Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 3 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

822 EU-wurgcontract tegen privacy
821 Marktwerking maakt zorg beter
820 Het asociale netwerk
819 Politie volledig kreupel
818 Islam infiltreert overal
817 Maagdenhuis orgie van extreem links
816 Onderwijs met vierkante puberogen
815 Betutteling is het probleem
814 Geknoei met belastinglast
813 Temeier uit de illegaliteit
812 Pislam van het zwaard (4)
811 Kankerwout, U zit fout!
810 Bukken voor banken
809 Banencircus draait door
808 Onderwijs van de onderkruiper
807 Baat bij moslimhaat
806 Blokkeer die reclametroep
805 Het zal ze een rotzorg zijn
804 Onderwijsbalie dwaze bureaucratie
803 Hoertjes van justitie

818 # Islam infiltreert overal #
Gepost door Misdefinitie op 21-04-2015 om 23:11.
Uitleggen dat haat jegens islamitisch ongedierte weinig te maken heeft met huidskleur, oerwoudgeluiden, hygiŽne en genetische inferioriteit, is zelfs na moslimterrorisme onmogelijk gebleken. Een dagelijks portie bloederige terreuraanslagen uit naam van Allah en zijn pedofiele profeet doet mensen nog niet opschrikken en de wens uitspreken daar iets aan te doen. Op zich is dat niet zo verwonderlijk. Het zijn dezelfde mensen wiens ouders destijds in de oorlog tegen het Verzet liepen te kankeren terwijl de verbrandingsovens vol in bedrijf waren. De Jodenhatende FŁhrer en zijn kornuiten beledigen was een grotere misdaad dan de gruwelijkheden van de oorlog net zoals de waarheid zeggen over radicale moslims thans als erger wordt gezien dan de dagelijks stroom aan criminaliteit en terreur die we voor onze kiezen krijgen. Het wordt al helemaal lastig om aan dhimmi's sluipislamisering uit te leggen. Haal godverdomme eens die islamschijt uit uw ogen stelletje landverradende tyfusvarkens en zie hoe de radicale islam de baas wordt in uw land.

Invloed islam schrikbarend.

Het buitenlandse onderzoeksinstituut Pew Research Center bericht over een zorgwekkend toekomstbeeld waarin de islam de dominante ideologie wordt in 2070. Bekend is dat de islam staat voor Joden-, homo- en vrouwenhaat. Op den duur zal deze ontwikkeling voor een nieuwe Holocaust kunnen zorgen en hoe vaak linkse dhimmi's ons ook beschuldigen van racisme: uit resultaten die ze in het verleden geboekt hebben, weten we dat zij de eersten zullen zijn die het aan den lijve zullen ondervinden. Wat niet wegneemt dat de islam voor iedereen een demografische ramp betekent. Daar zitten we dan op een bol met 7 miljard mensen waarvan 2 miljard christenen en meer dan 2 miljard moslims. Ja, de wereld zou inderdaad beter af zijn als die 4 miljard door een supernova zouden worden opgelost, maar ja, waar laten we de overige 3 miljard dan? Een andere optie zou zijn dat de christenen aan onze kant gaan strijden, blijven dromen. Christenen zitten liever met hun vuist in de reet van die kamelenpijpers. Berichten over criminaliteit doen hen minder dan onze teksten.

Weten dat het einde der tijden binnen afzienbare tijd nadert in combinatie met de wetenschap wat radicale moslims doen met andersdenkenden, zal de laffe verraders toch moeten doen sidderen en beven, maar erger is nog dat we thans al de signalen opvangen dat we daadwerkelijk naar het ultieme doemscenario toewerken. Het heeft weinig zin om dat scenario uitgebreid uit de doeken te doen. Stelt u zich een wereldoorlog voor, maar dan met alle technologie, wapens, kennis en privacyschending. Redenen genoeg om dat te voorkomen, wat uw overtuiging ook is en wat u ook vindt van onze opvattingen. Op het moment dat die haatbaarden voor uw deur staan, is het namelijk te laat en verwacht maar niet dat de vijanden van ons volk op zo'n heldere en consequente manier kunnen communiceren als wij doen. Tevens zullen zij zich niet als laffe schapen naar de rechtbank laten leiden en netjes zullen doen wat u verwacht. Kijk goed om u heen en probeer er alles aan te doen om deze rijdende trein te stoppen en te voorkomen dat we zo de afgrond in glijden.

