Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 3 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

822 EU-wurgcontract tegen privacy
821 Marktwerking maakt zorg beter
820 Het asociale netwerk
819 Politie volledig kreupel
818 Islam infiltreert overal
817 Maagdenhuis orgie van extreem links
816 Onderwijs met vierkante puberogen
815 Betutteling is het probleem
814 Geknoei met belastinglast
813 Temeier uit de illegaliteit
812 Pislam van het zwaard (4)
811 Kankerwout, U zit fout!
810 Bukken voor banken
809 Banencircus draait door
808 Onderwijs van de onderkruiper
807 Baat bij moslimhaat
806 Blokkeer die reclametroep
805 Het zal ze een rotzorg zijn
804 Onderwijsbalie dwaze bureaucratie
803 Hoertjes van justitie

817 # Maagdenhuis orgie van extreem links #
Gepost door Misdefinitie op 16-04-2015 om 23:52.
Kenners weten dat Misdefinitie is ontstaan nadat onze beheerder geacht werd de ballen van machtsgeile docenten te zuigen, zwartjoekels massaal werden voorgetrokken door steenkolenengels sprekend Oostbloktuig en het halfgare onderwijs hier zo erbarmelijk slecht is dat zelfs ontwikkelingslanden zich ervoor zouden schamen. Genegeerd en belasterd door grote media en shocklogs, konden onze publicaties vanaf 2004 weinig uitrichten. Toen de media in 2010 eindelijk over de misstanden in het hoger onderwijs durfden te publiceren, haalde Nederland zijn schouders op en er veranderde geen moer. Blij verrukt waren we daarom toen hordes studenten het Maagdenhuis, het bestuurlijk centrum van de HvA en de UvA, penetreerden en ontheiligden voor een bezetting die als hoogste doel het verbeteren van het onderwijs zou hebben. De groep kon een momentum creŽren van publiciteit, maar de teleurstelling kwam snel. De Maagdenhuisbezetting was een orgie van extreem links, beroepskrakers, jankende hipsters, snuivende junks en andere agressievelingen.

Wie niet waagt, blijft maagd!

Volgt u regelmatig de politiek, dan weet u dat die volksverlakkers in de Tweede Kamer nauwelijks verstand hebben van onderwijs. Gladde jongens als Pechtold (D66) suggereren dat ze een onderwijspartij hebben om studenten te trekken en weten met populistische praatjes linkse vrijbuiters aan zich te binden en schreeuwlelijkerds zoals Beertema (PVV) doen doorgaans een duit in het zakje waar het onderwijs niet bij gebaat is. Vandaar dat we in eerste instantie geneigd waren om de bezetters van het Maagdenhuis een eerlijke kans te geven om de publiciteit die ze genereerden om te zetten in goede concrete maatregelen die de onderwijskwaliteit ten goede zouden komen. Onder andere de lokale nieuwszender AT5 was aanwezig toen de demonstranten de deur intrapten en naar binnenstormden. Vernieling en lokaalvredebreuk waar we ons liever niet mee associŽren, maar toch luisterden we aandachtig naar het verhaal. Na een aantal minuten werd al duidelijk dat we te maken hadden met een ongeregeld zootje dat enkel de socialistische idealen nastreefden.

Tot onze teleurstelling was het belangrijkste speerpunt van de bezetters het (vermeende) gebrek aan democratie in het bestuur. Men eist dat voortaan alle bestuurders democratisch moeten worden gekozen. Wanneer mensen het woord democratie horen associŽren ze dat meteen met iets goeds en denken ze niet verder na, maar wat heeft dat nou werkelijk met onderwijskwaliteit te maken? Ten eerste is het beste argument tegen de democratie een gesprek met de gemiddelde kiezer die te dom is om te kakken. Ten tweede impliceert een democratisch bestuur geen kwaliteit. Kijk maar naar de Tweede Kamer waar de volksmenners zogenaamde democratisch gekozen zijn. De politiek is nu een zelfgekozen rotzooitje in plaats van een dictatuur, maar dat komt in feite op hetzelfde neer. Eens in de zoveel tijd stemmen zorgt voor de schijn dat u daadwerkelijk iets te zeggen heeft, maar de machthebbers doen wat ze willen. Een veelgemaakte denkfout is dat mensen denken dat we in een democratische rechtsstaat moeten accepteren dat er over alles gestemd wordt.

