Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 3 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

822 EU-wurgcontract tegen privacy
821 Marktwerking maakt zorg beter
820 Het asociale netwerk
819 Politie volledig kreupel
818 Islam infiltreert overal
817 Maagdenhuis orgie van extreem links
816 Onderwijs met vierkante puberogen
815 Betutteling is het probleem
814 Geknoei met belastinglast
813 Temeier uit de illegaliteit
812 Pislam van het zwaard (4)
811 Kankerwout, U zit fout!
810 Bukken voor banken
809 Banencircus draait door
808 Onderwijs van de onderkruiper
807 Baat bij moslimhaat
806 Blokkeer die reclametroep
805 Het zal ze een rotzorg zijn
804 Onderwijsbalie dwaze bureaucratie
803 Hoertjes van justitie

807 # Baat bij moslimhaat #
Gepost door Misdefinitie op 25-02-2015 om 23:10.
Tarik Zahzah met zijn halfgare complottheorieŽn over de illuminatie hebben we echt niet nodig om aan te kunnen tonen dat deze samenleving is verkankerd door de vorming van moslimenclaves en het gedrag van die zuigende socialisten die er alles aan doen om Nederland te koloniseren met criminele moslims. Het is werkelijk om gek van te worden en de agressiviteit de vrije loop te laten als we weer eens in de krant de ellende vernemen waar zulke cultuurverrijkers ons land mee opzadelen. Zelfs de aanslagen in Parijs hebben niet voor een ommekeer kunnen zorgen in het denken van die laffe dhimmi's die zich al lang en breed hebben genesteld in de cruciale raderen van de makke democratische rechtsstaat. Politici, raamambtenaren, geheime agenten en rechters hebben hun kont al naar mekka gedraaid om daar de dikke vette lul van de islam in te ontvangen als dank voor de uitverkoop die ze organiseren voor die parasieten. Publicist Paul Scheffer laat zien dat de meerderheid van de moslims in Nederland de democratie verwerpt en de islam als hoogste wet ziet.

Verzet is uw plicht.

Op het bespreekbaar maken van het islamprobleem staat de (sociale) doodstraf of op z'n minst maatschappelijke diskwalificatie door moreel zelfingenomen Gutmenschen. Praat u over moslims, dan roepen zij dat u ze allemaal over een kam scheert. Heeft u het over de islam om juridische represailles van de gedachtepolitie te ontlopen, dan vinden zij dat u het nog steeds over alle moslims heeft. Dit achterlijke standpunt wordt "onderbouwd" met de drogreden dat alle moslims de islam aanhangen, dus als u over de islam of over moslims praat, heeft u het altijd over alle moslims. Alle Duitsers spreken Duits en alle nazi's spreken Duits, dus als we over de gruweldaden van de nazi's spreken, dan hebben we het over alle Duitsers. Toch? Logisch. Veel dieren hebben 4 poten. We zien een object met 4 poten. Dat moet dan wel een dier zijn niet waar? Leer godverdomme Nederlands stelletje achterlijke bavianen! De vijand is niet voor rede vatbaar. Het was echt niet voor niks dat de Dutchbatters hen over de kling lieten jagen.

Poeprufters die jammeren dat Wilders met "islam" tevens alle moslims bedoelt, zijn te dom om te kakken. Nooit zullen zij het cruciale verschil begrijpen tussen het persoonlijk belijden van de islam als een geloof en de islam als radicale politieke ideologie. Niemand heeft er iets mee te maken als u thuis op een matje gehurkt met een potlood in uw reet zit te masturberen op God, Allah of Peter North. Dat gaat ons niks aan en daar zullen we ook nooit een politiek beleid op kunnen en willen realiseren. Wilders is een politicus. Hij gaat derhalve niet over persoonlijk geloof, maar om de islam als politieke ideologie. Een ideologie die moslims wereldwijd oproept en verplicht om alle Joden te doden en alle blanken te beschouwen als varkens, ezels en zwijnen. Een ideologie die wereldwijd voor moslims de rechtvaardiging vormt om mensen levend te verbranden, te onthoofden en op andere gruwelijke wijze te onteren. Ontbeert u als moslim of socialistisch varken de hersencellen om dit te begrijpen, dan heeft u pech. De term "discriminatie" betekent niks.

