Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

796 # Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2015 om 23:56.
Al meer dan tien lange jaren met het gestrekte been snoeihard ten strijde trekken tegen het links-fascistische etablissement der dwaze elitemongolen, is bepaald geen sinecure. Hoewel men er in Nederland prat op gaat dat we hier de vrijheid van meningsuiting kennen, geldt dat voor socialistische bloedhonden enkel voor hun eigen aanhang. Steeds lijkt het erop dat het net zich begint te sluiten voor de rechts-realistische weblogs. Doodsbedreigingen, vervolging en maatschappelijke uitstoting voeren een onuitputtelijke hetze en het volk lijkt dat allemaal prachtig te vinden. "Ze" zeggen immers stoute dingen over die lieve Marokkaantjes die weliswaar hun meuk roven, maar ja, dat snappen ze dan weer niet. Inmiddels wordt deze website alleen nog maar bezocht door de vijanden van ons volk, politie, justitie en de AIVD. Desondanks zal alles bij het oude blijven en richten we ons dankwoord aan de lezers die er nog zijn. Gezegd wordt dat als een kind geen socialist is, hij geen hart heeft. Wie het daarna nog is, heeft geen hersens. Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015.

Terugblik op 2014.

Trouwe lezers weten dat met name onze beheerder al jarenlang lastig gevallen wordt door politie, justitie en vervolgingen op last van teringfascisten die na de oorlog vakkundig de nek worden omgedraaid. Zes jaar lang van rechtbank naar Hoge Raad en uiteindelijk met een naaierige veroordeling achterblijven en 500 euro boete. Vorig jaar is duidelijk geworden dat het EHRM zonder enige onderbouwing ons beroep niet ontvankelijk heeft verklaard. Sinds 2012 liep er een proeftijd voor nog eens 500 euro boete. Eind oktober 2014 verliep de mogelijkheid voor justitie om nog iets te vorderen waarmee deze zaak tot een definitief einde is gekomen. Alle uitingen blijven uiteraard gewoon online staan op deze en andere websites, dus het MDI heeft er geen kont aan gehad. Vieze vuile berberapen, kakkerlakken, Allahs roze varkens en ranzige kuthoeren. Onze vrijheid van meningsuiting is godverdomme niet onderhandelbaar! Bij het MDI zijn ze nog niet uitgespeeld en stuurden ze weer een "verzoek" tot verwijdering. Conform ons beleid worden zij genegeerd en uitgelachen.

Aan alle kanten werden we door ratten aangevallen in 2014 en dat bleek maar weer eens toen ene meneer Erik van der Weerdhof een "internet tough guy"-momentje had en met groot kabaal klachten begon in te sturen. Eerst naar de provider, voorts weer naar ons en ondertussen dreigen met een miljoenenzaak. Ja hoor, de rechter gaat een zes jaar oude zaak van een volwassen man die zich gedraagt als een pedofiel serieus behandelen. Naar het schijnt zit hij nu op het politiebureau. Wel, we zien de boevenbus wel verschijnen. Wat is dat toch met de mensheid van tegenwoordig. Altijd en overal beledigd door worden. Krijg de kanker, u zat toch met uw piemeltje in uw handen naar de liedjes van Kinderen voor Kinderen te luisteren? Of wilt u dat ontkennen? Smeerlappen troffen we overal aan op het internet. Op het jongeren forum van Fok! waren tientallen pedofielen bezig zich te verlekkeren op kinderkutjes. In het holst van de nacht, dachten die pedo's ongezien hun vieze shit te bespreken. Fok! verwijderde het, maar wij sloegen het bewijs op!

Velen nemen de macht van de politie maar aan voor zoete koek zonder deze ooit ter discussie te stellen, maar in de wetenschap dat de politie wereldwijd corrupt is gebleken, is een kritische visie noodzakelijk. Bang zijn we niet, al is gebleken dat teksten over het gezag schrijven niet zonder risico is. Besproken zijn het amateurisme van het politieapparaat, discriminatie en de partijdigheid. Wel hebben we aangegeven, dat we de nieuwe vorming van de nationale politie echt wel een objectieve kans hebben gegeven. Blunder op blunder stapelen is echter niet zo bevorderlijk voor een positief oordeel; daar kunnen wij ook verder niks aan doen. Rokkenjagers bij de wouten, de vele illegale samenwerkingen met criminelen en de wapenwedloop die ze bij justitie hebben verloren. Blijkbaar zijn de grote jongens niet te pakken en richten ze zich liever op het kleine "gajes": Bloggers die de misstanden buiten hangen. Zogenaamde discriminatie van allochtonen aanpakken, heeft bij politie en justitie de allerhoogste prioriteit. Dat kan niet lang goed gaan.

