Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

694 # Homo's flikker op! #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2013 om 23:11.
Met uw puddingbuks in de poepresten hangen en een ranzige behaarde mannenkont volpompen met warme mannenpap terwijl er zoveel mooie meiden rondlopen, roept verontwaardiging op in de maatschappij. God maakte Adam en Eva, niet Adam en Mustafa. Wetenschappelijk gezien is het allemaal ook niet zo fraai. Baggeren in de endeldarm kan ervoor zorgen dat de meningokokkenbacterie bij uw homofobititis veroorzaakt waardoor u hersenvliesontsteking kunt krijgen. Nu zult u denken dat u niet kunt ontsteken wat u niet heeft, maar het RIVM raadt homo's van 30 jaar en ouder aan de regenboogprik te halen. Homoseksualiteit draagt evenmin de goedkeuring weg van de evolutieleer die stelt dat enkel datgene wat tot betere overlevingskansen en uiteindelijk reproductie leidt, een soort sterker zal maken. Objectief gezien boeit het ons geen reet. Des te vaker u in een hol kruipt, des te meer poesjes blijven er voor ons over. Homo's flikker op met die bekrompenheid en dat gejank over discriminatie. Wij behandelen iedereen even kut en geven u geen uitzonderingspositie.

Homo versus flikker.

Zielig doen en verdrinken in zelfmedelijden door in een slachtofferrol te kruipen, daar zijn die relnichten goed in. Net zoals alle minderwaardigen minderheden, wijten ze hun miezerige leventje voornamelijk aan discriminatie door anderen. Nooit ligt het probleem bij hen zelf. Nooit speelt de individuele verantwoordelijkheid een rol. Homoseksualiteit manifesteert zich doorgaans als een ziekte waarbij hun ongerijpte hersentjes dermate misvormd zijn dat ze de wereld slechts op twee manieren kunnen waarnemen. Of u bent volledig pro-homo inclusief alle lofbetuigingen jegens hen die elkaar op straat geregeld lopen af te lebberen. Of u bent meteen de allerergste homohater na Hitler die vervuld is van haat en afgunst jegens hen die wel elke avond in een warm holletje mogen kruipen. Een andere mogelijkheid is er niet; er zit helemaal niks tussen. Het virus is zeer besmettelijk en treft homo's en hun aanhang. Genuanceerd en realistisch denken, is vreemd terrein voor homoactivisten. Teken een regenboog op uw aars of u bent zo'n vreselijke potenrammer.

Verstandige mensen weten dat de homo in verschillende vormen en maten komen zoals alle mensen op cruciale details van elkaar verschillen. Doorgaans maken zij een banaler onderscheid. Namelijk tussen homo's en flikkers. Laat dat voor de onnadenkenden nu een bron zijn van misverstanden zodat we op deze plaats genoodzaakt zijn meer uitleg te geven. "Homo" wordt onder andere gebruikt als term voor de geaardheid homoseksueel. "Flikker" wordt doorgaans gereserveerd voor mensen die iets smerigs flikken. De denkfout die gemaakt wordt is dat "flikker" altijd een scheldwoord zou zijn jegens homoseksuelen en zou slaan op de kruistocht der anusridders. Fout. De ambtenaar die ons bureaucratisch loopt te naaien noemen we een flikker. Een smiecht van het laagste soort omdat hij zijn macht misbruikt. Hij flikt ons iets smerigs met grote persoonlijke gevolgen en is zo dom als het achtereind van een varken. Andere flikkers zijn bijvoorbeeld van die laffe verkeersmietjes die domme boetes uitschrijven en rioolratten die dieren mishandelen.

