Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 4 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

802 Geen maat op slecht ICT-werk
801 Dhimmitude is levensgevaarlijk
800 Arbeidsmarkt een stoelendans
799 In mineur door terreur
798 Moslims verklaren ons de oorlog!
797 Vakkundig de nek omgedraaid
796 Misdefinitie.nl wenst u een verstandig 2015
795 Regeren per decreet (2)
794 Nooit capituleren voor islamiseren
793 Niks is goed aan links
792 Plagiaat is geen promotie
791 Broeinest van islamterreur
790 Pestprotocol voor de lol
789 Socialist de pislamracist
788 Recht viert bloedzegen
787 Privacy is een gegeven
786 Asielparasiet hoort hier niet
785 Hahaha, moederneukende politie! (2)
784 Weg met die zwarte apen! (1)
783 Tien jaar vijanden van ons volk

783 # Tien jaar vijanden van ons volk #
Gepost door Misdefinitie op 28-10-2014 om 23:11.
Hoogstwaarschijnlijk hadden vele achterbakse huichelaars er nooit rekening mee gehouden, maar Misdefinitie kan u met trots melden dat we inmiddels al tien jaar deze maatschappij verfraaien met de keiharde waarheid. Een doorn in het oog van alle politiek correcte en andere fascistische vijanden aangezien de waarheid het meeste pijn doet. Gedurende al die jaren hebben tegenstanders ons proberen weg te zetten als contactgestoorde eenlingen met nazisympathieŽn. Anderen hebben getracht deze website neer te zetten als kinderspel. Het zou een zielige niet-serieuze poging zijn om daadwerkelijk mee te tellen in het debat. Reacties die we kregen zinspeelden voornamelijk op het weer snel verdwijnen van de website en toen bleek dat ons falen uitbleef, zijn er vele gestoorde dwazen geweest die iets verwijderd wilden hebben. Grof geschut werd ingezet van bedreigingen tot strafrechtelijke vervolgingen. Het mocht allemaal niet baten. Gefeliciteerd! Misdefinitie heeft in zijn 10-jarige bestaan heel wat vijanden gemaakt. Laten we iets terug doen en dit soort mongolen eens nader analyseren.

Vijanden zijn overal.

Alles zeggen wat in ons op komt, zo hard mogelijk met het gestrekte been naar alles trappen wat crimineel, zwart en links is om voorts tot de conclusie te komen dat we doorgaans steeds dezelfde mensen te grazen nemen en last krijgen met de blauwe maffia en hun pedofiele vriendjes bij justitie, is best wel een gave. Of dacht u soms echt dat onze beheerder gearresteerd is omdat hij wat moslims berberapen en kakkerlakken heeft genoemd? Wel nee, die mening is de meerderheid van de bevolking toegedaan. Sterker nog, wie rondkijkt op sociale media als Facebook en Youtube, ziet regelmatig uitingen voorbij komen die honderd keer erger zijn dan wat hier langskomt. Hahaha, nee, toch niet, want wij kopiŽren het deels en geven er een extremistische draai aan. Gewoon om te provoceren en omdat het kan. Nazi's zijn we, althans, dat is het beeld dat de grachtengordelelite van ons schept. Een beeld dat we al vaak ontkrachtten. Mensen schrikken zich vaak de tering als ze deze website zien. Naast het slechte design van een kleuter, krijgen ze meteen vooroordelen.

Vandaar dat we u graag een klein kijkje gunnen van hoe mensen "opeens" zulke vijanden zijn geworden. Het is nu alweer 15 jaar geleden dat onze beheerder de opleiding Hogere Informatica startte op de Hogeschool van Amsterdam (HvA); destijds nog "hoog" aangeschreven als hts. Inmiddels is dit deel van het verhaal overbekend voor de vaste lezers. Onze nationale volksheld zag aldaar dat studenten als honden werden behandeld door het personeel en dat het rare onderwijssysteem van het competentiegericht leren, dat recent de zoveelste vernieuwing had gekregen, fraude en corruptie faciliteert. Parasiterende teamleden, fraude met tentamencijfers en (seksuele) intimidatie voor degenen die het waagden het systeem in twijfel te trekken. Geloof het of niet, onze beheerder was een lieve jongen. Netjes Informatica studeren en derhalve met de verwachting tot z'n 40ste maagd te blijven, later ergens eindigen als computernerd tot aan zijn pensioen. Activisme is gevaarlijk en daarom niet de eerste keuze, maar wie met leed wordt geconfronteerd, kan niet werkloos blijven toekijken.