Met betrekking tot de gedachtemisdaden, hebben we in relatie met Wilders heel erg duidelijk gemaakt dat wat ons betreft de grens bij geweld ligt. Woorden bestraffen omdat de tegenpartij in het maatschappelijke debat geen goede argumenten heeft, moet verboden worden en de politie moet zich met andere zaken gaan bezig houden. Alles draait om gedrag. Gedrag waarvan we criteria uiteen hebben gezet voor een objectieve beoordeling. Kan iemand zich aan het gedrag onttrekken of komt u vrijwillig in aanraking met uitingen? Dan moeten die uitingen nooit strafbaar zijn. Leveren uitingen echt schade op, zoals smaad, laster en de onmogelijkheid om u aan de uitingen te onttrekken omdat zij bijvoorbeeld oproepen tot geweld, dan kan het wel een strafbaar feit opleveren. Heerlijk, helder, consequent. Bij de politie willen ze echter niet luisteren en dat was voor ons aanleiding om hun functioneren te bespreken. Politie en justitie bleken nutteloze instanties te zijn en ook rechters laten de willekeur toeslaan in hun uitspraken.

Massa-immigratie die tot de multikul, een psychologische oorlogsvoering en de strijd binnen de baarmoeders heeft geleid, wordt steeds problematischer in wat ooit een nette, deftige en beschaafde samenleving was. Vol heimwee kijken we terug naar de reurige jaren '60 waarin mensen nog met liefde muziek aan het maken waren in plaats van dat gejank uit de moskeeŽn. Enkel en alleen de aandacht richten op Marokkanen omdat zij nu eenmaal oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en vele malen vaker psychisch gestoord zijn dan echte Nederlanders, is oneerlijk. Oost-Europeanen zijn de nieuwe Marokkanen. Niet omdat het gesodemieter met die kamelenridders minder wordt, maar omdat we er weer een extra probleem bij hebben gekregen. Middels een unieke methode, het verdraaien reconstrueren van de geschiedenis vanuit de premisse dat de geschiedenis zich continu herhaalt, hebben we de fouten van links ontmaskerd. Opzettelijk steeds dezelfde fouten maken, het resultaat kennen en toch doorgaan. De linkse elite heeft gewoon belang bij zoveel allochtonen.

Oplossingen vinden we in het structureel verminderen van de hoeveelheid aan allochtonen die men binnen laat en tolereert. We betogen waarom we vinden dat de meeste allochtonen terug moeten naar hun eigen land. Dat doen we onder andere door de leugens over de multikul te ontmaskeren. Met name dat gelul over een tekort aan arbeiders, is vakkundig ontkracht. Waarna het nodig was om het probleem nog dieper te analyseren omdat socialisten zoals gewoonlijk weer tal van bizarre constructies hebben bedacht om het allemaal te kunnen verbergen. Eigenlijk komt dat erop neer dat als hun argumenten door de mangel worden gehaald, we het al die tijd verkeerd begrepen hebben. Ja, wij zijn dom, maar toch niet zo dom. Om niet geheel uit de gratie te vallen, trachten de linkse partijen nog wel te doen alsof zij eindelijk ook inzien dat er een probleem is. Verstandige mensen trappen er niet in. Zij kennen de daders. Iedere beschaafde Nederlander moet roepen: "Multikul? Dikke lul!" Wees niet bang om een racist genoemd te worden, dat begrip is verleden tijd.