Onderwijs moet gewoon van goede kwaliteit zijn zodat opleidingen mensen in een paar jaar opleidt tot deskundigen en professionals op hun vakgebied. Inspraak is waanzin. Feit is dat u als student komt studeren om u daar te ontwikkelen tot de knappe geleerde bol die u nu nog niet bent. U weet dus te weinig van de studie en van studeren in het algemeen om iets te kunnen zeggen over het beleid. Dat is niet erg, daar bent u ook niet voor opgeleid. Wij wel en dan nog hebben we onze ervaring niet alleen door studie en theoretische kennis, maar ook door werkervaring en meer dan 11 jaar aan gedegen onderzoek op hogescholen en universiteiten. We verwachten ook niet dat u die kennis heeft en we eisen zelfs niet dat politici steeds op het gedetailleerde niveau waarop wij bezig zijn kunnen redeneren. We vragen slechts de deskundigen de kans te geven het onderwijs te verbeteren en het niet te politiek te maken. Helaas hebben de bezetters het momentum dat ze creŽerden niet gebruikt om echte deskundigen aan het woord te laten voor concrete eisen.

Openbaarheid is een ander woord dat zo lekker bekt en meteen een positieve associatie oproept. Alles open, niks heimelijk, dat is wel zo eerlijk. Wel, we kennen al de openbaarheid van bestuur en daar is niks openbaars aan. Ja, u kunt bij overheidsinstanties bepaalde documenten opvragen. De informatie die u krijgt is dan altijd gecensureerd en u moet maar afwachten of u Łberhaupt wel een deel van de informatie krijgt. Kenmerkend aan informatie is namelijk dat als het geheim wordt gehouden, u niet kunt controleren of u alles heeft gekregen. Onder ambtenaren heerst al jarenlang het grapje dat als het echt openbaar moet, ze even het raam openzetten en een zinnetje voorlezen. Dan is het zogenaamd openbaar, al heeft niemand toegang. Openbaarheid lost geen sodemieter op en is ook geen vereiste voor goed onderwijs. Wat openbaar hoort te zijn is de stof, de beoordelingscriteria en de einddoelen van de studie. Lekker idealistisch brullen dat alles openbaar moet zijn terwijl de meeste mensen daar in de praktijk toch bezwaren tegen hebben.

Hoe geloofwaardig waren de bezetters als ze roepen om democratie terwijl de meerderheid van de studenten niet achter de bezetting stonden en zij daar gewoon schijt aan hadden? En waar blijft de geloofwaardigheid als openbaar een van de vereisten is terwijl het Maagdenhuis tijdens de bezetting helemaal niet echt openbaar was? Nieuwsgierige journalisten werden bij voorkeur buiten de deur gehouden. De zogenaamde leiders van de groep probeerden steeds de anderen op te jutten om zich uit te spreken tegen journalisten die met hun camera's alles wat "openbaar" was vastlegden. Oud-studenten die een kijkje kwamen nemen met een camera, werden uitermate agressief behandeld. Journalist Van Leeuwen die namens GeenStijl TV even rustig rond wilde kijken, kreeg meteen te horen dat er wel "mediaregels" zijn en Befelh ist Befelh. Wat zegt u? Democratie? Openbaarheid? Onze wetten en rechten? Niks mee te maken hoor. Krakerstuig dat denkt dat zij Napoleon zijn en menen dat zij de wetten mogen maken en desnoods met geweld mogen afdwingen.