Verreweg de meeste mensen kiezen bij het vernemen van misstanden ervoor om te kankeren alsof ze verkracht worden en het land volledig naar de klote gaat. Iedereen die ooit met andere mensen gewerkt heeft, kent dit verschijnsel. School is klote, studie is klote en de baas is klote. Alles kan zoveel beter en de beste stuurlui staan altijd aan wal. Er moet echt iets gebeuren, maar niemand durft op te staan om de knuppel in het hoenderhok te gooien vanwege de consequenties. Ondertussen wordt er wel veel over gepraat en stapelen de incidenten zich op. Onze beheerder heeft met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe studenten, inclusief hijzelf, werden bedreigd met het beŽindigen van hun studie als zij zich niet conformeerden aan de achterlijke cultuur die er heerste. Gewoon lekker profiteren van anderen en als u pech heeft al het werk voor de ander moeten opknappen en dan met opgegeven hoofd naar buiten lopen. Tot het moment dat onze beheerder het gezeik zat was. Wie klachten heeft, moet zelf bijdragen aan de verbetering en zijn smoel opentrekken.

Gaandeweg begon hij steeds meer informatie te verzamelen en mensen vertelden hem wat ze hebben meegemaakt, hoe ze tot wanhoop werden gedreven door de genadeloze bureaucratie en hoe ze als honden worden behandeld door kornuiten van het walgelijke systeem. Ook spraken velen tegenover hem hun zorgen uit over de kwaliteit van hun diploma. Straks hadden ze hun diploma, maar konden ze niks en aangezien het steeds makkelijker werd om te slagen, loerde steeds het gevaar van de hyperinflatie. Zo begon het besef te ontstaan dat we hier niet te maken hebben met louter een slechte onderwijsinstelling en een paar domme idiote docenten die geflopt zijn in het bedrijfsleven en daarom maar hun macht laten gelden tegenover studenten. Het (onderwijs)systeem dat door de politiek wordt ingericht bleek dermate verrot te zijn dat er structureel iets mis gaat in het hele onderwijs in Nederland; op alle mogelijke niveaus. Na talloze gesprekken waarbij slachtoffers niet zelden emotioneel werden, besloot onze beheerder in te grijpen: Misstanden moeten openbaar!

Noem het de grillen van een idealistische wereldverbeteraar, de jonge naÔeve natte droom van een megalomane puber of de kinderachtige weergave van deze wereld zoals alleen kinderen het kunnen omschrijven: we zijn opgegroeid met de propaganda dat de mensheid het intelligentste soort op aarde dan wel het heelal is en dus konden we het ons niet voorstellen dat het hele onderwijs onderhevig is aan talloze misstanden. Het bestaan van misstanden moest dus wel het simpele gevolg zijn van het idee dat mensen gewoon niet weten dat het gebeurt. Destijds leek dat een plausibele verklaring. Immers, slechts 20 tot 30 % van de mensen is in staat om hoger onderwijs te volgen; de rest van de mensen moeten zelfs googelen om de weten waar de afkortingen HvA en UvA voor staan. Het alternatief, de harde werkelijkheid waarin de mensen te dom zijn om te kakken en enkel geneigd zijn tot het slechte, was minder aantrekkelijk. Onze beheerder had inmiddels een heel netwerk opgebouwd van professionals en slachtoffers. Afgesproken werd dat hij zijn onderzoek zou publiceren.

Voor de buitenwereld staat Misdefinitie bekend als die dwaas die "opeens" in 2004 het boek "De Misdefinitie van de HvA" publiceerde en later tot racist radicaliseerde. In werkelijkheid verzamelden we vanaf 1999 informatie, luidden we intern de noodklok en voerden we bestuursrechtelijke procedures bij het College van Bestuur om mensen wakker te schudden. De ambities waren destijds enorm groot. Het was de bedoeling om mensen te informeren zodat we samen aan een beter systeem konden werken. Al dat gepeupel zou moeten verdwijnen en plaats moeten maken voor deskundige docenten, onderwijsmethoden zouden dan herzien moeten worden en opleidingen weer moeten opleiden tot professionals. Aangezien misstanden zoveel slachtoffers kennen, van mensen die echt fysiek zijn belaagd tot hordes studenten wiens diploma onderhevig is aan hyperinflatie, moeten we toch samen ten strijde kunnen trekken tegen al dat ranzige onrecht? Wel, dat hebben we geweten. Nu weten we dat de meeste mensen slecht zijn, belang hebben bij misstanden en daardoor heel vijandig reageren.

