Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

695 # Nationalisme zal bloeden #
Gepost door Misdefinitie op 14-08-2013 om 23:13.
Op een dag fietst er een man over de Stadhouderskade in de multi-criminele hoofdstad. Zijn dagelijks route kent hij als zijn broekzak. Blindelings zou hij zelfs in lavenloze toestand de culturele verrijking in ons land handig kunnen omzeilen en elk object dat een wijziging heeft ondergaan, zo kunnen herkennen. Plotseling is daar een vrachtwagen. Boem. Dood. Uit het leven gerukt door een noodlottig ongeval zoals dat vrijwel dagelijks voorkomt. U zult wellicht uw schouders ophalen zolang u niet tot de groep dierbaren behoort, maar shit gebeurt niet zomaar, het wordt gemaakt door assholes. U ontdekt dat u meer te maken heeft met het slachtoffer dan u op het eerste gezicht zou denken. Bijvoorbeeld omdat hij de beheerder is van een speciale website die u jarenlang heeft bezocht. Geen doorsnee website waarvan er 13 in een dozijn passen, maar een Nederlandse website gebaseerd op uw overtuigingen. Wees gerust lamlendig en schijnheilig als een bange wezel. Op den duur zal het door u zo gewaardeerde nationalisme moeten bloeden omdat u niks doet.

Niet voor eeuwig.

Pas als we iets niet meer hebben, komen we erachter hoe waardevol het was. Zo gaat het heel vaak in het leven. Maanden en jaren profiteren en doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat het altijd en overal voor u beschikbaar is totdat het opeens is verdwenen en we gaan nadenken. Uw lieve moedertje die dagelijks voor u kookt totdat ze opeens overlijdt op uw veertigste, die domme werkverslaafde op kantoor die al het werk van zijn collega's er ook maar even bij deed vanwege zijn drang tot perfectionisme, die oerlelijke puisterige nerd die van pure ellende door eenzaamheid gratis en voor niks uw computer kwam repareren voor een beetje aandacht dat u hem toch nooit gaf en die extremistische website die o zo fout was maar wel precies verwoordde wat u al die tijd stiekem nooit durfde te zeggen. Mensen vinden het allemaal maar vanzelfsprekend en vinden het geen waardering waard. Na het wegvallen blijkt het "inferieure" dan toch waardevol te zijn omdat het gemist wordt. Dan komen de kakkerlakken jammeren en klagen.

Internet is door zijn technische en anonieme karakter verworden tot een stuk willoos gereedschap dat door iedereen gebruikt en misbruikt kan worden. U weet uiteraard dat websites worden gemaakt en beheerd door mensen van vlees en bloed die net als u volzitten met emoties en verschillende intenties en motivaties kunnen hebben om de website draaiende te houden. Voor doorsnee websites is dit gegeven nauwelijks relevant. Van al die honderdduizenden commerciŽle websites, missen we hooguit de producten als ze niet meer bestaan om vervolgens over te stappen op iets nieuws. Grote websites die dienen ter entertainment die we overal vandaan kunnen halen, worden in de regel ook niet gemist; de inhoud is immers ergens anders ook wel te krijgen. Actualiteiten komen eveneens wel weer bovendrijven. Bovendien hebben grote websites de beschikking over meerdere mensen die de vele uitbraaksels kunnen overnemen. Over de grote, algemene, commerciŽle en onpersoonlijke websites hebben we het niet. Het gaat hier over specialistische politiek.

Op shocklogs als GeenStijl is iedere schrijver vervangbaar en kunnen ze voor altijd doorgaan zolang er steeds weer iemand het estafettestokje overneemt. Kenmerkend aan veel nationalistische websites is dat het niet de website is, maar de beweging die erachter zit. Een "beweging" die veelal zelfs bestaat uit een (belangrijkste) persoon zonder wie het geheel niet mogelijk is. Prof. Drs. G.B.J. Van Frikschoten, het slachtoffer waar het in de eerste alinea om ging, was als hoofdredacteur van de website Amsterdam Post zo'n persoonlijkheid. Alles draaide niet om de website, de software en de computers waarop het spul technisch gezien draaide, maar om het feit dat hij en gastschrijvers een strijd voerden op basis van hun nationalistische overtuiging. Het is die strijd waarvoor mensen naar de website kwamen. Degene die slechts populaire actualiteit wil volgen of eens lekker zijn zegje wil doen, komt er niet. Websites met nationalistische of rechts-realistische insteek, worden doorgaans bezocht vanuit de overtuiging dat verandering noodzakelijk is.

