Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 3 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

822 EU-wurgcontract tegen privacy
821 Marktwerking maakt zorg beter
820 Het asociale netwerk
819 Politie volledig kreupel
818 Islam infiltreert overal
817 Maagdenhuis orgie van extreem links
816 Onderwijs met vierkante puberogen
815 Betutteling is het probleem
814 Geknoei met belastinglast
813 Temeier uit de illegaliteit
812 Pislam van het zwaard (4)
811 Kankerwout, U zit fout!
810 Bukken voor banken
809 Banencircus draait door
808 Onderwijs van de onderkruiper
807 Baat bij moslimhaat
806 Blokkeer die reclametroep
805 Het zal ze een rotzorg zijn
804 Onderwijsbalie dwaze bureaucratie
803 Hoertjes van justitie

814 # Geknoei met belastinglast #
Gepost door Misdefinitie op 01-04-2015 om 23:15.
Socialistische minkukels verwijten ons dikwijls dat we maar een stelletje megalomane complotdenkers zijn die zwaar overdrijven. Vooral als de lastige onderwerpen die kneuzen boven de pet groeien, neemt het scepticisme toe. "Want," zo stellen zij, "doen alsof we van elke euro minstens 80 % moeten afstaan, is je reinste kolder en niet te bewijzen." Aantoonbaar is wel dat u als modaal verdiener in uw hele carriŤre zo'n 1,5 tot 2 miljoen euro verdient en daar aan het eind van uw leven nauwelijks meer iets van over hebt, maar hey, dat is te abstract. Voor de linkse kliek geldt dat als het niet precies 6 miljoen is maar 6 miljoen min 1, het helemaal niet gebeurd is. Zo gaat dat. Kunnen we dan niet iets preciezer zijn? Is het dan niet mogelijk om te specificeren hoeveel belasting er nu precies betaald wordt? Nee, het systeem is er juist op gebouwd om die informatie middels ingewikkelde constructies te verbergen. Belastingen, subsidies, fraude en verspilling hangen allemaal dermate samen dat ze elkaar in stand houden en het proces onzichtbaar blijft.

Geld rolt overal.

Wat zou u doen als uw geweten opeens begint te knagen omdat er een of andere snotneus komt vragen of u de belastingen aan hem of haar wil uitleggen? Een flink pakslaag geven omdat die vraag net zoiets is als vragen of ze uw porno mogen zien? Ronduit de waarheid vertellen met als risico dat ook de zwaarste overdrijvingen geen recht doen aan de verrotte werkelijkheid? Of simpelweg de helft van zijn eten opeten, meer dan de helft van zijn speelgoed vernietigen en daarna nog even in zijn bed schijten als de stank voor dank die wij ook elke keer krijgen als we weer een verplichte donatie hebben moeten doen aan de kolonisten van de zieligheidsindustrie? Over deze heikele kwestie heeft menig deskundige al zijn nek gebroken. Pogingen om belastingen inzichtelijk te maken voor het klootjesvolk stranden bij fraaie opsommingen die nota bene komen van shocklogs die we nooit lezen maar waarvan we wel de inhoud kennen. Zomaar even uit het blote hoofd 26 soorten belastingen uitgelegd op een niveau dat zelfs kinderen het begrijpen, behalve de socialisten.

