Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 3 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

822 EU-wurgcontract tegen privacy
821 Marktwerking maakt zorg beter
820 Het asociale netwerk
819 Politie volledig kreupel
818 Islam infiltreert overal
817 Maagdenhuis orgie van extreem links
816 Onderwijs met vierkante puberogen
815 Betutteling is het probleem
814 Geknoei met belastinglast
813 Temeier uit de illegaliteit
812 Pislam van het zwaard (4)
811 Kankerwout, U zit fout!
810 Bukken voor banken
809 Banencircus draait door
808 Onderwijs van de onderkruiper
807 Baat bij moslimhaat
806 Blokkeer die reclametroep
805 Het zal ze een rotzorg zijn
804 Onderwijsbalie dwaze bureaucratie
803 Hoertjes van justitie

803 # Hoertjes van justitie #
Gepost door Misdefinitie op 05-02-2015 om 23:44.
Sinds ze bij de politie een allochtonenquotum hebben ingevoerd waarbij ze zich zogenaamd verplichten om hordes excuusnegers te importeren om de linkse Gutmenschen te bevredigen, is het bergafwaarts gegaan met de dienstverlening. Agenten blijken "opeens" corrupt en agressief, familie maakt deel uit van een criminele organisatie en de aldaar aanwezige Arabische gedachtepolitie slaat niet aan als moslims "Joden moeten dood!" roepen in het kalifaat Den Haag maar wel als vrijheidslievende blogs over massa-immigratie schrijven. Op straat loopt het gespuis weeldig rond om met dichtgeknepen billetjes de arrogante kwal uit te hangen jegens hardwerkende burgers die hun salaris betalen. Kranten staan ondertussen dagelijks vol van het falen van de politie waardoor iedereen die trots is op zijn vaderland, inmiddels schoon genoeg heeft van de falende nationaalpolitie die hen niks anders dan last bezorgt. Politieagenten zijn na Oost-Europeanen de nieuwe Marokkanen. Media smullen van de berichtgeving over criminele, corrupte en overlastgevende wouten.

Falen waar wij van balen.

Hoogstwaarschijnlijk kent u nog wel de schrijnende zaak van Amanda Todd. Webcampedo Aydin Coban perste vanuit Nederland het Canadese 15-jarige meisje af met naaktfoto's. Deze zaak werd wereldnieuws nadat het meisje op Youtube een noodkreet uitte over de impact van het pesten op haar leven en daarna zelfmoord pleegde. Die goorlap blijkt al jarenlang tientallen meisjes af te persen via Facebook door eerst hun vertrouwen te winnen, dan een vuile foto te maken en hen voorts te chanteren met verspreiding als ze geen webcamseks met hem willen hebben. Justitie had deze ransaap al twee jaar eerder kunnen pakken en daarmee de zelfmoord en het leed van al die jonge meisjes kunnen voorkomen. De Noorse politie was namelijk eveneens een onderzoek gestart naar de man die zich in Nederland schuilhield in een bungalowpark in Oisterwijk. Naar Nederland werd een rechtshulpverzoek gestuurd zonder enig resultaat. Bij politie en justitie huilden ze vervolgens krokodillentranen door te stellen dat ze door capaciteitsgebrek niet adequaat konden reageren.

Geraffineerd, want voor wie niet beter weet, kan dat een plausibel excuus zijn. Binnen de politiek lopen ze immers al maanden te kronkelen en te janken over bezuinigingen waarbij door de meerderheid van de Tweede Kamer betoogd wordt dat de geldkraan dichtdraaien bij de politie en geheime diensten, voor ernstige problemen kan zorgen. Nee zeggen wij, het beste bewijs dat ze maar wat lopen te zwammen, is het feit dat justitie blijkbaar wel geld heeft om zaken van mindere prioriteit op te pakken. Kijk, als een Oberführer een budget heeft dat genoeg is om wat simpele dingen na te trekken, dan is het een kwestie van kiezen. Dat snappen wij ook. Zouden we willen dat beide zaken worden aangepakt, dan zou meer geld een optie kunnen zijn. Ware het niet dat beide zaken heus niet evenveel prioriteit hebben. Aydin traceren door wie het leven van jonge meisjes op het spel stond, is belangrijker dan webloggers. Justitie koos er regelmatig voor om webloggers te vervolgen voor vermeende beledigingen en verspilde daarmee tijd en geld om dat meisje te redden.

