Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

742 # Waan van de Marokkaan #
Gepost door Misdefinitie op 06-04-2014 om 23:43.
Marokkanen staan, net als moslims in het algemeen, bekend om hun obsessieve antisemitisme. De antidemocratische koran beveelt hen Joden dermate op te jagen en zwart te maken, dat zelfs iets levenloos als een steen zal roepen: "Broeders, achter mij verschuilt een laffe Jood, dood hem!" Desondanks hebben ze veel met Joden gemeen. Allemaal nemen ze tot vervelens aan toe een nogal emotionele slachtofferrol aan. Bedoeld om met behulp van zieligheid zaken gedaan te krijgen door manipulatie en chantage. School niet af kunnen maken? Racisme. Geen baan kunnen krijgen? Racisme. Afwijzing van een knappe blanke meid? Racisme. Om voorts te redeneren dat omdat er sprake is van racisme, het logisch is dat veel Marokkanen dan maar hun toevlucht zoeken in de misdaad. Wat moeten ze anders? Nederlands spreken is voor nazi's, vrouwen zijn niet haram en al die miljarden die we verspild hebben blijken steeds niet genoeg. De linkse overheid heeft Marokkanen te lang in de waan gelaten iets te kunnen bereiken met hun zielige gejank. Tijd voor de grote schoonmaak.

Slechte jeugd van wat niet deugt.

Onaanvaardbaar gedrag is pas echt goed te vergelijken als we analyseren hoe tegenstanders in discussies zelf reageren. Voor mensen die over enig gezond verstand beschikken is het bijvoorbeeld evident dat zware criminaliteit ook zeer zware straffen rechtvaardigt, maar dan komen er altijd infantiele zwijnen janken dat de daders een slechte jeugd hebben gehad en geen kansen hebben gekregen in de maatschappij omdat ze altijd gediscrimineerd werden. Ja, wij hebben ook een slechte jeugd gehad en worden als blanken zelfs het slachtoffer van de ergste vorm van discriminatie (namelijk een die per definitie niet erkend wordt). Mogen we dan ongestraft van bil gaan met uw dochter van 13? Aanbiedingen dan graag via de mail. Het leidt altijd tot discussies van het niveau "die verkrachter verdient een tweede kans". Totdat we vragen of dat ook geldt voor de dader die hun eigen kinderen verkrachtte. Voorkomen dat gedrag wordt beoordeeld door moreel gejammer is makkelijk, maar wie niet consequent is in zijn eigen gedrag, diskwalificeert zich.

De afgelopen tijd hebben we twee belangrijke voorbeelden gezien die dit principe prachtig illustreren. Opeens ontstond er massahysterie over wat Wilders heeft gezegd over minder Marokkanen. De selectieve verontwaardiging vierde hoogtij, want we merkten feilloos op dat Oudkerk, Spekman en Samsom (allen PvdA'ers) al jaren roepen dat we die kut-Marokkanen moeten vernederen omdat ze een etnisch monopolie hebben op overlast cq criminaliteit. Etnisch betekent zoiets als ras, dus zeggen die rode rakkers eigenlijk dat het hele ras der Marokkanen crimineel is omdat het in hun DNA is ingebakken. Zulke uitspraken betekenen volgens de door links verboden rassenleren dat er uit wordt gegaan van een inferieur ras ten opzichte van het superieure ras der linkse blanken. Of te wel, een van de allerergste vormen van rassenhaat waar zelfs Nelson Mandela spontaan voor van kleur zou verschieten. Dat mag gewoon. Elke keer weer kunnen we bewijzen dat rassenhaat, fascisme en idiotisme afkomstig zijn van de linkse kerk.

