Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 3 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

822 EU-wurgcontract tegen privacy
821 Marktwerking maakt zorg beter
820 Het asociale netwerk
819 Politie volledig kreupel
818 Islam infiltreert overal
817 Maagdenhuis orgie van extreem links
816 Onderwijs met vierkante puberogen
815 Betutteling is het probleem
814 Geknoei met belastinglast
813 Temeier uit de illegaliteit
812 Pislam van het zwaard (4)
811 Kankerwout, U zit fout!
810 Bukken voor banken
809 Banencircus draait door
808 Onderwijs van de onderkruiper
807 Baat bij moslimhaat
806 Blokkeer die reclametroep
805 Het zal ze een rotzorg zijn
804 Onderwijsbalie dwaze bureaucratie
803 Hoertjes van justitie

812 # Pislam van het zwaard #
Gepost door Misdefinitie op 22-03-2015 om 23:09.
Tussen religies en politieke ideologieŽn zitten nauwelijks verschillen die relevant zijn. Allemaal trachten ze op de meest geniepige manieren zoveel mogelijk macht te verwerven in de politiek en allemaal hanteren ze een boek dat aan duidelijkheid niks te wensen over laat over wat er met ongelovigen moet gebeuren. De bijbel, de koran, Mein Kampf en de Talmoed roepen hun achterban op om andersdenkenden op brute wijze te vermoorden of op z'n minst maatschappelijk te diskwalificeren. Consequent redeneren impliceert dat al die troep onmiddellijk verboden wordt, maar omdat helaas de meerderheid van de mensen te dom is om te schijten, hanteert men de spreuk der willekeur en doen ze alsof hun politieke voorkeur een religie is die onder de vrijheid van godsdienst hoort te vallen. Een aantal ideologieŽn hebben zich ontwikkeld. Van de nazi's hebben we weinig te vrezen. Hoe anders is dat met de moslims. Islamkenners uit de gebieden waar die middeleeuwse woestijnideologie vandaan komt, beschrijven zelf de islam als religie van het zwaard.

Islam bedreigt het westen.

Individuele uitingen zijn, wat die achterlijke socialistische imbecielen bij antidiscriminatiebureaus u ook proberen wijs te maken, nooit de kern van het probleem. Elke beweging, groepering of religieuze sekte, doet wel eens van die provocerende uitingen om leven in de brouwerij te houden. Uiteindelijk draait het niet om de lange tenen van de ontvanger, maar wel om de feitelijke waarneming of dergelijke uitingen gekoppeld gaan worden aan bruut geweld. Zo zijn de uitingen uit Mein Kampf, die van Holocaustontkenners, die van Wilders en van rechtse webloggers haast nooit een probleem omdat ze geen agressie in de samenleving tot gevolg hebben van de aanhangers. Tekst doet geen flikker. Al zouden we nog honderdduizend keer zeggen dat alle moslims berberapen zijn die hun lange beledigende pik in de reet van hun kamelen steken, dan gebeurt er nog steeds niks anders dan dat rancuneuze aanbrengers aangifte gaan doen. De islam is een combinatie van haatzaaiende teksten in de koran, geweld, terrorisme en hypocriete blanke dhimmi's die hen als NSB'ers faciliteren.

Objectief en onafhankelijk als we zijn, willen we het maatschappelijke debat niet louter voeren op basis van de verhelderende inzichten van Wilders en de realistische beweging. Voordat we de kenners zelf aan het woord laten zullen we nog een aantal reeds bekende feiten in herinnering brengen. Feit is dat meer dan de helft van de Marokkanen in aanraking komt met de politie voor een ernstig misdrijf. Meer dan de helft van de moslims verwerpt onze democratie en heeft er ook geen bezwaar tegen de democratische rechtsstaat desnoods met grof geweld te bedreigen. De recidive onder Marokkanen ligt op 90 %. Homo's worden door 53 % van de moslims afgekeurd en minderwaardig geacht. Verder vindt minstens 80 % dat het gedrag van terroristen in het buitenland door de beugel kan omdat Allah en de pedofiele profeet dat zo hebben gewild. Kan het nog erger en gaat het nog verder? Ja hoor, we laten jongeren aan het woord. Moslimsnotneuzen krijgen de haat vanuit de wieg met een stok ingeslagen. Alle westerse vrouwen vinden zij hoeren die zij mogen mishandelen.

