Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

798 # Moslims verklaren ons de oorlog! #
Gepost door Misdefinitie op 11-01-2015 om 23:15.
Zwaar bewapende moslimterroristen drongen op 7 januari 2014 in Parijs opeens de redactie van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo binnen en richtten daar in koele bloede een slagveld aan. Barbaren van het ergste soort, schoten zonder pardon cartoonisten en politieagenten dood. Een van die zwijnen molde zelfs van dichtbij een smekende moslim van zijn eigen soort die door zijn samenwerking met blanke tekenaars in het ongenade was gevallen. Hoewel de persoonlijke drama's een afschuwelijke omvang aannemen, moeten we toegeven dat onze politieke zwellichamen van pure opwinding enorme proporties kregen. Tien jaar lang hebben de allerbeste argumenten ter wereld burgers niet kunnen overtuigen dat de islam een duivels kwaad is, maar nu kan men niet anders dan bekennen dat nationalisten en realisten het al die tijd goed hadden. Al die dhimmi's die ons hebben zwartgemaakt, zien nu de gevolgen van hun verraad. Wilders had al die tijd gelijk. Nederland en de rest van de moderne wereld is in oorlog met de islam. Maar wat doet links? Wilders de schuld geven.

Met de duivel in discussie.

Socialisten hebben ons voor gek versleten en voor alles uitgemaakt wat God verboden heeft toen we hen waarschuwden voor de gevaren van het omarmen van de islam. Nazi's waren we die toch niks te zeggen hadden en als het gevaar zich zou verwezenlijken, dan hadden die slinksen in gedachten dat het vooral de islamcritici aan de rechterkant zou treffen. Wanneer moslims het op hun heupen krijgen, zo was de heersende gedachte, dan slachten ze zo'n vies blank varken als Theo van Gogh die vol minachtig over moslims had gesproken. En als politie en justitie die gek van een Misdefinitie niet kan pakken, dan zullen moslims daar ook wel een einde aan breien. Destijds hadden wij echter allang voorspeld dat als er aanslagen gaan komen of moslims op een andere manier de macht proberen te grijpen, de socialisten de eerste slachtoffers zouden zijn. Een kwestie van statistiek: de meerderheid van de mensen is nu eenmaal links. Bekend is ook dat moslims een gruwelijke hekel hebben aan iedereen. In het bijzonder Joden, christenen, homo's en socialisten.

Wellicht hebben die socialistische imbecielen het nog altijd niet door, maar de doodgeschoten cartoonisten maakten deel uit van een links bolwerk. Jawel, Charlie Hebdo stond bekend als links blaadje. Klote is dat hè. We weten dat de eerste gedachte die jullie ratten hadden gebaseerd was op het idee dat kritiek op de islam per definitie gedaan wordt door rechts. En dat het dan minder erg zou zijn als daar dan een aanslag zou plaatsvinden. Pech gehad. Weten jullie waarom er mensen zijn die hun leven in de waagschaal gooien om de vrijheid van meningsuiting te beschermen? Nou? Omdat iedereen graag van die vrijheid gebruik wil maken en het niet van te voren te voorspellen is hoe mensen gaan reageren op publicaties. Mensen die continu bezig zijn om onze vrijheden te beperken, doen dat omdat ze nooit zullen begrijpen dat ook zij het slachtoffer kunnen worden als ze plotseling iets "verkeerds" zeggen. Alles en iedereen loopt kans op extremisme, daarom moeten we de vrijheden verdedigen zodat het normaal wordt om uw bek open te trekken.