We begrijpen heus wel waar de schoen wringt. Hebben we een hekel aan nazi's, dan begrijpen mensen het wel. Hitler was slecht en het benoemen van de goede punten van de oorlog en de massahysterie rondom de Holocaust, doen de rest. Bovendien zijn er tegenwoordig slechts een handjevol neonazi's actief en dat zijn doorgaans internethelden. Niet echt een groep om bang van te worden. Mein Kampf verbieden als politieke ideologie van de duivel, kan dan ook op veel draagvlak rekenen. De Jodenhaat die gepropagandeerd wordt in dat boek dat in werkelijkheid slechts een biografie en een vrij adequate weergave van het linkse verraad betreft, is voldoende om te vrezen dat u ooit achter de waarheid komt. Verbieden dus. Hoe anders behandelt men moslims. Wereldwijd slachten moslims onschuldige mensen en de islam als politieke ideologie verwoordt in de koran dat alle Joden dood moeten. Verbieden? Nee, dat mag niet. Nu ons land bezet is door bijna 1 miljoen moslims, is de angst zo groot dat zelfs extreme Jodenhaat geen reden is voor een verbod.

Niet alle Duitsers waren nazi's, maar de ideologie beschreven in Mein Kampf is wel de aanleiding geweest voor alle gruwelijkheden jegens Joden. Om die reden heeft men in deze "vrije" maatschappij de vrijheid van meningsuiting geweld aan gedaan door het via een ingewikkelde constructie belediging te noemen zodat verspreiding van de teksten met het strafrecht kan worden bestreden. Niet alle moslims zijn terroristen, maar de ideologie beschreven in de koran is wel de aanleiding voor bijna alle oorlogen die tegenwoordig gevoerd worden. Allemaal uit naam van de islam waarbij moslims de jihad, de heilige oorlog tegen alles en iedereen en in het bijzonder Joden, als uitgangspunt nemen. Waarom mogen we dan niet tot een verbod komen van die politieke islam met dat vreselijke boekwerk? Omdat ze met velen zijn? Dat zou betekenen dat als 1 miljoen PVV'ers Mein Kampf omarmen, het plotseling wel goed en legaal is. Een blanke die de Jodenhaat van Mein Kampf steunt is een nazi. Een moslim die de Jodenhaat in de koran steunt, is een goed mens. Achterlijk.

"Ja maar ze zijn niet allemaal zo en het is maar een kleine groep." Niet alle moslims zijn terroristen, dat is waar, maar vrijwel alle terroristen zijn wel moslims. Een kleine groep? Dan heeft u zeker de afgelopen 30 jaar met uw kop in de kont van een van hun kamelen gezeten. De feiten liegen niet. Zoals reeds opgemerkt, verwerpt meer dan de helft van de moslims de democratie en daarmee onze rechtsstaat en wetten. Helaas blijft het daar niet bij. Het internet barst letterlijk uit zijn voegen vanwege de waarheid over moslims. Meer dan 55 % van de Marokkanen is wel eens in aanraking geweest met de politie en dan bedoelen we niet voor een lullige verkeersovertreding of belediging, maar vanwege grove misdaden als moord en verkrachting. Hoogleraar criminologie Frank Bovenkerk stelt bovendien dat 90 % van die berberapen in herhaling valt. Brr, dus als u twee Marokkanen ziet, is er 1 een crimineel. Politieagenten gaan desondanks gezellig op vakantie met Marokkanen die bij terugkomst hun weldoeners wilden belonen met een aanslag.