Racisme kan niet geloofwaardig afgekeurd worden door randdebielen die zich er zelf schuldig aan maken. Blijkbaar is ons betoog goed gelezen, want prompt na het verschijnen van onze artikelen over het Marokkanenprobleem, komt Wilders met de oproep om aangifte tegen Spekman van Samsom te doen vanwege zulke uitingen. Met deze oproep wilde Wilders voor de zoveelste keer de hypocrisie van links aantonen. Immers, hoe kan het dat aangifte doen tegen Wilders veel eenvoudiger kan via standaardaangiften dan aangifte tegen linkse flikkers die veel ergere dingen zeggen? Hoe kan het dat links en allochtonen zeker 5000 keer aangifte hebben gedaan tegen Wilders, maar niet tegen die PvdA'ers en ook niet tegen Harry - intifada Joden aan het gas - van Bommel? Hoe kan het dat het OM er volgens strafrechtdeskundigen serieus werk van gaat maken als het Wilders betreft, maar stil is rondom alle vreselijke linkse haatzaaierij? Natuurlijk, geloofwaardigheid is niet waar links voor staat, maar hele volksstammen hebben decennia lang gedacht dat links zo betrouwbaar is.

Aangifte doen in plaats van geweld gebruiken, wordt veelal als dogma gebruikt door linkse angsthazen die enkel de zolderkameractivist uithangen. Trots als ze zijn, doen ze alsof ze het spelletje via de rechtsstaat spelen. Terwijl ze in feite gewoon rancuneuze aanbrengers zijn die iedereen die zij van een gedachtemisdaad beschuldigen, middels aangiften overleveren aan een zeer partijdig regime van togadhimmi's uit de PvdA- en D66-hoek. Mooi, dus als we gewoon aangifte doen tegen uitingen waarvan wij denken dat het strafbaar is, dan zijn we democratisch bezig? Zeker, als die aangiften gericht zijn tegen Wilders of Misdefinitie, vindt de linkse kliek van wel, maar als we aangifte gaan doen tegen Spekman en Samsom, denken ze daar anders over. Spekman roept verschrikt dat Wilders helemaal van het padje af is. O ja? Waarom dan? Nu uw links-fascistische methode eens tegen uzelf wordt gebruikt is het klote?! Vuile rode hond, het is blijkbaar geen probleem om cartoonisten uit hun huis te sleuren, maar als ze zelf de lul zijn, beginnen ze te huilen.

Geconcludeerd kan worden dat aangifte doen voor gedachtemisdaden, zeker als de aangever al weet dat het slachtoffer vanwege zijn politieke achtergrond geen eerlijk proces krijgt, dus niet normaal is en na deze oorlog zwaar bestraft moet worden. Zulke fascistische rancuneuze aanbrengers kregen na de oorlog de doodstraf of levenslang. Die straf staat linkse landverraders ook te wachten als de rechtsrealisten aan de macht komen. We zullen nooit vergeten en zeker niet vergeven. Een groot deel van wat we hier doen, is namelijk ook documenteren zodat we na de oorlog een gegronde aanklacht kunnen neerleggen bij het tribunaal. Aldaar zal men van ons verwachten dat we de strafmaat onderbouwen en we hebben een heel sterk punt als we steeds kunnen aantonen dat die laffe rugridders nooit voor rede vatbaar waren en gewoon doorgingen met hun idiote gedrag. Ook hebben we de partijdigheid van het nieuws gezien. Wanneer de conclusie moet zijn dat tegenstanders het gedrag dat ze zelf vertonen onaanvaardbaar is, vallen al hun argumenten weg.

Wilders is slechts het gevolg van en het antwoord op criminele Marokkanen en ander parasiterend tuig dat hier niet thuishoort. Een groot verschil tussen de blonde leider en zijn linkse tegenstanders is dat hij in keiharde feiten grossiert en zijn vijanden werken met verdachtmakingen, demonisatie en de onderbuik. Veel moeite hoeft de PVV niet te doen om altijd in feiten te kunnen spreken, want daar zorgt de actualiteit wel voor. Drie rifaapjes in Deurne vonden school maar kut en besloten een juwelier te overvallen, maar de eigenaresse bleek een groot voorstander van het snelrecht en knalden hen af als een stel honden van de Romeinen. Allah is groot en zag dat het goed was. Ook de pedofiele profeet Mohammed is hen niet komen redden en dat zegt toch genoeg. Meteen komen die linkse smiechten uit hun holen. "Vuile racisten, jullie waren stil totdat jullie blij werden toen het Marokkanen bleken." Arme dwazen, hun waan gaat zelfs zo ver dat ze denken dat we expres met juichen hebben gewacht totdat het ras bekend werd.