Uitlachen van socialisten en hun het "I hate to say I told you so"-verhaaltje in hun gezichten uitsmeren, is onze hobby, maar zodra we zijn uitgelachen over de backfire die links in zijn stinkende ruftkop heeft gekregen zien we wel mogelijkheden om het gevoel van walging dat de aanslag heeft opgeroepen om te zetten in een gezamenlijke aanpak van de moslimproblematiek. Ja, we weten het, dat is een naïeve gedachte. Al vindt er morgen een aanslag in Amsterdam plaats waar nog meer slinkse doden vallen dan Breivik op zijn geweten heeft, dan nog zal links Nederland zijn schouders ophalen en wijzen met hun belerende vingertje. Was er maar iemand die hun vingers eraf kon breken, want wie zo achterlijk is verdient geen fatsoenlijk leven. De islam is levensgevaarlijk, het bewijs ligt op tafel, dus mensen met gezond verstand zullen de koppen bij elkaar willen steken om dit in de toekomst te voorkomen. Op Twitter barst links echter los met een offensief tegen Wilders. Moslims vermoorden mensen, maar hij krijgt de vermoorde zwarte Piet toegespeeld.

Ter uwe lering en vermaak, willen we u de algemene tendens en achterlijke redeneringen van links niet onthouden. Dat u maar goed in uw oren knoopt: Liever dood, dan rood! Zodra er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt in de maatschappij, heeft de politiek er een mening over. De politiek wordt zoals bekend vertegenwoordigd door een stel volksverlakkers, maar allemaal laten ze hun gezicht op de televisie zien om er hun afschuw over uit te spreken. Zelfs als ze het probleem met hun linkse partij hebben veroorzaakt en in stand hebben gehouden. Van iedereen wordt het geaccepteerd, behalve natuurlijk van Wilders. Pal na de aanslagen, merkt Wilders feilloos op dat we in oorlog zijn met de islam. Een voldongen feit. Kijkt u maar eens naar alle landen waarvan we zeggen dat er oorlog gevoerd wordt. Wat hebben al die landen met elkaar gemeen? Juist, er worden aanslagen gepleegd door moslims en mensen sneuvelen. Meteen wordt Wilders weggezet als ophitser die de aanslagen zou gebruiken voor zijn eigen politieke gewin.

Achterbakse linkse kakkerlakken, jullie zijn al jaren gewaarschuwd dat het eindeloos importeren van dat islamitische stemvee tot terrorisme zou leiden. Nu het bewijs voor de zoveelste keer geleverd is, willen jullie nog steeds met je kop in de hol van die kamelen gaan roepen dat er niks mis is met de islam. Hoogstwaarschijnlijk waren jullie ouders ook NSB'ers die destijds zo hard geroepen hebben dat Nederland heus niet in oorlog is. "Laat hem dan maar iets zeggen over Syrië-gangers in plaats van over de islam." Dat doet hij en dat heeft hij veel vaker gedaan. Meer dan 75 % van de moslims in Nederland, vinden Syrië-gangers helden. Weet u nog dat hij dat onderzoek aan heeft gehaald? Juist, u weet het nog. Mooi zo. Nu nog het tweede deel begrijpen. We hebben nazi's met hun Jodenhatende ideologie in Mein Kampf. We hebben moslims met hun Jodenhatende ideologie in de koran. Het gaat hier om de ideologie. Niet alle moslims zijn terroristen, maar bijna alle terroristen zijn wel moslims die handelen volgens de islamitische ideologie.

Slinkse ratten suggereren dat Wilders een ophitser is en victorie kraait terwijl hij ejaculeert op de afgeslachte lichamen van de slachtoffers. Zijn propaganda zou zich over de ruggen van de doden richten en zijn tegenstanders zeggen daarvan te walgen. Laat een ding echter duidelijk zijn. Niemand van de nationalistische en realistische bewegingen, zien graag doden vallen. Feit is echter dat de aanslag een daad is van moslimterrorisme met als achtergrond de islam als politieke ideologie. Het is keihard bewijs voor de vele politieke beweringen die Wilders de afgelopen jaren heeft gedaan. Net zoals destijds tijdens de Tweede Wereldoorlog de gruwelijke gebeurtenissen in de gaskamers het bewijs waren dat er echt een oorlog aan de gang was; iets wat tot ver na 1940 door vele socialisten ontkend werd. Wel, als we dan de doden kunnen aanwijzen en daarmee ons gelijk bewezen wordt, is dat niet aan ons te wijten. Wilders is alles behalve opgetogen over de laffe terreurdaad. Hij houdt iedereen een spiegel voor: Wie niet horen wil, moet voelen!

