Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 8 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

722 Van fortuynist naar socialist
721 Hoereren voor Allahs jihad
720 Links arsenicum voor gif islam (2)
719 Kwaliteitsimpuls is lege huls
718 Apartheidscriminelen der multikul
717 Terreur van de spionage
716 Leren te relativeren
715 Misbruik? Legaliseer kinderporno!
714 Wilders de verlosser
713 Gelegaliseerde diplomafraude (1)
712 Jacht van de Kristallnacht
711 Europa eist totale controle (2)
710 Excuusnegers en nikkersletjes (8)
709 De Russen kunnen onze anus kussen
708 Pak slaag om te corrigeren
707 Trots op racisme
706 Oude stomme koeien
705 Asielen van imbecielen
704 Onderwijs creŽert een kloof
703 Fatsoen vooral niet doen

707 # Trots op racisme #
Gepost door Misdefinitie op 13-10-2013 om 23:11.
Racisme is een term die wordt misbruikt als troefkaart om (gedachte)misdaden vooral aan blanke Nederlanders die gegronde kritiek hebben op allochtonen toe te schrijven. Gekoppeld aan de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog, is er een drogredenering ontwikkeld die, uitgaande van de premisse dat racisme per definitie leidt tot gaskamers, rechtvaardigt dat degene die beschuldigd wordt van racisme allerlei folteringen mag ondergaan van het socialistische systeem. Deze leer is zo sterk geworden dat het niet eens meer uitmaakt of er in objectieve zin sprake is van racisme. Een verkeerde mening is voldoende om beschuldigd te worden en de beschuldiging is weer voldoende om iemand volledig kapot te maken door hem te mishandelen, te vervolgen en maatschappelijk te diskwalificeren. Terecht vinden veel mensen, want racisme betekent (zo luidt hun drogredenering immers) gaskamers en ter voorkoming mogen zij alles. De racismekaart is een gevaarlijk wapen in handen van fascisten die overal discriminatie in zien, behalve in hun eigen gore racistische smoelwerk.

Racisme? Waarom niet!

Klassieke racismebestrijders zagen zich regelmatig geconfronteerd worden met de meest mensonterende misdaden. Oorlog leidde tot genocides die volgens de "kenners" gebaseerd waren op rassenhaat. Met veel zielige, sappige en vooral aangedikte verhalen, hebben ze het internationaal voor elkaar gekregen dat er wetgeving ontstond om racisme en discriminatie tegen te gaan. Tegenstanders mochten hun mond niet open doen, want het ging wel om mensenlevens en wie tegen zulke wetten is en kritiek levert, zal wel het alternatief in de massale mensenslachtingen willen zoeken. Destijds was die opvatting al problematisch. De geschiedenis werd in veel gevallen keihard vervalst om ideologische en politieke redenen. Zelfs vandaag de dag met hypermoderne communicatiemiddelen, krijgen we door propaganda tegenstrijdige verhalen te horen. Laat staan in de oude tijd waarin alles mond-tot-mond werd verspreid. Het deert de lobby niet. Wetten werden aangescherpt en internationale symbolische "helden" worden geŽerd alsof ze de Nobelprijs voor de vrede zelf hebben verzonnen.

Critici worden vakkundig en juridisch de mond gesnoerd. Zo werd het verboden om bepaalde genocides die politiek gezien nodig blijken om hun troefkaart "racisme" te trekken, te ontkennen. Andere genocides mag u wel naar hartenlust ontkennen wat maar aangeeft dat zij de dood van het ene soort minder erg vinden dan het andere soort. Alles in naam van de zogenaamde racismebestrijding. Daar bleef het helaas niet bij. In deze moderne tijd zag men wel eens een portier van de disco een roetmop weigeren aan de deur. Iedereen herinnert zich vast nog wel de in scene gezette filmpjes waarbij een stel negers eerst ruzie gingen zoeken in de kroeg, naar buiten werden gezet en er een weer terug ging met een verborgen camera. Natuurlijk mocht hij niet meer naar binnen, maar de beelden vermelden die context niet. Sollicitatiebrieven vol spelfouten sturen en dan de afwijzingen publiceren als racisme werkte voorts ook uitstekend. Steeds vaker werd het begrip racisme uitgerekt totdat elke schijnbare benadeling van een allochtoon wettelijk kan worden bestraft.

