Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

711 # Europa eist totale controle #
Gepost door Misdefinitie op 02-11-2013 om 23:09.
Samenwerken wordt zo'n beetje door elke bosmongool en bij elkaar gefraudeerde schijndeskundigen gepromoot als de beste manier om bergen werk te verzetten. Van activiteiten die eveneens door individuen verricht kunnen worden, blijkt echter keer op keer dat het resultaat van de samenwerking veel kleiner is dan wat onafhankelijk van elkaar werkende individuen hadden kunnen bereiken. Zo is de gezamenlijke kracht van een groep van zes personen die samen aan een touw trekken, doorgaans kleiner dan de individueel opgetelde trekkracht van zes personen die na elkaar aan het touw trekken. Groepswerk lokt namelijk parasiteren uit. U kunt toch niet zien of wij meewerken of niet. Nog een stapje erger wordt het als u het meeste bijdraagt en de parasiet te vriend moet houden omdat u nu eenmaal afhankelijk bent van het werk. Dan wordt u uitgebuit en afgebrand totdat u letterlijk het bijltje erbij neergooit. Europa begon met de belofte dat de samenwerking ons gouden bergen zou opleveren en eindigt met het toe-eigenen van alle macht en controle.

EUSSR in volle glorie.

Vraag de meest gehaaide voorstanders van de EU naar de voordelen en ze komen niet verder dan het gemak van geen muntstukken meer te hoeven wisselen, het handeldrijven met andere landen en de vrijheid om overal in de EU te kunnen werken. Kenners met meer verstand merken op dat zij wel kunnen rekenen, ons land al eeuwenlang handel drijft met de hele wereld zonder meteen de macht over te dragen aan een totalitair supranationaal regime en de open grenzen er in de praktijk alleen maar voor zorgen dat er nog meer criminelen ons land binnen kunnen komen om te profiteren. Alle "voordelen" zijn derhalve gewoon ordinaire nadelen of te triviaal om serieus te nemen. Een domme vazalstaat uithangen van die stinkerds daar in Brussel, is alles behalve gratis. Zeker als we daardoor in de positie geraken om als sinterklaas met zwarte Pieten zonder gouden oorbellen, de grootste nettobetalers te zijn voor Oost-Europeanen. Jaarlijks betalen we meer dan 6 miljard aan de EU plus alle bijdragen aan individuele lidstaten. Geld dat grotendeels opgaat aan corruptie.

Iedereen met gezond verstand zou moeten kunnen begrijpen dat het halveren van hun vermogen na het omwisselen van guldens naar euro's een nadeel is dat niet opweegt tegen het niet meer hoeven omrekenen. Evenals ze moeten beseffen dat het betalen van miljarden euro's per jaar waardoor onze bevolking moet worden uitgeknepen, niet opweegt tegen het extra beetje handel dat we misschien krijgen. Welke politieke partij u ook aanhangt, u zult het toch met ons eens moeten zijn dat miljardenverspillingen en honderden bureaucratische regeltjes hooguit te rechtvaardigen zijn als we er voldoende voor terugkrijgen. Dat is helaas niet het geval. Terwijl de voorstanders van de EU niet verder komen dan wat kleingeld, willen wij even een uitstapje maken naar wat de EU in de dagelijks praktijk daadwerkelijk betekent. Velen van u zijn voorstanders geworden in de veronderstelling dat het u niet persoonlijk zal gaan raken. NaÔevelingen komen van een koude kermis thuis. Europa dringt zich steeds meer op in uw eigen woonomgeving.

Vanuit Europa waren we al die "grapjes" gewend van het verbieden van de goede oude gloeilamp door deze te vervangen door giftige, met kwik gevulde, troep die ze spaarlampen noemen. Ondingen die nauwelijks licht geven waardoor we alsnog het hele huis met extra TL-lampen moeten hangen en daardoor helemaal niks besparen, maar daar wordt niet naar geluisterd. Het kan nog een stapje erger. Dagelijks uw golden shower in het toilet laten vloeien en dan zomaar de plee doortrekken? Bent u nu van de pot gerukt? De EU wil graag dat u veel minder water gaat gebruiken. Overdag tijdens het zeiken moet er het liefst gewacht worden totdat u 's avonds of de ochtend erna een neger op de boot zet. Dan mag u een keertje doortrekken, maar dan wil de EU wel bepalen met hoeveel liter drinkwater u dat gaat doen. Regelgeving moet afdwingen dat we allemaal zuinige wc-potten gaan gebruiken en de oude moeten gaan vervangen. Vanzelfsprekend zult u begrijpen dat wij te allen tijde net zo lang op de knop blijven hameren totdat er 10 volledige liters door de plee gaan.

