Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

799 # In mineur door terreur #
Gepost door Misdefinitie op 16-01-2015 om 23:16.
Terreuraanslagen vormen de allerbeste objectieve alarmklok die de wegkijkers zich maar kunnen wensen. Vrij van politieke subjectiviteit, roept het beeld van moslims die de vrijheid van meningsuiting op het altaar van de islam slachten met behulp van hun kalasjnikovs, een gevoel van walging en vooral ook afgrijzen op gecombineerd met de stellige overtuiging er alles aan te willen doen om daar een eind aan te maken. Samen sterk zijn in een democratische rechtsstaat, betekent namelijk ook gezamenlijk onze zwaar bevochte vrijheden verdedigen. Vrijheden waarvoor onze voorouders de nodige liters bloed hebben laten vloeien. Meteen na de aanslag in Parijs, kregen we al de signalen dat de behoefte om ons land te verdedigen tegen dat tuig helaas niet al te breed gedragen wordt. Op Twitter houden die islamitische haatbaarden en hun vieze linkse medeplegers zich vooral bezig met Wilders te misbruiken als zondebok. Alle signalen dat de islam de heilige oorlog der jihad in gang heeft gezet worden angstvallig genegeerd in de spetterpoep der politieke correctheid.

Te min voor verantwoording.

Wanneer opa weer eens in een nostalgische bui verhalen begint te vertellen over vroeger en de tranen beginnen te komen over de omgekomen onschuldigen tijdens de Tweede Wereldoorlog, komen bij ons na afloop de meest briljante vragen naar boven. Opa, wat heeft u gedaan om te voorkomen dat er miljoenen Joden, zigeuners, homoseksuelen en andersdenkenden werden vermoord op basis van een achterlijke politieke ideologie? Waarom heeft u niks gedaan? Waarom kon het vergassen van onschuldigen zo lang doorgaan terwijl de geur u allen de neuzen streelden en de lijkenkisten zonder schroom werden bezorgd bij de nabestaanden? Steevast schudt hij dan met zijn hoofd en schuift hij alle verantwoordelijkheid weg met de woorden: "Wir haben es nicht gewusst!" Dan moeten we ons inhouden om hem niet volledig naar de tering te slaan, want dat is een leugen aangezien dat bekende boek "Mein Kampf" toch erg duidelijk was. Totdat we beseffen dat men ook in die tijd niet begrijpend kon lezen en het zonder internet best lastig was. Nu zouden we het anders doen. Toch?!

Na de oorlog stonden alle landverraders tijdens de Neurenbergprocessen voor het tribunaal. Wie echt onwetend was of zijn best had gedaan het Verzet te helpen het fascisme te stoppen, werd ongemoeid gelaten. Landverraders kregen echter de doodstraf of op z'n minst levenslang. Medeplegers, medeplichtigen, NSB'ers die uiteraard allemaal socialisten waren, moffenhoeren en ambtenaren die decreten van de FŁhrer als wetten in formele zin hadden beschouwd, waren allemaal de klos. Zelfs nu nog trachten de zogenaamde nazi-hunters om zulke figuren op te sporen in de hoop dat zij hun straf door de publieke opinie wel zullen krijgen. Hoe anders gaat dat anno 2015 waar dat linkse gespuis gewoon tussen de fatsoenlijke mensen zit in de Tweede Kamer. Verantwoording afleggen voor de gruweldaden die de socialisten aldaar eigenhandig hebben veroorzaakt met hun verfoeide linkse natte droom van de multikul, is daar een circus. Desondanks eisen we antwoorden. Ons land vol radicale islam, miljarden staatsschuld aan multikul en terreur. Waarom linkse ratten, waarom?!

Het is een feit van algemene bekendheid en een publiek geheim dat die rode honden van de PvdA in samenwerking met het CDA en de VVD al decennia lang verantwoordelijk zijn voor de multicriminele ramp die door ons land trekt. Na de oorlog hebben onze voorouders toch duidelijk geŽist dat Nederland nooit meer bezet mocht worden door een vreemde krijgsmacht met gare antisemitische ideeŽn, maar wat is er gebeurd? Door de grenzen wagenwijd open te zetten voor allerlei profiteurs, hebben die randdebielen die islamitische radicalen de kans gegeven zich als een paard van Troje te nestelen in de samenleving. Terroristische organisaties hoeven maar met propaganda hun hier verborgen kornuiten op te roepen en er worden aan de lopende band aanslagen gepleegd. Eeuwige oppositiepartijen als GroenLinks en SP, hielpen die roden daarbij graag in het zadel door de bezetting te faciliteren en het Verzet te naaien. Landverraders die verantwoordelijk zijn voor de teloorgang van Nederland, moeten na de recente aanslagen wel met een verdomd goed verhaal komen.