Wel leren deze parels van de mensheid ons waarom er vaak negatief geschreven wordt over hun berberapenfamilie. In die visie zijn alle blanken racistische roze varkens die als demonen hun Allah beledigen en videobeelden zo bewerken dat het net lijkt alsof moslims de daders zijn in plaats van de slachtoffers. Vertel dat maar eens aan de vader van Moaz al-Kasasbeh. Een Jordaanse piloot die werkelijk op barbaarse en beestachtige wijze werd geŽxecuteerd door IS. Gevangengenomen en in een kooi gezet waardoor hij als een islamitische rat in de val zat, werd hij overgoten met benzine en in de brand gestoken. Vol trots zaten de islamieten der vrede toe te kijken en te lachen hoe het hellevuur de doodsbange piloot in het nauw dreef en levend cremeerde. "Allah is groot!" riepen ze en er stond een heuse filmploeg bij die het geheel regisseerde om u van zulke gruwelijke beelden te voorzien dat u de strijd wel zal opgeven. Zijn alle onthoofddingen door IS en het verheerlijken van terreur in Den Haag door moslims soms ook filmtrucage? Walgelijke zandzwijnen!

Bekend is dat moslims jegens die oliedomme tolerante blanke gastheren de taqiyya hanteren. Een begrip uit de fascistische islam c.q. de sharia dat er vanuit gaat dat alle blanken ongelovige minderwaardige ezels zijn waartegen altijd gelogen mag en moet worden uit naam van de islam. Liegen wordt de moslim dan ook met de paplepel ingeramd en opmerkelijk genoeg is dat dezelfde pap als het vergif dat het socialisme verspreidt. Liegen, liegen en nog eens liegen. Het maakt geen zak uit of de feiten als het ware op hun hoofd staan getatoeŽerd. Kan de islam er baat bij hebben, dan is liegen toegestaan. Zelfs videobeelden worden niet als bewijs erkend dat er iets fout is aan de islam. Alles is de schuld van anderen. Vooral de schuld van de Joden, homo's, christenen en vrouwen. Neem daarom alles wat ze zeggen met een flinke korrel zout. Landverradende linkse aarslikkers zullen eveneens aan het liegen slaan. Zou op chronisch liegen over zaken die van landsbelang zijn het afhakken van de handen staan, dan zou vrijwel het hele land met de tenen typen.

Onze strijd tegen de islamisering en de gevolgen van de aanwezigheid van dat criminele tuig in Nederland zorgt ervoor dat we vele tegenstanders te duchten krijgen en dat zijn ook slinkse blanke vrouwen van middelbare leeftijd die heulen met de vijanden van ons volk. Nooit hebben we precies begrepen waarom, want de radicale islam haat vrouwen. Vaak doen ze alsof wij verzuurd zijn en handelen uit megalomanie, maar als we spreken over zuuraanvallen dan gaat het altijd over moslims. Overbekend is dat men in moslimlanden vrouwen aanvallen met zuur als ze hun man niet gehoorzamen. Twee jaar geleden kwam Pakistan in opspraak nadat een man zijn vrouw dwong om zuur te drinken omdat ze hem geen zoon maar een dochter schonk. En vrouwen zijn waardeloos binnen de islam, dus een grote misdaad. Honderden vrouwen krijgen jaarlijks een bad in zoutzuur, maar er wordt zelden over geschreven omdat de islam het een heldendaad vindt. Domme sufkutten met penisnijd, besef goed wat u kan overkomen als het Verzet zijn werk niet kan doen. Uw moslimvriendjes haten u!

