Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 6 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

762 Journalist die op de waarheid pist
761 Politiek blijft aanrommelen
760 UvA slecht met Strafrecht
759 Zorg voor een vrije markt
758 Toezicht is wassen neus
757 Jihad in jurkgewaad
756 Geweld is wat voor de jeugd telt
755 Leenstelsel maakt schuldenschooiers
754 Opkankeren profiteurs!
753 Vergeetcensuur onder vuur
752 Het PvdA-collegegeld
751 Alles fŁr das Reich!
750 Pestkoppen moeten we zelf stoppen
749 Universitaire bedrijvigheid
748 Herdenken zal mensen krenken
747 Dag van de PvdA-schijt
746 Wij denken anders
745 Solliciteren naar kutadviezen
744 Geen woorden, maar pedodaden
743 Opgerot met dat downloadverbod (2)

761 # Politiek blijft aanrommelen #
Gepost door Misdefinitie op 10-07-2014 om 23:18.
Komt het door de schizofrenie dat we zoveel wanen hebben? Worden we soms door aliens uit ons bed ontvoerd naar verre oorden in de middeleeuwen? Heeft de "new speak maffia" gewonnen en kunnen ze ons daarom wijs maken dat alles wat we ooit dachten, onzin blijkt te zijn? Schrijven alle reguliere media expres verkeerde data boven hun artikelen zodat het net lijkt alsof gebeurtenissen niet in het heden afspelen? Hoe het komt weten we niet, net zoals we niet weten waar we over schrijven, maar we hebben al jaren het idee dat we oud nieuws vernemen uit de media. Telkens krijgen we weer zo'n dť jŗ vu gevoel alsof we het al eerder meegemaakt hebben. Eigenlijk is dat onlogisch, want er zijn "heus" geen complotten die nieuws recyclen om de geschiedenis te herschrijven. Zulke onzin vinden we alleen terug in de slechtere science fictionverhalen toch? Net zoals die onzin dat ons voedsel in de "toekomst" steeds slechter wordt. Aanrommelen de sleur van alledag laten worden en mensen in de waan laten leven dat alles ze overkomt en net gebeurd is, is een politieke schande.

Het klinkt allemaal wel leuk.

Den Haag is in juli 2014 weer eens opgeschrikt door het zoveelste schandaal op een Hogeschool. Ditmaal is het de eer aan de Haagse Hogeschool om de waarde van het toch al gedevalueerde hbo-papiertje naar beneden te halen. Tentamenopgaven bleken vooraf te koop aangeboden tegen woekerprijzen. Sommige studenten schijnen volgens Omroep West zo wanhopig te zijn dat ze bereid zijn om honderden tot duizenden euro's te betalen. Stelletje domme mongolen, het hbo stelt al zo weinig voor dat eventjes voorbereiden sowieso al een beter en goedkoper resultaat zal opleveren, maar goed, wie te dom is om te kakken en het kan betalen, zal daar hoogstwaarschijnlijk anders over denken. Tijdens de tentamens kregen andere studenten de dankbare taak om te mogen surveilleren. Lekker elkaar in de gaten houden en oogluikend toestaan dat er antwoorden worden uitgewisseld. Geweldig hoor, dat is anno 2014 onze kenniseconomie. Hogescholen ontvangen jaarlijks miljoenen van de staat en zijn desondanks te beroerd om ongeregeldheden tijdens tentamens te voorkomen.

Spuit 11 Beertema (PVV) wordt wakker en begint hoog van de toren te blazen. "Dit kan nog erger zijn dan bij in je Holland," roept hij. Hallo hersenloze klootviool, zijn jullie daar bij de PVV soms vergeten dat wij reeds in 2004 over misstanden in het hoger onderwijs publiceerden, daarbij niet gehoord werden en ook diverse politieke partijen waaronder de PVV hebben aangeschreven? Destijds kregen we van de PVV een bijdehand mailtje van een of andere idolate typehomo terug waarin stond dat de PVV zich echt niet kon bezighouden met zulke "triviale" problemen. Men was er te druk bezig om Marokkanen uit te maken voor berberapen. O nee, dat waren wij destijds ook. Natuurlijk, zo'n kwal van de PVV genereert meer publiciteit en wordt sneller gehoord. Hij wordt zelfs zo hard gehoord, dat mensen ons mailen met de opmerking dat we niet moeten doen alsof we reeds in 2004 over misstanden schreven. Of we niet gewoon 2014 bedoelen. Inderdaad, de waarde van een hbo-diploma is nog minder waard dan hard wc-papier dat tenminste nog nuttig is om diarree mee af te vegen.