Huisvrouwen die vaak zuigen, zullen onaangenaam verrast zijn als ze te horen krijgen dat de EU niet blij wordt van hun stofzuigkunsten. Stof afnemen kunt u ook met een doek en als u dan toch wilt zuigen, dan moet dat straks met een stofzuiger die net zoveel vermogen heeft als een kruimeldief. Jawel, u hoort het goed. Koop nog maar even snel zo'n goede ouderwetse degelijke Miele, want de EU bemoeit zich heel brutaal met uw stofzuiger. Wereldwijde crisis, de EU maakt bijna een shutdown mee en alle landen hebben schulden, maar wat is voor hen belangrijk? Of u toevallig teveel stroom verspilt met uw zuiger. Nou, als dat ding straks minder goed zijn werk doet, zijn we twee keer zo lang bezig en gebruiken we de stroom alsnog. Daar denken ze niet aan. Er wordt een heuse verordening (Europese wetgeving) vastgesteld. Prima gedaan jongens, daar betalen we nu al die miljarden voor. Europa wordt steeds veiliger. Proest. EuroparlementariŽrs lopen ondertussen al te bietsen voor meer geld. Vuile schooiers, ga verdomme eens doen waarvoor de lidstaten jullie gekozen hebben.

Woonproblemen lost men binnen de EU niet op door te zorgen dat er minder geld wordt verspild, de belastingen omlaag kunnen, bedrijven meer mensen aannemen en de mensen daardoor een huis kunnen huren of kopen, maar door bemoeizucht. Links wil de inkomensgrens voor sociale woningen omhoog. Lekker nivelleren. Iedereen hetzelfde huis, hetzelfde salaris en dezelfde ellende. Socialisme, maar dan wel salonsocialisme voor de machthebbers. Gebruikt u plastic tasjes? Stoute jongen, ga op je knieŽn zitten en blaf als een hondje. Eurocommissaris Janez Potocnik vreest de hoeveelheid plastic die via het milieu in de magen van de dieren komt die wij allen opeten, dus moeten die zakjes verbannen worden. Lidstaten mogen nog wel "kiezen" welke maatregelen ze nemen. Flink beboeten zodat al het geld naar Europa kan of een algeheel verbod, maar het moet wel gebeuren. 80 % van al die teringzooi moet op den duur verdwijnen. Rot eventjes gauw op Europese glitterflikkers, een schoon milieu begint bij onszelf, daar hebben we de EU niet voor nodig!

Verboden helpen niet. Goed milieubeheer omvat tenminste twee elementen. Het tegengaan van overbevolking en het veranderen van mentaliteit. Zolang we nog neuken als konijnen en de hele wereld besmetten als ratten, is het naar beneden schroeven van gebruik dweilen met de kraan open. Des te meer mensen er op deze aardbol rondlopen, des te meer tasjes en andere vervuiling die 20 % nog steeds zal opleveren. Willen we daar niks aan doen, bijvoorbeeld omdat we nog steeds te laf zijn om mensen die het niet verdienen om te leven, te onderhouden, dan zullen we met het probleem blijven zitten tot het bittere einde. Met mentaliteit doelen we op de motivatie van mensen om zelf steeds de leefomgeving schoon te houden. Aankopen bij winkels doen wij altijd in een fatsoenlijke tas die we speciaal meenemen. Plastic tasjes hoeven we daardoor vrijwel nooit. Ook gooien we nooit afval op straat en dat scheelt heel veel. Straf mensen die het milieu vervuilen en laat verstandige mensen buiten al die betuttelende regeltjes.

