Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

729 # Fok! die gore pedofielen! #
Gepost door Misdefinitie op 31-01-2014 om 23:10.
Kakkerlakken zitten graag in het donker en zodoende kruipen we ook wel eens in het holst van de nacht uit onze holen om de dubieuze krochten op het internet te verkennen. Op het jongerenforum Fok! werd onze aandacht getrokken door een bezorgde moeder die op het Klaagbaakforum haar afschuw uitte over het bijzonder ranzige gedrag van een stelletje pedofielen. Figuren met weinig fraaie fantasienamen als BaajGuardian en theunderdog, zouden regelmatig in diverse topics betogen dat alle kinderen eigenlijk geile hoertjes zijn die maar al te graag een grote mannenpik in hun achterste willen hebben. Meestal wordt er enkel getrold waarna zulke topics al gauw gesloten worden, maar in de nacht van 18 op 19 januari 2014 ontaarde het met een beetje discursieve sturing in een strijd en een openhartig relaas waaruit op te maken is hoe sluw, gewetenloos en achterlijk pedofielen zijn op jacht naar hun willoze prooi. Fok! krioelt van de pedofielen. Zie hier het geheime topic (PDF; 1,23 MB) dat moderatoren angstvallig hebben verborgen en u eigenlijk niet mag zien.

Een kind is altijd wilsonbekwaam.

Maak kennis met de Fok!-pedoclub. BaajGuardian is dol op kleine kinderkutjes en vindt dat mensen te bekrompen doen over pedoseksualiteit. Er ontstaan heus geen trauma's doordat hij hun poesje likt; wel omdat u hem een pedo noemt. Hij wil dat pedofielen zich verenigen om heterofascisten af te slachten, want kinderen hebben recht op seks. Theunderdog is het met hem eens. Verbieden heeft geen zin; als hij zin heeft doet hij het gewoon. UltraBrain vertelt openhartig dat hij 12-jarige meisjes gewoon paalt. Zou het zijn eigen dochter zijn, dan "denkt" hij zich in te kunnen houden. Linkse_Boomknuffelaar hanteert het motto "des te dichter bij de nul, des te strakker om de lul". Volwassenen hebben gewoon geen tijd voor kinderen, hij natuurlijk wel. Volgens hem willen alle kinderen seks. Zo kwam een 7-jarig meisje zomaar aan hem vragen of hij zijn snikkel in haar aars wilde douwen. Hij deed wel andere dingen met haar. Walgelijk dat Fok! dit soort randdebielen niet gewoon verbant en aangeeft, maar het onderwerp is serieus genoeg voor een inhoudelijke behandeling.

Vrije wil is de belangrijkste drogreden die pedofielen aanhalen om zogenaamd een argument te hebben om aan kinderen te zitten. Kennelijk hebben zelfs die krankzinnige pedofielen ergens in hun botte harses nog het idee dat hun misdaad minder erg wordt als ze kunnen betogen dat het kind het seksuele misbruik zelf heeft gewild. Misvattingen over vrije wil komen zo vaak voor, dat we het op deze plek nogmaals nodig vinden daarover uit te weiden. Van vrije wil kan pas sprake zijn als iemand de consequenties kan overzien, het al dan niet aanvaarden daarvan kan betrekken in zijn keuze, volledig vrij is om een andere keuze te maken en zijn wil niet anderszins gebrekkig is. Stel dat we u gratis 1000 euro beloven als u een contract tekent. Na het tekenen blijkt dat we u misleid hebben en u akkoord bent gegaan om te sterven. Had u dat belachelijke offer kunnen verwachten, dan had u zeker anders gekozen. Bij vrije wil gaat het niet alleen om het moment waarop de ander een "ja" denkt te horen, maar over alle overwegingen omtrent de consequenties.