Dacht u met deze opsomming van de idioterie van die legale misdadigers klaar te zijn, dan moeten we u helaas teleurstellen. Met deze hele lijst aan vuige belastingen begint het verhaal in feite pas echt. De genoemde belastingen vormen als het ware slechts het theoretische kader waarbinnen het socialisme zijn burgers brutaal afperst. Zou het daar altijd bij blijven, dan konden gezinnen tenminste nog de hoop hebben dat ze ooit een methode vinden om daar mee om te kunnen gaan, maar het wordt steeds erger. De centrale overheid stelt het algemene beleid vast, maar daarnaast hebben we ook nog decentrale overheden die allemaal een deel van de koek lusten. Op provinciaal niveau, maar zeker ook op gemeentelijk niveau. Dat betekent weer dat er bovenop al die belastingen, nog een smak aan lasten komen die u niet kunt voorzien maar waarvoor u wel steeds de portemonnee moet trekken. Laten we daarnaar kijken. Kenmerkend aan de steeds toenemende socialistische belastingdruk is dat de vijand u van alle kanten kaalplukt.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor (de veiligheid van) uw directe omgeving. Wegen moeten worden aangepakt, straatdealers moeten worden opgeveegd en de infrastructuur waarover de nutsvoorzieningen gaan moeten worden gegarandeerd. Typisch zaken waarvoor de gemeente geld nodig heeft. Logischerwijs zouden we denken dat de overheid in Den Haag de algemene belastinginkomsten van alle burgers eerlijk deelt met de lagere overheden, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Gemeenten worden naast wat subsidies geacht hun eigen broek op te houden waardoor we als burgers meerdere keren belastingen moeten betalen voor hetzelfde. Alsof de overheid daadwerkelijk het geld besteedt aan rijkswegen en de gemeente het geld niet opmaakt aan fraude en corruptie. Na alle politieke beslommeringen gelooft niemand die onzin meer. Vandaar dat er veel "nieuwe" woordjes worden bedacht om toch nog extra belastingen te kunnen doorvoeren. Gemeenten naaien hun burgers massaal met precariokosten. Nee, dat is geen voorbehoedsmiddel om niet zwanger te raken van niet-westerse allochtonen.

Excuses vinden we vooral als het geld verdeeld wordt. Hellendoorn heeft zijn beleid omtrent subsidies net aangepast waardoor het lijkt alsof burgers echt inspraak krijgen bij het verdelen. Dorpen krijgen subsidies aangewezen die via de overheid naar beneden richting de gemeenten sijpelen en de gemeente zal deze subsidies weer vaststellen op basis van verzoeken van burgers die binnenkomen. Snapt u het nog? Feitelijk komt het erop neer dat er geld van Den Haag de gemeenten binnenkomt, de gemeenten dit weer verdelen onder de eigen dorpen en de dorpen het geld weer voor individuele doeleinden mag aanwenden. Alles klikt zo leuk en aardig omdat er van die fijne procedures tussen zitten waardoor het net lijkt alsof ook U subsidie kunt krijgen, maar u weet precies hoe dat gaat in de praktijk. Alleen vriendjes krijgen geld en welk doel legitiem is wordt natuurlijk bepaald door vriendjes van vriendjes. Zo kan het dus zijn dat u 5 keer over hetzelfde geld belasting betaalt en elke keer achter het net vist als de buit verdeeld gaat worden.

Zorg is een prima voorbeeld waar we dat kunnen zien. Nadat de landelijke overheid tientallen miljarden heeft verspild aan zogenaamde zorgkosten, hevelen ze de verantwoordelijkheid voor de zorg grotendeels over naar de gemeenten. De gemeenten krijgen echter niet genoeg geld om het fatsoenlijk te regelen en hebben daar ook de expertise niet voor. Logisch, want zorg is typisch een portefeuille die landelijk aangepakt dient te worden en niet op regionaal niveau. Voorts gaat de gemeente rare dingen doen om toch enigszins te kunnen functioneren. Door onze lasten te verhogen bijvoorbeeld. Dat is altijd het eerste dat ze doen. Vanuit de VVD wordt betoogd dat verhogingen van de lasten nodig blijven omdat gemeenten nu eenmaal meer taken krijgen. Prima, maar dan krijgt de landelijke overheid minder taken en kunnen die belastingen dus omlaag? Hahaha, nee, zo consequent redeneren ze dan niet. Geen woord over het verkrachte zorgstelsel dat na al dat socialistische beleid aan een realistische hervorming toe is.