"Ja maar Wilders werd zelf boos om cartoons. Logisch dat die lieve moslims ook boos werden." Wat een gore bullshit. Ten eerste beeldden de cartoons over Wilders hem uit met een mes in zijn borst. Een persoonlijke bedreiging. Het is algemeen bekend, dat hele groepen moslims daar gevoelig voor zijn en er een rechtstreeks verband bestaat tussen demoniseren en de bedreigingen. In het verleden heeft dat al eens geleid tot een politieke moord. De cartoons over de islam drijven echter de spot met fictieve karakters. Grappen maken over sprookjesfiguren heeft geen enkel gevolg. Het is niet zo dat wij massaal moskeeën in de brand gaan steken als Charlie Hebdo satirische cartoons maakt. Maar ja, leg het verschil tussen een bedreiging en satire maar eens uit aan al die socialistische leeghoofden. Ten tweede uit Wilders zijn ongenoegen via de legale manieren van een rechtsstaat en die moslims met keiharde terreur. Het simplistische redeneren van die socialistische imbecielen, is de oorzaak van alle ellende.

Ondertussen zijn wij het enige onafhankelijke medium dat inziet dat ze elkaar zowel aan de linkerkant als de rechterkant van hetzelfde beschuldigen, maar dat links daarbij hele globale vergelijkingen maakt die op de details nooit kloppen. Een zeer belangrijke conclusie, want dat maakt het beoordelen van hun geleuter een stuk makkelijker. Wilders die aangifte doet van bedreiging, is natuurlijk van een hele andere orde dan moslims die vanwege een vermeend gevoel van belediging in koele bloede 12 mensen vermoorden. Wie dat verschil niet kan inzien, zou per direct gediskwalificeerd moeten worden van iedere discussie en moet een levenslang verbod krijgen een computer aan te raken. Anderen doen alsof hun neus bloedt en vragen zich af of ze nu ook satirische cartoons mogen maken over Wilders. Ja, satire mag. Bedreigen niet. Hoe simpel dat ook is, die botte linkse hersentjes zijn net zo waardeloos als diarree. "Snapt Wilders dan niet dat hij het probleem is?" O ja jochie? Wat heeft Wilders met cartoonisten en achterlijke moslimterroristen te maken?!

Wacht, wij begrijpen het natuurlijk verkeerd, Wilders is gewoon bezig om die moslims te framen. Al die terroristische aanslagen hebben niet plaatsgevonden evenals de Holocaust. Allemaal verzinsels; de schuld van die peroxidekop. Ja ja. "Wij zijn niet in oorlog." Vast, dat zeiden jullie ouders en opa's ook toen ze in de NSB zaten en razzia's op de Joden hielden. Zij waren de schuld van alles. Lekker een zondebok zoeken. Denken jullie nu werkelijk dat er nog iemand is die dat soort praatjes serieus zal nemen? "Pas op hoor, als u het woord oorlog in de mond neemt, heeft de vijand al gewonnen." Proest, zolang het Verzet bestaat, winnen zij niet. Daar is links zo bang voor. Dat ze op het schavot belanden als de realisten de nieuwe geallieerden worden. Op het slinkse joop.nl roepen ze dat het benoemen van het probleem als "oorlog", juist is wat de terroristen willen. Dat zaait tweedracht, dan gaan ze door. Ja hoor, natuurlijk. Als we nou tegen Hitler hadden ontkend dat hij oorlog voerde, had hij al die Joden niet in de verbrandingsoven laten stoppen.