Officier van justitie Annet Kramer stelt dat we zo niet moeten denken. Zouden ze meteen werk hebben gemaakt van de opsporing na het rechtshulpverzoek uit het buitenland, dan was Aydin wellicht helemaal niet te traceren geweest. Dat kan. Had het geprobeerd en als het dan mislukt is het pech. Maar godverdomme, als u met uw stinkkop eerst Misdefinitie gaat vervolgen voor berberapen die van bil gaan met kamelen en vervolgens zegt dat het geld op is om die pedo te achterhalen, dan bent u gewoon medeplichtig aan doodslag. Ondertussen kan die teringaap daar in het huis van bewaring nog altijd niet voor het gerecht gedaagd worden omdat justitie bezig blijft met zijn computer. Staan wij voor het hekje, dan wordt er heel makkelijk aangenomen dat we schuldig zijn als een getuige van het MDI alvast op de stoel van de rechter gaat zitten, maar hier kunnen ze blijkbaar geen ander bewijs vinden dan op die rukcomputer. Pedofielen krijgen ook nog eens een heel openbaar podium om te klagen dat er op hun met sperma besmeurde pc'tje niks illegaals gebeurde.

De reden dat we deze casus zo uitgebreid beschrijven en vaker terug laten komen is niet alleen dat het afschuwelijk is dat kleine kinderen ernstig misbruikt kunnen worden omdat de politie laks optreedt, maar ook omdat de selectieve verontwaardigdheid van justitie ervoor zorgt dat de prioriteiten stelselmatig verkeerd komen te liggen. Geld verspillen door kleine miezerige zaken te vervolgen en zo de bloemen van de mensheid laten geselen door die genadeloze pedofielen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het bepaald geen incident is en dat de recente actualiteit laat doorschemeren dat de beerput dieper en ranziger is dan ooit. In Valkenburg heeft het OM zo'n 80 kinderpompers op de korrel die met zo'n allen een seksorgie hebben gehouden met als prooi een 16-jarig kind. Benen wijd en volblaffen maar. Lekker belangrijk dat het meisje nog op de middelbare school zat, dat boeide niet. Armin A. leidde als loverboy een luxeleven terwijl hij scholieren als hoer liet werken. Naast het kind trof de politie volgespoten condooms aan.

Simpelweg een kwestie van cultuurverrijkers die eenzame maagden en getrouwde mannen een verzetje bieden in ruil voor een riante aanvulling op hun vele uitkeringen waarbij de politie een heldenrol kan worden toebedeeld? Wel ja, privédetective Ben Zuidema wist te vertellen dat de wanhopige vader van het meisje voor zijn diensten betaalde omdat hij teleurgesteld was in de politie. Bij het aangifte doen zou de vader vast "Nice!" te horen hebben gekregen van de dienstdoende smerissen. Pas nadat de detective aanwijzingen begon te geven aan de politie, gingen ze posten bij hotel Botterweck in Valkenburg. Schoorvoetend wijzen ze bij politie en justitie naar de protocollen die in ellenlang en langdradig juridisch taalgebruik vertellen dat justitie bij gedachtemisdaden wel altijd opportuniteit ziet, maar bij misbruikzaken niet. Kortom, wie een criminele moslim een berberaap noemt is veel sneller de lul. Besef dat het opnemen van aangiften en het adequaat reageren op ernstige misdrijven, een wettelijke verplichting is die ze steeds verzaken.

