Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

692 # Afbraaksocialisme in volle afgang #
Gepost door Misdefinitie op 30-07-2013 om 23:10.
Wakker worden stelletje ellendige lamlullen, jullie zijn allang niet meer in Kansas. Welkom in de duistere en wanstaltige wereld van de socialistische schuldencrisis; veroorzaakt door de nog immer uitbreidende verspilzucht van de stalinistische onmensen die de zieligheidsindustrie tot ware godheid hebben gebombardeerd. Dacht u werkelijk dat negeren, bagatelliseren en uw fascisme, zouden voorkomen dat het gesodemieter voor eeuwig in de doofpot zou blijven zitten? Had u er echt rekening mee gehouden dat de systemen om de misstanden te verbergen, hadden kunnen voorkomen dat de slinkse ideologieŽn ook U ooit bij de strot zouden grijpen? Dat heeft u dan verkeerd gedacht. Stront kan men best een tijd in beerputten verbergen, maar zodra er een hele fraaie explosie plaatsvindt, zullen de poepgaten van die linkse flikkers alles en iedereen onderschijten in een alles verwoestende bruine lawine. Afbraaksystemen van het socialisme hebben een kritiek punt bereikt en kunnen niet meer verbergen dat hele branches op de fles dreigen te gaan.

Vernietiging duidelijk zichtbaar.

Socialisme is het egoÔstische en zuigende achterbakse spel der druiloren die te lam zijn om te werken. Uitgaande van de achterlijke premisse dat alles wat u om u heen ziet al bestaat en klaar ligt om te verdelen, beweren ze dat het eerlijk is om de taart in gelijke delen te snijden. Zo kregen die dwazen dat van kleins af aan met de paplepel ingegoten. Wanneer hun lieve moedertje een taart kwam brengen, werd die taart in "eigendom" gegeven aan het aantal mensen waaronder er verdeeld moest worden. Waren er 4 kinderen, dan kregen zij iedereen kwart. Allemaal vonden ze dat eerlijk omdat ze er geen van allen iets voor hadden hoeven doen. Verder dan "de taart komt aanwaaien" en "we zijn met 4 dus 4 gelijke delen", kwamen ze niet. Had er al eentje een benul van de financiŽle complicaties van de weldoener, dan werd dat afgedaan door te doen alsof de pinautomaat waar mamma geld haalt, gratis en oneindig geeft. Mensen die een intellectuele ontwikkeling doormaken, gaan begrijpen dat sinterklaas niet bestaat, maar dat is niet iedereen gegeven.

Vraag het aan al die zogenaamd "eerlijke" mensen en ze zullen u allemaal het idee geven dat juist u de egoÔst bent. Arbeid hoeft volgens hun visie niet gedeeld te worden. Al die uitkeringtrekkende allochtonen hoeven niet eerlijk net als u elke dag om 6 uur op te staan om te gaan werken. U heeft geld en dus mogen zij de helft stelen. Ongeacht of ze zelf iets hebben bijgedragen of niet. Opmerkelijk is voorts wel dat als wij hun redenatie consequent op hun eigendom toepassen, ze blijkbaar wel snappen dat het achterlijk is. Wat hen er niet van weerhoudt om critici van het socialistische systeem vakkundig de mond te snoeren. Doet u er een beroep op dat "eerlijk delen" ook impliceert dat de arbeid eerlijk verdeeld wordt, dan demoniseren ze u tot een of ander monster. Vindt u het niet terecht dat het bij u gestolen geld wordt misbruikt voor de multikul, dan bent u een racist. Absoluut eigendom is uit den boze. Ondernemers die het van hard werken moeten hebben, dachten de dans te kunnen ontspringen door te kiezen voor de linkse liberalen van de VVD.

