Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

800 # Arbeidsmarkt een stoelendans #
Gepost door Misdefinitie op 21-01-2015 om 23:30.
Gezondheid, vrijheid en geluk mogen dan wel het allerbelangrijkste genoemd worden dat een mens kan bezitten: in moderne westerse samenlevingen valt dat onmogelijk te bereiken zonder geld. Laat u niks wijs maken door die blowende en coke snuivende leeghoofdige hipsters die oeverloos zaniken over hoe slecht kapitalisme wel niet is. Iedereen houdt van geld en iedereen wil geld. Het enige verschil tussen die hondsdolle wereldverbeteraars en de fatsoenlijke mensen is dan ook dat zij streven naar de macht over andermans geld in een situatie waarin ze volledig van die anderen kunnen profiteren. Zelf zo min mogelijk doen en dat allemaal voor die zogenaamde betere wereld. Geld stinkt niet, het zijn de ongure types die onwelriekend ruiken. Basisbehoeften kunnen financieren is echter alleen mogelijk met inkomen en daarvoor is werk nodig. Niet voor niks is de zorgplicht voor banen de belangrijkste politieke taak. Socialisten zijn wars van werk en geld in andermans handen. Het is daarom niet zo vreemd dat onder hun leiding de werkloosheid de pan uit rijst.

Links gelul werkt niet.

Doorgaans leek het leven vroeger zo vreedzaam en overzichtelijk, zeker als het werk en inkomen betrof. Vanuit de wieg zo het corrupte onderwijssysteem in, een diploma op een zo hoog mogelijk niveau proberen te scoren door zo min mogelijk te doen en dan via vriendjespolitiek werkervaring opdoen om zo in een levenslange baan te rollen die u houdt tot aan uw pensioen. Toegegeven, er zaten minstens zoveel nadelen aan dat systeem in vergelijking met wat we nu hebben, maar het was voor een grote groep doorzetters in elk geval mogelijk om middels enkele objectieve criteria de kansen op een baan te vergroten. Zo konden massa's leerlingen die weliswaar niet briljant waren, via onderwijs hun kennis en vaardigheden vergroten en hadden diploma's nog een soort van waarde die verzilverd kon worden bij werkgevers. Wie aan het begin van zijn carriŤre geen werkervaring had, kon zich via stages en projecten bijscholen. Misselijke volksmenners in Den Haag, zijn vergeten dat de arbeidsmarkt objectieve maatstaven nodig heeft om correct te kunnen functioneren.

Nadat de massa-immigratie hordes profiteurs naar Nederland had gehaald en men er in het onderwijs opeens lucht van begon te krijgen dat allochtonen het veel slechter deden als er objectieve eisen werden gesteld zoals bijvoorbeeld het beheersen van de Nederlandse taal, is het overbekende verhaal van de hyperinflatie binnen het onderwijs begonnen. Onderwijsinstellingen haalden het niveau naar beneden om allochtonen massaal de kans te geven een diploma bij een pak Brinta te scoren. Onder socialisten werd de typische tactiek der valsmunters gebruikt. Vals geld is als echt geld uit te geven als het niet van echt te onderscheiden is. Wel, valse diploma's uitgeven zonder dat de kandidaat over de te verwachte kennis en vaardigheden beschikt, blijft net zo goed onopgemerkt als die diploma's officieel gedrukt worden door dezelfde instantie. Wie weet er, behalve wij van Misdefinitie, wat er is gebeurd? Enfin, u kent de geschiedenis van de Misdefinitie van de HvA en voorts alle hogescholen en universiteiten die frauderen met diploma's.

Vers van het hoger onderwijs komende met een glimmend papiertje, konden de werkgevers deze kandidaten in eerste instantie niet weigeren. Nou ja, het kon natuurlijk wel. Selecteren op huidskleur levert zomaar een grote kans op dat werkgevers niet geheel toevallig ook die kandidaten weigert die eigenlijk nooit een diploma gehad zouden mogen hebben, maar ja, dat is maatschappelijk weer niet verantwoord. Werkgevers kwamen voorts tot de conclusie dat het hele diplomastelsel blijkbaar niet zo te vertrouwen is en dat ze gedwongen worden op subjectieve manieren hun kandidaten te kiezen. Op zich hoeft dat helemaal niet desastreus te zijn. Zelfs als diploma's met argusogen worden bekeken, zou men immers de slechte kandidaten er zo uit moeten kunnen vissen als ze eenmaal aan het werk gaan en hun vak niet blijken te beheersen. Een denkfout wordt dan wel gemaakt: dat gebeurt alleen als er objectief gekozen wordt. Door de massa-immigratie, is Nederland overbevolkt geraakt en zijn er per definitie te weinig banen voor iedereen. Gevolg: een stoelendans.