Sindsdien is het van kwaad tot erger gegaan en dat zien we ook in Iran waar vrouwen zonder pardon worden overgoten met bijtende zuren waardoor ze voor hun hele leven verminkt zijn. Bent u zo'n christenhond die vindt dat hij zijn blanke werknemers als stront kan behandelen en kan ontslaan zodra ze iets negatiefs over moslims zeggen? Nog steeds "genieten" we als we terugdenken aan die laffe rode rector die zich nu dagelijks met knikkende knieŽn afvraagt waarom hij een van de medeplichtigen is die de islam in het zadel geholpen heeft waar het blijkbaar normaal is dat zelfs de christelijke pastoor zijn golden shower krijgt in zoutzuur. Gezellig hoor de islam. Wacht, u denkt dat het kankergezwel der islam ons land nooit zal bereiken? Dat u overal veilig bent? In BelgiŽ werd een 17-jarig meisje het slachtoffer van zo'n aanval. De media zwijgen angstvallig over de oorsprong, maar u weet wel beter niet waar? Een vrouw uit Haarlem weet nu met welk soort ze geen relatie moet aangaan. Dat was pas een Harlem Shake!

Tegen al het moslimgeweld, kunnen we slechts een belangrijk wapen stellen: de vrijheid van meningsuiting. Ondanks dat het recht door menigeen onderschat wordt, met name als het gaat om meningen waar zij het niet mee eens zijn, is onze scherpe pen het enige instrument dat we nog hebben voordat we moeten overgaan tot de totale oorlog. Op het moment dat wij niet meer vrij kunnen schrijven en ons ongenoegen middels het vrije woord kunnen overbrengen, is de rede dood en rest enkel het oppakken van wapens om een bloederige oorlog uit te vechten. Grote leiders die zich doorgaans gedragen als dictators, hebben ook allang door dat een wereldoorlog niet de oplossing is. We moeten blijven praten en vooral het verstand gebruiken in plaats van geweld. Daar heten wij beschaafde volkeren voor. Vandaar dat het ook zo laf is dat er zelfs onder onze eigen gelederen mensen zijn die het vrije woord vermoorden. Op een school in Brussel kregen we al een voorproefje van hoe de wereld eruit gaat zien als de vrijheid van meningsuiting verdwijnt.

Op een technische school in Brussel, was er zomaar een docent werkzaam die zijn leerlingen de wijze les leerde dat cartoons nooit een rechtvaardiging vormen tot geweld en moord. Klinkt logisch voor mensen met gezond verstand, maar voor de moslim die het liegen vanuit de wieg ingeslagen heeft gekregen, is dat een anti-moslimopmerking. Immers, het beperkt de rechten van de moslim die toch het recht heeft om "beledigingen" te vergelden met moord. Zo staat dat in de koran en zo wil Allah het. Een van hen startte daarom een petitie. Die docent moet weg. De beheerder van Misdefinitie kan hierover meepraten. Ook zijn ontslag op een christelijke school in 2008, was te wijten aan een petitie van leerlingen die vonden dat wij hier niet over moslims mochten schrijven. Iedereen wilde graag tekenen, behalve een verstandige leerling. Tekenen voor geweld? Dat nooit. Wat er toen gebeurde, verwacht u echt niet. Met 10 man begonnen socialisten en islamieten in te beuken op de leerling die geweld, moord en het killen van de vrijheid van meningsuiting weigerde.

Morele praatjes zullen die verheven megalomane Gutmenschen niet kunnen redden aangezien zij er eveneens alles aan doen om het vrije woord te onthoofden. Zolang u gehurkt of geknield uw gat tentoonspreidt voor onbaatzuchtig gebruik door Allah en zijn kornuiten, is alles vrijheid blijheid, maar o wee als u er een andere mening op nahoudt. Dan moet u kapot worden gemaakt. Vergruisd en maatschappelijk gediskwalificeerd als ze nog daadwerkelijk te laf zijn om uw keel door te snijden. Zonder uitzondering probeert dat smerige kruipende ongedierte ons volk en vaderland te verraden om die wazige woestijnideologie ruim baan te geven. Een Haagse moskee kondigde aan een gratis biografie weg te geven van de pedofiele profeet Mohammed waarin staat uitgelegd waarom kinderseks en geweld te rechtvaardigen is. Moslims zouden graag tongworstelen met de baardige profeet en veel meer van hem houden dan van hun eigen soort. Cartoons die de profeet afbeelden doen ze blijkbaar denken aan hun latent homoseksuele gedrag en dat is aanstootgevend.