Thans zal het bedrijfsleven spijt als haren op hun reet hebben dat ze ooit met het socialisme gingen flirten. Op hun knieŽn smeken ze het kabinet en de minister van concentratiekamp om genade. Ondernemers dreigen bij bosjes onder de brug te moeten slapen als die slinksen niet onmiddellijk de btw-verhoging naar 21 % terugdraaien naar 19 %. Lastenverzwaringen hebben namelijk een cumulatief effect op de prijs en de consumenten blijven daardoor weg. Onder de huilers zitten bazen van bedrijven die niks met ons te maken wilden hebben en schaamteloos onze mensen op huidskleur en politieke gezindheid zaten te discrimineren toen wij er solliciteerden voor een functie. Van die bedrijven waarvan de hoge pieten triomfantelijk uitriepen VVD gestemd te hebben omdat "Wilders een nazi is die ten onrechte groepen over een kam scheert". Van die schijnheilen en grapjassen die ons opbelden en grove bedreigingen uitten. Jammer jongens, maar we hadden u gewaarschuwd. De VVD is in samenwerking met de PvdA gewoon een links bolwerk dat de belastingen verhoogt tot het bittere einde.

Zelfs nu u keihard genaaid wordt en de crisis ook u in uw aars pakt, zult u ons verwijten dat we met oogkleppen op het slinkse gedachtegoed verwerpen. Vandaar dat we u de komende tijd in detail gaan laten zien wat voor schade het socialisme aanbrengt aan de maatschappij. Laten we beginnen bij het MKB; een van de cruciale motoren van de economie. Gaan alle bedrijven failliet, dan hebben we straks helemaal geen samenleving meer. Tot zover moet u ons kunnen volgen niet waar? Bedrijven gaan failliet, iedereen staat op straat, niemand betaalt meer belasting en degenen die nog wel werk hebben, zullen steeds meer moeten opbrengen totdat het hele zaakje in elkaar klapt. De ultieme natte droom van het socialisme: een gecrashte samenleving waarin iedereen hetzelfde bezit, namelijk helemaal niks. Het kost zeker in deze tijd waarin die idioten alweer een tijd aan de macht zijn, geen enkele moeite om ellende te vinden. Nog nooit konden zoveel mensen gaan stempelen voor een uitkering en een ticket voor de voedselbank. 8 % is geregistreerd werkloos.

Deze malaise strekt zich uit over alle grote branches waarvan we u graag een aantal voorbeelden laten zien. Martax Taxi uit Helmond laat 14 werknemers achter in totale wanhoop. Ratten hadden het bedrijf van binnenuit volledig opgevreten. Uitgeverij Wegener laat weten 334 banen te moeten schrappen om zo te kunnen snijden in de uitgaven. Door de crisis heeft u geen baan meer, laat staan dat u geld heeft om een krant te kopen. Horen we al jaren dat ze mensen zoeken in de zorg en dat u een zorgopleiding moest gaan doen als u geen baan kunt vinden: nu draaien ze een hele andere plaat. Zorginstelling De Opbouw laat op korte termijn tot 1200 mensen afzakken naar de bijstand. De overheid zou minder zakken met geld sturen om de boel op de rit te houden. Vaak worden ziekenhuizen onder de noemer commerciŽle geprivatiseerde hoeren geplaatst, vandaar dat we hen in dit kader ook noemen. Ziekenhuizen worden doodziek. MSD Animal Health (Intervet) is al lange tijd bezig om iets anders te saneren dan dieren.

Wellicht kunnen we beter een lijstje maken van bedrijven en organisaties die niet in de problemen komen omdat we dan sneller klaar zullen zijn. De lijst met lijken van het socialisme is eindeloos. Woningcorporatie Ymere schrapt 180 banen doordat ze verkeerd zijn omgegaan met leningenportefeuilles. Ze hebben zeker net als hun linkse overheid geprobeerd om schulden met schulden af te betalen. De MeanderGroep zal de komende jaren zeker 1000 banen in de linkse klucht laten verdwijnen. Schuld van het kabinet, vinden zij, want daar willen ze besparen op langdurige zorg voor ouderen. Sappi uit Maastricht is een papierfabriek die met name uitzendkrachten de middelvinger moet geven omdat het al lange tijd niet zo goed gaat met het bedrijf. Vestia raakt honderden banen kwijt en sluit 4 kantoren. TNT gaat expres 4000 banen laten schrappen om te bezuinigen. Bij NDC Mediagroep verdwijnen 250 werknemers. Enfin, iedereen kent uit zijn omgeving of vanuit de media wel diverse bedrijven en instellingen die het hoofd niet meer boven water kunnen houden.