Vandaar dat we een probleem hebben met dat enigszins hypocriete gejank van internetters. "Boehoe, de door ons zo gewaardeerde blogger is heengegaan en nu hebben we niemand meer die voor ons de linkse kastanjes uit het vuur gaat halen." Stelletje lapzwansen, dromedarispijpers en bokkenlullen, weet dat het in principe uw eigen schuld is dat u "de strijd" niet meer heeft. Het is een grote misvatting dat de strijd tegen het linkse establishment en die gore grachtengordelelite moet geschieden door een handjevol gestoorde eenlingen die dagelijks tussen het masturberen door eventjes wat uitspugen op het internet. Wat denkt u nu? Dat dergelijke websites waar wij ook onder vallen deze teksten louter schrijven voor uw plezier en zaligheid? Dat we voor uw pret grote risico's nemen, bedreigingen ontvangen en openlijk in het vizier van justitie staan? Wie dat denkt, maakt wat ons betreft een grote denkfout. Activistische websites trachten hun achterban te mobiliseren tot actie om tot een betere samenleving te komen. Zonder actie is het niks waard.

Niemand heeft het eeuwige leven, zeker nationalisten die zich verzetten tegen het linkse fascisme niet. Van alle kanten worden ze belaagd. Juridisch, geestelijk maar zeker ook fysiek. "Ja maar we kunnen er toch niks aan doen dat ze het lootje leggen?" Daar kunt u inderdaad niks aan doen, maar u kunt er wel degelijk iets aan doen dat er niks met het gedachtegoed wordt gedaan omdat u als "achterban" op uw luie reet blijft zitten. Feit is nu eenmaal dat individuele strijders niet voor altijd actie kunnen blijven voeren. Op een gegeven moment is het op door menselijke beperkingen. Dat kunt en moet u zo begrijpen. Wellicht leest u al jaren met ons mee. Lachen, want die neo-nazi's schelden die minderwaardige mensen verrot waar u in uw hoofd ook een hekel aan heeft, maar waarbij u nooit verder komt dan heimelijk de schijnheil-Hitler spelen als u toch niet gepakt kunt worden. Lachen, want zij doen het. Computertje aan, binnenpretje hebben om uw interpretatie dat ze al die kankerzwarten wel eventjes op hun plaats zetten en dan weer weg.

Entertainment, vermaak en de choquerende factor is voor velen genoeg om af en toe langs te komen en ook wat te roeptoeteren, maar kom niet huilen als het opeens afgelopen is. Als entertainment uw enige doel is, moeten we u toch teleurstellen. Eens houdt het op. We kunnen nog 1 artikel schrijven of 1000, maar ooit zal de tijd komen dat het stopt. Kom dan niet aan met die praatjes dat u zo begaan bent met ons land en het rechts-realisme een kans had moeten krijgen, want u weet van te voren dat het ooit stopt. Omdat we er geen zin meer in hebben, in de gevangenis gepleurd worden of simpelweg overlijden. Bent u een echte Nederlander, bent u het met ons eens en vindt u ook dat het land bevrijd moet worden van al die tyfussocialisten die de boel kapot hebben gemaakt, dan zult u de strijd moeten veiligstellen en niet moeten afwachten totdat de strijders noodgedwongen hun strijd voorgoed zullen moeten staken. Doe mee, zorg voor continuÔteit en steun de mensen die dagelijks moeten vechten voor uw vrijheid. Zonder al die kutsmoesjes graag.