Sodemieter toch op met die suggestieve berichtgeving alsof we nog steeds met een paar kleine incidenten bezig zijn. Het hele fucking hoger onderwijs is naar de klote en de meeste diploma's zijn net zo zwaar aan hyperinflatie onderhevig dan die teringeuro. Elke keer moeten we in de reguliere media weer dat typerende toontje lezen van goh, er is weer eens een incident, het zijn maar een paar studenten en er zijn wat tentamens buitgemaakt. Dan komt de politiek op hoge poten schermen dat er heus niet zo heel veel aan de hand is, ze het goed onder controle hebben, er geŽvalueerd gaat worden en men gaat leren van het verleden. Terwijl het feitelijk heel simpel is. Vrijwel alle diploma's die de afgelopen (pak hem beet) 20 jaar zijn uitgegeven, zijn twijfelachtig en kunnen niet meer vertrouwd worden. Wij willen dat al die diploma's worden ingetrokken en hun banen worden vrijgegeven aan anderen. Druk maar lekker op de resetknop. Diploma's door de shedder, iedereen ontslaan en de verantwoordelijken voor de leeuwen gooien.

Dacht u dat de tijden van de PVV bashen eventjes voorbij zijn nu de macht zijn pluche weer heeft ingenomen na de verkiezingen en tijdens de vakantie lekker zijn reet ligt te bruinen in een of ander Caribisch bananeneiland? Linkse propagandamakers zitten nooit stil. Wordt Wilders even niet in het parlement vergruisd, dan weten de media nog wel een steek onder water als het komkommertijd is. Ex-fractievoorzitter Laurence Stassen beklaagt zich erover dat de PVV niet meer dezelfde partij is als jaren geleden. Fitna was nog een leuke provocatie en roepen dat er geen moslim meer in Nederland, pardon, Nederland in mag, was samen met de kopvoddentaks een welkome afwisseling in vergelijking met dat ranzige linkse gelul waar we alleen maar van moeten kotsen. Maar de Marokkanenuitspraak waarin Geert om minder Marokkanen vroeg, kon voor haar echt niet door de beugel. Stassen brak met de PVV en de media smullen. Allemaal leuk en wel, maar wat wij ons afvragen is waarom de politiek en de media met elkaar onder een hoedje spelen om de aandacht af te leiden.

Willen ze de PVV toch pakken, dan hadden ze ook kunnen opmerken dat het nogal vreemd is dat de PVV zomaar personeel op straat zet in Brussel. Marcel de Graaff zweert dat er helemaal niks aan de hand is, maar er is natuurlijk wel wat. Recent kregen we weer een bedelmail in onze inbox van de PVV waarin niet alleen om geld gejankt werd. Men had ook een briljante vacature voor de Provinciale Staten. En u weet dat zij de leden van de Eerste Kamer kiezen. Een leuke positie bij iedere partij behalve bij de PVV. U hoeft namelijk geen ingewijde te zijn om te begrijpen dat een positie aannemen of alleen al te ambiŽren bij de PVV, zo'n smet op uw blazoen oplevert dat zelfs uw eigen moedertje u niet meer wilt kennen. Vandaar dat de PVV zeer moeilijk aan goed personeel kan komen. Diverse vacatures hebben we al zien langskomen in de afgelopen jaren. Van Tweede Kamer tot Europa. Mensen hebben geen interesse. Goede mensen op straat tyfen en dan aan de andere kant vacatures openstellen. Ga nou eens goed oppositie voeren daar in Den Haag.