Lakse politie die het leed nog erger maakt, walgelijk. Zouden ze hun werk goed hebben gedaan, dan had het meisje wellicht voor de eerste verkrachting gered kunnen worden. Waarom moeten er eerst 80 oude behaarde kerels hun cumshot in alle gaten spuiten voordat justitie het nodig vindt om op te treden? Erg zorgvuldig zijn ze ook niet met de publiciteit. Omdat de politie niet zelf op het spoor is gekomen van de daders, is de openbare weg van de publiciteit al gauw gevonden. Voorts is het OM niet bij machte om de zaak rustig te houden waardoor het grote publiek op sociale media volledig los gaat. Zo wordt de eigenaresse van de locatie waar het kind is misbruikt sinds het bekend worden van de zaak bedreigd en lopen al haar klanten weg. Politiewerk zou zoveel discreter moeten verlopen. Of hebben ze soms andere belangen? Even de aandacht afleiden van het feit dat ze voor de zoveelste keer hard falen? Een geluk bij een ongeluk is dat de onzorgvuldige publiciteit er ook toe heeft geleid dat een van de daders zelfmoord pleegde. Opgeruimd staat netjes.

Incidenten zegt u? Anita de Wit van de stichting "Stop Loverboys Nu" vertelt dat loverboys vrij spel hebben in hotels. Exploitanten van hotels, vooral de bekende ketens als Van der Valk, lijken wel verkapte bordelen waar eigenaars en politieagenten regelmatig oogluikend het kindervertier toestaan. Bizar, want als wij een kamer willen huren in een hotel, moeten we steeds meer persoonlijke gegevens afstaan. "Ausweis bitte!" is een standaard vraag en we moeten ook nog zielentogend toestaan hoe onze identiteit wordt gekopieerd voor weten wij veel wat voor doeleinden. Onze beheerder is zelfs een aantal maal geweigerd bij het huren van hotelkamers of een vergaderruimte omdat die pipo achter de balie zijn naam googelde en het niet kies vond om te verhuren aan iemand die afwijkende meningen op het internet publiceert. Discriminatie op politieke gezindheid en dan vervolgens wel Marokkaanse loverboys toelaten. Kwestie van kiezen. Aan wie verhuurt u liever? Aan een nette blanke man of aan zo'n loverboytype die aan komt zetten met een blank kind?

Bekend is dat een van de loverboys in de Valkenburgse zaak al vaker heeft toegeslagen. Logisch, al die loverboys doen deze vuile praktijken aan de lopende band. Opmerkelijk is dat de politie continu achter het net vist terwijl ze wel precies kunnen monitoren wat wij allemaal doen op een dag. Kom nu eens uit die flitsauto en houdt op met masturberen achter uw computer. Boeven lopen op straat; daar moet u ze vangen. Berberapen zijn totaal niet interessant. Nou ja, toch wel, alleen niet als uiting en gedachtemisdaad, maar als dader van de meest verschrikkelijke misdaden. Al eerder hebben we het gehad over de consequenties als de politie niet normaal gaat doen en de boeven niet van de straat haalt. Op een gegeven moment gaan mensen het misdrijf beschouwen als normaal gedrag omdat de politie er klaarblijkelijk niet tegen optreedt. Het gevolg is dat het uit de hand loopt en niet te stoppen is. Kinderen leren al op jonge leeftijd dat het verkrijgen van een naaktfoto van een klasgenootje, hun aanzien exponentieel doet stijgen.

Sexting is de nieuwe rage. Kinderen worden verleid om hun nieuwsgierigheid te bevredigen door naaktfoto's te maken en op te sturen. Voorts worden ze door de ontvangers gechanteerd met openbaarmaking als ze niet nog meer sturen en steeds verder gaan. We gaan u een geheimpje vertellen. Kijk, toen wij jong waren, bestonden er slechts twee soorten gedragingen. Goede gedragingen zoals het hoorde volgens de heersende leer en slechte gedragingen waarvoor we thuis kapot werden geslagen. Op jonge leeftijd haalden we daarom bepaalde dingen simpelweg niet in ons hoofd omdat we wisten dat we dat thuis niet zouden overleven. De huidige generatie is vrijer, omhelst de discussiecultuur van eerst doen en later goedpraten en heeft meer informatie beschikbaar. Zo weet de gemiddelde minderjarige tegenwoordig wel dat ze door hun jeugdige leeftijd niet door justitie gestraft kunnen worden; zelfs niet voor hun kinderporno. Straffeloos chanteren, bedreigen, afpersen en produceren van kinderporno: 12-jarigen weten hoe het zit en dat het kan.