Waren we in de klassieke val getrapt waarin 1 werknemer na alle klachten van zijn collega's gaat kankeren bij de baas en dan de zak krijgt omdat alle anderen opeens doen alsof er niks aan de hand is? Van te voren is hierover nagedacht. De kans was zeker aanwezig. Mensen zouden niet blij worden. Of zelfs heel boos worden omdat zij zich schuldig maken aan achterlijk gedrag. Onze beheerder is echter over de streep getrokken door de resultaten van zijn onderzoek en zijn eigen overtuiging. Al zou de hele wereld belang hebben bij fraude, corruptie, oorlog en andere ellende, dan nog zou een man het verschil kunnen maken. Het punt is namelijk wel dat we met z'n allen doen alsof we intelligent zijn, de democratie echt bestaat en we grondrechten hebben. Een eervol man kan niet met zijn geweten leven als hij de misstanden gewoon laat bestaan. Alles is een weloverwogen beslissing geweest en er waren risico's. Toegegeven, anticiperen op risico's is een ding, maar wat met name onze beheerder is overkomen viel van te voren niet te voorspellen.

Meteen na het in gang zetten van ons onderzoek en het informeren van degenen die verantwoordelijk waren voor het gesodemieter, werden we op alle mogelijke manieren tegengewerkt. In zijn boek beschrijft onze beheerder dan ook hoe hij hemel en aarde heeft moeten bewegen om zijn opleiding te kunnen afronden in een zeer vijandige omgeving. De intimidatie werd heviger en het vieze spel werd zelfs in de hoogste regionen van het bestuur meegespeeld. Onze beheerder werd neergezet als gestoorde rechtsextremist en diverse malen is geprobeerd om hem bij een psychiater te krijgen. Toen dat niet lukte, zijn er meerdere malen studiepunten ongeldig verklaard wegens "onoorbaar" en "oncollegiaal" gedrag. Zeggen dat de latent homofiele Iranese docent liever onze ballen streelde dan de lesstof uitleggen, werd niet geaccepteerd. Gelukkig waren we nogal begaafd en konden we zelfs twee studies tegelijk doen en afronden. Weerstand krijgen van de schoolleiding, het bestuur en docenten was een ding, maar toen begon iedereen zich van ons af te keren.

Studentes die een paar dagen eerder nog huilend hun verhaal deden over die machtswellustelingen die bijna in hun rokje zaten, bleken nadat we aan de bel hadden getrokken spontaan te lijden aan geheugenverlies. Jongens die als een dolle hond hebben moeten kruipen op het vingerknippen van een van de docenten ontkenden met klem dat zoiets ooit was gebeurd. Cruciaal, want bewijs is bij misstanden een haast onmogelijke taak zonder een hoop getuigenverklaringen. Nadat er steeds meer bekend werd en men wist dat wij brieven stuurden en procedures in gang hebben gezet om de situatie te verbeteren, kregen we te maken met een vijandige houding. Slachtoffers keerden ons de rug toe. Liever bleven zij geÔntimideerd worden dan ze ons gingen helpen het probleem op te lossen. Wat hadden we in hemelsnaam verkeerd gedaan? Niks, want alle acties zijn van te voren besproken met slachtoffers, getuigen en medeplichtigen. Later begrepen we dat de meeste mensen liever zwelgen in zelfmedelijden en eeuwig blijven kankeren dan samen tot een oplossing te komen.

Vrienden begonnen zich van ons af te keren. Hoe durfden we bekend te maken dat er geÔntimideerd werd? Hoe durfden we over fraude te spreken? Inmiddels hadden zij namelijk ontdekt dat ook zij eenvoudig aan hun diploma konden komen. Zonder fraude en mogelijkheden om te parasiteren op andermans werk, zouden de meesten het hbo-niveau niet eens halen. Nu kregen ze de kans om met een goed diploma weg te komen en later een goede baan krijgen. Dan moet er natuurlijk niet een of andere kinderachtige mongool komen zeggen dat het niks voorstelt. Vriendschappen werden massaal verbroken, maar goed, zo gaat dat in het leven. Je komt bij elkaar en elkaars wegen scheiden weer. De zaak begon groter en groter te worden. Langzamerhand werd het steeds politieker zodat ook de belangen groter werden. Dan haten ze ons maar: als we tenminste de maatschappij kunnen verlossen van misstanden, dan is het niet voor niks. Studenten zouden belang moeten hebben bij goed onderwijs. Kwaliteit is belangrijk. Daar gaan alle hun protesten immers over.