Laten we u eens iets vertellen. Media zijn overwegend links en laten daarom ras, afkomst en nationaliteit graag weg zodat het volk niet te horen krijgt dat het weer allochtonen waren. We vernamen in eerste instantie dan ook slechts uit het nieuws dat er een overval is gepleegd waarbij de daders de dood vonden. Op dat moment begint reeds de pret, want zoals u weet keuren we hier onaanvaardbaar gedrag af zonder aanzien des persoons. Dat we man en paard noemen, doet daar niks aan af. Feit is dat crimineel tuig enkel de normale mensen tot last zijn en hoewel ze allemaal een rechtvaardiging kunnen geven waarom ze het doen, heerst er een algemene consensus dat de zware misdrijven als moord, verkrachting en mishandeling, geen enkel respect verdienen. Ras heeft er geen fuck mee te maken. Als ze Volkert doodschieten of pedofielen kielhalen, denken we net zo goed "ha, weer eentje minder om ons te naaien". Marokkanen zijn juist degenen die obsessief met ras bezig zijn. Hoe vaak ziet u een blanke protesteren als een blanke crimineel de dood vindt?

Marokkanen demonstreerden 's avonds tegen de juweliersvrouw die hun geliefde makkers ombracht in een noodweersituatie. Kakkerlakken zitten graag in het donker. Het is ook heel kut. Die tyfushoer is gewoon een racist. Al die Nederlandse kaaskoppen zijn racisten. Hun Marokkaanse broeders kregen geen enkele kans in deze maatschappij. Daarom werden ze niet alleen veroordeeld door de rechter, maar ook tot de criminaliteit. Jatten en roven om te kunnen overleven. Die blanke teef had gewoon snel haar juwelen moeten afstaan zodat ze mishandeld en verkracht kon worden. Dan hadden die rifaapjes nog geleefd. Komen die stinkende Hollanders ook nog eens een tegendemonstratie houden. Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt? "Gelukkig" greep de politie in en pakte de tegendemonstranten hard aan. Kut-Marokkanen moeten nu eenmaal alle ruimte krijgen om hun criminele maatjes te herdenken in deze harde wereld. Fantastisch toch? 's Avonds criminelen een hart onder de riem steken en de volgende dag huilend naar de politie om Geert Wilders.

Vaak hebben we onze verbazing uitgesproken over waarom Marokkanen niet massaal afstand nemen van criminelen. Goede Marokkanen hebben er immers ook baat bij dat de lastpakken verdwijnen en de manier waarop boeit niks. Veroordeelde pedofielen mogen wat ons betreft de doodstraf krijgen. We gaan dan echt niet piepen dat zo'n kinderverkrachter toevallig blank is. Naar de vuilbranding ermee. Waarom protesteren dan zoveel "goede" Marokkanen als een lichtgetint zandnegertje het leven laat na een brute overval? Hun verweer is dat er wel afstand genomen wordt van criminaliteit. Fouad Aitihda zegt zich te schamen als hondse poes Marokkaanse Nederlander voor de zwijgcultuur. Ja ja. Kijk, wij durven zonder slag of stoot te zeggen dat een groot deel van de blanke linkse kliek uit een stel mongolen bestaat die criminaliteit in hun gedrag niet afkeuren. Fatsoenlijke blanken pleiten niet voor misdadigers. Afstand nemen betekent ons inziens ook dat u in uw gedrag laat zien dat criminelen niet welkom zijn en teruggestuurd moeten worden.

