouwen te verkrachten die zij uit naam van Allah toch alleen maar zien als vieze westerse hoeren. 75 %, een dikke vette meerderheid aan verkrachters dus. Een opmerking die we in 2008 al maakten en waarvoor we in 2010 zijn veroordeeld. Leest u even mee kankerrechters? Ze waren en zijn verkrachters! Sidder en beef lafaards, terwijl we onze hoon op de hoofden van Vrouwe Justitia en de rechters schijten die ons veroordeelden voor deze feiten.

Vroeger hadden we natuurlijk de NSB die de Jodenhatende nazi's faciliteerden en ons land verrieden aan de bezetter. Anno 2015 hebben de arbeiderspartijen zich verenigd in de PvdA die thans samen regeert met de volksverlakkers van de VVD. Politiechef Mussert en burgemeester Judas van Aartsen hebben openlijk toegegeven Den Haag, in het bijzonder de Schilderswijk, niet meer onder controle te hebben vanwege de aanwezigheid van grote hoeveelheden radicalen. Hun oplossing: geef iedereen die nog wel "Joden moeten dood" in onze taal kunnen scanderen allemaal een geel hesje en laat ze hun eigen privťmilitie runnen. Een particuliere shariapolitie dus. Geheel in strijd met de Grondwet, maar daar hebben ze natuurlijk schijt aan. De shariapolitie wordt geronseld in haatkazernes, illegale belhuizen en mosliminternaten waar de jongeren goed gedrild worden om alle blanke westerlingen te haten. Wie had dat nou gedacht. Even serieus, een groep die bekend staat als antisemieten, toestaan dat ze hun eigen politiemacht vormen. Waar hebben we dat eerder gezien?

Zodoende lopen de kornuiten van de shariapolitie met opgeheven hoofden door onze straten bevelen uit te delen. Op hun uniformen prijken logo's die doen denken aan de meest donkere tijd in onze geschiedenis. Hun petten kunnen aan twee kanten gedragen worden. Zo zijn ze de ene keer de shariapolitie die enkel de islamitische wetten naleeft in plaats van de onze terwijl ze een moment later zelf de relschoppers zijn. Relschoppers die nota bene ook nog eens erg racistisch zijn. Tijdens de rellen worden namelijk alleen de zaken van blanke Nederlanders geplunderd. Dat rechtvaardigen die moslims dan weer door te stellen dat zij juist door de politie worden gediscrimineerd. Ze worden immers het vaakst opgepakt. Dat komt weliswaar doordat zij gewoon oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, maar hey, dat mogen we ook niet zeggen, want dat is racisme. Godverdomme, dit gebeurt in ons land! Stelt u zich eens voor dat Pegida of de PVV zijn mensen in uniform laat marcheren en moskeeŽn in de fik laat vliegen, dan is de wereld te klein.

Ondertussen schijt de door u duurbetaalde politie bagger en proberen ze uit alle macht vriendjes te worden met dat islamitische tuig in plaats van echte boeven te vangen. Gehoorzaam drinken ze uit dezelfde waterflesjes als de bezetters en trakteert de politie van uw belastingcenten die flikkers zelfs op ijs. Vergelijk de Hoge Raad die in 1942 alle decreten van de FŁhrer als geldig recht bestempelt en politie en justitie die het shariarecht hanteren. Vergelijk NSB'ers die Jodenhatende nazi's faciliteren met de socialistische verraders die thans Jodenhatende moslims faciliteren. Vergelijk de gele ster voor onschuldigen met het blauwe of roze pasje voor onze burgers. Vergelijk het Derde Rijk met de EU. Jongens, de derde wereldoorlog is allang begonnen. O wacht, dat is natuurlijk te hard, maar helaas wel de waarheid. Alles blijkt gewoon te kloppen. Inclusief de "kop in het zand"-mentaliteit van links. Eng hoor, maar nog steeds doet iedereen alsof we poep praten. Hoeveel overtuiging heeft u in godsnaam nog nodig om in actie te komen?