Algauw merkten we dat protesteren slechts voor de show is. Al die protesten die u ziet op televisie, al dat gelul op sociale media, alle weerstand tegen de onzalige plannen van het socialistische kabinet: allemaal het resultaat van een klaagcultuur zonder daadwerkelijk stappen te willen maken. Elke keer als we de problemen op de agenda wilden zetten, kwamen we in discussies terecht met studenten die uiteindelijk draaiden om "mondje dicht" en gewoon standaard klagen met z'n allen. Onze beheerder heeft tijdens presentaties op hogescholen en universiteiten vaak gevraagd en ongevraagd zijn ongezouten mening gegeven over de dramatische staat van het onderwijs. Hoewel studenten het in hun hart met hem eens waren, werd hij vrijwel altijd aangevallen. Hoe durfde hij te zeggen dat opleidingen niks voorstelden? Zij hadden er onwijs veel moeite mee en Nederland is een kenniseconomie. Sektarische taferelen. Het went nooit. Het ene moment zit iedereen te klagen en willen ze de school in brand steken en als iemand dan openbaar spreekt, is hij fout.

Concreet deden we niks anders dan de verantwoordelijken informeren, talloze gesprekken hebben en discussies voeren, maar al gauw werden we door iedereen gehaat louter om het feit dat we de problemen durfden te benoemen. Onze beheerder is een stuk netter in zijn woordkeuze dan de meeste schrijvers hier, maar dat boeide allemaal geen ene flikker. Steeds meer werd duidelijk dat misstanden een publiek geheim vormen in deze wereld. Iedereen weet ervan, iedereen weet dat het schade berokkent en iedereen weet dat het leidt tot willekeur en degradatie van het onderwijs. Toch wil iedereen het stil houden omdat ze er stiekem allemaal van profiteren. Ze waren doodsbang dat het volk erachter zou komen dat ze in plaats van mbo net zo goed het hbo aankonden. Het niveau is er toch om te huilen. Wat we hiermee zeggen willen is dat u helemaal niet zoveel hoeft te doen om toch gehaat te worden door de mensen. U wilt voorts niet weten wat onze beheerder allemaal heeft moeten uithalen om toch zijn diploma te halen in deze naar riool stinkende omgeving.

Konden we het erbij laten zitten? Natuurlijk, maar de wetenschap dat zulke misstanden in stand werden gehouden door personeel en talloze studenten als belanghebbenden bij een "gratis" diploma, bleef knagen. Onze land mag geen ontwikkelingsland zijn met slecht onderwijs. We hebben godverdomme de ambitie om tot de rijkste en intelligentste landen ter wereld te horen. Openbaar met die zooi, dan kan het volk oordelen. Ook de mensen die met een waardeloos diploma zitten. Ook de mensen die door de vriendjespolitiek die ontstaan is (als diploma's waardeloos zijn kan er immers enkel op vriendjes geselecteerd worden) werkloos blijven. Ook de mensen die niet kunnen studeren omdat ze een te laag niveau zouden hebben. Kortom iedereen die het lot van Nederland zou moeten aantrekken. Na zijn studie is onze beheerder meteen gaan werken en schreef ondertussen ook zijn bekende boek. Dit mocht niet geheim blijven. Tijdens zijn onderzoek en het publiceren van het boek, begonnen de vijanden zich nog extremer aan te dienen.

De media zijn in handen van het ultralinkse media-agglomeraat en schrijven niet over misstanden in de maatschappij. Om uit te sluiten dat het onwetendheid betrof, schreven we derhalve persberichten uit om de misstanden in het nieuws te krijgen. Onze onderzoeken hebben we vele malen gerepliceerd en aangevuld met de informatie die in de loop der jaren beschikbaar kwam. We publiceren nog steeds regelmatig over deze misstanden die nog altijd bestaan en houden daarmee de informatie actueel. Hoewel wij de HvA intern al in 2000 hebben gewaarschuwd voor de fraude, vanaf 2001 bestuursrechtprocedures voerden en uiteindelijk in 2004 het boek "De Misdefinitie van de HvA" publiceerden, durfde de Telegraaf pas in 2011 te schrijven dat duizenden studenten sinds 2002 onterecht hun diploma kregen. Ruim 9 jaar te laat dus. Hoe kwam dat? Omdat onze bevindingen al die jaren zijn genegeerd door de journalisten. Linkse journalisten waren niet geÔnteresseerd in ons verhaal. We horen het Arianne Mantel van de Telegraaf nog zeggen: "Zoiets gebeurt niet in Nederland!"

