Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 2 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

842 Liever bout dan wout
841 Leenstudent geen ambitie
840 Banksysteem brokkelt af
839 Amateurisme heerst overal
838 Overspoeld door asieltsunami
837 Klein leed waar u van weet
836 Islamisering brengt ons tering
835 Promotie der wetenschap
834 Politie in de nekklem
833 IPv4-standaard teveel waard
832 Zorg schept valse zekerheid
831 Islam heeft geen toekomst
830 Geheime dienst door het lint
829 Rus tegen internationale pus
828 Strafrecht in eigen hand
827 Aanzuigende werking profiteurs
826 Veranderingen tegen privacy
825 Fuck de moslims!
824 Geen maat op gekkenwerk
823 Moslimdiscriminatie bestaat niet

831 # Islam heeft geen toekomst #
Gepost door Misdefinitie op 25-06-2015 om 23:51.
Godnondeju, duizend berberapen en everzwijnen, treffen we weer zo'n slinkse gladjakker die als opiniemaker zielig probeert te betogen dat de incestueuze en salafistische islam een gouden toekomst tegemoet gaat in het ooit zo mooie, beschaafde en blanke westen. Weer zo'n arabist die ergens de kans heeft gekregen en denkt dat als we moslims maar met fluwelen handschoentjes aanpakken, ze op den duur wel gaan inzien dat de moderne en beschaafde manier van leven toch echt het beste is voor iedereen en ze dan afstand gaan doen van de extremistische elementen van hun politieke ideologie. Ja hoor, dat is net zoiets als verwachten dat neonazi's bekeren en weer gematigde NSB'ers worden. Dat gelooft geen hond. In werkelijkheid probeert de islam al eeuwen voeten aan de grond te krijgen en de hele wereld te domineren. Tot de 21ste eeuw zonder succes, want keer op keer werden ze weer vernederd en verslagen. Cultuurbotsingen, criminaliteit en terreurdreiging tonen aan dat de islam thuishoort in de woestijn en moslims op den duur afscheid moeten nemen van ons land.

Nederland is ONS land!

Nederland kende net als andere moderne westerse landen een open vrije cultuur waarin we alles bespreekbaar kunnen maken en er geen taboes bestaan. Nou ja, behalve als het over de failliete multiculturele samenleving gaat dan. Bloot is voor ons geen schaamte, maar een plezier. Echte mannen kijken graag naar vrouwen en als een vrouw moeite doet om zich te verzorgen en oogverblindend te zijn, dan juichen we dat alleen maar toe. Af en toe een schaars geklede vrouw in openbare reclame-uitingen, is een welkome afwisseling tussen al die waardeloze troep die ze ons de hele dag proberen aan te smeren. Het is geen porno, dat willen we natuurlijk niet openbaar zien omdat er ook kinderen rondlopen, maar een beetje uitdagend kan best wel. Binnen de islam is echter latent homoseksuele broederschap de norm. De hele dag lopen die kerels elkaar als flikkers te kussen en af te likken terwijl ze de vrouwen hekelen. Wijken zoals Amsterdam West waar de islam alom vertegenwoordigd is, dulden geen vrouwen in vrije posities en bekladden als wat niet bedekt is.

Even serieus, de moslimgemeenschap wil met ons verlichte denkers samenleven terwijl ze hun haat en nijd jegens vrouwen altijd en overal kenbaar maken? Natuurlijk gaat het niet om de bekladding op zich. Binnen de islam wordt de vrouw gezien als waardeloos stuk vuilnis dat onderdrukt moet worden. Het liefst vermomd als brievenbus of pinguïn met zelfs gaas voor de ogen, moet de vrouw minstens een paar meter achter de man lopen. Op feestjes zien we die mietjes bij elkaar klitten terwijl de vrouwen aan de andere kant van de zaal staan. En als een vrouw overspelig is of niet doet wat de man wil, dan mag ze geslagen worden. Westerse vrouwen zien ze als hoeren omdat zij, geheel uit vrije wil, af en toe wat schaarser gekleed gaan. In zwembaden eisen ze dat er gescheiden gezwommen kan worden. Ze zouden opeens een harde plasser kunnen krijgen van een vrouw en dat mag niet van Allah en zijn pedofiele profeet. Nee jongens, dat gaat hem niet worden. Voor ons zijn vrouwen gelijkwaardig en dat moslimgedrag minderwaardig.