Schijt aan wanbeleid bij individuele bedrijven zegt u? Thans worden hele branches getroffen. Bankiers en verzekeraars maakten de afgelopen jaren een ware slachting mee. Zeker 46.000 mensen verloren hun baan na de puinhopen van 8 jaar paars, het gesodemieter van balkellende en Samsom 1. Automatisering zeggen ze, maar u weet wel beter. Banken hebben door hun gedoe met wanbeleid en topsalarissen, de boel lopen flessen. Woekerwinsten uit valse polissen in goede tijden, werken niet omgezet naar buffers voor slechte tijden. Totdat de crisis genadeloos toesloeg en de banken vooral door hun eigen gedrag in slecht vaarwater kwamen. Paniek in de socialistische ballentent in Den Haag, want hoewel zij als socialisten ideologisch pal tegenover kapitalisme horen te staan, is geld (van anderen) wel erg prettig en daar is moeilijk aan te komen zonder banken. Vandaar dat zij systeembanken spekken met uw geld. Schulden maken om de banken te "redden" van hun eigen onkunde heeft de crisis alleen maar aangewakkerd.

Verkopen van nieuwe auto's blijven nog steeds achter en bereiken thans een historisch dieptepunt. Linkse media berichten dat de verkopen achterblijven omdat u geen vertrouwen heeft. Consumentenvertrouwen is een stokpaardje geworden van links dat in hun beleving zoiets betekent als "geen vertrouwen meer hebben in de vrije markt, dagelijks masturberen om het socialisme te omarmen en tot die tijd het geld in uw zak houden om het later af te kunnen staan". Toch zijn er andere redenen waarom de autobranche harde klappen dreigt te krijgen. Wat nou geld in de zak houden? Automobilisten zijn de melkkoetjes van die mongolen in Den Haag die nutteloze boetes uitschrijven om hun linkse hobby's te kunnen blijven financieren. Liever hadden wij dat geld in de economie laten rollen. Verder heeft onze regering het de EU toegestaan om strengere CO2-regels in te voeren waardoor de kosten sterk toenemen. Heeft u als groene hippie "toch" een hekel aan auto's, bedenk dan dat we zonder die wagens nooit een florerende maatschappij hadden gekregen.

Kinderopvangcentra gaan massaal failliet. Al meer dan 85 bedrijven sloten hun deuren. Logisch, want als mensen op straat komen te staan, kunnen ze zelf voor hun kinderen gaan zorgen. Bezuinigingen van de overheid wordt als tweede reden genoemd. Niemand heeft het erover dat we de miljarden die verspild worden aan de massa-immigratie, hadden kunnen inzetten om deze branche te redden. Rondvaartrederijen die in de goede tijden massa's toeristen konden oplichten door veel te hoge tarieven te vragen voor een simpel tochtje door de met afval vervuilde grachten van Amsterdam, zullen nu de broekriem moeten aanhalen om hun hoofd boven water te houden. De schuldencrisis en de eeuwig voortdurende bureaucratie die van bovenaf wordt opgelegd, zorgen voor een prijzenoorlog waarin alleen de sterksten zullen overleven. Beroepsgroepen waar u wellicht nooit gebruik van maakt, maar het zijn wel werkende mensen. Kunnen werken en overleven wordt zo een kwestie van een stoelendans. Wie kan het langst bovenblijven in de modderpoel van het socialisme?