Driekwart van de Nederlandse moslims vindt de SyriŽgangers die meedoen in de jihad helden. Later probeerde Ahmed Ait Moha dat onderzoek van Motivaction te bagatelliseren door te roepen dat islamitisch terrorisme niet van toepassing was. Bullshit, zijn we 9/11 alweer vergeten? Moslims zijn al terroristen sinds de middeleeuwen en destijds, in de 7de eeuw, gelukkig verslagen. Dat zouden we nu weer moeten doen. Omgekeerd vindt 77 % van de Nederlanders dat de islam en zijn aanhangers geen verrijking zijn voor Nederland. Helder. Wat zegt u? Tolerantie? U vraagt, wij draaien. Minstens 53 % van de moslims vindt homoseksualiteit een vunzige aangelegenheid. Alleen putjesscheppers mogen baggeren in de stront. Gaat het om het eigen kroost, dan staat driekwart van de moslims negatief tegenover de herenliefde. Wel zijn veel moslims latent homoseksueel. Op straat houden ze als trotse broeders elkaars handjes vast en bij het begroeten likken ze elkaar af. Vrijwel elke oorlog wordt gevoerd door of vanwege moslims en moslims zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Feiten liegen niet.

Gouda wilde op last van PvdA-bestuurders de bevolking een megamoskee in de reet splitsen op kosten van de belastingbetaler. Uiteindelijk is de bouw uitgelopen op een fiasco na de nodige publiciteit, maar ook omdat het bestuur van de moskee een stelletje flikkers vrouwenhaters zijn. Vrouwen zijn namelijk niet welkom in hun cultuur. De islam vindt vrouwen maar vies. De heilige profeet zat namelijk met zijn piemel in een 9-jarig kind. Zo heeft Allah dat gewild. Vrouwen zijn bah en poesjes horen in de pan. De linkse Goudse regenten schoffeerden vervolgens de oppositie door geen vragen te willen beantwoorden over de omstreden moskee. Bewoners willen dat gedrocht niet, maar die randdebielen in de gemeenteraad hebben zich als dhimmi's laten overhalen om mee te gaan in de vrouwenhaat van die haatbaarden. Een school en een kinderdagverblijf moeten maar vertrekken of er een muur omheen bouwen. Eeuwenlang hebben we gestreden voor gelijke rechten van mannen en vrouwen. Nu moeten we lijdzaam toezien hoe de overheid apartheid faciliteert.

Terwijl bij onze beheerder de ontbiedingen van de politie en dagvaardingen binnenstromen omdat er een paar blanke werkloze huisvrouwtjes met penisnijd en wat rukkertjes denken dat hier berberapen beledigd worden, zijn haatimams gewoon welkom als ze in Rijswijk een jihadgala komen houden. Geen muziek van DJ TiŽsto aanwezig, maar wel de prachtige beat van liederen als "Liever dood dan een Jood", "Van jihad naar kalifaat", "Marokkanen die stelen? Wij naaien slechts kamelen!" en "Geen satire, slechts seks met dieren". Kopstukken van die jihadtoko's marcheren inmiddels door de Nederlandse steden alsof ze daar de terugkeer van het antisemitisme weer willen vieren. Politici erkennen laf dat hun komst een gevaar voor de openbare orde is, maar desondanks blijft de politie louter bezig met het voorbereiden van strafzaken tegen vrijsprekende blanken. Wat een zelfhaters zijn die "weg met ons"-gasten toch. Walgelijk. Koenders had deze haters al met plezier een visum toegekend. Pas na een hoop tumult in de media, trokken die linkse amateurs het in.