Arabisten zijn het overigens lang niet altijd met elkaar eens. Hans Jansen stelt dat alle moslims moeten leven volgens de geschreven leer uit de koran en dat duivelse boek nu eenmaal voorschrijft dat moslims alle ongelovigen moeten uitmoorden. Binnen de islam hanteert men de Takiyya: glashard liegen. U bent voor hen een ongelovig blank varken dat het liefst op het altaar van de islam moet worden geslacht. Omdat u zo'n waardeloos stuk vreten bent dat door de islam als vijand gezien wordt, mag, nee moet, de islamiet tegen u liegen. Sterker nog, het liegen wordt binnen islamitische kringen al van kleins af aan erin geslagen. Het is een eer om tegen een blanke te liegen. Als men door de Holocaust te ontkennen hun antisemitisme kunnen goed praten, dan zullen ze het niet nalaten. Maar ook de ware aard van de islam en de nogal extreme en radicale opvattingen proberen ze angstvallig te verbergen. Pas als het paard van Troje volledig is uitgerold, zullen de leugens zichtbaar moeten worden omdat ze dan toch al de macht hebben gegrepen.

Gematigde moslims bestaan niet voor christenen die samen met hen in een AZC zitten. Even nadenken. Moslims vluchten zogenaamd voor de oorlog die gevoerd zou worden door moslimextremisten. Zij komen dus als "gematigden" naar ons land en zijn zielig. Moslims blijken in asielzoekerscentra massaal christenen met de dood te bedreigen of te mishandelen vanwege hun geloof. Christenen zijn in hun ogen afvalligen die moeten worden gedood. Dat klinkt niet echt gematigd. Het klinkt eerder alsof zij zelf de extremisten zijn en hier enkel komen met als doel ons land ook zo'n puinzooi te maken. Nog altijd denken we honend terug aan een zekere christenhond op een school in Amstelveen die onze beheerder heeft ontslagen vanwege de meningen op deze website over criminele moslims. Sindsdien roepen we elke keer "Geert is rechtvaardig!" als de islam iets flikt jegens christenen of anderen en ons gelijk steeds maar weer bewezen wordt. Wie hier mensen komt aanvallen vanwege hun geloof, is geen vluchteling maar een islamitische rat die onmiddellijk teruggeschopt moet worden.

Ligt het aan ons land? Komt het omdat wij racisten zijn? Wel nee, wij hebben er geen kont mee te maken. In Duitsland is het precies hetzelfde. Christenen zijn hun leven niet zeker en worden gespuugd, geslagen en bedreigd. Zelfs kinderen worden aangevallen door die haatbaarden. Aan iedereen hebben zij een hekel en overal ter wereld waar moslims komen, zien we dit gesodemieter. Dat zijn concrete constateringen. Feiten waar al die linkse stakkers niet omheen kunnen. Ja mensen, dit leren ze u niet wanneer u een avondje gezellig een "vluchteling" mee naar huis mag nemen om hem wat te eten te geven. Cem Özdemir als voorzitter van de Duitse groenen, stelt dat de islam erbij hoort, maar islamisme niet. Dat is zoiets als zeggen dat de nazi-ideologie erbij hoort, maar nazisme niet. Bullshit, het is allemaal een pot nat. Het is zelfs zo erg dat Yassin Elforkani als gezicht van de "gematigde islam ermee stopt. Blijkbaar vond zelfs Elforkani dat er geen gematigde islam bestaat en is alle hoop dat de islam ooit nog bijtrekt vervlogen. Wat een afgang.