Uiteraard gaat het er niet om dat u alle consequenties kunt voorspellen en steeds in staat moet zijn de meest rationele beslissing te nemen. Het leven bestaat nu eenmaal uit risico's, maar u moet tenminste in staat zijn om extreme risico's die bekend zijn te kunnen meewegen. Wetenschappers hebben het bereiken van de volwassen leeftijd als algemeen ijkpunt vastgesteld waarop de meeste mensen genoeg mentale en lichamelijke ontwikkeling hebben doorgemaakt dat ze de noodzakelijke kennis hebben opgedaan om redelijkerwijs de meest basale zaken in het leven te snappen. Bij de een gaat dat zeker langzamer dan bij de ander, vandaar dat we voor een objectieve leeftijdsgrens kiezen, maar over het algemeen is het zo dat mensen van 18+ weten wat seks als concept is, ervaring hebben met de eigen gevoelens en weerbaar zijn. Manipulatie gebaseerd op onzin heeft nauwelijks vat meer op volwassenen. Zelfs als volwassenen te dom om te kakken zijn, is de kans klein dat vrijwillige seks tot een trauma zal leiden.

Naar ratio van redelijkheid, komen onvoorziene omstandigheden, dingen die misgaan of waar u achteraf spijt van heeft, voor uw rekening. Zuipen we ons lam en nemen we een ogenschijnlijk geil grietje mee naar huis die in de ochtend een ladyboy blijkt te zijn, dan hebben we pech gehad en zullen we de rest van het jaar onze smoel met groene zeep spoelen in de hoop dat de smaak van zijn piemel ooit nog verdwijnt. De avond ervoor hadden we daar vast niet aan gedacht, maar van volwassen mannen mag verwacht worden dat hij begrijpt dat hij er met z'n kop vol drank niet bij is, dit het resultaat kan zijn. Heeft u onbeschermde seks, dan had u vast niet gedacht hiv te krijgen, maar u wist van te voren wat voorbehoedsmiddelen zijn en wat de risico's waren. Zodra risico's echter onaanvaardbaar groot zijn, ziet u dat we ook voor volwassenen maatregelen treffen. Bijvoorbeeld door verplichte verzekeringen. Aan volwassenen rekenen we toe wat ze kunnen voorzien en verzekeren we de rest. Kinderen kunnen niet voorzien, dus verzekeren we alles.

Kinderen kunnen de consequenties van hun handelen niet dermate overzien dat ze verantwoorde keuzen kunnen maken en zijn daarom wilsonbekwaam. Seks kennen zo hooguit als vies praatje. Over wat seks daadwerkelijk is, de risico's en de consequenties voor lichaam en geest, tasten zij volledig in het duister. Een vergissing maken leidt niet, zoals bij een volwassene, slechts tot een vervelend gevoel. Er heerst een zeer brede wetenschappelijke consensus dat seksualiteit tussen kind en volwassene, per definitie schade oplevert aan het kind. Levenslange schade die leidt tot trauma's, psychiatrische aandoeningen en een instabiel leven. Van vrije wil kan, zeker met betrekking tot seks, bij een kind dan ook nooit en te nimmer sprake van zijn. Niemand kan met goed fatsoen betogen dat een kind echt iets wil dat hem voor de rest van zijn leven kapot heeft gemaakt. Helaas kan een kind dat nog niet zelf begrijpen. Kinderen zijn de bloemen van de mensheid die nog tot bloei moeten komen en te allen tijde bescherming verdienen tegen het trauma der pedofielen.

De denkfout die alle pedofielen maken is dat zij vrije wil zien als louter een woord op een moment dat zij interpreteren als "Neuk me!" Vragen we door, dan blijkt dat zij woorden als "verkering" en "verliefd" die elk kind wel eens tegen een volwassene heeft gezegd zonder te beseffen wat het betekent, zien als startsein voor een aanranding. Linkse_Boomknuffelaar beweert echter dat hij vaak seksuele verzoeken krijgt en noemt daarbij als voorbeeld een 7-jarig meisje waar hij contact mee heeft. Nog even en we zouden echt geloven dat zij hem heeft gesmeekt om een grote harige lul in haar poesje te mogen krijgen. Hij vindt deze wereld maar een nare plek vol kinderhatende fascisten en vindt het spijtig dat hij steeds moet stoppen als hij betrapt dreigt te worden. Voorts heeft hij haar maar gestreeld en geknuffeld terwijl zijn kloppende roede tegen haar aandrukte. Typisch een praktiserende pedofiel. Met slimme manipulatie kan een volwassene ieder kind zover krijgen dat hij "ja" zegt. Chemische castratie voor pedofielen is daarom noodzakelijk.