Wat die kinderen ook op jonge leeftijd al weten, is dat de politie meer werk maakt van onwelgevallige uitingen op het internet dan naaktfoto's die her en der rondzwerven. Natuurlijk, wie aangifte doet voor kinderporno op bekende websites vindt snel en makkelijk gehoor, maar sexting wordt gerealiseerd door via-via die meuk te verspreiden en dat is te lastig voor justitie. Liever die gek van Misdefinitie weer een dagvaarding sturen dan technische kunstgrepen uithalen om te achterhalen wie die blootfoto's van die kinderen verspreidt. Met bloedend hart en een gevoel van machteloosheid en razernij tegelijk, vernemen we dan ook dat kinderen massaal de dupe zijn van seksueel geweld. Het liefst zouden we elke agent die nu nog zit te vingeren op zijn computer en op deze website leest in plaats van achter die pedoflikkers aan te gaan, allemaal de vingers afhakken. Waar halen ze godverdomme het gore lef vandaan! Blijven zeiken over belediging terwijl er overal om ons heen kinderen verkracht worden? Hang die medeplichtigen ook aan hun ballen op!

Bevoegdheden heeft justitie genoeg. Wist u dat u verplicht DNA moet afstaan als u in voorlopige hechtenis wordt genomen voor een strafbaar feit waarop meer dan 4 jaar gevangenisstraf staat? Denk aan moord en verkrachting. Er zijn echter ook uitzonderingen. Ze kunnen u ook dwingen om DNA af te staan als u er een gewoonte van maakt een verkeerde mening op internet te geven en vingerafdrukken moet u al afstaan om het feit dat u een burger bent. Weg met de lichamelijke integriteit, dat heeft u niet nodig. Tenzij u een boef bent. Bart van U. hoefde namelijk als verdachte van moord geen DNA af te staan. Dat was justitie even vergeten. Hadden ze dat wel gedaan, dan hadden ze die vent al veel eerder op kunnen pakken. Foutje, bedankt. Ondanks zulke onzorgvuldigheid wil justitie steeds meer bevoegdheden hebben. Zo wil het OM DNA hebben van dode jihadisten en via de glijdende schaal straks gewoon van iedere burger. Precies de reden waarom wij juist bevoegdheden willen schrappen: ze worden toch alleen tegen burgers gebruikt en niet tegen boeven.

Pleegt u zelfmoord, dan komt uw DNA ook in handen van de politie. Voor u dan niet meer zo van belang, maar als naaste familie kunt u door zo'n database zomaar een vinkje achter uw naam krijgen. Onder het mom van "criminaliteit zit zeker in de familie". Gezellige gedachte. Zullen ze daadwerkelijk meer shit oplossen met al die databases? Wel nee, politiebonden roepen al jaren dat de politie niet in staat is om de veiligheid en orde te handhaven. Dat er in Nederland nog steeds niet massaal de pleuris is uitgebroken, is een kwestie van geluk. Niet van effectief politiewerk. Blijkbaar zijn er nog genoeg mensen over die wel gewoon hun leven leiden. Anders was dit land helemaal verloren. Hoewel, de kranten staan vol met bendes die elkaar op klaarlichte dag voor hun flikker schieten. Bij de politie kakken ze in hun broek van deze eindeloze stroom aan liquidaties die ze maar niet kunnen stoppen. Heel eng. Straks hebben we overal in Nederland nogo-areas waar zelfs de politie niet meer durft te komen.