Samen leven in een westerse beschaving is alleen mogelijk als moslims onze democratische rechtsstaat onderschrijven en laat dat nu juist niet het geval zijn. Inmiddels is het een feit van algemene bekendheid dat meer dan de helft van de moslims vindt dat de democratie onverenigbaar is met de islam en dus moet wijken. Enkel de radicale wetten van de sharia gelden en dat betekent vooral slecht zijn tegen vrouwen, Joden, homo's en andere ongelovigen. De Turkse president Erdogan ziet de democratie enkel als middel om snel zijn dictatuur te kunnen vestigen die aan Allah toebehoort. Ook moeten andermans kinderen branden in de hel, zijn alle vrouwen hoeren en wordt de politiek gevoerd middels grof geweld en gijzelingen. Wat dat met ons land te maken heeft? Simpel, Nederlandse Turken zitten massaal met hun kop in de hol van hun leider in Turkije en zijn allemaal loyaal aan de vreemde krijgsmacht. Lol, wel van ons geld vreten en dan tegelijkertijd wensen dat een regime de wereld overneemt dat hun broodheren wil vermoorden.

Cijfers, percentages en statistieken, we zouden liegen als we zouden zeggen dat we niet ejaculeren op getalletjes. Al vaker hebben we extreme percentages tot wel 80 % van de moslims gezien die terroristische regimes in het Midden-Oosten steunen, de democratie verwerpen of stiekem hun heilige boekje net eventjes wat serieuzer nemen dan goed is voor ons land. Dat hoeven we hier niet uit ten treure weer te verhalen, leest u alle voorgaande artikelen als daar nog interesse in is, maar we vullen het wel steeds aan. Onze artikelen kennen namelijk een geslaagde structuur. Basiskennis steeds verder uitbouwen en voortbouwen op wat eerder gezegd is. Logisch, anders zouden we altijd maar herhalen en nooit iets nieuws kunnen bijdragen. Mooi, daar komt hij dan. Sper uw ogen maar wijd open: 94 % van de Marokkanen en 73 % van de Turken zou vechten voor zijn land. Ja, hun land. Turkije en Marokko, echt niet voor ons. Wanneer er stront aan de knikker is, zullen vrijwel alle moslims kiezen voor hun eigen land en onze vijanden zijn.

Slechts 15 % van de Nederlanders zou bereid zijn om te vechten voor zijn land. Stelletje hypocriete lafaards. Wel lekker teren op de vrijheid waar onze mensen al eeuwenlang bloed voor hebben moeten vergieten, maar verdomme te (is)lam zijn om tegen de vijanden van ons volk op te treden. Erger nog, u doet niet alleen niks, u kijkt niet alleen maar weg, maar u loopt ook nog eens onze mensen te demoniseren en maatschappelijk te diskwalificeren. Grof verraad van twee kanten. Een dolk in de rug van al die vrijheidsstrijders inclusief Geert Wilders die de strijd voor uw vrijheid heeft moeten bekopen met een levenslange gevangenschap door de kornuiten van de islam. Is dat onze beloning? Gaat u straks gewoon weer bij de NSB als de antisemitische moslims dat aan u vragen? Vast, zo laf was u in de oorlog ook. Waarom denkt u anders dat het Derde Rijk zoveel schade kon aanrichten? Geen straf is hoog genoeg. Geschokt zijn we. Door het aantal vijanden van ons volk, maar ook door het laffe gedrag van wat onze "intelligente" soort moet voorstellen.

"Kankerjoden, allemaal de schuld van die kankerjoden!" aldus de gematigde islam in de Schilderswijk omgedoopt tot het kalifaat van Den Haag. Zielige vluchtelingen die blij zijn dat ze uit de oorlog zijn en uit dankbaarheid voor onze gastvrijheid en uitkeringen oude omaatjes helpen oversteken? De realiteit laat een ander beeld zijn. Tientallen op hol geslagen rifapen rennen krijsend door de straten van Den Haag en slopen alles wat ze op hun pad tegenkomen. Brandstichting, plunderingen en uiteraard hele tirades tegen Joden. Want hun gedrag komt voort uit de Joodse duivel die hen zomaar dingen laat doen die zij niet willen. Totale verwoesting en dominantie. Primaten die denken dat ze door hun agressieve gedrag hoger in rang zijn dan de gemiddelde aap uit de dierentuin. Arnoud van Doorn gaat helemaal door het lint om als landverrader zijn moslimvriendjes te verdedigen. Te bizar voor woorden, echt. Opmerkelijk is de oorverdovende stilte van al die wegkijkers. Wij zijn voor minder helemaal kapot gemaakt.