Allemaal vonden we het in 1945 doodnormaal dat de verantwoordelijken voor de bezetting, schending van mensenrechten, staatsschuld en de Holocaust op het schavot gingen. Geen verklaring kon alle gruwelijkheden rechtvaardigen. Nu we opnieuw op de proef worden gesteld met de komst van die neofascistische stakkers van de jihad, willen we graag van de PvdA weten waarom zij vinden dat zij voor hun verraad niet mogen worden opgehangen. Laten we eerst Samsom aan het woord. Ongeacht de straf, moet er bij die man toch ook eindelijk het eerlijke verhaal boven komen? Helaas niet. Kenmerkend aan dat socialistische gespuis is dat ze heus wel door hebben dat hun fascistische gedrag niet door de beugel kan. Op het moedwillig het land laat bezetten door vreemdelingen en strijden in een vreemde krijgsmacht, stond tot 1983 (ook in Nederland) gewoon de doodstraf op. Louter door een politiek spelletje is dat nu weg. Samsom trekt zijn moraalridderskostuum aan en begint een zielig pleidooi over de aanslag die fundamentele vrijheden hebben aangetast.

Nogal een open deur vriend. De nazi's hebben onze rechten ook met hun voeten getreden, maar bij de Hoge Raad (het hoogste rechtscollege van ons land) vonden ze desondanks dat we gehoorzaamheid verschuldigd waren aan die afschuwelijke decreten. Van Rutte 2 hebben we gezien dat ze eveneens niet terug deinzen om middels decreten te regeren. Vol overgave vertelt Samsom over de belofte van het vrije westen. Het westen waar mensen nooit bang hoeven te zijn voor het geven van hun mening. Nou ja, behalve als die mening niet overeen komt met de linkse politiek correcte garde. Dan staat de politie binnen de kortste keren op uw deur te bonken en worden de vooringevulde aangiften al gedrukt ten koste van de bestrijding van de echte criminaliteit. Een land waar mensen niet bang hoeven zijn gediscrimineerd te worden op afkomst of politieke gezindheid. Nou ja, behalve als u zo'n vies roze blank en rechts varken bent. De mislukte PvdA-leider rijgt de ene dooddoener na de andere aan elkaar. Vrijheid zal overwinnen en we moeten vooral verdraagzaam zijn.

Verdragen betekent zoiets als de pijn accepteren en weglachen. De vijand de andere wang toekeren om nogmaals toe te slaan als hij al heeft geslagen. Snel capituleren in de hoop dat de vijand genade heeft. Net zoveel genade als die moslimzwijn had toen die agent in Parijs smeekte om zijn leven en hij zonder pardon alsnog een kogel door zijn kop kreeg. Volgens hem moeten we voor de show even roepen dat we het allemaal niet pikken, om voorts gewoon weer de kont naar Mekka te wijzen en de kamelenpijper uit te hangen. Gedraag u als een dhimmi, dan komt alles wel goed. Alsof terroristen daar rekening mee gaan houden. Alsof de islam dan de jihad als hoogste en enige doel gaat schrappen. Nee meneer Samsom, de tijd van tolerantie en verdraagzaamheid is nu echt wel voorbij. Nooit zullen we tolereren dat die haatbaarden hier de macht gaan overnemen. Als we dan toch in levensgevaar zijn, dan voeren we maar oorlog. Miljoenen zouden de boodschap van tolerantie uitdragen. Bullshit, al die miljoenen willen dat die klote moslims eindelijk eens oprotten.