Is het ons probleem dat het IQ van die zandnegers, hun linkse kornuiten en zelfs van togadhimmi's beneden het vriespunt ligt waardoor ze niet in staat zijn de verfijnde Nederlandse taal begrijpend te kunnen lezen? Zoals gezegd begrijpen we heus wel waar de schoen voor hen wringt. Een hekel hebben aan nazi's is niet zo moeilijk omdat die groep relatief klein is, maar wie termen als moslims, islam en criminelen gebruikt, loopt het risico in de praktijk het wel degelijk over dezelfde mensen te hebben. "Zie je wel, dus toch, jullie blanken zijn allemaal racisten." Het is een denkfout die zelfs door hoogopgeleide rechters wordt gemaakt die al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de rechtspraktijk. Pak de wet er maar eens bij. Strafbaar is belediging en discriminatie van een groep mensen vanwege ras en afkomst. Spreken over een groep is derhalve per definitie niet voldoende voor strafbaarheid. De Hoge Raad heeft in zijn arrest "Belediging religie" uit 2009 gesteld dat alle kritiek op gedrag, al is het nog zo heftig, niet strafbaar is.

Eigenlijk is dat ook wel logisch. Zou het praten over een groep al meteen een strafbaar feit kunnen opleveren zodra die groep wordt genoemd, dan zou de strafbaarheid kunnen afhangen van willekeur. Over een kleine groep Duitsers met nazistische ideeŽn zouden we dan wel mogen praten, maar als opeens 80 % van de Duitsers beginnen om Mein Kampf te omarmen, een proces waar niemand behalve de daders zelf invloed op kunnen uitoefenen, dan zou het opeens wel strafbaar worden om over nazi's te praten. Dat zou ook betekenen dat we wel over misdaden van tientallen kleinere nationaliteiten mogen praten die niet oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, maar omdat het percentage onder moslims hoger ligt, moeten we onze mond houden. Dat is niet houdbaar en juridisch is het ook onzin. Waarheid is dat als ze niet willen dat "criminele moslim" gelijk staat aan moslim, ze gewoon moeten stoppen met crimineel zijn. Oei, de fout bij zichzelf zoeken, daar wil de zieligheidsindustrie die vooral een slachtofferrol wil propaganderen, niks van horen.

Zelfs bij het gerechtshof in Amsterdam en de Hoge Raad, maakten ze terstond deze denkfout in de zaak van Misdefinitie. "U zegt criminele moslims, maar alle moslims zijn crimineel. Dus u bedoelt de hele groep moslims en dus bent u strafbaar. U zegt kamelenneukers, maar alle moslims zijn ..." Enfin, 1000 euro boete voor deze onzin, maar wat gaat hier nu fout? Juist, zelfs als er sprake is van een groep, dan moet er voor strafbare belediging nog altijd beledigd zijn vanwege ras of afkomst. En waar gaat Misdefinitie over? Juist, over gedrag. Crimineel handelen is immers gedrag, geen afkomst. Tenzij u net als Samsom (PvdA) wilt beweren dat al die Marokkanen een etnisch monopolie hebben op geweld en dat agressieve primatengedrag dus zijn oorzaak vindt in defecte genen. Het gaat over gedrag en over de constructies die door medeplichtigen en medeplegers misbruikt worden om dit alles te verhullen. Alle vormen van nationalistisch en realistisch Verzet, strijden tegen gedrag dat onze vrijheid bedreigt. Daar is niks racistisch aan.

Van een paar incidenten worden we eveneens niet warm of koud. Gaat het om blanke pedofielen, dan zijn we heel kort van stof. Ophangen aan hun ballen, levend verbranden of in een vat zoutzuur pleuren. Daar kankert ook niemand over. Gaat het over het kindermisbruik in de katholieke kerk, dan hebben we daar ook zo onze mening over die erop neer komt dat we hopen dat die religie op een dag volledig verdwenen is en vervangen wordt door de wetenschap. Ook daar geen problemen. Maar als we dan jarenlang de letterlijk tienduizenden structurele misdaden van moslims bespreken, krijgen we een grote bek. Juist om dat gelul over discriminatie te voorkomen, hebben we altijd de feiten genoemd. Niet zomaar een bewering of loze belediging, maar keihard zoals het is. Hoge percentages, oververtegenwoordigd in de criminaliteit en een ranzig wereldbeeld dat altijd gaat over werelddominantie via de heilige oorlog. Kijken we naar wat moslims in het buitenland allemaal uitvreten, dan is het nog een stapje erger.