Het punt is dat niemand daartoe bereid is. U wilt wel af en toe komen lezen en gniffelen om de berberapen, kakkerlakken en pissebedden. U wilt wel eens uw zegje doen en als beste stuurlui die aan wal staan kritiek leveren op hoe wij de strijd leveren. Maar meedoen, ondersteunen of zelf iets bijdragen? Ho maar. U bent zo'n lafaard die gaat zitten afwachten net zolang totdat het te laat is om vervolgens te doen alsof u zo begaan bent met de strijders. Houd dat gelul met dat u het zo erg vindt maar voor u. De dood van een onbekende heeft u nog nimmer emotioneel bewogen. Hooguit speelt de angst op dat ook u dood kunt gaan en ook u slachtoffer kunt worden van fascisme als ze achter uw anonieme identiteit op internet komen. Of u wilt simpelweg uw naam en website plaatsen bij uw schijnheilige en niet oprechte medeleven. Daarnaast wilt u nog wel roepen dat de vrachtauto van links kwam om de vijand te schofferen. Fuck you, het was een ongeluk en we zeggen u waarom: deze meneer was niet belangrijk genoeg vanwege gebrek aan interesse.

Nu zeggen we wel "deze meneer", maar feitelijk gaat het om alle beheerders van rechtse websites die in dezelfde positie zitten. Links kan hen vervolgen en vermoorden, maar dan moeten ze wel belangrijk genoeg zijn. Amsterdam Post wordt in de lucht gehouden door advertenties, maar (net als alle andere websites die vanuit een politieke overtuiging in de lucht wordt gehouden) vooral door de financiŽle draagkracht van de beheerder. Vergis u niet, wie de baas is, vangt alle klappen. Hij moet alle kosten vergoeden, hij is altijd juridisch verantwoordelijk en hij wordt als woordvoerder door iedereen onder vuur genomen. Zodoende kende de website financiŽle problemen. Waar bleef zijn achterban? Afgezien van wat geleuter dat er met de pet rondgegaan moet worden en wat weldoeners die een bijdrage storten waarvan wij niet eens een keer met de tram naar de rechtbank kunnen, gaf iedereen de beheerder de middelvinger. U vindt het goed wat rechts-realisten doen, maar hebt daar geen cent voor over. Ondertussen sponsort u wel de vele linkse organisaties.

Ja ja, crisis, u heeft geen geld en uw gezin heeft het net zo zwaar. Allemaal loze praatjes. Zeker als u ook nog eens verzuimt om op een andere manier uw bijdrage te leveren. Zo organiseerde Frikschoten een demonstratie, maar moest daar noodgedwongen in zijn eentje staan omdat er niemand kwam opdagen. Goed zo jochies, laat zien dat jullie werkelijk begaan zijn met jullie land. Krijg de tering maar met die praatjes over dat u moest werken, want u kunt verdomme wel de godganse dag uw gal lopen spuwen op internet. Vast niet altijd vanaf kantoor. U zit gewoon thuis met een fokking uitkering te kankeren op die allochtonen met een uitkering. Achterbaks en boter op het hoofd. Zeker, Frikschoten had plannen om in de gemeentelijke politiek van Amsterdam die linkse flikkers eens flink de stof uit hun pels te kloppen, maar zeg nou zelf, elke keer zijn er tientallen splinters zonder steun die dat proberen. Dood of levend, publiciteitstunt of niet: wie het nationalisme zelf laat doodbloeden heeft geen enkel recht van spreken.

Noem het vooral niet "onze strijd" als u zelf niks doet. Deze problematiek is allang in al zijn facetten bekend. Er staat een vrijheidsstrijder op en mensen doen alsof dat vanzelfsprekend is en zij op een oor kunnen blijven slapen. De bedoeling is natuurlijk om samen te werken. Immers, als een persoon zijn hoofd boven het maaiveld steekt, is het logisch dat zijn kop er op den duur wordt afgehakt om vervangen te worden door een kopvod. Steekt u echter allemaal uw hoofd boven het maaiveld, dan is het onwaarschijnlijk dat er nog gemaaid gaat worden. Het proces van begin tot einde hebben we al zo vaak meegemaakt. Denk aan Pim Fortuyn. Iedereen vond het wel tof dat hij de islam achterlijk noemde en al die linkse flikkers op televisie eens flink liet zweten, maar we hebben ons massaal omgedraaid en het voor lief genomen totdat hij werd doodgeschoten. Achteraf hadden we hem liever toch gehouden. Denk ook eens aan al die vervolgingen die plaatsvinden zonder dat het volk in opstand komt.