Stel dat een organisatie als Pegida gratis Mein Kampf ging uitdelen aan hun tegenstanders en daarbij zouden vermelden dat het uitlegt waarom ze meer van hun volk en vaderland houden dan van die zandnegers, zou dat dan ook geweld kunnen rechtvaardigen jegens hen die nationalisten beledigen? Jodenhaat zit in beide ideologieŽn ingebakken. Net zoals de hardgrondige haat jegens mensen die anders zijn en anders denken. Moeten we respect hebben voor Jodenhatende moslims die met grof geweld dreigen als we tegen hun overtuiging in denken, dan zullen we ook respect moeten hebben voor Jodenhatende nazi's die precies hetzelfde idee hebben. Consequent zijn; voor willekeur kan echt geen enkele rechtvaardiging gevonden worden. Dat zou impliceren dat ook wij voor elke belediging, een geweldsuiting mogen doen. Pas als ze die consequentie willen aanvaarden, hoeft u hun bedreiging met geweld niet te zien als oorlogsdaad. Rot op met uw idiote drogredenaties. Als een "belediging" reden is voor geweld, laat ons dan ook beginnen met de zuiveringen.

Zouden wij net als radicale moslims elke belediging, elke discriminatie of elke uiting van verbaal en fysiek geweld moeten omzetten naar een vergeldende geweldsdaad, dan zouden we wel 100 Adolf Hitlers nodig hebben. Niet echt realistisch; het grenst eerder aan de waanzin dat moslims denken dat wij zulke redenaties en gedrag zonder slag of stoot zullen aanvaarden. Alsof hun gekwetste zieltjes en lange tenen heilig zijn en we moslims vooral niet kwaad mogen maken. Fuck you, voor ons geldt alleen de geldige redenatie die altijd consequent moet worden toegepast. Is belediging geweld? Geef ons dan ook die vrijbrief. Of houdt anders uw laffe smoel met uw linkse subsidiegelden en die honden bij justitie die blijkbaar al decennia lang aan de kant van dat tuig staat. Ondertussen laten jihadisten nu onmiskenbaar weten dat al die blanke varkens financieel garant moeten staan voor Allah. Anders gaat uw kop eraf. Dacht u dat het geen sodemieter uitmaakt als zo'n 80 % van de moslims het terrorisme in SyriŽ verheerlijkt? Ze bedreigen u ook!

Bestuurders van de christelijke hogeschool Windesheim in Zwolle hebben vast en zeker meegekregen dat hun gelovige soortgenoten in moslimlanden met hun hoofd op het schavot eindigen. Als ze geluk hebben. In plaats van ten strijde te trekken tegen die haatjurken die dat hun makkers aandoen, pijpen ze die moslimdwazen en zijn ze als de dood dat islamieten zich beledigd voelen. Vandaar dat een poster van Charlie Hebdo, u weet wel: dat satirisch blaadje uit Frankrijk wiens redactie in koelen bloede werd vermoord door moslims, in allerijl verwijderd werd uit de school. Mag niet. Want hun moslimstudenten begonnen zich al kwaad te maken en daar komt alleen maar ellende van. Buigen en capituleren, dat kunnen die linkse ratten goed. Daarmee geven ze wel het signaal af dat alle westerlingen die staan voor het vrije woord racisten zijn die moeten worden uitgeroeid. Durft u dat niet? Dan doet u maar iets anders. Strijdt u voor de vrijheid van meningsuiting en wordt u nog niet vervolgd? Dan pleuren die zandnegers en hun linkse vriendjes stenen door uw raam.