Anno 2014 is bekend geworden dat er weer fraude op de HvA is geconstateerd; ditmaal tijdens computertentamens. In ons boek uit 2004 beschreven we al hoe studenten sinds 1999 computertentamens via internet maken met studenten buiten het lokaal. Recent is bekend geworden dat het computernetwerk van de HvA en de UvA slecht beveiligd is. Ook daar hebben we de instellingen 15 jaar geleden al voor gewaarschuwd. Na de publicatie van het boek, kregen we in 2004 de adresgegevens van alle aan de HvA ingeschreven studenten in handen. Er ontstond nog een hele rel toen we die een tijd lang publiceerden. Al dat gesodemieter gaat dus gewoon door. Door journalisten werden we aangekeken alsof we Adolf Hitler zelf waren. Allemaal ontkenden ze wat we te vertellen hadden. De overbekende bewijs-ontkenreeks werd veelvuldig gebruikt. "Geen harde porno op video? Dan accepteren we geen bewijs voor de intimidatie." Geen enkele krant wilde onze bevindingen publiceren. Pas jaren later, toen het ene schandaal naar het andere kwam, durfden ze het aan.

Bij uitgeverijen hadden we evenmin succes. Schrijven dat de multikul een zegen is, mag allemaal. Korans uitgeven waarin alle Joden met de dood worden bedreigd met taalgebruik waarvan zelfs Hitler "Ach so!" zou zeggen, is geen punt. Linkse propaganda is overal welkom. Probeer echter niet te betogen dat het onderwijs en de politiek corrupt zijn, want dan krijgt u het deksel op de neus. Pim Fortuyn had hetzelfde probleem. Weliswaar in mindere mate omdat hij bekendheid genoot, maar toch. Uiteindelijk gaven we het in eigen beheer uit hoewel het boek niet veel later werd verwijderd van de uitgeverij. Sinds 2004 is Misdefinitie daarom de uitgever van het boek. Nog steeds voelen we die akelige vijandschap. Soms mailen studenten ons met het verzoek aan onze beheerder om een interview te geven over onderwijsmisstanden. Een verzoek dat voorts altijd weer wordt ingetrokken als men verneemt waarover we schrijven. Bij de opening van deze website, kwamen er kakkerlakken onder de studenten om ons belachelijk maken en bedreigen.

Aangezien het bewijs van ingewikkelde misstanden zeer moeilijk te leveren is en getuigen ons net zo verrieden als NSB'ers, moesten we een andere methode ontwikkelen om de problematiek inzichtelijk te maken. Zo ontstond de manier van het blootleggen van onderliggende constructies. Niemand kan zich continu bezig houden met fraude, corruptie en intimidatie. Er zit altijd een systeem achter dat het mogelijk maakt om met legale middelen het illegale resultaat te bereiken. Magertjes vergelijkbaar is het idee dat moord illegaal is, maar iemand de dood injagen door hem structureel te pesten weliswaar hetzelfde resultaat oplevert, maar zelden tot strafvervolging leidt. Zo kan men ook een bureaucratisch systeem inrichten waarmee willekeur mogelijk is en mensen tot wanhoop gedreven kunnen worden als ze niet gehoorzamen. Typisch op de HvA waren de docenten die geen studiepunten doorgaven bij uw ongehoorzaamheid. Steeds vaker begonnen we de achterliggende structuren en constructies zichtbaar te maken en ontdekten meer dan we ooit voor mogelijk hielden.