Desondanks is deze indeling alles behalve heilig. Taal is dubbelzinnig en woorden hebben binnen verschillende contexten andere betekenissen. Zo roepen wij ook wel eens homo tegen de agent die de wet overtreedt door aangiften niet op te nemen. Niet omdat hij de commissaris in zijn reet neukt, maar omdat hij zo'n vuige miet is die te incompetent is om zijn werk goed te doen en een ander de kans moet geven om in deze crisis te kunnen werken. Toegegeven, we roepen ook wel eens flikker tegen een homoseksueel. Niet omdat hij van de verkeerde kant zou zijn, wat hij overduidelijk is, maar omdat hij zich in het openbaar gedraagt als een verwijfde idioot. Wij zijn gedragswetenschappers en hebben derhalve kritiek op gedrag. Geaardheid interesseert ons niet. Leer nu eens deze wijze les. Niet alle terroristen zijn moslims, maar alle moslims zijn wel terroristen. O pardon, andersom, het gaat bij het schrijven wel eens mis. Niet alle flikkers zijn homo's, maar alle homo's wel flikkers. Enfin, andersom dus, de contextafhankelijke betekenissen en de volgorde bepaalt u maar lekker zelf.

Alle gekheid op een homozaadstokje, de ergste flikkers bevinden zich onder die malloten die elke zin op een goudschaaltje gaan wegen en vervolgens selectief verontwaardigd gaan lopen doen. Sodemieter, ruig gelijk onze toiletborstels ranzige poepstampers! Wij zeggen wat we willen. Drie maal raden waarom dit artikel is gepubliceerd en waarom het juist op dit moment uitkomt. Komkommertijd? Nog eventjes lekker schelden? Even te keer gaan omdat die fascisten van al die meldpunten op vakantie zijn? Heus niet, want die krijgen dit vroeg of laat echt wel te lezen. Nee, we publiceren erover omdat de vrijheid van meningsuiting weer eens een deuk moet krijgen terwijl alle ellende toch echt veroorzaakt wordt door afwijkend gedrag van de homo's in kwestie. Kijk alleen al hoe men Renť van der Gijp behandelt nadat hij vermeende anti-homouitspraken zou hebben gedaan in Voetbal International. Van der Gijp werd neergezet als homohater die zou vinden dat vieze flikkers geen plaats hebben in het voetbal, maar hij zei iets totaal anders.

Het zal u wellicht verbazen, maar niet alles is in deze maatschappij een probleem. Binnen het betaalde voetbal zijn het aantal homo's op een hand te tellen. Waarschijnlijk zijn het er net zoveel als PVV'ers en nazi's. Moeten we daar dan over schrijven? Nee. Moeten we daar per se een harde mening over hebben? Nee. OfficiŽle organisaties als de KNVB die neutraal horen te zijn, moeten al helemaal niet alvast beginnen met een politiek correct programma voor het geval heel voetballend Nederland morgen toch op onverklaarbare wijze massaal uit de kast komt. Gewoon niet over zeiken, voetballen moeten jullie. Wat doet de KNVB? Toch meedoen met die afvalhoop op de Gay Pride. Wat voor signaal geven ze anderen af? Dat voetbal een intolerante sport is. "Want kijk maar, als een tak van sport of organisatie niet uitpuilt van de homo's, zwarten en moslims, dan komt dat per definitie omdat er gediscrimineerd wordt door blanken." "Fuck," zei Van der Gijp, "er zijn gewoon geen voetballende homo's." Dat komt niet door discriminatie, maar omdat zij voor andere dingen kiezen.

"Boehoe, je zegt dat alle homo's vies zijn, niet thuishoren in het voetbal en dat alle kappers homo's zijn." Lees opnieuw flikkers, want dat staat er dus niet. Het zal heel de internetgemeenschap een worst wezen, want zij kunnen toch niet lezen. "Homohaters! Als morgen niet minstens de hele helft van de Eredivisie bestaat uit homo's die met hun tampeloeris in de andere helft zitten, dan zijn jullie racisten! O wacht, homo is geen ras." Wat kunnen we nog tegen zulke mongolen zeggen? Oepsie, nu zijn de mongolen weer boos. En als we kankerlijers zeggen, roept iedereen dat we harteloos zijn. Is er nu niemand in Nederland die begrijpend kan lezen en zal snappen dat zulke woorden niet naar hen gericht zijn? Derksen die altijd de lamlul uithangt, begrijpt wel waar het om gaat. Volgens hem reageert de homoscene veel te gevoelig en te overspannen. Met de Gay Pride roepen ze het zelf over zich af. Uitspraken die dagelijks bij bosjes worden gedaan over alles en iedereen, zijn opeens een probleem als het over homo's gaat.