Het ziet eruit als het Derde Rijk, het praat als het Derde Rijk, dus is de EU als het Derde Rijk. U wilt bewijs? Bestudeert u dan eens dit documentje dat afkomstig is van Federica Mogherini. Daarin stelt ze dat de islam een grote plaats moet hebben in de westerse samenlevingen. Dat de Europa van de islam is. Dat zij onze geschiedenis, cultuur, voedsel en toekomst beheersen. Voorts schrijft ze dat we een roerige geschiedenis kennen waarin iedereen voor zijn identiteit vecht en macht probeert te krijgen en dat het dus zo hoort. Dat we in de 7de eeuw de islam al eens verslagen hebben door te voorkomen dat ze Frankrijk en de lage landen konden bereiken en zij sindsdien zijn blijven stilstaan in de middeleeuwen: ach, wie leert tegenwoordig nog wel de juiste geschiedenis op al die politiek correcte slinkse scholen? O ja, de islam is het slachtoffer van IS zoals de NSB slachtoffer was van de nazi's. Natuurlijk. Walgelijk Gutmensch die ook nog eens afsluit met dat religie en politiek bij elkaar horen. De islam is dus toch een politieke ideologie.

Blijkbaar weet de linkse kliek van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen en komen ze met bizarre initiatieven als de "Anne Frank Moskee". Dat is zoiets als de "Anne Frank NSB". Zionisten en antisemieten verenigd. Zoiets. Voor een kunstwerk, dan mag alles. Komen ze daar zomaar mee weg? Nou ja, eerst zorgen ze voor verontwaardiging en dan kondigen ze aan het toch niet te doen. Dan zijn mensen zo opgelucht dat ze verder niet meer protesteren. Maar ze doen het stiekem wel. Alleen de naam is veranderd naar "Monument toe the Dutch". Het trucje van de naamsverandering hebben de socialisten al vaker gedaan. Bijvoorbeeld door boven concentratiekampen "Arbeit macht frei" te hangen en toen dat in 1946 verboden werd, de boel te hernoemen naar de Partij van de Arbeid. Ja, wij kennen onze geschiedenis te goed, dat moet u toegeven. Bizar niet waar? Net zo idioot dat er thans blijkbaar een moslimomroep bestaat. Opeens zult u merken dat al dit soort dingen die u nooit opmerkte, voor u relevant gaan worden. Dan is het mooi te laat.

Spreken we over die afschuwelijke oorlog, dan komt onlosmakelijk Duitsland als veroorzaker op de proppen. Hebben die moffen nu eindelijk geleerd van het verleden? Wijzen ze nu, in tegenstelling tot vroeger, wel antisemieten af? Nou, niet helemaal. Hoewel er zowel in Mein Kampf als de koran dezelfde ranzige Jodenhaat te vinden is, roept bondskanselier Merkel dat de islam bij Duitsland hoort. Het is alsof we 70 jaar terug in de tijd gaan. Een aanval op een moskee, zou volgens haar een aanval op alle burgers zijn. Omgekeerd geldt een groepsverkrachting door Marokkanen als incident en zijn alle burgers die daar kritiek op hebben de racisten. Heerlijk consequent. Iedereen is gelijk, maar zij zijn toch iets meer gelijk dan anderen. Om over Pegida nog maar te zwijgen, die zijn daar al helemaal niet welkom. Want kritiek hebben op de islamisering, is als het Verzet die kritiek heeft op nazi's en dat mag niet. Ondertussen wordt in Engeland al de apartheid ingevoerd en moeten vrouwen en mannen apart gaan zwemmen. O ja, niet-moslims zijn niet welkom.

Vanuit het buitenland sijpelt dat soort beleid door naar ons eigen land waar in het kalifaat in Den Haag de islam zorgt voor de onderdrukking van vrouwen. Vandaar dat we nooit hebben begrepen dat vrouwen op leeftijd zich gedragen als moslimlovers. Zeker omdat ze penisnijd hebben, want binnen de islam mogen vrouwen volledig geÔsoleerd worden van sociaal contact en worden geslagen als ze hun kamelenbroeder niet gehoorzamen. Wacht, dat noemen die druiloren aan de linkerkant natuurlijk anders. Naastenliefde. En homoseksualiteit noemen ze dan broederschap. Ze maken er een spelletje van. Haatimams worden lacherig "gastsprekers" genoemd. En in navolging daarvan worden mensen met een te kritische mening racisten of fascisten genoemd. Newspeak waar zelfs George Orwell rode oortjes van zou krijgen. Het klinkt allemaal zo onwerkelijk als we dit zo opschrijven, maar het is toch echt wat er hier nu allemaal aan de gang is. Hoezo bestaat islamisering niet? We worden werkelijk overspoeld met bewijs en het wordt steeds erger.