Islam is als kanker, Nederland moet blanker. Het virus der gestoordheid. Een achterlijke fascistische woestijnideologie waarmee niet naar alle moslims wordt verwezen, maar waarbij hun aanwezigheid wel een broeinest creŽert waar kakkerlakken graag op af komen. Een potentiŽle bron van terroristen die niet te herkennen zijn onder hun soortgenoten. We hebben onze zorgen uitgesproken over de toenemende dhimmitude in de samenleving. Landverradende mentaliteit die nog erger is dan wat de NSB'ers in de oorlog deden. Als vieze kruipende minderwaardige wezens, knielen zij voor alles wat de islam hen beveelt. Aan alle groepen die dat doen, van christenen tot vrouwen, hebben we gevraagd of ze daarvan de consequenties kennen. Dood, besnijdenis, verkrachtingen, het hoort er allemaal bij. Willen jullie dat? Blijkbaar wel, want men doet alleen aangifte tegen ons. O wacht, het is natuurlijk allemaal niet concreet genoeg. Marokkanen moeten vooral niet doen alsof ze zielig zijn door alle kritiek die ze krijgen. Alsof wij gaan janken als pedohaters de doodstraf eisen tegen pedo's.

Over de gevolgen van de multikul hebben we als vanouds veel geschreven omdat dat de samenleving onherstelbaar aan het verkloten is. Nederland wordt gewoon overspoeld door allochtonen die zich gedragen als sprinkhanen. Die profiteurs vreten het hele land kaal en laten ons met de ellende achter. Het akelige proces dat de Gutmenschen doorlopen om de grenzen wagenwijd open te houden, werd besproken. Wie de schuldigen zijn? Volgens links mensensmokkelaars. Alleen zijn ze dat zelf. Nu het steeds voller wordt, zwellen ook de geluiden binnen de islamitische gemeenschap aan om tot de jihad te komen. De heilige oorlog waarin alle ongelovige blanke varkens, Joden, homo's, zigeuners en ander inferieur gespuis moet worden afgeslacht uit naam van Allah. Links staat erbij, kijkt ernaar en roept dat wij racisten zijn. Totdat de boel letterlijk uit de hand loopt en moslims openbaar roepen "Joden moeten dood!" Afschuwelijk, hordes moslims die roepen dat Joden aan het gas moeten, de politie die vindt dat het niet strafbaar is en Wilders die vervolgd wordt.

Ondubbelzinnig hebben wij duidelijk gemaakt dat radicale moslims die Joden en andere volkeren om hun ras naar het leven staan, gedeporteerd moeten worden naar hun eigen zandbak waar ze hun kamelen mogen gaan neuken. Landverraders die mee doen mogen ook mee, tenminste als ze niet ten prooi willen vallen aan de doodstraf. Een straf die we tot 1983 in ons oorlogsrecht nog hadden, moet weer terug komen. Over die NSB'ers hebben we een hele studie gemaakt. "Liever dood dan rood!" is ons motto en we lieten zien hoe laf links daadwerkelijk is als ze ter verantwoording worden geroepen voor de puinzooi die zij hebben veroorzaakt. Durven ze eindelijk uit te komen voor hun misselijke daden? Jammer genoeg was dat niet aan de orde. Blijkbaar moeten er nog ergere dingen gaan gebeuren voordat ze inzien dat het zo niet verder kan. Die dingen gaan ook gebeuren, al weet niemand wanneer en kunnen zij dat nu nog niet gebruiken. Vorig jaar hebben we veel gelachen om die rare kronkels die de dhimmi's maken als ze proberen te verdedigen waarom zij fascisten steunen.

Nog even volhouden lezers, u zult de zure beker der massa-immigratie tot de laatste druppel moeten ledigen voordat we verder gaan in 2015. Hebben we eigenlijk wel het recht om het stigma "racisme" zomaar ter zijde te schuiven? Jazeker, dat hebben we. Onder andere door die imbeciele discussie over onze zwarte Piet. In hun haat om alles te verbieden wat naar de tradities van de kankerkaaskoppen riekt, zijn ze vergeten dat ze zelf ook de nodige vuile taal uitslaan die nogal racistisch is. Zwarte Piet mag namelijk gediscrimineerd worden vanwege zijn huidskleur. Consequent redeneren levert op dat iedereen dus vanwege zijn huidskleur gediscrimineerd mag worden en we daarom net zo goed mogen zeggen dat al die zwarte apen moeten opzouten. Kwestie van goed nadenken, beeldspraak, hyperbolen en satire. Mooi, dan hebben we ook nog een fraaie disclaimer voor het geval deze tekst ooit voor de rechter gaat komen. Parasieten uit het buitenland horen hier niet en dat geldt al helemaal als ze onze tradities, cultuur en denkwijzen niet respecteren.