Opvallend is dat u desondanks steeds een nieuwe kans lijkt te krijgen. Nog steeds staan er dappere mensen op die durven te zeggen waar het op staat. Wilders is een van de bekendste. Wat gaat u doen? Luieren totdat hij een kogel in zijn hoofd krijgt of meedoen op alle mogelijke manieren om een verandering te kunnen realiseren in deze maatschappij? Helaas kennen wij het antwoord al. Zijn aanhang roept dat hij gelijk heeft om daarna weer rustig aan hun pikkie te gaan trekken zonder zich verder druk te maken over wat er gaat gebeuren. Zijn vijanden komen ondertussen wel in actie en zorgen ervoor dat hij bij elk debat, elke vergadering en elke betoging, weer in zijn hemd staat. Net zolang totdat Wilders stopt of moet stoppen en zijn gedachtegoed schaamteloos wordt verwijderd. Erg jammer, want we kunnen toch allemaal zien hoe die slinkse kliek het land steeds verder naar de afgrond wil leiden. Hoewel strijders moeten er nog sneuvelen en hoe erg moet u in uw geldkist genaaid worden voordat u in actie wil komen?!

De PVV heeft net zoals nationalisten en rechts-realisten het probleem dat de aanhang zwaar verdeeld is. Door onderlinge twisten kunnen ze het niet eens worden met elkaar en de opvatting heerst dat meningsverschillen er blijkbaar aan in de weg staan om actie te ondernemen. Met als gevolg dat de poppetjes belangrijk worden in plaats van dat we samen strijden tegen de linkse vijand die voor iedereen met gezond verstand de gemeenschappelijke vijand vormt. Zo komt Asscher van Socialistische Zaken (PvdA) opeens met het bericht dat bekwamere buitenlanders uit Oost-Europa de banen inpikken van niet-werkende achterlijke PvdA-tokkies. En dat mag niet. Buitenlanders moeten de banen inpikken van hoogopgeleide rechtse blanken die kritiek hebben op de islam. Hypocriet, vindt de PVV. Asscher is als Hitler die klaagt over vergaste Joden. Zij hebben de problemen veroorzaakt en er is maar een echte oplossing. Sluit de grenzen voor alle Oost-Europeanen en niet-westerse allochtonen als u het zo erg vindt dat het gespuis onze banen hier komt inpikken.

"Eigenlijk hebben die teringnazi's wel gelijk," denken veel mensen, "maar omdat Wilders het aankaart met zijn PVV, zijn we het oneens." De meerderheid van de bevolking zit liever zonder baan, geld, huis, gezin en een blank Nederland dan ze willen toegeven dat Wilders toch gelijk heeft. Triest, want als u als linkse rat een uitkering heeft en die straks verliest omdat er geen geld meer is of toevallig wel werkte en zo'n allochtoon pikt uw baan in, dan had u toch beter op Wilders kunnen stemmen. Helaas worden veel strijders al opgegeven vanwege een meningsverschil. Nationaalsocialisten wijzen Wilders bijvoorbeeld veelal af omdat ze in hem een jodenknecht zien. Kiezen tussen twee kwaden noemen zij dat, maar wij zijn van mening dat het ene kwaad het andere niet is. We beseffen ook dat het eindstation voor het socialisme niet meteen een haalbare kaart is, maar dat het wel nodig is daarop in te zetten. Socialistische politiek heeft Nederland kapot gemaakt en dan moeten alle triviale meningsverschillen maar even wijken.

Zoals al vaker opgemerkt, worden dergelijke meningsverschillen helaas niet op de cruciale momenten ter zijde geschoven. In plaats van het algemene belang van de maatschappij te dienen, krijgt het eigenbelang van die neppers de voorrang. Stuk voor stuk vinden die dwazen dat hun mening, hun idee en hun overtuiging voorrang moet krijgen. Allemaal vinden ze hun eigen ideologie de beste. Aan de linkerkant doen ze dat een stuk handiger. Inhoudelijk gezien hebben ze enkel poep in te brengen, maar al die slinkse flikkers spreken wel dezelfde poep. Hun konten staan allemaal in de richting van Allah en hun houding gaat altijd richting dhimmitude. Een keihard front waartegen moeilijk verweer te voeren is omdat haast iedereen denkt daar makkelijk bij te kunnen aansluiten. Het gevolg is dat strijders aan de rechterzijde veelal alleen staan en daardoor een makkelijk doelwit worden voor vijanden van ons volk. Gestoorde eenlingen worden onze dappere makkers honend genoemd, terwijl het enige dat gestoord is het feit is dat niemand opkomt voor zijn land.