Ja mensen, in Utrecht zijn ze eruit hoor. De islam beledigen is nog erger dan wat ze bij Charlie Hebdo deden en aangezien zij al voor veel minder vermoord werden, bedoelen ze eigenlijk dat iedereen die iets negatiefs over de islam zegt, een kopje kleiner gemaakt moet worden. Gezellig volkje hoor. Komen ze in de meerderheid, dan bezetten ze zonder generaal pardon Nederlandse scholen en dan krijgt uw roomblanke kind te horen dat hij moet integreren en er nog enkel halal op het menu staat. "Tyfus op kanker kaas, moslims zijn hier de baas!" Ex-PVV'er Arnoud van Doorn hitst de cultuurverrijkers nog eventjes op. Bah, er is slechts een ding erger dan een zandneger: een blanke neger. Van Doorn is een landverrader van het ergste soort. Eerst infiltreren bij de PVV en voorts toch een moslimpijper blijken te zijn. Naar zijn mening hebben we dit allemaal aan ons zelf te wijten. Haatspeech maakt moslims nu eenmaal boos. Woorden schieten te kort om uit te drukken dat we eigenlijk wensen dat al die landverraders sneuvelen voor het tribunaal.

Wereldwijd wordt er door moslims oorlog gevoerd onder de naam van IS en dat heeft gevolgen voor alle landen. De Japanse regering moest een slordige 200 miljoen betalen om te voorkomen dat twee gijzelaars zouden worden onthoofd. Iedereen weet dat de gijzelaars allang morsdood zijn op het moment dat de bedreiging naar buiten komt, maar toch, hoop doet zotten in vreugde leven. Hoop was er niet voor die 45 mensen die in Irak levend werden verbrand door IS. Het zijn van die berichten die mondjesmaat doorkomen als propaganda, maar waarvan we weten dat ze dagelijkse kost zijn in moslimlanden. Veel gruwelijke daden halen het nieuws niet eens; we zien slechts het topje van de ijsberg branden en dat is al te vreselijk om te bevatten. Zijn dat nou die beschaafde lieve moslims waar links het altijd over heeft? O wacht, dat zijn natuurlijk die andere kutmoslims die dreigen met bloederige aanslagen in heel Europa. Valt het dan niemand op dat moslims wereldwijd die gruwelijkheden opvoeren, aansturen op oorlog en het westen daar steeds meer mee te maken krijgt?

Moslims in Duitsland demonstreren openlijk voor de invoering van de sharia; fascistisch islamitisch recht waarbij alle minderwaardige Untermenschen zoals Joden, blanken, christenen en homo's moeten worden vergast in een offerande die nog grootser zal worden aangepakt dan de Holocaust. Alle inferieure mensen, en dat bent u al als u geen moslim bent, moeten als beesten worden afgemaakt. Verder staat de sharia voor het mishandelen, verkrachten en op andere ranzige manieren mishandelen van vrouwen, het van de flat gooien van homoseksuelen (wel met de kop naar beneden), inteelt, veelwijverij, incest en het midden op straat aflikken van medebroeders. Geiten mogen op het balkon worden geslacht zodat het bloed naar beneden sijpelt in de appartementen van medebewoners. Ramadan is het feest van de vrede waarbij de kranten vol staan met de misdaden die moslims plegen. Er is zelfs een shariapolitie aangesteld. Salafisten, de kern van islamitisch terrorisme, marcheren als nazi's door onze Nederlandse wijken. Sieg heil! Van de sharia wordt links geil!