Onderzoeksinstituut Coelo kwam erachter dat gemeenten de komende jaren een gat van meer dan 5 miljard euro moeten dichten. Vooral grote gemeenten zoals Amsterdam met veel parasiterende zwartjes die allemaal aan de uitkeringen zitten hebben problemen. Is dat de schuld van de gemeenten? Natuurlijk heeft iedereen schuld aan zijn eigen sores, maar u moet wel bedenken dat 90 % van het geld waar gemeenten afhankelijk van zijn, van de overheid komt. Slechts 10 % van hun inkomsten krijgen ze uit gemeentelijke belastingen. Bij de VVD en de PvdA maken ze zich echter klaar voor de zoveelste donatie aan de massa-immigratie, Griekenland en ontwikkelingshulp. Gemeenten worden dus gekort. Wat moeten zij dan doen om aan geld te komen? "Nou," zeggen die linkse honden in de Tweede Kamer, "doen wat wij doen. Zwaardere belastingen." Dus worden de belastingen in Den Haag verhoogd en komt er een wet voor gemeenteverhogingen. Politiek Den Haag dwingt gemeenten om u af te persen nadat zij u al leeg hebben gemolken ten gunste van hun allochtone stemvee.

Op internet hanteren we de ongeschreven regel dat als u iets absurds kunt bedenken, het bestaat en gebeurt. Met name in de seksindustrie waar mensen naaien en genaaid worden op de meest bizarre manieren. Economisch geldt deze regel net zo. Voor elke cent die u verdient, bestaat er een regeltje om het u op een legale manier afhandig te maken. Geen constructie is te gek. Een van de meest bekende constructies is erfpacht. Jawel, u betaalt de hoofdprijs voor een woning en dan nog is de grond niet van u. U moet die grond pachten. Daarvoor betaalt u een flink bedrag aan smeergeld, de zogenaamde canon, en daarnaast nog een inkomensafhankelijke bijdrage zodat zij in staat zijn om hardwerkenden meer de nek om te draaien dan profiterende allochtonen met een uitkering. Het eerlijke verhaal van Samsom (PvdA) moet u maar denken. Nu komt uit dat gemeenten als Amsterdam u al jarenlang teveel erfpacht hebben laten dokken. Erfpacht is per definitie oplichting en zou verboden moeten worden. Het dient voornamelijk als melkkoe jegens hen die niet anders kunnen.

Bij de PvdA willen ze de noodlijdende gemeenten op zich best te hulp schieten hoor, daar niet van. Een normaal mens zou denken dat ze in Den Haag nu eens stoppen met verspillen. Weg met de ontwikkelingshulp, sluit de grenzen voor alle niet-westerse allochtonen, stoppen met geld naar het buitenland sturen en peperdure ICT-projecten (die toch alleen maar falen) verbieden. Dan kan dat geld worden aangewend om de gemeenten weer te laten opbloeien en dan zit er ook nog een extraatje in voor al die burgers die de afgelopen jaren op de nullijn hebben gezeten door dat klote linkse beleid van die zakkenwassers. Maar waar komen die rode teringhonden weer mee? Belastingverhogingen. Nog meer lasten voor de bevolking. "Gooi de onroerendezaakbelasting (ozb) maar omhoog," scanderen die linkse ratten, "want wie een eigen huis bezit in deze tijd is sowieso een dief van de maatschappij en die moet hard worden gestraft!" Hopelijk zit er allang een nieuw kabinet voor deze afschuwelijke kuthomo's uw anus zo gaan oprekken dat er een heel asielzoekerscentrum in past.

Een van de meest controversiŽle belastingen is de vermogensbelasting. Door het klootjesvolk geroemd en toegejuicht als de Robin Hood belasting. Stelen van de rijke tata's om arme sloeries te eten te geven. Nogal een romantisch beeld dat veel goedkeuring kan wegdragen onder de modaalverdienende bevolking omdat daar nog steeds het grote misverstand heerst dat enkel de superrijken die belasting betalen. Wel, dat valt vies tegen. "Vermogen" wordt door het Rijk misplaatst gedefinieerd als het bezit van zo'n 20.000 euro of meer. Jazeker, u leest het goed. Heeft u 20.000 euro of meer, dan bent u rijk. En als u rijk bent, dan bent u nog erger dan een paria. Volgens de socialistische leer kan niemand rijk zijn in een links land. Immers, zij hebben u dermate beroofd dat u geen cent meer overhoudt. Heeft u toch nog geld, dan moet dat dus wel op een oneerlijke manier verdiend zijn. Bijvoorbeeld door zware criminaliteit. Lachen: u bent vermogend als u nog niet eens een auto uit de middenklasse kunt kopen en nauwelijks 10 % bezit van een doornee rijwoning.