Weet u wat het is, die linksen zijn zo gestoord dat het gebruik van een guillotine nog zonde is. Als normale mensen constateren dat er van 1 miljoen moslims meer dan de helft crimineel is, meer dan driekwart goedkeurend over terroristen in SyriŽ spreekt en we 450 miljard aan multikulschulden hebben, dan hebben ze alle reden om te wensen dat dat hele volk eens zijn biezen pakt. Krijg de tering maar met uw discriminatie, want toen eenmaal duidelijk werd wat de nazi's, die vrijwel allemaal Duitsers waren, allemaal uitvraten, moesten ze allemaal terug naar hun eigen land. Degenen die niet gingen, werden door het Verzet en de geallieerden vermoord. Waarom? Omdat alle Duitsers nazi's waren? Nee, natuurlijk niet. Niet alle Duitsers waren nazi's, maar vrijwel alle nazi's waren wel Duitsers. Zo zijn ook niet alle moslims terroristen, maar zijn vrijwel alle terroristen wel moslim met hun islam. Alle Duitsers moesten weg omdat we tijdens de bezetting goed en fout niet uit elkaar kunnen houden. Precies hetzelfde is nu aan de hand.

Waar houden die socialistische ratten zich echter mee bezig? Niet met het helpen van het Verzet. Niet met het helpen van de alweer bedreigde Joodse gemeenschap. Niet met het vertrek voorbereiden van dat volk waarvan we heus allemaal wel weten dat het een broeinest is van terroristen. Nee, Samsom maakt zich eerder druk over de beeldvorming van moslims. Zijn opa stond in de jaren '40 zeker ook bij elke vergassing te roepen dat niet alle Duitsers zo waren en alle Duitsers heus geen afstand hoefden te nemen van terreurdaden die ze zelf niet pleegden. Klopt, maar ze moeten wel afstand nemen van hun aanwezigheid die er klaarblijkelijk voor zorgt dat het fascisme weeldig kan voortwoekeren. Wie als Duitser weet dat zijn volk een land heeft bezet, moet verhuizen om ruim baan te maken zodat we de nazi's kunnen herkennen. Voor moslims en hun islam geldt hetzelfde. Ga nou weg en laat ons het oplossen. Samsom huilt krokodillentranen over moslims die vertellen dat er nu naar ze gewezen wordt en er aanslagen op moskeeŽn plaatsvinden.

Laat een ding duidelijk zijn: geweld is nooit goed te praten, maar u kunt het de mensen toch niet kwalijk nemen als ze tijdens de bezetting over Duitsers praten alsof ze allemaal slecht zijn? Net zoals u het de hardwerkende blanke burger die de afgelopen decennia zijn land is kwijtgeraakt ook niet kan verwijten dat ze moslims aankijken op het gedrag van hun volk. Het zijn er simpelweg te veel om geen verband te zien. Wanneer er gepest wordt, kijken we ook niet alleen naar de dader, maar ook naar alle mensen die het klimaat creŽren en in stand houden zodat er niet kan worden ingegrepen. "Ja maar het is alleen maar angst." Duh, er is angst, logisch. Islamcritici worden al tientallen jaren met de dood bedreigd. Feit is dat de dreiging exponentieel toegenomen is sinds het aantal moslims in Nederland is toegenomen. Daarmee zeggen we niet dat alle moslims slecht zijn, maar het zegt wel degelijk wat. "We moeten antwoord geven. Moed en verbondenheid tonen." Het enige juiste antwoord dat u nu dient te geven is: Alles moet weg!

"Geen wapenwedloop of grote woorden, vrijheid beschermen kan echt niet met wapens." NaÔeve droplul, we zijn in oorlog. En als u een burgeroorlog wil voorkomen waarin mensen het recht in eigen hand gaan nemen, dan heeft u als overheid de plicht om ons te beschermen. Gebruikt de vijand wapens, dan kan de tegenpartij niet achterblijven. Of wilt u zo'n oorlog waarin wij met een pen in de hand geslacht worden door volautomatische wapens? "Uh, vrijheid is als een lichaam. Teveel wapens is als teveel medicijn en dan rot het." Fuck you, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Die vergelijking gaat mank, net zoals alle linkse drogredeneringen. Medicijn kunnen we niet goed richten tegen de kankercellen. De islam is als kanker die wel eenvoudig te bestrijden is omdat we precies weten en kunnen zien wie erbij hoort. "Ik kies voor het bevorderen van het gesprek." Probeer dat maar eens als ze gaan schieten. Gesprek, dialoog, aanpappen en nathouden. Terwijl ze met machinegeweren de vrijheid vermoorden. Gestoorde flikkers, niet voor rede vatbaar.