Zwijgcultuur is bullshit. U ziet rechts-realisten consequent misdadigers afwijzen, afpoeieren en zwart maken. U ziet ze ook hun eigen soortgenoten terecht wijzen als ze criminaliteit lopen te bagatelliseren. Ondertussen blijft de Marokkaanse burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam herrieschoppers ophitsen tegen Wilders. Aan de andere kant zagen we vele Marokkaanse jongeren een herdenkingsdienst houden voor de criminelen in de Al Fourkaan-moskee. De dooddoener dat er ook "goeden" bij zitten, wordt steeds ongeloofwaardiger. Georganiseerd door leeghoofden die vast geen dienst hadden gehouden als de blanke juwelier was omgekomen. Soort zoekt soort en daarbij viert de allochtone rassenscheiding hoogtij. Deze lieverdjes wisten al voor de overval wie de derde overvaller was, maar zwijgen als het graf. Enkel het zielige verhaaltje dat deze boef 's nachts niet meer slaapt, komt eruit. Abdel H. had schulden en verkeerde vrienden. Gossie, wat zielig. Wij hebben niks gedaan en zijn met naam en toenaam door het slijk gehaald.

Stop maar met zoeken naar Marokkaanse criminelen hoor jongens, want we horen dat zij na hun misdaad door een hel gaan als het in de media verschijnt. Net zoals onze beheerder door een hel ging nadat hij enkel een politieke mening gaf, maar daar heeft dan weer nooit iemand het over. Het Eindhovens Dagblad meldt met veel bombarie dat de tweede overvaller niet illegaal is. Ja ach, een poes geboren in een haringwinkel legaal een haring noemen in een paspoort is mogelijk gemaakt door juridische waanzin, maar niet serieus te nemen. Men wil natuurlijk voorkomen dat Wilders dit soort gebeurtenissen gaat gebruiken om illegalen te weren, maar het feit dat een Marokkaanse crimineel beschikt over een Nederlands paspoort, zegt geen sodemieter. Opvallend is dat links meent op basis van 1 incident illegaliteit te kunnen goedpraten en dat ze andersom niet accepteren dat 1000 incidenten Marokkanen hier diskwalificeert. Wel ja joh, houdt maar even een collecte voor die ex-crimineel. Onze linkse overheid heeft toch al miljarden aan dat tuig verspild.

Des te vaker mensen zien dat Marokkanen niet deugen, des te sneller ze op Wilders gaan stemmen. In een wanhopige poging dat te voorkomen, probeert CDA'er Ibrahim Wijbenga te roepen dat jonge Marokkanen keihard moeten worden aangepakt door ze in kaart te brengen en continu lastig te vallen. Ja hallo, registreren en lastigvallen doen ze bij ons ook en wij hebben niks gedaan. Trap dat gajes terug naar Marokko. Drop ze desnoods boven de woestijn. Bij de VVD durven ze na Wilders zulke grote woorden inderdaad in de mond te nemen, maar zoals bekend bakken ze er niks van. Zelfs bij het CBS zijn ze ervan doordrongen dat de harde cijfers bewijzen dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. De angst om dat hele volk gewoon terug te sturen omdat het anders dweilen met de kraan openblijft, heeft ervoor gezorgd dat "Marokkaan" een scheldwoord is geworden voor mensen die het spuugzat zijn. De top-600 criminele Marokkanen, zijn grotendeels illegaal. Illegaal downloaden is hartstikke strafbaar; illegaliteit niet. Nogal krom.

Oei, opgepast, als we negatief blijven doen over Marokkanen, dan krijgen we wellicht de toorn van Allah die alle vrouwen vuilnis haram vindt over ons heen en dat moeten we niet willen. Abdell Zine schetst een doemscenario waarin Marokkanen niks meer te verliezen hebben en hun woede niet meer kunnen kanaliseren. Niet iedereen zou bestand zijn tegen zoveel tegenslagen en zelf trekt hij ook een uitkering. Belachelijk, als we 1000 blanke criminelen keer op keer door het slijk halen, gebeurt er ook niks. Bovendien zijn wij als blanken degenen die de meeste tegenslagen kennen. Zij hebben tenminste nog een eigen land. Wij kunnen nergens heen. Op basis van een mening worden we dagelijks zwart gemaakt en met de dood bedreigd. Een normale baan kunnen we wel vergeten aangezien de meerderheid van Nederland links en allochtoon is. Wilders zoekt juist de dialoog op met de Arabische wereld voor de vrede. Zou negatieve berichtgeving een rechtvaardiging vormen voor geweld, dan kunnen wij inmiddels al een hele oorlog rechtvaardigen.