Tegenwoordig gaat het van kwaad tot erger en is het hebben van een verkeerde mening al voldoende om gekwalificeerd te worden als racist en dus een nazi tegen wie het heel normaal is geworden om doodsbedreigingen tegen te uiten. Het is een extreem moeilijke discussie omdat we blijkbaar te maken hebben met achterlijken die zonder blikken of blozen een stel letters naast elkaar als voorbode ziet van het construeren van concentratiekampen. Discussies die volledig buiten proporties verlopen vanwege de blinde vlek die het woord racisme alleen al oproept. Dan te bedenken dat de constructie is bedacht om volkerenmoord en (in vredestijd) fysieke benadeling tegen te gaan door ongeoorloofde discriminatie op basis van afkomst en huidskleur waartegen het slachtoffer zich niet meer met woorden kan verdedigen. Opmerkelijk is dat de hoeveelheid racisme en discriminatie is toegenomen, maar wel volledig andersom. Thans worden christenen in het buitenland vermoord in plaats dat moslims hier worden gediscrimineerd en worden blanken vervolgd voor meningen in plaats van criminele zwarten.

Sinterklaas vormt de afgelopen jaren het beste bewijs dat de term "racisme" daadwerkelijk is verworden tot een scheldwoord dat willekeurige personen, activiteiten en gedrag moet diskwalificeren met alle mogelijke middelen. Is de Sieg-Heiligman van plan om vernietigingskampen te bouwen? Nee. Geeft hij soms alle lekkere snoep aan blanke kinderen en allochtonen slechts de nu al tijden verboden negerzoen? Nee. Ranselt zwarte piet zijn soortgenoten af met de roe terwijl de lieve kindertjes hun schoenen gevuld vinden met speculaas? Nee. De anti-racismegoeroes horen echter in hun hoofd Hitler krijsen en de kinderen zingen: "Sinterklaas en zwarte piet, willen dat ik zwarten schiet. Dat is voor ons kinderen het leukste dat bestaat!" Blijkbaar hebben hun lieve schatjes, als ze die al hebben, iets te vaak gevraagd waarom sinterklaas wel vertrekt met zijn zwarte pieten en de massa-immigratie van de PvdA niet. Echt ouwe, heb je het moeilijk als kinderen in hun onschuld "zwarte piet" schreeuwen tegen een nikker op straat?!

Kinderen zien gewoon een aantal leuk verklede kerels die snoep uitdelen, maar al die rukkers van de anti-discriminatiebureaus krijgen al een harde plasser als ze kunnen roepen dat zwarte pieten expres zwarte mannen met dikke lippen zijn die worden afgebeeld als slaven. Wel, als er iemand een slaaf is, dan zijn het de blanken wel die tientallen procenten aan belasting moeten afstaan om de multikul te financieren, maar dat ter zijde. Omdat het blijkbaar niet zo kies is om kinderen van racisme te beschuldigen, moet een feest dat altijd al een traditie geweest is, het veld ruimen. Hitler was ook zo'n socialist die kinderen misbruikte voor de goede zaak. Waar halen die galbekken het gore lef vandaan om een onschuldig kinderfeest te betrekken in hun verachtelijke politieke fascisme? Kijk om u heen! Als een paar honderd zwarte pieten al racistisch verboden is, dan zijn die miljoenen allochtonen hier dat zeker. Weet u wat pas misdadig is? Al die PvdA-sinterklazen op de schatkist die al die allochtonen hierheen hebben gehaald ten koste van blanken.