Wat de overheid u niet vertelt, is dat er door hun socialistische wanbeleid structureel 1 miljoen banen tekort zijn. Hoe kan het dat werkgevers dan niet simpelweg de allerbeste kandidaten nemen? Is dat niet precies wat ze altijd suggereren in vacatures? Inderdaad, wie de gemiddelde vacature leest op het internet, kan in de veronderstelling zijn dat werkgevers misbruik maken van het enorme aanbod dat de vraag sterk overstijgt om zodoende alleen de parels eruit te vissen. Zo werkt dat niet in de praktijk en daar zijn doorgaans twee verklaringen voor aan te wijzen. De eerste verklaring is dat de meerderheid van de mensen te dom is om te kakken en zich liever omringt ziet met van die hersenloze idioten die nog dommer zijn dan zij zelf. Anders zou het zomaar zo kunnen zijn dat iemand met hersens commentaar gaat leveren en zij overbodig raken. Kijk maar eens rond en zie hoeveel mensen eigenlijk overbodig zijn. Soort zoekt soort en door het overvloedige aanbod, zijn werkgevers in staat om kandidaten subjectief te beoordelen.

De tweede verklaring vinden we in het feit dat er diverse lobbygroepjes bestaan die de positie van hun groep in het feest van de stoelendans probeert te verstevigen. Feministen, homoseksuelen, vrouwen, Joden, moslims en andere groepen die minderwaardig zijn zich minderheid voelen, trachten bij de politiek een wit voetje te halen in ruil voor een grotere kans een stoel te bemachtigen. Vandaar dat u tegenwoordig kunt genieten van fraaie racistische vacatures waarin werkgevers heel politiek correct en ondubbelzinnig zeggen bij gelijke geschiktheid de voorkeur te geven aan allochtonen, gehandicapten en vrouwen (sic!). Ja beste mensen, hoewel de strafwetten er heel duidelijk in zijn dat we onder discriminatie ongelijke behandeling van gelijke gevallen vanwege ras, afkomst, geslacht en politieke gezindheid moeten scharen, wordt dat in het kader van de positieve discriminatie, allemaal gewoon toegestaan. Voor alle groepen zijn er lobby's, maar wat als u blank bent? Dan heeft u pech gehad. Als blanke man bent u bevoorrecht en een racistische lul.

Door de vrije stoelen in de arbeidsmarkt op te vullen met kandidaten die de lobbygroepen aanwijzen, wordt er gewoon keihard gediscrimineerd op uiterlijke kenmerken in plaats van op objectieve criteria zoals een diploma of ervaring. Om nog een beetje de schijn op te kunnen houden dat het daadwerkelijk wat uitmaakt of u op school heeft gezeten, worden er allerlei constructies uit de kast getrokken. Alles om maar te kunnen ontkennen dat onderwijs in feite een kansspel is geworden. Wat de overheid u bijvoorbeeld ook niet vertelt, is dat u na een kwart eeuw aan scholing met uw masterdiploma in uw handen, slechts 80 % kans hebt op een baan en dan ook nog eens pas na een jaar werkloos te zijn. Ruim 20 % van de hoogopgeleiden vindt nooit een baan en al helemaal geen baan op zijn niveau. Had u die 50.000 euro schuld nu op uw favoriete voetbalclub of sporter ingezet, dan had u net zoveel kans gehad op winst. Wetten en regels kunnen niet verhinderen dat het uiteindelijk toch gewoon uitmaakt hoe u eruit ziet, wat u vindt en welke vrienden u heeft.

