Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 6 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

762 Journalist die op de waarheid pist
761 Politiek blijft aanrommelen
760 UvA slecht met Strafrecht
759 Zorg voor een vrije markt
758 Toezicht is wassen neus
757 Jihad in jurkgewaad
756 Geweld is wat voor de jeugd telt
755 Leenstelsel maakt schuldenschooiers
754 Opkankeren profiteurs!
753 Vergeetcensuur onder vuur
752 Het PvdA-collegegeld
751 Alles fŁr das Reich!
750 Pestkoppen moeten we zelf stoppen
749 Universitaire bedrijvigheid
748 Herdenken zal mensen krenken
747 Dag van de PvdA-schijt
746 Wij denken anders
745 Solliciteren naar kutadviezen
744 Geen woorden, maar pedodaden
743 Opgerot met dat downloadverbod (2)

747 # Dag van de PvdA-schijt #
Gepost door Misdefinitie op 01-05-2014 om 23:49.
Op 1 mei komen de rode honden en ander socialistisch ongedierte uit hun holen gekropen om de geneugten van het linkse gedachtegoed te propaganderen. Alles wordt uit de kast gehaald om de puinhopen van de grachtengordelelite te verbloemen. Op straat deelt men rozen uit om u gunstig te stemmen, maar elke roos die zij uitdelen heeft is een doorn in het oog van hardwerkende mensen. Net zoals "Arbeit macht frei" de sarcastische weergave is van racisme, uitbuiting en de dood, betekent de term "arbeid" in PvdA niet dat zij voor arbeiders opkomen, maar dat u als blanke wordt gediscrimineerd in eigen land, verplicht moet fungeren als loonslaaf voor buitenlands stemvee en zowel maatschappelijk als letterlijk de dood kunt vinden als u het waagt ten strijde te trekken tegen de socialistische waanzin. Het eerlijke verhaal dat zij u niet durven te vertellen is dat zij met hun idiote beleid, het land kapot hebben gemaakt. Wees geen rode hond die slechts anderen naait in hun kont. De PvdA bestaat uit landverraders wiens misdaden nooit vergeten mogen worden.

De PvdA is een dievengilde.

Zouden ze bij de Partij voor de Dieren pleiten voor uitbreiding van de bio-industrie, bij de Piratenpartij spuitend klaarkomen bij de heerlijke gedachte aan de ultieme surveillancemaatschappij en bij de Partij voor de Vrijheid alles doen om middels het socialisme de vrijheid van iedereen te beperken, dan zouden deze partijen niet alleen beschouwd worden als one-issuepartijen, maar ook meteen hun geloofwaardigheid verliezen. De naamgeving van de Partij van de Arabier Arbeid impliceert dat zij van het harde werken zijn en opkomen voor de belangen van arbeiders. Robin Hood bleek echter niet alleen te stelen van de rijken om aan de armen te geven, maar het vooral gemunt te hebben op de middenstand die zij ten onrechte als "rijk" classificeren omdat ze toevallig wat spaargeld hebben kunnen bemachtigen door keihard te werken. Aan banen creŽren zodat iedereen een kans heeft op inkomen, denken ze niet. Sinds de PvdA in Paars 1 + 2, Balkenende 4 en Rutte 2 de dienst uitmaakt, is de staatsschuld verviervoudigd en zijn er meer dan 700.000 werklozen.

Honderden miljarden schade door mislukt socialistisch beleid, 700.000 mensen die geregistreerd werkloos zijn plus nog een half miljoen mensen die op een andere manier geen inkomen hebben en een land dat uit elkaar valt door de wederzijdse spanningen tussen etnische groepen, vallen zeker niet onder onze definitie van een partij die opkomt voor arbeiders. Dat is landverraad dat bestraft moet worden met de doodstraf. In het verleden zijn er mensen voor minder opgehangen. Wat nou feest vieren op 1 mei en eens lekker de beest uithangen terwijl die ratten dondersgoed weten dat door hun toedoen hele volksstammen in de problemen zijn geraakt? Zelfs onze grootste vijanden hebben inmiddels door dat zij ons wel kunnen haten om de boodschap, maar de problemen gewoon blijven bestaan. Stichting New Direction presenteerde in Brussel het "nieuws" dat wij hier tot minstens 21 juni voor de staat werken. Ja beste mensen, dan kunt u ons nazi's noemen, maar u werkt een half jaar voor niks voor kut-Marokkanen, Europa en ontwikkelingshulp.