Moslimmilities nemen langzamerhand alle grote steden in Nederland over en de rode burgemeesters als Judas van Aartsen schijten in hun broek van angst. Rondmarcheren als Jodenhatende nazi's noemt hij in een reactie een positieve bijdrage aan de maatschappij. Ja ja, een maatschappij waarin de politie zelfs niet meer durft op te treden in dergelijke nogo-zones. Den Haag is al vaker tot kalifaat uitgeroepen; een stuk land dat door moslims veroverd is in naam van de islam en voortaan niet meer toegankelijk is voor de blanke bevolking. Ach, misschien moeten we niet zo zeiken, want gereformeerde christenhonden zijn dikwijls net zo extreem in hun ideeŽn en zien ook liever een kalifaat alleen voor christenen. Eenmaal raden welke religie aan het winnen is. Kan de politie nou echt niks uitrichten tegen al die polderjihadisten? Wel, ze kunnen hen natuurlijk een brief ter ontbieding sturen zoals wij die ook steeds krijgen. Agenten kwamen er al snel achter dat het ontbieden van een blogger iets makkelijker is dan het uitnodigen van moslimextremisten.

Prachtig, agenten die hun broekje vol diarree volschijten uit angst wat die lieve moslims, die wij beledigd zouden hebben, met hen komen doen. Deuren op slot en via de intercom melden graag. Wat is justitie toch een lachertje. Een grote bek tegen nette burgers en doodsbang tegen de echte criminelen. We begrijpen het wel hoor. Net zoals IS in Jemen laat zien, is het uitmoorden van 142 mensen kinderspel. Jezus vond het blijkbaar niet belangrijk genoeg, want hij is hen niet komen redden. Staat u als vrouw niet helemaal positief tegenover de islam, dan wordt u zonder medelijden in de brand gestoken. Ja, die moslims hebben iets met het hellevuur. Haatimams nemen deze praktijken naar Nederland en proberen hun aanhangers hier alvast te onderwijzen in wat er met al die ongelovige blanken moet gebeuren. Kielhalen, nek doorsnijden en hun homoseksuele reet afvegen met tolerantie, rechtvaardigheid en democratie. Het zou toch duidelijk moeten zijn dat we in oorlog zijn met de islam en als we niks terug doen, worden we zelf uitgeroeid.

Overweging.

Zakkenwassers die nu nog durven te beweren dat moslimextremisme niks met de islam te maken heeft, moeten eens hun verrotte kop uit de reet van de kamelen halen. Het nazisme, Mein Kampf en de nazi's stonden in 1940 in net zo'n verband als de islam, de koran en radicale moslims nu. De denkfout die mensen maken is dat ze nazi's nog als gevaar zien ondanks dat die oorlog al 70 jaar voorbij is terwijl ze de islam niet als gevaar zien ondanks dat ze de oorlog die zij voeren dagelijks aan hun voorbij zien trekken. Wat u elders in het buitenland ziet aan gruwelijke onthoofddingen en verbrandingen, is helaas een voorbode van wat voor burgeroorlog er in Europa kan uitbreken. De censuur die u elders verfoeit, is al binnengedrongen in Nederland als u kijkt naar de extreme reacties als iemand daadwerkelijk van de vrijheid van meningsuiting gebruik maakt. De strijdbaarheid voor oorlog, is zichtbaar in het kalifaat. Het paard van Troje is al decennia geleden binnengehaald en nu het massale werpen succes heeft gehad, zal er een meerderheid aan fascisten ontstaan.

Zoals bekend doen die achterlijke socialisten aan wegkijkpolitiek en maken zij het probleem juist erger door die radicalen te faciliteren. Links gespuis van PvdA, D66, SP en GroenLinks negeerden buurtbewoners in Amsterdam Noord volslagen toen ze besloten om voor de zoveelste haatkazerne in de stad te stemmen. Bekend is dat in die moskeeŽn haatimams prediken tot wrede etnische zuiveringen van het blanke ras, maar dat boeit die flikkers geen reet. Ze gaan er zelfs voor zorgen dat het islamitische stemvee dat ze hiernaar toe halen, het privilege krijgen om binnen 4 weken een woning te krijgen op uw kosten. Ongeacht of u zelf onder een brug moet gaan slapen omdat u de lasten niet meer kan opbrengen. Pechtold (D66) vindt dat we niet zo moeten zeiken. Er was geen Holocaust. Er is geen jihaddreiging, dat bestaat niet. Dhimmitude in het kwadraat. Duizend scheldwoorden zijn hier niet genoeg. Misselijk worden we van al die bewijzen die zich opstapelen en de linkse elite die alles blijft wegwuiven. Dit is werkelijk misdadig!