Van gekkigheid weten die eurocraten niet meer wat ze met ons geld moeten doen en komen daarom maar met bizarre ideeŽn als een snelheidsbegrenzer in alle auto's. Drogreden nummer zoveel: minder snelheid is minder doden. Tenzij u niet uitkijkt, voor het gemak gewoon altijd het gaspedaal inhoudt omdat u toch niet meer zelf op de verschillende snelheden hoeft te letten en zich opeens een situatie voordoet waarin extra snelheid juist uw leven kan redden. Zoals vrachtwagens die opeens van baan wisselen als u naast ze rijdt en vaart minderen geen optie is. Verkeersongevallen komen niet puur door snelheid, maar door al die lapzwansen die sowieso te incompetent zijn om wat voor voertuig dan ook te besturen. Bovendien vergeet dat EU dat Nederland nog net niet failliet is door de melkkoe die de automobilist heet. Harder rijden dan toegestaan levert immers altijd een goudmijntje op waarmee we de EU betalen. Zo langzamerhand is er geen enkel aspect meer in uw leven dat niet bepaald en beheerst wordt door die Brusselse rakkers.

Over boetes gesproken, daar heeft de EU ook een handje van. Samenwerken? Handel drijven? Dikke lul drie bier, we zijn gewoon keihard de schandknapen van Europa die dikwijls van achteren genaaid worden daar waar hoeren hem niet eens willen hebben voor dat geld. Continu is daar de dreiging van megaboetes zoals de recordboete van 130 miljoen voor het niet houden aan de melkquota. Knoop de uiers van de koeien maar dicht, want melkplassen creŽren zoals we in de jaren '80 en '90 vaak deden, mag niet meer. Het idiote eraan is dat Europa zulke boetes verzint, landen als Nederland daar de dupe van laat worden en het vervolgens weer afschaft. Daarna verzinnen ze weer iets nieuws. Of te wel, er wordt steeds een aanleiding gezocht om Nederland te plukken en we zijn al de grootste nettobetalers. Vroeger werden zulke leenheren opgeknoopt. Thans worden we geacht om koeien die teveel geven versneld te gaan slachten. Geef alle scholen het overtollige melk als schoolmelk. Dan kunnen ze meteen de subsidies van de scholen verlagen en houden we geld over.

Kroes krijgt een natte poes van haar droom van een telecommarkt voor heel Europa. Alle facetten van een groot Derde Rijk, ooit de prachtige droom van een almachtig en alwetend visionair, komen zo bijeen. Alle lidstaten moeten een groot netwerk maken met dezelfde tarieven en kwaliteit zodat we allemaal kunnen worden afgeluisterd door de NSA en andere geheime diensten, want dat zit er natuurlijk achter. Ooit was ons behoud van soevereiniteit beloofd als we zo intensief gingen samenwerken met de EU, maar nu moeten we een van de belangrijkste zaken die een land heeft uit handen geven. Communicatie. Heeft men alle communicatie in handen, dan bestaat Europa alleen nog maar uit een totalitair regime. Een monster dat nooit meer te stoppen is omdat ieder kritisch geluid afgeluisterd en gestopt kan worden. Voor de interne markt is het al helemaal een ramp. Geen unieke producten meer, maar EU-eenheidsworst. Kleine telecomproviders die niet binnen het grote plaatje van de EU vallen, kunnen straks niet meer concurreren en zullen verdwijnen.

De vrijheid van meninguiting kent volgens het Europese Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) een ruime "margin of appreciation". Duur juridisch gelul dat de stelling inhoudt dat nationale lidstaten zelf mogen bepalen wat er wordt gezegd en hoe zwaar de (strafrechtelijke) maatregelen zijn. Op papier lijkt dat een verstandig besluit, maar in de praktijk leidt dat ertoe dat het EHRM er geen moeite mee heeft als een land als Nederland linkse rakkers altijd laat wegkomen met de extreemste uitingen en bedreigingen terwijl u aan de rechterkant al kunt worden opgepakt als u criminele moslims een stelletje berberapen noemt. Zouden ze in Europa consequent zijn en zich helemaal niet (meer) bemoeien met wat wij hier zeggen, dan zou dat nog voor ze pleiten, maar niet toevallig blijken ze daar eveneens slechts selectief verontwaardigd te zijn als het om uitingen gaat jegens buitenlanders, want dat is racisme. De Raad van Europa vindt dat het blanke voetbalpubliek hier bestaat uit racistische hooligans en verafschuwt de aandacht die de PVV krijgt.