Van de Marokkaanse jongens komt 65 % voordat ze hun school verlaten door zware criminaliteit in aanraking met de politie, maar als dat consequenties heeft in de media of op de werkvloer, dan is dat de schuld van anderen. Eric Bervoets verklaart als criminoloog dat allochtonen rellen om te rellen. Haantjesgedrag dat aan de rest van de bevolking het signaal afgeeft dat zij wel eventjes de baas komen spelen in ons land. Achteraf liegen en bedriegen ze de boel, nemen ze een slachtofferrol aan en spelen ze de racismekaart. Experts maken zich zorgen en zien als lafaards liever dat er nooit meer over Marokkanen gesproken wordt door Wilders of de media, maar Afshin Ellian zet in zijn blog een andere verklaring uiteen. Volgens hem zouden de overvallers in Marokko de doodstraf hebben gekregen door onthoofding of ophanging. Een overal plegen is een zware misdrijf en moet door iedereen worden afgekeurd. Marokkanen die misdaad verheerlijken door protesten en doen alsof al het onheil dat hen overkomt andermans fout is, verdienen een enkele reis.

Bang worden omdat die barbaren lopen te protesteren en zichzelf lopen op te fokken totdat ze tot grootste daden kunnen komen? Houd razzia's en pak die 65 % aan hun oor en geef ze dezelfde straf die ze in hun eigen land ook gehad zouden hebben. Boos worden om negatieve berichtgeving die ze zelf veroorzaakt hebben, behoeft geen steun en medelijden te krijgen. Marokkanen zoeken altijd wel iets om boos over te worden. Zo vroeg de Sociale Verzekeringsbank (SVB) aan 8000 parasiterende Marokkanen om hun Marokkaanse BSN om zo fraude te kunnen opsporen. Migrantenverenigingen roepen Marokkanen op om hier niet aan te voldoen. Nederland moet gewoon dokken en niet zeiken over fraude. Controle is discriminatie, aldus voorzitter Abdou Menebhi. Ga maar een kameel pijpen Marokkaanse kwal, als wij iets willen, moeten we ook volledig met de billen bloot. Geen openheid van zaken? Geldkraan dicht. Zo simpel is dat gewoon. Sowieso willen we af van uitkeringen en subsidies aan allochtonen. In veel landen komt u niet eens binnen zonder zelfstandig inkomen.

Budget Cleaning Brabant adverteert in zijn vacatures met "blank is beter". Geen probleem zou u denken, in linkse vacatures hebben we zo vaak de zin "bij gelijke geschiktheid, geven we de voorkeur aan allochtonen" zien staan. Als het ene mag, mag het andere ook. Kwestie van consequent redeneren. Nee, zeggen allochtonen, die teringracisten doen net alsof Turken en Marokkanen geen echte arische Hollanders zijn. Dat is racisme! Voor het gemak laten ze het feit dat het bedrijf zijn personeelsbestand wil inrichten als een afspiegeling van de lokale bevolking en hun afdeling in Rotterdam dus alleen allochtonen wil aannemen, buiten beschouwing. Het is kut dat Ali Baba niet in Brabant wordt aangenomen, maar als wij overal door linkse flikkers worden afgewezen, is er niks aan de hand. Selectieve verontwaardigdheid van het ranzigste soort. Dirk van den Broek wilde eerst niks van de PVV weten. Dat is dan weer wel goed. Geen wonder dat de roep om minder Marokkanen algemeen gedeeld wordt. Op alle fronten zou dat beter zijn voor Nederland.

