Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

731 # Hang op, klik weg, stap uit de EU! #
Gepost door Misdefinitie op 10-02-2014 om 23:22.
De Europese Unie is een "moderne" politieke voortzetting van het voormalige nationaalsocialistische Derde Rijk dat alle soevereiniteit van de lidstaten uitperst als een citroen. Een groot socialistisch rijk, een munteenheid en een linkse dictatuur vanuit Brussel zouden we alleen al moeten afwijzen door onze kennis over de geschiedenis, maar ook in het heden zien we dat de internationale superstaat meer kwaad dan goed doet. Sinds de eenwording en de invoering van de euro, hebben we nog geen moment zonder crisis gehad. Al die zogenaamde voordelen zijn inmiddels gereduceerd tot het niet meer hoeven rekenen in geld op vakantie en goedkopere computers terwijl de nadelen aan het oplopen zijn tot honderden miljarden aan schulden, extreme bemoeienis vanuit Brussel op microniveau en grenzen die wagenwijd openstaan voor de plunderbendes uit Oost-Europa en de oerwoudrokkenjagers uit Noord-Afrika. Europa is verwoorden tot een religie. Een sekte van extremisten die alles doen voor hun natte linkse droom. Nexit! Stap nu uit de EU!

Blanke ratten zijn hier de baas!

Europa kenmerkt zich door de socialistische structurering die in propaganda wordt aangeduid als economische samenwerking, eerlijk zullen we alles delen, gelijkheid en de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten. Typische PvdA-retoriek die de zwellichamen van de D66-eurofielen bijna uit elkaar doen spatten, want in werkelijkheid komt het er echter op neer dat landen die van oudsher hard gewerkt hebben om hun rijkdom te vergaren, moeten opdraaien voor corrupte parasiterende lidstaten. Dreigt Griekenland op de fles te gaan, dan worden wij dankzij de EU geacht miljarden in die bodemloze put te storten omdat anders het hele zaakje van de politieke unie in elkaar dreigt te storten. Daarbij maakt het niks uit of we zelf in de shit zitten. Brussel vindt dat we rijk zijn, dus dokken maar. Dokken voor Griekenland, Portugal, Spanje, Cyprus en natuurlijk voor achterlijke plannen zoals noodfondsen. Terwijl iedereen dondersgoed weet dat de EU net zoiets is als een contract sluiten met een zwerver: van te voren weet u dat u hem moet onderhouden.

Niemand anders dan Geert Wilders liet bij Capital Economics een onderzoek doen waaruit blijkt dat vertrekken uit de EU meer welvaart zal opleveren. Uiteraard is dit een onderzoek in de categorie "wij van Wc-eend", maar toch, er ligt een rapport, het gezonde verstand zegt ook dat het beter is om uit de EU te stappen en de economische malaise van de laatste tijd schreeuwt eveneens om uittreding. De conclusies die genoemd worden, zijn op z'n minst een aantal inhoudelijke overwegingen waard. De cijfers gaan uit van de veronderstelling dat we toegang blijven houden tot de Europese markt. De winst zou er dan in liggen dat we niet meer hoeven te dokken voor parasiterende landen die failliet dreigen te gaan, maar nog wel gewoon handel kunnen drijven en zaken doen. Eurofielen halen dan hun stokpaardje van stal door te roepen dat als we uit de EU stappen, het ons economisch niet meer zo lekker zal vergaan. Alsof we buiten de EU geen zaken kunnen doen. Rot toch op, Nederland doet al eeuwen zaken. Tot 12 jaar geleden hadden we de EU ook niet nodig.