De bisschop van Mira was zelf een Turk. Wat ze feitelijk zeggen is dat Turken staan voor racisme, maar iedereen met gezond verstand begrijpt dat alle volksfeesten, inclusief de sekte die religie heet, gebaseerd zijn op verzinsels en mythen die nu eenmaal op deze manier worden uitgedragen. De verklaringen zijn eveneens verzonnen. Zo kregen kinderen te horen dat zwarte piet zo zwart is geworden omdat hij door de vieze schoorstenen moest kruipen om de pakjes af te leveren. Links Nederland is zeker bang dat de kinderen leren dat negers met de handen tegen de muur worden gezet en dan zwart worden gespoten; immers de handen blijven blanker achter dan de rest. Zo komen we er niet. Ineke Strouken, subsidieslurper met haar Nederlands Centrum voor Volkscultuur, wil dat een zwarte piet voortaan met zijn tijd meegaat. Hij moet een betere afspiegeling worden van de multiculturele samenleving. De realistische afspiegeling is echter zwarten die stelen en sinterklaas die miljarden verspilt. Liever niet, het is een kinderfeest weet u wel.

Rot maar lekker op naar Allah en zijn 40 maagdelijke geiten of naar de rimboe waar de slingerapen hooguit anti-racistische roofdieren treffen die wel een lekker maaltje kunnen gebruiken. Spijkers zoeken op laag water noemen wij dat. Net zoals dat gluiperige miezerige mannetje van een Pechtold dat gaat jammeren over een prinsenvlag tijdens een demonstratie terwijl zijn achterban openlijk heult met de fascistische AFA. En het blijft de gemoederen bezig houden. Provinciaal Anne-Marie Mineur (SP) kwam in Utrecht in het geweer tegen het voeren van de prinsenvlag op het Statenjacht "De Utrecht". Die vlag zou enkel nog gevoerd (mogen) worden door de NSB, NVU, NVB en Stormfront. Tevens door de PVV. Als die vlag nu voor normale doeleinden gebruikt wordt, de prinsenvlag is gewoon de historische vlag van Nederland voordat het rood der socialisten het land naar de knoppen hielp, lukt demoniseren niet meer. Nog steeds moeten we dagelijks dat gejank horen van zwarten die worden gediscrimineerd, maar racisme is niks meer dan linkse kinderachtigheid.

Echte problemen met racisme mogen in dit land niet benoemd worden. Zoals het feit dat aangifte doen door een blanke jegens een moslim onmogelijk wordt gemaakt terwijl bij een aangifte van een moslim vanwege een rechtse mening wel het hele overheidsapparaat tot en met de Hoge Raad aan toe betrokken is. Erg bizar, want mensen met gezond verstand zouden juist beseffen dat het probleem van racisme een significante fysieke, geestelijke en financiŽle benadeling betreft en er wel degelijk vele groepen in Nederland zijn die daar nadeel van ondervinden. Een goed voorbeeld vormt discriminatie op het werk. Veelal horen we de eenzijdige verhalen van de slechtsprekende allochtoon die met een brief vol taalfouten en zonder zijn school af te maken op een grote managementfunctie solliciteert en daar wordt afgewezen, maar wat te denken van echte pure racisme en discriminatie op basis van afkomst en huidskleur? Nederlandse werknemers in de zorg worden massaal gediscrimineerd en ingeruild voor Polen, Roemen en Bulgaren.

Inmiddels weet u hoe links afrekent met mensen die in hun ogen "racistisch" zijn. Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden op klaarlichte dag gewetenloos afgeslacht als varkens. Hun misdaad? Het geven van hun mening. Wilders wordt sinds hij politiek actief is voor de PVV met de dood bedreigd en moet voor de rest van zijn leven beveiligd worden. Demonisatie aan zijn adres gaat gewoon door. Zijn misdaad? Het geven van zijn mening. Rechtse critici op weblogs worden vervolgd, ontslagen en maatschappelijk gediskwalificeerd. Hun misdaad? Het geven van hun mening. Woorden kunnen in objectieve zin niks doen en hoeven zelfs niet gelezen te worden door laaggeletterde randdebielen. Toen Wilders zei niet te kunnen wennen aan de provocatie van een Marokkaanse voorzitter die haar fascistische koran bij zich houdt terwijl ze trouw zwoer aan de Marokkaanse koning, werd hij keihard vergruisd door die PvdA-dwazen. Wanneer woorden al extreem linkse agressie oproepen die dood en uitsluiting rechtvaardigen, moet men bij echt racisme helemaal uit zijn vel springen.