Aangezien de politie niet meer in staat is om uw veiligheid te garanderen en u als burger alleen maar tot last is, schijnt er al een discussie te bestaan die voorsorteert op het afstoten van de dienstbaarheid en waakzaamheid naar de BOA's van de gemeente. Deze Bijzondere OpsporingsAmbtenaren hebben de laatste jaren al veel bevoegdheden gekregen en lijken net veredelde agenten. Tokkies met een te grote bek die niet van tegenspraak houden zoals velen van u in de praktijk zullen hebben meegemaakt, maar laten we dan de actualiteit voor zich spreken. Gemeenten gaan ervan uit dat BOA's de leefbaarheid terug kunnen brengen op straat. Aan de ene kant komt de kritiek van politie en justitie die hun machtspositie en geweldsmonopolie sterk zien afnemen. Aan de andere kant staan de realisten zoals wij die helemaal niet blij zijn dat er nog meer verschillende soorten afgetrainde gorilla's de dienst gaan uitmaken. Versplintering van de macht naar verschillende organisaties, is net zoiets als de overheidspolitie deels in handen van de maffia geven.

Vroeger was de bromsnor gewoon de ordehandhaver en kon iedereen hem in die hoedanigheid herkennen. Merkt u tegenwoordig ook niet dat er een wildgroei is aan domme apen die allemaal denken iets over u te zeggen te hebben? Van particuliere beveiligers tot studenten die denken dat ze ambtenaar zijn en van vage mannetjes met rare kostuums op straat tot halve criminelen die beter bewapend zijn dan de politie. Moeten we naar al die mensen gaan luisteren zonder dat duidelijk is of ze wel in de rechtmatige bediening van hun taak bezig zijn? Bij wie kunnen we aankloppen als we niet eens meer herkennen welke organisatie ons nu heeft aangesproken? Met alle ellende die we om ons heen hebben met oplichters en agressieve primaten, kunnen we het ons niet veroorloven om zomaar te luisteren naar iedereen in een uniform. Anders worden onze hersenen straks nog ingeslagen als we hun autoriteit betwisten. Ingrid Sloot werd door twee BOA's in elkaar getrapt om een loslopend hondje. Het houdt niet op, niet vanzelf ...

Vorig jaar werd bekend dat er minstens 15.000 veroordeelde zware misdadigers vrij rondlopen en justitie te laks is om ze gevangen te zetten. Wat gebeurt er dan met de criminelen die wel in de gevangenis belanden? Wel, zij kunnen gewoon doorgaan met hun gerotzooi. Vanuit de gevangenis kunnen pooiers met hun handlangers buiten de nor communiceren en zo hun gevangen vrouwen blijven bedreigen. Uit gegevens van de Nationale Recherche blijkt dat cipiers massaal criminele vriendjes zijn geworden met degenen die zij eigenlijk zouden moeten bewaken. Persofficier Eveline Smit vindt het "onwenselijk" dat die boeven zelfs in de gevangenis niet hun verdiende straf krijgen. Dat is nogal zacht uitgedrukt. Wij vinden het onaanvaardbaar dat elke instantie van de overheid die over uw veiligheid zou moeten waken, nog corrupter is dan de maffia in een bananenrepubliek. Van aangifte tot in de bak: met vrienden kan alles. Deals met gevangenisbewaarders zijn een fluitje van een cent in onze gevangenissen waardoor criminelen ongelimiteerd naar buiten kunnen bellen.

Amsterdam bestaat inmiddels voor bijna de helft uit allochtonen en het is daarom niet verwonderlijk dat daar een onstuitbare liquidatiegolf bezig is. De 150 rechercheurs die de moorden moeten onderzoeken, zitten blijkbaar te slapen en / of op deze website te koekeloeren, want het wordt alleen maar erger en ze kunnen het tij niet meer keren. Terneuzen vreest een explosie van geweld en daarom heeft de burgemeester maar een verordening uitgeschreven dat uw blanke lijf mag worden aangerand en anaal gevisiteerd in een uiterste wanhoopspoging de schijn op te houden dat ze het nog in de hand hebben. Meer politie is nodig die ook zwaarder bewapend moet worden, want de criminelen hebben inmiddels de beschikking gekregen over oorlogsmateriaal. Onzinnig, laat het leger de straten schoonvegen. Iedereen terug naar zijn eigen land en de vrijgekomen cellen benutten voor ons eigen tuig. Stelletje slappe zakken. Politiekorpsen merken inmiddels dat wij gelijk hadden. Door hun geflikker zijn de criminelen de baas. Jammer dat wij daar de dupe van zijn.