Sinds hun geboorte hebben kinderen de bescherming nodig van volwassenen omdat ze het anders niet zouden overleven in deze wereld. Hun wilsonbekwaamheid zorgt er tevens voor dat volwassenen een veilige omgeving moeten handhaven en altijd beslissen wat "voor zijn eigen bestwil" is. Kinderen leren daarom van jongs af aan, dat ze volwassenen moeten gehoorzamen. Thuis moeten ze doen wat hun ouders willen, op school delen leerkrachten de lakens uit en ook op straat gelden er regels. Volwassenen hebben altijd de overhand en het laatste woord en daarom kunnen kinderen makkelijk gemanipuleerd worden. "Ja maar als twee volwassenen seks hebben, heeft er ook 1 de overhand." Dat is niet te vergelijken. Kinderen zullen altijd volwassenen gehoorzamen als ze aan hun zorg zijn toevertrouwd. Volwassenen zijn ook groter, sterker en bevinden zich in een machtspositie. Om een volwassene te dwingen is nogal wat meer nodig. Wanneer kinderen onderling doktertje spelen, is dat minder bezwaarlijk omdat ze gelijkwaardig zijn en dat bij hun ontwikkeling past.

"Boehoe, een kind kan evengoed manipuleren." Ja, dikke lul, zoek maar eens een kind dat een willekeurige volwassene kan overtuigen dat hij voor een knuffel wel eerst zijn penis in hem moet steken. Lukt niet. Andersom helaas wel. Pedofielen zijn geraffineerd. Die linkse boomlul heeft dat 7-jarige kind dat waarschijnlijk enkel een knuffel wilde, vast wijs gemaakt dat ze die liefde enkel kan krijgen als hij ook zijn penis naar binnen mag schuiven. Want dat is heel normaal hoor meisje, dat doen alle kindertjes van jouw leeftijd. Een kind gelooft zonder meer alles wat een volwassene zegt. Sinterklaas, de paashaas, de Kerstman, God: op die leeftijd is een kind naÔef en geloven ze alles. "Veel volwassenen zijn net zo stom." Klopt, maar zij lopen als gevolg daarvan doorgaans geen levenslang trauma op. "Kinderen zijn echt niet dom." Klopt, hun geest is ruim, maar wat niet ontwikkeld is, is niet ontwikkeld. Linkse_Boomknuffelaar roept dat de meeste kinderen seks willen. Ze worden er gelukkig van zegt hij en hij kan het weten...

Manipulatie is sowieso een lastig concept om te begrijpen voor pedofielen. Althans, ze doen allemaal alsof zij zich er niet schuldig aan maken. Kinderen willen gewoon seks en als ze er zelf mee komen, heeft de pedofiel meteen groen licht om te doen wat hij wil. Ongeacht of het kind dat ooit bedoeld heeft. Een verkeerd woord en de pedofiel scheurt het achterwerk van het kind uit met alle trauma's van dien. Heel eng. Hoe kan een kind om seks vragen als het niet eens weet wat het is? "Ja uh, hun lichaamstaal en ik krijg ook een stijve." Vreemd, dat overkomt ons nou nooit. "Nou, als kinderen aan jou geen seks vragen, dan vertrouwen ze je niet." Vast, een deel van ons werkt al jaren professioneel met kinderen die allemaal met hun problemen bij ons komen. Als leraar, psycholoog of pedagoog. Velen van hen hebben trauma's opgelopen door die achterlijke mongolen. Nooit kwam er een die het echt zelf wilde. Al die pedofielen zijn zo ziek in hun hoofd dat hun psychiatrische stoornis hen belet de realiteit onder ogen te zien.