Uiteraard laat die linkse en waardeloze ombudsman Alex Brenninkmeijer ook weer van zich horen door naar aanleiding van de uitspraken van Europa te roepen dat Den Haag een racistisch klimaat heeft gecreŽerd tegen allochtonen. En dat in een land dat 3 miljoen allochtonen heeft binnengelaten en ze op onze kosten een huis, uitkering en vrouwen heeft gegeven. Al die linkse flikkers hebben ons met honderden miljarden euro's aan staatsschuld opgezadeld om dat te kunnen financieren en we zullen ons leven lang krom moeten liggen om dat te betalen. Die vuile linkse leugens. Het zou mensen zo maar eens zo kwaad kunnen maken dat ze uit volkswoede tot een herdenking van de Kristallnacht willen komen. Dan te bedenken dat de voorzitter van de Raad zogenaamd doet alsof asielzoekers "eerlijk" over de lidstaten moeten worden verdeeld. Vooral Zuid-Europa en Oost-Europa doen het slecht. Worden zij gestraft? Nee dus. De Raad van Europa vindt dat landen die geen asielzoekers willen, op andere manieren kunnen helpen. Waarom zit ons land dan vol buitenlanders?

Drugsbeleid en de reactie van het strafrecht vallen bij uitstek onder de nationale beleidsvrijheid van lidstaten. Elk recht is anders en lidstaten kiezen hun beleid naar aanleiding van hun eigen politieke besluitvorming. Europa wil daar vanaf. Zij vinden dat er teveel commerciŽle geestverruimende troep wordt verkocht en wil dat lidstaten daar strafrechtelijk op reageren. Dit druist lijnrecht in tegen het principe dat strafrecht echt een ultimum remedium moet zijn: het laatste redmiddel als er echt niet op een andere manier kan worden opgetreden. We kunnen niet alles wat gevaarlijk is onder het strafrecht brengen en dat bepalen we lekker zelf. U kunt regelmatig zien hoe Europese rechters Nederland naaien. Europa vordert landbouwgeld terug nadat ze ook al alle zeggenschap hebben gekregen over subsidies en de rechter vindt dat uiteraard terecht. Op zo'n manier hebben we geen fuck meer te zeggen. Europa eist zelfs uitleg over hoe wij onze belastingen inrichten en wil toe naar een uniforme btw-aangifte voor alle landen.

Desondanks blijven de eurofielen, die al net zo goor en ranzig zijn als de pedofielen, stug doorgaan met hun Europese afbraakbeleid. Rutte (VVD), die samen in bed ligt met Samsom (PvdA) en de grootste eurofiel in de Tweede Kamer Pechtold (D66), suggereert eerst dat hij kritiek van eurosceptici serieus neemt, maar voegt er vervolgens aan toe dat hij die kritiek volledig weggenomen acht door hen te wijzen op de voordelen. Wederom komen al die voorstanders niet verder dan mompelen over het versterken van de interne markt. Domme heikneuters, alsof mensen niet allang doorhebben dat Europa zijn beleid juist afstemt op een supranationale eenheidsstaat die geleid wordt door de dictatuur van Brussel. Krijg de klere met die interne markt die in feite gewoon neerkomt op globalisme en socialisme. Wat Nederland nodig heeft om uit dit zwarte gat te klimmen is zijn aloude soevereiniteit terugkrijgen. "Alles moet internationaler worden," vinden die slinkse imbecielen, maar dat betekent gewoon dat wij in de macht komen van de EU en de VS.

Rutte denkt dat hij u middels propaganda kan overtuigen van de voordelen die Europa in uw dagelijks leven brengt, maar dat is gelul in de ruimte. Nergens wordt hij concreet terwijl de feiten juist de andere richting op wijzen. Kritisch zijn wordt echter beschouwd als populisme en dat zou de stabiliteit van Europa bedreigen. Nogal een belachelijke insinuatie. Ten eerste maakt kritiek op Europa de boodschapper helemaal niet populair. Integendeel zelfs. Mensen zijn voornamelijk pro-Europa in hun handelen. Weliswaar hebben ze in hun dagelijks leven een grote bek en kritiek, maar zij willen principieel nooit tot de conclusie komen dat het systeem van dat Europees gedrocht niet deugt. Doorgaans kappen zij elke discussie af met de dooddoener dat zij de voordelen zwaarder vinden wegen dan alle nadelen. Al kunnen zij die voordelen nooit noemen als daarnaar gevraagd wordt. Op z'n minst is dat erg opmerkelijk. Europa overtuigt niet met voordelen en argumenten, maar moet het hebben van smerige linkse en links-liberale propaganda.