Zwitserland is als land dat zijn eigen soevereiniteit heeft gehouden (waar het economisch voorspoedig gaat en dat handelsakkoorden gesloten heeft met China terwijl de EU daar nog steeds niet in slaagt) een modelvoorbeeld van hoe het ook kan. Wel samenwerken, akkoorden sluiten en zaken doen, maar geen eigendom zijn van een of andere supranationale dictator. Eurocommissaris Neelie Kroes (VVD) twittert aan Wilders dat hij niet te hard van stapel moet lopen omdat "wij" Nederlanders zijn en geen Zwitsers. Zo, is dat zo? Waren we niet gewoon wereldburgers? Of Europeanen? Met al dat Europese gedoe? Nu zijn we opeens uniek in het Nederland zijn? "Welvaart elders is geen garantie voor ons land." Klopt, maar iedere bokkenlul kan zien dat we in de hele 20ste eeuw slechts 2 keer een crisis hebben gehad en deze eeuw alleen al 12 jaar lang crisis na de invoering van de euro. Dat is sowieso geen zuivere koffie. Zwitserland en Noorwegen bewijzen in elk geval, in tegenstelling tot wat links beweert, dat de EU niet per se nodig is om goed te draaien.

Daarmee is een van de belangrijke argumenten van de eurofielen ontkracht. Immers, zij willen koste wat het kost de EU behouden omdat er volgens hen zonder de EU geen economie meer mogelijk is en dat is aantoonbaar bullshit. Dat we meteen weer rijk zouden worden en alles op een presenteerblaadje zullen gaan krijgen, zegt niemand. Kroes vindt dat we een denkfout maken. "Wel eens gegeten in Zwitserland en naar de rekening gekeken?" Ja, toevallig wel. 20 jaar geleden was het al spotgoedkoop vergeleken met wat we hier doen, maar ook nu nog zijn wij achterlijk duur. Nergens in Europa is uit eten gaan zo duur als in Nederland. De feiten liegen niet. Fuck you Kroes, wij hebben onze feiten toevallig wel op een rijtje staan. Wij zijn godverdomme het duurst, dus opbokken nu. "Ons economisch succes is nooit alleen afhankelijk geweest van de gulden." Nee, maar onze neergang is wel de schuld van die klote euro. Nederland was altijd een handelsnatie. De gulden werd gekoppeld aan de mark. De dollar had invloed. We waren echter nooit slaven zoals nu.

"Doe nou geen mensen na die geen Nederlander zijn." Laten we ook vooral niet meer nadoen wat de meeste van die armzalige lidstaten van de EU doen. Fraude, corruptie en dan lekker parasiteren van een ander. Gaat u er zo prat op een Nederlander te zijn? Waarom dan geen echte Nederlander zijn die trots is op zijn vaderland en wil strijden voor onafhankelijkheid en soevereiniteit? Waarom dan wel slaafs de EU volgen in de hoop dat de welvaart die de EU voor meelifters opbrengt, ook ooit voor ons mogelijk wordt? "Allemaal stuk voor stuk indianenverhaaltjes." Roepen dat de EU welvaart oplevert terwijl crisis op crisis iets anders wordt bewezen, zijn pas verhaaltjes. "Boehoe, oneliners van een man die suggereert dat hij heeft doorgeleerd." Houd maar op, wij hebben 100 % zeker doorgeleerd en meer dan 10 jaar ervaring met onderzoek naar misstanden. Dank u. Spreek Wilders liever eens echt inhoudelijk aan. Opmerkelijk, afhankelijk van wat die salonliberalen willen betogen, zijn we Nederlanders, Europeanen, wereldburgers of racisten.

Stemt u VVD, dan krijgt u er de PvdA bij die precies hetzelfde vindt. Lekker belangrijk dat het in Zwitserland altijd al is goedgegaan zelfs nadat wij bij de EU gingen en het voor ons steeds slechter gaat. Bij de PvdA vinden ze dat u nogal zwart-wit denkt. U bent voor of tegen. Ja, en het feit dat zij per definitie eurofielen zijn die voor zijn en waar verder ook geen zinnig woord mee te wisselen is, is natuurlijk geen teken van zwart-witdenken en tunnelvisie. Wel roept de PvdA dat samenwerken mislukt als mensen zich niet aan dezelfde regels willen houden. Als voorbeeld nemen ze de Olympische Spelen waarbij dingen fout gaan als u uw eigen regels wilt maken. De denkfout die ze hier maken, is dat het feit dat we ons conformeren aan regels tijdens een overeenkomst, nooit kan betekenen dat we ons ook aan alle opgelegde regels moeten houden die niks met de overeenkomst te maken zullen hebben. Beste PvdA, als we voetballen lopen we niet buitenspel, maar dat betekent niet dat de scheidsrechter (de EU) mag bepalen waaraan we ons geld na afloop van het spel uitgeven.