Die socialistische volksverlakkers weten heus wel dat ze zo een onwerkbare situatie creŽren en er eigenlijk gewoon voor zorgen dat een groot deel van de mensen afhankelijk blijft van uitkeringen, toeslagen en subsidies. Daarbij sluiten ze graag dat deel van de bevolking uit dat niet links denkt. Niet alleen door ervoor te zorgen dat deze mensen nooit meer aan het werk komen door het opleggen van informele beroepsverboden als u van de verkeerde kant bent qua politiek, maar ook door de regels zo op te stellen dat bepaalde mensen er net buiten vallen. Een klein koopappartementje hebben en werkloos raken door rode honden die het niet blieven als u over de islam schrijft, is slechts een van de vele schrijnende voorbeelden. Komt er dan geen opstand? Wel nee, Nederlanders zijn van nature laf en grijpen zelfs niet in als de verbrandingsovens worden aangestoken. Schijn bedriegt en dat weten zij ook. Valt het u nooit op dat men in de media continu bericht over werkloosheid en dat ze altijd valse hoop proberen te geven?

Zoals het de socialisten betaamt, voorkomen ze de guillotine door afleiding en bizarre constructies. Een daarvan vinden we terug in de Misdefinitie met betrekking tot het begrip werkloosheid. Normale weldenkende mensen zullen bij de term werkloosheid denken aan zonder werk zitten. We zeggen dat iemand werkloos is op het moment dat hij kan werken, minder dan 36 uur werkt en daarmee veel minder inkomen heeft dan we gezien zijn opleiding en ervaring mogen verwachten. Werkloos is naar onze mening iemand die bijvoorbeeld 5 uur per week werkt op oproepbasis. Hij had immers 31 tot 35 uur meer kunnen en moeten werken. Werkloos is ook de doctorandus die noodgedwongen hamburgers moet flippen bij de Macdonalds omdat niemand hem meer aanneemt vanwege zijn politiek overtuiging. Werkloos is de student die uit wanhoop een tweede of derde opleiding is begonnen omdat hij met de 1e opleiding geen baan vindt. Werkloos zijn al die mensen die niet voltijds werken, studeren in plaats van werken, thuiswonenden zonder baan en ZZP'ers zonder werk.

Het CBS redeneert echter anders. Internationaal heeft men gekozen voor de autistische benadering. Zodra u ook maar 1 uurtje per week werkt, bent u niet werkloos meer. Als volwassene 1 keer per week de krant rondbrengen? U heeft een baan. Dat geen bank dat als baan accepteert en u dus onder de brug moet slapen, boeit niet. U kunt niet zeggen dat u werkloos bent. ZZP'er geworden nadat uw baas u niet meer in dienst wilde hebben? U heeft een baan. Dat de term ZZP'er inmiddels voor de meeste mensen synoniem staat aan werkloos, boeit evenmin. Heeft u onroerend goed gekocht, een vermogen van maar liefst 20.000 waarmee u niet eens een garagebox kunt kopen, krijgt u daarom geen uitkering en staat u daardoor niet geregistreerd? Ook niet werkloos. Door deze idiote definitie tellen ze officieel nog maar zo'n 600.000 werklozen in plaats van de realistische schatting van meer dan 1,5 miljoen. Wat doen ze het goed he? Links klopt zichzelf op de borst met resultaten die verkregen zijn door leugens, bedrog en verlakkerij.

Wat zegt u? Wij liegen? Wij overdrijven? De overheid heeft toch het UWV in het leven geroepen om u te begeleiden naar werk? Dus u probeerde vol hoop in te loggen op de website van het UWV om een nieuwe baan te vinden. Die website was wel erg vaak offline. Tegen u werd gezegd dat het wegens onderhoud was. Om nieuwe banen in te kunnen voeren. Maar u vond geen baan. Natuurlijk, het UWV vindt best wel een paar baantjes voor de mensen die de juiste huidskleur hebben, maar als blanke bevoorrechte man blijft het altijd vechten tegen de bierkaai. Slecht nieuws, want u zult waarschijnlijk altijd werkloos blijven. Meer dan 1000 sollicitaties versturen en nog steeds geen baan hebben, is voor 50-plussers geen uitzondering. Denkt u dat ze bij het UWV belang hebben om u aan werk te helpen? Wel nee, de stoelen zijn allang vergeven aan anderen. Ze willen u alleen warm houden zodat u daar niet de boel in elkaar komt rammen. Bij het UWV vinden ze uw soort maar een uitvreters. Schaamteloze profiteurs die gewoon niet willen werken. Zo zit dat.