Ten tweede zijn het niet de standpunten van de critici die de stabiliteit bedreigen, ook niet als ze gekscherend populistisch worden genoemd, maar het simpele feit dat Europa een geldverslindende draak is die net zoals de nationaal-salonsocialisten in de Tweede Kamer het geld aanwenden voor fraude, corruptie en andere linkse hobby's. Men kan moeilijk volhouden dat rechtse standpunten de hele stabiliteit bedreigen van het Derde Rijk dat per definitie een socialistische en dus linkse uitvinding is. Links is daar aan de macht, niet rechts. Als er iets is wat wel een bedreiging vormt voor de EU, dan is het wel die immer uitbreidende drang om het rijk waar de FŁhrer zo van droomde te vergroten. Jeanine Hennis-Plasschaert (minister van Defensie voor de VVD) wil dat militaire tekortkomingen worden opgelost door samen plannen te maken. De EU-gevechtsgroepen moeten gebruikt of gedumpt worden. Een Europees of internationaal leger is nog niet aan de orde. Om u te flessen, moet de invoering geleidelijk gebeuren.

Afluisterschandaal of niet, de EU wil de betrekkingen met de VS toch blijven versterken. Geheime diensten als de NSA gaven al eerder aan schijt te hebben aan alle commotie over het onrechtmatig afluisteren van alles en iedereen, maar met zulke standpunten voelen ze zich al helemaal onaantastbaar omdat ze verzekerd zijn van onvoorwaardelijke steun. Kontenbonkende regeringsleiders vinden hun zwarte beerput fijner om in te roeren dan hun landverradende kameraden op de vingers te tikken voor hun spionagepraktijken. Merkel die eerst nog razend was over die luistervinken die hadden gehoord hoe zij pizza bestelde en een gigolo als toyboy liet komen, vindt nu dat Europa beter een van de grotere thema's kan worden tijdens de formatie. Pro-Europa blijven ze toch allemaal. Britse werkgevers zijn helemaal in hun nopjes met de strakke ijzeren maagd die om hun lichaam krult en kijken jaloers naar al uw euro's. Ongenoegen over de steeds verdergaande bevoegdheden van de EU, verspilde miljarden en miljoenen criminele moslims, worden slim genegeerd.

Het zal u niet verbazen dat de gevolgen desastreus zijn voor Nederland. Een Goebbels die zou roepen dat u niet zo verontwaardigd moet zijn omdat er na een chemische reactie toch niet meer te zien is dat het Joden waren, zou vergruisd en opgehangen worden omdat hij zelf heeft meegeholpen. De reacties op de conclusie van de Europese Commissie waren een stuk milder. Europa heeft gaandeweg al het leven uit de Nederlandse economie gezogen en merkt nu heel koeltjes op dat de Nederlandse economie het slechter doet dan gemiddeld. Nogal wiedes, al ons geld is linea recta overgemaakt naar parasiterende landen die nu lekker feest vieren van onze poen. Alles is kapot. Van de woningmarkt tot de arbeidsmarkt. Mensen blijven echter naÔef. Ondertussen blijft Europa geld verspillen. Nederland moest recent weer 120 miljoen gaan overmaken omdat Europa te kennen had gegeven niks te verdienen aan de douane. Godverdomme, was een van de "voordelen" van Europa niet juist de open grenzen zodat het logisch is dat er minder douaneheffingen zijn?!

Vanuit RoemeniŽ belooft de aldaar minister van Socialistische Zaken dat het volledig openstellen van de Nederlandse grens ervoor gaat zorgen dat er zeker duizenden Roemenen richting Nederland vertrekken. Weliswaar zullen het er geen tienduizenden zijn omdat het vooralsnog enkel nog de criminelen betreft, maar we zullen toch weer rekening moeten houden met de zoveelste bezettingsgolf van ons ooit zo mooie landje. Overigens vinden zij ons daar, net zoals de meeste landen die hier hun criminelen droppen, het racistische land ter wereld. Wat wij onbegrijpelijk vinden. Dat is precies hetzelfde als zeggen dat Joden vrijwillig naar een concentratiekamp gingen omdat ze de voordelen op vonden wegen tegen de nadelen. Absurd. Als wij zo onhebbelijk en xenofoob zijn, waarom blijven ze dan niet in hun eigen apenland? Aan alle kanten worden wij getart en bezet. Europa wil graag Turkije bij de EU hebben. Nederland en Duitsland hebben de "onderhandelingen" met de Turken nota bene tijdelijk stopgezet omdat zij altijd nadelen ondervinden van bezettingen.