Wat een achterlijke wereldvreemde wegkijkers zijn die akelige socialisten toch. "Laat Wilders dan maar naar Syrië vertrekken als hij zo graag oorlog wil." Domme kuttekoppen, Wilders wil juist geen oorlog. Hij wil dat Nederland weer een blank schoon land wordt zonder islam waardoor hier nooit meer een broeinest vol kakkerlakken kan ontstaan waarin die terroristen zo goed kunnen gedijen. Destijds kwamen we na 5 jaar gruwelijkheden tot de conclusie dat alle Duitsers hier moesten oprotten. Goed of slecht, alles moest weg totdat de orde was hersteld. Na de oorlog waren ze mondjesmaat weer welkom op onze voorwaarden en bij voorkeur enkel als toerist. Het getuigt van gezond verstand om diezelfde redenatie toe te passen bij de nieuwe antisemieten die we in de moslimgemeenschap gevonden hebben. Niet meer praten over goed of fout, maar alles opruimen, orde op zaken stellen en dan pas weer eens praten. Blijkbaar mag Wilders als democratisch gekozen politicus ook geen debat meer aanvragen over de gruwelijkheden van de islam. Hoezo vrijheid?

Anderen trekken de integriteit van Wilders in twijfel door te roepen dat hij zelf een soldaat is in een religieuze oorlog en dus niet mag oordelen. Wat een flauwekul. Alsof iemand die strijdt in het Verzet of bij de geallieerden niet meer objectief mag zeggen dat de nazi's slecht zijn. Ja, we weten het, we strooien graag met Godwins, maar u ziet dan wel meteen hoe idioot linkse redenaties zijn. "Nou ja, misschien moeten we na al die doden Wilders gelijk geven en inderdaad onder ogen zien dat het oorlog is, maar ja, dan wel tussen extremisten en gematigden en Wilders is een extremist." Fout, oorlog gaat nooit tussen extremisten. Alle betrokkenen vinden dat zij aan de goede kant staan en noemen zich vrijheidsstrijders. Daarnaast is vrijwel niemand neutraal en kiest iedereen een van beide kampen. Het is niet zo dat Hitler en de Joden beide extremisten waren die louter tegen elkaar vochten in een enkele oorlog. Oorlog komt al in de hele geschiedenis neer op de ene ideologie tegen de andere ideologie. Waar verschillende groepen aan meewerken.

Vrijheid is naast gezondheid en geluk het belangrijkste dat iemand in zijn leven kan hebben. Desondanks zijn er maar weinig mensen echt bereid om dat recht met zijn leven te verdedigen. Iedereen roept altijd wel dat ze voor de vrijheid van meningsuiting zijn, maar in de praktijk geldt dat alleen voor meningen die ze zelf onderschrijven. Zodra het om onwelgevallige meningen van anderen zijn, zijn ze al heel snel geneigd om te roepen dat het niet gezegd mag worden omdat het belediging, discriminatie of haatzaaien zou zijn. Voorts zijn ze ook minder verontwaardigd als iemand met een afwijkende mening iets overkomt. Walgelijke mensen die ze het best openbaar op een marktplein onder de guillotine kunnen zetten, maar goed, helaas gaan wij daar niet over. Op de redactie van Charlie Hebdo vochten ze wel voor de vrijheid. Hoofdredacteur Stéphane Charbonnier vond dat de vrijheid van meningsuiting absoluut is. Charlie Hebdo was een links krantje, dus u ziet dat als de vrijheid niet gewaarborgd is, iedereen van links tot rechts het slachtoffer kan worden.