Morele verhevenheid, misbruik van termen als democratie, openbaar, eerlijk en sociaal en geweld zijn typisch kenmerken van de extreem linkse socialistische bewegingen. Kakkerlakken die we het liefst zouden vertrappen en ratten die thuishoren in het riool. Spreken we over de duivel, komt daar net Jasper van Dijk binnen van de SP. Hij geeft geen reet om onderwijskwaliteit en heeft daar ook nog nooit iets zinnigs over gezegd in de Kamer, zijn hele partij niet overigens, maar komt nog wel eventjes om politiek te scoren. De linkse pers was massaal aanwezig, dus met een paar rake opmerkingen over kapitalisme en het grootkapitaal werden ze met gejuich ontvangen. Alles is van iedereen, de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten en al die andere praatjes waar ze zich zelf nooit aan houden. Nog nooit hebben we zo'n kraker een waardevolle bijdrage zien leveren aan de maatschappij waarvan hij profiteert. Fijn hoor dat het onderwijs als vehicle wordt gebruikt voor politiek gewin waardoor er nooit iets verbetert. Schijt maar op onze hoofden.

Voorts liepen slinkse politici de deur plat om de studenten zogenaamd aan hun kant te krijgen als gratis stemvee voordat burgemeester Van der Laan ook aantrad. Hij zat in een groter dilemma. Extreem links is gelieerd aan de PvdA waar hij lid van is. Volgens zijn rode overtuiging, zou hij dat tuig juist moeten steunen. Maar ja, het zijn wel beroepskrakers, crimineel tuig en ongewassen hipsters. Openlijke steun zou afbreuk doen aan zijn gezag als burgervader. Bovendien was hij min of meer het schoothondje van bestuurster Louise Gunning die wel eens voor hem hand- en spandiensten heeft verleend. Professioneel hoorde hij dus meer aan de kant te staan van het bestuur en dat doet de goodwill voor het linkse gedachtegoed weer geen goed. Vandaar dat hij met veel slijmen en lijmen trachtte de studenten aan zijn kant te krijgen. Daadkrachtige burgemeesters hadden meteen het Maagdenhuis laten ontruimen. Vergeet niet dat het Maagdenhuis het bestuurscentrum is van een instelling waarin miljoenen omgaan en waarvan tienduizenden mensen afhankelijk zijn.

Van der Laan kon niet anders dan met het zoutloze compromis komen dat het bevriende bestuur moest blijven zitten en dat de studenten wel alle ruimte krijgen om in alle rust het Maagdenhuis te vervuilen en alle deuren open te breken om te kijken of er nog iets van hun gading te jatten valt. Socialisten onder elkaar die elkaar het mandaat geven, heet activisme. Zouden wij het doen, dan heet het terrorisme. Net zoals de mening van een moslim gezien wordt als de waarheid en de mening van een blanke als racisme. Zo consequent zijn die linkse imbecielen nou. Ondertussen werd het wel erg interessant. Personen als Freek de Jonge kwamen ook een duit in het zakje doen. Voorts ging het helemaal los. Abulkasim Al-Jaberi komt naar het Maagdenhuis om zijn haat te prediken. Moslims zouden gedehumaniseerd worden en dan is het logisch dat zij cartoonisten vermoorden. Ook is meneer bekend als aanhanger van Hamas. Vertegenwoordigers van Hamas, IS en extreem linkse terroristische organisaties, wat hebben die godverdomme met onderwijskwaliteit te maken?!

Harry van Bommel (SP) liep jaren geleden ook mee met een democratie van dat tuig dat "Hamas! Hamas! Joden aan het gas!" riep. Dat soort figuren komen we niet toevallig elke keer tegen bij dit soort bezettingen. De sfeer begon inmiddels grimmiger te worden. Naast vertegenwoordigers van reguliere linkse partijen, kwamen de Internationale Socialisten ook langs. Deze terreurgroepen, ook niet toevallig afgekort tot IS, staan bekend als extreem linkse mongolen die het geweld niet schuwen. Gelieerd zijn onder andere de AFA, Kafka en soortgelijke randdebielen. U heeft maar te gehoorzamen. Liberaal is slecht. Kapitalisme is slecht. Geld in uw handen is slecht. Tenzij u het gratis weg wilt geven aan economische profiteurs. Een mening over de multikul is slecht. Zelfs als het onderwerp van de discussie onderwijs is. Gebouwen verkopen is slecht. Bestuur is slecht. Alles wat u vindt is slecht. Anders doden ze u. Overal waar we keken in het Maagdenhuis, zagen we extreem links in alle vormen en maten. Ook Occupy was "toevallig" aanwezig.