Jaarlijks kost de politie ons miljarden en ze lossen hooguit 1,8 % van alle misdrijven op. Misdrijven waarvan zij aangiften opnemen en justitie wil vervolgen wel te verstaan. Een nutteloze instantie die het beste kan worden opgedoekt zo bewezen ze recent maar weer eens. Menno Stam schreef in een cynische tweet dat hij Artis / Gay Pride en aapjes / homo's altijd door elkaar haalde. Meteen de politie aan de lijn. Of hij het onmiddellijk wilde verwijderen, want de officier van justitie durft wel bij hem een huiszoeking te doen en niet bij al die homohatende kontenkamelenneukers. Alsof de politie in dit land ook maar iets te zeggen heeft. Proest, de vrijheid van meningsuiting is absoluut. Wat politie, justitie en rechters ook zeggen. Het hele punt hier is natuurlijk dat alles en iedereen op internet wordt uitgescholden. Daar kunt u zo uw mening over hebben, die hebben wij ook, maar zo is wel de realiteit. Blijkbaar zit het politiekorps vol flikkers, want als wij worden uitgemaakt voor nazi-apen, is er niemand die protesteert.

Helaas liet Menno zich leiden door angst, maar niet nadat hij nog eventjes haarfijn uit de doeken deed dat de politie bang was dat Marokkanen een slecht voorbeeld zouden krijgen. Ja hoor, alsof de homohaat er bij die rifapen niet standaard ingeramd wordt tijdens de koranlessen. Moeten wij Nederlanders daarom onze mond houden? Omdat de politie te laf is om de echte haters op te pakken? Op het homohaatforum marokko.nl lachen we hun lul uit hun broek over een dubieus plan van de regering om 8 ton te verspillen om van mohammedanen homofielen te maken. Allochtonen zouden homo's het liefst onderste boven met hun kop naar beneden van de hoogste flatgebouwen af willen gooien. De PvdA beloont dat met een dikke zak geld. Godverdomme, wij haten iedereen, maar als wij het zeggen krijgen we de politie aan de deur. Ja hoor, pray the gay away, trek stoute Marokkanen een string aan en gaan met die banaan. Nederland is echt een triest land geworden waar de criminelen geld krijgen en de mensen met kritische meningen worden vervolgd.

Binnen de homoscene is een ware sekte ontstaan compleet met hypnotiserende rituelen als de Gay Pride waar hun kleine trots in volle glorie te bewonderen is. Durf vooral geen kritiek te hebben op hun hoogtepunt van het jaar, want ook dan bent u meteen een hater en valt helft Nederland over u heen. Al snel wordt beweerd dat uw gespleten tong door de duivel bezeten is die homoseks heeft verboden, maar hier moet meer aan de hand zijn. Homoseksuelen vormen lang niet de enige minderheidsgroep in Nederland. Doorgaans worden al die minderheden op handen gedragen. Kijk maar eens hoe geforceerd iedereen doet alsof alle kleuren van de regenboog zo mooi in het roze vakje passen. Men wil het niet horen, maar alle ellende is uiteindelijk terug te voeren op gedrag. Stel dat wij als hetero's gaan solliciteren. Gevraagd naar onze motivatie om er te willen werken, roepen we dat we de geile wijven daar willen volpompen. Logischerwijs worden we om dat gedrag gediscrimineerd. Ook als men op Facebook foto's aantreft waarop we schaars gekleed en dronken zijn, is het over en uit.

Kennelijk mogen we best met een grote dildo in onze kont aan de kettingen aan het plafond hangen, hetero of homo, maar willen mensen daar liever niet mee geconfronteerd worden in het openbaar. Laat dat nu de cruciale "fout" zijn van de homogemeenschap. Alles moet zo overdreven nichterig en daar knappen mensen nu eenmaal op af. Onze baas vindt het niet erg dat we pedofiel zijn. Hij weet het niet. Zo gaat dat nu eenmaal. Wat men niet weet, deert het hart niet. Zodra mensen ergens van op de hoogte raken, worden alle beslissingen over u genomen op basis van vooroordelen. Netjes? Nee. Hoort het zo? Nee. Verboden? Allicht, maar dat gaat u niet helpen. Dans met een string en uw pik in de hand op een regenboogboot en u zult gediscrimineerd worden. Hoeveel moeite Plasterk (PvdA) ook doet om het normaal te laten lijken. Afwijkend gedrag is aldus het probleem, niet de geaardheid. Dat interesseert ons niet. Homo's hebben daarbij nog een ander probleem. Net als bij mongolen zorgt hun "ziekte" ervoor dat de gayfactor van hun gezicht te lezen is.