Hordes ongecontroleerde stromen aan criminele allochtonen richting de lage landen sturen is nooit ergens goed voor geweest. Met de komst van die Oost-Europeanen, worden goed opgeleide Nederlandse werknemers al snel onder de voet gelopen door cheap ass arbeidskrachten omdat Polen, Bulgaren en Roemenen voor een habbekrats kunnen werken. Minister Asscher (PvdA) belooft weliswaar een onderzoek in te stellen naar deze ellende, maar aangezien ze bij de PvdA meesters zijn in het binnenlaten van zo'n beetje iedere ellendeling die aan de poort klopt, is dat een slager die zijn eigen vlees keurt en voorts toch paardenvlees als varkensvlees verkoopt. Ondertussen is bekend geworden dat ook in landen van het Verenigd Koninkrijk de Europese regels meer kosten dan de lokale belastingen. Ondanks dat de meerderheid van de Britten uit de EU willen, laten de Britse bedrijven weten dat zij liever bij de EU blijven. Dachten ze in de VK pech te hebben met de multikul en de regels van de EU, dan moeten ze nog bedenken dat hun pond ook een euro waard wordt.

Overweging.

Opmerkelijk is dat het handjevol voordelen dat voorstanders van de EU met moeite kunnen opnoemen, in feite nadelen zijn. Het niet meer hoeven omrekenen van guldens naar andere munteenheden, heeft ertoe geleid dat we met de euro minder dan de helft van het aantal muntstukken terug hebben gekregen terwijl de prijzen zijn verdubbeld. Samen met de economische malaise waarin men ons heeft gestort met het socialistische Europa, kunnen we rustig stellen dat de koopkracht met minstens 50 % is gedaald. Dat is andere koek dan die lulkoekprocentjes die ze dagelijks in de media verspreiden. De interne markt waar ze zo prat mee opgaan, blijkt niks meer dan een tussenstation voor nog meer nivellering en globalisatie. De grenzen wagenwijd openzetten heeft er niet toe geleid dat we meer handel kunnen drijven of eindelijk eens aan werk kunnen komen, maar juist tot parasieten en mensen die onze banen inpikken. Fuck die eurofielen, want behalve voor die gladjakkers die een stijve krijgen van het Derde Rijk, is de EU voor niks en niemand goed.

Naast die zogenaamde "voordelen", zijn de nadelen wel levensgroot. Miljarden betalen we jaarlijks aan die onzin waar we geen moer voor terugkrijgen. Per ongeluk niet kunnen voldoen aan de bureaucratie van Brussel, levert nog meer boetes en financiŽle ongein op. Geld dat we door onze enorme schulden moeten betalen door onze eigen mensen letterlijk uit te knijpen als citroenen. In het kader van dit artikel gaat het te ver om alle al vele malen besproken details te herhalen over ouderen die door zulke miljardenverspillingen een mensonterend behandeling ondergaan in verzorgingshuizen, maar het is zeer duidelijk dat we een extreem hoge prijs betalen voor een socialistische natte droom waar de meeste mensen niks mee kunnen. Reken voor de lol maar terug en bekijk (met inflatiecorrectie!) wat u voor de euro kunt kopen en wat u nu kunt kopen. Alles wordt beetje bij beetje afgenomen, dat is het verraderlijke. Naast alle financiŽle nadelen, hebben we ook nog de ellende van de massa-immigratie en de toenemende macht van Brussel.