Kamerlid Agema (PVV) stelde op hoge poten Kamervragen over een prachtig voorbeeld dat deze problematiek kan illustreren. Het betreft een ernstige vorm van racisme die de slachtoffers, in tegenstelling tot dat racismegelul van links, wel daadwerkelijk schade toebrengt. Thuiszorgmedewerkers worden massaal de laan uit gestuurd en vervolgens ingeruild door Polen, Bulgaren en Roemenen. Solliciteren in de thuiszorg geeft als blanke 0 % kans op een baan. Gediscrimineerd op huidskleur, is dit het zoveelste bewijs dat Nederlanders en hun cultuur bij het grofvuil worden gezet. Volgens Agema heeft Brussel hier een te grote vinger in de pap waardoor de grenzen wagenwijd openstaan voor profiteurs. Afbreken van onze langdurige zorg moet stoppen en Agema roept de PvdA op om nu eens haar op de ballen te laten groeien en lef te tonen. Fraude, verspillingen, bonussen en wagenparken moeten verdwijnen. Staatssecretaris Volksgezondheid Welzijn en Sport Martin van Rijn (PvdA) laat enkel weten de zaak goed te willen volgen en onderzoeken.

Zouden blanke racisten het virtuele beleid voeren dat nikkers niet zijn toegestaan in hun onderneming en hen afwijzen met een beleefde zakelijke brief, dan is het land te klein. Van Rijn verrekt in geval van discriminatie van blanken geen spier. Hij wijst erop dat er al eerder van gedachten is gewisseld over wat de PvdA eraan doet. Tijdig aanbesteden, relatie tussen zorg en verzorgende en basistarieven waardoor het ontduiken van de CAO veel moeilijker wordt. Bureaucratische onzin. Geld om mensen aan te nemen heeft geen zak met racistisch aannamebeleid te maken. Salaris en kwaliteit van de zorg speelt pas als iemand al is aangenomen. Het probleem is nu juist dat een blanke die in Nederland solliciteert, geen schijn van kans heeft vanwege zijn huidskleur. Dat die zwarte of Oost-Europeaan minstens het minimumloon krijgt en de blanke juridisch "netjes" wordt afgewezen, doet hier niet ter zake. Van Rijn stelt dat men zich hoort te vergewissen over de kwaliteit. Mooi, dus als wij nooit zwarten aannemen en liegen dat hij kwalitatief niet voldoet, is er niks aan de hand?

Bij de PvdA zijn ze al eens eerder op de vingers getikt vanwege laks optreden bij discriminatie van blanken terwijl ze wel helemaal strak staan als hun eigen gekleurde en geÔmporteerd stemvee wordt gediscrimineerd. Vandaar dat hij met de minister van Sociale Zaken heeft afgesproken om de strijd aan te gaan met racisme. Hoewel, voorts zegt hij dat er enkel gekeken wordt naar oneerlijke concurrentie. Met andere woorden of een buitenlander te weinig betaald krijgt om daarmee de duurdere blanke te naaien. Er wordt niet gekeken of er sprake is van racisme en laat dat nu juist aan de gang zijn. "Ja maar als we geen schijnconstructies kunnen ontdekken en alles wordt geregeld via de arbeidswetgeving, kunnen we toch niks doen?" Vuile hypocrieten, kenmerk van racisme is juist dat mensen worden gediscrimineerd op huidskleur en dat verborgen blijft omdat in de afwijzingsbrief natuurlijk iets anders staat. Geruchten over discriminatie van allochtonen wordt wel met alle geweld opgepakt, maar discriminatie van blanken wordt slechts "onderzocht".