Opeens zitten we dan toch met een dilemma, want als wij de racisten niet zijn en allochtonen toch steeds zeiken over racisme, wie zijn dan wel de racisten? Misdefinitie zocht het voor u uit en kwam tot de ontdekking dat de PvdA een racistische partij is. Heus niet alleen onze mening, maar de mening van de deskundigen in kwestie zelf; namelijk de allochtonen. "Moge Allah u straffen!", riepen de dissidente ex-PvdA Kamerleden Kuzu en ÷ztŁrk. Twee Turken die na jaren "opeens" geradicaliseerd bleken. De PvdA wist van niks of toch wel. Worden ze plotseling door hun eigen mensen vervloekt en bedreigd. Voor Turken is de PvdA nu nog erger dan de PVV van Wilders. Milli GŲrŁs, een extreem radicale Turkse organisatie, heeft samen met nog wat buitenlandse diplomaten de PvdA verketterd als racistische partij. Zelfs in Turkije vinden ze die arbeiders een stel nazi's. Jawohl Herren Schweinhunde, Arbeit macht frei! Nooit zullen wij capituleren voor islamiseren en wij eisen dat het broeinest der islam, wordt uitgerookt en vernietigd.

Universiteiten behoren de bakermat van onze kenniseconomie te zijn middels baanbrekend onderzoek en uitmuntend onderwijs; vandaar dat we er waarde aan hechten een intern onderzoek te doen. Zo publiceerden we in 2014 een al eerder gedaan onderzoek met betrekking tot hoe universiteiten zich aan de regels houden. Tevens werd getoetst hoe consequent het beleid nu werkelijk is. Dat deden we door een procedure te doorlopen om vrijstellingen te krijgen. Het verkrijgen daarvan is zeer belangrijk, want daarmee wordt bewerkstelligd dat studenten een aantal onderdelen van de opleiding niet meer hoeven af te leggen omdat de kennis als bekend wordt verondersteld. Tijdens de procedure die helemaal tot het College van Beroep ging, werd duidelijk dat de regels nogal natte vingerwerk waren en continu anders geÔnterpreteerd werden. Zo kan het voorkomen dat studenten die geen vrijstelling verdienen, het wel krijgen en andersom. Misdefinitie pleit voor het afschaffen van het vage bestuursrecht en dit te vervangen door een set concrete regels.

Naast het consequent naleven van de regels, is het aannamebeleid en de omgang met (nieuw) personeel van groot belang. Medewerkers kunnen de universiteit en zijn werkzaamheden maken of breken. Tot onze afschuw, blijkt de UvA een rood bolwerk te zijn dat stijf staat van de extreem linkse elementen. Een van de managers trok zo maar even de aanstelling van onze beheerder terug toen ze vernam dat wij op deze website veelvuldig gebruik maakten van de vrijheid van meningsuiting. Afdelingsvoorzitter mevrouw dr. Connie de Boer vond dat mensen die een afwijkende politieke gezindheid hebben, niet welkom zijn op de wat zij een "linkse universiteit" noemde. Godverdomme, hebben we daar acht jaar voor gestudeerd en twee mastertitels verkregen op dezelfde universiteit? Waardeloos en strafbaar. Misdefinitie naaide terug en won de zaak met een dikke schadevergoeding. Walgelijk die Gutmenschen, ze moesten ze opknopen! Onderwijskundig bleek de UvA evenmin te deugen. Wij ontdekten dat het belangrijkste vak voor rechtenstudenten, Strafrecht, niet gegeven werd!