Aan uiterlijk valt niks te veranderen en de overheid kan mensen wel min of meer indoctrineren om gewoon weg te kijken, maar is het u nooit opgevallen dat enkel homo's en lesbiennes herkenbaar zijn aan gelaatsuitdrukkingen, houding, loopjes en gedrag? Geen enkel andere geaardheid is op die manier te herkennen. Zijn hetero's te herkennen? Wanneer u nu "ja" zegt, bent u al besmet geraakt met het homovirus dat ze vanuit de overheid trachten te verspreiden. Waarschijnlijk heeft u geleerd dat er slechts twee geaardheden bestaan; hetero en homo. Wat niet herkenbaar is als homo, is in die visie dus hetero. Ja, dank u de koekoek, er zijn talloze geaardheden naast hetero en homo. Pedofiel, necrofiel, zoŲfiel, audiofiel, imbeciel, maar u herkent de homofiel niet waar? Niet vanwege hun gezicht; dat kan net zo goed het gevolg zijn van een gladjakker die zich gewoon als een ladyboy kleedt en gedraagt. Mensen storen zich aan zwaar overdreven homofiel gedrag. Van die flikkers die de hele tijd in het zich aan elkaar lopen te frunniken.

Zouden ze dat typische homogedrag waar we allemaal stiekem een gruwelijke hekel aan hebben achterwege laten, dan zien we op straat hooguit nog de mannelijke cultuurverrijkers elkaar de hele dag kussen en aflebberen op grond van hun vermeende broederschap. Latente broodpoten, maar die discrimineren we toch al, dat moet hier het probleem niet zijn. Behalve met schaamteloze shows die tegen gayporn aanzitten, wordt het geduld en gevoel van walging bij mensen opgewekt door dat eindeloze gedram om uit de kast te komen. Het lijkt wel alsof u het buitenbeentje wordt als u niet eens een bruin voetje heeft gehaald bij het COC. Schaamteloos werd er over Prins Friso geroddeld dat hij homo zou zijn. Duidelijkheid zal hij nooit meer kunnen geven en het is alleen al walgelijk om dat over de rug van iemand die zich niet meer kan verdedigen weer ter sprake te brengen, maar het lijkt alsof alles en iedereen moet bekeren. Wellicht kent u wel die pierpraat dat mensen allemaal biseksueel zouden zijn. Gadverdamme, mogen wij zelf over onze seksuele voorkeur gaan? Dank u.

Dijsselbloem (PvdA-sinterklaas) bedrijft graag partijpolitiek en gebruikt homoseksualiteit om zogenaamd "sociaal" te zijn. Met de Gay Pride wil hij wel eventjes laten weten goed te kunnen provoceren richting Rusland. Om diverse redenen wordt Nederland hierdoor in diskrediet gebracht. In de eerste plaats wordt hiermee overduidelijk aangegeven dat onze wetten en opvattingen (over in dit geval homoseksualiteit) superieur zijn ten opzichte van Rusland en andere landen waar ze het niet mee eens zijn. Die claim kunnen we helemaal niet maken. Elk land heeft zijn eigen grondgebied met zijn eigen bevolking en zijn eigen regels. Als wij laten merken dat niet te willen respecteren om het enkele feit dat ze er anders over denken, dan verdienen wij het evenmin dat onze wetten gerespecteerd worden door het buitenland. We verliezen daardoor eveneens onze geloofwaardigheid als we andere landen zo gaan bekritiseren. Vergeet niet dat pedofilie in Nederland vroeger helemaal niet zo verschrikkelijk werd gevonden en zelfs als legaal werd beschouwd.