Agema geeft aan dat ze het een ongelooflijk slap verhaal vindt en geeft meteen een aantal oplossingen. Grenzen sluiten, tegen Brussel zeggen "krijg maar de tyfus met dat afbraakbeleid" en het beleid volledig omgooien. Fraude en verspillingen aanpakken. Lef tonen. Niet die kletspraat over onderzoeken die toch nooit iets kunnen aantonen. Antwoord geven op zeer helder gestelde vragen. Dan laat de PvdA zien dat ze kampioen in ontduiken en kronkelen zijn. Van Rijn "constateert" enkel dat Agema het niet met hem eens is en dan hoeven vragen niet beantwoord te worden. "De casus is of er sprake is van ontduiking en schijnconstructies." Nee domme oetlul, het gaat niet om geld, maar om discriminatie op huidskleur. "Dat gaan we zorgvuldig na hoor. Dat onderzoek loopt. Andere discussies voeren lijkt me niet wijs." Geef datzelfde antwoord maar als uw linkse vriendjes weer eens lopen te huilen over racisme. Achterstelling van de inheemse bevolking is linea recta het gevolg van massa-immigratie en daar wil de Pvda niks aan doen.

Wel kunt u van de nietszeggende antwoorden van die ranzige socialisten goede lessen trekken. De eerst volgende keer als u wegens racisme voor de rechter staat, moet u eens zeggen: "Tja meneer de rechter, wij hebben die stinkneger natuurlijk niet aangenomen vanwege zijn geur, huidskleur en afkomst, maar dat gaan we anders zeggen. Onze handelswijze was rechtstreeks het gevolg van de wil om kwaliteit te waarborgen. Na de vergrijzing willen we ook nog goede zorg. Anders is het niet houdbaar voor toekomstige generaties. We pijpen Brussel niet, het ligt aan Nederland. O ja, dat racisme, o, dat hebben we simpelweg niet gemerkt." Geweldig, iets misdadigs doen en er dan gewoon omheen lullen en doen alsof dat de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Alsof patiŽnten erbij gebaat zijn geholpen te worden door een onbenul die hun taal niet spreekt en niet op de hoogte is van onze kwaliteitseisen. Op de vraag of het erger wordt stelt de staatssecretaris dat het niet uitmaakt wie alles regelt omdat er op papier eisen worden gesteld.

Op de afwijzingen die Marokkanen krijgen staat ook alleen maar dat ze niet in het team passen, maar dan roept links wel dat hij is afgewezen omdat het bedrijf in kwestie hem een lelijke zandneger vindt die beter van bil kan gaan met de kamelen in de woestijn. Kwestie van interpretatie zeker. Renske Leijten (SP) merkt op dat ze al in 2009 vroeg om een onderzoek te doen naar bemiddelingsbureaus. Twee mensen worden volgens haar kwetsbaar gemaakt voor de uitbuitende uitzendbureaus: werkenden die nergens anders naar toe kunnen en de patiŽnten die goede zorg moeten ontberen. Uitzendbureaus zijn onder normale omstandigheden al de veroorzakers van spookvacatures en al het andere sollicitatieleed, maar als ze nu ook nog in dienst van de racisme-industrie werken, is het hek helemaal van de dam. Voor de ontwijkende PvdA'ers is er niks aan de hand. Die zeggen gewoon dat ze dat oplossen ook belangrijk vinden. Concreet betekent het wel dat bestrijding van racisme van blanken beperkt blijft tot "belangrijk vinden" en "onderzoeken".

De Graaf (PVV) wijst erop dat de causaliteit met Brussel er wel degelijk is. Brussel dwingt de 3 % af die we enkel overschrijden omdat datzelfde Brussel ons berooft. De staatssecretaris maakt naar zijn mening een grote denkfout. Racisme van blanken in de zorg is namelijk het zoveelste incident. Na de bouw waar niemand meer Nederlands spreekt, de politie en de halve commerciŽle beunhaaswereld, is het nu de beurt aan de zorg om blanken te weren. Van Rijn probeert zich te verdedigen door te stellen dat het gaat om de houdbaarheid van de zorg. Naar zijn idee is de vraag of we het ons nog wel kunnen veroorloven. Weer een voorbeeld van typische socialistenretoriek. Honderden miljarden heeft de PvdA verspild. Hebben ze ooit de vraag gesteld of ze dat van ons geld konden veroorloven? Mogen wij ook mensen op huidskleur gaan weren als dat financieel gewin oplevert omdat we het anders niet meer kunnen betalen? Weten we dat ook weer. Gelegaliseerde racisme onder de premisse dat we het doen voor toekomstige generaties. Dan gaan wij voor een blank Nederland.