Van het onderwijs waar we ooit zo trots op hadden willen zijn, is thans nog maar bar weinig over. Hogescholen worden tegenwoordig niet meer aangeklaagd vanwege de slechte kwaliteit van het onderwijs, maar als reactie op de veel te moeilijke toetsen. Jarenlang verwend door het kleuterniveau, beginnen scholieren al te janken als het ze te lastig wordt gemaakt. Met zulke mensen moeten we dan de oorlog winnen. Aan de lopende band melden media dat het onderwijs hier ondermaats is. Nederland lijkt daardoor wel op een ontwikkelingsland. Hoewel, wat zeggen we, lijkt? ROC's blijken al jaren op de hoogte van de fraude. Niks aan de hand, totdat een "student" die toch onvoldoendes bleef halen, de boel ging verraden. Verder frauderen promovenda erop los, hanteert de VU een heuse gebedsruimte voor moslims waar sekseapartheid heerst en krijgen kinderen vragenlijsten waarvan de antwoorden de pedofielenpartij laten watertanden. Ondertussen moeten wij maar keer op keer herhalen dat we deze waanzin echt niet uit onze duim zuigen en dat het allemaal echt gebeurt.

Falend socialistisch beleid is overduidelijk de gangmaker als het gaat om de slechte staat van het onderwijs. Dikwijls scanderen we dat de PvdA de schuld van alles is en dat hebben we nog maar eens flink duidelijk gemaakt met een prima analyse. Instellingscollegegeld is zo'n uitwas die enkel in het leven is geroepen om excellente studenten die meerdere opleidingen willen volgen, het leven zuur te maken door ze te laten dokken voor de verkwistingsdrang van die slinkse knaagdieren. Tienduizenden euro's extra betalen voor dezelfde studie omdat links zo nodig miljarden naar het buitenland wil blijven sturen. U zou voor minder rechtsextremist worden. Volgens de PvdA is het allemaal niet zo'n probleem. U kunt toch lenen? Dat doet de staat ook. Miljarden naar Griekenland die we nooit meer terug krijgen? Dan drukken ze gewoon geld bij. Lekker schulden maken, failliet gaan en dan nooit meer iets terug betalen. Krijgt u nog iets terug voor al dat geld? Helaas pindakaas. Het onderwijs blijft kut, net zoals de accreditatiecommissie die ook al niet deugt.

Aangezien de overheid hun onderwijs verplicht stelt en ouders geen kant op kunnen, vinden wij dat zij zorg moeten dragen voor een veilige omgeving voor alle kinderen. Scholen schrijven de mooiste onzinverhalen op hun website, maar feit is en blijft dat meer dan 10 % van de kinderen (wel eens) gepest wordt en dat er dus helemaal geen sprake is van een veilige omgeving. Wel doen scholen hun uiterste best om docenten met een andere politieke mening buiten de deur te houden waardoor pedofielen meer kans hebben zich binnen te lullen, maar dat ter zijde. Ondanks dat er voor de overheid en scholen een grote rol en verantwoordelijkheid is weggelegd om pesten te voorkomen, hebben we u duidelijk proberen te maken dat het stoppen van pesten iets is wat we samen moeten doen. Pestgedrag kan eeuwig voortwoekeren omdat mensen er belang bij hebben en de daders raar genoeg de hand boven het hoofd gehouden worden. Stop met negeren, bagatelliseren en ontkennen van pestgedrag en doe iets voor de slachtoffers in plaats van te vertrouwen op pestprotocollen.

Pestprotocollen zijn achterlijke papieren tijgers waar de slachtoffers geen hol aan hebben. Theoretisch gezien is het allemaal prachtig en de kinderen worden zelfs verplicht om van die leuke liedjes op Youtube te gaan zingen tegen pesten, maar dat is net zoiets als roepen dat u tegen honger en oorlog bent. Misdefinitie pleit ervoor dat scholen hun pedagogische klimaat anders gaan inrichten en de stalen tucht en ijzeren discipline weer terug laten komen. Het respect voor autoriteit, medeleerlingen en objecten in deze wereld moet weer terug komen. Daar hebben we dan wel competente leerkrachten voor nodig en in 2014 kwamen we dan ook geregeld terug bij de basis: arbeid door mensen moet door de juiste mensen gedaan worden, maar die moeten dan wel de kans krijgen. Hervormingen op de arbeidsmarkt zijn noodzakelijk, maar niet op de discriminatoire manier zoals scholen dat al decennia voor ogen hebben. Uit ons grootschalig onderzoek verspreid over meerdere maanden bleek dat er helemaal geen lerarentekort bestaat. Dit zagen we jaren terug ook.