Prijzenoorlogen schaden de vrije markt aanzienlijk. Uit noodzaak om een faillissement af te wenden, proberen steeds meer bedrijven met een uiterste krachtinspanning hun prijzen dermate te verlagen dat de klanten binnenlopen. Hierdoor "moeten" andere bedrijven meegaan omdat ze anders helemaal niks meer verkopen. Totdat het punt bereikt wordt waarop er geen winst meer kan worden gemaakt en de concurrenten een voor een kapot worden gemaakt. De sterkste blijft dan over, maar in wat voor markt? Klanten weten nu hoeveel een dienst werkelijk waard is en door de crisis hebben ze nog steeds geen geld om die meuk te kopen. Als welvarend land, zijn veel producten die hier verkrijgbaar zijn, luxeproducten. Producten die heel makkelijk vervangen kunnen worden door alternatieven of helemaal niet gekocht hoeven worden. Telecom is een van die producten. Genoeg fabrikanten en alternatieve communicatiemiddelen. Nadat Vodafone en KPN zichzelf kapotconcurreren in een prijzenoorlog, gebruiken mensen de goedkope telefoon in combinatie met gratis Wifi.

Binnen de taxiwereld verkopen ze ook zo'n product waar voldoende vervanging voor is. Amsterdam kent een goed netwerk aan openbaar vervoer. Veel mensen waaronder wij, zullen derhalve nooit een taxi daar nemen. Een prijzenoorlog zal veel chauffeurs daarom niet helpen. Die oorlog was echter niet nodig geweest met duidelijke regelgeving, geen bureaucratie en transparante tarieven. Taxichauffeurs worden echter uitgeknepen en moeten dagelijks worstelen met die eindeloze socialistische regel- en verspildrift. Alledaagse producten zoals kleding, kennen zulke problemen ook. Weliswaar moet iedereen kleding dragen, behalve een paar van die klootviolen die graag met hun pik in de hand lopen, maar nu mensen door de crisis veel minder te besteden hebben, worden ze ook daar kritischer. Consumenten lijken massaal te wachten totdat de grote modeketens uitverkoop houden om vervolgens goedkope troep te kopen. Steeds vaker komen kledingzaken terecht in een prijzenoorlog waar alles te verliezen is en niks te winnen.

Slimmeriken trachten de visie te hanteren dat de retail maar eens af moet van het prijswapen. Van oudsher werd het wapen ingezet door grote ketens die het net lang genoeg konden volhouden totdat hun kleinere concurrenten failliet gaan, maar nu de storm van de crisis al jaren woedt, werkt dat niet meer. Wat ons betreft is de grootste denkfout die hier gemaakt wordt, het idee dat prijzen mee moeten doen met de conjunctuur, de extreme schommelingen en vaak gebaseerd is op wat de gek ervoor geeft. We zien dat in heel veel branches terug. In goede tijden proberen zij de consument af te persen. Mensen hebben dan veel geld in hun portemonnee en de prijzen worden expres kunstmatig hooggehouden. Men is vooral niet transparant, want "dit kost het nu eenmaal en daar moet u het mee doen". Middels geraffineerde reclame worden mensen dan tot impulsaankopen aangezet. Bij grote winsten worden prijzen niet verlaagd. Gaat het echter slecht, dan werkt "wat de gek ervoor geeft" niet meer. Dan het dieptepunt opzoeken betekent failliet gaan.

Vaak zijn we voor gek verklaard als we uiteenzetten dat bedrijven, overheid en andere organisaties moeten werken met een buffer. Naai in goede tijden de mensen niet en verkoop op basis van waarde. In slechte tijden hoeft er dan minder geschommeld te worden en zullen mensen dat sneller accepteren. Een buffer zal er bovendien voor zorgen dat de grote winsten die zijn gemaakt, deels ten goede komen om de magere jaren op te vangen. Dus niet een extreem hoge prijs in goede tijden en een extreem lage prijs in slechte tijden, maar altijd en overal een eerlijke prijs die een gemiddelde is van de waarde. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vrije markt is een stuk grilliger dan de theorie. De socialistische politiek heeft een grote vinger in de pap. Ondernemers maken veel minder winst door alle lastenverzwaringen die worden opgelegd om linkse hobby's te ondersteunen omdat iedereen minder geld heeft. Overheid, blijf met uw gore tengels van onze bedrijven af en stop met die onnozele lastenverzwaringen.