Aan het handelen van bekende pedofielen, valt al te zien dat er van vrije wil nooit sprake kan zijn. Van groomers is bekend dat zij maanden tot jaren het kind manipuleren en chanteren voordat het tot webcamseks komt. Robert M. ging jarenlang zijn gang in een kinderdagverblijf en had zelfs medeplichtigen om hem te helpen de kinderen in bedwang te houden. Pedofielen maken allemaal het proces door van zogenaamd algehele seksuele onthouding, kinderporno, fysiek contact zoeken met kinderen, knuffelen, strelen en dan penetrerend toeslaan. Als het allemaal vrijwillig is, hoe kan het dan dat als pedofielen gepakt worden er altijd blijkt dat er veel manipulatie, voorbereidingshandelingen, dwang en manipulatie aan te pas is gekomen? Zeker in dit wantrouwende klimaat is het vrij lastig om met kinderen in contact te komen en lange sessies te starten. Zoiets gebeurt niet per ongeluk en zeker niet door het kind zelf. Kinderen hebben geen vrije wil. Ze kennen de gevolgen niet. Alles is interpretatie van de pedofiel en ze zijn extreem vatbaar voor manipulatie.

Liefde een hard gelag.

Inmiddels hebben de pedofielen door dat ze met hun gelul over vrije wil niet ver komen. Iedereen weet toch wel dat zij net zo lang proberen in contact met kinderen te komen en ze manipuleren totdat ze emotioneel afgebroken zijn en de pedofiel tot zijn walgelijke verkrachtingsrituelen kan komen. De een pakt het wat subtieler aan dan de ander, maar het zijn tikkende tijdbommen die het beste volledig geŽlimineerd horen te worden uit onze samenleving. Vandaar dat ze het over een andere boeg proberen te gooien. Einddoel van de pedofiel is in die visie naar eigen zeggen geen seks, maar gewoon een heel normale relatie opbouwen met het kind. Beetje zoenen, strelen, likken enzo, maar goed, dat doen we toch allemaal? "Zeg nou niet dat kinderen niet klaar zijn voor relaties hoor, want dat zijn de meeste volwassenen ook niet." Wederom geldt: als een volwassene een fout maakt, is dat hooguit wat vervelend. Alsof iedereen niet allang doorheeft dat de pedofiel een ogenschijnlijk normale relatie op den duur omzet naar iets weerzinwekkends.

Eigenlijk is het heel simpel. Komt meneer de pedofiel "normaal" bij ons eten als hij weet dat het eindpunt levenslange schade of misschien wel de dood zal opleveren? O wacht, dan snapt hij het wel. Het grote verschil tussen een volwassene die zo gestoord is dat hij zijn wil naar uw mening niet juist bepaalt en een kind, is dat het kind (zonder pedofiele smeerlapperij) wel een kans heeft op te groeien tot een normale volwassene en we hem dat niet mogen ontnemen. Wat de pedofielen hier proberen is het probleem te bagatelliseren tot een overtrokken reactie waarbij iedereen bij elke aanraking meteen aan pedofielen denkt. Als dat al zo zou zijn, dan is dat het directe gevolg van pedofielen die negatief in het nieuws komen nadat ze weer een hele schoolklas hebben verkracht uit liefde. "Misschien moeten we aanvaarden dat iedere man een harde lul krijgt van 12-jarige meisjes." Aanvaard dan ook de doodstraf. "Maar kinderen hebben recht op seks. Je mag het ze niet onthouden." Nog nooit is een kind dat recht komen opeisen. Alles komt van die pedo's.

"Denk nou eens aan al die eenzame kinderen. Die hunkeren naar liefde. Het interesseert jullie niks dat die kinderen eenzaam opgroeien en door niemand geknuffeld worden." Zeker wel. Kinderen die warmte missen in hun jeugd, of dat nu door gevoelloze ouders of door pestgedrag komt, hebben regelmatig onze aandacht. Hoe halen die teringpedo's het in hun hoofd om een kind dat toch al problemen heeft, nog eens erger te verkrachten? Alsof we die goorlappen nodig hebben om kinderen van liefde te voorzien. Zeg eens meneertje, als u dan zo goed voor de kinderen bent en het beste voor hen wilt, waarom dan niet samen pleiten voor een verbetering van de jeugdzorg, speciale projecten voor de kinderen, anti-pestprogramma's en psychologen? Waarom moet het eindstation altijd weer een pik in de reet zijn? "Doen we ook." Nee, doen jullie niet. Elke discussie met pedofielen draait slechts om een ding: seks, seks, seks. Kinderen die problemen hebben uitleveren aan ranzige pedofielen met nog slechtere bedoelingen. Hoe halen ze het in hun zieke kop?!