Stichting Alfitrah in Utrecht is een salafistische organisatie. Dat is een stroming binnen de islam voor fascisten en radicalen waarbij allerlei gespuis probeert om de strijd van de jihad gewapend en met veel geweld op te pakken. Regelmatig nodigt de stichting radicale moslims uit om nog een keertje te kunnen horen wat er met Joden en homo's moet gebeuren: vergassen en met het hoofd naar beneden van flatgebouwen gooien. Vrouwen horen volgens die leer ingewikkeld te worden in een theedoek om te voorkomen dat de mannen geil worden, hoewel dat best bizar is want die mannen vinden toch al dat ze alles mogen doen wat ze ook bij hun kamelen uitvreten. U verwacht het niet, maar deze stichting stelt een erkend leerbedrijf te zijn en onder andere samen te werken met universiteiten en hogescholen in Amsterdam en Utrecht. Opeens begrijpen we waar de HvA zijn befaamde "color-IT" projecten ontwikkelde. Reeds in 2003 werden we door het College van Bestuur van de HvA uitgemaakt voor racisten en dan horen we nu dat ze zaken doen met islamfascisten.

Zulke onthullingen maken ons sterker omdat ze met sterke terugwerkende kracht bewijzen dat wij al die tijd gelijk hebben gehad. Sprekers die door de louche stichting worden uitgenodigd, zijn onder andere in BelgiŽ al tot celstraffen veroordeeld vanwege extremisme. Stagiaires die nog een roeping zoeken, kunnen er terecht voor een eeuwige investering in het paradijs met de eeuwige melk, honing en mannelijke maagden die zich als sukkels hebben laten opblazen voor hun zelfverzonnen godheid. Nadat dit aan het grote publiek bekend is geworden trachten de betrokken onderwijsinstellingen het natuurlijk te ontkennen. In de Tweede Kamer werden er Kamervragen gesteld door de SP (de PVV wordt zoals gewoonlijk weer genegeerd) waaruit blijkt dat de VVD en de PvdA wereldvreemd zijn en erg naÔef het gevaar niet willen zien. We willen u de kortzichtige redenaties niet onthouden. Wat vinden zij nu eigenlijk van haatzaaierij? De minister van justitie haalt zijn schouders op. "Ja, het zijn moslims hŤ, dan is het gewoon vrijheid van meningsuiting."

Eventueel kan het OM ingrijpen als er beledigd of gediscrimineerd wordt, al weet iedereen dat er zelden zo'n latent homoseksuele haatjurk voor de rechter wordt gedaagd. Die eer is voorbehouden aan Wilders en rechtse webloggers. U kent vast nog wel de incidenten waarbij moslims in het kalifaat in Den Haag scanderen dat Joden dood moeten en dat Harry van Bommel meeliep in een demo waar geroepen werd dat Joden aan het gas moeten. Niet strafbaar zeiden de burgemeester, politie en justitie. Kan er dan informatie worden gegeven als ze desondanks toch in het buitenland veroordeeld zijn? "Eh nee, want hij was er niet bij." Ja, dikke lul drie bier. Wanneer justitie niet kan bewijzen wie een auteur op Misdefinitie is, is de beheerder de lul. Waarom niet met dezelfde voortvarendheid dat gespuis aanpakken? Visa kunnen blijkbaar niet ingetrokken worden, want de stichting nodigt dan radicalen uit met Europese paspoorten. Wat vindt de minister dan van het oproepen tot de zuivere islam wat fascisme impliceert? "Nou ja, zij zeggen dat het vredelievend is hoor."