Vaak laten mensen zich in de luren leggen met de leugens dat het allemaal wel meevalt. Vijanden maken hen wijs dat de mensen die wegvallen, niet verdwijnen door links fascisme, maar omdat het rechts-extremisten zouden zijn. Inmiddels weet u wel beter en zou u moeten inzien dat links alles rechtser dan extreem-links al extreem-rechts vindt. Kleine "succesjes" vormen geen uitzondering. Laat u niet bedotten. Recent speelde de al vaker aangekaarte zaak van Robert de Jonge. Hij stelde dat Arabieren fervente kontenbonkers en kleuterneukers zijn. De rechter gaf op zijn beurt in het vonnis aan dat De Jonge gelijk had. Arabieren zijn kontenbonkers, dus de waarheid en daarom niet strafbaar. Bovendien is kritiek op dat gedrag en elk gedrag, nooit een zaak van het strafrecht. De opgeluchte reacties zijn niet van de lucht. Van prima dat de rechter de vrijheid erkent tot speculaties over de smerigheid van homoseks. Vergeet echter niet dat een vrijspraak geen enkele garantie oplevert. Denk aan de zaak van Misdefinitie die na een vrijspraak toch een veroordeling opleverde.

Om diverse redenen moet dergelijk succes niet overdreven worden. In de eerste plaats omdat het al sowieso achterlijk is dat gedachtemisdaden en uitingen in welke vorm dan ook vervolgd kunnen worden in een net en beschaafd land waarin we mogen verwachten dat de vrijheid van meningsuiting absoluut is. Vergeten wordt dat de vervolging op zich al een straf is of tenminste als afstraffing gezien kan worden. De negatieve publiciteit richt veelal meer schade aan dan de straf die de rechter achteraf had kunnen opleggen. Dagelijks bedreigingen, maatschappelijke uitsluiting en prachtige carriŤrekansen die aan de neus van het slachtoffer voorbij gaan. Na een vervolging voor gedachtemisdaden, heeft het slachtoffer als het ware levenslang in deze linkse maatschappij. Wellicht zal De Jonge het niet zo merken de komende tijd zolang hij nog kan teren op zijn netwerk, maar hij zal maar werkloos worden en nergens meer mogen werken. Al onze kameraden, of ze nu bekend, onbekend of PVV'er werden, hebben naderhand problemen met het vinden van werk, vrouwen en geld.

Voorts kan het succes slechts van korte duur zijn. De Jonge kan zo weer aangeklaagd worden als hij ooit nog eens zijn mond opendoet over dit gedoe. Hoger beroep is in zulke zaken, wellicht niet in deze specifieke zaak, ook nog altijd een mogelijkheid. Justitie heeft in zaken van openbare orde, want daar vallen zaken over belediging en discriminatie juridisch onder, altijd de mogelijkheid om een huiszoeking te doen en spullen in beslag te nemen. Die spullen kunnen dan weer, of er nu vrijspraak volgt of niet, verbeurd worden verklaard en daarna worden vernietigd. Kortom, er bestaat een heel systeem om tegenstanders van de linkse overheid op allerlei manieren kapot te maken en u accepteert dat simpelweg met z'n allen. Zo'n rechtszaak die (tijdelijk) in een vrijspraak verzandt, vormt dan de voedingsbodem om eens lekker te gaan slapen. Het valse gevoel dat er misschien toch nog vrijheid zal bestaan. Om nog maar te zwijgen van het idee dat kunnen zeggen waar het op staat slechts een klein deeltje van de problemen in Nederland is.

Overweging.