Elke keer als u de woede voelt opkomen om wat wij schrijven, bedenk dan dat u zonder links niet alleen geen massa-immigratie heeft en uw straten dus mooi, blank en veilig blijven, maar dat u ook slechts de helft van de tijd had hoeven werken! In plaats van 8 uur per dag, had u 4 uren kunnen werken. Of in plaats van 5 dagen werken, slechts 2,5 dagen. Met hetzelfde gemak had u er ook voor kunnen kiezen om al met 45 jaar te stoppen met werken zodat u nog fit genoeg bent om iets anders met uw leven te doen dan alleen maar als een slaaf behandeld te worden door uw baas. Wilt u toch 8 uur per dag en tot uw 65ste werken omdat u nu eenmaal het geluk heeft een baan te hebben die makkelijk vol te houden is, dan hoefde u niet te leven van een karig pensioentje, maar had u gewoon 1 miljoen euro op de bank. Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat u ook nog btw, gemeentelijke heffingen en vermogensbelasting betaalt en daardoor tot ver in september voor de staat werkt. Uw hele leven lang werken en dan nog socialist zijn / blijven? U bent een imbeciel. Een miljoen euro extra had u kunnen hebben. U leest het goed.

Inmiddels krijgen steeds meer mensen door dat links zijn niet loont. Zeker, als u zo'n kansloze zwerver bent, krijgt u alles van deze overheid. Een dikke uitkering, allerlei subsidies en een voorkeursbehandeling, maar wat heeft u daaraan als dat geld door de steeds maar toenemende belastingdruk minder waard wordt? Al is die 1000 euro netto die u krijgt behoorlijk veel voor zo'n ellendige economische parasiet die teert op andermans geld: verhogingen van bijvoorbeeld de btw treffen ook u. En die verhogingen zijn hard nodig omdat het voor de PvdA, die het nu eenmaal niet van intelligentie moet hebben, alleen maar te betalen is door de belastingdruk op te voeren. Vandaar dat her en der de berichten verschijnen dat de helft van de PvdA-kiezers hun keuze voor de PvdA betreurt. Hun voorouders hadden wellicht ook spijt dat ze voor de NSB en de NSDAP hadden gestemd. Wel pas toen ze de oorlog verloren. Berouw komt na de zonden. We hate to say we told you so. Spijtoptanten zijn hypocriet. Zij hebben bewust gekozen voor iets wat bekend was.

Het Nederlandse volk is altijd zo laf geweest dat ze zelfs als socialisten 6 miljoen Joden over de kling jagen, hun smoel houden en achteraf zeggen dat ze het niet geweten hebben en / of kapot gaan aan spijt. Rot toch op, u heeft met uw volle "verstand" dat u niet heeft, gekozen voor deze randdebielen. In een tijd waarin iedereen internet heeft en dus kan lezen over het vreselijke beleid van de PvdA in de jaren '90 en begin deze eeuw, kan niemand zich erop beroepen niet geweten te hebben dat de PvdA er wederom zo'n puinzooi van zou maken. Ze doen immers al meer dan 68 jaar niks anders en ze zullen ook nooit veranderen. Zo komt Samsom voor de zoveelste keer met het uitgekauwde "de rijken moeten meer belasting betalen". Zou de NSB weer opgericht worden, dan zouden we te horen krijgen dat er meer Joden vergast moeten worden. Allemaal erg logisch, dat is bekend. U kunt niet zeggen dat u dat niet geweten hebt. Socialisten zijn gore dieven. Wie vinden zij rijk? De middenstand. Waarvoor betalen zij? Voor meer Marokkanen. Zo simplistisch is het gewoon.