Voorts is de hele homoscene gebaseerd op de drogreden "geaardheid van een minderheid, dus extra privileges en verplichte acceptatie". Fout, pedofilie is ook een geaardheid. Het zou betekenen dat u ook zou moeten accepteren dat pedofielen op een bootje hun piemel laten zien aan de aanwezigen waartussen ook minderjarigen kunnen zitten. Geaardheid is immers geaardheid en u kunt niet op basis van dat woord alles willen claimen voor de geaardheid die toevallig bij u past en de rest maar vies en schadelijk vinden. Genoeg landen die homoseksualiteit ook als vies en schadelijk veroordelen. Wie heeft nu gelijk? Over smaak valt niet te twisten. De ene wil een sappig kutje, de ander baggeren in de poep en weer een ander hangt het principe aan des te dichter bij de nul, des te strakker om de lul. Allemaal voorkeuren. Zoveel mensen, zoveel wensen niet waar? U bent niet superieur en uw smaak ook niet. Desondanks is er veel commotie ontstaan over de zogenaamde anti-homowet die Rusland heeft aangenomen.

Commotie die naar ons idee te moralistisch en zelfs verwerpelijk te noemen is. Er is helemaal geen sprake van een anti-homowet. Men zegt niet dat u in het geheel geen homo meer kan en mag zijn. De wet verbiedt naar een vrije interpretatie abnormale seksuele relaties met minderjarigen. "Veel te vaag," roepen tegenstanders, maar die wet is niet vager dan onze "u mag alles zeggen over blanken en hen zelfs bedreigen, maar niks over homo's en moslims". Probeer die praktijk maar eens feilloos uit dat juridische geblaat uit onze wetboeken te halen. Jacques Rogge van het IOC wil opheldering over die wet omdat het homopropaganda en obscene openbare homobijeenkomsten zou verbieden. Met veel gelul over mensenrechten, wordt de kritiek steeds luider, maar wij vinden het allemaal vies. Hallo ranzige flikkerapen, seks met minderjarigen moeten jullie sowieso niet willen. Zijn jullie soms allemaal gore pedofielen ofzo? Lekker belangrijk dat het anaal uitwonen van een kindje niet mag daar. Dat mag hier beneden de 16 jaar eigenlijk ook niet.

Eveneens dubieus zijn de andere bezwaren. Waarom moet er per se toestemming worden gegeven voor homopropaganda? Mogen wij soms ook onze geaardheid daar promoten? Ook als we van kinderen en dieren houden? Of geldt het privilege enkel voor hetgeen dat u lekker vindt? Hoezo wilt u tijdens de Spelen een pijpleiding van Gay Pride-nichten organiseren? U komt toch voor de sport, niet voor hun endeldarm? Wij gaan als hetero's ook geen soppende seks hebben op de publieke tribune. De wet gaat over het beschermen van minderjarigen. Houd uw piemel dus in uw broek en doe normaal net als ieder ander. Dit heeft geen fuck met homohaat te maken, maar eerder met fatsoen. Stop maar met die zielloze propaganda. Komt zo'n tuthola als Lady GaGa wel eventjes vertellen dat zij boos is op het homofobe Rusland. Leer liever zingen en denk niet dat u de waarheid in pacht heeft omdat u rijk bent geworden door geile mannen. Propaganda roept sowieso agressie en een verkeerde beeldvorming op zoals we al eerder hebben opgemerkt.

Overweging.

Denkt u soms dat wij nooit allerlei shit naar onze hoofden geslingerd krijgen? Dat wij niet tot op het bot beledigd worden en mensen er geen genoegen in hebben om alles waar wij waarde aan hechten kapot te maken? Is er soms een beeld bij u ontstaan dat wij de hele wereld in onze handen hebben en dagelijks homo's in elkaar lopen te trappen om hun geaardheid? Stelletje rancuneuze nietsnutten, jullie spuwen jullie teringzooi jegens de verkeerde mensen. Alles waar niet op gediscrimineerd mag worden volgens wet en Grondwet is ons al ten deel gevallen. Onze blanke ras is vergruisd, met onze afkomst vegen cultuurverrijkers hun reet af, over onze heteroseksuele voorkeur worden de meest ranzige grappen en opmerkingen gemaakt en onze politieke overtuiging is met zoveel doodsbedreigingen door het slijk gehaald dat als we voor elke strafbare uiting jegens ons iemand mogen vergassen, de wereld morgen leeg is. CreŽer eens wat ballen, laat iets aan uw lange tenen doen en lach als ze u beledigen. Wie geen probleem heeft, kan niet beledigd worden.