Linkse pannenkoeken komen betogen dat die moslimlieverdjes zo reageren omdat ze gewoon massaal worden gediscrimineerd. Belachelijk, wij zijn het enige racistische platform in Nederland die daar een beroep en gewoonte van hebben gemaakt. Bovendien deugt die stelling van geen kant. Als belediging per definitie geweld rechtvaardigt, dan hadden wij half Nederland allang kunnen vergassen. Daarbij komt nog dat discriminatie van moslims bewezen je reinste bullshit is. Vrijwel alle klachten wegens discriminatie zijn het gevolg van aangiften tegen Wilders die "Meer of minder?" heeft gevraagd waar hij "Een of Geen?" had moeten vragen. Nou, als dat alles is waar die kamelenpijpers zich druk om maken, dan verdienen ze het predicaat primaat ook gewoon. Alleen debiele socialisten geloven nog in sprookjes. Een anti-islamfanaat zou zijn uitgenodigd in een moskee en daar vervolgens dikke vriendjes zijn geworden. Opa uit 1940 belde. Zo slecht vond hij de nazi's niet toen hij een kop thee kreeg en men hem vertelde slechts het vuilnis te verbranden.

Is er geen discriminatie, dan verzint links discriminatie. Weet u hoe Leo Lucassen directeur en hoogleraar is geworden? Door boude uitspraken te doen over tegenstanders van de massa-immigratie. Zo zou een boek van Martin Bosma (PVV) leiden tot geweld jegens moslims. Gelukkig leidt het demoniseren van rechtse politici, realisten en bloggers niet tot geweld van de AFA en moord. O wacht, alle rechtse politici zijn nu dood of beveiligd en alle rechtse bloggers zijn inmiddels voor de strafrechter gedaagd en meerdere malen door hun werkgever ontslagen, maar hey, die moslims zijn altijd het slachtoffer. O ja, Lucassen moet nog wel eventjes rectificeren, want Bosma roept nergens op tot geweld. Dan maar beweren dat hij wel een vijandig klimaat creëert. Natuurlijk. Hoeveel moslims zijn er in elkaar getrapt door dat boek versus het aantal rechtse sprekers in Nederland dat in moeilijkheden komt door extreem links? Afgezien van een moskee die beklad wordt wat ook door hun eigen mensen gedaan kan zijn, hebben moslims geen last van geschriften.

In een wanhopige poging deze feiten over de islam te verhullen, proberen de aanhangers, sympathisanten en medeplichtigen een charmeoffensief te regelen. Marokkaanse imams zouden massaal naar Nederland komen om de gezonde islam uit te dragen. Ja, tuurlijk, als wij naar een rechtse bijeenkomst gaan, gelooft men ook niet dat wij de juiste ideologie uitdragen. Dan zegt men gewoon dat er geen gezonde nazi-ideologie is. Net zoals er ook geen gezonde islam is. "Bewust Moslim" wil moslims beter laten integreren. Wat de fuck? Dat is toch die organisatie die autochtonen ervan beschuldigt dat zij door racisme de integratie hebben laten mislukken? Vraagt niemand zich serieus af waarom dit soort salafistische organisaties die ons land ondermijnen niet gewoon net zo verboden worden als de pedofielenvereniging? Segregatie is een veel beter idee. Het had nooit mogen gebeuren dat allochtonen hier permanent blijven. Wist u dat Charlie Hebdo een prijs toegekend kreeg voor hun moed? Waar blijft onze prijs? Wij strijden al 11 jaar.