Zoek voor de lol eens archieffoto's terug van het Maagdenhuis en zie hoe die stinkende zwervende hippies zonder vaste woon- en verblijfplaats met oude versleten slaapzakken in de hal en kamers bivakkeerden. Tegen de hele wereld, lieten de spandoeken zien. Managers moeten levend gegrild worden, want zij zijn de duivels, het kankergezwel dat nog erger is dan de islam. Alles werd gesloopt en overal overheerste een geur van lijken in verregaande staat van ontbinding. Extreem links werd algauw vergezeld door tokkies van allerlei soorten en maten en daarna kwam natuurlijk de solidariteit met vluchtelingen en asielzoekers. Economische parasieten die net als dat krakerstuig onze samenleving alleen maar tot last zijn en profiteren van ons harde werk. Op Twitter waren PvdA'ers en lui van GroenLinks bezig om te suggereren dat het echt om een studentenprotest gaat en dat er enkel studenten binnen zaten. Roep strafblad, parasiet en buitenlander en het hele Maagdenhuis zou leeg moeten stromen. Of niet, want het zijn notoire leugenaars.

Een charmeoffensief had niet het gewenste resultaat omdat de bewijzen tegen die linkse imbecielen in rap tempo opstapelden. GeenStijl kwam erachter dat er vrijwel uitsluitend ranzige kutkrakers in het Maagdenhuis zaten die geen student zijn. Zelf zeggen ze dat ze niet in studie geloven. De journalisten die net op bezoek kwamen zouden de enige studenten zijn. Wie komt informeren, kan meteen aan het werk om krakers te helpen in te breken in uw woning. Gore dieven zijn het. De bezetters zijn voornamelijk mensen die door heel het land of zelfs door heel Europa zwerven en overal pakken en jatten wat ze kunnen. Een van de aanwezigen verklapt aan de verborgen camera dat het een extreem linkse orgie is van drank, drugs en copulerend gespuis. Vies, we zouden dat tuig zo preventief willen ruimen. Daar mist de maatschappij niks aan. Junkies die zich lam zuipen en elkaar lekprikken dus, gezellig hoor extreem links! Wat voor belang had Van der Laan als PvdA'er om dit soort klootviolen ruim baan te geven en niet onmiddellijk over te gaan tot ontruimen?

Van die socialistische galbekken is bekend dat ze gek in hun hoofd zijn en het niet zo nauw nemen met de wetten en regels die we in dit land hebben. Journalist Jeroen Holtrop van Pownews werd in het Maagdenhuis mishandeld, bedreigd en beroofd van een peperdure geheugenkaart. De volgende dag keerde hij terug en confronteerde hij die beroepskrakers met de diefstal. Eerst kreeg hij zo'n zwarte cultuurverrijker te spreken die zich meteen aangevallen voelde en ruzie probeerde te zoeken om de situatie uit de hand te laten lopen. Voorts komt er zo'n reetridder met een baartje alsof hij vannacht zijn linkse maten heeft lopen rimmen heel wijs doen door op te merken dat de regels zijn overtreden. Toen aan hem gevraagd werd om welke regels het dan wel niet ging, werd hij agressief en handtastelijk. Niet voor rede vatbaar dat linkse schorem. De bom barste toen hij het aan de stok kreeg met een gek. Steunt u nog altijd links, weet dan dat u vertegenwoordigd wordt door labiele psychiatrische patiŽnten die meteen exploderen bij tegenstand.