Socialisme zien we naast de islam als het tweede kankergezwel van hedendaagse samenlevingen. Principes die we niet willen kennen van het Derde Rijk, zien we door de linkse elite weer herleven. Europa hebben we dit jaar beschreven als een religieuze sekte der eurofielen die met hun retoriek letterlijk onze miljarden verspillen aan natte linkse dromen. Nederland heeft de EU echt niet nodig en dat hebben we dan ook ondubbelzinnig duidelijk gemaakt. Eurofielen deinzen echter nergens voor terug om hun reÔncarnatie van het Derde Rijk te ontwikkelen in een machtsstructuur waarin de dictatuur van het socialisme het voor het zeggen heeft. Onze soevereiniteit wordt zonder pardon ingeruild voor nog meer schulden door deelname aan het durfkapitaal en het woekersysteem dat ze daar in Brussel voor ons in petto hebben. Massa-immigratie krijgen we ervoor terug, maar ja, daar koopt u geen brood voor. Voor de EU is geen argument. Concreet hebben we geanalyseerd hoe die incompetente imbeciele eurofielen enkel lopen te profiteren middels hun EU-gedrocht.

Tijdens de verkiezingen heeft u op zich geen kont te zeggen, maar desondanks kan uw stem het verschil betekenen tot volledig rood geregeerd te worden of de rem op de achteruitgang. Kortom, u heeft de keuze en het volk krijgt dus de regering die ze verdienen. Al uw pijlen richten op die blonde kuttenkop van de PVV en denken dat u beledigd wordt, staat garant voor een verkeerde keuze en dat weet Den Haag. Voor uw gemak, hebben we daarom uiteen gezet hoe de PvdA functioneert en hoe u kunt voorkomen dat u in hun val trapt. Liever dood, dan rood en dat zeggen we niet voor niks. Mislukt socialistisch beleid hebben ons land naar de afgrond gebracht. Bij de PvdA zetelen alleen maar dieven en het erge is dat hun berovingen met uw stem nog gelegaliseerd worden ook. Bent u nog niet overtuigd, dan moet u eens overwegen waarom niks wat dit afschuwelijke kabinet Rutte 2 heeft gedaan, zonder fraude en corruptie is. Overal is het falen zichtbaar en daar balen die oetlullen gruwelijk van. Wat ons betreft scandeert u in alle straten: "Niks is goed aan links!"

Ter uwer vermaak, hebben we ook in 2014 een aantal afwijkende onderwerpen behandeld op een manier die Misdefinitie zo uniek maakt. Gezanik en gejammer over de uploadsnelheid, hebben we vakkundig gefileerd door mensen erop te wijzen dat het internet niet voor niks technische limieten kent. Journalisten hebben een flinke knauw te pakken omdat Geert Wilders continu bewijst dat zij helemaal niet zo objectief en onafhankelijk het nieuws weergeven als de media altijd beweren. Wekenlang demoniseren vanwege een uit de context gerukt bullshitverhaal, dan verwachten dat Wilders gaat aftreden en voorts gewoon weer ouderwets getrakteerd worden op een gedegen verhaal en een PVV-leider die staat voor wat hij zegt. Waarom hij het zegt? "Omdat ik dat wil. Omdat ik dat vind." Prachtig, om die rode flikkers aangesproken horen te worden zoals men stoute kleine kinderen aanspreekt. Gebruik makend van zijn grondrechten. Uniek in de geschiedenis van de rechts-realistische politiek: De vijand verslaan met woorden en doordachte redeneringen.

Over riooljournalistiek gesproken, 2014 was het jaar van de haast onzichtbare overwinning op de lasteraars van Retecool. Of het nou komt door de oeverloze publiciteit die we vanwege dat gespuis gegenereerd hebben of dat de moeder van die nog thuiswonende sukkels de stekker eruit heeft getrokken weten we niet precies, maar feit is dat de smaadschriften over onze beheerder zijn verwijderd. Internethufters schijnen massaal spijt te krijgen van hun gelul op internet zodra ze met de consequenties van hun gedrag in het echte leven geconfronteerd worden. Mooi, nu die zooi verdwenen is, hoeven we hen niet te vermoorden. Dat scheelt weer een paar jaartjes zeepjes oprapen voor Buba, de homoneger. Andere kloothommels dachten er ongestraft mee weg te komen als ze onze teksten letterlijk jatten en daar de goede sier mee maken. De daders bleken echter uit een opmerkelijke hoek te komen: de nationaalsocialisten. Plagiaat is jatten, stelen, dieven en klauwen en de straf daarop is wat ons betreft het afhakken van de handen. Of een notice and takedown.