Samsom heeft een goede opleiding genoten en is ingenieur geworden op de TU Delft, maar dat weerhoudt hem er niet van om de klassieke socialistische denkfout te maken. Hij vergelijkt simpelweg de geldbedragen die op twee bankrekeningen staan, ziet een verschil en concludeert louter op basis van die constatering dat het verschil oneerlijk is. De wijze waarop het vermogen tot stand is gekomen, boeit die rode flikkers geen lor. Als u 50 jaar lang hard gewerkt heeft, in een mooi groot huis woont, een auto voor de deur hebt staan en een paar ton op de bank heeft, dan bent u "rijk" en is er in de ogen van die linkse mongolen een oneerlijke situatie ontstaan omdat er ook mensen zijn die niks hebben. Kanker, tering, tyfus, pleuris. Er zijn ook blinde mensen op deze wereld. Zullen we alle socialisten hun ogen uitsteken omdat het toch wel erg oneerlijk is dat zij meer kunnen zien dan al die blinden?! Diefstal is geen oplossing tegen ongelijkheid. CreŽer banen, schaf de uitkeringen af en laat die vieze vuile profiteurs werken voor hun geld.

Wist u dat u al als vermogend wordt gezien als u meer dan 20.000 euro heeft kunnen sparen? Voor dat geld koopt u niet eens een gemiddelde auto en als u in de randstand woont, koopt u er hooguit een schuur voor. Laat staan een huis. Jawel, u kunt in Nederland rijk en vermogend zijn en toch dakloos. Immers, met 20.000 op de bank geen baan hebben of uw baan verliezen, betekent geen uitkering en met uw "vermogen" koopt u geen dak boven uw hoofd. "Mooi," zegt de socialist, "ondanks dat u geen huis kunt kopen, u desnoods tot uw 40ste bij uw lieve moedertje op zolder moet wonen en onze socialistische achterban wel allerlei uitkeringen en subsidies krijgt, bent u rijk." En omdat u rijk bent, heffen zij vermogensbelasting. Wist u dat die belasting neerkomt op 100 % van de inkomsten op uw vermogen? Dat gaat zo. Links zegt dat u 4 % rendement heeft en pakt daar 30 % van. Dus 1,2 %. U krijgt helaas maar 1,2 % rente. Dus houdt u niks over. "Ja maar die 4 % is voor u te veel, maar voor de rijken te weinig," jammert Samsom. Fuck you! 100 % belasting is nimmer te rechtvaardigen.

Socialisten zijn leugenaars en zoeken met hun achterbakse morele gelul vooral een rechtvaardiging om uw geld te stelen. Zouden ze echt zo begaan zijn met de zwakkeren in de samenleving, dan hadden ze niet al die honderden miljarden verspild aan de massa-immigratie om zo islamitisch stemvee te kunnen krijgen. Dan hadden ze niet al het mogelijke gedaan om het Derde Rijk in de vorm van ťťn Europa een nieuw leven in te blazen, maar al die miljarden gebruikt om de armen, ouderen, studenten en andere kwetsbare groepen in de samenleving een beter leven te bieden. Ook hadden ze dan geen honderden miljarden in de bodemloze put van de ontwikkelingslanden gestort, maar juiste onze economie gestimuleerd zodat iedereen die kan werken, ook een baan krijgt. Maar nee, alles draait om uw geld. U heeft teveel. Dat is het enige wat ze zeggen. U moet uw geld afstaan, want u bent zo'n vieze oude egoÔstische kapitalist. Totdat die vuile smiechten mogelijkheden zien om zichzelf te verrijken. Dan is een hoog salaris opeens geen vies woord meer.

Binnen de politiek doen socialisten alsof ze wars zijn van hoge beloningen en bonussen. "Kapitalisme, dat zorgt voor ongelijkheid," scanderen ze. Zodra ze van het politieke toneel verdwijnen, komt hun ware aard naar boven. Wouter Bos kreeg na het verspillen van 200 miljard euro aan banken en allochtonen als dank een goede baan bij KPMG en later bij het VUmc. Allemaal banen die dik een half miljoen euro per jaar opbrengen en dat voor een kakkerlak die zijn hele politieke carriŤre niks anders heeft geroepen dan dat de salarissen in het bedrijfsleven te hoog liggen en overheidsdienaren beter op de Balkenendenorm kunnen zitten. Van dat geld stopte hij onder andere zijn blanke dochter op een blanke particuliere school. Want als linkse rat rechtsdenkenden naar het leven staan en hen demoniseren tot nazi's is tot daar aan toe, maar zijn lieve dochter mag natuurlijk niet neuken met een nikker, zandneger of rifaap. Walgelijk, maar we vertellen u hiermee niks nieuws. Dit was ook al in 2012 bekend. U heeft gestemd op een stel fascisten en blanke racisten.