Op een dag schrikt u wakker en bevindt u zich in een islamitische heilstaat waarin alle kritische platforms zijn verdwenen of uitgemoord. Elke keer als er weer iemand verdween, heeft u uw ongezouten mening ergens op internet gepleurd, maar nu ze u komen uitkleden of ophalen, is er niemand meer om te protesteren. Zomaar een toevalligheidje, de wil van Allah of de toorn van de pedoprofeet? Wel nee, het Verzet is gebroken omdat u er geen interesse in had. Natuurlijk, achter uw computertje zal uw weerwoord zijn dat u een wel degelijk een keiharde bent. Een Internet Tough Guy. Harde jongen met een grote bek die alle mogelijke middelen kent om vijanden en andere tegenstanders het knap lastig te maken. Hoewel, blijkbaar alleen in World of Warcraft, want voor de nationalistische beweging telt u niet echt mee. Kom niet aan met dat gelul dat u een van de weinigen bent met verstand en volledig ingelijfd bent. De harde werkelijkheid is dat al die actievoerende individuen feitelijk geen bestaansrecht hebben als er geen achterban ontwikkelt.

Kijk eens om u heen en zie hoe u geliefde land kapot wordt gemaakt. Wanneer u een van die idiote parasieten bent die volledig teert op kosten van de staat, dan zult u daar waarschijnlijk weinig van merken. Wellicht hoort u dan gewoon bij die vijanden waar we toch al een gruwelijke hekel aan hebben. We richten ons echter op die hele grote groep die ingedommeld is of te weinig grijze cellen daarboven heeft om te kunnen beseffen dat Verzet een kwestie is van meedoen of verzuipen. Het bekende riedeltje kan weer afgedraaid worden. Van extreme werkloosheid tot de inzakkende huizenmarkt, de failliete economie en de torenhoge staatsschuld die elke keer weer de schuldencrisis laat oplaaien. Lange tijd heeft u gedacht dat u het kon negeren omdat u nog een baan en een prachtig huis had, maar naar mate de crisis u steeds meer bij de ballen heeft, gaat ook u nadenken over de gevolgen en zult u graag verandering zien. Dacht u werkelijk dat het bestaan van websites zoals deze op termijn ervoor kunnen zorgen dat u meer geld in uw portemonnee heeft?!

Websites lossen geen problemen op. In het hypothetische geval dat wij het eeuwige leven zouden hebben en altijd maar weer de motivatie kunnen blijven vinden om voor een stel randdebielen en een uitermate laf volk te schrijven, kunnen we nog duizend jaar zo doorgaan zonder dat er ook maar iets verandert. Komt dat omdat wij het verkeerde opschrijven? Omdat wij af en toe vieze woordjes gebruiken die al die klote berberapen de blaren op hun anus laat krijgen? Wel nee, het komt simpelweg omdat er zelden een eenling of klein groepje mensen is geweest die fundamentele veranderingen heeft kunnen realiseren in een door en door verrot bureaucratisch systeem. Al die mooie verhaaltjes over dat een man het verschil kan maken, zijn in een moderne maatschappij niet meer van toepassing omdat er inmiddels duizenden systemen en procedures bestaan die alle mogelijkheden tot het ware minimum beperken. Websites kunnen wel oplossingen geven en de situaties voorspellen waarin we komen als er niks gebeurt. Dan moet er wel draagvlak voor zijn.

Politiek is een zaak van lobbygroepen die erin slagen hun geluid massaal bij het grote publiek ten gehore te brengen die daardoor overtuigd moet raken dat kiezen voor die nieuwe richting ditmaal wel succes zal opleveren. Daarbij is het volk erg sceptisch. Liever 100 keer voor Hitler en zijn socialisme kiezen dan een keer voor de PVV om te kijken of dat misschien iets oplevert. Alle vooroordelen staan al klaar terwijl het feit dat zij al duizenden jaren voor hetzelfde kiezen, natuurlijk niet mag meetellen in de beoordeling. Een goed alternatief moet derhalve groeien. Nationalisten die als eenlingen of als kleine groepjes opstaan, kunnen alleen een aanzet geven. Ontstaat er geen draagvlak, dan is de strijder al verloren voordat hij goed en wel heeft kunnen beginnen. Frikschoten wilde vanuit zijn politieke platform de politiek in. Een keuze die we van harte toejuichen, al is de haalbaarheid nihil. Misdefinitie heeft om die reden, na onderzoek, voorlopig afgezien van iedere soortgelijke poging. Rechts gaat immers over realisme.