"Nou goed, dan is het oorlog. Moet ik nu de Turk van de lokale shoarmabar over de toonbank trekken?" Moet u elke Duitser in elkaar slaan als een groep de nazi uithangt? Nee dus. Doe godverdomme normaal links zwijn dat u bent. "Alleen de achterban van Wilders wil oorlog." Niemand wil oorlog, maar omdat het oorlog IS, is het logisch dat het Verzet zich wil verdedigen. Tijdens de oorlog is het Verzet nooit populair. Dat maakt al die moffenhoeren na de oorlog ontzettend hypocriet. Ook uw leven wordt gered door de inspanning van PVV'ers, realisten en iedereen die ons volk en vaderland een warm hart wil toedragen. "Wilders wil gewoon oorlog zodat hij alle moslims kan uitroeien." Andersom, de islam is in oorlog met het westen zodat ze alle Joden en daarna alle andere ongelovige varkens in Allah's hellevuur kunnen laten branden. Wat denken jullie nou? Dat jullie zomaar de dagelijks feiten kunnen negeren? Moslims zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit, zorgen wereldwijd overal voor oorlog en dan komen jullie janken over de PVV? Fuck you!

Bram van Ojik (GroenLinks) roept heel politiek correct dat we moeten opstaan voor de vrijheid van meningsuiting en niet mogen toestaan dat Wilders de boel gaat ophitsen. Vechten voor de vrijheid betekent echter uw mond open trekken. Slap politiek correct ouwehoeren uit angst dat die lieve moslims u naar de eeuwige jachtvelden van Allah blazen, zorgt er juist voor dat uitingen in rap tempo gecriminaliseerd worden en de vrijheid afneemt. Feit is dat we door de aanwezigheid van moslims in Europa, grote delen van onze vrijheden hebben moeten inleveren. We lopen door moslimextremisme immers het risico te worden afgeslacht als we van onze vrijheid gebruik maken. Logisch is derhalve om de fatale fout van de multikul terug te draaien tot het moment waarop deze onzin nog niet aan de orde was. Logisch toch? Toen de Duitsers hier kwamen fucken, moesten ze ook allemaal over de kling gejaagd worden om de oorlog te stoppen. "Gewone moslims zijn ook slachtoffer." Ja, dat waren de gewone Duitsers ook. Toch moest er worden ingegrepen, wat de NSB ook riep.

Agressieve primaten zijn er als de kippen bij om de oorlog aan de toon van Wilders te wijten. Alsof vorm en toon van het debat het bloedbad aanrichten. Doe niet zo imbeciel linkse smiechten. Er zijn linkse journalisten vermoord vanwege satirische cartoons; niet vanwege de retoriek van die blonde pruik. "Zijn reactie is wel weer voorspelbaar." Ja, en de reactie van al die linkse landverraders ook. Al die tijd had Wilders gelijk en nu zijn er mensen dood; gaan ze nog in alle toonaarden ontkennen. Buiten alle proporties en volstrekt ongeloofwaardig. Maar ja, is het niet altijd zo geweest dat criminelen, radicalen, landverraders en ander tuig bij hoog en laag ontkennen in een wanhopige daad hun organisatie te behouden? Rot toch op tyfussocialisten, uw rijk is voorbij. "Dit is niet de ware islam!" Nee, en de gaskamers waren geen uiting van het nazisme. Wie houdt u godverdomme voor de gek vuil ongedierte? Gore socialistische ratten, er kleeft bloed aan uw handen. U bent degene die over de rug van de slachtoffers de nieuwe oorlog bagatelliseert.

Kwade tongen scanderen dat Wilders geen recht heeft om zijn mening in alle vrijheid te uiten omdat hij die vrijheid juist wilde beperken door de koran te verbieden. Wederom een staaltje achterlijk socialistische redeneren. U weet dat de gemiddelde socialist slechts 2 hersencellen heeft. Een om net naast de pot te kunnen schijten en de ander om elementaire idiote vergelijkingen te maken. De socialist redeneert "verbod = verbod". Dus is voor hen een verbod om 12 mensen dood te schieten, een verbod van een fascistisch boek dat alle Joden dood wenst en een verbod voor Wilders om niet te mogen spreken, allemaal precies hetzelfde. Voor iedereen met een IQ hoger dan zijn leeftijd, zijn de verschillen echter levensgroot. Uitingen die moslims oproepen om alle Joden te vermoorden, zijn van een totaal andere orde dan Wilders die roept om harde maatregelen tegen moslimterreur. Maar dat zullen die debielen nooit snappen. Typisch is de linkse oproep om de beveiliging van Wilders nu eens op te schorten zodat hij door de islam kan worden gestraft.