"Kan wel zijn, maar dat rapport is kut. Niemand kan met alle factoren echt rekening houden." Als alle factoren betrekken een eis is om uit de EU te mogen stappen, waarom was het dan geen eis om in te stappen op het zinkende schip? Hadden ze maar zoveel mogelijk factoren meegewogen voordat ze aan dit ellende project gingen deelnemen. Overigens is het wel frappant dat toen Wilders de terugkeer van de gulden liet onderzoeken door Lombard Street Research, iedereen over hem heen viel omdat het niet onafhankelijk zou zijn. Nu betreft het een rapport van een onafhankelijk bureau, wordt er weer niet inhoudelijk op ingegaan. Over de kosten en baten van Europa kunnen hele discussies worden gevoerd, tot en met de allerkleinste details aan toe, maar niemand kan ontkennen dat we sinds de invoering van de euro te maken hebben gekregen met prijzen die over de kop gingen en extreme belastingverhogingen. Met alleen al het kunnen sluiten van de grenzen hadden we allang onze staatsschuld kunnen aflossen, maar ja, dat mag niet van Europa.

Minister Dijsselbloem van FinanciŽn (PvdA sinterklaas) geeft bij voorbaat al aan dat uit de EU stappen erg onverstandig is. Ongeacht de inhoud van het rapport dat hij, zeker gezien de snelheid waarmee hij zijn reactie gaf, nooit gelezen kon hebben. Wat hij dan ook ruiterlijk toegeeft in de zin van "de PVV had dat standpunt al, dat vond ik altijd al kut met peren en dat vindt ik zonder het rapport inhoudelijk te kennen nog steeds." Wel zegt hij het te gaan lezen, maar wat er ook in staat: "Nederland moet in de EU blijven omdat we afhankelijk zijn van de handel en baat hebben bij een makkelijke interne markt." Dat we vooral Oost-Europeaanse parasieten hier krijgen die problemen veroorzaken op de arbeidsmarkt en zakelijk gezien helemaal geen extra orders binnen halen maar slechts facturen van profiteurs, boeit hem niet. "Ja en daar hoort ook een munt bij." Want we deden nooit zaken met de gulden... Volgens de PvdA moeten we ons niet in nieuwe avonturen storten. En laat dat nu precies zijn wat de PvdA ondoordacht met de EU heeft gedaan.

Een nogal walgelijke reactie van zo'n rooie die zijn hele leven niks anders heeft gedaan dan uw zuurverdiende belastingcentjes naar het buitenland te sturen. "Kunnen we dan geen middenweg bewandelen? Uit de EU hoeft heus niet." Krijg de tering maar. Had die fucking middenweg in de jaren '90 voorgesteld en uitgevoerd. O wacht, dat hebben die linkse imbecielen. Jarenlang iedereen beloven dat het de EEG zou worden. U weet wel: Europese Economische Gemeenschap. Om vervolgens, als alles eenmaal in kan en kruiken zit, die tweede "E" te schrappen en er EG en EU van te maken zodat Brussel ook politiek, juridisch en financieel volledig de macht over Nederland kreeg. Landverraad noemen wij dat. Was het nou bij de EEG gebleven, dan had u wellicht een punt gehad. Nu wij zo besodemieterd zijn met alle gevolgen van dien, is er geen compromis meer mogelijk. Het gaat om miljarden en genoeg is verdomme genoeg. Dijsselbloem schijt zelfs in zijn eigen nest en denk niet dat we de EU nodig hebben tegen PRISM en NSA, want dat gebeurt juist dankzij de EU.