Adviseurs en coaches maken u strontziek omdat zij alleen maar bezig zijn met hun oeverloze gelul over dat u extra opleidingen moet volgen en uw cv 1000 keer moet aanpassen. Terwijl ze allang weten dat het niet aan uw opleiding ligt. Bent u jong, dan bent u steeds hoger opgeleid. Papieren zat. U kunt tot sint-juttemis opleidingen volgen totdat u in uw kist ligt. Denkt u dat het aan uw cv ligt of dat u gewoon de verkeerde kandidaat was bij een afwijzing? Onderzoek heeft uitgewezen dat er helemaal geen sprake is van een mismatch. Men wil u gewoon niet. U bent niet zwart, geil of zielig genoeg. Wel mag u natuurlijk ZZP'er worden. Dat betekent werkloos, maar dan ongeregistreerd. Handig, want dan kan het linkse kabinet doen alsof ze de werkloosheid aan het oplossen zijn. Klanten krijgt u niet en een inkomen al helemaal niet, maar ach, u kunt niet alles hebben. ZZP'ers krijgen wel te maken met veel chaos. Ha, u wordt lijkbleek. U weet dat we gelijk hebben en dat die linkse ratten helemaal niet het beste met u voor hebben.

In Den Haag hebben ze ondanks de hoge werkloosheid, het ontslagrecht extreem versoepeld. Achterlijke dwazen, mensen vinden geen werk en wat doen ze? Uw ontslag eenvoudiger maken. Werkgevers gebruiken al misselijke trucjes door bijvoorbeeld tijdelijke contracten oneindig tijdelijk te houden door mensen na 3 tijdelijke contracten voor een paar maanden te ontslaan. Werkgevers komen door al dat gekonkel regelrecht tegenover vakbonden en werknemers te staan. Alles draait om geld en de bagger aan bureaucratie die vanuit Den Haag rauw op hun dak valt, wordt allemaal doorberekend aan de klant en werknemers. Waardeloze adviseurs en recruiters die totaal overbodig zouden zijn in een gezonde arbeidsmarkt, roepen dat u niet lukraak sollicitatiebrieven moet sturen, maar moet werken aan de gunfactor. Onder de tafel de recruiter pijpen dus en dan nog leidt dat niet tot een baan. Waarom nog de schijn ophouden? Ondertussen proberen ze in de politiek het bedrijfsleven zover te krijgen dat ze de werkloosheid ontkennen door te roepen dat er wel banen zijn.

Promovenda zouden schaars zijn waardoor het moeilijk zou zijn om de goede kandidaten te vinden. Een leugen. Het zijn juist de promotieplaatsen die schaars zijn. Per opleiding hooguit 1 plaats per jaar. Onze beheerder tracht al meer dan 10 jaar zo'n plaats te bemachtigen, maar krijgt simpelweg nooit de kans. Scholen roepen al decennia dat er forse lerarentekorten zijn, maar als wij dan een massa-sollicitatierun doen bij tientallen scholen, krijgen we geen enkele baan aangeboden. De overheid trok 150.000 miljoen uit om jonge leraren in het onderwijs te houden, maar ook die kregen geen baan en zijn allang weer vertrokken. Al meer dan 15 jaar horen we dat er extreme tekorten zijn in de ICT. In 1999 maakte de HvA studenten zelfs wijs dat ze van hun opleiding worden getrokken om te gaan werken. Later bleek dat ze uit zichzelf gestopt waren en nooit meer een baan vonden. Nog steeds schreeuwen ze lukraak. Bedrijven roepen de linkse overheid op om nog meer allochtonen hier naar toe te halen. Er is werk zat, de Nederlanders willen niet werken ...

Het CDA en de eurofielen van D66 komen met het plan om een scholingsfonds verplicht te stellen. De socialistische "een leven lang leren"-filosofie impliceert dat u overal een fonds of verzekering voor nodig hebt, dus ook voor opleiding. Leuk hoor, maar werklozen willen eerst en vooral een baan voordat ze aan zulke oplossingen gaan denken. Een tijd geleden zaten we nog bij zo'n betweterige recruiter. Ook hij begon over opleidingen. Hij wist niet dat we niet als werklozen, maar als onderzoekers daar zaten. Totdat we hem duidelijk maakten dat hij moest kappen met die bullshit, want iemand die al drie opleidingen binnen het hoger onderwijs op zak heeft, heeft allang al het mogelijke gedaan qua opleiding. Een vierde diploma, zou hem geen zak verder helpen. Wil de overheid al werkloosheid erkennen, dan springen ze in de bres voor laagopgeleiden die door de komst van Oost-Europeanen genaaid worden. Arbeidsverdringing door massa-immigratie. Wacht even, er was toch zat werk en wij Nederlanders willen toch geen "vies" werk opknappen?!