Diverse organisaties en personen zijn langs geweest om een kijkje te komen nemen in het Maagdenhuis en allemaal beschrijven ze hetzelfde relaas. Het bestuurscentrum was een speeltuin geworden van linkse radicalen die overal het socialistische gedachtegoed aan het propaganderen waren. Alternatieve jeugd, zwervers van het ergste soort, vierden op kosten van de gemeenschap feest met drank en keiharde muziek. De kantine was leeggeplunderd en door hen veranderd in een opslagplaats voor goedkoop Aldi-bier. Opmerkelijk was dat er vooral lezingen werden gegeven met een communistische c.q. socialistische inslag en dat de voertaal alles behalve Nederlands was. Gemeenschappelijke vergaderingen werden in slecht Engels besproken en de rest brabbelde een beetje een mengelmoes van Spaans gecombineerd met Oostbloktalen en apengebrul van niet-westerse allochtonen. Is dit nou de knappe jeugd van onze toekomst? Zie extreem links in alle vormen en maten voorbij komen met hun zogenaamde goede bedoelingen voor deze maatschappij. Gadverdamme!

Eberhard van der Laan maakte zich na een tijdje opeens zorgen over de schade die de extremisten achterlaten. Zijn belangen waren tegenstrijdig. Aan de ene kant wil links extreem links niet in de weg zitten met een ontruiming. Aan de andere kant loopt de schade in de tonnen. Zelfs toen de berichten binnen stroomden dat de bezetters alles aan het slopen waren en zelfs de kamers van het bestuur hadden opengebroken met foto's als bewijs, deed de burgemeester niks. Typisch een laffe PvdA-hond die zelfs niet zou ingrijpen als het gebouw in vlammen op zou gaan. Op dat moment had de politie moeten ingrijpen. Zoals gezegd is het Maagdenhuis het hart van de universiteit. Het openbreken van de bestuurskamers impliceerde dat de persoonsgegevens en persoonlijke dossiers van tienduizenden mensen open en bloot in te zien en te kopiŽren waren voor dat stelletje criminelen en de gevolgen daarvan nog jaren kunnen voortduren. Fijn hoor dat het linkse tuig vrij spel had met psychiatrische rapporten van studenten, de financiŽle huishouding en de cijferadministratie.

"Sorry hoor, we hebben het niet zo bedoeld." "Goed hoor," zei Van der Laan, "blijf nog gerust een maandje zitten". De belastingbetaler betaalt. Kan het nog erger? Jazeker, de incidenten stapelen zich op. Een groep van acht tot tien studenten wilden 's avonds nog het Maagdenhuis betreden tot groot ongenoegen van anderen. Want ja, binnen het socialisme is iedereen gelijk, maar mensen die zich superieur voelen nog eventjes wat gelijker. Er ontstond een gevecht en er raakte iemand gewond. Zijn dit de mensen aan wie u de macht wilt geven? Ze maken er een puinzooi van en als het al in een gebouw misloopt, wie wil het socialisme dan nog in de landelijke politiek hebben? Ze maken ons land kapot. Ondertussen hadden de echte studenten die hard aan het studeren waren wel heldere momenten. Zij hekelen de houding van het linkse bestuur dat elke vernieling zou belonen met een debat, aandacht en ingewilligde eisenpakketten. Extreem links zijn loont in deze maatschappij. Heb schijt aan alles, inclusief de wet, maak alles stuk, bedreig iedereen en krijg wat u wilt.

Protesteren en demonstreren is een groot recht in deze maatschappij en gewone studenten maken daar ook regelmatig gebruik van. Concrete punten worden dan ingezet om tot verbetering te komen, bijvoorbeeld als door een wijziging in het curriculum studenten in de knel komen. Doorgaans wordt er dan iets kleins geregeld in samenwerking met de examencommissies van specifieke opleidingen of wordt de bestuurlijke weg gekozen. Een weg die sterk onze voorkeur heeft, want we kunnen de macht beter juridisch en politiek overtuigen dat ze het bij het verkeerde eind hebben dan dat we naar geweld grijpen. Gaat het echter om acties van dat extreem linkse tuig, dan valt het op dat de sfeer altijd heel grimmig is en de demonstratie uiteindelijk leidt tot geweld. Achteraf blijkt vaak dat ze al van te voren uit waren op een gewelddadige confrontatie met de politie. Grijpt de politie daadwerkelijk in, dan huilen ze krokodillentranen. Dat hippietuig stak zonder pardon het beeld Het Lieverdje in de brand zoals de Ku Klux Klan kruizen in de brand steekt. Gezellig volkje.