Kinderen zijn heel goed in staat om hun eigen lichaam te ontdekken in hun eigen tempo waarop ze niet beschadigen. "Jullie zijn harteloos en gunnen de kinderen niks." Goed, kom dan maar eens met het wetenschappelijke bewijs en het feitenmateriaal waaruit blijkt dat kinderen die geen seks hebben gehad met pedofielen, daar later schade van ondervinden. "Uhm, dat kan ik niet." Precies, omdat het bullshit is. Het is altijd andersom. Kinderen die seks hebben met volwassenen, krijgen daar altijd levenslang last van. Daarom: niet doen en doodstraf voor veroordeelde pedofielen. Simpel als wat. "Als het kind naar me toe komt, dan kan ik het toch niet afwijzen?" Nee, maar wij kunnen u wel ophangen. U bent nog erger dan een beest. Geestelijk gestoord en toch wetende dat u kinderen ziet als een prooi. "Het is allemaal zo afstandelijk in deze wereld, een beetje friemelen, zoenen en de lekkere plekjes mag toch?" Voor de pedofiel is het onvriendelijk ja. Wij houden u weg van kinderen. Ondertussen knuffelen wij wel voort op een normale manier.

"Je geeft geen zak om kinderen." U als pedofiel wel zeker? Zodra het kind te oud wordt, ruilt hij hem of haar in voor een nieuwe. Koud en berekenend zoals een roofdier het laatste beetje verrotte prooi overlaat aan een varaan. Wat nou liefde? Alles draait om de seks en als het kind niet meer goed is, laten die pedo's ze gewoon barsten. "Kinderen wordt gewoon een trauma aangepraat. Zouden jullie dat niet doen, dan vergeten de kinderen de seks gewoon." Natuurlijk, zouden jullie ook de doodstraf vergeten? Vast wel, want dan is er ook voor jullie geen trauma meer. "Nou, het is anders wel liefde hoor. Lichaamstaal. Het kind wil seks en gedraagt zich ernaar. Dat is toch pure liefde? Want liefde is seks. Pedoseks." Juist, maar weet u wat het is? Wij zijn geen kleine kinderen. Ons kunt u niks wijsmaken. Ons kunt u niet manipuleren. Ons kunt u niet outsmarten met uw drogredenen. Wij zijn allen professionals. Bah, die pedofielen beweren dat u de kinderen ongelukkig maakt door ze niet te (laten) neuken (door pedofielen). Gadverdamme.

Schade voor eigen rekening.

Al die pedo-apen voelen zich in het nauw gedreven en proberen nu wanhopig het krachtigste argument tegen hun daden onderuit te halen: onmiskenbare schade. Allereerst ontkennen ze die schade. Zou er al schade ontstaan, dan komt het omdat u er zo'n probleem van maakt. Uw bekrompenheid achteraf is de oorzaak. Want, zo redeneren zij, de schade wordt pas gerapporteerd nadat u er over gaat zeuren. Nogal wiedes. Als wij een pedofiel doodsteken, dan wordt dat ook pas openbaar na de moord. Blij om te horen dat dan niet wij, maar hooguit hun nabestaanden de daders zijn. Voorts denken ze hun stelling te kunnen staven met anekdotisch bewijs. Allemaal hunkerden ze als kind naar seks, allemaal hebben ze toen ze 12 waren aan de pik van hun suikeroom gezogen, allemaal hebben ze achteraf spijt dat ze niet in hun kont gebonkt zijn en natuurlijk was pedofilie in de vroege geschiedenis normaal. Net als de dood van pedo's. Wel moeten ze toegeven dat misbruik snel gebeurt, maar zij zijn ideaal. "Langzaam het kind brengen tot geslachtsgemeenschap is geen misbruik."