Goebbels kwam destijds ook met vredelievende propaganda de Hoge Raad ervan overtuigen dat ze alle decreten van de FŁhrer moesten zien als wetten in formele zin. "Dat is goed," zei de Hoge Raad en ze legaliseerden daarmee eventjes de Holocaust. Veel geleerd heeft de politiek niet, want tja, als zo'n extremistische stichting zegt dat de islam vrede is, dan is dat zo. Ook al stapelen de bewijzen zich al decennia lang op. Is de stichting dan echt erkend? "Eh, formeel niet. Alleen op mbo-niveau." Wat kan ons dat formele nou schelen bokkenlul? Feit is dat die stichting deels gefinancierd wordt door de overheid en voor een ander deel door terroristen om vervolgens hand- en spandiensten te verlenen om islamitische propaganda op onze universiteiten te krijgen. Wat boeit het verdomme dan nog of daar officieel toestemming voor is gegeven of niet? Het gebeurt en de slinkse PvdA-bestuurders vinden dat goed. Ontkennen is typisch moslimgedrag. Alle blanken zijn volgens hun ideologie varkens waartegen zij mogen liegen en desnoods geweld mogen gebruiken.

Via interne geldstromen van onze onderwijsinstellingen die niet te traceren zijn en die daardoor ook eenvoudig te ontkennen zijn, kunnen er gloednieuwe initiatieven worden ontplooid. Het is net als met ondernemers die een steun in de rug krijgen door een kruiwagen. Is het begin eenmaal gerealiseerd, dan kunnen ze verder gaan. Bijvoorbeeld door bij de overheid te pleiten om voor moslims speciale universiteiten te bouwen waar blanken niet welkom zijn. Dat zouden wij eens moeten proberen, dan vliegen we meteen de bak in. Eenmaal raden wat er vervolgens op zo'n universiteit gebeurt. In Rotterdam worden vrouwen weggestuurd nadat ze gingen klagen over seksuele intimidatie van die geitenneukers. De etnische zuiveringen van de Turkse premier Erdogan werden in de universiteit verheerlijkt door de rector die ook vindt dat het mengen van genen van Nederlanders en Turken inferieure landverraders oplevert. Formeel kan de NVAO de vergunning intrekken, maar als dat al gebeurt, dan openen ze gewoon weer een nieuwe universiteit.

Extremisme en radicalisatie worden veelal gebagatelliseerd met de stelling dat er slecht een handjevol terroristen zijn tegenover 1,6 miljard moslims wereldwijd. Ondertussen heeft die klote stichting Alfitrah banden met de terroristische organisatie de Hofstadgroep waarvan Mohammed Bouyeri lid was die Theo van Gogh midden op straat slachtte, maar ook dat is slechts een incident. Dhimmitude socialisten maken graag onderscheid tussen de gematigde en de radicale islam. De radicale islam bestaat volgens hun visie hooguit in sprookjes en als ze het echt niet meer kunnen ontkennen, vanwege aanslagen. De rest achten ze gematigd. Geert Wilders bestrijdt deze stelling door op te merken dat er geen gematigde islam bestaat. De koran is het heilige boek voor alle moslims en eist absolute gehoorzaamheid op straffe van de dood. Alle moslims worden opgeroepen om de Joden en andersdenkenden te vermoorden. Islam is als kanker, het salafisme vindt zijn weg naar de Nederlandse moskeeŽn en de gematigden doen lekker mee.

Wacht even, een moskee is toch een gebedshuis waar ze elkaar in de kont aan het snuffelen zijn en winden laten in elkaars bek? Gesproken wordt van een verlaagde weerbaarheid. Normaal kunnen "gematigde" moslims de verleiding weerstaan, maar ze worden steeds zwakker. Ja, zuig nog maar eens goed aan de lul van uw kamelen. Weerbaarheid aan onze reet. Opa zei vroeger altijd dat hij twee dingen kon doen toen de nazi's Nederland binnenvielen en Joden begonnen te vergassen. Het mooiste is natuurlijk in het Verzet gaan in een poging de wreedheden van het extremisme te doen stoppen. Wie dat niet durfde, bleef zogenaamd neutraal en faciliteerde het ook niet. Er was geen enkele verplichting om met de vijand te heulen. Ook nu niet. Wie echt gematigd is, kan weglopen als de extremisten binnenkomen. Of gezamenlijk weigeren om dat gespuis binnen te laten. Wie meedoet, vindt het prachtig en is niet gematigd. Waar wij al die tijd voor gewaarschuwd hebben komt nu toch uit. Nu de oorlog op losbreken staat, laten de gematigden hun ware extreme aard zien.