Kinderen worden naar het voorbeeld in de koran door ISIS massaal misbruikt. Zo worden de kleuters ingezet om "spionnen" te executeren waarna ze het seksuele speeltje worden van die achterlijke haatbaarden. Heeft u kindjes die christelijk zijn? Dan heeft u nu nog de kans om uw kinderen te leren hoe ze zich moeten beheren tot de islam voordat de moslims aan de macht komen. Doet u dat niet, dan lopen ze het risico te worden onthoofd. Er is immers maar 1 God: Allah. Hoewel, misschien is dat net wat jullie laffe dhimmitude landverraders graag willen en eigenlijk hebben jullie dan nog geluk. In Irak trof men massagraven aan waar moslims vrouwen en kinderen levend hebben begraven. Blijven lachen jongens. Jullie kunnen het waarschijnlijk voor elkaar krijgen dat wij een paar maandjes moeten brommen in de gevangenis, maar wat jullie getinte vriendjes met jullie van plan zijn, zal echt extreem gruwelijk zijn. Nooit zullen wij begrijpen en accepteren dat socialisten en zelfs Joden en christenen, liever voor die barbaarse cultuur kiezen dan voor ons.

Ondertussen worden de methoden van IS steeds barbaarser. Via grote schermen werd het publiek getrakteerd op beelden van de gruwelijke verbranding van een Jordaanse piloot. Opgesloten in een kooi, zat hij als een rat in de val en kon hij niet ontkomen aan de vlammenzee. Een jongetje van amper 8 jaar merkt lachend op dat hij ook graag piloten gevangen wil nemen om ze te verbranden. Koptische christenen werden in LibiŽ onthoofd door IS. Wat is de islam toch vreedzaam hŤ? "Ach, dat is toch allemaal IS, dat heeft niks met Europa te maken." O nee? Islamitische strijders zien LibiŽ als springplank naar Europa en hebben ons al bedreigd met een invasie. Hoe? Via vluchtelingen. De linkse zieligheidsindustrie haalt het paard van Troje wel voor u binnen. Duizenden vluchtelingen worden genadeloos de woeste zee opgestuurd. Verdrinken ze, dan boeit dat IS geen reet, maar komen ze hier binnen, dan koloniseren ze alles. Beginnen jullie laffe landverraders al te zweten van de angst? Ze komen jullie eerst vermoorden, wees daar maar zeker van.

Om te voorkomen dat polarisatie in onze polder de overhand krijgt, moeten we hard en ongenadig optreden tegen de vijanden van ons volk. Er is geen tijd meer om het via de laffe politiek te doen die geilt op het baantjescarrousel en bereid is om daarvoor ons land in de uitverkoop te zetten. Organisaties als Pegida zijn veelbelovend om een tegenwicht te bieden aan de islamisering van Europa. Meer dan 20.000 demonstranten kwamen in Dresden (Duitsland) af op een demonstratie van Pegida. Boze tongen beweren dat we beter moslims "Joden moeten dood!" kunnen laten roepen dan die nazi's "Wir mŁssen die Jude ausrotten!" laten scanderen, maar dat is weer typisch zo'n Pavlov-reflex van die linkse collaborateurs wiens ouders en opa's vroeger ook al bij de NSB zaten. Verzet tegen de terreur van de islamisering, heeft niks met racisme of nazi's te maken. En al zou dat wel zou zijn: we spreken liever Duits dan Arabisch. Bekend is dat er ook in Duitsland een hele socialistische beweging is die de radicale islam ruim baan wil geven en derhalve tegen Pegida strijdt.