Theunderdog maakt bezwaar en roept waarom we de goede pedofielen bestraffen terwijl het slechts een kleine groep is die het verpest voor anderen. Waarom haten we nazi's en NSB'ers terwijl er slechts een kleine groep is die de kamers daadwerkelijk in werking zetten? Omdat het altijd schade aanricht en omdat de rest gewoon medeplegers zijn. De enige goede pedofiel, is een dode pedofiel. Elke keer als er een pedo gepakt wordt, blijkt hij een historie te hebben van kinderporno en kinderverkrachting. In gang gezet door "neutraal" contact en door maandenlange manipulaties, chantage en bedreiging om te zetten in verkrachting. Dat het voor de pedofiel geleidelijk en liefdevol gaat is volstrekt irrelevant gezien het resultaat: een kind dat tot bloedens tot verkracht is en daar levenlang een trauma aan overhoudt. "Je lost het toch niet op door een verbod." Door toestemming te geven al helemaal niet. Het is zeer eng dat die pedofielen ons bedreigen door te suggereren dat de wet hen toch niet tegenhoudt.

Het bizarre is dat zij gewoon schijt hebben aan de schade. Als ze werkelijk om kinderen geven, waarom zouden ze dan Łberhaupt het risico lopen dat zij daar een trauma aan overhouden? "Nou eh, omdat anderen ook kinderen kwaad doen." Juist, dus omdat er moordenaars rondlopen, mogen we pedofielen legaal vermoorden. Omdat er verkrachters rondlopen, mogen we een honkbalknuffel in hun reet steken. Omdat iemand toch al beschadigd is, is het niet erg om dat nog een paar maal te doen. Want een kind is toch maar een wegwerpmiddel. Een stuk vuilnis dat, als het te oud wordt, zonder pardon door de pedofiel bij het grofvuil wordt gezet. Zulke uitspraken vormen het beste bewijs dat pedofielen gewoon monsters zijn die de gruwelijkste marteldood verdienen die u maar kunt bedenken. En ja, er zijn veel anderen die kinderen mishandelen en wat ons betreft krijgen die dezelfde straf als deze praktiserende pedofielen. Alles en iedereen die kinderen kwaad doet, moet gestraft worden. Investeer in de verbetering van opsporing, zorg en veiligheid.

Dan raken de pedo's volledig de regie kwijt over de discussie die ze terug proberen te krijgen door te gaan trollen. Vjenne12345 schrijft dat alle homo's pedofielen zijn zodat anderen erop gaan reageren. De bekende pedo's uit dit artikel beginnen tegen de bezorgde moeders te roepen dat ze hun eigen kinderen maar moeten gaan neuken zodat zij weer een aanleiding zien om elkaar verrot te schelden. De pedofielen duiken afbeeldingen op van jonge getekende kinderen en beginnen daarop te geilen. Hun ware aard komt boven met als doel alles wat ze hebben blootgegeven, te verbloemen en iedereen het idee te geven dat het niet gebeurd is. Net toen het leuk begon te worden, verscheen er een moderator die de topic op slot deed. Na intern overleg hebben ze besloten dat er geen ruchtbaarheid aan gegeven mag worden. Pedofielen verbannen? Wel nee, dan is het hele forum weg. Dan maar snel verbergen en niet meer over praten. Koekoek jongens, jullie staan op Misdefinitie! Alles openbaar en we komen er toch wel achter wie jullie goorlappen zijn.

Overweging.

Pedofielen roepen altijd dat niemand met hen de discussie wil aangaan, maar uiteindelijk, als al hun retoriek en drogredeneringen ontkracht zijn, is het enige waar zij in geÔnteresseerd zijn toestemming en mogelijkheden om aan de slag te kunnen met kinderen. Het boeit ze geen reet dat een kind geen echte vrije wil heeft. Elk woordje interpreteren zij als "ja" en altijd zijn ze tot maanden bezig om het kind zo te manipuleren dat het meegaat in zijn gore praktijken. Van liefde is evenmin sprake. Zodra het kind misbruikt is of te oud wordt, dumpen ze het en gaan ze weer net zo hard naar de volgende. Zelfs de schade waarvan elke serieuze wetenschapper zal zeggen dat die altijd zal optreden, weerhoudt hen er niet van om tot verkrachting over te gaan. Want dat is het per definitie. Altijd. Dan komt het weer door de bezorgde moeders of vinden ze het niet zo erg omdat er ook ander tuig rondloopt. Wetenschappers en deskundigen vinden zij fascisten. Kortom, pedofielen zijn niet voor rede vatbaar en zijn genadeloze monsters die uw kinderen beschadigen. De doodstraf is zeker te rechtvaardigen.