Moslims in Eindhoven zouden doodsbang worden van al de racistische haat die uiteindelijk zal leiden tot grof geweld tegen Allah's kornuiten. Amar Nejjar, "manager" van de haatkazerne Al-Fourqaan alwaar ze ook herdenkingsdiensten houden voor criminelen, stelt dat er een zwangere moslima is mishandeld door blanke mannen die haar theedoek van haar bruine rotkop aftrokken. Geen getuigen, geen aangifte bij de politie en dus verzonnen. Proest, Marokkanen hebben hier al tienduizenden Nederlanders mishandeld en zij zijn zogenaamd bang? Laat ons niet lachen. Vraag het maar eens in Helmond waar dat tuig al jarenlang huishoudt zonder dat er tegen wordt opgetreden. Of in al die andere steden die we al 10 jaar hier bespreken. Misschien kunnen ze het ook even aan Gonu Sharma vragen. Bij hem drong een troep wilde berberapen binnen die alles in zijn woning kort en klein sloegen en hem en zijn neef zwaar mishandelden. Enfin, u kent het recept. Tegenover elke leugen, drogreden en bagatellisatie van links en allochtonen, kunnen wij 1000 feiten zetten.

Overweging.

Op microniveau in een huishouden, krijgen we alleen maar begrip als we zeggen bepaalde types niet binnen te laten. Niemand die protesteert als we op basis van een slechte ervaring met punkers, die lui niet meer tolereren. Niemand die van ons verwacht dat we de gezinssamenstelling onherstelbaar vernielen door 20 % te vervangen door een ander soort. Niemand die het raar vindt als we een verklaring geven waarom we ook niet de goeden van het soort permanent onderdak willen bieden. En niemand die klaagt als we 10 muggen waarvan er 9 steken, allemaal doodslaan ongeacht of er 1 onschuldige bij zit of niet. Het is heel logisch dat wij hier als blanke Nederlanders de baas zijn en derhalve niet veel rechtvaardiging nodig hebben om bepaalde types te weren. Vervang echter huis door land en vermenigvuldig een doorsnee gezin met miljoenen, dan snappen mensen er opeens niks meer van en gruwen ze van de "negativiteit". Negatief zijn over Marokkanen is noodzakelijk omdat zij veelal niet deugen en de linkse kliek weigert dat in te zien.

Eigenlijk zijn we vrij mild voor Marokkanen, want voordat we fysieke acties organiseren en langs de huizen trekken om criminelen aan te pakken, steken we heel veel energie om de sceptici te overtuigen dat de harde berichtgeving en de wens om dat tuig hard aan te pakken, wel degelijk te rechtvaardigen is. Zou links voor rede vatbaar zijn, dan waren ze na een paar onacceptabele incidenten al gestopt met het importeren van hun islamitische stemvee zodat de rechts-realisten kunnen beginnen aan de grote schoonmaak. Helaas waren ze in plaats daarvan doof voor kritiek en gebruiken ze maar al te graag hun fascistische methoden om critici de mond te snoeren. Die vervolgens nog erg netjes bleven door die onbenullen die als een struisvogel in de kont van de islam kruipen, nog meer bewijzen in hun oor te schreeuwen. Net zoals het Verzet ook pas gehoord werd toen ze al duizenden keren misdaden aantoonden. Al blijft u zelfs doof voor die 65 % die niet deugen, dan nog zullen we elk incident in uw oor schreeuwen totdat u gaat luisteren.

Denk echter niet dat we dat nodig hebben en het eeuwig blijven doen. Wij vinden dat alle allochtone groepen die de maatschappij significant tot last zijn, vertrekken naar het land van herkomst. Voor normale mensen is al duidelijk waarom dat noodzakelijk is, maar voor al die socialistische imbecielen maken we net eventjes wat meer kabaal rond Marokkanen omdat die groep thans voor de meeste overlast zorgt. Het is de groep waarvan we kunnen zeggen, ziet u wel, 65 % plus nog al die duizenden incidenten die door dhimmitude niet eens geregistreerd worden. Het zijn misdaden die iedereen met gezond verstand zou moeten afkeuren en waarbij we tegen mensen die kiezen voor bagatellisatie kunnen zeggen dat zij achterlijk en niet voor rede vatbaar zijn. Dat is belangrijk omdat als het tot ongeregeldheden komt, zij zich achteraf er niet op kunnen beroepen het allemaal niet geweten te hebben. Geen genade meer. Nadat het Verzet 6 miljoen keer had gewaarschuwd voor antisemitisme en er niet geluisterd werd, vielen de bommen en de rest is bekend.