Wist u trouwens dat "Bewust Moslim" een stel haatpredikers zijn die ervan verdacht worden zelf een grote rol spelen in het laten radicaliseren van jongeren? Uiteraard wordt dat glashard ontkend door de verantwoordelijke gemeenteambtenaren en de burgemeester, maar opvallend is het wel. Bekeren tot de islam is niet zonder risico, wat dat betreft moet de AIVD Arnoud van Doorn maar eens in de gaten houden. Nadat een man zich in de VS bekeerde tot moslim, wilde hij een aanslag gaan plegen. Islam is blijkbaar als kanker, Nederland moet blanker! Het lijkt overigens vrij simpel om die jihadisten in de kraag te vatten, want een groot gedeelte blijkt voor vertrek uit Nederland naar Syrië al knettergek. Dat doet ons meteen denken aan een onderzoek van jaren geleden waaruit bleek dat Marokkanen 5 tot 7 keer vaker psychisch gestoord zijn dan Nederlanders. Ja, we verzinnen dit allemaal echt niet. Eindeloos stapelen de feiten zich op dat de islam niet deugt. Niet een keer, niet een artikel lang, maar jaar in, jaar uit.

Bij de Universiteit Utrecht zien we iets wat ons ontzettend kwaad maakt. Al jarenlang probeert onze beheerder een promotieplaats te bemachtigen om ook doctor te kunnen worden in zijn vakgebied, maar terwijl hij steeds wordt afgewezen zien we tot onze ontsteltenis vreemd genoeg dat universiteiten wel allerlei islamieten de kans geeft om die posities te benutten. En wat doen en zeggen zij dan? Dr. Amr Ryad vindt het belangrijk om de geschiedenis van de islam te kennen. Ja, vast. Welke geschiedenis? Dat de islam omstreeks de zevende eeuw ook al geprobeerd heeft Europa te bezetten en te koloniseren en dat toen gelukkig niet gelukt is? Dat de islam net als het nazisme een ranzig fascistisch boekwerk en ideologie kent? Dat de Jodenhaat van de islam nog veel erger is dan de haat van nazi-Duitsland? Dat de islam overal ter wereld, of dat nu in deze tijd is of vroeger, voor ellende zorgt en heeft gezorgd? Leer dan de geschiedenis in het juiste perspectief te plaatsen en laat al die dhimmitude universiteiten ook eens gezonde Nederlanders aannemen.

Wacht, u vindt dat wij overdrijven en poep praten? Rector Ahmet Akgündüz. Islamitische Universiteit in Rotterdam. Aangesteld door de linkse overheid, met name dankzij de PvdA. Grote fan van Erdogan. Anti-homo en anti-Armeniërs. En nog wat extreme uitspraken. Sowieso, het feit dat er een islamitische universiteit bestaat is al achterlijk. Nu deze man zo vaak in opspraak is geraakt, wil de PvdA van hem af. Net zoals ze van Selçuk - moge Allah je straffen - Öztürk af wilden nadat ze door hem bedreigd werden en de ware islam recht in de ogen keken. Geen straf zal te zwaar zijn voor al die vuile Gutmenschen die ons zo hypocriet naar de slachtbank hebben geleid. Oei, daar komt weer een rapport dat stelt dat antisemitisme vooral een aangelegenheid is van moslims. De slinkse politiek wilde het rapport geheim houden, maar ja, dan komt het toch weer naar buiten en staan de feiten over moslims weer vast. Probeer de feiten dan maar eens weg te poetsen met een website die wil dat u positief over een moslim gaat denken door hem in huis te nemen.

Wilt u zo graag weten wat u op een gegeven moment te wachten staat met de islam, dan zijn daar genoeg voorbeelden van de vinden. Moslims die zelfs een speciale productiegroep hebben opgericht om de meest gruwelijke filmpjes te maken van homo's die van flatgebouwen worden gegooid, stenigingen en gore onthoofdingen. Gezellig, dat is weer eens wat anders dan een net kanaaltje op Youtube. Dichter bij huis vindt de islam dat geweld er gewoon bij hoort en dat Marokkaanse jongens die daarbij toevallig een grensrechter volledig tot moes trappen, gewoon pech hebben gehad. Ja, dat begrijpen we best. Als een Nederlander schopt, dan gaat zo'n grensrechter niet dood. Alleen omdat het Marokkanen zijn en het dan wel gebeurt, krijgen ze zo'n stigma. Nee, u mag niet suggereren dat de kans op de dood toeneemt als het geweld door idiote hersenloze primaten gebeurt in plaats van door een overbezorgde huisvader. Ja mensen, alles is zogenaamd een foutje. Gelooft u het nog? Wij niet. Door en door verrot en dan nog niet willen ingrijpen.