Langzamerhand moet er bij alle kleine splinterbewegingen der nationalisten en rechts-realisten het besef gegroeid zijn dat hun achterban het massaal laat afweten en hun ideologie dus ten dode is opgeschreven. Nieuwe potentiŽle strijders zullen het daarom vanwege alle risico's die de strijd voor hen persoonlijk onvermijdelijk met zich zal meebrengen, wel uit hun hoofd laten om te beginnen met een gebed zonder einde dat enkel voor hen schade oplevert. Zonde, want het internettijdperk heeft er juist voor gezorgd dat kritische geluiden de mogelijkheid kregen om toch gehoord te worden. Zeer belangrijk omdat we de afgelopen decennia veelvuldig zijn geconfronteerd met media die andere geluiden volledig links lieten liggen. Nu hebben we wel de technische infrastructuur om het rechts-realistische geluid ten gehore te brengen en dat doen we dan ook veelvuldig, maar niet de mogelijkheid om echt door te stoten. Ergens moet het omslagpunt komen dat een maatschappijkritische website zijn oplossingen kan omzetten naar daden in de fysieke wereld.

Van al die zogenaamde meelopers hoeven we echter niks te verwachten. Zij zullen met name voor de entertainmentwaarde komen en ondertussen gewoon in hun broek schijten van angst. Stilletjes zullen ze de website bezoeken met een grijs op hun gezicht door wat er allemaal gezegd wordt over de mensen aan wie ook zij een gruwelijke hekel hebben, maar ondertussen laten ze elk initiatief doodbloeden en onderhevig laten zijn aan de tand des tijds. Net zolang wachten totdat het verdwijnt en dan krokodillentraantjes laten. Nogal bizar als u bedenkt dat er zoveel meer uit te halen valt als initiatieven financieel ondersteund worden, een beroep kunnen doen op vrijwilligers en een hele achterban hebben die overal op internet en vooral ook in het dagelijks leven het geheel naar een hoger niveau tilt. Helaas moeten we constateren dat mensen dat simpelweg niet willen. Anoniem en zonder risico verder leven. Kop in het zand en laat de ander maar zijn nek uitsteken. Dan hoeft u het niet te doen. Totdat het te laat is. De strijd is nu. Straks hoeft het niet meer.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 18-08-2013 om 12:16.
Niet beledigend bedoeld maar:
Waarom poogt u niet eens een keer een tekst te schrijven zonder woorden als kakkerlakken, kamelenneukers etc?
Het zou meteen zoveel serieuzer genomen worden. (mijn gevoel althans)
.
Als gewone (realistische) Nederlander actief worden als nationalist betekent in het ware leven dus niets meer dan enorme risico's te gaan lopen.
U toont uw gezicht bij een manifestatie als zeg: http://www.idverzet.org/
Meteen zullen linkse criminelen van de terroristische http://antifaamsterdam.wordpress.com/ u vastleggen op beeld.
U wordt ongewenst toegevoegd aan de voorhoedes van het gevecht terwijl dit niet uw bedoeling was.
En dat er een voortdurend gevecht plaats vindt tussen linkse krakers en ander uitschot en nationalisten is inmiddels wel duidelijk.
Het kan zelfs zomaar zijn dat u als nationalist zich plots omgeven ziet door kaalkopjes die naziliederen lopen te scanderen.
Iets waar de gemiddelde nationalist helemaal niet mee geassocieerd wenst te worden.
Waar het op neer komt is dat alleen de meest agressieve en luide schreeuwers zich verenigen in groepen waar de gewone betrokken burger niets mee te maken wil hebben.
Verder voelt de gewone man er niets voor te demonstreren op een toegewezen afgelegen industrieterrein.
Stenen naar zijn hoofd te krijgen van zijde van krakers en ander links crapuul.
Door de politie niet beschermt of zelfs mishandelt te worden op basis van valse gronden.
Opgesloten te worden en evt. veroordeeld op basis van valse verklaringen.
.
Denk eens na, de gemiddelde Nederlandse nationalist heeft een huis, gezin te onderhouden en een gewone baan.
De geringste kink in de kabel betekent dat hij op straat staat en zijn leven volledig ontwricht zal zijn!
Mocht dit niet direct gebeuren, dan kan dit alsnog in een later stadium plaats vinden door herkenning, wraakacties etc.
.
21 september lijkt mij voor de gewone nationalist een moment bij uitstek om zijn mening te laten horen.
http://www.tekenverzetaan.nl/agenda/evenement/7-demonstratie
Of zal ook deze demo door linkse ratten worden verstoord?