Het blijft verbazingwekkend hoeveel bedrijven in de knel komen door slecht beleid vanuit de overheid. Een niet voor de hand liggend voorbeeld betreft het gesodemieter met de coffeeshops. Van die leuke koffiehuisjes waar niemand naar toe gaat om Douwe Egberts te drinken. Wiet verkopen aan buitenlandse zwartjes, dat mag niet, aldus het beleid. Laat vooral de Nederlandse hippies hun hersentjes kapot blowen, maar zodra het toeristen betreft, is het hek van de dam. Handhaven gebeurt vooral achterbaks volgens een geheime methode die niemand kent. Juridisch bakkeleien over een "ingezetencriterium" laat al zien hoeveel prioriteit overheidsdiensten als het OM hebben als het om het belang van de maatschappij als geheel gaat. Overlast aanpakken? Grenzen sluiten? In het geheel geen enkele buitenlander in Nederland? Ho maar, ze draaien weer de nek van een ondernemer om. Voor wat? Voor schijnmiddelen. De halfzachte aanpak leidt enkel tot meer overlast omdat drugsrunners en wiettoeristen hun heil zoeken bij de illegale handeltjes op straat.

Concurrenten denken vaak dat ondernemers die failliet gaan, een gaatje open maken waar zij weer in kunnen springen. Vergeten wordt dat een winkel die gesloten wordt, vooral een gat in het winkelgebied slaat. Klanten komen niet graag in een spookgebied waar meer dan de helft van de winkels er gesloten en verpauperd bijhangen. Nederland kampt ondanks dat grond en onroerend goed schaars is, met forse leegstanden. Geschat wordt dat de leegstand in 2020 opgelopen is tot 14 %. Zogenaamde deskundigen denken dat experimenten met wat zij "toegevoegde waarde" noemen bepalend zal zijn, maar wij denken daar heel anders over. Fuck onderscheiding. Winkels komen en gaan daar waar geld is en klanten zijn. U kunt op die lege plekken wel ondernemers gaan stallen die mooie exclusieve kleding verkopen, maar wat als de klanten geen geld hebben? Maak verhuur en verkoop makkelijker en verlaag de administratieve lasten. Socialisme is desastreus voor het ondernemersklimaat en dat valt niet op te lossen met rare concepten die schaamteloos nageaapt zijn uit de VS.

Steden als Amsterdam proberen desondanks nog steeds de boel naar hun hand te zetten. "Leegstand? Wel ehh, we nemen gewoon in ons bestemmingsplan op dat er helemaal geen winkels meer gebouwd mogen worden, want wat niet gebouwd wordt, kan ook nooit leegstaan." Goed gedaan jochies, dat zal zoden aan de dijk zetten. Binnenkort gaat men een heleboel crŤches sluiten. Slecht nieuws voor de Robert M.'s onder u en nog slechter nieuws voor de werknemers die hun baan verliezen. Amsterdam probeert door rare constructies extra werkverschaffing te creŽren voor zijn ambtenaren. Stadsdelen afschaffen door bestuurscommissies samen te stellen. Goedkoper, meer mogelijkheden tot verspilling en toch lekker de subsidies van het rijk oppikken. Amsterdam is sowieso meester in het reorganiseren. In amper 7 jaar tijd, hebben ze zomaar eventjes 3000 fte weggewerkt. Opeens blijken al die duurbetaalde ambtenaren nutteloos te zijn. Moet u even nagaan dat uw geld grotendeels is misbruikt voor ranzige bureaucratie en werkverschaffing voor nietsnutten.

Aan de linkerkant denken ze heel simpel: accijnzen verhogen, mensen betalen meer belasting en de overheid kan weer doorgaan met verspillen. "Dikke lul drie bier," roepen de klanten, "dan gaan we onze rotzooi wel in het buitenland halen." Gevolg: de overheid loopt accijns mis en de fabrikanten gaan hier failliet zodat er meer mensen op straat komen te staan. Dit proces geldt voor heel veel luxeproducten zoals sigaretten. Seks wordt gezien als eerste levensbehoefte, maar als het betaald gebeurt, is het gezien de woekerprijzen die sommige golddiggers vragen, een luxe. Konden die geldhoeren voor de crisis nog 100 tot 150 euro vragen: op dit moment kunt u al uw zak legen voor een tientje. Zo wordt de hoer eens goed genaaid, maar het maakt wel het oudste beroep ter wereld kapot. Burgemeesters kraaien daar niet naar, maar willen wel overgaan tot registratie. Goed zo, maak het werken maar onmogelijk. Van dik hout zaagt men planken, maar uit socialisme kan enkel iets verrots voortkomen.