Aan procentjesneukers heeft u geen kont als u langdurig werkloos bent. We kunnen het ons zo voorstellen, dat u inmiddels walgt van al die berichten die het slechte nieuws, namelijk dat u altijd een armzalige sloeber zult blijven, uitsmeren en het leed in uw gezicht uitkakken. Jongeren hebben het in de "rijke" landen vooral heel moeilijk. Logisch als die slinksen al ons geld naar de ontwikkelingslanden sturen. Desondanks weten ze met een procentje hier en daar het beeld te scheppen dat de jeugdwerkloosheid nog altijd daalt. Nou ja, we kunnen een inschatting maken van de grootte van dat probleem. Zo'n 20 tot 30 % van de jongeren gaat na het voortgezet onderwijs studeren en zijn dan gemiddeld 21 of 22 als ze met hun diploma de arbeidsmarkt opgaan. Zijn ze na een jaar nog werkloos, dan kunnen ze hun diploma wel verbranden. Elk jaar komt er immers een verse lichting studenten met datzelfde papiertje aan. "Zet jongeren verplicht aan het werk!" roept er een. Lachen, waar dan? En wat doen we met jongeren die hun diploma letterlijk zien verpieteren?

Brancheorganisatie ABU jubelt omdat deze slager die zijn eigen vlees keurt cijfers naar buiten kon brengen waaruit zou blijken dat het aantal banen voor uitzendkrachten met 11 % zou zijn toegenomen. Jongens, wat een feest. Geen woord over het feit dat het aantal tijdelijke banen alleen maar is toegenomen omdat het aantal vaste banen drastisch is afgenomen. Feitelijk zijn er een heleboel werklozen bijgekomen die als uitkeringstrekkers door het leven gaan en nu blij mogen zijn met een miezerbaantje voor een paar uur op oproepbasis. Daar heeft u dan al die jaren voor gestudeerd en gewerkt. Eigenlijk is dit de bevestiging van de weg die het kabinet wil inslaan. Vaste banen als zekerheid weg en in de macht van de overheid onder dreiging van werkloosheid. Om nog maar te zwijgen van immorele constructies zoals het goedkoop door moeten werken na de AOW-leeftijd, gekonkel met pensioenen en mensen afschrijven. Misdefinitie vindt dat werknemers alleen nog in vaste dienst genomen mogen worden. Ondernemers moeten een bedrijf hebben met voldoende klanten.

Overweging.

De arbeidsmarkt is het zoveelste private slachtoffer dat vergiftigd is door ranzige socialistische idealen. Toegegeven, het systeem om dat allemaal onder de pet te houden, zit best geraffineerd in elkaar. Neem een private markt die functioneert volgens de principes van vraag en aanbod en strooi daar de typische socialistische bemoeienis doorheen. Gaat het mis, dan kunnen ze aan de linkerkant nog altijd schreeuwen dat het weer door die verdomde "rechtse" privatisering komt. Voorts hebben ze nog meer rechtvaardiging en draagvlak om het systeem nog meer socialisme in te spuiten totdat het helemaal plat gaat. En dan hebben ze het al die tijd niet geweten en is het ze echt plotseling overkomen. Enfin, als vaste lezer herkent u onmiddellijk de methoden van die knaagdieren. Bij de zorg werkt het precies zo. Zorg onbetaalbaar en slecht? Komt door privatisering, maar we betalen toch verplicht mee door de overheid? Wanneer leren die socialistische imbecielen nu eens dat de vrije markt niet samen gaat met het socialisme?