MoskeeŽn worden massaal misbruikt als haatkazernes om de jihad te kunnen aansturen als het eenmaal zover is. Haatimams wakkeren met hun preken de haat jegens het westen nog even verder aan totdat de bom barst en iedereen de straat op gaat om elkaar de hersens in te slaan. Bestuurders van zo'n haathut staan dat allemaal toe en doen tegenover de overheid alsof ze legitieme ondernemingen zijn. Opmerkelijk is dat zij geld ontvangen vanuit buitenlandse organisaties die het salafisme en daarmee terrorisme steunen zonder dat onze politici "weten" waar dat geld vandaan komt. "Ja, dat willen ze ons echt niet vertellen," roept links naÔef. Belachelijk, als wij een organisatie opzetten waarvan men vindt dat het een gevaar voor de elite kan opleveren, dan worden we op allerlei manieren doorgelicht en tegengewerkt. Zelfs als kleine weblog merken we dat er auteurs worden bedreigd om de handdoek in de ring te gooien. Geldstromen die illegaal ons land binnen komen zijn eenvoudig aan te pakken. Het feit dat het niet gebeurt, bewijst de dhimmitude van links.

Bij de ChristenUnie en het CDA vinden ze het allemaal maar onbevredigend. Al zijn christenen (heel onlogisch) vaak begaan met de islam: ook zij krijgen inmiddels door dat de onstuimige groei van de radicale islam in Nederland steeds vaker gelijk begint te lopen met de islam zelf. Krijgt Wilders dan toch gelijk? Nee, dat kan toch niet? Dat mag niet! Voor de zekerheid wel even kijken waar het terroristische geld vandaan komt en wat een verrassing: dat blijkt niet mogelijk te zijn. In het buitenland blokkeren ze het en willen ze ook niet verklaren waarom zij in hun land de vrijheid van godsdienst haten terwijl ze het hier zogenaamd met geld stimuleren. Of financieren ze stiekem gewoon terrorisme en salafisme in Nederland en mag niemand dat weten? Hoe dan ook, deze ontwikkeling is onwenselijk en we moeten geen tijd verliezen met geldstromen. Verbied moskeeŽn in Nederland en onderschep dat geld gewoon! MoskeeŽn horen in Nederland niet thuis. Zeker niet nu blijkt dat gematigd eigenlijk niet bestaat en ze door extremisten gefinancierd worden.

Kleine kinderen die de zandbak voor woestijn aanzien, jihadleuzen scanderen en midden in de klas tijdens de les roepen dat het goed is dat extremisten 12 redacteuren en cartoonisten van Charlie Hebdo hebben vermoord. Het valt ons op dat het eigenlijk al niet meer choqueert. Dat het ons eigenlijk weinig doet. Het gevoel van zieligheid dat we hebben als een Nederlands blank kind iets zegt of doet wat zonde is, ontbreekt hier volkomen. Deze kinderen worden door hun verderfelijke ouders geÔndoctrineerd. Tuig van de richel. Een ding doen ze wel goed. Hun kinderen kunnen in elk geval niet zeggen dat ze zo geworteld zijn in de Nederlandse samenleving omdat ze geleerd hebben het westen en blanken te haten. Zouden ze op transport naar hun eigen land worden gezet, dan mag dat geen probleem vormen. Doet de politiek er ook nog iets aan? PvdA-burgemeesters zeggen koeltjes dat het goed is dat het gemeld is. Doorlopen, niks aan de hand mensen. De politie let goed op en als ze denken dat zij gevaarlijk worden, bonken ze bij ons op de deur.