Sinds een paar jaar verkeert ook de reisbranche in zwaar weer. Voorspeld wordt dat 50 % van de reisbureaus gaat verdwijnen. Door de crisis kunt u ook beter niet in de problemen komen in het buitenland. Naar Thailand gaan en daar kindertjes pakken of gezellig een drugstransport naar Singapore regelen, is niet aan te raden. Wordt u gepakt, dan krijgt u de kogel en niemand op de ambassade die Nederlands kan spreken. Het VU medisch centrum kwam in de problemen door wanbeleid en raad eens wie daar aan de touwtjes gaat trekken? Salonsocialist Wouter Bos. U weet wel, die sinterklaas die onder Balkenende 4 de staatsschuld en het aantal allochtonen in Nederland verdubbelde. Overal breken onlusten uit. Modeketens vechten met elkaar om personeel. Hitte maakt agressief en de crisis is als olie op het vuur. Free Record Shop heeft 600 mensen op straat moeten tiefen. De "gratis" CD's en DVD's werden te duur. Militairen worden bij het grofvuil gezet, er zijn minder werkende moeders, duizenden ambtenaren zijn overbodig en Samsom gaat iedereen verleiden meer geld uit te geven. Wat een wereld.

Over werkloosheid gesproken: er bestaat geregistreerde en niet-geregistreerde werkloosheid. Geregistreerd zijn onder andere werknemers die een baan hadden en nu in de WW zitten of op een andere manier een uitkering ontvangen. Ook als u nooit gewerkt heeft en u ontvangt bijstand, staat u als lamlendeling te boek. Niet geregistreerd zijn fraudegevallen, maar ook mensen die weliswaar niet werken, maar ook geen beroep doen op sociale voorzieningen. Zat mensen die van zwart geld leven of nog bij hun ouders wonen en derhalve niet werken. Speciaal is de groep waarvan de overheid denkt dat ze werken, maar dat in feite niet doen. Onder deze groep vallen de meeste ZZP'ers, eenmanszaken en flexwerkers. Ondernemer onze reet. Als u geen klanten heeft en / of geen winst maakt, bent u feitelijk werkloos. Voor deze groep wordt niks geregeld. Het beleid van de overheid is er zelfs op gericht om deze groep te negeren. Flexwerkers zitten in een uitzichtloze positie van misbruik, uitbuiting en onzekerheid over hun inkomen. Voor de overheid zijn ze lekker goedkoop.

Overweging.

Ruim 8 % van de beroepsbevolking is geregistreerd werkloos. Nog even en we zitten opgescheept met 700.000 notoire bankzitters die zwaar teren op de nog schaarse uitkeringen die we nog kunnen verstrekken. Inclusief duizenden hoogopgeleide professionals die bij wijze van kapitaalvernietiging hun peperdure kennis zienderogen laten verouderen. Meer dan 60.000 mensen zijn in Nederland dagelijks afhankelijk van de voedselbank om niet te verhongeren. Doorgaans gaat het om mensen die in de schuldsanering zitten en onder bewind staan. Over de vele daklozen die uit alle procedures en protocollen vallen en daarom enkel nog onder een brug kunnen slapen, spreken we dan niet eens. Een stijging van 13 % sinds die rode tyfushonden van de PvdA alweer regeren. Een regelrechte schande voor een samenleving als de onze die ooit rijk, slim en een wereldwijd erkende kenniseconomie had. Weet u hoe socialisten denken? "Schijt aan uw baan," buldert Samsom, "nivelleren zullen we! Die paar duizend banen die verloren gaan boeien me niet. Ik zeg het eerkijk: een uitkering is een verworven recht!"

