Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

77 # De PvdA kent zijn prioriteiten #
Gepost door Misdefinitie op 25-07-2005 om 21:52.
Terwijl het paard van Troje in Nederland inmiddels uit het paard en van de geit af is geklommen en we regelrecht op een jihad (heilige oorlog tussen islamietjes en het Westen) afstevenen laat de PvdA weer eens zien dat ze hun prioriteiten kunnen stellen. Het moslimterrorisme bestrijden heeft al jaren geen prioriteit meer voor de PvdA sinds kabouter Bos openlijk heeft verklaard dat we maar moeten accepteren dat hij ons land aan de vijand heeft weggegven. Om het volk braaf te houden zodat ze hem niet gaan doodschieten voor dit prachtige cadeau dat aan ons land heeft gegeven geeft hij allemaal zoethoudertjes weg aan de bevolking.

Ditmaal lijkt de PvdA de strijden voor het makkelijker kunnen opzeggen van abonnementen. De partij wil een initiatiefwet regelen waarmee het straks mogelijk moet worden met een opzegtermijn van een maand een een abonnement of contract op te zeggen. Aardig van de PvdA toch? Gelooft u dat u hier beter van wordt? Wij niet. De sinterklaasmentaliteit van die linkse rakkers leidt er altijd toe dat u uw portemonnee kunt trekken om dat allemaal te betalen.

Is dat hier ook het geval? Jazeker. Laten we eens gaan kijken naar waarom er ook al weer abonnementen bestaan. Bedrijven moeten om producten te kunnen maken en te verkopen investeren. Het kost een heleboel geld om een fatsoenlijk (telecom)netwerk aan te leggen, een dienst aan te bieden en deze dienst in stand te houden. Voordat een bedrijf zich in de schulden steekt om te investeren moet het bedrijf er zeker van kunnen zijn dat hij zijn investering terug kan verdienen. Zo niet, dan gaat het bedrijf failliet en dan hebben we niks meer. Hoe kan een bedrijf die zekerheid hebben? Door klanten aan zich te binden door middel van een contract. De klant tekent een contract en zit voor een tijd aan het bedrijf vast. Het bedrijf heeft daarmee de garantie dat de klant voor minimaal een jaar zijn dienst afneemt. Om de klant voor deze garantie te belonen worden diensten op abonnementsbasis veelal goedkoper aangeboden dan diensten op pre-paid basis.

Dat doen ze ook omdat pre-paid veel te duur is. Een klant die slechts een paar weken of maanden gebruik maakt van de dienst heeft heel veel aan investeringen gekost maar levert weinig op. Het plan van de PvdA om een opzegtermijn van een maand te hanteren zorgt ervoor dat bedrijven minder zekerheid van inkomsten hebben waardoor de prijs opgedreven wordt.

Crone, een kamerlid van de PvdA, heeft hiervoor wel een oplossing. Hij vindt dat in geval van een kwartaal- of jaarabonnement de mensen best een schadevergoeding kunnen betalen. Fijn is dat. Wij mogen de schade van de PvdA gaan betalen. Bedankt Pvda! Daar komt de adder onder het gras vandaan: het zinloze idee van de PvdA kost ons weer veel geld zonder dat we daar iets aan hebben.

Behalve dat het ons geld kost en dat abonnementen weer duurder worden door toedoen van het werkschuwe tuig is het ook nog eens vrij onzinning. Het soort abonnementen waar de PvdA nu voor strijdt betreffen met name abonnementen die de consument zelf kan aanvragen en ook weer zelf kan opzeggen. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat consumenten vergeten op te zeggen en er dan nog een jaar aan vast zitten, maar ik maak me meer zorgen om een ander soort abonnementen. Dat zijn namelijk de abonnementen die ik voornamelijk op initiatief van de PvdA tegen mijn wil betaal middels de belastingen. Abonnementen waar we ondeugdelijke producten voor terug krijgen waar niemand op zit te wachten en die we verplicht zijn af te nemen. Daar moeten ze nu eens wat aan doen.

Ik zou daarom graag aan de PvdA willen vragen of ze mijn abonnement op de verkeerspolitie, allochtonen, moskeeŽn, verspillende geldstromen naar het buitenland enz per direct willen opzeggen. Dan kunnen de belastingen en de benzineprijzen ook weer omlaag. Wederom blijkt hieruit de hypocrici van de PvdA: zogenaamd in de bres springen omdat bedrijven abonnementen aanbiedt, maar nooit iets doen tegen de "abonnementen" die ze tegen onze wil in ons achterste douwen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.