Radicaal zijn lijkt niet alleen in de genen en het bloed te zitten, maar wordt dus ook nog eens actief aangewakkerd door radicale moslims die op uw kosten met een uitkering thuis zitten en blijkbaar de hele dag niks anders te doen hebben dan haatzaaien. Denkt u dat het geen kwaad kan? Dat we racistisch aan het overdrijven zijn zoals altijd? De AIVD beschreef in een rapport hoe zeker 30 kleine kinderen van jonger dan 10 jaar bij IS in het kalifaat onder zijn gebracht en worden opgeleid tot kindsoldaten. Vaders en moeders brengen hun kinderen zonder pardon een oorlogsgebied in alwaar ze moeten vechten voor een ideologie die niet van hen is. Bekend is dat deze "gematigde" moslims niet een bepaalde groep vormen. Een aantal volgen een hoge opleiding totdat Allah hen roept, maar er zitten ook veel schoolverlaters en ander kansloos tuig tussen. Men spreekt over honderden tijdbommen in alle grote Europese landen. Code rood heeft net als bij het weerbericht inmiddels geen waarde meer omdat het al te vaak gemeld is. Totdat het gruwelijk misgaat.

Minister Plasterk (PvdA) zet een gezicht op alsof hij het allemaal zo erg vindt. Al die arme moeders die hun hele kroost meenemen om te gaan vechten. Eigenlijk vinden wij het niet zo erg. Laat ze daar maar sneuvelen, dat is de enige garantie die ervoor zorgt dat ze nooit meer terug naar Nederland komen. Zouden we het overlaten aan die linkse lamzakken, dan worden ze met open armen ontvangen op onze kosten. De AIVD-baas ziet het met lede ogen aan, maar merkt op dat de AIVD niet alle uitreizigers in de gaten kan houden. Nee, wel alle rechtse bloggers en Wilders. Dat wel. Net zoals al die mongolen die hier in het kalifaat hun extremisme uiten met rust worden gelaten. Selectieve verontwaardigdheid, zo gaat dat. O ja, voordat u naar het kalifaat vertrekt als vrouw: er zijn daar geen artsen voor u. Mannelijke artsen mogen u niet behandelen en de vrouwen gaan doorgaans niet naar school om arts te worden. Kap nou maar met die schijnheiligheid, daar trappen mensen toch niet meer in. Behalve onder de dwang van strafvervolging.

Ondanks alle feiten, blijven die rode wegkijkers het salafisme ondersteunen en faciliteren. Uw belastinggeld wordt aangewend om die extremisten te financieren. Wat zegt u? Daar gelooft u geen reet van? Alstublieft, Nederland steunt openlijk de jihadistische terreurcel genaamd Moslimbroederschap. Ja, alle moslims zijn broeders, daarom lopen de mannen doorgaans als homofielen hand en hand door de stad, maar hier wordt iets anders bedoeld. Bekend is dat deze organisatie sektarische identiteiten in het Midden-Oosten steunt en banden heeft met Hamas (Joden aan het gas) en Ansar Bayt al-Maqdis (inmiddels hernoemd naar ISIS). Een terroristische organisatie waarvan de kakkerlakken gewoon in ons land mogen gedijen en waar Nederlandse topambtenaren op bezoek gaan tijdens seminars in het buitenland. Dan kunnen ze alvast leren wie hun heer en meester gaat worden als ze nog langer de pikken van de islam zuigen. Absurd, terroristen die gefinancierd worden met Nederlands belastinggeld en geheel legaal hun organisatie vanuit ons land mogen runnen.

Mevrouw L. E. (Lara) Mazurski is zo'n cultuurverrijker die ten koste van ons wel een kans heeft gekregen om een promotieplaats te bezetten om doctor te worden in de geesteswetenschappen. Deze bevoorrechte positie wordt door haar echter misbruikt om te verkondigen dat boerka een geweldige uitvinding is. Lelijke vrouwen als zij moeten ingewikkeld worden zodat mannen geen oogkanker krijgen. Zo'n doek is juist mooi en wie dat niet vindt, is een vieze blanke racist. Het komt allemaal door de media dat er zo'n negatieve sfeer hangt rond het pinguÔn-uniform waar moslima's mee rondbanjeren. Iedereen ziet toch liever een brievenbus met een gleuf voor de ogen in plaats van het hele gezicht? Joden en christenen hebben toch ook zo hun kledingvoorschriften? Vast wel, maar die voorschriften zijn niet gebaseerd op onderdrukking en andere typische islam onhebbelijkheden zoals incest, polygamie en geweld. De islamitische Universiteit van Amsterdam. Zonde, ooit het terrein van linkse hippies, nu geÔslamiseerd net zoals de VU.