Grenzen dicht voor niet-westerse allochtonen en iedereen naar zijn eigen land trappen totdat de terreurdreiging ophoudt, zijn oplossingen die door links gekscherend worden geminimaliseerd door het uitzetten van Wilders. Alsof de PVV met automatische wapens heeft geschoten. Aboutaleb wil dat de gematigden zich uitspreken tegen extremisme. Het bleef oorverdovend stil. Of dat komt doordat er geen gematigde islam bestaat, ze die knuffelmoslim niet serieus nemen of alleen maar geïnteresseerd zijn in hun uitkering, laten we maar aan uw verbeeldingskracht over. Wel kwam er een protest van moslimorganisaties. Die zagen hun broodwinning al hangen. Het doet ons een beetje denken aan de NSB die onder leiding van Goebbels ook wel eens een charmeoffensief had waarin ze deden alsof ze medelijden hadden met al die Joden die pardoes uit de trein de verbrandingsoven in gingen. Echt veel sympathie kregen ze niet. Feiten liegen niet. Janken dat Wilders de feiten misbruikt is net alsof u niet wilt dat de waarheid naar boven komt.

Elke keer als het gelijk van Wilders bewezen wordt, regelt het troefkaarten. Eerst komt de angstkaart. "Houden jullie nou allemaal je mond. Als Wilders aan de macht komt, komen er nog meer aanslagen." Precies, mondje dicht, laat alle Joden onderduiken en zeg niks vervelends over de bezetter. Dat helpt. Dat heeft altijd geholpen. Vroeger deden onze voorouders dat ook en er is geen haar op het hoofd van de Joden gekrenkt. Toch? Gadverdamme, buigen voor terreur en capituleren voor de bezetter. Waardoor we als makke lammetjes naar de slachtbank van Allah worden geleid. Dat nooit! Trek uw smoel open. Vertel iedereen dat links die fascisten voor de zoveelste keer in de geschiedenis heeft binnengelaten waardoor we weer in een oorlogssituatie verkeren. Nu is het afgelopen. Grote woorden van Aboutaleb die scandeert dat moslims maar moeten oprotten als ze niet tegen cartoons kunnen, zijn vooral waardeloos. Vrijwel alle terroristen zijn moslims, maar die gestoorde linkse flikkers huilen over Wilders. Onmenselijke achterlijke varkens, sodemieter op!

Misschien zijn wij een beetje doof, want het schijnt dat Wilders geroepen zou hebben dat alle moslims naar de gaskamers moeten. Terwijl het toch moslims waren die dood en verderf hebben gezaaid in Parijs. Links vreest dat ze nu in het Verzet moeten als Wilders aan de macht komt. Zouden ze al weten dat de Nationaal Socialistische Beweging, waar links al decennia lang deel van uit maakt, de landverraders zijn en zeker niet het Verzet vormen? Aanhangers van de PVV zouden het riool van onfatsoen, respectloos gedrag en per se gelijk willen krijgen, wagenwijd open hebben gezet. Feit is dat links de grenzen zo wagenwijd heeft opengezet, dat al dat gespuis nu ook in Nederland zit. Zodra Al Qaida of IS het signaal geeft, gaat het paard van Troje vanuit ons eigen land aanvallen. Aangezien we de goeden onmogelijk kunnen scheiden van de slechten, lopen we door de moslimgemeenschap te handhaven grote risico's. Moslims zouden niet blij zijn met de situatie. Klopt, hun spelletje van verdeel en heers, is te vroeg ontmaskerd.