Overheden hebben geen antwoord op het toenemende aantal moslims dat aan het radicaliseren slaat. Slechts weinigen worden opgespoord. Laat staan dat ze echt gestraft worden. Worden ze eindelijk eens gevangen gezet, dan blijkt dat ze in de nor nog altijd door kunnen gaan met radicaliseren. Een heksenjacht opzetten zoals ze ook met rechtse bloggers doen en al die tyfusapen het land uit trappen? Wel nee, het feit dat wij over dat criminele tuig schrijven is veel interessanter. Leraren moeten de puinzooi opruimen die de overheid achterlaat. Om dat enigszins kans van slagen te geven, biedt de overheid ze een cursus aan om extremisme te herkennen. Kijk in de kolom nationaliteit naast geen royaliteit of u de term cultuurverrijker of lichtgetint ziet staan zodat u adequaat kunt ingrijpen. Verder niet klagen, want uit de rapporten komt naar voren dat de meerderheid van de leraren zich veilig blijft voelen. Opmerkelijk is dat leraren, een beroepsgroep die overwegend links is, nu smeken tot actie. Het wordt ze nu te heet onder de voeten.

Den Haag is er nog steeds van overtuigd dat moslimextremisme gepleegd wordt door zogenaamde "lone wolves". Gestoorde eenlingen die als tijdbommen in de samenleving ronddolen en opeens op tilt kunnen slaan. Het OM en de NCTV zeggen deze potentieel gevaarlijke personen te volgen en meteen op te treden zodra de bom ontploft. Als het al te laat is dus. Ten eerste is het een grove misvatting dat eenlingen geen significant deel kunnen vormen van een groep. De schrikbarende cijfers laten zien dat het inmiddels om de meerderheid gaat. Dan kan men wel een theoretische discussie houden over dat zij als individuen los van elkaar opereren, maar de conclusie moet zijn dat er zo'n enorme kloof zit tussen de beschaafde wereld en dat woestijnvolk dat men op den duur eraan moet gaan denken dat moslims afscheid moeten gaan nemen van Nederland. Ten tweede leidt dat surveilleren er enkel toe dat onschuldigen worden gevolgd. Totalitaire politiestaten zijn nooit in staat terrorisme te stoppen. Sterker nog, de gedragen zich zelf ook als terroristen.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door Lib op 09-12-2015 om 16:54.
Is het niet treurig dat niemand nog op je geraaskal reageert?

Reactie door Lib op 09-12-2015 om 16:59.
"Honderden vrouwen krijgen jaarlijks een bad in zoutzuur, maar er wordt zelden over geschreven omdat de islam het een heldendaad vindt."

Honderden vrouwen op een aantal van 1,5 miljard moslims? Wat een ontstellend laag cijfer. Als dit in moslimkringen werkelijk zo'n heldendaad is, zouden dan niet jaarlijks tientallen miljoenen moslimvrouwen, nee honderden miljoenen moslimvrouwen, het zuur moeten krijgen?

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 10-12-2015 om 21:42.
De nazi's zijn ook met een paar honderd begonnen en van het Verzet werd ook gezegd dat ze aan het raaskallen waren. Dus nee, we zitten niet verlegen om dit soort reacties.

Reactie door Lib op 17-10-2016 om 21:13.
Wie zich verdiept in deze kwestie, zal merken dat zuurgooien niet verbonden is aan de islam, maar aan lokale zeden. Verwerpelijke zeden? Zeker. Maar er zijn dus legio in de islam gedrenkte culturen waar het gooien van zuur onbestaanbaar is.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.