Vanuit de politiek bleek men speciale projecten te financieren om allochtonen eenvoudiger aan een diploma te helpen. Zou kennis, kunde, vaardigheden en taal de traditionele kenmerken blijven, dan hebben zij volgens de idiote zieligheidsindustrie te weinig kansen. Dan zouden ze de taal moeten leren en integreren. Men had daarom de behoefte het volledige onderwijssysteem te hervormen van objectieve meetpunten tot een subjectief geheel zodat het ook mogelijk is om mensen op basis van afkomst en soort te bevoordelen zonder dat iemand dat doorheeft. Stiekem de scripties van allochtonen sneller goedkeuren ondanks spelfouten bijvoorbeeld. Ook bleek het werken in projectgroepjes al gauw in dienst te staan van het bevoordelen van allochtonen. Zet ze in een groepje met 1 of 2 Nederlanders die al het werk moeten doen en de hele groep haalt een voldoende met dat werk. Uiteraard moest dat wel geheim blijven. Problematisch was het feit dat des te meer we te weten kwamen, des te breder en politieker het allemaal werd.

Allochtonen krijgen privileges om hen gemotiveerd te houden op de linkse elite te stemmen en op last van de politiek worden allerlei obscure linkse clubjes gefinancierd met uw belastingcenten. Al die mensen moeten na hun opleiding wel ergens terecht komen. Een uitkering of op een hele belangrijke positie waar u had moeten zitten. Onderwijs en politiek, met name de fratsen van het socialisme, bleken nauw met elkaar verbonden te zijn. Het socialisme heeft overal in de maatschappij zijn vernietigende invloed. Net zoals Hitler overal corrupte Joden zag, zien wij overal socialistische dwazen die de maatschappij kapot maken. Bewijs genoeg, dat heeft u in al die honderden artikelen die we hebben geschreven kunnen lezen. Helaas gaat de politiek over de verdeling van al het geld en dus ook over alle sectoren in de maatschappij waardoor we niet konden volstaan met louter een relaas over slecht onderwijs. Pak problemen aan bij de bron, maar waar is die bron? Dat zijn al die slechte mensen die op belangrijke plekken zitten en macht hebben.

Vandaar dat we begonnen te schrijven over de politiek, want geld dat door politici verspild wordt aan de multikul, kan niet worden aangewend voor het onderwijs. Al snel merkten we dat schrijven over de multikul bepaald geen sinecure is. Politiek incorrecte denkbeelden verkondigen, is altijd al heel gevaarlijk geweest. Diverse vrijsprekers belandden in de loop der eeuwen op de brandstapel. Vooral als ze kritiek hadden op politiek, religie en andere sprookjes. In onze moderne tijd, blijkt links over een fascistisch netwerk te beschikken dat andersdenkenden desnoods een kogel door de kop jaagt zoals we met Fortuyn en Van Gogh hebben gezien. Ten tijde van Fortuyn waren we al aan het schrijven en net voor Van Gogh werd Misdefinitie gelanceerd. Het is dat de beslissing al in gang was gezet, want met alle kennis van de afgelopen 10 jaar, zouden we er niet aan begonnen zijn. Vermoord worden om een mening ... Achteraf heeft iedereen makkelijk praten, maar toentertijd kon niemand de extremiteit van de vijanden van ons volk vermoeden.

Pal nadat we gingen publiceren, kregen we al te maken met de onvoorziene vijanden. We hadden alles verwacht. Kritiek van de mensen die zich schuldig maken aan misstanden. Kritiek van hun vrienden. Scheldpartijen van mensen die er belang bij hebben. Helaas overtrof het de stoute dromen. Niet alleen het tuig zelf keerde zich tegen ons, maar alles en iedereen! Kritiek hebben op het linkse gedachtegoed, bleek gelijk te staan aan nazisme en extreem rechts en dus hadden we meteen heel links Nederland als vijand. Duizenden zwijnen, ratten en andere apen proberen nu al tien jaar alles kapot te maken waar we voor staan. En het blijft niet bij haters op internet. Bij verreweg de meeste werkgevers staan we op de zwarte lijst. Wellicht kent u nog de zaak van onze ontslagen beheerder. Hij werkte op een christelijke school. Christenen die nota bene in moslimlanden worden vermoord, tonen zich hier laffe dhimmi's. Sinds we door een rode christenhond van een rector zijn ontslagen, hebben we een informeel beroepsverbod op scholen.