Uiteraard wordt de racismekaart veelvuldig getrokken, maar moslims vormen geen ras, wel de grootste terroristenorganisaties ter wereld. Wilders zou geen geld meer mogen krijgen vanwege discriminatie. Domme dwazen, de PVV krijgt geen subsidie. Dubieuze moslimorganisaties krijgen echter wel subsidie en die hebben banden met de terroristen. Nooit horen we daar iets over. Onze blonde vriend zou zich laten sponseren door Poetin. Zou links al weten dat Parijs niet in Rusland ligt? Het zou alleen maar erger worden als Wilders en zijn aanhang hun mond open trekken. Chantage door terroristen dus. Nooit mogen we ons daardoor laten leiden. Voor elke aanslag moeten we in Europa 1 miljoen moslims terug sturen. Links wil juist oorlog tegen Wilders. Ja hoor, want als u hem demoniseert, zullen moslims niet meer doordraaien om linkse cartoons. "Zijn retoriek is een hetze op basis van etniciteit." Natuurlijk. Samsom zei ooit dat Marokkanen een etnisch monopolie hebben op geweld. Dat is pas racisme. Wanneer wordt hij opgesloten?

Overweging.

Vanuit de geschiedenis weten we dat als volkeren een grote gemeenschappelijke vijand treffen, ze samen de handen ineen kunnen slaan om te strijden tegen het kwaad. Gedwongen door het belang dat als de vijand blijft bestaan, ze zelf ook geen leven meer hebben, kunnen ze hun verschillen overwinnen. Bekend is dat er dan globaal twee groepen tegenover elkaar komen te staan. Mensen die in vrijheid willen leven en de kornuiten van de vijand. Normaal zouden mensen opmerken dat dit een vorm van hokjesdenken is en de zaak genuanceerder ligt. Klopt, maar dat geldt alleen voor kleinere conflicten in vredestijd. Dan geldt inderdaad dat wie niet links is, niet per definitie rechts is en andersom. Dan is het geen kwestie van u bent voor of tegen ons. Maar juist in gevallen van een grote vijand, zullen we wel moeten. Toen bleek dat de nazi's niet alleen Joden onder de voet liepen, hebben we ons verzet ook verenigd. Overduidelijk zien we de scheiding tussen mensen die met gevaar voor eigen leven de islam bestrijden en zij die de islam lopen te pijpen.

Nieuw is dat verschijnsel allerminst. Ook ten tijde van nazi-Duitsland, waren er hordes moffenhoeren en andere landverraders die aan de kant van de nazi's gingen staan. Na de bevrijding, deden die collaborateurs vervolgens alsof ze geen kans hadden en bang waren vermoord te worden door de vijand. Dat zij zich in de riante positie bevonden om juist zonder gevaar voor eigen leven het de vijand behoorlijk moeilijk konden maken, maar desondanks ervoor kozen om de vijand te faciliteren, ontkennen ze vervolgens met klem. Het betrof gespuis dat niet wilde praten over het vergassen van Joden omdat zij vonden dat het Verzet onrechtmatig tegen het regime streed. Hoogverraad waarvoor wij hen na de oorlog tegen de muur hebben gezet. De doodstraf is de enige gepaste straf voor landverraders en iedereen was het met ons eens. Totdat bleek dat die hersenloze socialisten hun aanhang lieten groeien en hetzelfde flikken. Liever dood, dan rood. Massa's Jodenhaters importeren en dan weer ons land verraden. Daarom zijn ze bang. Zij kennen hun straf als we weer winnen.

Hypocrisie, liegen en ophitsen, spelen een aanzienlijke rol in deze vuile oorlog. Burgemeesters, politici en lichtgetint gespuis dat aangifte deed tegen Wilders, zijn nu opeens heel hypocriet pro-vrijheid van meningsuiting. Alsof een NSB'er die Joden verried en naar de verbrandingsovens leidde, een dag na de bevrijding opeens verklaart dat hij heel erg van Joden hield. Ja, gebraden en vergast zoals ze ook met overlast gevende ganzen doen. Natuurlijk snappen we ook wel dat het voor die linkse pissebedden ondragelijk is als ze nu postuum Janmaat, Fortuyn en Wilders gelijk hebben moeten geven. Jarenlang hebben ze vol blinde haat alles wat rechtser dan extreem links is, kapot lopen demoniseren. Hun zielige leventje bestond uit niks anders dan een uitkering trekken en de godganse dag achter hun computertje anderen zwart te maken. Alles wat naar de PVV riekt, moest steeds op Twitter bedreigd worden. Vanuit de linkse bril, is het daarom niet meer dan logisch dat ze Wilders de schuld geven. Zondebokken zoeken, dat deed Hitler ook.