Over vakantie gesproken, wij doen niet aan zomerstops. Gewoon ouderwets door blijven ratelen en het internet vervuilen met je reinste onzin die toch nooit iemand leest. Zoals net opgemerkt, gaan anderen wel op vakantie. Vooral de politiek is dol op het de boel de boel laten terwijl het land in brand staat. Jihadstrijders die een gewapende strijd willen gaan leveren en overal in Europa de sharia in willen voeren? De staatsschuld die sneller stijgt dan het IQ van links kan dalen? Oplopende werkloosheid die slechts met leugenachtige statistieken cijfermatig een mooi uiterlijk kan krijgen? Ach, dat kan wel wachten hoor. Hoewel, een incompetent politicus kan er zelfs in de rustige tijden voor zorgen dat er de pleuris uitbreekt in de landen waar het juist zo prettig te vertoeven is. Neem nu Aruba. Allemaal "Nederlanders" omdat die boevenbende daar nu eenmaal juridisch bij het Nederlands Koninkrijk hoort. Plasterk (PvdA) gaat flink op zijn flikker nadat de Arubaanse premier Eman beweert door hem verkracht te zijn.

Arme Plasterk, op Aruba hebben ze het niet zo op "mariku stinkies" (vieze vuile flikkers, red.). Na het anale avontuur, alles uiteraard bij wijze van spreken uit de hele grote duim, wil de premier niks anders dan zelfmoord plegen. "Onwenselijk," vindt Plasterk. Ja, hij kan de premier net zo goed een kurk aanbieden tegen het leeglopen, maar wat kopen wij er eigenlijk voor? Een conflict met Aruba? Wat denken die primitieven daar nu? Oepsie, aldaar kunnen ze ook Nederlands spreken, grote kans dat ze dit allemaal zullen lezen. Schijt, laten wij nu eens zeggen wat we ervan denken. Aruba mag dan wel formeel bij ons land horen, maar we hebben er alleen maar last van. Wij worden als Nederland enkel erkend als we met een dikke zak met geld komen aanzetten. Dat geld moeten we bij voorkeur in zwart geld sturen en verder moeten we onze smoel houden terwijl zij hun zwarte handje ophouden voor meer. CDA en D66 willen dat de Raad van State de wetmatigheid van de bemoeienis van Plasterk onderzoeken. Wij willen dat de geldkraan dichtgaat.

Aruba heeft volkomen gelijk als ze betogen dat bemoeienis met de nationale begroting, een vrij extreme inmenging is en indruist tegen de soevereiniteit van het eiland. Onze buurman moet het ook niet gaan proberen om zich te gaan bemoeien met de manier waarop wij ons geld uitgeven. Zelfs niet als we heel onzorgvuldig en onverantwoordelijk met ons geld omgaan. Hij mag ons niet volgen en controleren. Hij mag geen actie ondernemen als hij ziet dat wij in het casino al ons geld vergokken en de kinderen nog geen korstje brood te vreten geven. Waarom mag hij dat niet? Omdat we allen zelfstandig en vooral onafhankelijk zijn en volledig verantwoordelijk zijn voor onze huishouding. Laat dat in Aruba nou net niet het geval zijn. Zij maken niet zomaar deel uit van een koninkrijk. Het Koninkrijk zit min of meer aan ze vast omdat zij teren op ons geld. Dankzij Nederlands geld, kunnen zij daar nog goed leven. Wil Aruba geen bemoeienis? Prima, hun goed recht. Dan is het ons goed recht om geen cent meer naar Aruba te sturen.

Geld komt nu eenmaal met voorwaarden en het is niet in de haak om wel grote sommen met geld te eisen zonder te willen toestaan dat er controle wordt uitgeoefend op de uitgaven. Plasterk is typisch zo'n socialistische minkukel die met andermans geld goede sier maakt in het buitenland totdat er kritiek komt en hij klakkeloos wil gaan "controleren". Wat natuurlijk niet geaccepteerd wordt door degenen die hij al jarenlang zonder enige argumentatie spekt. Aruba is in die zin net een klein kind. Geef een kind wekenlang een paar euro en hij zal over de rooie gaan als hij voor extra geld een controle moet gaan toestaan. Hadden we Łberhaupt niks gegeven, dan werd er wel geklaagd, maar dat zou geen consequenties hebben. Het is een constructie waar socialisten wel vaker mee werken. Gewoon de financiŽle middelen uitdelen en als ze dan moeten ingrijpen, staan ze zogenaamd verbaasd te roepen dat het niet kan. Tijdens de kredietcrisis ging het net zo. Miljarden naar de banken en bij kritiek roepen dat het al gebeurd is en controle een conflict oplevert.