Overduidelijk hebben die linkse pindapijpers geen zin om echte vormen van racisme aan te pakken, tenzij het hun eigen soort en achterban betreft. Bij de PvdA willen ze steeds blijven ontkennen dat ze de knechten van Europa zijn, maar ondertussen maant de Raad van Europa ons land dat we "racisme" (lees: racisme van blanken jegens allochtonen) zwaarder moet aanpakken. Zodra er een racistisch motief aangewezen kan worden, moet dat strafverzwarend werken. Dat de Raad racisme vooral ziet als misdaad waaraan alleen blanken zich schuldig kunnen maken, blijkt wel uit de voorbeelden die ze geven. Islamcritici die criminele moslims uitmaken voor berberapen en kakkerlakken, bepaalde politici (lees: Wilders) die moslims en Oost-Europeanen afschilderen als gevaar voor de samenleving (alsof links dat niet bij hem doet), zwarten discrimineren bij sollicitaties en anti-Joodse spreekkoren in stadions. Terwijl het toch godverdomme de blanken zijn die als dank voor het opnemen van miljoenen allochtonen in eigen land gediscrimineerd worden.

Recent heeft het EHRM een nationale uitspraak in Estland bevestigd waarin werd bepaald dat nieuwssites verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor opruiing. Belediging van allochtonen wel te verstaan. Datzelfde EHRM verklaarde het beroep van Misdefinitie waarin onder andere geklaagd werd over schending van de vrijheid van meningsuiting, partijdige rechters en juridische trucjes die gebaseerd zijn op discriminatie van rechtschapen blanke Nederlanders, niet ontvankelijk. Hoezo heeft Europa geen vinger in de pap? Ondertussen wordt er wel lang en breed gekankerd over Wilders die Le Pen naar Nederland wil halen. "Extreem-rechts en racisme!" schreeuwen die linkse stakkers. Echt wel jammer dat Le Pen gewoon een democratisch gekozen politicus is terwijl de ronduit racistische daden der socialisten die tegen elk mensenrechtenverdrag indruisen, nooit worden erkend en bestraft. Hoeveel waarde heeft het dan nog? Meten met twee maken door selectieve verontwaardigdheid, maken dat hun gezeik over racisme niet meer serieus genomen hoeft te worden.

Zoals u weet, staat het internet vol met racistisch geweld van Marokkanen jegens onschuldige hardwerkende blanke Nederlanders. Assen bezwijkt onder het geweld van Marokkanen en recent is er weer een Drent afgetuigd. Overduidelijk racisme. Zo redeneert links immers ook als het om blanke daders zou gaan. Alles gebeurde met goedkeuring en onder het toeziend oog van de politie die grijzend stonden te knikken. Meerdere incidenten in korte tijd en in de meeste Nederlandse steden. Opsommingsartikelen over Marokkanen heeft u inmiddels al tientallen keren kunnen aanschouwen zodat het hier niet nodig is om dat dunnetjes over te doen. Waar het om gaat is dat extreem racisme gewoon wordt toegestaan door het bevoegde gezag dat wel een monopoliepositie claimt. Zolang het maar geen buitenlanders zijn die in elkaar worden geschopt. Waar wordt de aandacht dan wel op gericht? Op het belonen van dat rifapentuig. D66-raadslid Dilia Leitner roept: "Geef al die Marokkaanse raddraaiers die racistisch geweld gebruiken, een huis, werk en een kameel vrouw.