Mensen hebben een totaal verkeerd beeld van Europa. Politici hebben u beloofd dat het een Europese Economische Gemeenschap zou worden. Daardoor hebben ze u het idee gegeven dat handeldrijven onmogelijk zou worden zonder EEG. Onzin natuurlijk, want Nederland doet al eeuwen internationaal zaken. Zonder dat u het door had, hebben ze dat "economische" eruit gesloopt zodat het EG of bekender, EU ging heten. Het neo-Derde Rijk der socialisten. Een wolf in schaapskleren. Helaas had de propaganda zijn werk al gedaan. U bent al geÔndoctrineerd met de gedachte dat de EU zoveel voordelen oplevert. Nu gaan ze steeds een stapje verder. Eerst hebben ze al ons geld afgepakt en ons onder curatele gesteld. Voorts maakt ons land de zoveelste bezetting van de moderne tijd mee door massa-immigratie. Dan houden ze iedereen in de gaten met geheime diensten en nu komt de EUSSR uw wc doortrekken. Welterusten. Wie dit Europese gedrocht mogelijk heeft gemaakt, maakt zich schuldig aan hoogverraad en heeft soevereiniteit vervangen door slavernij.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 09-11-2013 om 00:39.
Dit artikel stelt: Europa eist totale controle.
.
Wat mij echter dagelijks op valt is dat enorme aantallen Nederlanders het ook nog eens zijn met het gevoerde 100% idiote beleid.
Proactief zelfs voert men uit waar tot nu alleen maar proefballonnetjes over werden opgelaten.
.
Voorbeeld?
Recent is er pas een discussie over het mogelijk verbieden van plastic zakjes in winkels.
Nou, daarover het volgende, al maanden worden er in bouwmarkten als Hornbach en supermarkten als
de Jan Linders geen gratis dunne plastic zakjes meer verstrekt.
Bij navraag kon men mij vertellen dat deze verboden waren! not.
Dat is dus absolute kolder, dergelijke concerns zijn pro EU beleid en zullen laten zien dat zij met verve
de idioterie uit brussel zullen invoeren, liefst uit eigen beweging.
.
Dat die hele discussie over plastic zakjes verbieden en het waarom volledig op valse gronden wordt gevoerd schijnt ook nog eens niemand een biet te interesseren!
Men stelt dat het plastic van die zakjes in het milieu terecht komt, dat er grote ophopingen in de oceanen door ontstaan etc etc etc.

Allemaal kolder! die plastic zakjes waar het hier om gaat worden gemaakt uit 100% polyethyleen.
Deze zakjes gaan na gebruik heel vaak nog een tweede leven tegemoet als vuilniszakje o.i.d.
Dan pas gaat het afgedankt het afvalcircuit in.
Laat ons afvalcircuit nu net ervoor zorgen dat het grootste gedeelte van het afval al gescheiden wordt en zo hergebruikt.
Dat plastic zakje, gemaakt van PE, komt echter hoogstwaarschijnlijk terecht in de stroom restafval die zonder uitzondering naar de AVR gaat. (Afvalverbranding Rijnmond) de meest moderne gefilterde installaties ter wereld zowat.
Aldaar verandert dat zakje gemaakt van PE onder invloed zuurstof in hitte, co2 en water, niets meer!
Geen vuile verbrandingsresten, niets.
Zelfs de hitte wordt gebruikt voor energieproductie.
.
Zware BS dus dat ons PE zakje aan de kassa het milieu verziekt en zodoende weg moet.
Pure terreur van groen linkse dwangneuroten is het, niets minder.
Het domme goedmensvolk gelooft dergelijke pertinente leugens ook nog en slikt ze voor zoete koek!
Men verdedigt zelfs met verve nog dergelijke linkse schreeuwleugens.
.
Ik persoonlijk word er echt woedend van van al deze onzin.
Sta je dan bij de kassa met 15 kleine producten die je los in de armen naar huis mag dragen!
Een caissiŤre die je uit lacht als je vraagt waar dergelijke kolder op slaat.
Mails aan de bedrijfsleiding waarin om opheldering wordt gevraagd blijven onbeantwoord.
.
IK heb nog maar een boodschap voor Europa en haar inwoners, >> FUCK.YOU.ALL!
Maak er maar een hel van om in te wonen maar dan zonder mij.
Veel plezier met jullie socialistische heilstaat, en de groeten.
Alles is hier verziekt.
De USSR is uiteen gevallen en is stilletjes omgetoverd tot EUSSR.
En daar is geen detail aan gelogen.
Europa was altijd al een bolwerk van rooie ellendelingen en ander links crapuul.
De tering voor communisten!

Reactie door Sickofleft op 10-11-2013 om 00:28.
Next bs: [Link]

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.