Zo kan de linkse politiek blijven aanrommelen. Plasterk weet dondersgoed dat hij ons geld uitdeelt alsof het vervuild water is. Hij weet echt wel dat hij, als hij ter verantwoording wordt geroepen, expres een manier kiest die op morele en juridische bezwaren stuit. Namelijk de onstuimige bemoeienis. Voorts heeft hij ingecalculeerd dat als zijn handelen getoetst gaat worden door een rechter, hij weliswaar juridisch teruggefloten wordt, maar tegelijk ook zijn handen omhoog kan houden als zijnde onschuldig. "Sorry jongens, maar we kunnen niet controleren." Zo houden zij discussies die de andere richting op gaan, buiten de deur. Stap desnoods uit het Koninkrijk en vernietig dat verdomde statuut. Draai de geldkraan dicht. Maak Aruba onafhankelijk. "Pas op hoor, als jullie dat doen, dan zorgen wij ervoor dat alle Antillianen naar Nederland komen. Zij hebben een Nederlands paspoort, net als de Surinamers." Fuck you, alles kan terug worden gedraaid. Koninkrijk weg, paspoorten ongeldig verklaren en alle Antillianen terug naar hun eigen land.

Plasterk is ook degene die de Grondwet maar te hip vindt. Als voorbeeld noemt hij artikel 13 over het briefgeheim dat destijds de telegraaf opnam als communicatiemiddel. "Heb het liever over berichten," vindt hij. Interessant, want het door hem zo geliefde artikel 1 is natuurlijk ook het resultaat van vroegere "hipheid". Door terroristen als Nelson Mandela op te hemelen, werd "discriminatie" als misdefinitie gedefinieerd tot "nare dingen zeggen tegen en doen met zwarten door blanken". Met als gevolg dat "discriminatie" tot op de dag van vandaag slechts een misdrijf is als het gekleurde mensen overkomt en doorgaans slechts vervolgd wordt als een blanke de dader is. Om nog maar te zwijgen van de inhoudelijke betekenis en interpretatie van dat begrip door mensen met het niveau van "zwarte Piet is racisme". Waarom kijkt Plasterk hier niet naar de betekenis die "vroeger essentieel" was voor discriminatie? Vervang artikel 1 van de Grondwet door een vrijheid van meningsuiting die onbeperkt is, privacy en de doodstraf op landverraad.

Net zoals bij dat mislukte project van de superprovincie die moesten fungeren als een soort mini-Europa, zetten ze ook met de Grondwet hun zin door. Het briefgeheim in de constitutie moet worden aangepast. Vol bombarie kondigen ze aan dat e-mail en sms voortaan ook onder het briefgeheim zal vallen. Kenners weten dat het hier juridische haarkloverij betreft. Het briefgeheim leek destijds heel zwaar beschermd. De bedoeling van de Grondwet was dat zelfs autoriteiten niet zomaar uw post mogen openmaken tenzij ze toestemming kregen van de rechter of er andere wetten waren die bevoegdheden gaven. In deze tijd van de permanente surveillance, zijn er talloze wetten die steeds meer mensen bevoegd maken uw post te openen. Met e-mail is het nog erger. Geen echte bescherming en dus kunnen officieren van justitie al in uw mailbox meekijken als u "verdachte" bent van een misdrijf; u heeft bijvoorbeeld een mening. Het briefgeheim wijzigen in de Grondwet is niks. Elektronische berichten worden zo massaal opgeslagen dat die bescherming niks voorstelt.

Al gauw komt de socialistische aap uit de mouw als we opmerken dat er naast die wijziging ook een heleboel nog niet nader genoemde uitzonderingen worden geÔntroduceerd. Door het vaag en schimmig te houden, komt u ook niet te weten of die uitzonderingen van de nieuwe wet afbreuk doen aan de bescherming die de oude wet vroeger bood. Zomaar eventjes uw brieven laten openen op het postkantoor, was logistiek en juridisch best ingewikkeld. E-mail kon de officier van justitie al inzien met een "verdenking". Gaan we straks zien dat justitie door deze wijzigingen juist sneller en makkelijker toegang krijgt tot papieren communicatie omdat de uitzonderingen voor alle middelen gaan gelden? En als deze verklaring juridisch geen hout zal snijden omdat men hierin heeft voorzien, wie gaat dat allemaal controleren? Wat hebben wij er concreet aan? Onze mails worden nog altijd automatisch opgeslagen en bewaard. Geheime diensten tappen zo'n beetje alles en iedereen af en zo'n wijziging is daardoor per definitie een schijnvertoning.