Soms doen we echt een serieuze poging om moslims als mensen te zien en dat betekent ook dat als er een islamitisch kind in nood is omdat het door de vredelievende islam continu in elkaar geramd en misbruikt wordt, we bereid zijn om zo'n kind als pleegouders op te vangen. Geen probleem zou u denken, dat zou voor Nederlandse kinderen ook geen probleem zijn aangezien daar speciale stichtingen en dergelijke voor bestaan. Stichting Moslimpleegkind bijvoorbeeld. Oepsie, wij zijn daar als blanken niet welkom. Islamitische kinderen mogen alleen bij moslims worden ondergebracht. Blanken zijn vies, dom, racistisch en te onbekwaam om die kinderen verder te indoctrineren. Ook worden ze dan niet meer misbruikt, maar ja, dat boeit dan blijkbaar minder. Blanken zijn minderwaardig, zo zit dat. Jeugdzorg verontschuldigt zich. Er zijn gewoon niet voldoende islamitische pleegouders beschikbaar en dat is klote. Turkije is een onderzoek gestart omdat islamitische kinderen bij blanken of erger, bij flikkers, terecht komen en dat mag niet van Allah.

Wacht even. U mishandelt uw kind. Het kind wordt uit huis geplaatst. Voorts gaat u in uw eigen land kankeren dat de pleegouders niet van het juiste ras, soort en seksuele geaardheid zijn. En deze afschuwelijke vorm van racisme is geen probleem, maar vervolgens wel roepen dat wij hier racisten zijn. Rot even gauw op met die hele islamitische teringzooi. Weg met die stichting, weg met die ouders en weg met iedereen die vindt dat de islam nog toekomst heeft in Nederland. Het is godverdomme godgeklaagd dat gedrag waarvoor wij in de gevangenis zouden belanden, door dat tuig gewoon straffeloos gedaan kan worden. Sowieso zijn ze het toch wel gewend om zelf af te reizen naar het kalifaat, waarom ze dan niet een handje helpen? Kan iemand ons de voordelen van de islam opnoemen of hebben we gelijk dat er alleen maar deze shit te vinden is? Koekkoek, daar is de feitenkaravaan weer. Wat krijgen we nu weer? Zeker 62 % van de allochtonen staat "niet positief" tegenover Israël en Joden. Goh, wat een verrassing. Het zijn net nazi's.

Bij de PvdA pleit René Cuperus voor het opheffen van de scheiding van kerk en staat om polarisatie te voorkomen. Hij ziet graag de ontwikkeling van een permanent overlegorgaan waarin de moslimgemeenschap zeggenschap krijgt over maatschappelijke organisaties en de overheid. Capitulatie en de absolute machtsoverdracht dus. Zouden zijn voorouders ook betrokken zijn geweest bij de snelle overgave aan de Duitsers? De reden voor dit idiote plan? Nou, dat zit zo. De islam is hard aan het polariseren. En ze zijn sterk en machtig. Meer dan 1 miljard moslims wereldwijd en overal ter wereld geïnfiltreerd als het paard van Troje. Die moeten we te vriend houden, anders belanden we straks samen met de Joden in de verbrandingsoven. Dus wat doet die linkse knakker? Gewoon vragen of hij aan de lul van de vijanden van ons volk mag zuigen en de rest komt van zelf. Gadverdamme, Neurenberg is pas noodzakelijk! Infantiele randdebiel, nooit zullen wij die capitulatie accepteren. Zout maar op naar Marokko als dat uw vrienden zijn.