Job Cohen, ex-PvdA'er, is geen knip voor de neus waard. Amsterdam heeft hij verkracht tot criminele multicultistad zonder hoeren en in de Tweede Kamer kon hij nauwelijks uit zijn woorden komen. Ons geld verdween wel als sneeuw voor de zon. Toen de grond hem te heet onder de voeten werd, verliet hij de politiek en prompt krijgt hij de kans om tot bijzonder hoogleraar benoemd te worden bij de Universiteit Leiden. Ook al zo'n "half miljoen euro per jaar"-baantje, maar dat is voor hem slechts een detail. Gekozen voor zijn kennis en kunde? Dikke lul. Wij proberen al 10 jaar een promotieplaats te bemachtigen bij een Nederlandse universiteit, maar omdat de besturen linksgeoriŽnteerd zijn en zij ons daarom een beroepsverbod geven, komen wij daar niet aan de bak. Laat staan dat we de kans krijgen om hoogleraar te worden. Zulke posities zijn alleen weggelegd voor de banencarrousel van hun beste socialistische vriendjes. Alle interessante banen, worden weggegeven op basis van discriminatie. Vriendjes krijgen de kans. U niet. En u maar PvdA stemmen.

Altijd gaat het bij links over anderen. U heeft teveel. Nooit steken ze de hand in eigen boezem. Wij zouden graag zien dat alle socialisten in de Tweede Kamer slechts een modaal salaris kregen samen met een declaratieverbod zodat ze al hun maatregelen aan den lijve ondervinden. Met een ton per jaar, wat op meer dan 3 keer modaal ligt, kan iedereen een grote bek hebben. Kom dan niet aan met die schijnbewegingen dat de koning op de Balkenendenorm moet gaan zitten. Het hele koningshuis kost ons verdomme 100 miljoen; dan maakt die 8 ton ook niks meer uit. Nee, wij willen besparen op die honderden miljarden die socialisten jaarlijks verspillen aan zaken die enkel schade opleveren aan ons land. Snijden in eigen vlees durven ze niet. Wel proberen ze wanhopige werkzoekenden die door het socialistische beleid niet aan een baan komen, te ronselen voor cheap ass veredelde onderbetaalde stage- en afwerkplekken. Met de PvdA krijgt u waar u voor stemt: als kansloze een uitkering en als hardwerkende wordt u net zo lang genaaid totdat u voor niks werkt.

Stijliconen als Wim Kok die in hun werkende carriŤre niet eens wisten hoe ze een computermuis moeten bedienen en als Aleid Wolfsen die ronduit falen, krijgen op hun oude dag nog wel de leuke baantjes toegestopt. Kok is bankcommissaris geworden in China. Leuk, een socialist met geld laten werken is net zoiets als een zedendelinquent aan het werk zetten op een kleuterschool. De kat op het spek binden is er niks bij. EuroparlementariŽr Thijs Berman (PvdA) heeft al 10 jaar lang onterecht een dagvergoeding in zijn zak gestoken ten waarde van ruim 750.000 euro. Lekker cashen en ondertussen zeiken op de "rijken". Bovendien heeft hij ook nog gelogen over zijn woonplaats om dat geld te kunnen houden. Maanden later is Berman heel vrolijk. Niet alleen om het vertrek van PVV'ers, maar ook omdat zijn pleidooi voor het verhogen van het salaris van Europese ambtenaren, waar hij zelf ook onder valt, lijkt te lukken. Het eerlijke verhaal van de PvdA. Socialist zijn die smeerlappen enkel als het uitkomt als argument om u te bestelen. Salonsocialisten zijn het. Neppe achterbakse leugenaars.