Het rapport voor de Nexit staat vol mooie cijfertjes waar PVV-adepten zich op kunnen aftrekken. Zeker interessant voor wie het interesseert, maar de belangrijkste constatering is dat we gewoon honderden miljarden kunnen besparen en daarmee de staatsschuld kunnen aflossen. Over klein geld hoeven we dan niet eens te praten om te voorkomen dat we in een eindeloze welles-nietesspelletje verzeild raken met de eurofielen. De feiten liggen zo bloot op tafel dat iedereen met gezond verstand moet kunnen inzien dat we al die miljarden niet kunnen laten liggen en de EU ons politiek en juridisch gezien ook alleen maar tot last is. Uittreden is dan de beste optie. Opiniemakers aan de linkerkant zoals Fokke Obbema, geven aan dat het te toevallig is dat het rapport vooral over geld gaat. Historische en politieke overwegingen moeten ook een rol spelen. Inderdaad, maar u vergeet wat te vermelden. Wilders heeft al vaker onderzoek gedaan, maar dat werd afgeschoten omdat er te weinig cijfers in stonden. Nu staan ze erin, is het weer niet goed.

"De VS en China zouden ons domineren en zonder de EU kunnen we daar geen vuist tegen maken." Die grootmachten overheersen juist door toedoen van de EU. Hoe kan het dat onze gegevens in de VS en China belanden? Omdat de EU wetten heeft gemaakt die verplichten die gegevens af te staan. Heel veel van de privacyschendende wetgeving, van vingerafdrukken in paspoorten tot het verplicht moeten opslaan van al uw verkeersgegevens op internet, komen uit de koker van de EU. Zouden de VS en China die gegevens niet hebben, dan hadden ze al heel wat minder druk op ons kunnen uitoefenen. We zijn eerst mak en afhankelijk gemaakt door de EU om voorts te zeggen dat we niet zonder kunnen. Net een drugsdealer die de eerste pillen gratis uitdeelt en dan de verslaafde erin luist. Trouwens, van die overheersing hebben we in de periode voor de EU helemaal niks gevoeld. We betaalden zeker geen miljarden aan smeergeld. Andere landen hebben ons enkel in de tang doordat de EU ons mank heeft gemaakt. Alles hebben ze afgebouwd, verkocht en verkwanseld.

Zwitserland zou lijdzaam moeten dulden dat de EU ze allerlei regels opleggen waar ze geen invloed op hebben. Gefeliciteerd, dat hebben wij Nederlanders ook niet. Zodra de EU iets roept, moeten wij de portemonnee trekken. Daar in Zwitserland kunnen ze in 95 % van de gevallen dikke lul zeggen omdat de EU er bij hun gewoon niet over gaat. Ja, ze moeten zich houden aan economische regels, maar dat moeten grootmachten buiten de EU ook. "De nadelen zijn vergroot." Een boute bewering die verder niet ondersteund wordt door feiten, laat staan door argumenten. De nadelen staan er zo groot omdat ze simpelweg zo groot zijn. De EU kost jaarlijks honderden miljarden waarvan wij een groot deel moeten ophoesten. Elke keer als de EU roept dat er een land gered moet worden, moeten wij miljarden betalen. Elke keer als de EU weer nieuwe regels maakt, moeten wij kosten maken om die te implementeren. Een bodemloze put. Onze invloed op het totaalpakket aan maatregelen dat uit Brussel komt, is kleiner dan de invloed die Zwitserland heeft.