Een chronisch gebrek aan intelligentie of zelfs maar gezond verstand bij extreem links, heeft ze belemmerd om een geloofwaardig imperium op te bouwen. Onder de Internationale Socialisten was daadwerkelijk het idee ontstaan dat ze met de bezetting van het Maagdenhuis een soort van nieuwe wereldorde hadden geschapen waarin zij de macht konden grijpen over de hele aarde. Door hun gewelddadige en achterlijke karakter, lieten ze echter steeds weer zien geen knip voor de neus waard te zijn. Hun zogenaamde democratie bleek in eigen kringen een dictatuur te zijn waarin regels, die buitenlanders niet kunnen kennen omdat ze angstvallig voor het publiek geheim werden gehouden, de dienst uitmaakten. Hun openheid bleek vooral een "doe die kankercamera weg"-mentaliteit te zijn die we ook vaak bij Marokkanen aantreffen. En hun dwaze praatjes over rendementsdenken werden overschaduwd door een beloningswens. Geheel in lijn met het rendementsdenken eisten de krakers studiepunten voor de bezetting terwijl ze niet eens studenten waren.

Krankzinnig is nog een te lichte term om die linkse flapdrollen mee te omschrijven als ze weer eens van leer trekken tegen het kapitalisme en de blanke racistenmaatschappij die wel eventjes miljoenen allochtone profiteurs heeft binnengelaten. Zouden zij het voor het zeggen krijgen, dan gaat de "weg met ons"-zieligheidsindustrie straks nog het blank zijn verbieden. En zwarte Piet natuurlijk, dat is ook al zo'n racist. Het feit dat die beroepskrakers vooral allochtonen zijn en vuistdiep in de criminaliteit zitten, heeft er natuurlijk niks mee te maken dat de politie met name allochtonen wegvoert. Nee, het is racisme. Om hun criminele aanhang te beschermen tegen eventueel ingrijpen van de politie, worden er alvast instructies gegeven om de politie met geweld te bestrijden. Advocaat Jebbink stelt voor de martelaar te spelen voor dat linkse tuig en raad hen aan vooral geen matennaaier te worden. Nadat die agressieve primaten waren opgepakt, bleek dat velen illegaal in Nederland waren en naar een uitzetcentrum werden gestuurd.

"Vuile nazi's! Racisten!" schreeuwt Jebbink, maar dat helpt geen fuck. Wat ons betreft komen de concentratiekampen weer terug. Ja, als we toch van de meest gruwelijke misdaden tegen de mensheid beschuldigd worden terwijl de vijanden van ons volk straffeloos geweld mogen gebruiken, dan willen we wat gedaan hebben ook. Eigenlijk hebben ze sowieso geen recht om te klagen. Met al die shit die ze hebben gedaan, worden er uiteindelijk hooguit een handjevol van die smiechten gearresteerd. Links houdt extreem links de hand boven het hoofd. Wie had dat nou verwacht? Echt, er zit geen verschil tussen linkse honden. Ze zijn allemaal zo. Wittenboorden of niet. Opiniemakers trachten olie op het vuur te gooien door te beweren dat die krakers volop gesteund werden door de rest van de bevolking en dat de toekomst van intellectueel Nederland er somber uit ziet. Men spreekt hier over een intern links gevecht. Socialisten die elkaar de tent uitvechten in verschillende gradaties van extreemheid. Mwah, wij zagen ze juist elkaar afzuigen.