Vorig jaar schreef de Telegraaf nog dat er dagelijks berichten verschijnen over graaiende socialisten waarbij zelfs wethouders, burgemeesters en de staatssecretarissen van de PvdA het verschil tussen mijn en dijn niet kennen. Die rode honden stelen letterlijk als raven en in de politiek doen ze al niet veel anders. Auke Zoethout heeft de PvdA in Delftzijl bestolen van 4000 euro. Na ontdekking kon de PvdA niks anders doen dan aangife. Dieven bestelen ook elkaar PvdA, dat wisten jullie natuurlijk allang. Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat we slechts het topje van de ijsberg zien. Jaarlijks zijn we verplicht om een slordige 250 miljard, meer dan de helft van de staatsschuld, aan belastingen te betalen en elke keer gaat dat geld volledig op zonder die schuld af te lossen. Oma zit nog steeds in haar poepluier en studenten betalen de hoofdprijs, dus weet u dat het geld ergens anders zit. Honderden miljarden stromen massaal naar het buitenland of worden misbruikt ten gunste van de multikul. De grootste bankroof van deze tijd.

Naast pure diefstal van hardwerkende mensen, is het negeren van de ellende met de multikul een van de stokpaardjes van de PvdA. Geen verstandige blanke zal stemmen op socialisten die enkel op hun geld uit zijn, daarom moeten zij het hebben van achterlijken, profiteurs en allochtonen. Naar mate er meer allochtonen naar Nederland zijn gekomen, wordt die laatste groep steeds belangrijker. Kritiek kunnen ze niet gebruiken. Tienduizenden Marokkanen die mensen landelijk lopen te beroven, te verkrachten en uit te schelden? Doofpot, niks laten merken. Maurice de Hond kon helaas voor de oelewappers zelfs als linkse opiniemaker niet meer verbergen wat Nederland eigenlijk wil: minder Marokkanen! Alles moet weg, allemaal oprotten! Uit zijn peiling bleek dat maar liefst 43 % minder Marokkanen wil. 48 % wil minder berberapen en onder PVV'ers wil bijna iedereen dat op een dag elke buitenlander hier opzout. Samsom gelooft er geen bal van. Alleen onderzoeken waaruit blijkt dat iedereen dolblij is met de kolonisatie van Nederland, zijn voor hem correct.

Dolblij zijn ze bij de PvdA dan ook met het zoveelste kinderpardon. Modern oorlog voeren betekent namelijk niet meer bommen en granaten (de geschiedenis leert dat zoiets vooral socialisten beschadigt), maar via de baarmoeders van de vijanden van ons volk dermate veel gespuis werpen dat u getalsmatig niet meer in de meerderheid bent. Waarschijnlijk heeft u al die jaren van multikul gedacht dat u niks kon overkomen zolang de meerderheid van de mensen blank is, maar u heeft er niet aan gedacht dat die meerderheid vooral uit verraders bestaat die als grootste wens hebben om Nederland alleen voor de allochtonen te hebben. En u weet inmiddels dat door alle uitkeringen en subsidies, de cultuurverrijkers niks anders te doen hebben dan neuken. U bent immers aan het werk om al hun rotzooi te betalen. Opeens wordt u opgeschrikt door het nieuws dat Nederlandse jihadi's zelfmoordaanslagen plegen. Dat kan ook hier. Plasterk en de AIVD zwijgen als het graf over hoeveel slachtoffers al die moslimextremisten maken. Het zal zomaar het vuur van uw woede kunnen opwekken.

Heb geen genade met zulke monsters, alles gebeurt opzettelijk. Weg met die zielige verhaaltjes over vluchtelingen die in werkelijkheid economische parasieten blijken te zijn. Bij de PvdA hebben ze er geen enkel probleem mee dat er illegalen in ons land verblijven. Zeggen dat een verkrachtende aap maar van bil moet gaan met een van zijn kamelen, is voor ons wel strafbaar, maar illegaliteit is legaal. Pardon? Iets wat illegaal is toch als legaal bestempelen omdat het blijkbaar een activiteit is waar de PvdA iets aan heeft? Hoe kunnen mensen zo'n randdebielenpartij ooit nog serieus nemen?! Iedereen weet dat illegalen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit omdat ze nergens geregistreerd staan en derhalve niet door de politie gepakt worden. Uiteraard wordt privacyschending enkel ingezet om fatsoenlijke mensen mee te bespioneren en niet om illegalen mee op te sporen, want dat is stout. Bij de VVD hebben ze maar gecapituleerd voor de PvdA met betrekking tot het strafbaar stellen van illegaliteit. Stemvee is heilig.