Homoseksualiteit zullen wij nooit accepteren op de manier waarop de huidige massahysterie wil dat we het accepteren. Hordes bruinwerkers en anusridders die elkaar de godganse dag lopen af te lebberen, openbaar provoceren en lopen te jammeren over die lelijke weblogs die vieze woordjes zeggen. Wat ons betreft is iedereen gelijk en daar zijn we dodelijk consequent in. Van ons kunt u geen polonaise verwachten of een juichsalvo als jullie als relnichten op een boot elkaars pik vasthouden. Waar gaat het bij homoacceptatie nu werkelijk om? Dat wij blindelings gehoorzamen en geen dingen zeggen die tegen het tere zieltje aantrappen? Word wakker! Dit is internet. Alles en iedereen wordt kapotgeschreven en staat onderhevig aan kritiek, dus ook homo's. Is dat echt uw grootste probleem? Dat een paar omhooggevallen blaaskaken iets negatiefs zeggen over uw achterdeurtjesactiviteiten? Dan bent u ontzettend dom. Geweld is toch datgene waar we allemaal tegen zijn niet waar? Wij zullen nooit geweld gebruiken als we niet worden aangevallen.

Meningen zijn meningen, die kunt u negeren en zolang u niet in elkaar wordt gebonkt, is er niks aan de hand. Voorts zijn wij niet degenen die u op straat gaan vermoorden of u gaan uitschelden. Op internet richt onze kritiek zich op de homobeweging en hun meelopende achterban in het algemeen; niet op specifieke personen. Fysiek en verbaal geweld zijn de twee ergste problemen, waarom dan kankeren op mensen met kritiek? Wacht even, hier klopt iets niet. Ageren tegen mensen van wie u feitelijk niks anders te vrezen hebt dan tekst: hoe valt dat te rijmen met de strijd voor vrijheid? Is het niet zo dat we thans in Nederland last hebben van met name allochtone homohaters die wel bereid zijn tot fysiek geweld? Hoe is het dan mogelijk dat de activiteiten van al die homobewegingen zich met name richten tegen mensen die wel eens een botte uitspraak doen en niet tegen al die ratten die homo's fysiek belagen? De PvdA doet mee aan de Gay Pride, bestaat uit flikkers, protesteert tegen webloggers, maar laat de echte homohatende allochtonen met rust.

Stop met allochtonenknuffelen. De massa-immigratie heeft hordes homohatende Marokkanen, Turken en Oost-Europeanen naar Nederland gebracht. Willen u en uw achterban daar niks tegen doen omdat u te links bent? Uw probleem, niet het onze. Zij krijgen u eerder te pakken dan wij. Houd eens op met dat oeverloze geklets over discriminatie. Heel veel negatieve zaken komen voort uit gedrag dat van hetero's ook niet gepikt zou worden. Kleffen in het openbaar, op een baan solliciteren met nadrukkelijk uw seksuele voorkeur in uw handelen en belachelijk lopen. Bedenk dat een groot deel van de weerstand voorkomt uit gedrag. Wees geen vuige flikker, geen vieze miet en geen dom giechelend brugklasmeisje. Ook voor hetero's geldt dat het slechts op beperkte tijden geoorloofd is om als mens geaardheid uit te stralen. Blijf niet zoeken naar privileges, want nee, we accepteren niet meer van u omdat u homo bent. Over alles en iedereen zeggen we wat we willen. Daar zult u maar aan moeten wennen. Zo niet, dan kunt u opflikkeren.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 14-08-2013 om 13:55.
Al meer dan een eeuw wordt het percentage gehouden van een half procent tot enige procenten waarin zelfs nog begrepen de latenten! Dat een percentage constant kan blijven bewijst wel dat van schizofrenie: 5% wereldwijd door de tijd.
De rest is... meeloperij!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.