Politiechef Pim Jansonius en officier van justitie Jeroen van Berkel moeten schoorvoetend bekennen dat de Marokkanenmaffia, ook wel mocromaffia genoemd, gewonnen heeft in Amsterdam. Onze ooit zo trotse hoofdstad vol ras-tokkies is gevallen dames en heren. Na het kalifaat in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Zware criminelen worden gewoon uit het buitenland geïmporteerd. Gekken die vluchtgevaarlijk zijn en elders in Curaçao moesten worden bewaakt door militairen die tot de tanden bewapend zijn, komen hier gewoon in de bajes tussen de gedachtemisdadigers te zitten. Geen fijn idee. Wacht, het kan nog gekker. Nederland zet de deur niet alleen wagenwijd open voor allochtonen die hier eerst vertroeteld worden en daarna nog meer als ze wat flikken, maar ook voor levensgevaarlijke tbs-gestoorden. Justitie wil namelijk de binding gaan loslaten die vereist is om hier te mogen zitten, dus komt straks iedereen. Nederlandse gevangenissen zijn als een hotel voor gewetenloze criminelen en straks mogen ze wereldwijd voor onze gastvrijheid kiezen.

Bij de marechaussee is het ook altijd feest. Doe gerust een poging om zoiets zieligs te doen als het jatten van snoep uit de automaat. Bent u zelfs daar te dom voor en had u geen buit? Dan gaat u vrijuit. Integriteit? Wat is dat? Kunnen we dat eten? Lastpakken nemen de straten over terwijl de overheid zijn eigen mensen niet eens kan vertrouwen. Des te dieper we graven, des te meer stront komen we tegen. Justitie blijkt massaal moorden te classificeren als zelfmoord. Handig, want dan is er geen sprake van een misdrijf en hoeven ze niet te werken. Ook handig voor criminelen. Laat het lijken op zelfmoord en kom ermee weg. Soms wordt het ontdekt zoals in het geval van de dood van Talitha. Zij sprong niet voor de trein, maar werd door een groep jongeren voor de trein gegooid. De verantwoordelijke officier Bob Steensma moest op zijn knieën zijn excuses aanbieden. Leuk hoor, maar al die andere zaken dan? Noord-Holland waar politie en justitie falen omdat ze alleen van Misdefinitie balen!

Overweging.

De grootschalige reorganisatie bij de politie naar een nationaal korps heeft louter om geld, macht, aanzien en "positieve" discriminatie gedraaid. Wie nu nog denkt dat de politie zijn beste vriend is, is een crimineel of te dom om zijn eigen piemel te vinden. Kinderen worden langdurig misbruikt doordat agenten liever met hun pik in de hand wat weblogs te grazen nemen. De maffia kan weeldig voortwoekeren omdat de politie het zover uit de hand heeft laten lopen. Andere overheidsinstanties die met uw veiligheid zijn belast, maken er een potje van en gedragen zich als lamlendige imbecielen. Al eerder hebben we opgemerkt dat we meer last van politie en justitie hebben dan van criminelen. Zonder opsporingsapparaat zou de kans inmiddels groter zijn dat we minder misdaden hebben dan met omdat de politie steeds vaker onderdeel van het probleem is. Schaamteloos doen ze alsof de politie nog enige waarde heeft. Politiebureaus sluiten en agenten voeren actie, maar menigeen zal moeten bekennen daar niks aan te missen. Ze deden toch al niks goeds.