Een vrije markt werkt alleen als de vraag zo af en toe het aanbod overstijgt en andersom. De ene sector verdient aan een te grote vraag en de andere kan weer beter functioneren als de vraag kleiner is dan het aanbod. Die dynamiek, zorgt voor concurrentie en objectieve criteria om te selecteren. Wordt dat mechanisme verstoord, bijvoorbeeld door opzettelijk externe factoren te beÔnvloeden middels socialistische overheidsdwang, dan zien we meteen dat de objectieve beoordeling plaats gaat maken voor de subjectiviteit die we ook zien in het socialistische drogredeneren. Het is de linkse overheid geweest die, verzot op islamitisch stemvee, de massa-immigratie heeft veroorzaakt en in stand houdt. Waardoor andere allochtone groeperingen eveneens op het idee kwamen om hier eens flink te profiteren. Met als gevolg overbevolking en de roep om meer banen als de forse uitkeringen weer eens niet toereikend waren. De kunstmatig gecreŽerde vraag naar banen door arbeidsmigratie, zorgt voor verdringing op de arbeidsmarkt en de bekende stoelendans.

Naast de wens om zoveel mogelijk allochtonen te importeren in de hoop dat zij uit dankbaarheid massaal links blijven stemmen, moet u beseffen dat het de socialistische natte droom is om mensen volledig onder controle te krijgen. Socialisme c.q. communisme en collectivisme, kan alleen bestaan door dwang. Gezonde intelligente mensen, zullen nooit links stemmen. Men zegt wel eens dat wie als kind geen socialist is, geacht wordt geen hart te hebben, maar wie als volwassene nog steeds links is, heeft geen hersens. Mensen zijn volledig onder controle te krijgen indien men de macht heeft over hun kansen op werk. Wanneer u met succes uw studie afrondt en een dikke goed betaalde vaste baan krijgt, dan bent u totaal onafhankelijk en kunt u zonder zorgen uw middelvinger opsteken. Bent u werkloos, dan bent u aangewezen op de overheid en hebben ze u in hun macht. Dat is precies de situatie die zij graag zien. Met werklozen wordt gefuckt bij het leven omdat zij stemvee opleveren en met de rug tegen de muur gevoelig zijn voor linkse intimidatie.

De linkse overheid kan absolute gehoorzaamheid afdwingen aan het systeem door uw zekerheden af te nemen en u aan het lijntje te houden met de belofte dat het ooit wel weer goed komt. Het liefst zien ze dat iedereen, werkloos of niet, altijd hetzelfde verdient. Inkomens moeten gelijk worden getrokken. Een proces waar ook wel met de term "nivelleren" naar verwezen wordt. Of u nu werkloos aan uw pik zit te trekken, vuilnisman bent of een wetenschapper die de oudste ster in het heelal ontdekt: als het aan die linkse smiechten ligt, levert het allemaal evenveel op. Dat de een vele malen meer heeft moeten doen en harder heeft moeten werken om eenmaal op die positie te komen, is voor de socialist niet relevant. Eerlijk zullen we alles delen impliceert niet dat zij alles moeten delen, maar dat u al uw vruchten van de arbeid moet delen. Uw verliezen boeit hen niet evenals het hen niet boeit dat u werkloos blijft. Wellicht herkent u hierin de situatie in een ontwikkelingsland. Iedereen even arm en moeten schooien bij de overheid voor wat eten.

Uw zekerheden worden niet alleen afgenomen door middels immigratie de markt zo te verpesten dat er voor u geen plaats meer is, maar ook door de typische socialistische pesterijen. Vaste banen worden langzamerhand vervangen door flexibele banen. Alweer een ander woord voor werkloosheid. Uitzendbanen zijn bij uitstek geschikt om mensen te diskwalificeren die zich niet conformeren aan het systeem. Verschiet u van kleur, blijkt u een flikker te zijn of heeft u een te rechtse mening, dan vliegt u er meteen uit. Geen discriminatie, want men mag een uitzendkracht er zonder reden gewoon uit pleuren. Dan komt u in de bureaucratische molen van de overheid terecht voor een uitkering die ook weer afhankelijk is van uw houding jegens de overheid. Bent u een vijand van de staat geworden om uw mening op internet, of voldoet u aan een van de 100 andere afwijzingscriteria, dan kunt u die uitkering wel op uw reet schrijven. Afhankelijk zijn van de overheid betekent de lul van de minister in uw mond nemen en zuigen totdat er wat uit komt.