Natuurlijk snappen we ook wel dat de linkse politiek zo werkt. Continu nieuw stemvee binnenhalen en als het dan link wordt, alles blijven weggeven in de naïeve hoop dat ze zelf mogen blijven leven. Socialistische politiek is gebaseerd op angst. Zo werkt toegeven aan terreur ook. Dingen doen die de terroristen willen uit angst dat ze hen gaan vermoorden. Wel, stel dat er morgen 1 miljoen PVV'ers de straat op gaan en overal aanslagen plegen, dan zit de PVV overmorgen in de regering. Immers, wie het sterkst is en de meeste angst kan genereren bij de bevolking, krijgt het voor elkaar dat links hen gaat gehoorzamen. Ruggengraatloze flikkers die hun beleid afstemmen op geld en macht in plaats van met het gezonde verstand beslissingen nemen die wel in het belang van de hele bevolking zijn. Hersenloze socialisten, we zien ze het liefst in houten kisten! Dan steunen die dhimmi's weer een nieuwe moskee. Ondertussen laten die achterlijke linkse Gutmenschen uw kindertjes knielen in zo'n haatmoskee met hun reet naar Allah. Kunnen ze zo gepaald worden.

Overweging.

Amsterdam is de bakermat van een slordige 180 verschillende nationaliteiten. Van al die verschillende rassen hebben we (nauwelijks) last en het moet u toch opvallen dat we niet elke keer een heel artikel kunnen vullen met de misdaden van Zimbabwanen, Chinezen of Japanners. Sterker nog, die doen zo weinig kwaad dat het zinloos is om daar een heel artikel aan te wijden. Van racisme is dus geen sprake. Waarom zouden we van alle kleuren houden en net de moslims eruit pikken? Of niet gewoon alles en iedereen aanvallen als het toch om huidskleur zou gaan? Omdat het om gedrag gaat. Crimineel gedrag. Radicaal gedrag. Terroristisch gedrag. Omdat het om gedrag gaat dat onze cultuur vernietigt en haaks staat op alle normen en waarden die we hanteren. Omdat er een grote groepen mensen onze samenleving hebben gekoloniseerd die niet met ons willen samenleven, maar willen domineren met dood en verderf. Wat u ook van ons vindt: u kunt niet met goed fatsoen betogen dat een zandnegervolk dat ons naar het leven staat, hier een toekomst heeft.

De politiek correcten hebben vrijsprekers gedwongen om het over de islam te hebben in plaats van over moslims om juridisch veilig te zijn en niet steeds het risico te lopen door de dhimmitude politie uit hun huizen te worden gesleurd om hun mening. Om vervolgens met het argument te komen dat elke religie en ideologie fascistisch boekwerken hebben. Maar dat is waanzin, want alleen de islam heeft een boekwerk dat door zoveel moslims gedragen en uitgevoerd wordt. De jihad is de realiteit, dat gelul uit de bijbel of Mein Kampf niet. En niet omdat ze moslim zijn of een bepaalde afkomst hebben, maar omdat de feiten uit de actualiteit bewijzen dat een groot deel zich gewoon zo gedraagt. Niet een klein groepje, maar hordes moslims die dat gedrag in ere houden. Grote meerderheden die onze democratie verwerpen, extremisten in het buitenland steunen of pleiten voor de invoering van een islamdictatuur. Benoem het probleem gewoon, want het zijn niet de negers die overal willen domineren, onze cultuur verfoeien en onze kinderen vergiftigen.

Inmiddels is het probleem zo groot dat alle voor de hand liggende middelen al geprobeerd zijn. Er zijn wel vaker etnische spanningen geweest. Denk aan dat gedoe met de Molukkers. Uiteindelijk waaiden dat soort zaken over omdat geen enkel volk zo massaal en wereldwijd de intentie heeft om alles en iedereen over te nemen. De islam doet dat wel. Integreren werkt niet. Kijk om u heen. Kijk naar nationaliteiten die wel geïntegreerd zijn. Wat ziet u? Juist, u ziet mensen die gewoon meedraaien in onze maatschappij. In onze cultuur. Wat ziet u de islam doen? Speciale stichtingen, gebedshuizen, instanties en overal geïnfiltreerd in het systeem op strategische plaatsen waar ze de politieke besluitvorming naar wens kunnen beïnvloeden. Dat is niet gezond en onwenselijk. Om nog maar te zwijgen over die linkse lafaards die ons, onder wat chantage met geweld, nog dieper in de greep van de islam willen duwen. De islam gaat nooit normaal doen. Zie wat voor ellende ze overal ter wereld veroorzaken. Wie niet luisteren wil, moet voelen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.