Prostitutie vormt samen met oorlog, liegen, beroven en ophitsen het oudste beroep ter wereld. Ondanks dat hoeren met de nek worden aangekeken vanwege hypocriete morele overwegingen en het slechte imago van de sekswereld, zijn ze toch broodnodig om verkrachtingen te voorkomen. Lelijkaards, vieze oude kerels en gehandicapten willen ook wel eens een wip maken en Allah heeft van vrouwen sletten gemaakt zodat zij deze groep kunnen verwennen. Jammer genoeg heeft deze uiting van betaalde liefde zijn keerzijde gevonden in uitbuiting en mensenhandel. Veel vrouwen worden gedwongen vies en smerig werk te doen en een groot deel van hun salaris af te staan om daarmee vooral buitenlanders van geld te voorzien. De oplettende lezer zal meteen inzien dat dit geldt voor heel veel hardwerkende mensen in Nederland. Alleen wordt er openbaar van de Belastingdienst gesproken in plaats van Achmed de pooier van geen zeden. Bij de PvdA wilden ze vorig jaar het hoerenlopen al strafbaar stellen. De vuile huichelaars. Hun kameraad Oudkerk ging er maar al te graag heen.

Pure tijdverspilling, want hoerenlopen is nauwelijks strafbaar te stellen. Ja, in wet en regelgeving kunnen ze zelfs van een hond een poes maken op papier of van een Marokkaan een Nederlander, zo u wilt. De realiteit is dat het niet deugt en nooit zal deugen. Om nog maar te zwijgen over de handhaving. Volwassenen onder elkaar mogen met elkaar neuken. Punt. Dwang is zelden te bewijzen. Wat gaat zo'n hoer zeggen dan? "Ja, het was dwang en dus te zien als verkrachting, maar hey, ik heb wel eventjes toestemming gegeven door zijn 150 euro aan te nemen." O wacht, ze willen seks tegen betaling strafbaar gaan stellen. Handig. Laat u zo'n Breezersletje in de kroeg vollopen met drank (op uw kosten en dus te zien als betaling voor het doel dat u wilt bereiken) en dan wordt u gearresteerd op het moment dat u met haar mee naar huis mag. Maakt het veel uit of we de barman betalen of de gastvrouw in het bordeel? Rot toch op met dat sentimentele gedoe. Bij alles wat de mens doet en maakt, kan er iets goeds of slechts mee gedaan worden.

Met een mes kunnen we iemand doodsteken. Alle messen dan maar verbieden? Wel nee, dat is onhaalbaar. Die slinkse moraalridders geven de moed echter niet op. Uitbuiting is net als kinderporno en terrorisme een troefkaart geworden die getrokken kan worden als hun beleid op weerstand stuit. "U heeft kritiek, dan zult u wel een hoerenloper zijn." Ja dag, we gebruiken louter ons gezonde verstand. Het klinkt allemaal leuk. Naait u een hoertje dat gedwongen wordt, dan naait de overheid u met een celstraf. Niemand kan daar tegen zijn toch? Een vrouw die helemaal onder de blauwe plekken zit en loopt te janken zoals vrouwen in de gecensureerde Japanse porno doen, moet wel gedwongen zijn en dan moet u als klant uw lul in uw broek houden. Zo niet, dan bent u de lul. Gert-Jan Segers van de ChristenUnie (die partij die een paar jaar geleden nog pleite voor het registreren van schaamhaar van kinderen), legt het u uit. Drie verschillende nummers bellen en dan voor 20 euro mogen copuleren, riekt naar dwang en dat hoort u meteen te zien.

Nou Segers, als u weet waar we voor 20 euro een uurtje een jonge frisse meid kunnen naaien (graag blank en Nederlandstalig), houden we ons aanbevolen. Spreek geen spetterpoep. De reden waarom de prostitutiebranche in het zwarte gat van de ondergrondse buitenlandse kanalen is geduwd, ligt meer in het feit dat het mislukte socialistische beleid met zijn klote regels de vrouwen geen andere keuze laat. De politiek en justitie falen in deze kwestie grandioos. Allereerst kunnen vrouwen die vrijwillig voor het vak kiezen omdat ze op een eenvoudige manier extreem veel geld willen verdienen dat ze nooit bij elkaar zouden kunnen sparen op kantoor, het vrijwel niet op een legale manier doen. Een hoer wordt uitgekotst door de maatschappij, gebrandmerkt en door idioten gestigmatiseerd. Zij zal haar werkzaamheden dus geheim moeten houden en dat kan alleen via tussenpersonen die niet de meest frisse figuren zullen zijn. Zou de vrijwillige hoer beter geaccepteerd en beschermd worden, dan was het probleem al een stuk kleiner.