Wist u dat er een heleboel van die "superrijken" die 20.000 euro bezitten als een vagebond onder de brug moeten slapen of als 40-jarige maagd nog bij hun ouders op zolder moeten bivakkeren omdat ze geen baan krijgen en zogenaamd te rijk zijn voor een uitkering? Wist u dat er over het geld waarover ze die belasting moeten betalen, al 5 keer belasting is betaald? Wist u dat die belasting op papier slechts 4 % lijkt maar dat in de praktijk niet zo is? De belastingdienst zegt glashard: "U krijgt 4 % rendement op dat geld en daar willen we 30 % van. U betaalt dus 30 % van die 4 % en dat is 1,2 %. Oepsie, uw spaarrente is op dit moment maar 0,7 %? Nou, dan moet u dus 0,5 % zelf bijleggen." Concreet: u heeft 1000 euro, u krijgt 7 euro rente en u betaalt 12 euro. U houdt dus 995 euro over. Gefeliciteerd, over uw rente heeft u dus bijna 200 % belasting betaalt. En daar horen we godverdomme niemand over! Spaarders worden massaal in hun reet geneukt door de overheid en ook nog eens gezien als zwarte bruinwerkers die illegaal belasting ontduiken.

Jan Lul Modaal is al langer de klos en krijgt het steeds moeilijker nu de kosten zich blijven opstapelen. U zult maar een blanke man zijn wiens sloerie zich thans laat volspuiten door zo'n lichtgetinte woestijnstuiver en van wie de kinderen net hun prestatiebeurs hebben verloren aan Griekenland. Geen wonder dat er steeds meer particulieren en bedrijven schijt hebben aan de belastingen en proberen die zooi te ontduiken. Chauffeurs bij Uberpop lappen de btw aan hun laars. Uberpop stelt dat zijn chauffeurs in feite gewoon particulieren onder elkaar zijn die elkaar rondrijden. De Belastingdienst vindt echter dat zij als ondernemer kunnen worden aangemerkt en bedreigt hen met naheffingen en zelfs strafvervolging. Ja, u kunt beter met een kind van 6 jaar van bil gaan dan 6 % btw niet afdragen. Het is maar net waar de overheid zijn prioriteiten legt. Sowieso is btw een van de achterlijkste belastingen. Wist u dat het feit dat men op papier btw kan heffen, misbruikt wordt om onze schuldenlast te bagatelliseren?

Griekenland is failliet met 350 miljard staatsschuld. Wij hebben 450 miljard en worden niet als failliet gezien. Waarom niet? Omdat wij op papier vet veel geld hebben als men alle belastingen die men had kunnen hebben meetelt. Dat noemt men bruto nationaal product. Wij noemen het volksverlakkerij en je reinste landverraad. Een kwestie van interpretatie van de harde feiten. De chauffeurs en andere zzp'ers geven trouwens aan dat het van levensbelang is om niks met de belastingen te doen. Wie zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, eerlijk is, zijn vergunningen aanvraagt en netjes belasting gaat afdragen, zal merken dat de bureaucratie een ergere vijand is dan Holleeder. Zodra u zich registreert, wordt u gecontroleerd, uitgeknepen en uitgerangeerd door alle systemen die dat nodig achten. Oei, wat hebben wij een fout gemaakt met een correcte inschrijving bij de KvK. Vereniging Martijn is er niks bij. Besef dat een systeem waarin u genaaid wordt als u goudeerlijk bent, nooit kan deugen en het geweten zo doet knagen dat u het wilt saboteren.