Dan verschijnt Pechtold (D66) ten tonele. Fervent de groene eurofiele dhimmi uithangend, ligt zijn prioriteit niet bepaald bij moslims die mensen doden zoals nazi's de Joden vergassen. Hoezo is terreur erg? Het feit dat jihadisten hun paspoort dreigen te verliezen zonder tussenkomst van de rechter is pas erg. Want voordat ze de redactie van Charlie Hebdo om zeep hielpen, hebben zij immers wel toestemming gevraagd aan de rechter. O nee, toch niet. Bij D66 leiden ze wel vaker aan wanen. Een niet te corrigeren denkstoornis. Officieel erkend als geestelijk gestoord, behalve in de linkse politiek. Samsom geeft aan dat er wel degelijk een beroep op de rechter gedaan kan worden. Weliswaar achteraf, maar dat is in veel gevallen zo. Pechtold probeert het nog zijn kant op te draaien met de drogreden dat de rechtsstaat niet beschermd kan worden door hem in te perken. Alsof iedere inperking ons recht vernietigt. Typisch links. Terroristen hebben vrij spel, maar elke mogelijke beperking zien zij als "aantasting" van de rechtsstaat.

Nooit zien we die galbekken opstaan als er rechten van vrijsprekers beperkt worden zodra er weer een berberaap roept dat hij beledigd of gediscrimineerd wordt. Dan kent de rechtsstaat opeens grenzen. Gaat het om het aanpakken van terroristen, dan stuit iedere maatregel op hun bezwaar dat we niks mogen doen om de vrijheid te beperken. Kijk, dat grondrechten met elkaar botsen is stof die iedere jurist krijgt ingeramd. Het recht is zo dubbelzinnig en subjectief dat alles mogelijk is. Aan dit systeem is nu eenmaal de praktijk verbonden dat als het ene recht wordt toegestaan, de rechten van een ander worden ingeperkt. Waar het om gaat is dat gezond verstand redeneert dat beperking van de vrijheid van meningsuiting om een stakker die zich beledigd voelt niet gerechtvaardigd is terwijl beperking van terroristisch en crimineel tuig juist wel noodzakelijk is. Toch redeneren socialisten precies andersom. Walgelijke flikkers. Draaien, liegen, ontkennen, bagatelliseren en alles doen om ervoor te zorgen dat de islamisering door blijft gaan.

Van Klaveren merkt terecht op dat iedereen wel kan doen alsof hij zo geschokt is door de aanslagen, maar dat het allemaal niet onverwacht komt. Critici waarschuwen al jaren voor aanslagen als links de islam zo blijft importen en dat is nu ook gebeurd. Massa-immigratie zorgt voor een mengelmoes aan volken en rassen die net als valse honden niet met elkaar kunnen samenleven. Wat de zieligheidsindustrie ook beweert. Het bewijs is overal ter wereld in de vorm van bloederige (burger)oorlogen te zien. Verder wijst hij op het botsen van de beschaafde wereld met die van parasiterende rifapen die niks op hebben met fundamentele westerse waarden als vrijheid, scheiding van kerk en staat en de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen. Om af te sluiten met leentjebuur spelen bij Wilders met betrekking tot de oplossingen. Meerdere partijen zoals het CDA proberen thans in de vijver van Wilders te vissen voor meer stemmen. Wilders maakt korte metten met links in een vurig betoog. Boos, woest en razend is hij nu de islam voor de zoveelste keer slachtoffers maakt.

Verbeten en vol overtuiging verwijt hij (extreem) links al decennia lang de massa-immigratie in stand te hebben gehouden om te kunnen profiteren van het islamitische stemvee en zodoende verantwoordelijk is voor de ramp die zich nu voltrekt. Gelijk hebben, betekent echter niet gelijk krijgen en dat weet de PVV-voorman maar al te goed. Onschuldige mensen zijn afgeslacht en zijn vraag daarbij is hoe vaak dat nog moet gebeuren voordat het in die domme bedorven hersentjes van die socialistische randdebielen zal doordringen dat het zo echt niet langer kan. De oorzaak vindt Wilders in de islam waarbij hij nog eens ondubbelzinnig opmerkt dat er geen vreedzame islam is. Vrijwel alle terroristen in deze tijd zijn moslim die allemaal uit naam van de islam de meest verschrikkelijke dingen doen. Terreurorganisaties worden lachend door de linkse elite gefinancierd en jihadgangers worden geknuffeld en gepijpt. Voor alle mensen die denken dat Wilders nooit iets zal bereiken heeft hij nog een toegift. De geest is uit de fles. Het zal niet te stoppen zijn.

