Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

78 # Flikkerbond voor anusridders #
Gepost door Misdefinitie op 27-07-2005 om 19:19.
Hoewel homo's altijd roepen dat ze serieus genomen willen worden en hun afschuw uitspreken over de zogenaamde discriminerende homofoben vinden ze altijd wel een manier om zich te onderscheiden. Ze willen gelijk behandeld worden, maar ondertussen doen ze van alles om provocerend bezig te zijn. Tegenwoordig organiseren onze reetkevers niet alleen poepstamp-parades, maar wordt er ook een heuze homo-consumentenbond opgericht.

Op de website valt de doelstelling te lezen:

"De bond komt op voor de consumentenbelangen van homoís in Amsterdam. We beginnen met de sekslocaties (darkrooms, saunaís, seksbioscopen, seksfeesten). We willen genieten van lekkere seks met geile mannen op aangename plekken. Wij nemen promiscue seks serieus!"

Serieus van achteren bedoel ze. Zij weten alle bruine cafes en locaties in Amsterdam wel te vinden en vertoeven zich ook regelmatig in het Vondelpark waar tot hun spijt homofobe Marokkaantjes rondlopen. Ze vragen zich af: "Maar zijn die seksplekken ook aangenaam?" Het moet er natuurlijk niet stinken naar schapen.

Vinden ze het nu echt zo vreemd dat er gediscrimineerd wordt als ze zich continu in de openbaarheid provocerend opstellen? We organiseren toch ook geen optochten waar heteromannen die verkleed zijn als een mietje aan iedereen laten zien wat hun geaardheid is? Als mensen gelijkwaardig behandeld willen worden, dan zouden ze er op z'n minst voor moeten zorgen dat ze ook gelijkwaardig zijn. Ondertussen gaat het spel gewoon door, want er staat een vragenlijst online waarop mensen de lekkerste uitwoonplekjes in Amsterdam kunnen aangeven. Fons Sporen zou kwijlen bij de gedachte. Tenminste, als er kinderen aanwezig zouden zijn.

Tegenstanders van deze ontwikkelingen zijn er ook. Ertan KiliÁ betoogde op een anti-homowebsite die inmiddels offline is dat hij het best wel vies vindt dat actieve en passieve zonderaars van Allah het wagen om bij elkaar in het eten van gisteren te roeren. Ook riep hij op tot het plegen van aanslagen op de aankomende anaal-parade in Amsterdam. Overigens ontkent de man alles, maar weblog GeenStijl wist hem te ontmaskeren.

Er is aangifte gedaan en de anti-homowebsite is verwijderd. Gezien de inhoud missen we daar echter niks aan. De uitlatingen waren verboden en zijn ook hier niet toegestaan.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.