Zoals het een PVV'er betaamt, komt Wilders graag openbaar zijn opvattingen toelichten. Een gerenommeerd bureau heeft onderzocht en geconcludeerd dat een vertrek van Nederland uit de EU goed zal zijn voor het land. "Ach, het zal toch niemand verbazen dat u ermee komt?" Mooi geprobeerd om Wilders weg te zetten als een partijdig mannetje, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer mensen die hetzelfde standpunt huldigen gebaseerd op hun onderbuik de feiten die iedereen moet kunnen waarnemen. "Dat bureau is toch partijdig?" De feiten spreken echter voor zich. Vele nutteloze regels weg, toegang houden tot de markt, niet meer sinterklaas hoeven spelen: dat spreekt mensen aan. Europa kwam de afgelopen jaren met ideeŽn om te bepalen hoeveel vermogen uw stofzuiger mag hebben, snelheidsbegrenzers op auto's, de omtrek van uw wc en nog meer van dat soort onzin dat alleen al miljarden kost om uit te denken. Zelf als soeverein land bepalen wie we binnen laten, zal 7,5 miljard per jaar schelen aan massa-immigratie, om maar een voorbeeld te noemen.

Cijfers spreken boekdelen en geven ondubbelzinnig de besparingen weer. Zou Nederland uit de EU stappen, dan kunnen we onze eigen handelsregels maken in plaats van omhelsd te worden door de ijzeren maagd van Brussel wat 20 miljard scheelt. Nederland hoeft dan geen contributie meer te betalen of deel te nemen aan Europese fondsen om parasieten op de been te houden wat maar liefst 240 miljard euro oplevert. Enkel mensen binnen laten die economisch iets kunnen bijdragen levert 7,5 miljard op. Alle allochtonen terug naar hun eigen land sturen levert 7,5 miljard per jaar op. Handelsverdragen kunnen voortaan gesloten worden als wij daar behoefte aan hebben en we hoeven niet meer te voldoen aan de begrotingsnormen van de EU. Derhalve kunnen we zelf bepalen of we bezuinigen en dit levert de komende 20 jaar 309 miljard op. Per gezin houden mensen per jaar tussen de 7000 en 9000 euro extra over per jaar! Kortom, als we uit de EU stappen is de volledige staatsschuld binnen 20 jaar afbetaald, krijgt u 7000 euro per jaar extra en gaan de lasten omlaag.

"Boehoe, dat is te mooi om waar te zijn." Nee, dat is rekenen, nadenken, gezond verstand en de waarheid. Gebaseerd op de feiten. U schrikt van zulke cijfers omdat u niet doorhad hoe we met z'n allen worden gegijzeld door de EU; dat begrijpen wij ook wel. Uit de EU stappen zorgt voor meer banen en groei. Dat klinkt als verkiezingsretoriek, maar is gestoeld op de logische gedachte dat als burgers niet meer worden uitgeknepen als een citroen om honderden miljarden op te brengen die daarna naar Oost- en Zuid-Europa worden gestuurd, de belastingen dermate omlaag gaan dat mensen meer te besteden hebben, ondernemers meer winst maken en er meer mensen nodig zijn om het werk te verzetten. "Dijsselbloem zegt dat er gewoon een rapport bij een standpunt is gezocht." Interessant, dus als we eerst een standpunt hebben en het daarna bewijzen met de feiten, is dat standpunt een leugen omdat we het al zeiden? Socialistenretoriek. De aarde is plat. En als u zegt dat de aarde rond is en met een foto komt, dan is de aarde nog steeds plat.

"Als het dan zo waar is, dan zou de minister van FinanciŽn er ook voorstander van zijn om uit de EU te stappen?" Laat dat nu net het kenmerk van die rode linkse honden zijn. Socialisten zijn achterlijke imbecielen met het IQ van wat kikkerdril. Het enige wat zij kunnen en doen is uw geld stelen om het vervolgens uit te geven aan nutteloze zaken. Een Europees rijk is hun natte droom. Alle socialisten willen dat en schuiven regelmatig op richting het nationaalsocialisme, collectivisme en communisme om hun droombeeld met grof geweld te verwezenlijken, maar ze blijven zo stom als het achtereind van een varken. Het boeit ze niet hoeveel mensen ze moeten vergassen. Het boeit ze niet hoe de bevolking lijdt en alles kwijt raakt. Het boeit ze niet hoeveel miljarden ze er doorheen jassen. Toen niet en nu ook niet. Socialisten zijn in de hele geschiedenis mongolen geweest en zullen dat ook altijd blijven. Argumenten hebben geen vat op hen die niet voor rede vatbaar zijn. Vandaar dat de mensheid altijd bloederige oorlogen heeft moeten voeren.