Samsom komt aan met de zoveelste zieligdoenerij uit de socialistische koker. Eerst en vooral meldt hij dat het afschuwelijk is dat Wilders nu al meer dan 10 jaar beveiligd moet worden door dat rifaapgespuis dat nota bene door zijn partij is binnengehaald. "Maar," zo vervolgt hij, het is allemaal wel zijn eigen schuld. Triomfantelijk stelt hij dat Wilders precies hetzelfde doet als de terroristen. Op zo'n moment hopen we altijd dat Geert zijn automatische wapen grijpt en 12 Kamerleden doodschiet. Immers, dat is wat er gebeurde tijdens de aanslagen in Parijs en als het toch allemaal hetzelfde is en hij daarvan beschuldigd wordt, dan willen we ook dat het precies hetzelfde is. Al was het maar om de achterlijkheid van links aan te tonen. Moslims doden mensen en Wilders wordt ervan beschuldigd precies hetzelfde te doen. Kan het nog idioter? Geen wonder dat zulke knettergekke verraders aan de galg gingen. Geschrokken van zijn eigen woorden, probeerde Samsom de uitspraak te nuanceren door te zeggen dat de haat en strategie hetzelfde zijn.

We snappen en weten dat het intelligentieniveau der socialisten zo laag ligt, dat zelfs de meest elementaire vergelijkingen voor hen onmogelijk te maken zijn. Een poes is voor hen ook een hond omdat ze beiden 4 poten hebben. Een Marokkaan een Nederlander. Het doodschieten van 12 cartoonisten hetzelfde als een islam-kritische mening. Het vergassen van 6 miljoen Joden staat gelijk aan het partijprogramma van de PVV. Dat niveau. Dan is er maar een conclusie mogelijk. Of we zijn consequent en we doen inderdaad waar we van beschuldigd worden. Kijk, als we de lasten en schande moeten dragen van het vergeleken worden met terroristen en Hitler, dan willen we ook die 6 miljoen mensen kunnen doden. Geen straf zonder daad, simpel. Of we diskwalificeren die minkukels, hangen de verraders op en pakken zelf de macht. Desnoods met een staatsgreep, want het is te absurd om zulke achterlijke dwazen te laten zitten. Mensen roepen vaak dat Wilders niet in discussie wil gaan, maar wat kunt u van hem verwachten tegenover zulke imbeciele apen?!

Mensen met gezond verstand, snappen dat de haat door een ideologie die tot doden leidt, van een hele andere aard is dan de haat vanwege gedrag die door meningen wordt geuit. "Ja maar de strategie is hetzelfde." O ja? Door het doodschieten van mensen angst zaaien is hetzelfde als mensen waarschuwen met woorden? Nogmaals, wie dat standpunt voor waar aan neemt, zal toch eens de consequentie moeten aanvaarden dat er mensen vermoord worden om die bizarre vergelijking te laten kloppen. Wij kiezen er liever voor om zulke debielen links te laten liggen. "Waarom gelooft u dat een strategie van angst en boosheid het probleem zal oplossen?" Helemaal mooi. Onze mensen worden door hun vriendjes vermoord en dan mogen we onze boosheid niet uiten? Boos worden om onrecht, is een hele normale menselijke reactie. Het geeft aan het niet klopt en het sterkt de motivatie om alle mogelijke middelen te gebruiken. Die angst is er al. Door de aanwezigheid van dat tuig en door hun terreur. Ja, we zijn boos. Zij niet, want voor hen hoort het er bij.

Profeet en dhimmi Pechtold, tracht zoals gewoonlijk weer de racismekaart te spelen die inmiddels al lang en breed verbrand is door ongeloofwaardigheid. "Het zijn toch individuen die schuldig zijn, daar kunt u toch niet de hele islam op aanspreken?" Zeker wel, het is allemaal gebaseerd op de islam. Niet elke Duitser was een nazi, maar de Tweede Wereldoorlog was gebaseerd op het nazistische gedachtegoed uit Mein Kampf en daarom zien we die ideologie nog steeds als de oorzaak. Ja, het waren individuele Duitsers die samen een groep vormden en uit naam van dat gedachtegoed de gruwelijke misdaden pleegden. Maar toen puntje bij paaltje kwam, zeiden we dat de hele ideologie niet deugt en dat alle Duitsers moesten vertrekken. Logisch. Bij alle gruweldaden door moslims, wordt er geroepen "Allah is groot!" De profeet eist dat moslims de opdracht uit de koran uitvoeren. "Dood alle Joden!" Ontkennen kan niet. "Wees zuiver. Je hebt islam als religie en de extreme islam." Fuck you, in het geval van nazisme spreken we ook niet van gematigd en extreem.