Hoeren kunnen voor hun beroep geen erkenning krijgen, zich niet aansluiten bij verenigingen of belangenorganisaties en geen bankrekening openen. Alles moet dus illegaal en dan komen ze al gauw in het ondergrondse circuit. Een schimmige wereld waarin leugen en bedrog heer en meester zijn en het heel normaal is dat er via zwarte constructies wordt gewerkt. Een meid die haar benen wil spreiden om haar schulden af te betalen en daar zelf bij haar volle verstand voor kiest, al zal het niet haar eerste keus zijn, kan niet anders dan illegaal adverteren op websites als Sexjobs en Kinky. Om niet ontdekt te worden door de fiscus en opsporingsinstanties, gebruikt ze valse namen en meerdere telefoonnummers. Klanten zijn dat gewend. Wie van zulke diensten gebruik maakt, verdiept zich in het systeem en zal er niet raar van opkijken als ze meerdere malen moeten bellen en in vieze kelderboxen terecht komen. De vrijwillige hoer zou het liefst met een bankrekening, KvK-inschrijving en nette controle werken als deze maatschappij niet zo vertieft was.

Het deel van de illegale uitbuiting, wordt voornamelijk veroorzaakt omdat Nederland per definitie open huis houdt voor alles en iedereen. Criminelen kunnen met het grootste gemak ons land binnenkomen en doen dat dan ook. De oplossing is natuurlijk om de grenzen te sluiten en geen buitenlander meer binnen te laten. Iedereen weet immers dat de meeste pooiers buitenlanders zijn. Trap er daarnaast ook nog eens zo veel mogelijk terug naar hun eigen land en de gedwongen prostitutie zal grotendeels verdwijnen. Gebeurt het dan toch nog, net zoals alle misdrijven blijven bestaan ondanks het strafbaar stellen ervan, dan moeten politie en justitie wel ingrijpen. Ook daar slaan ze de plank mis. Vrouwen die aangifte komen doen, kunnen de bureaucratische molen verwachten en moeten met lede ogen aanzien dat hun gegevens aan de daders worden toegespeeld zonder dat er ooit een crimineel in de cel komt. Gedwongen vrouwen weten dondersgoed dat ze nergens terecht kunnen en die klote apen bij de Nederlandse politie hen gewoon laten stikken.

Een groot probleem is dat door de stigmatisering en beperkte mogelijkheden om legaal in de prostitutie werkzaam te zijn (men moet gewoon solliciteren bij een geregistreerd bordeel en zichzelf ook laten registreren) het onderscheid tussen legaal en illegaal is vervaagd. Natuurlijk wordt zo'n wet ingevoerd onder vermelding van het meest duidelijke voorbeeld: een vrouw die bont en blauw geslagen wordt, huilt en drie potige Roemenen voor de deur heeft staan. Inmiddels kent u dat trucje wel van die salonsocialisten. Alle wetten tegen discriminatie zijn ingevoerd met het voorbeeld van Adolf Hitler die 6 miljoen Joden vergast zou hebben; thans worden er met die wetten mensen vervolgd en opgesloten die figuurlijk naar criminelen verwijzen met het woord "aap". De huiszoeking is geÔntroduceerd voor zeer zware misdrijven en wordt naderhand misbruikt om onschuldige cartoonisten aan de schandpaal te kunnen nagelen. De maatschappij wordt niet beter van achterlijke wetten die aantoonbaar tegen gedrag dat niet noemenswaardig is, ingezet gaan worden.