Lobbygroepen keerden zich tegen ons, studenten die protesteren voor beter onderwijs vonden ons nazi's en voor iedereen die niet voor de PVV stemt zijn we paria's die zij het liefste dood zien. Familieleden en kennissen trokken zich strategisch en "sociaal" terug en lieten vriendschappen verwateren. De grootste klap moest echter nog komen. De mensen, het volk, waar we het al die tijd voor hebben gedaan, bleken stiekem een mes in onze rug te steken. Zelfs al die zelfbenoemde nationalisten, vinden ons idioten. Trieste dieptepunten waren "aanhangers" die netjes met de door hen zo gehate moslimlovers gingen meeroepen dat wij misdadigers zijn. Anderen verspreidden de meest gore troep over ons op het internet. Van fascist tot racist en van criminelen tot vieze pedo's; want iemand die op school ontslagen wordt, overkomt dat alleen maar in geval van zedenmisdrijven. Niet vanwege een mening. Dat bestaat niet. Tot op de dag van vandaag lezen vijanden mee en halen ze zoveel mogelijk stunts uit om ons het leven zuur te maken.

Politie en justitie zijn er om burgers te beschermen tegen het fascisme van die gestoorde linkse apen? Vergeet het maar. Bij de politie hanteren ze al jarenlang een voorkeursbeleid voor allochtonen en wie als blanke aangifte komt doen tegen moslims, wordt zelf vervolgd voor racisme. U gelooft het niet? Wij hebben het bewijs. Niet opgenomen aangiften van bedreiging en voorts zelf voor de strafrechter staan als we die teringgasten berberapen noemen. Want dreigen onze keel door te snijden is prima, maar noem zulke randdebielen vooral geen hersenloze apen. Enfin, vaste lezers kennen de samenloop van omstandigheden. Aangeklaagd, 6 jaar voor de ene na de andere strafrechter gesleept en uiteindelijk door het gerechtshof en de Hoge Raad veroordeeld wegens groepsbelediging. Dat justitie zijn eigen rechters kon kiezen en wij een PvdA-lid als rechter kregen, boeide niemand een reet. Sinds de veroordeling worden we al helemaal door iedereen gemeden als de pest. Links, rechts, blank en zwart.

Overweging.

Vrijspreken en kritiek leveren op de multicriminele samenleving in al zijn facetten, ruÔneert het leven van de klokkenluider en een vaak gestelde vraag is dan ook of dat het allemaal wel waard is. Wilders kan erover meepraten. Sinds hij in 2004 is begonnen met de PVV, leeft hij continu onder strenge beveiliging en is hij zijn vrijheid voorgoed kwijt. Nooit kan hij meer zomaar over straat en aangezien het probleem van de multikul steeds erger wordt, ziet het er niet naar uit dat hij ooit zonder beveiliging kan leven. Het wrange is dat het volk niet tot het besef komt dat dit onacceptabel is en de grote schoonmaak de enige mogelijkheid is om dappere helden als Wilders vrij te krijgen. Onze beheerder maakt, zij het in mindere mate, hetzelfde mee. Sinds we in 2004 begonnen zijn, krijgt hij bedreigingen, scheldpartijen en discriminerende spetterpoep over zich heen. Maatschappelijk en sociaal wordt hij kapot gemaakt. Nee, het is het allemaal niet waard. Dit volk is te laf voor vrijheid en de enige die de hoge prijs betaalt, dat zijn degenen die hun bek opentrekken.

Feitelijk zijn alle rechtsrealisten die strijden tegen de terreur van de multikul, altruÔsten die evolutionair niet zo fraai bezig zijn. Het is echter een kwestie van overtuiging, geweten en de gave om een stuk intelligenter te zijn dan de rest van de mensheid. Kijk, de leden van het Verzet waren tijdens de oorlog echt wel intelligent genoeg om te begrijpen dat als zij gewoon hun mond hadden gehouden en "Joden moeten dood!" hadden geroepen zoals thans in het kalifaat in Den Haag door moslims gebeurt, ze een veel beter leven hadden gehad zonder risico's. Net zoals wij begrijpen dat als we nooit geschreven hadden, we al onze vrienden nog hadden, geen vijanden hadden gemaakt en geen strafrechtelijke vervolging hadden hoeven door te maken. Gewoon mondje dicht en stiekem alle zwarten haten en discrimineren zoals alle mensen dat doen. Dan waren we geliefd in plaats van gehaat en hadden we een mooie positie. Horen, zien en zwijgen levert het beste resultaat voor individuen. Slim overal buiten blijven en niet in de wespennest blijven hangen.