Samsom roept vervolgens dapper dat hij ervoor zal zorgen dat er fiscale voordeeltjes komen zodat het geld weer gaat rollen bij de consument. Nogal een oerdomme en naÔeve gedachte. Denkt u werkelijk dat als we net beroofd zijn door een straatrover, we opeens de detailhandel binnenstappen als de boef ons een klein deeltje van de buit teruggeeft? Zo werkt dat niet. Mensen zijn geruÔneerd, bestolen en bedonderd door het socialisme. Ze zijn murw geslagen en weten van gekkigheid niet meer hoe ze morgen moeten overleven. Geld dat ze nog wel hebben weten te sparen uit de handen van die gauwdieven, stoppen ze angstvallig in hun gat in de hoop er in de toekomst nog iets aan te hebben. Steek die "voordeeltjes" maar in uw hol. Werk moeten de mensen hebben. Hun opgebouwde pensioenrechten moeten gegarandeerd worden uitbetaald. Banken moeten eens ophouden met hun corruptie en gewoon hypotheken geven. Fuck you Samsom, deze hele crisis is de schuld van uw socialistische verspilzucht en de lastenverzwaringen. Volledig terugdraaien en snel!

Ondertussen komen de vele VVD- en PvdA-flikkertjes als kakkerlakken uit hun holen gekropen. "Boehoe, het volk heeft zelf gekozen!" Inderdaad, maar laat dat "het volk" maar achterwege. Een oliedom deel van de mensen die we niet tot ons volk willen rekenen, heeft voor dit beleid gekozen. Kom niet zo schijnheilig doen. Iedereen weet wel over wat voor imbecielen wij het hebben. Van die gladjanussen die er een sport van hebben gemaakt om fatsoenlijke mensen weg te zetten als idioten omdat ze een iets rechtsere mening op na houden dan zich zelf. Van die dwazen die het volk hebben meegekregen door de belofte van Rutte dat ze allemaal 1000 euro zouden krijgen. 1000 euro in de rode (Samsom)cijfers bedoelde hij, maar dat begreep niemand. Van die mensen die ons hebben vervloekt en anderen hebben gegarandeerd dat het heus niet een kabinet zou worden van VVD en PvdA. Goh, wat hebben die dwazen het mis gehad. Domme losers, dat schijnheilige smoelwerk van u is alleen maar goed om eens flink op te slaan. U bent verantwoordelijk voor deze malaise, vergeet dat nooit!

Lange tijd was het zeer eenvoudig om het onder de pet te houden. Groepen mensen die een uitkering genoten en andere parasieten dachten dat ze altijd de dans konden ontspringen. Hen kon niks gebeuren, want die uitkering bleef toch wel doorgaan. Linkse bazen in het bedrijfsleven maakten zich evenmin zorgen. "Laat die PVV'ers maar lullen, want ik heb een dik verdiende boterham." Doorsnee burgers die de dom zijn om te kakken, werden weliswaar uitgebuit, maar namen de linkse retoriek die nu eenmaal wat vriendelijker in de oren klinkt dan deze bullshit, massaal over. "Ach, zolang het mij niet treft, is het gewoon flauwekul van een stel rechts-extremisten." Thans zijn we echter steeds vaker in staat om met overweldigend bewijs te komen dat het socialisme de samenleving totaal verziekt heeft. Van het importeren van hordes parasitaire allochtonen tot torenhoge belastingen en schuldencrises. Blijf vooral uw kop in het zand steken, want er zal een tijd komen dat ook u gepakt wordt en uw linkse vriendjes zelf het grootverdienerskapitalisme inrollen."
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 07-08-2013 om 11:21.
Nog even en je hebt 3 miljoen woorden in je Blog.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 07-08-2013 om 19:00.
Een geweldige prestatie. Hopelijk wordt het met hetzelfde plezier gelezen als het geschreven wordt.

Reactie door A1824G op 08-08-2013 om 01:03.
Van alleen radio en TV kan je zoveel gedetailleerde maatschappelijke info niet slikken, je zult archief bij de hand moeten hebben?

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 08-08-2013 om 22:20.
Een kwestie van ouderwets hard werken. Noeste arbeid. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.