Partijen als de PvdA die al tientallen jaren op dezelfde manier opereren en door leugen, bedrog, discriminatie en maatschappelijke uitsluiting zelfs de macht hebben gekregen om de verkiezingen te beÔnvloeden middels kolonisatie, hebben ook de mogelijkheid om andere criminele activiteiten onder het tapijt te schuiven. Kijk alleen al naar het feit dat aangifte doen voor een blanke tegen een allochtoon veel moeilijker is gemaakt dan aangifte doen tegen Geert Wilders via vooringevulde formulieren. Denk aan klokkenluiders wiens leven geruÔneerd is nadat zij socialistische misstanden aan de kaak stelden terwijl degenen die rechts-realisten met fysiek geweld en de dood bedreigen gewoon vrijuit gaan. Wat te denken van de golf van selectieve verontwaardiging die ontstaat zodra een PVV'er ergens van beschuldigd kan worden in tegenstelling tot de ijzige stilte die media hanteren als het een linkse partij betreft. Overal waar u kijkt, ziet u linkse knaagdieren de maatschappij saboteren en hun macht misbruiken. Er is al om minder oorlog gevoerd.

Desondanks gaat het wel eens mis en komen er berichten naar buiten. Tijdens een demonstratie tegen de Turkse premier Erdogan, trachtten PvdA-raadsleden de demonstranten met grof geweld tot "rede" te brengen. Turken moeten altijd geŽerd worden en zo'n demo kan echt niet. Emre ‹nver en Fethi Killi mengden zich in de strijd, maar kregen rake klappen. Uitkomst? Beide heren gaan nu jankend aangifte doen bij de politie. Iets met vrijheid van meningsuiting respecteren. Ja dikke snikkel, als ze kunnen zeggen dat alle PVV'ers door brievenbussen pissen en losse handjes hebben op basis van een incident, dan kunnen ze nu concluderen dat PvdA'ers losse handjes hebben. Alsof ze zomaar betrokken raken bij een vechtpartij. Net zoals de PvdA ook niet zomaar aan de macht komt. Hun macht is het resultaat van fascisme, stemvee importeren en stemfraude. Zoals de toenmalige fractievoorzitter van de PvdA in Soest deed. Osman Suna ronselde als fractievoorzitter stemmen door een oproep in een moskee om via hun stembiljetten PvdA'ers te machtigen.

Geweld kan binnen de PvdA-gelederen sowieso de goedkeuring wegdragen. Fouad Sidali is een groot fan van Badr Hari die als bokser buiten de ring al vaak mensen zwaar heeft mishandeld. Vrouwen moeten gewoon geslagen worden en van zo iemand fan zijn, is dus heel normaal naar socialistische maatstaven. Het is nu eenmaal de manier waarop die achterlijke debielen denken. Badr Hari is volgens de PvdA'er een topper. Misschien dat Sidali zelfs masturbeert bij het nieuws dat Badr weer eens een vrouw in elkaar geramd heeft. Binnen de islam zijn vrouwen sowieso minderwaardig. Wee uw gebeente als u daar wat van zegt zoals Wilders wel eens doet. Dat mag niet. Dat is kritiek op moslims. Allah wil dat mannen vrouwen besnijden, mishandelen en nog minder respecteren dan de vuilniszak die sommige vrouwen in hun cultuur op hun hoofd hebben. Wilders is daarom volgens Fouad een nazi. "Hitler is onder ons," scandeerde hij nog. Verheerlijken van geweld en Hitlervergelijkingen. Ja mensen, daar stemmen jullie dan al sinds de oorlog op en dan maar janken dat het klote gaat.