Nazi is nazi, islam is islam. Beiden fascistische ideologieŽn en iedereen die daarin zijn overtuiging vindt, wordt in de volksmond gezien als fascist. Wij kunnen ook niet beweren dat we in het nazisme een vredelievende overtuiging zien. We krijgen nu al doodsbedreigingen, rechtszaken en beroepsverboden. Wees godverdomme eens consequent mongolen. "Ja maar u was aan de macht. U heeft bezuinigd op de politie en de AIVD. Toen u regeerde, heeft u er ook niks aan gedaan." Ten eerste was Wilders niet aan de macht. Dat hele gedogen was gewoon een modewoordje voor oppositiepartij. Wilders had niks te zeggen bij het CDA en de VVD. Ten tweede is geld geen oplossing. Socialisten denken altijd dat ze met geld smijten de problemen de baas kunnen, maar maken alleen maar schulden en trekken hooguit parasieten en ander ongedierte aan. Wilders drukt links nog even op de feiten. De islam is haat, geweld en intolerantie. Praten tegen links, is als praten tegen een muur. Een muur die enkel nog kan en moet worden afgebroken.

Kamerlid Kuzu, zelf een product van de zieligheidsindustrie dat als paard van Troje in de Kamer is gekomen, vindt dat Wilders zelf de oorzaak is van het kwaad. Breivik noemt namelijk 30 keer zijn naam in zijn manifest. Ja, en wij hebben al honderden keren de namen van die linkse landverraders genoemd. Alsof ze accepteren dat zij dan ook terroristen zijn. Alsof het noemen van een naam door een terrorist ook maar enige waarde heeft. Breivik was trouwens een Al Qaida aanhanger en we hebben die linkse oetlullen er al vaker voor gewaarschuwd dat als de islam en aanhangers de macht grijpen, socialisten de eersten zijn die worden doodgeschoten. En ook daarin kregen we middels de aanslag in Parijs gelijk. Zijlstra (VVD) komt met zijn schijnheilige gezicht de boel nog meer rechtpraten. "Wat wil Wilders?" Tjonge, jonge, meer dan 11 jaar debatteren in de Tweede Kamer en dan niks weten over de politiek? Rot op! "Kwak kwak, grote woorden." Ja, mag hij. Er zijn godverdomme 12 mensen dood nadat hij gewaarschuwd had.

Besef goed dat uit het hele debat blijkt dat links het erger vindt dat ze ter verantwoording worden geroepen dan dat er daadwerkelijk mensen dood zijn gegaan. Wilders bestrijden heeft nog altijd topprioriteit boven het stoppen van terroristen. "Vrijheid is breder," jammert Zijlstra, "ook voor behoud van religie." Sorry gladjakker, maar een terroristische ideologie die voor zoveel doden, haat, angst en schulden heeft gezorgd, erkennen wij niet meer als religie. Het nazisme wordt door een aantal kenners ook als religie en goede overtuiging beschouwd. Daarvan zegt het volk doodleuk: "Rot op teringnazi's, jullie weten wat er tijdens de Holocaust is gebeurd." Klaar. De denkfout die Zijlstra maakt is dat strijden voor behoud van vrijheid, niet impliceert dat we de rechtsstaat alleen kunnen beschermen als we alles toestaan. Het is verdomme onze rechtsstaat gebaseerd op onze waarden en niet die van hen! Vrijheid van religie is een grondrecht bedoeld om de joods-christelijke traditie in ere te houden. Niet de extremistische pislam.