Veel mensen begrijpen niet dat het gevolg van alles dichtregelen is dat de politie tegenwoordig niet meer de dader van de misdaad zoekt (de pooiers) maar een juridisch spelletje speelt om een willekeurige burger die niet van het misdrijf op de hoogte kon zijn erbij te lappen. Straks moet u na uw hoerenbezoek nog 30 jaar achterom kijken voor justitie. Waarom? Omdat die kloothommels achteraf jarenlang gaan analyseren en interpreteren over een situatie die u wellicht niet heeft opgemerkt. Ja, u had de blauwe plekken moeten zien en haar niet moeten geloven toen ze zei gevallen te zijn. Ja, u had moeten inzien dat die man voor de deur niet de gastheer was maar een mensensmokkelaar. Ja, u had maar op hookers.nl moeten kijken om daar de recensies te lezen. Net zoals wij hadden moeten weten dat uitspraken die bij drie rechters tot vrijspraak leidden, toch strafbare groepsbelediging waren. Ga eens na hoe vaak u gedrag vertoont waar ze u eventueel, als ze willen, op kunnen pakken. Ja, downloaden is ook strafbaar.

OM-topman Warner ten Kate begrijpt niet wat we zeiken. "Er gaat echt heus geen heksenjacht op hoerenlopers plaatsvinden omdat we die toevallig sneller kunnen pakken." Nee, en Hitler zou die kampen in eerste instantie ook alleen maar bouwen voor de vuilverbranding. Hij vergat er alleen bij te zeggen wat, nee wie, hij precies onder vuil schaarde. Wees niet zo naÔef. Bevoegdheden die gegeven worden, zullen ook misbruikt gaan worden. Dat is in het verleden echt voldoende aangetoond. Wij eisen van de overheid dat gewone burgers nooit het risico kunnen lopen met het strafrecht in aanraking te komen als ze gedrag vertonen dat de meerderheid van de mensen wel eens vertoont. Wat is dit voor laf gedoe? Zo van we kunnen en durven die buitenlandse kutpooiers niet aan te pakken uit angst voor een politieke rel, dus pakken we voor de show maar even wat hoerenlopers op zodat het lijkt alsof we iets tegen mensenhandel doen? Geweldig hoor, nog meer nutteloze wetten die uiteindelijk slechts burgers raken die eigenlijk niks hebben gedaan.

Europa zou het antwoord moeten zijn op veel grensoverschrijdende problemen, maar de grote lijn zien en het gesodemieter oplossen, blijft een eenzijdig verhaal. Gezamenlijk de grenzen sluiten en de schietgrage douane introduceren zal een hoop ellende waaronder vrouwenhandel kunnen voorkomen. IJdele hoop, dat snappen wij ook wel aangezien onze regering niet eens een probleempje van klein formaat kan oplossen. Sinds februari 2014 krijgen vakantiegangers in Frankrijk een stortvloed aan bekeuringen thuisgestuurd. Dankzij de open samenleving, kunt u nu werkelijk overal van het socialistische boetebeleid dat de schatkist moet spekken genieten. Alleen is dat niet wederzijds. Wij hebben de hoogste boetes van Europa, maar die worden alleen opgelegd als u een Nederlander bent en zo gek bent geweest om u goed te laten registreren. Marokkaan in een gestolen auto of Fransman? Rijd lekker hard in Nederland. Fransen blijken massaal hier te komen scheuren omdat onze flitsboetes toch niet aankomen in Frankrijk.

Kwestie van een technisch mankementje, stelt justitie. Hun zwaar verouderde software blijkt niet in staat om Franse kentekens te herkennen. Handmatig alsnog de boetes op kenteken sturen komt niet in ze op. Bij Europa klagen waarom dergelijk beleid alsnog moet stoelen op wat vage afspraken tussen de lidstaten in plaats van dat het Europees geregeld wordt zoals het Derde Rijk van Europa ons beloofde, zit er al helemaal niet bij. Dit soort zaken kunt u weliswaar beschouwen als een voorbeeld, maar het komt steeds vaker voor dat we opmerken dat problemen kunnen blijven bestaan omdat Europa zijn plicht verzaakt. Eigenlijk geeft men hiermee aan dat de nationale lidstaten nog altijd te belangrijk zijn om deel te nemen aan het grotere geheel van Europa. Aangezien we toch alles zelf moeten regelen, de grootste nettobetaler zijn en Europa alleen maar stoort bij het oplossen, kunnen we net zo goed stoppen. Grenzen dicht en de douane alle Fransen eruit laten pikken die nog niet betaald hebben, is zeker te geniaal.

Overweging.