Interessant, zouden wij ook geld krijgen als wij een Marokkaan, Turk of neger de vernieling intrappen? Vast niet. Allochtonen zijn nu eenmaal asociaal, intolerant en zwaar racistisch. Dat is de cultuur en religie van die mensen. Daar moet u respect voor hebben. Wanneer zo'n kut-Marokkaan de hele boel bij elkaar schreeuwt, iedereen bedreigt met de dood en een mes trekt, dan mag hij ook niet even door de politie op zijn muil worden geslagen. Anders is het wel racistisch geweld. Volgt u hem nog? Alle politieagenten zijn racisten en alle overige blanken ook. Daar is iedereen het toch over eens? Roemen vinden ons land xenofoob. Terwijl ze lachend onze banen inpikken. Aanpakken van geweld door Marokkanen heeft sowieso geen enkele prioriteit. Afgetuigd worden door berberapen die met een ploertendoder op uw inslaan levert zelfs na een jaar geen actie op door de politie die wel snel op kritische webloggers jagen. Heel schijnheilig huilen allochtonen over het feit dat ze niet meetellen in de samenleving en dat komt uiteraard door al die "racistische" blanken.

Overal zien we de tegenstrijdigheid tussen wat de meeste mensen denken dat tegenwoordig racisme is (onwelgevallige uitingen) en wat het werkelijk is (racistisch geweld en maatschappelijke uitsluiting). Bij de Fifa willen ze een zwarte lijst met "racisten" maken die een ander "zwarte" noemen. Aan de andere kant moeten ze in Amsterdam miljoen uittrekken om Joden te beschermen tegen anti-semitistische moslims. Een anti-islamposter wekt de woede van alle dhimmi's op, wereldwijd worden critici opgesloten om hun mening over de islam en negers mogen geen negers meer genoemd worden. Ook niet als het om negers gaan die racistisch geweld laten zien dat leidt tot de dood van een blanke burger, want in deze racistenmaatschappij bepaalt de linkse elite wel even dat we onder racisme enkel (benadelend) gedrag van blanken jegens zwarten moeten verstaan. Andere vormen van racisme erkennen deze negationisten niet. Ondertussen worden twee marechausseestudenten wel ontslagen om vermeend racisme, want plagerijtjes tussen studenten onderling gaat te ver.

Binnen de politiek gaat het op precies dezelfde manier. Linkse politici die Wilders associŽren met de NSB en neo-nazi's, afvallige verraders die de PVV achteraf een gevaarlijke sekte noemen en fascisten die hem telkens met de dood bedreigen terwijl de PVV enkel zijn mening geeft. Aan de andere kant treffen we koningin princes Beatrix die met een anti-Wildersspeech de PVV wilde demoniseren in de hoop dat de beulen zouden opstaan om hem een kopje kleiner te maken, maar daarbij gehinderd werd door een machtsgeile Rutte die ten tijde van Rutte 1 nog zwaar afhankelijk was van de PVV. Hoezo is een staatshoofd onpartijdig? Zij maakte gewoon deel uit van de regering. Fons de Poel begon op televisie een heuse heksenjacht op Wilders en probeerde hem met behulp van Kafka-foto's en Hitlergroeten te associŽren met gaskamers. Alles om deze "racist" een halt toe te roepen en u te behoeden voor "het gevaar". Ondertussen wordt een islamdebat uit angst verplaatst omdat steeds meer mensen doorkrijgen dat juist daar racisme zit door moslims en dhimmi's.

Overweging.

Racisme kent een van de smerigste misdefinities. Namelijk dat racisme een (gedachte)misdaad beschrijft die in de socialistische praktijk alleen blanken kunnen begaan jegens allochtonen. "Racisme is geen mening, maar een misdaad," roepen de linkse ratten. Om vervolgens racisme te definiŽren en te behandelen als de verkeerde mening van groepen mensen waar zij een hekel aan hebben. Zulke tegenstrijdigheden hebben ons inziens ernstige consequenties. Mensen die helemaal niet gevaarlijk zijn en in de praktijk nooit gekleurde mensen fysiek, geestelijk of financieel zouden benadelen, wordt een misdaad in de schoenen geschoven die geassocieerd wordt met ernstige misdaden tegen de menselijke waardigheid. Het gevolg is dat anti-discriminatieprogramma's zich vooral richten op het laten verwijderen en bestraffen van onwelgevallige meningen en echt racisme, discriminatie op huidskleur, onbestraft blijft. De schrikbarende conclusie is dat de mensheid racisme feitelijk helemaal niet erg vindt zolang het niet hun eigen superieure soort betreft.