Van Ojik (GL) is een gluiperig mannetje. Altijd het politiek correcte heertje uithangen alsof hij de morele waarheid in pacht heeft. Kenmerkend aan zulke Gutmenschen is dat ze suggereren fatsoenlijke normen en waarden aan te hangen, maar in de praktijk gewoon hun straatje schoonvegen. "Moet Wilders niet zorgen dat de spanningen afnemen?" Moet u eens luisteren. Toen er 6 miljoen Joden werden vergast, stonden zulke mannetjes ook te roepen dat de Nederlanders de spanningen weg moesten nemen door alles dood te zwijgen en ervoor te zorgen dat er geen opstand uitbrak. Lekker alles in de doofpot en laat de verbrandingsovens maar draaien. 75 jaar later, moeten we onze smoel houden over die terroristen. Laat de islam de vrijheid van meningsuiting maar slachten. Laat ze maar overal aanslagen plegen. Laat ze maar vooral anderen vermoorden. Zolang we hen niet boos maken, is er helemaal niks aan de hand. De bezetters stimuleren en faciliteren door het Verzet in toom te houden en alles onder de pet te houden, is hoogverraad.

"Ach, weer die hoge toon. Moet u niet eens af van uw boosheid? Moet u niet eens samen om de tafel gaan zitten om te praten over een oplossing?" Wel godverdomme, capituleren en onderhandelen met terroristen? Dat nooit! Weet u, dit is precies het antwoord op de vraag die we eerder stelden. Namelijk, waarom deden de mensen destijds niks om de gruwelijkheden van de oorlog te doen stoppen? Nou, omdat er van die mannetjes als Ojik, Zijlstra en Samsom waren die riepen dat we niet boos moesten worden. Die het heerlijke aroma van de geur van verbrande lijken tot zich namen en zeiden: "De volgende keer als u die Joden hoort krijsen als ze weer een douche nemen, stopt u maar watjes in uw oren. En anders gaat u maar een formuliertje invullen bij een van de kampbeulen voor een geluidswal. Weet u wat? Schrijf op een briefje dat ze ook de geluidloze guillotine kunnen gebruiken en stop dat in de ideeŽnbus." Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe walgelijk die verraders zijn en wat voor martelingen slachtoffers daardoor extra ondergingen.

Buma probeert alsnog in de vijver van Wilders te vissen en hem vroegtijdig uit te schakelen door ook te roepen dat hij niks bereikt. Heel verstandig merkt Wilders op dat het allang niet meer om de Buma's en de Ruttes gaat. In het parlement iets bereiken, is allang niet meer het hoogste doel. Met zijn positie in de Tweede Kamer kan hij publiciteit genereren om nationalistische en realistische bewegingen aan te sturen die in de maatschappij tot actie komen. Immers, de Kamer gaat louter over het maken van algemene wetten. De invulling, details, uitvoering en handhaving, gebeurt door het voetvolk en zij zijn maar lastig te controleren. Nu heeft links nog de touwtjes strak in handen. Denk aan de zieligheidsindustrie die ondanks wetgeving gewoon door kan gaan met het binnenlaten van al dat parasiterende gespuis. Des te meer mensen zich afzetten tegen de multikul, des te moeilijker dat gaat worden. Wilders stelt dat de revolutie vroeg of laat gaat komen en daarvoor poepen ze in de Kamer in hun broek.

Roemer (SP) draait het riedeltje af dat iedereen tegen extremisme is. Leuk hoor, maar wie in een gaskamer staat, is er toch meer gebaat bij een harde aanpak om erger te voorkomen. En daar komt die grijsgedraaide plaat weer van het zogenaamd wegzetten van 1 miljoen moslims. Net zoals die miljoenen Duitsers niet allemaal nazi's waren maar wel allemaal weg moesten, zijn niet alle moslims terroristen maar moeten ze wel allemaal naar hun eigen land. Ga daar maar eens over nadenken sukkels. "Dan krijg je polarisatie." Ja, klopt. Toen het Verzet aankondigde de fascisten te verjagen, werden ze bij bosjes doodgeschoten. Gelukkig gaven ze niet op, schoten ze meer Duitsers dood en zijn we uiteindelijk bevrijd. En daar zijn we nu nog steeds blij om. Wij hopen dat onze achter-kleinkinderen dat over 70 jaar ook kunnen zeggen. "We ontnemen ze dan hun vrijheid." Ja, liever hun vrijheid dan die van ons. "Dat is alleen maar terugschelden." Precies, dus? Alsof schelden erger is dan onze mensen vermoorden. Word toch wakker idioot!