"Ja maar Duitsland doet het toch ook prima? Ligt het dan niet gewoon aan ons?" Het ligt vooral aan al die landverraders die zulke lafhartige linkse sufkutten aan de macht hebben geholpen en die situatie gehandhaafd hebben. Natuurlijk gaat het in Duitsland beter, want die hebben geen honderden miljarden betaald aan Europa, de multikul en ontwikkelingshulp. Duitsers worden niet kapotbezuinigd. Dijsselbloem is overigens een naar partijdig mannetje als voorzitter van de Eurogroep. Recent riep hij nog maar eens een keertje dat er nog meer miljarden naar Griekenland moeten terwijl u werkloos naar de voedselbank moet. Voorts is Nederland het land dat het meeste van zijn soevereiniteit heeft ingeleverd. Duitsland zegt in politieke kwesties zoals de vingerafdrukken in het paspoort gewoon keihard "nee" tegen de EU. Ons land maakt die kosten wel, voert rechtszaken en naait zijn burgers hard. Kroes probeert ons namens de EU doodsbang te maken door te suggereren dat we bij vertrek wellicht geen handel meer kunnen drijven.

Zwitserland bewijs het tegendeel: geen lid van de EU, maar drijven wel handel en draait economisch goed. Wim Boonstra vindt als hoofdeconoom van de Rabobank het rapport Nexit echter getuigen van een kinderlijke naÔviteit en dreigt met een hele vette recessie als we dat doorzetten. Uit de EU stappen is volgens hem het domste wat we kunnen doen. Na 400 miljard schuld maken, de bevolking uitknijpen, 1 miljoen werklozen en 3 miljoen allochtonen dan. Het rapport zou er vanuit gaan dat andere landen Nederland na het uittreden nog lief vinden en zaken willen blijven doen, maar dat is volgens hem natuurlijk niet het geval. We zetten kwaad bloed. Heel Europa zal boos worden als ze het geld moeten missen van de grootste nettobetalers in heel de EU. Blijkbaar zijn we alleen maar goed als we ons anaal laten vernederen door die lapzwansen in Brussel. Boonstra zegt dat we de internationale handel op het spel zetten. Blijkbaar vindt niemand het raar dat Europa zo'n dictatuur is geworden dat ze alleen maar handel willen drijven bij absolute gehoorzaamheid.

Wilders vindt het allemaal bangmakerij en hersenloze retoriek van angsthazen. Toen ze spraken over de Europese Grondwet, werd er ook gedreigd met dat het licht uit zou gaan en het gras op de kade van de haven zou gaan groeien. Men vergeet dat we al eeuwenlang handel drijven op onze voorwaarden en daarmee nog nooit een politieke paria zijn geworden. Nu laten we enkel over ons lopen en dat roept een grotere minachting op. We kunnen verdragen sluiten, geld verdienen en dat geld vooral niet meer naar Zuid-Europa brengen. "Uw liet het onderzoeken, maar Boonstra is ook econoom. Dat geeft toch aan dat economen verschillend denken en uw onderzoek waardeloos is?" Typisch een redenatie in de trant van de ene wetenschapper gelooft in de Holocaust, de andere niet, dus is er nooit iets gebeurd. Wat een idioterie. Het feit dat er iemand te vinden is dat iets ontkent, betekent uiteraard niet dat het niet waar is. Alle kennis op deze wereld wordt zowel bevestigd als ontkracht. Het gaat er juist om wat voor argumenten er gegeven worden.