Hebben we een persoonlijk probleem, dan verzanden we veelal in de eindeloze details waarmee we ons gelijk onomstotelijk willen aantonen. Door een ware stortvloed aan woorden, oneigenlijk taalgebruik en drogredeneringen proberen we de schuld bij de ander te leggen met zoveel verwijten dat ze nog tien levens boete zouden moeten doen als dat allemaal zou kloppen. Hebben we er echt zin in, dan kunnen we nog gaan schreeuwen, schelden of op een andere manier heel agressief worden. Totdat we onze fout inzien, het gedrag echt consequenties gaat hebben of we tot de slotsom komen dat het vaak miezerige conflict een breuk in de relatie simpelweg niet waard is. Met een beroep op emoties en het menselijke karakter van de ruzie, komen we meestal goed weg en wordt het probleem dikwijls alsnog op een andere manier opgelost. Politiek gezien is dat gedrag een doodzonde en vanwege de complexiteit niks oplossen. Te vaak hebben we gezien dat de politiek vervalt in symptoombestrijding waarbij het verhaal lekker klinkt en in de praktijk waardeloos is.

We begrijpen ook wel dat politici snel en regelmatig willen scoren om hun achterban tevreden te houden en dat het beste lukt met een ogenschijnlijk groot probleem dat met een kleine ingreep op te lossen valt. Iedereen blij, want de maatschappij is van een kwelling verlost, het heeft de politiek niet veel gekost en de betrokken bewindslieden vinden dat ze weer en veer in de reet verdiend hebben. Waanzin, wie de geschiedenis en achtergronden van de problemen kent, zal erkennen dat de geboden "oplossingen" te simplistisch van aard zijn en de maatschappij meer kwaad dan goed doen. Tentamenfraude is een extreem groot probleem in het onderwijs. Zo groot zelfs dat we durven te stellen dat een begin van de oplossing zou moeten zijn dat alle diploma's van na de oorlog ritueel verbrand moeten worden, Hogescholen gesloten moeten worden en het onderwijs een grondige en volledige hervorming nodig heeft. Superingewikkelde materie die echt niet even op te lossen valt met de zoveelste nutteloze Kamervragen. Ook niet van de PVV.

Hetzelfde zien we bij Grondwetswijzigingen. De ingewikkelde procedure van de wijziging van de constitutie daargelaten, heeft het allerlei consequenties over het denken over het recht. Extra bevoegdheden worden gecreŽerd die eerder nadelig dan voordelig uit zullen pakken voor de privacy van de burger waarmee het toch al barslecht gesteld is. Nieuwe wetten aannemen zorgt ervoor dat er nog meer strafbaar wordt, maar niet voor de personen die daadwerkelijk al het leed veroorzaken. Het zijn weer de burgers die extra risico's lopen. Europa is een politieke unie geworden. Wordt dat gebruikt om zaken die enkel Europees te regelen zijn, van een goed systeem te voorzien? Nee, we moeten weer nationaal bezig zijn om de nadelen van de open grenzen op te vangen. Waarbij we opmerken dat een heleboel problemen van deze tijd te wijten zijn aan het feit dat iedere mongool hier zomaar in en uit kan lopen zonder straf. Allemaal om een goede sier te maken. Gelooft u het nog? Of bent u het met ons eens dat de politiek enkel nog een circus in een poppenkast is?

Men wil niet doorpakken omdat er teveel mensen belang hebben bij zulke grote problemen, maar aan de andere kant wel laten zien dat ze er zogenaamd iets tegen doen. Laat maar zitten dan. Als Kamervragen, een commissie en weer de zoveelste belofte het enige is dat de politiek wenst te doen, geef dan een verklaring uit dat het Nederlandse onderwijs failliet is, diploma's niet meer geldig zijn en we onze status als kenniseconomie aan Aruba geven. Misschien kunnen zij iets bijdragen aan de wetenschap na hun hongerstaking. Mogen we de grenzen niet sluiten zodat al het geboefte nog binnen kan, ga dan geen extra wetten aannemen waarvan we al kunnen voorspellen dat ze vooral zullen worden ingezet tegen mensen die we niet zouden willen bestraffen. We nemen het de politiek ernstig kwalijk dat ze zoveel tijd en middelen verspillen aan deze onzin terwijl ons land in brand staat en ze andere dingen hadden moeten doen. Fijn die linkse politiek. Jihad, burgervliegtuig naar beneden gehaald en een dreigende oorlog, maar zij rommelen aan met pietluttigheden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.