Tegen misbruik van de zorgvuldige procedures die we op Misdefinitie hebben om te voorkomen dat we de verkeerde mongolen aan de schandpaal nagelen, hebben we nieuw beleid gecreŽerd. Nog altijd even zorgvuldig, maar we stellen wel eisen aan kloothommels die vinden dat er iets verwijderd moet worden op Misdefinitie. In 99,99 % van alle gevallen, hebben wij namelijk juridisch gelijk en het liefst zouden we daarom onze tijd niet verspillen, maar hey, dat zou niet professioneel zijn. Om een objectief criterium te hebben, hebben we de leer van de agressor geÔntroduceerd. Degene die als eerste iets doet wat illegaal is of in een beschaafde maatschappij niet geaccepteerd kan worden, verspeelt zijn recht om niet genoemd te worden. Privacy heeft echter echt wel prioriteit. Heel hypocriet probeerde D66 2015 uit te roepen als jaar voor de privacy terwijl zij zelf veel privacyschendende maatregelen willen. Gechoqueerd waren mensen toen we zeiden dat vrijwel alle heteromannen wel een sappig kinderkutje lusten. Zeker als ze een jaar of 13 zijn.

Vooruitblik 2015.

Voorspellen is zelfs onder de premisse dat de geschiedenis zich continu zal herhalen een extreem moeilijke bezigheid. Zouden we beschikken over zo'n mooie glazen bol, dan zouden we geen teksten typen maar op de juiste winnaars veel geld in zetten om zo stinkend rijk te worden. Nu stinken we alleen maar en zitten we opgescheept met druiloren die er alles aan doen om Misdefinitie juist geen toekomst te geven. Desalniettemin, willen we er in ons slotwoord nog wat zinnen aan wijden. Binnen het domein recht, zal het MDI zich nog wel een keertje willen laten gelden. Dat meldpunt bestaande uit 2 vrouwen van middelbare leeftijd met penisnijd en 2 mannen van in de 40 die nog bij hun moedertje op zolder wonen, heeft de strijd allang verloren. Subsidie weg, geloofwaardigheid weg en zelfs na 6 jaar rechtszaken voeren nog geen uiting van Misdefinitie kunnen verwijderen. Jahoe, die aangifte krijgen we nog wel. Verder zullen een aantal oplichters, pedofielen en ander gespuis ook nog wel pogingen doen om ons voor het gerecht te krijgen.

De massa-immigratie dreigt steeds verder te escaleren en dat is in de eerste plaats natuurlijk te zien aan de toename van de harde criminaliteit, maar ook in de onvrede van burgers. Maatschappelijk gezien ontstaat er steeds meer weerstand om grote sommen geld af te staan voor de failliete multikul en we zijn met z'n allen steeds minder bereid te aanvaarden dat allochtonen ons land onder de voet lopen. Omgekeerd zullen de kornuiten van de islam willen testen of deze samenleving al klaar is voor een staatsgreep. Tot nu toe heeft de islam getracht om stilletjes als het paard van Troje binnen te komen, te infiltreren in alle systemen zoals de Joden ooit blijkbaar deden en vanuit daar de macht naar zich toe te trekken. Gaandeweg zien we dat moslims denken er al te zijn, want de diplomatieke weg en het hervormen van ons recht naar die van de sharia, wordt gaandeweg vervangen door brute video's van ISIS. Een golf van agressie en voortwoekerende islamisering, doet voorspellen dat het niet de vraag is of, maar wanneer er een aanslag plaatsvindt.