Vindt u het ook zo vreemd dat u dergelijke berichten louter op shocklogs als GeenStijl, PowNews en wat rechtse blogs aantreft? Links media proberen deze berichten onder de pet te houden. Natuurlijk, als het nieuws is, dan wordt het mondjesmaat gepubliceerd met een hele linkse goedpraterij erbij. Is het dan wat langer geleden, dan verdwijnen negatieve berichten over de islam en moslims als sneeuw voor de zon. Wij merken dat we steeds meer moeite hebben om dergelijke berichten te vinden en beschikbaar te houden. Veel websites waar we al jaren naar linken, hebben er inmiddels de brui aan gegeven. Af en toe krijgen we een kijkje in de keuken met een verklaring. Linkse media zoals de NOS op wat inmiddels een moslimomroep is geworden, censureren alles wat de waarheid over de islam aan het licht brengt. Kenia, 150 studenten vermoord door moslims. Wie de koran leest, mocht blijven leven. De rest werd vermoord. Moslimextremisten bewijzen: IS = de afkorting van islam. Leer de koran uit het hoofd, het kan uw leven redden.

Gelukkig heeft Nederland ook verbonden gesloten met internationale toko's die ons komen redden. Op de geallieerden hoeven we immers niet meer te rekenen nadat we uit dankbaarheid voor de bevrijding ons land nogmaals hebben laten bezetten door antisemieten. De Verenigde Naties is zo'n organisatie. Altijd alert en gewiekst, kreeg Nederland kritiek. Onze zwarte Piet is racistisch, vindt de VN. Daardoor waren ze blijkbaar afgeleid en hebben ze gemist dat er steeds meer gematigde moslims zichzelf ontpoppen als strijders die afreizen naar SyriŽ om daar te gaan vechten. Vervolgens even een rapportje schrijven en heel verbaasd doen dat hun deskundigen het eindelijk hebben ontdekt. Nou, gefeliciteerd, jullie zijn nou wel mooi te laat. Ons land is al bezet. Wat gaan jullie daaraan doen? Hoogstwaarschijnlijk niks. Kwestie van prioriteit. Inmiddels staat de teller officieel op 25.000. U weet: dan zijn het er meer. Begint u ook te begrijpen hoe wij tijdens oorlogen altijd zo snel onder de voet zijn gelopen? Simpel: door landverraders.

Bent u zo'n hypocriete PVV-stemmer die in het openbaar zijn "kameraden" afvalt en hoopt dat die blonde peroxidepruik op een dag al die kut-Marokkanen het land uit schopt? Vergeet het maar, de vijanden van ons volk zitten al in de stemhokjes uw stemmen te tellen. Met de goedkeuring van burgemeester Judas van Aartsen zitten ze in Den Haag stemmen te tellen onder het genot van een heuse halallunch. Ja, u leest het goed. Islamisering tot in het hart van onze democratie. Sneaky, heimelijk en haast onzichtbaar. Onze kleinkinderen zullen over 70 jaar extreem veel moeite hebben om hun tijdgenoten ervan te overtuigen wie de vijanden waren en wat ze deden. Net zoals vandaag de dag niemand meer gelooft dat ook de Joden in de vorige eeuw geen lieverdjes waren. Oepsie, verklappen we nu staatsgeheimen die nooit en te nimmer naar boven hadden mogen komen? Pech gehad, deze informatie blijft voor altijd gearchiveerd. Misselijk worden we van dit verraad. We proberen ons voor te stellen hoe opgelucht onze voorouders waren tijdens het Neurenbergtribunaal.