Die wereldvreemde klootviolen snappen niet eens dat de reden waarom ze die bureaus gaan sluiten nogal bizar is. Namelijk het idee dat aangifte doen ook via internet kan. De conclusie is dus dat een politiebureau niks anders is dan een verkapte registratie van misdrijven en er vrijwel nooit iets wordt opgelost. Die conclusie wordt wel onderbouwd met het inmiddels feit van algemene bekendheid dat de politie slechts 1,8 % van de misdrijven oplost. Laten we dan tenminste van de nood dat burgers niet meer op het bureau terecht kunnen, een deugd maken. Om te beginnen moet de registratie van misdrijven beter en het liefst op basis van aangifte. Met zo'n oliedomme donutetende ambtenaar achter de balie hadden we nog wel eens het probleem dat onze aangifte niet eens wordt opgenomen. Misdefinitie wil dat burgers voor alle misdrijven eenvoudig aangifte kunnen doen en dat alles opgenomen wordt. Anonieme statistieken van het aantal aangiften per misdrijf en het aantal opgeloste zaken, moeten voor iedereen beschikbaar worden.

Miljoenen worden er geïnvesteerd in scholing en training van incompetente agenten. Allemaal leuk en aardig, maar wie niet functioneert moet gewoon oprotten en een ander de kans geven. Genoeg mensen die wel hun werk goed kunnen doen en eventueel met een kleine bijscholing zo aan de slag kunnen. Zo ingewikkeld is het meeste werk bij politie en justitie niet. Beetje rukken achter een computertje waar rechtse webloggers worden bekeken en wat snaaien onder het genot van wat kinderporno en als we dan de rechercheurs die nog wel moorden proberen op te lossen erbij tellen, hebben we het grootste gedeelte wel gehad. O nee, dan vergeten we nog de verkeerspolitie waar het grotendeels om draait. Expertise is broodnodig en dan bedoelen we niet de spierballentaal van justitie tegen de top van de misdaad mee. De politiek lijkt echter alleen te willen inzetten op nog meer (internet)surveillance. Echt belachelijk. Plasterk (PvdA) vindt dat het aftappen van advocaten moet kunnen. Een schending van de rechtsstaat en mensenrechten die onnodig is.

Bureaucratische grapjes moeten snel verdwijnen, want u weet echt niet wat u hoort. De auto van Jan Louman werd gepikt. Na veel gesodemieter om aangifte te kunnen doen en een ellenlange procedure, liet de politie weten zelf niet veel beter dan de dieven te zijn. De man moest namelijk 177 euro betalen om zijn eigen auto weer terug te krijgen. Kosten van de stalling, heel normaal. Zeker als we al tientallen procenten van ons salaris afstaan om die dwaze grapjassen daar te betalen en de politie miljarden verspilt aan onnozele zaken. Hoeveel kost het eigenlijk om bij onze beheerder op zijn deur te komen bonken met 3 agenten na een gedachtemisdaad? Automobilisten zijn sowieso de klos in de Randstad nu zelfs de wethouders hun stok nog eventjes willen aandraaien in de reten van hun slachtoffers. Wat is die vieze socialistische overheid toch een aanwinst met hun klote neppe solidariteit en tolerantie. Reorganiseren heeft geen zin meer. De overheid moet snel zo klein mogelijk worden en alles wat overbodig is, moet weg.

Hebben we dat allemaal opgelost, dan wordt de belangrijkste regel dat de politie geen computer meer mag aanraken op straffe van het afhakken van de vingers. Al dat vingeren heeft er hooguit voor gezorgd dat kinderen de dupe worden en de overige misdaden evenmin worden opgelost. Oplichters hebben meer dan een miljoen mensen voor ruim 5 miljard euro benadeeld. Blijkbaar zijn alle internetavontuurtjes van die teringwouten er alleen maar op gericht om te kijken wat wij schrijven en niet om misdrijven van enige relevantie op te lossen. Dan te bedenken dat kinderen wel heil zien in de internetpolitie omdat zij nog het naïeve vertrouwen hebben dat de politie wel iets gaat doen als hun blote kinderkutje onderwerp is van chantage. Arme kinderen, die zullen al gauw de harde wereld aanschouwen waarin de politie die boeven vangt alleen nog in de slechte films te zien is. Onze magen draaien hiervan om. Het internet heeft de politie verleid waardoor alle misbruikte kinderen en andere slachtoffers net als zij de hoertjes van justitie zijn geworden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.