De Tweede Wereldoorlog wordt door socialisten misbruikt om realisten neer te zetten als Hitler in de hoop dat er beulen opstaan om hun tegenstanders een kopje kleiner te maken, maar slechts weinigen begrijpen hoe het echt zit. Nazi betekent nationaal socialist. Hitler en zijn gevolg waren socialisten. De "S" in NSB betekent niet voor niks "Socialistische". Het was een variant van de NSDAP dat bestond uit de arbeiderspartijen. Net als nu, hadden de socialisten meerdere varianten zoals de SDAP die qua gedachtegoed allemaal op hetzelfde neerkwamen. Na de oorlog in 1945, werden deze socialistische arbeiderspartijen logischerwijs verboden na alle ellende die ze in de oorlog hadden aangericht. Een verbod dat makkelijk omzeild werd door de SDAP te laten fuseren met wat christenhonden en deze partij in 1946 de Partij voor de Arbeid (PvdA) te noemen. Arbeit macht frei na het vergassen van 6 miljoen Joden dus. Alle dictators in de geschiedenis waren socialisten. Alle oorlogen zijn gestart door het socialisme, communisme en collectivisme.

Natuurlijk gelooft u dit niet. De meeste mensen denken dat Hitler rechts was ondanks het overduidelijk socialistische karakter van zijn regime. Mensen geloven dat de arbeiderspartijen die in de oorlog nog rancuneuze aanbrengers c.q. landverradende NSB'ers waren, opeens in 1946 hun leven gebeterd hadden en nu daadwerkelijk bijna 70 jaar ontwikkeling hebben doorgemaakt. Niks is minder waar. Rancuneuze aanbrengers, die na de oorlog de doodstraf kregen, bestaan nog steeds. Kijk maar naar al die antidiscriminatiebureaus. Ook de Jodenhaat is nog extreem aanwezig. Waarom vormen moslims de grootste groep aan stemvee voor de PvdA? En daarna de Oost-Europeanen? Van alle landen op de wereld net mensen daar vandaan halen? Dat is geen zuivere koffie. Het zijn niet toevallig de volkeren die antisemitische opvattingen hebben. Moslims worden vanuit hun politieke ideologie geacht Joden hardgrondig te haten. Amsterdam was ooit een joods bolwerk. Door de PvdA is het een islamitisch bolwerk en zijn de Joden verdreven. Net als toen. Stem ze.

Zoals verwacht, bestaat de PvdA alleen maar uit onfrisse figuren die weinig op hebben met Joden. Natasha Elfrink was kandidaat-raadslid die continu de lullen van de islam in haar mond neemt. Op Facebook is ze volgens weblog joods.nl bevriend met vele islamitische terreurgroeperingen die strijden voor de invoering van de sharia, de wereldwijde jihad en het vernietigen van IsraŽl. De Holocaust is naar haar idee slechts een sprookje om de "misdaden" tegen de Palestijnen goed te praten. Hypocriet als ze zijn bij de PvdA, jagen ze wel op rechtse weblogs door hen te beschuldigen van Holocaustontkenning. Natasha ontkent overigens de aantijgingen. Lid zijn van terreurgroeperingen en criminele organisaties, doet ze voor haar studies. Het is normaal om die organisaties te volgen en te liken zonder ze daadwerkelijk te steunen. Ja, en wij zijn zomaar lid van nazistische groeperingen. Ook gewoon voor de studie. De PvdA subsidieert van uw belastinggeld ook extremistische organisaties als Milli GŲrŁs, Moslimbroederschap, Sharia4Holland en moskeekazernes.

Kandidaats-raadslid Hassan Buyatui voor de PvdA in Almere, is gekiekt naast sharia-extremist Haitham al-Haddad. Deze meneer pleit voor de doodstraf voor alle ongelovigen en de sharia staat onder andere voor het mishandelen van vrouwen. Gezellig. Buyatui is zich van geen kwaad bewust. Op de foto staan met een extremist maakt hem nog geen extremist naar zijn mening. Natuurlijk niet. Waarom is iemand die met een PVV'er, Wilders of Le Pen op de foto staat, dan wel meteen een extremist? Dan hanteren ze bij de PvdA wel "schuldig zijn door associatie". De selectief verontwaardigde minkukels. Daarbij komt nog dat die shariaknakkers vooral verschijnen op extremistische bijeenkomsten waar geen normaal mens komt en het derhalve wel degelijk iets zegt over zijn eigen sympathieŽn. Liegen zit ze bij de PvdA in het bloed. Peter Rehwinkel is zo'n figuur die aan alle kanten faalt en glashard liegt totdat hij zwart ziet. MuriŽl Dalgliesh (PvdA) weet hoe ze extra kan verdienen. Plan gewoon twee vergaderingen op een dag, doe niks en beroof de burger van zijn geld.