Zakenman Jouke Brander werd na jaren aan fraude zakelijke missers persoonlijk failliet verklaard nadat bleek dat hij de fiscus voor bijna 1 miljoen euro het schip in liet gaan. Opmerkelijk, want als u een vinkje vergeet in het aangifte programma, staat de gevangenis bij wijze van spreken al te wachten. Een ondernemer uit Lelystad verdween voor een half jaar de bak in omdat hij het lieve sommetje van 120.000 euro had verdonkeremaand voor de Belastingdienst. Valse facturen en teveel omzetbelasting terugvragen. Foei, dat mag niet hoor. Gij zult niet stelen, de overheid duldt geen concurrentie. Bent u een mietje of kunt u wel professionele hulp verbruiken? Buitenlandse bedrijven staan in de rij om met uw vermogen te werken in ruil voor hulp bij belastingontduiking. Hoewel u daar tegenwoordig niet zoveel meer bij voor moet stellen. Banken geven zonder blikken of blozen al uw gegevens door. Jammer genoeg is de tijd van de geheime bankrekening waar niemand, ook de fiscus niet, bij kon definitief ten einde gekomen voor gewone burgers.

Desondanks blijft het buitenland de aangewezen plek in een wanhopige poging om die rode rovers voor te zijn. Bij de NS hadden ze al jarenlang een semilegale constructie om belasting te ontduiken onder het toeziend oog van minister Dijsselbloem (PvdA). Vanaf 2012 werd er 21 miljoen aan belasting ontdoken via Ierland. Pas nu, in 2015, wil de rode politiek er een stokje voorsteken. En ook alleen maar omdat het wel erg raar is dat zij iedereen de broekriem laten aantrekken terwijl de NS, half geprivatiseerd, zulke rare dingen mag doen. Monopolie op het spoor met dank aan de linkse overheid, het debacle met de Fyra (dat ondanks dat men de NS als geprivatiseerd beschouwt, voor rekening van de belastingbetaler komt) en nu dus belastingontduiking. Zouden wij dat allemaal op ons kerfstof hebben, dan waren we allang openbaar gevierendeeld. Opmerkelijk dat vriendjes van de linkse kliek dat wel mogen. Valt het niet op dat het hele systeem in dienst staat om te bepalen wie wel en niet belasting betaalt? Bizar, we zijn toch allemaal gelijk?

ASML schijnt de belasting in Nederland te ontduiken via vage constructies in BelgiŽ. Journalisten van Zembla kwamen deze fraude op het spoor nadat er gegevens van de Nationale Bank in BelgiŽ waren uitgelekt. Formeel is het niet illegaal. Ook weer zo vreemd. Waarom staan dergelijke constructies open voor grote multinationals en kunnen burgers geen kant op? Zijn de belangen soms te groot? Logisch zou zijn dat er belasting wordt betaald in alle landen waar men actief is. Gaan wij in BelgiŽ werken, dan moeten we ook daar belasting betalen. Kan dat niet, dan wil de Nederlandse fiscus zijn deel hebben. Of ze daar nu recht op hebben of niet. Wat een farce. Overigens hoeven ambtenaren al helemaal niet naar het buitenland om ons belastinggeld te stelen. ABN en ING zijn gewoon staatsbanken. Wij hebben nog geld van ze te goed. Wat doen ze? Niet hun schulden betalen, maar de topsalarissen van bestuurders verhogen. Nog een leuke constructie: wanbeleid bij banken, failliet dreigen te gaan, geld van de burgers pikken en dan via de beurs miljarden van de overheid kwijtraken.

Maakt u een foutje, dan is men er snel bij, maar het schijnt dat de computers van de Belastingdienst beginnen te roken als het een beetje druk wordt. Zo verliezen ze het overzicht over toeslagenfraude. Wij krijgen geen sodemieter, maar dat zwarte kansentuig sluist honderden miljoenen door naar Marokko en wordt geen strobreed in de weg gelegd. Bedrijven als McDonald's doen massaal aan belastingontduiking via landen als Luxemburg. Geen haan die ernaar zal kraaien. Kweekt u wiet of doet iemand dat in een van uw panden zonder dat u het weet, dan mag u nog wel eventjes afdokken. Bent u groot zoals de Starbucks, dan wil de fiscus nog wel een deal met u sluiten. Een beetje zoals de IRT-affaire, maar dan anders. Dan is de fraude niet eens het probleem, maar wel de verboden staatssteun. De Belastingdienst is namelijk gewoon een hoertje van de overheid. Net zoals politieagenten de hoertjes van justitie zijn. Lach maar, wij verzinnen dit echt niet. De realiteit is altijd nog absurder dan wij kunnen bedenken.