"Die heksenjachten moeten stoppen," schreeuwen ze. Onzin, heksen waren toen echt onschuldig, pedofielen zijn dat per definitie niet. Elk contact dat pedo's hebben met kinderen is misbruik en leidt tot misbruik. Al zijn het ogenschijnlijk subtiele handelingen, de intentie erachter zorgt ervoor dat de pedo steeds net eventjes verder gaat dan gezond is voor het kind. Pedofiel impliceert pedoseksualiteit. De vraag is niet of maar wanneer dat gebeurt. Natuurlijk, ze zijn gestoord en zouden eigenlijk psychiatrisch patiŽnt moeten zijn, maar in plaats van dat te onderkennen en zich te melden zodat ze echt geholpen kunnen worden, zitten ze op een berekende manier propaganda te voeren en op fora te vertellen dat ze daadwerkelijk contact hebben met echte kinderen. Dat baart ons zorgen. Op een forum vertellen ze niet precies wat ze hebben uitgespookt omdat ze ook dondersgoed weten dat ze dan te pakken zijn. Gestoord? Prima, meteen melden is behandeling. Niet melden en op wat voor manier contact met kinderen? Castratie en doodstraf. Heel duidelijk.

"Boehoe, dat is tegen de rechtstaat." Is dat zo? Willens en wetens doorgaan en toch contact met kinderen zoeken die daardoor levenslange schade oplopen is tegen alle mensenrechten. U wilt zich niet aan de wet houden, dus wat ons betreft geniet u ook geen bescherming van de wet. Trouwens, de wet biedt middels noodweer(exces) allang een uitweg. Als u betrapt wordt en een vader ramt met een rode waas voor zijn ogen uw lege schedel in, gaat hij wellicht vrijuit en terecht. Daarnaast zeggen pedofielen ook democratisch te pleiten voor het veranderen van de wet. Wel, wij willen ook dat de wet veranderd wordt. Niet qua leeftijd, maar qua straf. Doodstraf voor veroordeelde pedo's. Wat zegt u? Onmenselijk? Hoezo dan? U houdt zich toch aan de wet? U bent toch geen kinderverkrachter? U heeft toch geen kinderporno? Of stiekem wel en bent u gewoon bang voor de gevolgen? "Zonder leeftijd in de wet kan misbruik toch ook aangepakt worden?" Laat de juridische shit maar over aan de deskundigen. Juist omdat pedofielen niet goed bij hun hoofd zijn en hun drogredenaties gericht op gelul, is een harde leeftijdsgrens onontbeerlijk.

Wel blijven we met een vervelend gevoel zitten door een situatie waar die ransapen ons voor stellen. Jacht maken op die monsters is een ding en het interesseert ons echt niks hoe die mafkezen aan hun einde komen, maar het kan niet zo zijn dat we transformeren tot een mannenhatende maatschappij waarin ieder willekeurig contact met kinderen leidt tot verontwaardigde reacties. Ook hier trachten de pedofielen misbruik van te maken. "Pas op hoor, want als jullie achter ons aangaan, dan naaien jullie misschien de verkeerde." Zo denken zij ook ongestraft te kunnen beginnen door slechts een knuffel aan te bieden omdat het voor buitenstaanders op het eerste gezicht niet afwijkt van wat normaal is. Toch is die angst ongegrond. Vaders en moeders voelen heel goed aan of iemand deugt en opletten of contact geen rare vormen aanneemt, moeten we allemaal. Garanties heeft u nooit, maar verklein de risico's. Pedofielen hebben een IQ lager dan dat van kinderen; die kunt u makkelijk aan. Ze laten anoniem genoeg steken vallen waardoor ze herkenbaar worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.