Overweging.

Inmiddels beginnen ze hem bij de PvdA al aardig te knijpen nu de sfeer aan het omslaan is. Het bestuur van de PvdA begint het kut met peren te vinden dat hun partij wordt geassocieerd met die slinkse "liberalen" van de VVD. Voor Samsom is straks wellicht geen plaats meer. Door hun prominente achterban krijgen ze een dolk in hun rug. Arnold Heertje, PvdA'er in hart en nieren, schrijft dat de PvdA dom en arrogant is. Dat mogen ze in hun zak steken. Hans - we moeten Marokkanen vernederen - Spekman krijgt opeens verlepte rozen van zijn gehandicapte achterban. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen beleefde de PvdA een gruwelijke nederlaag. Lokale lijsttrekkers stappen op. Pieter Hillhorst verdwijnt in Amsterdam en in Rotterdam ruimt Hamit Karakus het veld. Een prachtig gezicht nadat PvdA'ers zich al wekenlang hebben afgetrokken op het vertrek van PVV'ers. Peilingen geven aan dat de PvdA nu slechts 15 zetels zou halen. Het is bijzonder goed nieuws dat het socialisme overal lijkt af te breken. Kiezers van de PvdA dreigen massaal thuis te blijven tijdens de verkiezingen.

Krampachtig probeert de PvdA nog zijn positie te handhaven door zijn stemvee hun uitkering te laten behouden. Rutger Bregman van de linkse UvA verklaart de onvrede, criminaliteit en ongelijkheid onder arme allochtonen door te stellen dat de uitkeringen te laag zijn. Wanneer u meer geld geeft, bijvoorbeeld door de belastingen alweer te verhogen, worden zij blij en u met rust gelaten. Een soort zwijggeld aan de socialistische maffia dus. Dijsselbloem is namelijk door zijn ons geld heen. U weet wat er gebeurt als u links het beheer geeft over de Sahara: binnen de kortste keren is het zand op en slapen de allochtonen hier in uw huizen. Corruptie en jatten, daar zijn ze bij de PvdA erg goed in. Het is nog maar de vraag of dat tot verbetering zal leiden. Aan de linkerkant zijn ze vergeten dat hun verspilzucht en belastingdruk, leiden tot mensen die lijnrecht tegenover elkaar staan. De profiteurs versus de hardwerkenden. Behalve profiteurs, belanghebbenden en die salonsocialistische dwazen zelf, zijn er geen mensen die niet genaaid zijn door de PvdA.

Op 1 mei de diefstallen, de corruptie en het fascisme van de PvdA vieren is net zoiets als op 4 mei juichen om vergaste Joden. Iedereen kent de smerige geschiedenis van de arbeiderspartijen en iedereen kan thans met eigen ogen zien hoe de NSDAP van deze tijd, de PvdA, het land naar de klote helpt. De profiteurs onder u hebben schijt omdat ze nog steeds kunnen genieten van hun uitkering, maar ook zij moeten beseffen dat als het land straks helemaal kapot is, iedereen inderdaad evenveel heeft. Namelijk helemaal niks. De rest moet eens gaan beseffen dat dit allemaal al veel te lang heeft geduurd. Als heel het land al in rep en roer staat om de uitspraken van Wilders, waarom laat iedereen zich dan als makke lammetjes bestelen door de PvdA-wolf in schaapskleren? Die lamlendelingen zijn niet eens bereid het socialisme echt consequent door te voeren. Zodra ze de kans krijgen, zijn het zelf graaiers. Na deze oorlog wordt 1 mei van ons. Een van de dagen waarop we al dat gespuis over de kling zullen jagen zoals ze ons verneukt hebben.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.