"Deskundigen" met een wat linksere achtergrond, verklaarden ook dat Europa in oorlog is met de islam, maar o wee als Wilders het zegt, dan is het hek van de dam. Weet u wat het is? Die socialisten zijn eigenlijk bozer dat Wilders gelijk heeft gekregen dan dat er 12 van hun soort zijn afgeknald. Van die cartoons hielden ze toch niet, dus lekker belangrijk dat die figuren nu dood zijn. Begrijpen dat Wilders slechts een mening geeft en moord van een hele andere orde is, kunnen ze niet. Moslims vermoorden mensen en links legt het verband tussen Wilders en Breivik. Aantonen wanneer Wilders met een wapen mensen heeft vermoord, kunnen ze niet. Opmerkelijk is dat links extreem veel kabaal maakt als Wilders een opmerking maakt, maar dat ze stil blijven als het werkelijke fascisme toeslaat in de vorm van dood en verderf door terreur. Blijkbaar zijn we niet alleen in oorlog met de islam, maar ook met links. Besef een ding wel goed socialistische lamlendelingen. Jullie hebben nu kunnen zien dat moslims geen cent geven voor jullie misselijke leventje.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het gegeven dat moslims als water en vuur zijn voor zo'n beetje elk denkbare groep in de samenleving, onze redding zijn. Bekend is dat de haat van moslims zich in elk geval richt jegens Joden, homo's, christenen en socialisten. Aangezien socialisten statistisch gezien in de meerderheid zijn, ligt het voor de hand dat zij bij toekomstige aanslagen vaker de lul zullen zijn dan hun vijanden. Op een gegeven moment zal ook bij links het besef komen dat als het zo door gaat met de islamisering, zij ook geen leven meer hebben. Vanwege hun geringe herseninhoud, zal dat besef veel te laat komen om er nog iets aan te doen, maar toch, elk incident zal weer een moment kunnen zijn waarop ze worden wakker geschud. Zo niet, dan zullen ze het op de harde manier merken. Tot die tijd hoeven wij geen rekening met ze te houden. Socialisten zijn niet sociaal en wij zien ze niet als medemensen. Socialisten zijn als kakkerlakken die we het liefst willen vertrappen. Hun verraad heeft al het redelijke vernietigd.

Het jammerlijke resultaat is echter wel dat er met een aanzienlijk gedeelte van de mensen niet te praten valt over de broodnodige oplossingen. Met hun kop diep in de holen van de islam, kunnen en willen ze geen kwaad zien van hun islamitische stemvee. Islamisering, criminaliteit en zelfs terrorisme, kunnen er niet voor zorgen dat die linkse mongolen de koppen bij elkaar gaan steken. Alles draait om het aanwijzen van een zondebok, in dit geval Wilders, omdat hij wel zijn mond open durft te trekken. De vijanden van ons volk zijn hier hun feestje aan het vieren; daarbij in het zadel geholpen door links. Nog altijd denken zij hun vooraanstaande positie te kunnen behouden dankzij die extra stemmen. Zolang ze met zulke waanideeën weglopen, zullen ze nooit voor rede vatbaar worden. Net als 70 jaar geleden, zullen we ook hen moeten bestrijden als handlangers van het kwaad. Gelukkig zijn ze weer ontmaskerd. Iedereen heeft nu goed kunnen zien dat links u gewoon laat afslachten en het daarna ontkent. Genoeg bewijs om de realistische beweging te steunen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.