Wees maar bang socialistische imbecielen, want het wordt nog veel mooier. Andere cijfers gaan uit van 40.000 mensen in Dresden en 100.000 in andere steden in Duitsland. Front National zit in Frankrijk achter moskeeŽn aan. Moslims zouden die gebedsruimtes speciaal krijgen van links in ruil voor stemmen. Ja, we krijgen internationaal hulp. Het wordt oorlog mensen. Dat weten die hielenlikkers in de politiek ook. Daarom laten ze moslims nu hun moskeeŽn huisvesten in kazernes en atoombunkers. Haatkazernes, een walgelijk idee. Om nog maar te zwijgen van het veiligheidsrisico dat Nederland daarmee loopt. Lutz Bachmann komt de gelederen binnen Pegida weer verstrekken. Men heeft geprobeerd Pegida kapot te maken met een gemanipuleerde foto waarop de leider verkleed als Hitler te zien was, maar dat is niet gelukt. Op volle kracht weer verder in hun strijd tegen dat ongedierte dat ons land bedreigt. Het Verzet heeft geleerd van de linkse terreur, demonisatie en sociale uitsluiting en zal tien keer zo hard terug slaan.

Pro Patria is een onderdeel van Identitair Verzet dat door extreem links als extreem rechts wordt neergezet. Wel, als u weet dat diezelfde linkse ratten Wilders neerzetten als fascist die eigenhandig 1 miljoen moslims zou willen vergassen, dan beseft u hopelijk dat die bewering niks waard is. Beweringen die trouwens komen van de AFA en Kafka; beiden extreem linkse organisaties die het geweld niet schuwen. Om maar even aan te geven wie hier nu echt de extremisten zijn. Hitler vond van het Verzet ook dat zij extreem rechts waren. De geschiedenis herhaalt zich, maar dat wist u al. Belangrijk is niet wat de vijand zegt, maar wat het Verzet daadwerkelijk inhoudt. Toegegeven, het is allemaal heel wat minder formeel en politiek correct dan bloggen en de Tweede Kamer, maar wel het antwoord tegen de terreur van links. Waar de AFA bang voor is, is dat het antwoord dezelfde actiebereidheid heeft als zij. Het Verzet werkt op basis van noodweer. Wat zou u doen als een NSB'er u vroeg of u Joden verborg? Dan maakt u die rat onschadelijk. Simpel.

Moslims schijnen in blinde paniek te zijn over de opkomst van het Verzet. Zelf beschikken ze over zoiets als het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO). Dat is zoiets als de Sicherheitsdienst uit de oorlog die de overheid in het geheim moet inlichten over gedachtemisdadigers die iets negatiefs over die criminele moslims zeggen. Op last van die toko worden er meteen 3 moskeeŽn beveiligd. Want o o, wat zijn die rechtse rakkers toch nazi's. De waarheid is een hele andere. Niet de moskeeŽn liepen gevaar, maar Pro Patria werd door extreem links en radicale moslims bedreigd waardoor ze hun betoging moesten afzeggen. Weet u wie nog meer door moslims bedreigd worden? Joden. Net zoals de nazi's dat deden. Bewaking van Joodse synagogen is sinds de massa-import van moslims noodzakelijk geworden. Voor Joden verboden, net als in de oorlog. Maar ja, rechts is eng hoor. Steek uw kop maar in het zand randdebielen! Blijf naar de feiten kijken. Rechts is niet fout. Het zijn die idiote socialisten met hun liefde voor de jihad die fout zijn.

Overweging.