Overweging.

Belastingverhogingen en andere constructies om burgers uit te persen als een citroen vormen de ultieme wraakoefening van die socialistische imbecielen. Nivelleren totdat alles kapot is en iedereen even arm wordt zodat we straks ons land kunnen uitroepen tot ontwikkelingsland. Eigenlijk is de realiteit nog ernstiger, want in tegenstelling tot de huidige derdewereld zullen er voor ons straks geen onbaatzuchtige weldoeners klaarstaan. Overal waar we kijken worden blanken al in de Era-flats gepropt om allochtonen middels ons belastinggeld een vorstelijk ontvangst te geven. Een kwestie van jaloezie? Wel nee, het is toch godverdomme ons geld waar ze zo mee piepelen? Haat? Ja, dat wel. We haten die politieke regentenkliek die de belastingdruk enkel onmenselijk opvoert om de linkse natte droom te realiseren: een vierde rijk met een dictator, een euro en een dom volk dat zich anaal laat uitwonen. Het is bizar dat we in een adem meer dan 25 belastingen kunnen opnoemen en dan nog het einde niet in zicht hebben.

Vraagt niemand zich ooit af waarom we eigenlijk zo'n ingewikkeld systeem moeten hebben? Kunnen we niet gewoon een tarief hanteren? Een percentage aan belasting of beter nog: een vast bedrag dat voor iedereen gelijk is zodat mensen ook ooit eens van de belastingen af kunnen komen als ze dat hebben afbetaald? Wat voor u vanzelfsprekend klinkt, is dat in de politiek zeker niet. Doodsbenauwd zijn ze om over zulke ideeŽn te praten. Stelt u zich eens voor dat zij zich ervoor moeten verantwoorden als ze zomaar eventjes 80 of 90 % van uw inkomsten vragen. Nee, dan breekt de pleuris uit. 90 % begrijpen we allemaal wel. Dus wat doen die socialisten? Ze beginnen met 50 % van uw loon af te snoepen. Daarna komt de btw. U protesteert nog steeds niet, niet waar? Voorts proberen ze met tientallen kleinere belastingen de rest van uw geld te pakken. Niet eenmalig, maar elke keer een nieuwe ronde. Dat blijft doorgaan. Leer deze wijze les. Mensen zijn dom en hebben baat bij een makkelijk systeem. Zodra het ingewikkeld wordt, wordt u besodemieterd.

Middels een ingewikkeld systeem, valt het niet op dat ze u helemaal kaal aan het plukken zijn. U vindt het maar normaal, want het systeem is erin geslopen in al die tientallen jaren en zo goed is uw geheugen niet. Wat ze voorts in de politiek wel merken, is dat hun achterban daar eveneens de dupe van wordt. En dat moet niet, want als zij ontevreden worden, stemmen ze niet meer links en brokkelt het socialistische imperium af. Dus wat doet de overheid? Ze roepen allerlei subsidies in het leven. Aangezien er zoveel verschillende soorten belastingen zijn, kunnen die subsidies ook lekker ingewikkeld. Lekker veel eisen stellen en criteria maken zodat ze in de praktijk bij wijze van spreken kunnen selecteren op uw politieke gezindheid als u een subsidie aan wilt vragen. Met een ingewikkeld subsidiestelsel, is het weer mogelijk voor gespuis om middels fraude aan een deel van de socialistische koek te komen. De overheid krijgt het geld precies daar waar ze het wil hebben. Bij de kansarmen die uit dankbaarheid gaan stemmen.