Gesteld wordt dat het onmogelijk is om internationale handel te drijven zonder lid te zijn van de EU. Bullshit, Zwitserland kan het ook en we hebben dat al eeuwen gedaan. Daarmee is dat geleuter van die zogenaamde econoom al ontkracht. Wilders merkt op dat het logisch is dat als Brussel niet meer dicteert dat wij moeten bezuinigen om de parasiterende landen van luxe te voorzien, bijvoorbeeld door het geld naar Cyprus te brengen, wij meer geld overhouden en gaan groeien. Iedere mongool begrijpt dat, behalve de linkse politiek. "Na het uittreden krijgt Nederland heus niet de mooie voorwaarden die Zwitserland heeft gekregen." Het onderzoek brengt daar tegenin dat we echt geen geld verdienen uit liefdadigheid, maar dat landen graag zaken doen met Nederland omdat het in hun eigenbelang is. Bovendien kunnen we, eenmaal bevrijd uit de Europese kettingen, verdragen sluiten die nu niet kunnen. Erg triest dat het enige voordeel van Europa dat eurofielen kunnen noemen, de interne markt, enkel toegankelijk zou zijn voor slaven die ook politiek willen gehoorzamen.

"Men heeft enkel de economische kant onderzocht. Politiek gezien kan het kwaad bloed zetten en kwaad aanrichten." Zeker. Wij zijn ook wel eens uitgescholden door zwervers toen we aangaven dat ze geen cent krijgen en we zelf wel bepalen wat we doen. Allah zou onze reet komen schoppen, we zouden de rest van ons leven ongelukkig zijn en niemand zou meer met ons willen samenwerken. Aan het eind van het liedje hadden wij ons geld nog, vroor die domme dwaas zelf dood in het park en doen wij nog altijd zaken met mensen op basis van eerlijke contracten die we zelf hebben samengesteld. Zo is het met Europa ook. Een grote bek en hopen dat iedereen gehoorzaamt, maar we hebben vaak genoeg gezien dat vele lidstaten bevelen uit Europa gewoon negeren en de EU daar toch niet tegen op kan treden. Laat staan als een land helemaal geen lid meer is. Dan is het gewoon zaken doen op onze voorwaarden of stik maar. Uit het onderzoek blijkt dat zelfs als we WTO-tarieven moeten gaan dokken, we nog steeds miljarden goedkoper uit zijn.

Binnen de EU wordt jaarlijks minstens 120 miljard verspild door corruptie in lidstaten. Nederland wordt door de Europese Commissie geprezen voor zijn aanpak van corruptie in eigen land en moet zelfs als model dienen voor andere lidstaten. Lees: we moeten vooral betalen voor andere lidstaten. Geld dat elders verdwijnt, moet immers weer aangevuld worden. Honderden miljoenen worden door de EU verspild aan drones die u moeten bespioneren. Burgers weten dat niet (laat staan dat ze weten dat er nog duizenden van zulke projecten worden gelanceerd op hun kosten) en hebben er via de politiek ook geen enkele invloed op. Formeel mag de EU geen terrorisme oorlogsmaterieel onderzoek naar militaire middelen financieren, maar dat gebeurt via zulke stiekeme constructies toch. Naast dat we miljarden aan ontwikkelingshulp geven, gaat er ook nog een slordige 320 miljoen naar organisaties als Unicef. Vergeet nooit dat de voorbeelden die we noemen slechts het topje van de ijsberg vormen en het in feite om duizenden incidenten gaat.

Politiek en juridisch wordt de wurggreep waarin Europa ons houdt steeds groter. Zo is er een Europees Openbaar Ministerie in de maak die achter Europees geld aan moet gaan. Dat betekent verregaande strafrechtelijke bevoegdheden en mogelijkheden om geldstromen te controleren. Nederland raakt zo het laatste restje aan soevereiniteit kwijt. Namelijk de macht om over vervolging te beslissen en de bevoegdheid om persoonlijke gegevens geheim te houden. Europa krijgt daarmee de juridische en financiŽle macht over ons land en is dan helemaal niet meer te stoppen. Nederland protesteert zogenaamd, maar uw socialistische machthebbers laten het gewoon gebeuren. Met het ESM heeft Europa al toegang gekregen tot honderden miljarden die lidstaten in de bodemloze put moeten storten, maar de EU heeft nu aangegeven dat ze desnoods uw persoonlijke bankrekening plunderen om de parasieten geld te kunnen geven. Jawel, u leest het goed. Europa haalt straks gewoon geld van uw bankrekening af zodat de Grieken feest kunnen vieren.

