Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

81 # Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen #
Gepost door Misdefinitie op 31-07-2005 om 17:22.
In een persbericht laat de verdachte inlichtingenwebsite virtueelvaderland.nl ons weten dat ze sterke aanwijzingen hebben dat er in augustus 2005 in Nederland hoogstwaarschijnlijk een aantal mensen de lucht in zullen vliegen. Ze beschuldigen onder andere de overheid ervan dat de bevolking niet op de juiste manier op de hoogte gehouden wordt zodat de schok en impact van een eventuele aanslag nog veel groter zal zijn dan in Londen.

Het meldpunt heeft zich als doel gesteld om samen met de Nederlandse bevolking een database op te zetten met daarin informatie over personen en organisaties die overduidelijk van plan zijn om terroristische aanslagen te plegen. Kenmerk van deze personen is dat ze in het huidige klimaat dat de overheid schept niet gestraft worden voor hun daden. Virtueelvaderland.nl is dan ook een website die zich naar eigen zeggen een "inlichtingenwebsite" noemt die opgezet is omdat veel zaken niet of niet voldoende onderzocht worden.

Ze willen de Nederlandse bruger de kans geven om anoniem de NSB'er uit te hangen waarbij het mogelijk is om uw verdachte buurman aan te geven die wel eens teksten opleest die enkel in een moskee thuishoren. Ook willen zij zich opstellen als informatiebron voor de media, justitie en politicologen. Uiteraard is dit allemaal afgeschermd voor de gewone burger. U zult dus, in tegenstelling tot 60 jaar geleden, niet kunnen genieten van uw verraad.

Het is natuurlijk afwachten of er werkelijk iets met de vergaarde informatie gedaan kan worden. De bevolking is regelmatig gewaarschuwd voor de gevaren van de multiculturele samenleving, maar stemt al decennia lang voor de bekende partijen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Toch doet men een poging om het Nederlandse volk te waarschuwen voor wat ons wellicht te wachten staat. Mark van Ooyen van virtueelvaderland.nl uit zijn bezorgdheid door ons erop te wijzen dat een 50-tal moslims duiklessen hebben genomen in Eindhoven en dat er duikspullen zijn gejat uit Rotterdam en Oosterhout. Samen met een aantal "betrouwbare bronnen" die niet genoemd zijn en die door niemand te verifiŽren zijn wordt de conclusie getrokken dat er deze maand een reŽel gevaar dreigt. Er wordt verwezen naar aankondigingen die de laatste maanden de ronde deden dat Al-Quaida aanslagen zou plannen op diverse steden; waaronder Amsterdam. Ook meldt Van Ooyen aan dat het "alteringssysteem" van minister Remkes de 1 na hoogste gradatie aangeeft en dat hij zich afvraagt wanneer de overheid de dreiging serieus gaat nemen.

Wordt er dan niks aan gedaan? Zorgen worden geuit richting de werkwijze van de AIVD. Zij zouden te laks met de waarschuwingen omgaan en volgens het persbericht van virtueelvaderland zouden ze slechts een capaciteit hebben van 600 man terwijl er minstens 1500 radicalen rondlopen in ons land. Aangezien men bij de AIVD ervan houdt om mensen enkel te schaduwen, komen ze dus veel mensen te kort. Men roept de bevolking daarom op om de ogen goed de kost te geven om zo samen te proberen een grote ramp in Nederland te voorkomen. Bij het meldpunt is men van mening dat er veel te veel fouten worden gemaakt. Als deze oorlog voorbij is zullen ze dan ook trachten de verantwoordelijken over de kling te jagen bij het gerechtshof. We zijn benieuwd en hopen dat Sail Amsterdam geen explosief einde zal kennen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.