Extremisme, radicalisatie en terrorisme hebben moslims en hun extreem linkse kornuiten tijdelijk het voordeel gegeven ten opzichte van de nette burgers van wie ons land werkelijk is. Hardwerkende mensen die volledig murw zijn geslagen door ze hun ballen af te persen en ze het water tot aan de lippen laten stijgen middels zware belastingen, hebben doorgaans geen puf meer op om te treden tegen dat gespuis. Laat staan dat ze een karakter hebben ontwikkeld waarin de bereidheid om geweld te gebruiken op de voorgrond staat. Daardoor hebben de vijanden van ons volk zich in de positie gebracht dat ze vrijwel straffeloos ons volk kunnen onderdrukken en al die laffe dhimmitude flikkers werken daar gewoon aan mee alsof de NSB weer in ere is hersteld. Toch zal hen op den duur het lachen wel vergaan, want mensen zijn gemiddeld allemaal even sterk. Wat de een kan, kan de ander ook. Ook als dat grof geweld betreft. Het Verzet laat steeds vaker zien dat ze een antwoord hebben op het geweld van links en geven het signaal af dat we ons niet zomaar overgeven.

Tegen de nazi's hadden we in eerste instantie ook geen verweer. We waren zo gewend om onze problemen middels de dialoog op te lossen, dat we vergaten dat fascisten niet voor rede vatbaar zijn. Totdat ze massaal de vuilverbranding aanzetten om Joden te vergassen: het Verzet leerde dat ze bij zulke extreme schendingen van mensenrechten alles mochten doen wat nodig was en vermoordde de vijand zoals zij hen vermoordden. Ook tegen rancuneuze aanbrengers (de toenmalige voorlopers van de huidige antidiscriminatiebureaus) die leden van het Verzet aangaven bij de politie hadden we eerst geen antwoord. Totdat de schroom en angst voor vervolging wegviel. Na de oorlog hebben we ze allemaal opgehangen, onder de guillotine gelegd of door het tribunaal laten straffen in de gevangenis. Naar mate de oorlog vorderde, werd het heel gewoon om alle Duitsers die zich met de nazi's inlieten, te martelen of zelfs te vermoorden. Hoewel de Hoge Raad in 1942 en 2010 onze mensen veroordeelde voor uitingen jegens de Jodenhaters, kon geen rechter voorkomen dat het Verzet won.

Intelligente mensen als wij zijn, willen we het niet zover laten komen. Het Verzet heeft dan wel gewonnen, maar ook veel mensen verloren. Om nog maar te zwijgen van de verliezen die burgers in een oorlog lijden. Alleen als we met de rug tegen de muur komen te staan, zullen we naar de hardere middelen gaan grijpen. De vijanden van ons volk kunnen dat alleen maar voorkomen door nu eens eindelijk voor rede vatbaar te worden. Vaak krijgen we de opmerking dat er ook goede moslims zijn. Waar zijn die goede moslims dan, vragen we ons af. Kijk, een goede burger zal altijd in woord en daad afstand nemen van dat criminele tuig. Allemaal hebben ze er belang bij dat misdaders worden gepakt en gestraft. Wie goed is, zal het Verzet derhalve helpen om de criminelen aan te pakken. Al die criminele moslims moeten hier weg. Zo simpel is het. Laat ze elkaar maar in de woestijn doodmaken. Hier gunnen we hen niet de ruimte. Opmerkelijk is echter dat al die zogenaamde goede moslims, niet willen strijden tegen het tuig, maar wel tegen onze burgers en het Verzet.

Hoe goed bent u eigenlijk als u de criminaliteit onder moslims ontkent en bagatelliseert tot een klein groepje terwijl de feiten percentages van 50 % tot 80 % aantonen? Hoe goed bent u als u ontkent dat de islam drijfveer is van zo'n beetje elke oorlog in deze tijd? Hoe goed bent u als u het verschil niet kunt zien tussen geloof en politieke ideologie en daarom maar de nette mensen neerzet als racisten? Hoe goed bent u als door uw laffe gedrag, geen begin kan worden gemaakt om die criminelen en terroristen aan te pakken? Hoe goed bent u als u het verschil tussen kritiek op ras en gedrag niet wil snappen en alleen maar het woord "discriminatie" kan uitschreeuwen? Hoe goed bent u als u het stiekem in anonieme polls eens bent met de terroristen en dan komt huilen dat u zo'n goede bent? Hoe goed bent u nu echt als u ons land onleefbaar maakt, anderen faciliteert om dat te doen en het Verzet bedreigt? Godverdomme, als u zo'n goede moslim was, dan hielp u ons mee terroristen te deporteren zodat we allemaal een prachtig land overhouden.