Reactie door Misdefinitie (Mod) op 18-08-2013 om 18:30.
Het komt erop neer dat extreem links met geweld mag bepalen wie de nazi's zijn, welke meningen zijn toegestaan, welke woorden we mogen gebruiken en waar we kunnen demonstreren. Zomaar even de hele Grondwet door het toilet gespoeld.

De risico's zijn bekend en het is heel begrijpelijk dat mensen zeggen "ik heb een baan en een gezin, ik leef prettig en dat ga ik daar niet aan bloot stellen". Dat is prima. Niks mis met het eigenbelang vooropstellen als die belangen prevaleren en mensen tevreden zijn.

Maar de mensen zijn steeds minder tevreden. Ze verliezen hun baan, hun gezin wordt lastig gevallen door cultuurverrijkers en ze zien hun land kapot gaan. Hun hoop vestigen ze op de nationalisten, want die durven nog te protesteren.

En juist dat kan niet, want hun koppen worden er een voor een afgehakt. Blijven de nationalisten er alleen voorstaan, dan verdwijnen ze en dat is een bewuste keuze van het volk. Als het volk dat wil, is het prima, maar dan moeten ze ook de consequenties aanvaarden en niet langer klagen.

Reactie door Sickofleft op 18-08-2013 om 19:02.
Correct, momenteel bepaalt links "elitair" Nederland (lees arrogant) echt alles in dit land.
Men buigt regels en wetten om en of past ze toe in hun voordeel, wetten in hun nadeel worden eenvoudig niet toegepast.
Dat dit kan en ook klakkeloos gebeurt is echt ongelofelijk en laat mooi zien dat landen zelfs met uitgebreide wetssystemen nog steeds een afschuwelijke bananenrepubliek kunnen zijn.
Zie ook de overhandiging van Nederlandse soevereiniteit aan de EU, zeer tegen de wil van de meerderheid van ons volk.
Men heeft in Den Haag maling aan de gewone man, compleet maling.
Men gaat voor het eigen idealisme.
Qua weerstand tegen de vernietiging van ons land verwacht ik ongeveer het volgende.
Ik denk dat er eerst een kritische grens definitief gepasseerd moet worden, dan pas zal men plots versteld staan hoeveel nationalisten er uit onverwachte hoeken en gaten komen.
Mensen zullen zich samen pakken en naar de ware vijanden van hun bestaan op zoek gaan.
Dit zal echter meteen en met zeer overdreven kracht/geweld de kop worden ingedrukt door de dan nog steeds linkse elite.
Uiteindelijk zal men de hulp in roepen van eugendfor om zoveel mogelijk weerspannige elementen direct en definitief op te ruimen.
U mag links Nederland op dat moment er voor aan zien dat zij zullen optreden zoals nu de Egyptische regering doet tegen de moslim brotherhood.
Ja, zo erg denk ik dat het hier kan, nee zal worden!
Pessimist? nee, realist.
De vraag gaat zijn, laat ik me zo meteen ook kapot schieten voor dit waardeloze land?
Veel mensen zullen daarvoor passen.
Men weet/voelt het nu al aan.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 19-08-2013 om 00:46.
Het is net als met een groep van 30 mensen die rondom iemand staat die wordt doodgetrapt. Niemand wil ingrijpen uit angst de enige te zijn, maar de grap is dat als meerdere mensen ingrijpen, de risico's verdwijnen.

Kunnen we het de eenling verwijten dat hij geen risico neemt? Nee, maar we kunnen hem wel verwijten dat hij risicoverhogend bezig is voor degenen die wel ingrijpen. Het feit dat hij erbij staat, klaagt op internet, zich tot de achterban rekent en anderen aanspoort tot actie, zorgt ervoor dat de nationalist zich geroepen voelt om het voortouw te nemen. Hij neemt dat risico omdat hij zich (onterecht) gesteund en gedekt voelt.

Iedere nationalist die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt, of dat nu een blogger, klokkenluider of politicus is, zal moeten beseffen dat een groot deel van zijn achterban slechts tof loopt te doen op internet en als puntje bij paaltje komt, hij alleen staat tegen een grote overmacht.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.