Het ene moment lezen we dat islamisten in Nederland op zoek zijn naar wapens om de jihad effectief te kunnen voeren, het andere moment komt het bericht binnen dat Nederlandse islamisten op weg zouden zijn naar Duitsland om daar aanslagen te plegen. Is dat wat links Nederland wil? Overal aanslagen net zo lang totdat ook wij aan de beurt zijn? Wellicht bent u het allang vergeten, maar tot 20 jaar geleden hadden we dit soort gesodemieter zelden en nu is het dagelijks in het nieuws. Wat is er toch godverdomme veranderd binnen een generatie? Dat is wat hoogverraad kan doen. Advocaat Michiel Pestman staat in Nederland jihadisten bij die in zeldzame gevallen voor de rechter worden gedaagd en doet dat op geheel eigen wijze. Op straat deelt hij flyers uit waarin hij ongelovige varkens, ezels en zwijnen zoals ze door de islam worden genoemd, bedreigt. Wie de bevelen van Allah negeert, zal niet lang leven. Is het nog nodig dat we bij u in herinnering brengen dat er meer advocaten als kornuiten van de islam schijt hebben aan onze rechtsstaat?

Overweging.

Nederlanders zijn de islam inmiddels spuugzat en willen de grenzen sluiten voor alle niet-westerse allochtonen. Een peiling toont aan dat 97 % van de PVV'ers en 80 % van de VVD'ers dat wil. Motieven voor dit racistische realistische gedachtegoed is het feit dat vrijwel alle allochtonen in Nederland economische profiteurs en / of terroristen dan wel radicalen zijn. Echte vluchtelingen in de zin van een oorlog die niet gerelateerd is aan de ideologie van de islam die ze zelf aanhangen, zijn er nauwelijks. Alles moet weg, dat is duidelijk. Aan de ene kant zouden we wekelijks hele artikelen kunnen vullen met binnenlandse misdrijven gepleegd door allochtonen. Aan de andere kant zien we dat de massa-immigratie terroristisch gedrag als een kankergezwel naar Europa heeft gebracht. Daarbij zien we dat de islam bezig is om zich als een virus in alle systemen te nestelen totdat het te laat is. Tijd om te aarzelen en het Verzet dwars te bomen is er niet meer. Elke activiteit van dhimmi's, zullen extremisten belonen met de dood.

Veel mensen maken de denkfout door te hopen dat IS een of andere terreurcel is die men fysiek kan aanpakken in landen als SyriŽ. De harde werkelijkheid is echter dat IS in feite de islam is en de islam is overal. Net zoals de nazi's vele aanhangers hadden die niet zelf de gaskraan open durfden te draaien, heeft de islam "gematigden" die als de bom barst "opeens" extreem blijken te zijn. Zolang ze niet aan de macht zijn, kan het vooralsnog bij wat hand- en spamdiensten blijven. Zoals in Europa de nette bink uithangen, naar school gaan en ondertussen wel familieleden van onze militairen bedreigen via sociale media. Vraagt u zich nooit af hoe ze aan die kennis komen? Wel, ze hebben volop vriendjes bij de linkse kliek die dergelijke informatie laat lekken. Wij zouden niet eens precies weten waar onze militairen uithangen behalve dan wat we uit de media weten, maar de vijand is beter geÔnformeerd. Vind u het niet zorgwekkend dat de islam zelfs onze militairen in de tang heeft? Die moeten zich laten doodschieten om hun familie te laten leven.

Geven we de islam de kans om nog verder te infiltreren in ons systeem, dan zijn de kansen op een gegeven moment verkeken. Op het moment hebben we nog een voorsprong. We weten wat ze doen, waar ze zitten en waar ze infiltreren. We ontmaskeren hun dekmantel en hopen zo mensen te mobiliseren om die ratten eruit te roken. Niet letterlijk uiteraard, voordat we gezeik krijgen over opruiing. We weten ook dat een groot aantal van die stoere helden slechts zolderkamerjihadisten zijn die bij mama op zolder doodsbedreigingen uiten. Ismael van Tongeren is zo'n figuur die op internet heel wat lijkt, maar eigenlijk maar een zielig mannetje is. Voor elke doodsbedreiging typen wij 1000 beledigingen en de kans dat zo'n figuur ooit voeten aan de grond krijgt, is vrijwel nihil. Mensen met gezond verstand moeten zich niet bang laten maken door dat gespuis en ook niet door justitie die aan hun kant staat. Kennis geeft macht. Wanneer u begrijpt hoe de vijanden van ons volk functioneren, kunt u creatief zijn en helpen in de strijd.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.