Wij zijn niet zo kinderachtig. Toen bleek dat er honderden katholieken met hun piemeltje in de kont van de aan hen toevertrouwde jongetjes zaten en men vooral uit de moslimhoek begon te suggereren dat iedere blanke man een pedo is, gingen we niet lopen bekvechten over die bewering. Nee, dan zeggen we hang ze maar op. Inclusief familie, medeplichtigen en iedereen die het mogelijk maakte. Dan zorgen we ervoor dat we de feiten aan onze kant hebben. Iedere blanke man haat pedo's en vecht tegen pedo's. Statistieken bewijzen ons gelijk. We hebben daar geen slachtofferrol voor nodig. U mag overal roepen wat u denkt en vindt en zelfs in generalisaties praten. Dat boeit niks. Wij verwachten dat van alle groepen in de samenleving. Welke kleur u ook heeft. Is er een probleem en bent u een goede? Dan zult u dat moeten bewijzen door samen te strijden voor een betere samenleving. Maar dat doen moslims nooit. Bewijs nou eens een keer dat u een goede bent, want we zien alleen mensen die bezig zijn die kutzooi in stand te houden.

Kom niet aan met dat gelul dat er zwak compromis moet komen en dat iedereen elkaar moet respecteren. Dat gebeurt toch niet. Nederland is ons land. Die Jodenhaters en criminelen, die moeten weg. Of ze nu nazi's of moslims zijn. Punt. We gingen ook niet met de nazi's onderhandelen over hoeveel Joden ze mochten vergassen of hoeveel land ze mochten houden. We gingen ook niet met de OberfŁhrer om de tafel zitten toen hij zei dat we alles moesten accepteren onder de bedreiging dat ze anders ergere dingen gingen doen. Fuck you. Wij kijken naar de objectieve cijfers. Is 50 % crimineel en 80 % antisemiet? Dan moet die 80 % dus weg. En dan zijn we best bereid om de overige 20 % te tolereren indien zij met ons dat tuig hebben verjaagd. Voor wat, hoort wat. Een goede moslim hoeft zich nooit aangesproken te voelen als hij geen crimineel is. Wel als hij stiekem de criminelen faciliteert, maar dat is dan hun eigen keuze. U kunt zich niet blijven gedragen als een NSB'er en dan verwachten dat het Verzet u laat leven als de pleuris uitbreekt.

Hoogstwaarschijnlijk is het teveel gevraagd om van u te verwachten dat u overduidelijk partij kiest. Velen van u kampen namelijk met een ernstig gebrek aan kennis. Zaken als het verschil snappen tussen geloof en ideologie en afkeuring vanwege gedrag of afkomst, is iets wat zelfs veel Nederlandse rechters niet begrijpen. Achter achterlijkheid kan echter geen fatsoenlijk mens zich verschuilen. Begrijpt u de Nederlandse taal niet, dan zult u daar zelf iets aan moeten doen. Wij blijven schrijven wat we schrijven. Bent u te dom om te begrijpen dat uw verontwaardiging eerder gepast is bij al die honderdduizenden criminelen in plaats van dat u het Verzet aanvalt, dan is alle hoop verloren. We konden de nazi's destijds niet onderwijzen en de nieuwe Jodenhaters van vandaag ook niet. We bieden u een ingang. Of u strijdt met ons, of tegen ons, maar verwacht dan geen genade. Wij zijn rechtvaardig! Misdefinitie is altijd voor geweldloze educatie. Het is aan u of dat de voorkeur heeft boven het straks noodzakelijke geweld van het Verzet.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.