Doe godverdomme eens normaal en werk met ons samen om criminele allochtonen het land uit te zetten. Dat is in ieders belang. Niemand wil dat tuig in zijn buurt hebben. Toch gebeurt dat niet. Socialisten en allochtonen verzanden in irrelevante dooddoeners die de criminele aard der cultuurverrijkers moet verhullen, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Vanuit het idee van de politieke democratische rechtsstaat, zijn we echter verplicht om hen van repliek te dienen en dat is bepaald niet eenvoudig als tegenstanders met de vingers in hun oren "lalala, ik hoor je niet" krijsen. Het levert niet zelden welles-nietes discussies op waar emoties, moraal en leugens hand in hand gaan. Wat moeten we bijvoorbeeld met beweringen die stellen dat ook zij afstand nemen van criminaliteit? Dat "ze" niet allemaal zo zijn? Dat de toon niet bevalt? Discussietechnisch allang ontkracht, maar ze blijven doorgaan. Vandaar dat we het ijzersterke wapen van de analyse van inconsequent gedrag inzetten om de linkse en allochtone hypocrisie te bewijzen.

Vergelijkingen en analyses van gedrag, leren ons bijzondere lessen. Alle commotie rondom Wilders is selectieve verontwaardigdheid; links heeft zich echt racistisch en fascistisch uitgelaten en dan blijft het stil. Media zijn niet objectief en neutraal, maar subjectief en theatraal. Het is niet rechts die obsessief bezig is met ras, maar de linkse elite die anderen beschuldigt en Marokkanen zelf die louter protesteren als Marokkanen de dood vinden. Criminaliteit wordt in grote delen van Marokkaanse kringen niet afgekeurd, maar gezien als heldendaad waarvoor collectes moeten worden gehouden. Een Marokkaan is als hij dood gaat "opeens" geen Nederlander meer, maar moet in Marokko worden begraven. We moeten dan ook geen schaamte kennen ze onze nationaliteit te ontnemen en terug te sturen. Aangifte doen voor meningen is achterlijk. Dat erkent links enkel selectief. Vroeger kregen ze de doodstraf. Marokkanen rellen om te rellen en hun rechtvaardigingen zijn tegenslagen die wij 100 keer erger hebben meegemaakt.

In de ogen van extreem linkse rakkers die onze woorden op een goudschaaltje wegen, generaliseren, discrimineren en criminaliseren we de Marokkaanse gemeenschap, maar wij doen in feite niks anders dan we ook met blanke dwazen doen. Alleen komen er dan geen hordes mongolen protesteren. Wat anders is, is het gedrag van de vriendjes van die Marokkaanse criminelen. Gedrag dat aan iedereen openbaar bewijst dat zij zich zelf schuldig maken aan wat ze ons verwijten. Bovendien gedrag dat als backfire bij hen terugkomt. Wij worden al jaren met de dood bedreigd als we afstand nemen van de misdaad. Er wordt niet geluisterd en alles wat we zeggen wordt ontkend en belachelijk gemaakt. Wordt er dan eens een moslima belaagd, dan verwachten ze van ons wel dat we doen alsof dat ene incident betekent dat alle PVV'ers nazi's zijn. Kortom, we hebben u het probleem laten zien en zij blijven oliedomme bokkenlullen. Kennelijk leven veel Marokkanen in de waan dat hun leugens en zielige verhaaltjes misdaad vergoelijkt en capitulatie afdwingt. Ze worden woedend als ze beseffen dat realisten nooit zullen buigen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.