Geschiedkundig levert het ook de nodige complicaties op. Alle huidige anti-racismemaatregelen, worden gerechtvaardigd met het idee dat racisme HET motief was voor de vernietigingskampen in de Tweede Wereldoorlog. De manier waarop de misdefinitie van "racisme" wordt ingevuld, geeft echter een hele andere invulling aan de verhalen. Als racisme net als nu de betekenis had van slechts een mening van onwelgevalligen jegens de meerderheid, dan zitten we met een levensgroot probleem. Was Hitler een racist of hebben zijn politieke tegenstanders dat van hem gemaakt? Wilders wordt ook van alles en nog wat beschuldigd en we hebben nu het genoegen om objectief te kunnen vaststellen dat die aantijgingen niet waar zijn. Er zijn ergere oorlogen geweest, toch hangt er altijd een smet aan WO-II. Wat zou er gebeuren als mensen tot het besef komen dat Hitler eerst de nette weg bewandelde en daarna geen keus meer had? Hebben de Germaanse volkeren de oorlog soms zelf veroorzaakt door de woede te wekken van een man die net als wij zien dat echt racisme niet werd aangepakt?

Erg ver is zo'n verklaring niet gezocht. Wie op een nette manier kritiek heeft op de multiculturele samenleving, de vernietiging van onze cultuur en het discrimineren van ons volk, wordt aan de schandpaal genageld, vermoord of simpelweg maatschappelijk uitgesloten. Kunnen wij dan in beroep? Formeel wel, maar wat als we steeds weer partijdige togadhimmi's krijgen? Wat als we, overal waar we kijken, laffe linkse honden achter de balie aantreffen die ons het leven onmogelijk maken? Wat als we continu weer gediscrimineerd worden door landverraders en dat multicriminele inteeltvolk? Wat als er een systeem wordt ontwikkeld waardoor we worden opgeslokt, onze privacy en vrijheid verliezen en waarin we schaakmat worden gezet? Wat als we als ratten in de val zitten door het links fascisme en de dood op ons loert? Wat als we alleen nog maar gedemoniseerd worden en weten dat de donkere kerkers op ons wachten? Willens en wetens kiezen voor fascisme, oogluikend goedkeuren hoe ons volk wordt vernietigd en daar onschuldigen voor laten opdraaien, zijn grote taboes van een oorlog die nooit had hoeven plaatsvinden.

Eigenlijk zullen we als mensheid moeten toegeven dat we nog steeds van die achterlijke barbaren zijn die racisme willen toestaan zolang het andere soorten betreft. Zet verschillende hondenrassen bij elkaar en ze worden zo vals dat ze elkaar willen verscheuren. Voor mensen geldt hetzelfde, alleen doen wij er heel geforceerd over. Doen alsof we werkelijk als multiculturele samenleving kunnen fungeren en anti-racisme wetten hebben, maar ondertussen is elk volk gewoon keihard bezig om te proberen de samenleving van onzuivere elementen die niet bij hun soort passen te weren. We kunnen twee dingen doen. Stoppen met die onzin en elk volk zijn vrijheid geven in hun eigen land. Of doorgaan met die linkse schijnvertoning met als risico dat het leidt tot een burgeroorlog omdat mensen het niet langer pikken dat racisme gelijk staat aan rechtse meningen terwijl allochtonen de gruwelijkste racistische shit begaan. Het begrip racisme kan bij deze in de vuilnisbak. We hebben schijt aan al die linkse galbekken die overduidelijk zelf de grootste racisten zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.