Aangezien de socialisten overal hun kornuiten hebben zitten, reageert de arbeidsmarkt niet verstandig door de objectieve criteria zoals opleiding en werkervaring te hanteren, maar gaan ze mee in de linkse waan. Het wordt ze ook wel erg aantrekkelijk gemaakt. Vast personeel aannemen wordt ontmoedigd door extreme bureaucratie en kosten terwijl tijdelijk personeel door hen juist gestimuleerd wordt. Geef mensen geen zekerheden, anders kunnen ze wel eens gaan ageren tegen de overheid. Mensen worden hierdoor steeds vaker behandeld als wegwerpproducten. Het liefst zouden werkgevers u alleen laten komen opdraven als u even snel iets concreets kunt doen zodat u daarna weer snel kunt wieberen. Wel zo effectief, want normaliter zit iemand toch alleen maar op kantoor duimen te draaien en op sociale media te klieren. Wat is er dan mooier om iemand alleen in te kunnen huren voor de actieve minuten? Werknemers worden steeds meer opgebrand omdat van ze verwacht wordt dat ze altijd klaar staan en slechts betaald worden voor een kleine periode.

Stel u bent baliemedewerkster en u verdient 2000 bruto. 1000 is voor al die Marokkanen die hier lopen te jatten en van die 1000 netto die u overhoudt, mag u in de winkel nog eens 21 % inleveren en daarna nog eens 20 % aan andere belastingen. U voert 10 gesprekken van een minuut per dag. De rest van de tijd zit u met uw vingers in uw poesje wat administratief werk te doen. Op een dag komt uw baas naar u toe met uw ontslagbrief. Oprotten, u bent nu een flexmedewerker geworden. Een keer per week, mag u komen om 70 gesprekken in 70 minuten af te werken. Daar krijgt u 1 uur voor betaald en dat levert u 10 euro in uw handje op. De administratie wordt nu door een zo'n vroegtijdige schoolverlater gedaan. U weet wel, zo'n kansarme allochtone gast die de hele dag discriminatie roept, maar dat woord niet eens kan spellen. Na een paar weken heeft u een burn-out door al die klote gesprekken en nog niks verdiend. Mensen zijn godverdomme geen robots. Ze kunnen niet enkel voor de minuten opgeroepen worden die ze volgens de baas het effectiefst zijn.

Een groot probleem binnen de arbeidsmarkt, is het feit dat veel mensen gewoon overbodig zijn. Door massa-immigratie wordt uiteraard de overbevolking gevoed waardoor de vraag vele malen het aanbod van banen overstijgt, maar zelfs zonder immigratie zijn veel mensen overbodig. Kijk maar eens goed rond. Bij alle bedrijven zien we hordes mensen zitten die hun vak niet beheersen en nooit hun werk goed kunnen doen. Zouden bedrijfsprocessen intelligenter worden ingericht en de politiek geen miljarden verspillen, dan zou hetzelfde werk zonder extra werkdruk door veel betere mensen gedaan kunnen worden. Een gezonde arbeidsmarkt lost dit probleem op door goede mensen aan te nemen die een goede opleiding hebben doorlopen en daarna door werkervaring meer waard zijn geworden. In de huidige socialistische arbeidsmarkt, wordt er vooral geselecteerd op verboden kenmerken als huidskleur omdat onderwijs niet deugt. Naast het volledig stop zetten van de massa-immigratie, moet ook het onderwijs zijn waarde weer terug krijgen.

Realisten zien nu in dat als de vraag weer terug gebracht wordt, diploma's weer waardevol worden, we niet meer het juk van de miljardenverspillingen op ons rug hoeven te nemen en de zekerheid van de vaste banen waarmee we weer een hypotheek kunnen krijgen weer terug komt, we meteen het probleem van de werkdruk hebben opgelost. Nu betalen we meer dan 70 % van ons inkomen aan allochtonen en andere linkse hobby's. Als dat niet meer hoeft, houden we meer over en hoeven we minder te werken. In plaats dat we dan 8 uren op ons reet achter een bureau zitten en vanwege die lange tijd steeds rustpauzes moeten nemen, kunnen we 4 uur gaan werken en de rest thuis vrijaf nemen. We houden dan hetzelfde bedrag over als nu. De baas is ook blij, want we kosten dan opeens slechts de helft. Om in die 4 uur een beetje effectief te blijven, zal de baas weer gemotiveerd worden weer een echt goede werknemer aan te nemen. Breek uit de vicieuze cirkel van te veel aanbod, te slecht onderwijs, te subjectieve selectiemethoden en het flexibel werkloos zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.