Bekend is dat de islam in samenwerking met de slinkse zieligheidsindustrie al tijdens de schooltijd de prille jeugd penetreert met propaganda die er vooral op gericht is om andersdenkenden te demoniseren. Moslims zijn lief en als je verkracht wordt, dan is dat lekker. Zo wordt alle kritiek in de kiem gesmoord en is er geen mogelijkheid meer om in te grijpen als het mis gaat. Radicalen zien voorts hun kans schoon in dat "gematigde" milde klimaat en beginnen de jongeren op dezelfde manier te indoctrineren om soldaat van de jihad te worden. Tegen de tijd dat ze de puberteit bereiken, zijn hun hersentjes zo geklutst dat we niks anders meer kunnen dan ze laten afreizen naar SyriŽ in de hoop dat ze daar sneuvelen. Wat doet de overheid? Rapportjes samenstellen. Daarin wordt docenten geadviseerd dat ze zich gewoon moeten neerleggen bij de nieuwe werkelijkheid en hun leerlingen maar te leren om met de situatie om te gaan. Problemen oplossen? Wel nee, gewoon capituleren en er omheen lullen. De nazi's waren niet slecht. Inkwartieren is een eer en kolonisatie geweldig.

Wilt u lekker gruwelen? De islam heeft zijn "eerste" officiŽle onthoofding op het grondgebied van Europa gerealiseerd. Uiteraard in Frankrijk, want dat land heeft zich bemoeid met de heilige oorlog in de islamitische landen. Ons land zal binnenkort ook wel volgen of anderszins opgeschrikt raken door de islam, maar vooralsnog kunnen die linkse aarslikkers fijn hun kop in het zand steken. Zodat als hun halzen worden doorgesneden, ze het gevaar in elk geval nooit hebben zien aankomen. Dat moet voor u toch een hele geruststelling zijn, niet waar? Wat zegt u? Gaat de overheid u wel beschermen? Hoop er maar niet op. Ook bij Defensie is het paard van Troje al binnen gehaald. Met een speciale iftar-maaltijd, luiden zij het begin van de overheersing in. Echt, moslimmilitairen binnen de Nederlandse krijgsmacht. Niet schrikken, maar Hitler had destijds ook speciale moslimmilities in de waffen-SS. Gadverdamme! Serieus, we kunnen het niet geloven dat die verschrikkelijke socialisten ons volk weer in een oorlogssituatie hebben gebracht. Zonder protest.

Overweging.

Steeds vaker worstelen we met het probleem dat we niks meer kunnen zeggen zonder dat het onzin lijkt. Aan de ene kant worden we nog steeds fysiek aangevallen vanwege onze meningen. Die strijd zal een leven lang voortduren. Aan de andere kant zijn de realiteit en de feiten zo bizar en surrealistisch dat het net lijkt alsof we wartaal spreken. Alsof we dit alles verzinnen en het nooit in de media heeft gestaan. Deels komt dat omdat de voornamelijk linkse media om de zoveel tijd controversiŽle onderwerpen verwijderen zodat het voor buitenstaanders net lijkt alsof er niet zoveel over de islam is geschreven. Maar we raken steeds vaker de grens waarop geconcludeerd moet worden dat vrijwel de gehele mensheid te achterlijk is om te kakken. Hoe kan het anders dat er zoveel signalen zijn dat de islamisering niet deugt en zelfs levensgevaarlijk is terwijl bijna iedereen dat gewoon loopt te negeren? Tot onze schrik spelen we met de gedachte dat mensen in de oorlog misschien ook wel dachten: "Laat ze die Joden maar vergassen, dan pakken ze mij niet."

Toch weigeren we te accepteren dat de werkelijkheid zo absurd is geworden dat het niet meer uit te leggen is omdat mensen er gewoon te dom voor zijn. Het kan niet zo zijn dat een bepaald volk zomaar een land overneemt door middel van extremisme, criminaliteit en bureaucratische overheersing zonder dat er protesten uitbreken. We tonen met dit soort artikelen aan dat islamisering steeds extremer wordt en voor iedereen te dichtbij komt. Misschien moet het wel nog erger worden en moeten mensen het fysiek aan den lijve ondervinden omdat principes hebben blijkbaar niet meer van deze tijd is. Tot onze spijt zal dat wel betekenen dat grote delen van ons volk daar de dupe van worden en schade oplopen die nooit meer te herstellen is. Maar is dat dan niet gewoon hun eigen schuld? Ze hebben namelijk ook de keus om wel op te staan voor wat belangrijk is. Die keus trachten we mensen te geven door te informeren. Nog steeds kunnen we na al die jaren met trots zeggen dat vele grote maatschappelijke processen, hier al ruim voor tijd beschreven stonden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.