Thieme van de Partij van de Dieren vindt dat Wilders de terroristen helpt door angst te zaaien. Ja hoor, als onze mensen vermoord worden, mogen wij niet bang zijn. Dan moeten we gehoorzamen en de boel doodzwijgen. Dat zal helpen. Leuk voor de nabestaanden van iedere oorlog om dit zo te moeten horen. Om erachter te komen dat hun socialistische voorouders miljoenen doden uit de gaskamers hadden kunnen redden als ze niet met deze drogredeneringen waren gekomen. Staaij (SGP) brengt naar voren dat er wel degelijk een motie is aangenomen om in te grijpen en Wilders dus ongelijk heeft als hij stelt dat de linkse partijen nooit iets doen. 1 motie in tientallen jaren waar niet eens iets mee gedaan is. Zucht. Dan komt Kuzu weer naar voren. Moslims die mensen vermoorden? Ach joh, die moslims hebben het pas zwaar. Ze worden met de nek aangekeken, geweigerd en krijgen verwensingen. Net als wij en dat mag gewoon. Beste moslimlover, islamcritici krijgen al jaren extreem meer te verduren dan die zogenaamd "gediscrimineerde" moslims. Sodemieter toch op!

Overweging.

Oorlog is bij de mensheid geen onbekend verschijnsel. De geschiedenis leert ons dat alle volkeren oorlog voeren omdat ze elkaar niet blieven. Blanken zien liever geen zwarten en lichtgetinten in hun land. In zwarte landen worden blanke boeren vermoord door zwarten. Moslims maken met iedereen ruzie; zelfs met hun eigen soortgenoten. Altijd draait het uit op een bloedbad en als er dan segregatie heeft plaatsgevonden, blijft het rustig totdat mensen weer op het grondgebied van anderen komen. Intelligentie is helaas beperkt gebleven tot een beperkte groep en die probeert met moderne structuren en machtsverhoudingen het evenwicht te bewaren. Met de democratische rechtsstaat waren we op zich de goede weg in geslagen, maar zodra men toestond dat er in dat systeem ook strijders van een vreemde krijgsmacht mochten plaatsnemen en logisch en consequent redeneren geen vereiste meer was, ging het verkeerd. Het politieke bestel en de rechtsstaat zijn verkloot door incompetente dhimmi's die leven in hun megalomane waanwereld.

Kenmerkend is de over het algemeen gedeelte opvatting onder links dat we de terroristen moeten pamperen. Geef ze een huis, geld, eten en ons land, dan zullen ze wel matigen. Sta toe dat ze infiltreren in het recht, bij justitie en in de politiek. Dan hebben ze het voor het zeggen en zullen ze ons wel dankbaar zijn. Het tegendeel is waar. Shariarechtspraak, moslims die "Allah zal jullie straffen!" roepen in het parlement en socialisten die de waarheid erger vinden dan het afslachten van onze mensen, is de harde realiteit. Dat er op Twitter rare malloten zitten die Wilders de schuld geven, is tot daar aan toe. Dat zijn vooral mensen die te dom waren voor de lts-zwakstroom. Maar dat er in de politiek ransapen zitten die islamkritiek gelijk stellen aan het in koele bloede doodknallen van onschuldige cartoonisten, gaat werkelijk alle voorstellingsvermogen te boven. Steeds dreunt dezelfde gedachte bij ons door. Hitler heeft hetzelfde meegemaakt en zag maar een oplossing. Andere tijd en andere poppetjes, zelfde principes. Verraders verdienen de doodstraf.

Duidelijk is dat het recht, de politiek en de socialistische achterban gewoon doorgaan met het importeren van dat extremistische en parasiterende stemvee en het gewoon laten gebeuren dat ook u op een dag het slachtoffer wordt van terreur. Dan vinden ze het allemaal erg, maar doen een plas en alles blijft zoals het was. Wilt u dat? Wilt u in een samenleving leven waarin steeds meer vijandige elementen worden geÔmporteerd? Nota bene door de mensen waar u ook toe behoort? Het zijn blanke Gutmenschen die het principe "Weg met ons!" hanteren. Onder uw neus en u vindt dat goed. U blijft gewoon CDA, PvdA en VVD stemmen. U blijft geloven dat het grootste probleem dat u ooit zult hebben een belediging zal zijn. U kraait victorie als Wilders voor de rechter staat. Maar het probleem blijft. De radicale islam heeft zich hier genesteld als een troep kakkerlakken en die blijven overal plakken totdat het mooi te laat is. Wilders voorspelt een revolutie. Duidelijk is dat de ellende in de maatschappij steeds erger gaat worden. We zullen zien.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.