Onze bevindingen in het onderwijsveld, doen ernstig vermoeden dat het met de kwaliteit niet ernstiger gesteld kan worden voordat we tot het niveau zullen afdalen dat ontwikkelingslanden zonder scholen zelfs nooit gekend hebben. In alle sectoren van het onderwijs gaat zo'n beetje alles mis wat mis kan gaan. Vanaf de basisscholen die hun primaire taak niet meer kunnen uitvoeren door de buitenlandse samenstelling van de klassen tot het voortgezet onderwijs dat liever investeert in vastgoed en tierlantijntjes in hun gebouwen en van het middelbare beroepsonderwijs waarin scholieren niet eens leren hoe ze hun veters moeten strikken tot het hoger onderwijs dat vaak het niveau van de havo "oude stijl" niet eens benadert. Dan hebben we het nog niet eens over de bureaucratie en de stroperige regelgeving die zeer willekeurig en achterlijk wordt nageleefd en het volgen en afronden van een studie onmogelijk maakt. Ergens hopen we op een landelijk protest, maar laten dat alstublieft geen linkse hippies zonder verstand zijn.

Komende jaren mogen we weer een aantal keer stemmen en dat suggereert altijd een perfecte gelegenheid om de wisseling van de wacht in te luiden. Denken dat mensen ooit verstandig worden, impliceert het hebben van net zo weinig hersentjes als die lamlendelingen die steeds maar weer op die verfoeide middenpartijen stemmen. Kleine actiegroepen weten af en toe nog een soort van verschuiving te maken in het stemgedrag, maar zijn nooit in staat om echt het verschil te kunnen maken omdat ze simpelweg te weinig stemmen krijgen. Op zich is dat ook maar goed ook. Doorgaans betreffen het toch maar splinters die een nieuwe variant van het socialisme willen omarmen waarvan het beleid en de uitkomsten nu juist niemand bevalt. Behalve een paar doorgedraaide bedrijfspoedels die met hun pik in de eurofielen der massa-immigratie zitten. Sorry dat we uw hoop de grond in moeten boren, maar er verandert niet veel. Peilingen geven aan dat mensen ook in 2015 en de jaren erna, gewoon weer voor die socialistische volksverlakkers gaan stemmen.

Wel blijven wij altijd nadenken over de rol die Misdefinitie kan spelen. In het maatschappelijke debat schudden we de boel flink op. We lijken dan wel een margeweblog waar niemand komt, maar de vele mensen die bezig zijn om ons te gronde te richten bewijzen steeds weer dat we belangrijk gevonden worden. Doodzwijgen is jarenlang een goede mogelijkheid geweest totdat de vijanden doorkregen dat deze website wel erg lang in de lucht blijft en nog immer doorgaat met de strijd. Natuurlijk, we hebben zoveel vijanden gemaakt dat iedereen ons haat. Van links tot rechts. De objectiviteit die we altijd suggereren, zorgt er namelijk ook voor dat we het gedrag van rechts op de korrel nemen indien nodig. Een typisch voorbeeld is de plagiaatzaak geweest. Gevraagd wordt naar onze politieke ambities. Ambities die torenhoog zijn, we willen best plaatsnemen in het torentje, maar waar voorlopig niks van komt. Vol trots willen we nu wel al melden dat het nieuwe project op Youtube, ter gelegenheid van 10 jaar Misdefinitie, minstens een jaar doorgaat.

Wat de toekomst ook zal brengen, we mogen nooit vergeten dat we allemaal mensen zijn en dat we af en toe een gezonde afstand moeten bewaren tussen de maatschappelijke ellende en het persoonlijke leven. Misdefinitie wenst u allen een gelukkig nieuwjaar toe dat hopelijk veel wijsheid, gezondheid en geluk brengt voor u allen. Ja, we maken grappen en grollen. Ja, we maken alles en iedereen inclusief onszelf belachelijk. Ja, we vinden het kut dat de internetgemeenschap niet wat meer betrokken wil raken bij Misdefinitie zodat we eindelijk eens een vuist kunnen maken. Maar aan het einde van de rit doen we de computer uit, beginnen we te masturberen feest te vieren en aan de oliebollen te zitten. Gezellig met vrienden onder elkaar en hopelijk zonder die klote smartphones. Negativiteit maakt plaats voor positieve gedachten, sociaal contact en gezelligheid en we laten ons echt niet kisten. Bedankt allemaal! Sieg heil kameraden! Krijg de klere tyfushonden! Steek het vuurwerk vooral waar de zon niet schijnt. Tot volgend jaar. Nu dus.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.