Ingewikkelde belastingen, subsidies en fraude, daar hoort handhaving bij. Uiteraard pakken ze niet dat gespuis, maar worden er maatregelen in het leven geroepen om het hardwerkende klootjesvolk in de ballen te trappen. U werkt niet hard genoeg en kunt dus nog wel wat missen. Wordt u door hun schuld werkloos? Of bent u geruÔneerd door die cultuurverrijkers? Jammer dan, ook dat is uw eigen schuld. Een uitkering? Hahaha, die krijgt u alleen als u zwart bent, begrijpt u? U moet kleur bekennen bij het UWV. En voor de fraude? Ook daar draait u voor op. U heeft die arme mensen gewoon geen kans gegeven om in deze maatschappij te kunnen aarden. Ja, ze jatten uw spullen, maar u bent rijk. U heeft toch genoeg. Geld dat via de belastingen wordt afgenomen, komt ten goede aan het algemene belang. Nog meer immigranten en nog meer ellende. Door alle fraude, moet er nog meer lasten komen en zo gaat dat door. Zware belastingen, de gevolgen voor bepaalde mensen teniet doen middels subsidies en daarna nog zwaardere belastingen hebben. Linkse logica.

Eigenlijk zouden we massaal moeten stoppen met het betalen van belastingen totdat we de garantie krijgen dat het geld enkel en alleen wordt aangewend voor zaken die echt in het algemeen belang zijn. Namelijk voor dijken, wegen, defensie, politie en het recht. De rest is voornamelijk bijzaak en bestaat uit leuke hobby's die slechts voor een deel van de bevolking interessant zijn en waarvoor makkelijk een oplossing te vinden is op de private markt. Ja, we zouden moeten stoppen met deze achterlijke belastingen. Alleen al om het feit dat wij niet voor deze regering gestemd hebben, we ons derhalve niet door die kloothommels vertegenwoordigd voelen en we ze ook geen mandaat gegeven hebben om met ons geld juist de dingen te doen waar we principieel op tegen zijn. Zoals het gaat in fascistische regimes, worden we dan gewoon beroofd en zijn we nog slechter af. Nog een bewijs dat het linkse systeem nooit zal deugen. Komende jaren wordt er gesproken over een grondige belastinghervorming. Wij vinden dat vlaktaks en afscheiding twee harde eisen moeten zijn.

Vlaktaks houdt in dat mensen een bedrag aan belastingschuld krijgen bij hun geboorte. Hebben ze dat volledig afbetaald, dan zijn ze ook de rest van hun leven klaar met belasting betalen. Het is de bedoeling dat het bedrag van te voren wordt vastgesteld en niet meer mag veranderen voor degenen die reeds hun bedrag te horen hebben gekregen. Uitgaven moeten binnen de inkomsten passen en eveneens van te voren worden vastgesteld. Een bedrag, een budget en een precieze specificatie waaraan het wordt uitgegeven. De politiek kan zich derhalve met belangrijkere zaken bezighouden nu ze geen extra geld meer mogen creŽren voor hun linkse hobby's. Met afscheiden doelen we op het recht van burgers om zich af te scheiden van machthebbers waar ze niet voor gekozen hebben. Wij vinden in principe dat iedereen een keuze moet maken, maar dat alleen die keuze voor een systeem invloed mag hebben op individuele levens. Laat burgers maar kiezen voor socialisme, liberalisme of nationalisme. Enkel het beleid van hun groep, is op hen van toepassing.

Zie het als lid worden van een vereniging. Elke vereniging stelt zijn eigen vlaktaks, inkomsten en uitgaven vast. Degene die het best bij u past en waar u voor kiest, is op u van toepassing. De vereniging die zijn vlaktaks wil verhogen om bijvoorbeeld de massa-immigratie te steunen, zal zijn achterban heel goed moeten overtuigen van de voordelen. Lukt dat, dan heeft zo'n stroming bestaansrecht. Het kan heel goed zijn dat socialisten er geen bezwaar tegen hebben dat er op hun stukje land, dus niet dat van een ander, getto's komen te staan waar socialisten samen met allochtone criminelen bij elkaar in huis wonen. Zet er dan wel een muur omheen en verklaar hun wetten ongeldig voor de andere verenigingen. Het kan best zijn dat de nationalisten besluiten dat er alleen maar blanke mensen in hun wijk mogen wonen waardoor de criminaliteit daalt en de belastingen omlaag kunnen. Ieder zijn keuze. Misdefinitie pleit al jaren voor het sociale experiment om onverenigbare groepen gescheiden te verklaren. Links durft niet en we weten waarom.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.