Binnen de Tweede Kamer probeerde men aan de linkerkant nog verontwaardigd te zijn over het feit dat illegalen na hun misdrijven in vreemdelingendetentie kwamen te zitten, maar ook dat brandje werd intern geblust. Links die met extreem links sympathiseert doet de socialistische beweging geen goed. Het begon zelfs een heikele situatie te worden waardoor Van der Laan uiteindelijk tot ontruiming kwam. Na al het geweld, brandstichting, schade, inbraak en vernielingen op conto van het socialisme, kon men niet anders. De totale schade werd begroot op meer dan een half miljoen euro. Wel hadden de linkse regenten nog een verrassing voor u. Hardwerkende PVV'ers mogen belasting betalen om de schade te vergoeden die de extreme vriendjes van links hebben aangericht. Onthoud goed dat links-extremisten samenwerken met reguliere linkse partijen, moslimextremisten, Occupy en hun zieligheidsindustrie. Een ding heeft de Maagdenhuisbezetting ons opgeleverd: alle ratten, ezels, zwijnen, kakkerlakken en randdebielen verenigd en geÔdentificeerd.

Overweging.

Ziek worden we van die misselijke socialistische kakkerlakken die discussies over onderwijskwaliteit misbruiken voor hun verderfelijke extreem linkse agenda die uiteindelijk louter tot doel heeft een dictatuur te vestigen waarmee de zieligheidsindustrie nog meer economische profiteurs kan smokkelen naar Nederland. Het zijn extremisten van het allerlaagste soort waarvan we eigenlijk vinden dat vergassen samen met de ganzen die overlast veroorzaken nog een te milde straf is. Het lijkt allemaal zo onschuldig. Protesteren voor beter onderwijs en de strijd aangaan met een gewetenloos bestuur dat enkel wenst te communiceren met onmenselijke bureaucratie. In de praktijk betreffen het beroepsdemonstranten, krakerstuig en andere criminelen die aangesloten zijn bij criminele organisaties die het geweld niet schuwen. Levensgevaarlijk als u bedenkt dat de extremisten gedekt worden door de reguliere partijen. PvdA, SP en GroenLinks slaan een brug naar gewelddadige linkse extremisten via de sympathie die demonstrerende studenten nu eenmaal krijgen.

Krijgen studenten eens de kans om het verkankerde systeem ter discussie te stellen, worden ze onder de voet gelopen door dat tuig dat hen voor eens en altijd de kans heeft ontnomen ooit nog serieus genomen te worden als er geprotesteerd moet worden. Het is godverdomme al teringmoeilijk om Łberhaupt mensen te mobiliseren voor welke zaak dan ook. Al nemen moslims ons land volledig over en komen we in oorlog met de hele islamitische wereld, Korea, China en Rusland tegelijk, dan nog zullen veel mensen hun schouders ophalen. Laat staan als we ze willen laten opstaan om de kenniseconomie weer in volle glorie te herstellen. Wie neemt dat nog serieus nadat zogenaamd "studenten" zo gefaald hebben en zich zo hebben laten kennen? Wat kunnen wij nog doen? Met de meest grove bewoordingen afstand nemen van zulke randdebielen? Ja, dat hebben we ruimschoots gedaan, maar het probleem van het onderwijs blijft. Extreme actiegroepen hebben bewezen dat als we ooit iets willen bereiken, we dat toch via de trage, logge en onrechtvaardige politiek moeten doen.

Zomaar de straat opgaan of desnoods een gebouw binnenvallen onder leiding van een amateuristische organisatie die enkel als dekmantel dient voor extreme socialistische stromingen, is nooit de oplossing geweest en dat zal ook voor rechts geen oplossing zijn. Ja, we weten dat er diverse rechtse blogs zijn die bevolkt worden door vrouwen van middelbare leeftijd met penisnijd die denken dat ze de strijd gewapend kunnen winnen, maar dat is waanzin. Ons idee is toch nog altijd het beste gebleken. Wij denken aan een brede volkspartij die onder andere echt opkomt voor de belangen van studenten, scholieren en andere groepen die nu nog niet vertegenwoordigd zijn in de politiek. Ja, het zal het onmogelijke vergen zo'n politieke partij op te zetten en dan hebben we het niet over al die eenpitters die zomaar even denken dat ze aan de verkiezingen kunnen meedoen. Een serieuze partij door echte deskundigen. Het Maagdenhuis was een vuige orgie. Een smerig avontuurtje dat toch niks leidde behalve tot schade. Nu zijn de intellectuelen aan de beurt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.