Overweging.

Eurofielen zijn zonder uitzondering socialisten die schijnheilig doen alsof hun Europese Rijk de utopische uitvoering is van het hiernamaals, maar zijn alles behalve eerlijk en oprecht. Zou de bureaucratische interne markt echt zoveel voordelen opleveren, dan zouden lidstaten altijd vrijwillig lid blijven en is het niet nodig om te dreigen met hel en verdoemenis als we er uit willen stappen. De waarheid is dat de EU ons honderden miljarden kost, we de grootste nettobetalers zijn voor profiteurs en dat blijkbaar enkel te realiseren is door landen met handen en voeten politiek te binden door de dictator uit te hangen. Zouden de eurofielen echt staan voor de beginselen van een democratische rechtsstaat, dan zouden ze er geen problemen mee hebben om een referendum te houden. De waarheid is dat ze ook wel weten dat de meerderheid van de mensen uit de EU willen stappen en niet alleen PVV'ers. Dwang, dreigen, uitzuigen, machtsovername, noodfondsen, toegang tot uw rekening en miljardenverspillingen wekken nou niet bepaald vertrouwen.

Vertrekken uit de EU wordt gezien als onmogelijk omdat het geld zou kosten om de euro's weer voor guldens in te wisselen, maar dat is een misvatting. Euro's worden regelmatig vernietigd en opnieuw geslagen cq gedrukt. In plaats van nieuwe euro's weer guldens produceren, zal niks extra's kosten. Voorts is het belangrijkste argument dat we geen handel meer kunnen drijven. Waarbij ze niet in hun stomme kop willen laten doordringen dat we al eeuwen zonder problemen zaken doen en dat niet zal veranderen. Dan komen ze met het geleuter dat de EU echt niet zal accepteren dat wij onze soevereiniteit terug nemen en zelf onze regels gaan bepalen met betrekking tot de terreinen waar de EU nu een grote vinger in de pap heeft. Dit standpunt bewijst enkel dat de EU een fascistisch gedrocht is met de typische trekjes van het Derde Rijk. Jammer, maar de EU is zelf maar een beslissing die kan worden teruggedraaid. Ook politiek gezien is dat gedrocht van een EU wel degelijk onderzocht en de actualiteit heeft er geen goed woord voor over.

Socialisten zullen hun fouten nooit toegeven. Het is een sekte gebaseerd op een religie vol onnozelheid die voorschrijft dat zij grote dictatoriale rijken moeten creŽren en deze desnoods met geweld moeten verdedigen als dat in de politiek met drogredenen niet meer lukt. Voor hen maakt het niet uit dat er keer op keer bewezen wordt dat we honderden miljarden kunnen verdienen als we uit de EU stappen en in het algemeen helemaal stoppen met dat linkse gelul. Alles draait om nivelleren, korthouden, dwang, leugens, bedrog en absolute gehoorzaamheid aan hun geesteszieke aanhangers die meer waanbeelden hebben dan wij. De harde waarheid ligt echter op tafel. Baas in eigen land, eigen volk eerst en weg met die socialisten. Samenwerken is prima, maar dat betekent niet dat we ook uw politieke billenmaat moeten zijn. Over politiek, juridische zaken, immigratiebeleid en onze miljarden, gaan wij zelf wel. De geschiedenis leert dat grote rijken uiteindelijk altijd instorten. Mensen zijn niet gelijk en willen niet onder een dictator leven.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.