Wat kan het ons eigenlijk allemaal schelen? Die moslims komen in uw dorp of stad wonen; niet in onze blanke wijk. Ze verkrachten uw dochter; wij hebben er geen aangezien geen vrouw in dit land ons moet. U mag gaan lenen voor uw studie om voor dat tuig te betalen; wij hebben onze titels al. U zit straks als bejaarde lul in de poepkorsten van 2 weken oud; wij gaan hooguit naar de gevangenis. De aanwezigheid van allochtonen vernietigt uw tradities; die wij allang niet meer vieren omdat we niet welkom zijn. Het zijn uw familieleden die sneuvelen in neergehaalde vliegtuigen; wij krijgen toch geen paspoort vanwege het weigeren van vingerafdrukken en bij de geheime dienst zitten ze zich af te trekken op wat wij hier schrijven. Het zijn uw pensioenen die naar de haaien gaan; als veelvuldig ontslagen zzp'ers krijgen we toch niks. Hadden we onze muil gehouden, dan hadden we alles kunnen hebben wat u niet heeft. Zonder meningsuiting neukten we elke dag een ander schatje, zwommen we in het geld en zaten jullie met de ellende in plaats van wij.

Weet u wat het is? Intelligente mensen willen hun kennis met de wereld delen en hun overtuiging inzetten om van deze wereld daadwerkelijk een mooie gemeenschap te maken. Destijds konden we niet vermoeden dat de meeste mensen lijden aan het zijn van een achterlijke idioot en die ziekte, bij gebrek aan medicijn, het beste kan worden opgelost door ze preventief te ruimen. Laten we geen percentage noemen, maar we schatten dat zo rond de 97,5 % van alle mensen nutteloze varkens zijn die enkel deze planeet vervuilen. Deze mensen zijn per definitie niet in staat om verder te denken dan hun eigen pik, poesje of sociale media. Laat staan dat ze zich willen en kunnen inzetten voor de goede zaak: beter onderwijs, eerlijke politiek, soevereiniteit in plaats van dat socialistische Europa en goede pensioenen, zorg en arbeid. Jammer genoeg begrijpen zelfs de mensen aan "onze kant" de samenhang niet. Misstanden zullen altijd blijven bestaan omdat de meeste mensen er stiekem gewoon belang bij hebben. Hetzelfde geldt voor misdaad en oorlog.

Desondanks waren en zijn de ambities groot; mede omdat de geschiedenis ons geleerd heeft dat al die onwetende reetkevers hun verraad vroeger of later op hun bordje krijgen en van de pure ellende die over hen zal komen alleen maar wijzer zal worden. Trots zijn we op ons werk dat nog altijd voort blijft duren; wat de vijanden van ons volk ook doen. Ze kunnen dreigen, vervolgen en ons maatschappelijk diskwalificeren totdat ze een ons wegen. Misdefinitie blijft doorgaan. Laat al die minkukels die hun energie verspillen om ons te bestrijden, en ja, we spreken daarbij ook al die zogenaamde gematigde ratten aan die doen alsof ze zulke nette burgers zijn, eens begrijpen dat we aan dezelfde kant staan. Allemaal willen we goede voorzieningen om onze eerste levensbehoeften te bevredigen. Overduidelijk heeft het socialistische systeem gefaald. Het kan geen kwaad om nu de rechtsrealisten aan het woord te laten. Iedereen met gezond verstand heeft de afgelopen tijd kunnen zien dat het steeds erger wordt en er nu echt iets moet gebeuren.

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan, een aantal van u hebben het al meegekregen, hebben we een Youtubekanaal opgericht. Bedoeld om als pilot, test en preview voor een jaar om te kijken of er draagvlak is voor een mildere versie van Misdefinitie. Op dat kanaal proberen we een bredere doelgroep aan te spreken met een eenvoudiger niveau en een gematigdere toon. Duidelijk is dat we zoveel mogelijk mensen moeten aanspreken als we ooit wat willen bereiken. Veel rechtse rakkers willen zich enkel focussen op het deporteren van buitenlanders, maar daarop is geen achterban te bouwen. Mensen willen oplossingen voor hun problemen en zien dat het gesodemieter in alle sectoren van de samenleving wordt opgelost. Dus ook in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Mochten we opeens net zoveel abonnees krijgen als Enzo Knol, zoek maar op wie dat is, dan zal een politieke ambitie toekomstmuziek zijn. Misdefinitie Weblog gaat onverminderd door. Keihard en strijdbaar zoals altijd. Laat de vijanden van ons volk maar kamelen gaan neuken.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.